Onsdag!

Dagen började bra, helt okej. Men nu börjar jag bli matt i kroppen. Den största orsaken är den förkylning som ligger och gror. Men tror min diet kan bidra till lite också.

Så idag har Fröken Eriksson bokat av sina pass. Känns onödigt men skönt. En dag gör inget. :) Så kvällens planer blir att laga god mat och mysa med mylove till någon bra film :) tips på någon bra film?

TRM -

TRM (träning resultat mål) Dags att lägga i en högre växel. Sommaren börjar närma sig och beachen kallar! :) right? Nya mål skall upp och blir det inte som jag har tänkt så blir de straff! 

Det kommer bli ytterliggare en ny kategori här i bloggen. Så vi får se hur detta går! :) Finns det andra tränings freak som mig där ute?? ;)

Amadi!


Love ♥

Grymt!



Sådant här får mig att le! Detta är så himla fränt! Grymt duktig är denna kille alltså! :)

AMAZING



A-A-A-AMAZING! 
Jag tror Danny har lyckats väldigt bra med denna låt han hade med i Melodifestivalen i år. 
Jag blir glad och sprallig när jag hör denna låt. :) Gillar ni den?

De dagar som har gått...

....och så lite uppdaterat. Men jag har inte vela uppdaterat och så. Vi har ju kära Marlen med familj här nere i Jönet. Så vi har umgåtts en del med dom och sådär. Hur mysigt som helst! Jag saknar att ha alla er nära! Men fasen va roligt man har när man väl ses! Man utnyttjar verkligen all tid man kan. ♥

i lördags hade vi tjejfest. Och hej va skoj det var. Haha massa babbel och bubbel blev det! Så som man ska ha en lördagskväll med tjejerna! :) Jag märkte när jag gick till bussen att jag hade tagit på mig lite väl höga klackar så det var bara hem och hämta ett par till:P Skulle ju ha mina svarta som jag visade i inlägget under detta. Men så blev det inte. Jag körde på mina vardagliga kilklackisar. Det var skönt! :D När tiden började dra ihop sig så vart det lite bråttom. Vissa hade inte bestämt sig vilka kläder hon skule ha på sig andra bättre på sminket och försökte få i sig det sista av sina drinkar. Hej och hå! Bilder då? Jo fan klart man ska ta lite bilder. Vi tog en del och flamsade runt. Vi hade sagt att vi skulle gå halv 11 senast! SENAST!! Löne helg och ingen köföreträde hade vi idag. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. haha Vi hamna i kö'n kvart i 12! Ena utav hos hade inget lägg men vi kom in iaf. Så nu var det bara att slå klackarna i taket! woop woop! Kvällen kunde inte ha varit så mycket bättre, tack kära ni! :) ♥



Tog dessa bilder från Emma och Marlen! :) Oj vad vi hade det skoj! TACK !!

Besök från skogarna

I helgen blir det massa mys och festligheter. Vi har besök från skogarna. Kära Marlen med familj är på besk i jönet. Underbart. Så ikväll efter jag har tränat så ska vi ses och äta lite och bara chilla :) Det blir bra det. Imorgon blir det först lite jobb och sedan tänkte vi tjejer slå klackarna i taket. Det låter väl som en kanon bra ide? Jag har köpt mig en outfit idag tills imorgon. (kände nu i efterhand att de var ett plåster på såret, efter det jag fick på posten.) Skall plocka ner ett par fina klackar också tänkte jag från vinden. Jag är sugen på att ta på mig dessa raringar. Vad tycker ni?



Till dom har jag tänkt mig ett par svarta jeans med guldiga dragkedjor som detaljer på fickorna i fram och nere vid anklarna. Och sedan ett lite pösigt linne till det. eller om jag tar en helt vanlig t-shirt till, jag vet inte riktigt än. Jag hinner väl prova typ hundra gånger innan jag bestämmer mig helt för vad ja ska ha på mig. :) Ni kommer såklart att få en bild på mig och brudarna under kvällen, jag hoppas de kommer knäppas en del kort. :) ♥

Annars så blir helgen rätt lugn och hur trevligt som helst. Hur ser eran helg ut? :)
Puss

Fin bild


På damerna från The Hills :) Lånade denna bild från LC's blogg. I det inlägget berättar hon att man bör ha en dag då man går ut tillsammans med sina flickor. Vilket är ett bra tips tycker jag. Det borde jag ordna. Dock så är några utav mina flickor 23-25 mil ifrån mig och några ännu längre bort till och med i ett annat land. Men det finns några få stjärnor här i Jönköping som jag skall tvinga på detta! Hur mysig är det inte? :) ♥ 

Tur!

