vila ger resultat

Att vila är tusan bra för kroppen. Jag vilade i 4 dagar. Visst ja tyckte de var jobbigt och hade lite ångest för att ja inte gjort något. Men efter gårdagens shape pass så känner ja av det lite i kroppens muskler. wiiiiie! skulle på pump idag men ist blir det ett gym pass med mylove♥Nu ska jag skaffa mig en brutal träningsvärk!
 
Är inne på min sista pt vecka. Det känns sådär. Visst jag har legat i och kämpat med att få ihop mina tränings pass. Men det är på håret att ja hinner med allt. Och som förra gången jag flyttade och började träna så började jag jätte bra i gymmet och tyckte det var super kul o tyvkte att grupträningar var pest o pina. Men efter ett tag vart det tvärtom. Det har varit samma nu. Nu är passen mycket roligare än att vara ute i gymmet. Så det har varit lite segt med gym träningar och kommer fixa antalet gym träningar på pricken. Men som jag nämnde innan så valde jag helt fel veckor att ha pt träning på. Men men jag tycker jag har varit duktig iaf :) Bara hoppas att min pt tränare osså tycker det. 
 
På måndag ska vi lägga i en högre växel med kost och träning. Ska verkligen gå till 100% nu på kosten, en förändring bör ske här och det ska visa resultat också! Jag är grymt taggad faktiskt. Jag hoppas min fina J är det också! Äta bra och bygga ;) Here i come! hahah yeah right! 
 
Någon som är med mig och ger lite pepp?? ;))
 
 

Zarah Larsson

Slänger in låten ja skrev om igår. Den har gått på repeat idag. uuuh va den är härlig! Like it! 
 
 

LEDIG TODAY!

Idag ska jag göra INGENTING! (läs; träna, städa, ner till stan, träna) Denna dag var så långt bort men äntligen är den här. Det gick fort. Imorgon är det äntligen fredag, ska bli skönt med lite helg igen. Men veckorna går så himla fort, skrämmande. Idag är det en vecka sedan tjejerna kom ner. Önskar jag bodde närmre er.. Jag saknar er så oerhört mycke. Går inte att beskriva. :(
Det är väldigt lätt att säga att man saknar någon. Men ni, ni har alla omkring er där uppe. Ni ses då o då. ni pratar oftare med varandra. Men här nere så är man helt ensam. Saknaden blir något helt annat. Tror inte ni förstår hur jobbigt det kan vara ibland. tyvärr. jaja energin har tagit slut på att älta fram o tillbaka att man vill ha det på samma sätt som när man bodde närmre.. Har sagt att mitt 2013 kommer bli ett himla bra år. och jag ska växa och kommer göra det. mitt 2012 var osså ett bra år. Men detta ska bli bättre. Jag känner det på mig. :) 
 
"What doesn't kill you only makes you stronger"
 
Jag hade ju en himla tur att vinna en fri entre biljett till en fitness mässa här i Helsingborg. Så himla roligt! Jag som aldrig annars vinner något. haha ;) Hur går det med eran träning där ute? 
 
Nä varför sitta här när jag har massor att göra? dags att göra något utav denna härliga dag. :))
 
Ciao!
 

Its à wrap

En grym tjej! Gillar de flesta utav hennes låtar!:))

Min fina mormor

Detta inlägg är till min fina mormor. Jag skickar över många tusen varma kramar till dig. Och skulle gärna vilja vara hos dig nu. Krya på dig<3 älskar dig!

Fina dagar

Har haft besök utav mina systrar och vän från skogarna. Det har varit ett par fina dagar vi haft ihop. Så otroligt kul och mysigt att ha haft dom här hos mig. Det uppskattar jag verkligen. Finns inget bättre och roligare att få besök utav vänner. Går inte att beskriva med ord va mycket det betyder för mig. <3 :) Det blev att besöka diverse shopping ställen. Ätit god mat och bara varit tillsammans. Så det ska vara! Nu har jag betalat räkningar och sitter här och slö surfar lite. Ska mosa in lite musik i mobilen om jag orkar de. haha! Sedan är det dags att börja planera sommaren tror jag :) Boka resa och stuga. Ja håller tummarna för fina veckor i sommar med värme, sol, fina människor, kalla cider. Ja allt som hör sommaren till :D Har ni några planer?

