Veckans tränings pass.

Kommer skriva liten resume (eller vad jag ska kalla det) av den träning jag har gjort i veckorna.

Måndags var det premiär för kettlebells passet på nordic och det var faktiskt ett väldigt bra pass. Det kommer nog vara skit svårt att hinna med och få en plats på dom 2 passen som finns i veckan.

Tisdags Körde jag på Body Combat som har bytt till ny koregrafi och nya låtar. Det var bra men jag gillade nog de förra passet lite mer. Men det är säkert för att man hann komma in i det lite mer än i de här nya. Men det kommer nog gå galant om ett par gånger.

Onsdags träningen som skulle bli ett Core pass blev inställd (Vilodag) pga att jag skulle söka jobb och fixa naglar på Sanna. :)

Torsdag skulle jag köra pump, men råkade avboka det passet på mobilen. Sedan när jag skulle gå in igen för att boka det på nytt så hamna jag på 12 reserv. inte okej! Så då bestämde jag och mylove att vi skulle ta en powerwalk runt munksjön vilket vi också gjorde! :)


Fredags paset bestod utav BODY PUMP! Jädrar vilkett pass det blev. jag var hur peppad som helst och fick till alla övningar så bra. Det kändes verkligen hur gött som helst. Bra instruktör som peppade oss alla som var i salen! Härligt!


Lördag vart det vilodag, fick jobba så det blev att springa i trapporna istället för att ta hissen dit man skulle ;)


Söndag tog jag och mylove en riktigt lång powerwalk. Det var kallt och halt så man var på sin vakt hela tiden.
Men det var skönt! :)


Jag är nöjd över denna veckas tränings aktiviteter! Bra jobbat sarah! Den kommande veckan blir det lite mer tänings pass och lite hårdare :) De ska brännas i kroppen! :D
Hur har eran vecka sett ut?
Kommentarer
Shelly

vill du få en sån kropp

2012-01-16 @ 14:28:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0