Det var tur att jag inte bokade av mitt pump pas. För just nu behöver jag verkligen få avreagera mig lite. Blä! Jag som trodde det snart skulle vara över =/ Men icke. Jaja bryt ihop och kom igen! Japp! 

Kom igen nu Sarah, KÖR HÅRT!!

Black & Gold


Dessa är ju bar för snygga! I WANT!♥

Underbara du!


Min käratse Matilda. Skulle ja kunna så skulle jag åka och hämta dig och ta med dig hit! JAG SAKNAR DIG!! 
Jag vet hur du känner dig just nu i dessa tider. Jag finns här och gör allt jag kan för dig för att du ska ha de bra utan din kära! :) Love ya! ♥

Work day!

Idag är de första dagen på en vecka jag jobbar. Känns så surt att jobba så lite som jag faktiskt gör. Jag vill inte ens tänka på hur jag kommer känna när jag går på heltid. Men men det tar jag då. :) Jag har sökt lite jobb och väntar på svar som man alltid gör från de företag man har skickat in till. Vi håller tummarna! :) 

Igår kväll så vart jag tvungen att ta en ipren för min värk i fotlederna. Det var ingen rolik kännsla. Det kändes som att någon hade huggit av fötterna på mig. Fy sjutton! Jag antar att det är träningen det beror på. Men det blundar jag för just nu. Jag vill köra på i samma takt och köra mina 8-10 pass i veckan. Då mår jag som bäst. :) 

Har gått på diet nu i veckan. Och ska ha invägnng imorgon så då får vi se om de har gett något. Vi kör på Lchf. Men inte riktigt lika mycket fett som vi hade första gången vi gick på lchf. Vi får se vart det tar oss :) Jag lyckades ju förra gången och bör lyckas nu också :) Jag har ialla fall sagt till mig själv att ja måste börja dricka vatten mer om dagarna. För jag dricker så otroligt lite. Och iom att jag tränar så mycket så måste kroppen ha mycket mer vätska än normalt. :) 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet inte om jag ska ställa in min träning eller om jag ska köra ett Crosstrainer pass. Ska höra lite med mylove om vi kanske kan träna lite ihop. Vi får se lite. Annars vore ju soffan och sängen ganska gott att slänga sig i och inte röra på fläsket! ;) haha

Vad gör ni en sådan här dag ?
Puss

my day!

Idag är det onsdag och jag har varit ledig idag också. Nu börjar jag få lite smått panik och blir nog mest arg.. Men jag har klarat mig hitills och kommer göra det hädan efter också! :) Jag har träffat jonna idag. Hon blev lite friserad och snygg i håret :) Efter det blev det en tur runt munksjön i regnrusket! 

Nu har jag lagat mat och skall snart bege mig bort till gymmet för att köra Combat. Jag kom tyvärr inte med på Coren som var innan. Jag får bli bättre att planera in passen så man slipper stå på reservplatserna :) 

Nej nu blir det att byta om och göra sig klar för träning! 

Hej hopp!
Puss

SHUT UP!

Öka!




Ökade idag på benen. Auch! Det kändes kan jag säga er. Från att ha haft 11,25 på varje sida och tills idag då jag hade 12.5 kändes. Det kanske inte låter så mycket men det var tillräckligt! Haha! Men jag klarade alla rep i låten. Så jag är mycket nöjd! 

Bytte även ut 2kg's hantlarna mot 3kg's på axlarna haha det var tungt men jag klarade mig igenom hela låten där också! Guuuuud va duktig jag är ;) HAHA

Tänkvärda ord!



Såg denna länk på en gym instruktörs fb och blev helt fast i vad Arnold säger i denna video.
Allt stämmer in så otroligt bra. Så tänk efter en gån extra.
Ta in dessa meningsfulla punkter! Det ska ialla fall jag göra!

WORK YOU BUTT OFF!
NO PAIN NO GAIN!


Combat 51 Tracklist

Här är Tracklistan från Combat 51. Vissa låtar är riktigt bra och kommer nog bli grymt till vissa övningar! Jag längtar till nya passet släpps! Vad ycker ni om låtarna? :) 




1a:
Give Me Everything (Sunny Dee Remix) – Jason Born

1b: Loud (Technoposse Remix Edit) – Big Diddy

2: Bark At The Moon – Fortified Pro

3: Here Tonight – Reality Charm And Solitude

4: Another Way To Die - Disturbed

5: Kung Foo Fighting – Kickers Kingdom

6: Where Them Girls At (Mix I) – Olson Bjerre

7: Born To Kill – Airbourne

8: Land Of Dance (Sy And Unknown Remix) – Retro And Flawless

9: Champion – Chipmunk feat. Chris Brown

10: Awake And Alive (Rock Radio Mix) – Skillet



Pump - Pepp!

