Härliga väder!

Tog mig en härligt PowerWalk i solen nere i hamnen. Längtan efter sommaren vart ju inte lite starkare. Jag tyckte det var så skönt att gå i solen så jag tog två vändor på hamnpromenaden. Njöt för fulla muggar rent ut sagt. Jag bara älskar solen. Den får mig på så gott humör. 
 


Tog denna bild när jag var nere i hamnen, den blev faktiskt riktigt fin. 
Nu är nästan all snö borta och det känns underbart. Så skönt att det är bar mark, man får lite vårkänsla. Det är fortfarande lite kyligt men solen värmer på bra. Nu får månaderna gå lite fortare tack! ;) Hur är vädret hemma hos er läsare? Snöigt? slaskigt? kallt? 
 

Dont wanna go home




Finns nog en del jag vill få ut, men när jag väl ska sätta mig ner för att skriva allt så tar det bara stopp. Det är inget negativt, utan bara positiva saker. Jag är grymt stolt över vart jag är idag. Att ta kliv ut i världen som jag gjort är inte många som kan tänka sig att göra. Nu tänker ni säkert vadå ut i världen vad är det som är så stort som hon har gjort? Jo men allt detta som jag gjort på 2 år är för mig väldigt stort. Har träffat väldigt fina människor på denna väg. Jag har testat på olika jobb och har kommit fram till att det är detta jag vill göra och jag kommer göra det så länge jag kan. Jag kommer även utvecklas enormt! Tack till alla som jag jobbar med och som jag har omkring mig! Ni är grymma! 

 

Trött!

Idag var det jobbigt att gå upp. Varför ska det vara så trögt att stiga upp ur sängen!? Spelar ingen roll om jag går och lägger mig tidig som sent.. Hu!

Annars ikväll står det BC på tränings schemat. Ska bli skönt att få köra det igen, jag var inte med förra måndagen. Och så himla tråkigt när det bara är ett BC pass i veckan. Men men :))

I helgen som var hade vi det så himla trevligt med vänner i Jkpg! Det blev en jätte snabb visit. Men de får bli så när man jobbar helg. Vi åkte direkt när jag slutade jobbet. Vi gick till o'learys för lite gott att äta och dricka! :) Det blev otroligt mycket skratt denna kväll :D

Fick även säga hej väldigt snabbt till min otroligt fina och saknade vän Sanna! Henne har jag inte träffat på drygt 7månader. Så himla kul! Vi skrattade och pratade på som om det vore igår vi sågs! Haha jag hoppas vi ses snart igen! <3

När vi kom hem till Helsingborg kastade vi oss i soffan. Den hade ja längtat efter! <3 finns ingen goare soffa än våran! Sedan blev de lite mys kvällis med mackor o yoghurt! :))

Idag saknar jag min älskling så himla mycket! Längtar hem till vårat hem! <3 PUSS PUSS

Nä back to workn ciao!!

My love

Finner inga ord för min kärlek till dig älskling. <3

Ljust och fräscht!

Här kommer bild på naglarna som jag fixade igår. En ljus ljus rosa nästan lite pärlemo ljus rosa :))

Va tycker ni?

Egen-tid

Efter allt pysslande och dolande hemma och nere på stan så satt jag mig ner för att göra mina händer lite finare. Jag har tagit bort mina akrylisar för att ''lufta'' mina naglar lite. haha. Jag är så less på vanliga lack som hela tiden ska flagna av och det ser förjävligt ut rent ut sagt! I hate it! Usch! Sedan är ju mina naglar lite tunna och det blir inte bätte av att vi är så mycket i vatten på jobbet. 
 
Så jag har provat på detta med gellack. Och kan rekomendera det starkt! Första gången jag testade det var på mitt frisörjobb som jag hade i Jönköping då min ur gulliga chef fixade det på mig. Super snyggt! Så tänkte jag att jag beställer hem något snyggt lack och testar och det blir ju super bra! 
 
Nu fick det bli ett väldigt ljust lack, ett rosa sådant! Blev rätt fint faktiskt :) 
 
Vad är erat favvo lack? Märke, färg? 
 

Gårdagens pass!

Körde ett spinning pass igår, ett tufft 55min. Tänkte att jag skulle testa den rara Annas pass. Vilket jag kommer fortsätta att göra här framöver! OMG! Rent ut sagt! No Words. Jo klart de finns ord. Ett sådant här pass är det som får mig att kämpa och pressa mig till toppen! Hög volym, otroligt bra musik val på alla låtar och folk som peppar hela salen! :) Du är grym Anna! Se u next time! 
 

Vart är du

Vart är du min vän när jag behöver dig som mest???  =/ 
 

Så orättvist!

Har varit ledig idag, som alltid på torsdagar. Har varit en skön torsdag med mycket energi. Jag har hunnit med en hel del idag. Jag som hade planerat att tatt en lugn dag men inga måsten! men så blev det icke :) 
 
Satt och slö surfade lite på facbook i förmiddags. gick in på en person och läste några inlägg och började fundera på vad denna person egentligen menade men inläggen. Men jag kände på mig att det inte var något som stod helt rätt till. Jag skickade en värmande kommentar. Fick senare ett långt meddeland tillbaka som fick mig att bli tårögd. Alltså detta liv man lever. Det är så skört så man anar inte. Lev dagen som den kommer säger jag bara man vet aldrig när ens slut är kommen. Livet är så himla orättvist för vissa människor. Det så många går igenom är min största mardröm. Jag beklagar detta verkligen. Kände att jag bara var tvungen att skriva av mig i några rader. Jag vet att man klarar så otroligt mycket mer än vad man tror!


Kämpa! ♥ Många kramar till dig och din familj! 
 

Fina systrar!

 
Åh vad jag saknar att ha er nära mina fina systrar! Ni är dom bästa o finaste man kan ha! ♥
 
 

Good time

Hade en riktigt trevlig kväll igår med kollegorna. Vi var och käkade middag och gick sedan vidare för att ta en efterrätt på ett annat ställe som min fina kollega Sandra ville till. Ångrar inte en sekund att vi gick dit. Den efterrätten var to die for! Åh herregud! Jag kan säga att jag vill dit och äta den alla dagar i veckan, SÅ otroligt god var den. Jag hoppas vi gör något liknande snart igen! :) Det blev lite fint att dricka också. Tusen tack Sandra men nästa omgång äre jag som bjuder ;) haha! ♥
 

blev ingen

Nej det blev ingen brutal träningsvärk. Men kroppen kändes trött och de var ju ett litet plus. Fast innerst inne så vart jag ju lite besviken på att jag inte hade en sådan träningsvärk som jag ville ;P haha 
Ska bli riktigt kul att köra igång med ett kost schema också. Så nu ska allt mina love handles och min lilla putmage bort ;) Ska försöka bli lite mer duktig på det här att springa också. Hua! 
 
RSS 2.0