Godnatt

Godnatt och sov så gott!:)) puss och kram <3

Call me maybe

• carly rae jepsen - Call me maybe •

Nu har vi landat i soffan hemma i lägenheten. Vi har varit ute och käkat på en mongolisk resturant och det var något så otroligt gott. :) Men undra om man kommer vara hungrig imorgon bitti eller till lunch haha 

Känner att min träningsvär efter dagens träningspass är påväg att ta sin plats på diverse muskler på kroppen :) Härligt. Bara jag har ork för mina pass som jag har bokat på tisdag :) Känner jag mig rätt så kommer jag vara bakis på tisdag men jag SKA på core passet iaf. De är de jag får ta för nu var det så länge sedan jag var på de passet! 

Nu är jag sjukt trött och ska snart gå och lägga mig tror jag haha Vi har ju en dag imorgon också :)

Hoppas eran dag har varit bra ♥


HIT THE

Tomorrow

Imorgon är det ett gym pass med bröderna Edhall som står först ut på schemat! Härligt! Här ska de allt brännas ordentligt! :D Jag är verkligen jätte taggad på att köra ett gym pass. Har suttit och kikat på lite inspirerande bilder och bloggar nu ikväll. och snart blir det att krypa ner till sängs tror jag. Gick upp tidigt imorse så det ska bli skönt att får komma i säng faktiskt :) 


Hoppas eran fredag har varit bra för det har min varit :)
Puss♥

Kan inte sluta le

Shaka asset! 

Det är precis det jag vill göra när jag hör denna låt. Jag får en sådan flaschback när jag hör denna. haha Jag kan inte sluta le! Jag och mina fina flickor festade till det i Karlskoga i mammas och pappas hus. Vi sitter i köket och när denna kommer på så rockar en viss fröken Sarah loss! Jag river nästan ner kylen! HAHA oj va roligt det var! :)) ♥


Fredags mys!

Nu har jag lång ledigt och fredags mys :) Det är nog de härligaste som finns när man vet att man är ledig i ett par dagar och inte har några måsten :) mmm i like that!♥


två fina tjejer!



Två otroligt fina tjejer som jag har mycket varmt om mitt hjärta!
Åh vad jag saknar er och tycker om er så himla mkt! ♥ Hoppas vi träffas snart! :))

Lång ledig!

Nu är jag låååång ledig! Det ska bli skönt fast ändå inte:/ :D haha! Vi får besök och sedan är det Valborg till veckan. Och helgen efter det kommer bli såå otroligt galet bra/roligt!:)) längtar!!

Hur ser eran Valborg ut?:)

my lovly dress

Här får ni en bild på min otroligt fina klänning som jag har köpt. Jag ska ha på mig den på min bästa väns bröllop i sommar! ♥ Vad tycker ni?

OBS: Klänningen är EJ helvit! Och jag har självklart hört med min bästa vän, bruden om denna var okej att ha. Det var okej!:))

@work

Är just nu på jobbet.. Och det är en helt okej dag. Än så länge:) slutar tidigt idag så det är skönt.

Idag blir det lite nagel fix på myself:) Och ingen träning för fröken Sarah idag. Jag har ingen ork för det idag. Kroppen säger ifrån och då är det bäst att lugna ner sig lite. :)

Vad gör ni idag?:)

Fröken Sarah

Min näsa fortsätter att bråka med mig. Vilket jag snart blir tokig på! Fortsätter de nästa vecka också så får fröken Sarah allt gå iväg till en läkare. Men känner jag min kropp rätt så är de att jag är stressad mycket som snurrar runt i mitt huvud. Än så länge har jag kontroll på allt! Jag får inte tappa fokus, jag är stark! 

Denna vår och sommar kommer bara rusa iväg. Om 6 dagar är vi inne i maj, i MAJ!? What. Jag har ganska mycket inplanerat nu i sommar så det kommer bara säga svisch så är det november. Typ. 