Sitter och lyssnar på kommande bodypump pass låtar! oh yeah! Jag kan säga att jag längtar tills den nya releasen kommer! Dags att lägga i en högre växel på nuvarande pass! Så man får lite värk i musklerna!! För de vill vi ju ha! Right? ;)

Jag körde ett pump pass när jag var i Karlskoga tillsammans med Syster och Annelie. Det var det roligaste träningspasset på länge. Det är sååå mycket roligare att ha med sig en vän/vänner på ett tränings pass. Man kan utmana varandra till max och peppa varandra så mycket mer än när man är själv och kör. Men jag får utmana mig själv mot instruktören istället då ;) haha Hur de nu kommer sluta?

Det var en sak jag har saknat så enormt mycket. Men jag har klarat mig galant utan någon träningskompis. Och kommer nog klara de hädan efter också :) För allt sitter i huvudet! Det är bara jobbigt att komma över den där förbannade tröskeln. Men sedan går det som på räls! :) 


Förlåt mig!

Nu har jag inte uppdaterat på 5 dagar. Men min tid har helt enkelt inte räckt till. Jag och mylove åkte hem till föräldrarna i torsdags och det har varit full rulle hela tiden. 

Jag har hunnit med att träna med syrran och Annelie. Fikat på stan med flickorna och umgåts med mina nära kära. Vi hade en otroligt fin middag med flickorna i lördags. Det var super mysigt ich jätte trevligt. Vi hade 3-rätters middag med champange! Kunde inte bli bättre♥

Saknar er redan girls! 

Ett varmt bad!

Vill börja med att säga förlåt för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen de senate dagarna. Jaghar tränat och spenderat tid med min kärlek!♥

Och jag vet inte om det kommer bli något mer inlägg idag heller. Jag börjar bli sjuk och är trött. Ska packa väskor för i helgen åker vi till skogarna för att hälsa på och umgås med familj och vänner. Mylove ska iväg och åka lite skidor :)

Jag skulle bara jobba måndag denna vecka och gå ut på stan med en massa CV men det blev inte riktigt så. Jag fick jobba mån tis och onsdag. vilket iof var väldigt bra:) Idag har jag vilat och fixat till mina naglar. Måste vara fin när vi ska ha ''fin'' middag på lördag. Det ska bli roligt. Att klä upp sig extra fint och äta god mat med flickorna! ♥ Det blir hur kul som helst!

nej nu blir det att tappa upp ett varmt bad! :) ha en fortsatt trevlig onsdags kväll!! Puss

Evig plats



En evig plats i mitt hjärta. Ni är 2 utav dom bästa jag har!
Ni är helt otroligt fina och underbara ♥
Snart ses vi!

Hahah!

Såg denna bild på en väns FB och jag tror jag skratta så jag kissa ner mig! Nej men inte riktigt så! HAHA Den var rolig!

Veckans tränings pass vecka 6

Måndag körde jag på det vanliga spinning core och combat! 
Tisdag blev det ingen träning för att min sjukdom bråkade med mig. skit.
Onsdag core och combat!
Torsdag VILA
Fredag blev det ett tungt pump pass, BAM!
Lördag&Söndag VILA

Hello Sunday!

Idag är det söndag vecka 6. Vart tar alla dessa dagar och veckor vägen...?  Det är en fin och solig söndag. Härligt! 

Denna dag, denna söndag är en bra dag. Men med mycket funderingar i huvudet. Väldigt mycket positiva sådana och mycket vilja! På ett litet hörn så finns dom mindre bra också såklart. Men inga som är värda att nämna! 

Det kryper i kroppen på mig. För jag har så mycket vilja och så mycket drömmar som jag vill ska bli verkligehet. Jag vet att de flersta kommer jag uppnå! 2012 är mitt år och det kommer bli så himla bra! :)

Soldiers



Vet att denna video kommer tas bort snart. Men ville ge han en liten plats här i bloggen, såååå bra! :) Det varverkligen rätt personer som gick vidare till globen! :)

BB ikväll!

Ikväll är jag Bort Bjuden. Till kära Björnberg familjen♥ Det blir fin middag och lite melodifestivals tittande :) Ska bli väldigt mysigt att komma hem till dom igen. För nu var det länge sedan. 



