Grym kille! HAHA

haha denna lille kille är väl för grym!

Turkos

Jag ville ha en turkos klocka. Men fick bli turkosa naglar! :)



Lite ovant med den 'starka' färgen men fasen va snygg jag kommer vara imorgon på midsommarafton! Mraaaauw ! ;)
Igår fick jag mina fransar fixade utav min snälla chef Maria. De är verkligen underbart att få fransarna gjorda. Ja kommer ng aldrig vilja vara utan dem ;)

Nu skall jag återgå till städningen och tvätten! Tjipp tjopp!

Lägger de på is...

... ett par dagar!

Jag har ett mål och det skall jag nå. Men lägger i en extra växel efter midsommar. Vill unna mig nu goda saker i ett par dagar. Vem kan vara utan jordgubbar på en midsommar lixom ? ;) hehe INTE JAG!  När jag har nått mitt mål skall jag skaffa mig en anchors/dermal piercing.



Vissa säger att neeej fy va fult men jag struntar i vad folk säger. Jag tycker de är snyggt och de ska jag unna mig när jag har nått mitt mål. Det kommer påminna mig om de jag har gått igenom. För mig betyder det här jätte mycket. Att jag har klarat att gå ner 10 kilo är något jag trott var omöjligt. Så nu ska jag köra de sista kilona. Heja heja!!

LYCKA!



Jag känner mig så lycklig. Denna känsla vill ja ha läääääänge♥
Jag älskar min otroligt fina sambo, mylove.

6år tillsammans♥



21/6- 2005 ♥ 21/6-2011
Idag firar jag och mylove 6år tillsammans.

Vill bara sjunga denna högt!

Denna låt får mig att bli glad och sprallig! Låten får mig att tänka tillbaka när jag gick på högstadiet. Jag och några tjejer i klassen mimade till denna i skolan :) hehe

Jag har bilder av dig i mitt hjärta
Minnen av en sommar för länge sen
En gåva från himlen är allt jag behöver
Min lycka beror på dig
Vackra bilder av dig i mitt hjärta
Som jag önskar du väcker till liv igen
Min värld blir en saga, så länge jag lever
Och allting beror på dig ♥

Mina fina föräldrar!

I går morse fick jag hoppa in och jobba några timmar. Men de han jag med iom att mina föräldrar åkte då jag började jobba. Så dom plockade upp mig på jobbet och så åkte vi hem till mig och mylove.

Det har varit en jätte bra, mysig och trevlig lördag & söndag. Vi har shoppat, kolla på massa ställen här omkring stan. Käkad god mat gjorde vi igår kväll också. Alla var över mätta och belåtna. Vi tog fram lite spel och spelade.

Så min helg har varit super duper bra! Men saknar er massor redan mami & papis. ♥

♥VSFS♥

Victoria secret fashion show är väl något som alla tjejer kan kika på när det går på tv? Man blir så inspirerad, eller jag blir ialla fall så inspirerad utav dessa tjejer. Jag sitter bara och ler när jag ser dem. Dom verkar ha så himla skoj när dom går där i sina underkläder/bikinisar or what ever! Deras kroppar ska man inte ens prata om. Sjukt fina, men vissa är på tok för smala. Men de får mig att se mitt mål framförmig, och de är absolut inte så långt kvar!

   

Jnyttextra ♥


Lite skoj att se sig í tidningen. Men va seriösa jag och min modell såg ut att vara.
 Konsentration på hög nivå kanske ;) hehe

Inte många men få!

Ilördags bjöd vi hem lite folk hem till oss. En klasskompis till mylove kom förbi med hans tjej och sedan dök Jonna och Jossan upp. Det blev lite drinkar, shots och lite spel. Jag glömde såklart att ta kort med min kamera men Sötan Jonna hade med sin i högsta hugg. Men det blev inte så många bilder tagna men lite ialla fall. Ni får se dom bilderna som jag har kikat in.

Jag tog på mig min festblåsa som jag aldrig har använt tidigare. Så jag invigde denna härliga, supersnygga blåsa denna lördag :) Såhär fin blev jag då!



Här är Jag och fina Jossan♥



En posebild framför min spegel i hallen innan vi stapplade iväg till Sliver ;)
Jossan Jag & Jonna♥







Sedan blev vi kissnödiga påvägen. Jag tyckte ialla fall att jag var smart och klev in i busen medans andra sitter vid vägkanten! HAHAHAH ;D

Vi tre hade de sjukt skoj ute och skrattade väldigt mkt! Tack fina flickor för denna kväll! :) ♥

long time ago

Det var ett tag sedan jag var inne här på bloggen och skrev. Jag har helt enkelt inte haft tid till den. Jag har jobbat en hel del så jag har prioriterat annat. Men skall försöka komma igång igen och dela med mig utav min vardag.