Snart borde jag också få tillbaka mina prover som jag var och tog förra veckan. Spännande! :) 

Idag träffade jag Sanna, åh så roligt det är att träffa henne. Jag älskar verkligen den tjejen! Hon betyder allt! ♥ Jag längtar så efter våran lilla tripp som vi har planerat :D Uuuuuuuuuhj va roligt de kommer bli! :D 

Mylove är iväg på lite fest ikväll så jag har haft en ensam kväll med träning lite tittande på serier på tv play. Ätit lite ost och kex, skräll! ;) haha mumma! Så ina naglar gjorde idag. Funderar på att skippa i träningen och göra dem imorgon när jag slutar jobbet. Men vi får se vilket humör jag är på. Det lutar mot en vårig sommar färg :) Fast jag är rätt sugen på min disco färg. Vi får se! :D 

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Hoppas ni har haft en bra dag fina ni!
puss♥

Onsdag!

Bad day! Nog om det!

Sitter ner en kortis.. Idag ska jag köra Combat, ska bli skönt att få avreagera sig lite!

Ska även göra om mina naglar ikväll eller imorgon förmiddag eller på kvällen! För nu ser dom för jävliga ut:D haha! Men vad för färg ska jag ha denna gång tycker ni?? :))

@ Work...

Sitter på jobbet och har nyss ätit en macka. Gottit! Jag känner att idag är jag inte direkt taggad på att jobba:( är inte taggad på nått just nu. Jag är trött och vill bara ligga hemma och sova bort en hel dag.

Igår vart jag ledig helt plötsligt. Lite irriterande. Hade ställt in mig på att jobba. Hade tänkt träna igår, pump och core. Men fanns inte plats sedan när jag skulle boka.. :/ men idag blir det combat! :))

Efter jobbet ska jag träffa kära Sanna!:) Det behöver jag verkligen nu känner jag!:)) <3

Nä back to work!

ljusrosa


Denna var väl helt i min smak. En mobilväska till för iphone och sina kort. rymligt pris också. :))

Att ha dille på något

Jag har just nu fått dille på en sak. Och det är ost och kex med marmelad på. Det är så otroligt gott. Jag skulle kunna äta de varje dag varje vecka. M M M ! ♥




@ Nordic Club

Sitter just nu och inväntar mitt andra träningspass:) Har nyss kört Core och det var så gött så! Erika hade bytt några övningar så det var extra roligt idag:)

Om en liten stund blir det Combat:) BAAM!! Heja!! ;)

Imagine


Viljan finns alltid det är bara att övertyga hjärnan att det går.

En stor saknad efter M


Detta avstånd mellan oss är inte roligt. Men vi håller kontakten bra det bara går och vi vet vart vi har varandra till 100% Jag saknar dig så himla mycket vännen! ♥

Temporary...

Att sakna någon så enormt mycket



Åh vad jag saknar min syster. Ibland går det hur bra som helst att vara ifrån dig men vissa dagar är så himla jobbiga. Det gäller hela familjen. Men har man en tvilling själ så är det speciellt. Det är verkligen något som fattas..
I love u sis♥

Ttevlig lördag

Igår hade vi besök av mycket gott folk! Vi käkade god mat och bara snackade, såg på en film också. Fick snosa på en liten dam också. Lilla Moa hon är väl för söt!:))

Idag blire bara att ta det lugnt:) inget bestämt har jag ialla fall! Till veckan blir det mycket jobb. Mån-fre båda dag och kvälls pass. Det går nog fint!:)

Ska även se efter min kost också, som inte har blivit av ännu ;) haha!

Hur ser eran sköna söndag ut?:)

Feeling

Har en bra feeling i kroppen. :) idag känns det att man chockade kroppen igår på body pump'en! Good work Sarah! Att inte veta vad som komma skall är något riktigt bra. Jag lastade på ordentligt och om jag fick jobba i mina utfall! :) Love it!

