Melodifestivalen

Sitter i soffan här med mamma o pappa och kollar på melodifestivalen.

Först ut var ju Sibel med låten stop. Jag vet inte vad ja ska säga, hon såg mest ut som hon va stelopererad i benen hon bara stod stilla i sin 'poppiga' låt.

Denna som är nu vet ja inte vad de är, ser ut som elton john fast i kvinnlig form. Py Bäckman heter hon, med magiska stjärnor. Nej tack!

Tredje person ut är Linus som Neo med låten human frontier. Denna var mer en melodifestival låt. Jag säger som pappa, Japp!, denna går vidare. Men bra vette tusan men han går säkert vidare.

Fjärde ut är Gruppen lovestoned med sin låt thursdays. En rätt skön låt men vad tänkte dom när dom valde kläderna ? alla helt olika kläder. Själv hade ja tyckt de vore roligare att titta på om de inte hade stått stilla som dom gjorde. men bra låt!

Nu femte person ut är Anna Bergendahl - This is my life. Hoppas de går bra för henne! Ja gillade denna låt. En jätte fin och bra låt. MEN titta på hennes skor?! De var absolut inte passande till hennes vita fina klänning! Ne de var en diss! Annars gillade ja henne skarpt!

Pernilla Wahlgren är sjätte person ut. Låten heter jag vill om du vågar. Hon vill inte komma till andra chansen utan direkt till finalen om de skall bli något. Hon missar hennes brors bröllop annars. Hoppas hon går vidare nu då! Denna låt var en typisk schlager låt! håller tummarna för dig Pernilla!

Nu ut kommer gruppen noll disiplin - idiot. Nej jag tror inte på detta band. Tyvärr grabbar. Men de är melodifestivalen och ni ska representera sverige..

Hoppas bettre på denna grabb, Peter jöback - hollow. Trodde de skulle vara en låt med lite fart i. Men icke. Tyvärr jöback så tror ja inte på dig ikväll.


De topp tre som ja tycker va bäst var Sibel, Neo & Pernilla. Sedan var Anna också bra! Nu är de bara att ringa och rösta! LYCKA TILL!



RESULTAT!!!
Första som går vidare, Noll disiplin
Andra; Neo
Tredje; Anna B
Fjärde; Peter J
Femte; Pernilla W

Anna B går vidare direkt till globen! GRATTIS GRATTIS!!!

Andra chansen kom ; Neo, Pernilla

Till globen kom också; Peter jöback


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0