Just nu sitter jag i mina föräldrars hus i Karlskoga. Jag kom hit i tisdags kväll men åker hem till Jönköping igen nu om några timmar. Det känns skönt att få komma hem igen, saknar min darling och min säng :)

Jag har jobbat lite igår hos mamma och syrran. Jag hade 2st baltjejer som blev jätte fina i håret. Ni får bilder när jag kommer hem senare ikväll eller under helgen. Sedan har jag umgåtts mest med familjen och sedan lite utav mina vänner. Jag skulle ha vela stannat några dagar till för att hinna med allt, men som ja känner just nu så vill jag hem. Hem till Jönköping :) Hem till darling♥

Hinner inte skriva mer nu. Ska hoppa in i duschen och sedan packa det sista innan syrran kommer och hämtar mig :) Hon var så snäll och ställde upp och köra mig till bussen♥

Vi hörs, PUSS!

Lovelife♥

Jag mår så bra här.
Alla bitar faller på plats.
Jag är så glad och lycklig.
Tack.

Nu ska jag göra...

... min fina vän Jonna lite snygg i håret! :) roligt roligt! Det blev ju aldrig av igår så det fick bli ikväll istället. :)

Men det gör ju inte mig något, alltid kul att umgås med den tjejen! Hon är rolig och en tjej som jag klickat jätte bra med :) Båda är ju nykomlingar i Jkpg. Hon har varit här i ett par månader längre än mig men ändå skoj att vi har hittat varandra så bra. ♥

Igår var jag hemma hos fina Jossan och gjorde henne snygg. Det är också en väldigt snäll och en kanon trevlig tjej som jag har klickat bra med också! Huur skoj som helst faktiskt! :) ♥ 

Ne nu blire att byta om till andra kläder, och fixa i ordning för jobb ;) melike.

Sedan blire en PW runt munksjön med snyggingen! ;) Höres senare sen! PUSS♥

Lite ångest!

Jag har faktiskt lite ångest. Ångest över min jobbhelg. Jag har varit ledig nu i 3 dagar vilket ja har haft fullt upp att göra på ialla fall men har en sådan jobbig jobbångest. Vet inte varför, för på lördag skall jag dubbel jobba både på hotellet och i studion. Studion är de ända jag längtar efter att få komma till. För det ska bli så skoj att få jobba nu under möhippe/förfesten!! 8-9personer skall bli så snygga och få ha det så skoj. Men styling, makeup, fotografering, tilltugg och sedan tror jag det var en tjej som skulle ha et litet homeparty. spännande ;) Men annars nä, usch. Fredag, Lördag & Söndag! men vaa? (suck)

Nu får det gärna bli tisdag, så jag får sitta på bussen hem till familjen. Jag saknar dom jätte mycket nu faktiskt. När pappa kommer och hämptar mig på stationen i Kristinehamn så ska vi åka direkt och titta på ett hus. Det ska bli kul och spännande. Efter det så skall jag få lite hårvård utav min bästa mamma. Åh vad de ska bli skönt! Få ta bort dessa toppar och få lite annat skoj i håret! LÄNGTAR!! Efter det skall jag hem och äta tillsammans med dem och bada i tunnan! Lovly♥

Andra dagen av tre...

.. som jag är ledig från hotellet. Men har som sagt jag har fullspäckat schema ändå!

Idag vaknade jag på en bra sida. Jag känner mig glad och sprallig. Solen skiner och de gör ju så man får en extra energi :)

Om en lite stund ska jag iväg hem till Jossan och pyssla om henne o hennes syster. Det ska bli riktigt roligt :) Efter det så ska jag nog hem en sväng o fixa lite här i lghten. Vi får ju fint 'sleep over' från Karlskoga! Käraste familjen Fors/Axberg. Då ska ja snosa på lilleman Albin :) 

När Jonna slutar sitt jobb skall jag hem till henne och göra henne fin i håret och sedan käka något ihop :) Det ska bli mysigt! :) Vi får väl se om vi hinner med munkan idag. Men vi är ju så snabba att gå runt sjön så de hinns nog med eller så får vi ta ett extra varv nästa gång ;)

Idag är mylove i Varberg. Han är ute på praktik/jobb nu. Så vi får se när han tycks dyka upp här hemma idag :) Tyckte lite synd om han i morse när han var tvungen att gå upp halv 5. Hua! Vid den tiden var jag heeeelt borta kan ja säga er. haha Man är absolut inte en människa på den tiden av dygnet :)

Nej nu ska jag fixa till mig lite och dra. Hoppas ni har en kanon bra dag idag för det ska minnsan jag ha :)
KRAM

RSS 2.0