All the time

Nu är det med mig all the time. Och nu är jag starkare än någonsin. I alla fall just idag. What doesent kill you only makes you stronger. 



Detta jobbiga ska jag ta mig igenom. Nu är nu och då är då.

Sommar och bal

Nu närmar det sig sommar och bal. Jag har fått en förfrågan att göra en uppsättning här i jönköping. Alla som känner mig vet att jag älskar uppsättningar. Det är så himla roligt. 

Vi ska nog komma fram till något riktigt fint. Än så länge lutar det mot lockar med lite flätor på sidan. Flätor och typ en sådan här uppsättning har jag gjort förut så det kommer nog bli hur bra som helst :) 



Skrattar!

Jag skrattar bara högt när jag hör denna låt, menvad kan de bero på? HAHA Har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde på länge! :D


Tisdag 17 april

Idag börjar jag jobbet vid 16 och slutar 20. Så nu innan ska jag försöka komma på ett litet tränings program som jag ska köra här hemma eller om ja inte får ett litet ryck och går iväg till gymmet. :) Jag vet inte, just nu har ja ingen lust med något utav det men något ska jag ialla fall åstakomma. Om man nu säger så ;)

Imorse när klockan ringde så smällde jag i min armbåge på mitt sängbord, gjorde jädrans ont. Annars har ja inte hunnit gjort så mkt idag. Ska försöka röja lite här hemma också :) Man blir inte motiverad att göra saker när man ska jobba så sent. Jag gillar inte att jobba kväll. Men någon måste ju göra det :)

What doesnt kill you ♥ fre 13/4-12


Jag är verkligen jätte nöjd med denna, och jag ångrar absolut inte att jag gjorde den. Den smärta som var är något jag inte tänker utsätta mig för igen. :) Men bra blev det♥

Välkommen!




Snart är du hemma! :) ♥

Saknar min vän Marlén!

Jag saknar dig så himla mycket vännen! ♥

tänker försöka!


Nästa vecka kommer jag förbättra min träning och kost och allt de som hör till. :) Ja håller tummarna för att de kommer funka ett tag iaf :)

If you dont

Tråkigt babbel.

Folk kan ha åsikter hit och dit. Om ditten och datten. Ett inlägg om saker som bara är allmänt störande just nu. Läs om du vill, kommentera om du vill och berätta din åsikt..

Det snackas skit hit och dit. Om allt. Om alla. Det är så förbannat tråkigt. Jag vet att snackar ni om folk när jag är med så vet jag att ni snackar om mig när jag inte är med. Men varför? Varför håller folk på så? Det är inte precis så smart gjort. De är inte något som man vill bli inblandat i men som man blir vilket man inte vill eller inte. Jag håller bara tyst, det blir bäst så. 

Vissa dagar är jag så himla trött på det ena och de andra. Jag vill bara vara hemma och dra täcket över huvudet. tycka in mina lurar i öronen och spela sönder mina öron! Med så hög musik som det bara går och som jag tycker om. 

Vardagen kan vara så förbannat tråkig. Jobbet, fritiden och träningen. Jag vet att detta är bara tillfälligt och jag kommer på den väg jag vill snart igen. Men att få skriva av sig lite kan vara skönt. Vissa kommer sucka och stöna och tycka att ''va fan klaga inte'' ''åh vi vet hur du känner, men sluta skriv'' och bla bla bla! Ni får tycka det hur mycket ni vill. Och jag får skriva precis vad jag vill och när jag vill. 

Kontakt med vänner. Det är viktigt. Väldigt viktigt om man inte vill tappa dom. Har nämt det förr och gör de ännu en gång, tyvärr. Det handlar om att ge och ta i en vänskap eller vad som helst. För mig räcker inte längre ord. Jag vill ha bevis att man betyder något. Jag får höra det till och från att man är saknad. Visst de värmer mitt hjärta mycket. Men jag vill att personerna i fråga bevisar det också. Snacka kan man göra men när det kommer till att verkligen göra det och bevisa något så blir det betydligt svårare. Iaf för vissa. 