Hoppas eran kväll blir minst lika fin som min♥
puss

Skratt

Det har blivit fler och fler skratt på jobbet nu om dagarna. Det gör mig ännu mer lyckligare och gladare tjej. Alla Jobb kan vara det bästa men ändå de värsta. Alla har sina bra och dåliga dagar. Har blivit på puschad att söka en annan tjänst. Men är ivalet och kvalet att ta det. Erfarenhet har jag men jag vet inte fall jag är mogen för det. Efter allt som hände när jag har var i samma position då. Visst det behöver inte vara likadant där som det är här. Mhmmm det tåls att tänkas på. Kanske. Eller? HAHA

Turn up



woooop wooop!♥

my day

Onsdag men känns som tisdag.
Det har varit en bra dag. Vart lite segt emellan passen idag. 
Men det var nog för att jag inte hade fått min dagliga eftermiddags powernap. men men. Jag körde ett pass med grabbarna idag i gymmet. Det blev lite allt möjligt. Ben, vader, rygg, mage, biceps, triceps och bröst. Efter det vart det lite vila innan det var dags för Core. Efter core blev det en frukt paus för att sedan ladda om för combat! :) 

Jag vet inte om jag måste avboka morgondagens pass. Mna benhinnor är inte mina bästa vänner just för tillfället. Men idag gick det ganska bra. Jag tog inte i så med benen när man ska studsa hit och dit. Ja vi får se lite hur det blir! 

Jag vill ha helg nu. Helst lördag eftermiddag. Då ska ja sitta i soffan och bara vara. åååh vad ja längtar! :)
Men nu orkar Saris inte vara vaken längre. Så nu ska ho hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen.
Puss på er! Hoppas eran dag har varit bra:) ♥

Woopiwoopie



Det rycker lite i danstarmen när ja hör denna låt :) 
Gillar ni den?

Insp.

Ler alltid när jag hör denna låt.


Lägger in en video som får mig att må så otroligt bra och jag ler alltid när denna låt spelas. Då tänker på när jag och Sanna står och dansar till denna i mitt vardagsrum! haha Den kvällen var jätte roligt! Får bli snart en till tycker jag! :) ♥

Nattis!

Nu är det natten för min del. Dagen har varit helt okej! Hoppas den har varit bra för er också. Vi ses imorgon alla sötisar!:)
Godnatt, Puss!♥

Insp.

MIN♥

Vad skulle jag göra utan min underbara vän Sanna. Att ha en nära tjejkompis är något man alltid behöver.
Spelar ingen roll hur mycket jag älskar min otroligt fina och underbara sambo/pojkvän♥, så måste man ha en tjejkompis nära till hands. Och du finns alltid där för mig! 

Detta är mitt fina hjärta!♥

Får avboka

Idag så är jag ledig vilket passade väldigt bra. Mitt öga har svullnat igen. Så himla typiskt. suck! Jag får tyvärr avboka mina pass idag pga av detta. Men Det gör mig inget, visst är de tråkigt att bryta en rutin. Men måste också lyssna på kroppen lite också. :)
Jag har tvättat lite underkläder och damsugit och nyss bakat efterrätt tills ikväll. :) Idag är det en riktigt myskväll och film mys som står högst upp på listan!♥


Måndag it is!

Idag har det varit jobb på schemat. Kändes helt okej faktiskt. Har jobbat både i lördags och söndags och det var ett jädra pass. Det var sjukt mkt att göra. Men de dagar gick dom med :) Fick beröm också, de stärker än :) Mer beröm åt folket! haha
Träningen gick bra som vanligt men behöver nya skor. Benhinnorna stretar emot på combaten. Och jag kan inte köra helt till 100%. Tråkigt men! Träningen i söndags blev inte av, då jag jobbade till 17.15 och passet började 17.00. Men jag fick iaf några pass avklarade under förra veckan! Duktigt gjort!
Min måndag är snart slut och det ska bli så otroligt skönt att få lägga sig i sängen. Jag ska krama min älskling riktigt hårt ikväll! ♥ Älskar dig mylove

Bad Update!

Idag har det varit en dag med massa massa stress och allmänt kaos..

Nu ikväll ska vi åka bort till ett par vänner! Det ska bli trevligt!:))

Nu pallar jag inte skriva mer till er sötisar, förlåt!

Ha en trevlig kväll!
Puss

Gravid?

Tog denna bild samtidigt som bilden i lets go inlägget. Och jag är inte gravid!!

Snälla börja inte bråka med mig nu!!