<3

Min älskade, min fina underbara fästman. Älskar dig så otroligt mycket. Vad skulle jag göra utan dig?! <3

Shape

Kommer fortsätt träna innan jobbet framöver. Det är så mycket skönare att ha träningen gjord när man slutar. Att bara känna när man hoppar av bussen vid 18.40 att man bara kan gå hem, äta och bara vara resten av kvällen. :))

Idag körde jag ett pass som heter SHAPE det var andra gången ja var på det och idag kändes det mycket bättre. Hade mer koll på övningarna och vågade utmana mig själv på det mesta! ;)

Sedan är ju det bästa också att om man känner att man vill köra ett extra pass och om man är taggad och vill köra ett pass på kvällen så kan man ju göra det. Och känna sig extra duktig!:)) perfekt ju!

Imorgon blir det inget pass för min del. Tråkigt men jag hoppar gladeligen över det. Ska skjutsa iväg mylove på morgonen och sedan på kvällen kommer det fina tjejer till mig<3 :))))))))

Biceps

Idag fick mina biceps ett rejält pass. Haha jag vill inte vara med om 2 dagar. Haha kommer jag ens kunna sträcka ut mina stakars biceps ;) tack love för ett mycket bra pass. Du är himla duktig och jobbar på bra! <3

Sunshine

Otroligt mysigt och skönt när denna gula runda sak visar sig på himlen. Hela helgen var du framme<3
Man mår mycket bättre och blir på ett gladare humör.

Nytt

Nu fick jag ta bort mina naglar, tiden för ett återbesök finns inte just nu. Så det fick bli lite filning och ett snyggt lack:)

Äntligen ser min lillnagel frisk ut. Den är fortfarande lite kort men den är i ett bra skick! Haha ;p Hoppas jag inte slår av mina långa naturliga naglar nu! Kul när alla (läs 9st av 10) naglar är lika långa..

.

Min vän...

Jag saknar dig så otroligt min vän! Alla de stunder/dagar som vi umgicks. Alla dessa minnen vi har tillsammans. Alla knasiga saker vi gjorde ihop. När jag tänker på allt, allt vi gjort tillsammans och när jag vet att avståndet mellan oss är så långt så får det att vattnas i mina ögon. Att ha dig min vän flera timmar ifrån mig är inte alls kul. Men någon gång i framtiden så ska det vara ett kort avstånd igen!

Saknar dig, älskar dig min vän...

En bra helg!

I helgen har vi haft besök, super kul. Mycket skratt har det blivit och mycket god mat.

Och nu är det bara 3dagar kvar tills mina fina kommer. Åååh vad ja ska krama och klänga på er! :D hihi<3

Men vad vi ska hitta på är inte helt hundra än. Men lite små idéer har jag allt ;) mycket shopping ska det iaf bli haha! Ååh så skoj!

Hur har eran helg varit?:). POK!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/516911/images/2013/pic_50fd0e879606ee32f98e4df7.jpg" class="image">

To die for!

Var till Väla i helgen och gick in på en affär som jag inte brukar göra. Vilket jag kommer göra här framöver! OMG Ja hittade en jacka som jag bara ville ha och ska också få tag i! Jag MÅSTE ha den! Men Sarah i XS går lixom inte. så himla typiskt. Och nu efter jag såg den så ser ja typ alla ha jackor från den affären. så frustrerande! hahaha finns den på deras hemsida tror ni? Nääää ! :@ Morr!
 
 

Happy Friday!

Åh idag är det härliga fredag!:)) Som vanlig körde jag och mylove spinning imorse. Bra jobb!

Idag känns det lite i kroppen efter gårdagens pump. Det gillar vi massor. *tummen upp* fick bättre kontakt med musklerna denna gång, och kunde lassa på mer vikter. Valde en smalare stång denna gång så det blev mycket bättre! :)

Ikväll får vi besök av kompisar från Jönköping/Eksjö. Ska bli jätte trevligt! :D det är verkligen super kul när man får besök. Man blir som ett litet barn på julafton. Det är faktiskt så! :D

Och om 6dagar kommer tjejerna hit, inte alla som jag hade hoppats på! Men de blir väl fler gånger:)) ska bli super super skoj ialla fall! Saknar er himla massa!! <3

Nä back to Work! Ciao!

Ledig!