När dessa dippar kommer brukar jag tänka på vad som kan förgylla min vardag. Den största och den bästa källan för mig är musiken. :) Sätt på lite bra partylåtar som du blir glad över så brukar det ge en lite mer energi :) ♥

Hur känner ni? Vad är era åsikter om detta tråkiga babbel? 

Puss

Tisdags ledig:)

Min lediga dag har bestått utav inga måsten. Jag vaknade klockan 10 och gick ner till tvättstugan och tvättade 2 tröjor till mylove. Sedan har jag gjort ett återbesök på mina naglar :) Så nu e dom frächa igen. Tiden bara springer iväg. Jag har inte ''hunnit'' äta ännu. Men får nog ta något att äta nu strax. Sedan blir de att röja i köket och slänga in sig i duschen tror jag.

Dagens träning blir ett pass i gymmet med mylove. Så mitt core och pump pass blir avbokat. Love åker till sälen på torsdag så att spendera lite tid med honom är inga fel! :) Jobbar kväll och heldag denna vecka så några pass blir utsatta igen för en rubbad tränings vecka. Vi får köra lite hårdare kommande vecka! ;)

Förut när jag började träna så körde ja bara i gymmet. Och tyckte de va skit skoj. För att gå på pass själv var inte så skoj tyckte jag. Men nu är det tvärtom. Älskar att gå på pass och man skaffar sig ''tränings-kompisar'' folk börjar hälsa och prata med varandra när man går på samma pass jämnt. I like that!! Det tycker jag är skoj! :) Men för att chocka kroppen lite så måste man göra andra saker som man inte brukar göra. Och då passar ett gym pass bra idag :)

Vad har ni för er en grå tisdag som denna ? :)

U make me feel food, u make me feel safe


Sööööta lilla muffis ♥

Pepp!

Påsk!

Nu är det påsk. Så idag har det storstädats. Plockat fram mitt påskris och min söt/fula kyckling :) Det slog mig i morse att idag är det exakt 1 år sedan jag hade mina flickor här:) Åh så roligt vi hade det. Jag kommer alltid minnas den gången när jag plockar fram min lila kyckling :)) hihi!

Nu är det nästan klart här hemma men nu satt jag mig ner för att ta det lite lugnt och tagga inför kvällens träning!! BAAAM! haha oj va trött och helt slut ja kommer vara ikväll! :) Kommer bli as kul! HEJA mig!

I'm feelin' great, I'm feeling awesome!

Tisdags träning

Idag kör vi på samma pass som alla andra tisdagar. Core och Pump. Jag är riktigt taggad faktiskt. Så idag får de kanske bli ökning för min del. Men jag får kanske vara lite försiktig. Jag har ju bokat ett Box pass på torsdag. Jag mötte ett gäng med NC'are på Sliver/Harrys. Så då blev det att utmana sig själv och köra ett box pass. Vilket jag inte har gjort på jag vet inte huuuur många år. Jag har ju inte kört det på Nc för att jag inte känner någon som tränar där och mylove är inte så sugen på att gå på pass. Så nu utmana Henke mig att köra med honom. haha Jag kan redan känna hur trött jag kommer bli. Men en kämpe/tävlingsmänniska som jag är så tar jag utmaningen och kommer ge gärnet! :D



Idag skulle jag ha varit ledig egentligen men fick hoppa in och jobba. Vilket känns både på gott och ont. Jag kan bara säga att det kan bara bli bättre och det kommer bli bättre! I promise! ;D


Nu skall jag tagga till riktigt ordentligt här innan jag åker iväg till gymmet! :) Hoppas allt är bra med er mina trogna läsare!? :)
Puss♥
RSS 2.0