Förbannad, ledsen och så otroligt ilsken!

Jag mår dåligt när jag ser detta på Efterlyst! Att en tjej blir så otroligt misshandlad utav sin pojkvänn är helt ofattbart! Jag mår illa och vill bara få tag i den jäveln och döda honom rent ut sagt, eller åtminstonde misshandla honom så hårt så han inte kan göra något själv. Förlåt för uttrycken men detta gör mig så upprörd!



Jag lider verkligen med denna 19åriga tjej, Emma Pettersson. Att hennes liv blev helt annorlunda var de minsta alla skulle vilja. Hennes fd pojkvän vart dömd till 12 års fängelse idag! Detta är så hemskt. Ja blir nästan gråt färdig. Att man skulle ha hittat denna tjej totalt sönderslagen och medvetslös. Hon hade inte varit vid liv om de människor hade hittat henne. Hon kan inte prata, så hon visar tummen upp eller ner när man pratar med henne. Hon kommer aldrig bli helt återställd.

Detta är så hemskt, ja sitter och gråter frammför efterlyst nu. De här är så fruktansvärt! Vet inte vad jag skall säga längre.. Jag vet att de finns massvis med tjejer som har varit i samma sitts som denna fina tjej. Jag önskar er alla lycka och hoppas att ni inte hamnar i samma sits som Emma.

Många kramar till Emma!


Kommentarer
nadia

Jag håller med dig, vilka idioter det finns därute. Och då syftar jag på hur sverige "drivs"... Finns ju gott om folk som har visat sig vara våldsbenägna men inte fått hjälp för att sen gå ut och göra nått ännu värre. Nancy Tavsans död var ju jäkligt onödig tex..



http://prinsessanadia.wordpress.com/

http://prinsessanadia.wordpress.com/

2010-04-07 @ 22:03:19
URL: http://prinsessanadia.wordpress.com/
Nathalie.

Stämmer bra, på once :)

2010-04-07 @ 22:17:47
URL: http://hakunamatata.blogg.se/
Nathalie.

Ja det är ju tyvärr inte alltid det lättaste, men sök mycket nu så kanske du kan få till sommaren i alla fall :)

2010-04-08 @ 07:59:42
URL: http://hakunamatata.blogg.se/
Andrea

sv: ja det är verkligen jätte bra, älskar det!

Okej, vad kul! Hur kommer det sig att du ska flytta hit då?

2010-04-08 @ 10:06:46
URL: http://andreahansson.blogg.se/
Veronica

Hej tjejen allt bra?



Jag har en fråga med bloggen igen, jag försöker lägga till nya kategorier men när jag skriver in dom så syns dom inte på bloggen.. Vad har jag gjort för fel??



;)



Kram

2010-04-08 @ 12:04:04
URL: http://weronicaz.blogg.se/
Andrea

sv: okej, vad kul! Jag håller med, det är verkligen jobbigt att inte bo i samma stad som den man är tillsammans med...



Hmm, njae inte direkt... Har du truckkort så brukar de alltid behöva folk på Arla, modellfotograferna behövde modellbokare har jag hört (dock så har de fått väldigt mycket kritik ett tag nu). Resturanger och krogar brukar ju alltid behöva extrapersonal också... Annars kan jag inte komma på nåt.

2010-04-08 @ 13:26:54
URL: http://andreahansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0