Som vanlig så är det min lediga dag på torsdagar. Men känner att jag har fullt upp ialla fall. Så detta blir ett kort inlägg. :) 
 
Tvättar som en tok nere i tvättstugen :P blä! 
 
Snicksnackade med min syster imorse om en cool grej! Hon har lurat i mig att jag ska vara med dom och delta i Tough Mudder. Innan vi började prata så hade ja sagt till mig själv att jag kör bara pump ikväll och struntar i förmiddags träningen. Men när vi satt o pratade så kände ja att nä här kan jag inte sitta på röven och lata mig. hahaha så jag bytte om och drog mig till gymmet. Det blev lite magträning och sedan löpbandet! Usch jag hatar att springa men nu ska ja verkligen ta mig tid och verkligen försöka få upp min kondition på riktigt! :) Så idag fick de bli 3km. Ja skratta ni bara! 3km för mig är jobbigt. Men jag ska öka och bli bättre! :) GO!
 


Nää nog om detta, nu blir det att fortsätta med städning och tvätten! :) 
Hur är det med er idag? <3
Puss

En vecka

Oj, det är ju en vecka sedan jag skrev här. Skärpning;) haha

Jag har haft en del i huvudet som jag bara inte har kunna släppa.. Det har varit jobbigt men nu är de äntligen över och de är super skönt! Nu blickar vi framåt och sträcker på oss lite! :))

Idag var jag på ett shape pass. Det var jätte kul så de kommer jag nog fortsätta med på onsdags mornar. Samma med spinningen varje fredag. Hur skönt som helst. Nu ska jag bara hämta ut mitt nya tränings schema:) men motivationen har nog tagit semester.. Men snart är jag på banan igen! GO-GO-GO!! ;D

Hur går det med eran träning? :))

Kramar S<3

10. jan 2013

TORSDAG.
 
Vart förvånad över hur bra det gick på passet idag. Nästa gång mosar vi på ännu mer! ;D BAAM! Jag gillade verkligen axel och utfalls låten! Mmmmhhhhhuhm! 
 
Körde ett Bp pass med systeryster när jag var i Karlskoga under julen. Det var mitt första Bp pass på bra länge, säg iaf ett halvår. Det sitter kvar i en men man är ju lite osäker på vikter när man inte har kört de passet som är igång. :) Detta blir ett roligt passa att jobba med! 
 

Mina små hjärtan

Ni är så otroligt saknade mina små hjärtan..
Önskar att man var odödlig... ♥♥

 

1 2 Fuck U

ONE TWO FUCK YOU!
 


Blev lite besviken häromdagen. Dagen efter mitt tuffa benpass så fick jag ingen träningsvärk. Vilket jag trodde och önskade att jag fick. De ända jag kunde känna av var att de kändes lite i rumpan igår kväll. Men What?! Kör man på som aldrig för och bara mosar på med vikter, tar t.o.m PB i Benpress. :(



Ikväll ska ja mosa på med vikter på mina stackars ben ;) HAHA Är det något jag älskar att köra så är det benen! Ouuf! 
 Vilken muskelgrupp är din favorit? :))

Ledighet och Pt möte

TORSDAG! Idag är det min lediga dag, o så efterlängtad du har varit. haha
(67.8)
Dagens första punkt va att gå till gymmet och träffa min pt för möte. Det gick bra och det kommer bli lite roligare nu att träna. Fick lite andra övningar och så kan jag dela upp mitt pass på 2 dagar. Det känns mycket bättre. Jag kommer nog tycka att de är roligare att köra på nu när jag kan variera mycket mer. :) Ikväll är det pump-dax! Längtar något så grymt! ;)) Vad ska ni köra idag? 
 
 
Annars resten utav min ledig tid idag blir till att städa och tvätta. Suck, inte alls kul men de behövs..  Så skönt när det är gjort inför helgen! :) 
 
Hade trevligt frukostmys på jobbet tidigare i veckan :) MUMS!

Krångel!

Det har under en lång tid inte funkat att bloggat från min mobil. Så ville jag inte ta bort och installera om den får då försvinner alla bloggar som jag har lagt till och som jag dagligen följer. Men nu gav jag upp. :)) så nu kommer ni få lite mer inlägg än tidigare. Ska försöka lägga upp mer om vad jag gör på gymmet osv. Hur står de till hos alla er då?:)

Kram

2013-01-02

Tänker på dig mitt hjärta! <3

RSS 2.0