Onsdag night is here!

Yepp.. onsdag kväll är här, oj så fort denna dag har gått. Och jag har en del på min lista som jag bör göra ikväll men orkar jag? NEJ! Det gör jag faktiskt inte. Men borde..

Jag har nyss ätit och lugnat ner mig efter mina två pass idag på gymmet. Idag körde jag på core och spinning. Så jädra gött att få in dessa pass på rutin nu. Känner nu att konditionen och styrkan är på väg upp där jag slutade en gång. Och jag kan bara le när jag kör och känner hur endorfinet kommer! Love it!

En instruktör sa till oss en sak som har satt sig på hjärnan på mig och hjälper faktiskt väldigt mycket när man tränar och till allt faktiskt. Det handlar om hjärnan. Vad säger hjärnan? Det är hjärnan som styr allt!

Tänk på allt du gör för en stund. Tänker du att som jag gjorde här ovan att jag bara orkar inte, nä då orkar du inte för att hjärnan säger så. Puschar du dig och peppar till så klarar man iaf 50% mer än annars. Så tänker man när man tränar också. Att fy fan va tungt det är ja orkar snart inte mer. Nehe då ställer sig hjärnan in och kroppen rättar sig efter vad hjärnan säger. Då tar det stopp! Säger hjärnan att ne du orkar fasen detta stå ut. Tänk på hur de känns efteråt! Det går, du vill och du KAN! I CAN DO IT!Kommentarer
Malin var namnet!

fin blogg! :) lust att vara med i min dagens blogg? Kram!

2012-01-26 @ 09:22:55
URL: http://lillamalin.blogg.se/
Fotograf Sandra

Fin blogg och fina bilder!

Vad pysslar du med idag?

Kram

2012-01-26 @ 15:22:46
URL: http://tippytoe.blogg.se/
A N G E L I J N A

allt bra?:)

2012-01-27 @ 19:26:08
URL: http://angelijnas.blogg.se/
A N G E L I J N A

svar;jo absolut :)haft en bra helg?:)

2012-01-29 @ 19:45:11
URL: http://angelijnas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0