Igår och idag har jag känt av i fot anklarna och i ena benhinnan. Snälla ni får inte börja bråka med mig nu!!

Men jag får nog skylla på mig själv en hel del i detta fall. Jag har tagit i med träningen något så grymt mycket nu på den sista tiden. Men det hndrar mig inte för att fortsätta lite till :)

säger som jag har sagt det förut. What doesn't kill you makes you stronger♥


Lets go!

Nu är fröken Eriksson redo för att gå ner på stan för att göra någon nytta! :)
Hoppas det är min tur dag, håller mina tummar!

Snöstorm och CV

Idag är det typ snöstorm här i Jönköping. Inte den bästa dagen att bege sig ut på stan för att lämna lite Cv'n... Men jag ska iaf lämna någon :) Ska be mylove skriva ut lite mer så kan jag fortsätta på tisdag nästa vecka. 

Annars idag vet jag inte riktigt vad det blir. Skulle ha gått upp tidigt med mylove och tränat men jag låg hellre kvar i sängen istället. Det gjorde han också märkte jag :P haha Ikväll är jag uppbokad på ett bodypump pass vid 17. Men vet inte om jag får avboka det eller hur det blir. Det blir kanske bio och middag ute ikväll eller så skall mylove ut på andra planer. We will se. :)


you will be next ;)




Härligt jobbat!



Jag är frusen. Jag är trött och jag är(var)hungrig. Det var väl dagens bästa kombo, eller inte? ;) 
Idag var det ett härligt gäng som körde combat. Tror det svartnade till i de flesta ögon som befann sig i salen idag. Härlig jobbat!! Att vissa människor kan peppa en hel grupp är rätt roligt att se, det blir så mycket roligare då. :) 

Måndags passen är bokade och det blir som de förra två veckors pass, spinning core och combat :) Heja!!
Alla ni hundratals läsare som är inne här dagligen, tränar ni något? ♥

Insp.

Todays!



Idag inviger jag mitt roooooosa linne på bodycombatén ;)

Idag skulle jag ha kört dubbel pass, b-combat & B-pump men råkade avboka mig från pumpen. Kanske var lika bra att ta det lite lungt idag. Har kört 3dubbla och 2dubbla pass hela denna vecka. Har 2 pass efter dagens pass kvar som skall göras innan denna vecka är slut. 

Vet inte om träningen har tagit lite åt huvudet på mig. Men Jag får köra på så gott det går och så länge det håller i sig. När jag väl har kommit in i det så kan jag inte sluta. I love this hard work! :) Det finns inget bättre än att känna kroppen bli helt slutkörd under ett pass. Jag får rysningar ibland och då blir jag ännu mer ''svart'' i ögat. Lägger i en högre växel och bara ger allt!

Får inte längre någon träningsvärk i kroppen. Även om jag tar i så jag håller på att tuppa av. Men jag är väl där jag var den gången jag inte tränade så mycket. :) För mig känns det bara bra! Nu är det bara kosten so man skall göra något åt. Vi håller på att tömma frysen på allt så vi kan ladda om med nytt. Är lite sugen på att köra lite Lchf igen. Tror mylove var också lite inne på det :) Så vi får väl se ;) Ni lär få veta det isf ;) 

Hur går det för er mina sötisar, vad tränas det idag?? :)

insp.

Come and go

Hittade en sköning från Pitbull och Enrique Iglesias.
i make the girls go♥


This is your life

Idag för ett år sedan...

Så hade jag packat en bild full med saker för att kunna bo i ett par dagar här nere i Jönköping. Kan ni tänka er att jag har bott här i 1 helt år idag? Tiden har bara flugit förbi i en jädrans fart vill jag säga. Men ni som känner mig vill ha lite fart och fläng! :) Ett helt år av mycket skratt, nya upplevelser och jag har inte ångrat mig en ända dag att jag flyttade. Men allt sådant här drabbel har ni redan hört så mycket om och vill inte höra mer utav :)






Hoppas erat år har varit minst lika bra som mitt!♥

Right now...!

Just nu sitter jag och lyssnar på pepp musik inför dagens träning. Kan inte bli bättre ;) Idag har jag bokat in mig på Spinning och combat. Tror inte de ska vara något problem. Jag har ju en liten stunds vila (35min) emellan passen :) Måndagarnas spinning pass är bara 30 min så då orkar jag köra 3 pass. Idag är det 55min spinning och 1h combat. :) Jag kan och jag ska! 


Hur ser eran träning ut denna onsdag? :)


RSS 2.0