Naturella Sarah.


Det fick bli vita naturella tippar denna gång för min del. Det känns både bra och mindre bra :P hehe Jag är ju ingen vit människa när det gäller naglar. Visst det är stilrent som mylove säger. Men jag vill ju ha lite mer färg, snyggt, coolt, fränt, skrikande saker! haha Men Detta kommer bli så snyggt till min outfit som jag skall ha på mig. På det 100-års kalas som vi skall gå på. Ska bli väldigt roligt att ha en övernattning i sthlm. ♥

Ensam mamma & Arn! *BILDBOMB*


Jag och Joakim som spelar huvudrollen i Arn.


Jag in action när jag fixar ''ensam mamma'' Petra :)



Visst blev hon fin ? :)



Jag in action när ''ensam mamma'' Helena skulle bli snygg inför denna tjejbuss som skulle till eksjö festivalen.


Och hennes slutresultat blev såhär :) Snygging ;)



Ett härligt gäng som var hos oss i studion i lördags. Hoppas det blir fler sådan här dagar! Det var verkligen hur skoj som helst! :)


Long ago, much has happened!

Var någonstans ska jag börja? Behöver jag säga allt? ;D Nej det behöver jag faktiskt inte göra. Jag vet att vissa har väntat på uppdateringar. Vissa kanske inte har gjort de? ;) Vad vet jag. Alla ni hundratals läsare säger inget :) Men kul att några har ialla fall tagit sig tid att skriva hej! De uppskattas mycket! Keep it going! ;)

Ja, så vad har jag gjort. Jag har jobbat och jobbat och åter igen jobbat. Mycket av den tid jag har fått över (om det nu har funnits tid över till annat) har jag tillbringat med mylove och vänner. Har därför inte suttit vid datorn då. :) Jobbet i studion har varit jätte kul den senaste tiden. Det har inte varit så mycket men när det väl har varit något så har det varit tipp topp! My dream job! Bilder får ni i ett annat inlägg ;)

I lördags hade vi kräfskiva här med goda vänner. Det var super duper skoj. De måste verkligen bli fler sådana kvällar tycker jag! :) Vart hamnar vi nästa gång? Någon som tar tag i nästa dejt/party/middag!? ;D

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är trött o vill bara somna fort! Vill heller inte att klockan ska ringa imorgon bitti! :( TRÖTT!!!!!


Puss♥

Spännande! hihi

Här kommer lite sneekpeek på de jobb vi gjorde för några veckor sedan hos Maria. haha Herregud! Då var de skitnervöst och mest pinsamt. Och nu var de bara kul att se hur det blev! ;)

JnyttXtra - Modellfotning from Jnytt AB on Vimeo.

I'll be watching you

Fläsk och promis

Yes, fläskpannkakan står inne i ugnen och bubblar så fint! Magen kurrar en massa nu. Som vanlig så har jag inte ätit normal idag. Mackor till frukost och en macka när mylove kom hem. fy mig! 



Sedan har jag hunnit med att solat och gått en promis med Jonnis. Härliga väder! Detta väder är så himla härligt att gå i. Fortsätt att var såhär och jag går mer än gärna hela året ut! ;)


Nä nu hinner ja inte sitta här mer :) Vi höres mer imorgon!
PUSS♥

Hej hopp!

Hejsan hoppsan!

Idag slutade jag tidigt. Både skönt och inte. Jag gjorde mig enhugedamig lång ''todo''-lista som behövs göras. Men nu när jag kom hem så försvann mitt humör för det. Så nej tack! Nu skall jag bara ta det lungt. Äta lite iom att de inte vart någon mat för mig på jobbet. Sedan skall jag försöka få in lite ny musik i mobilen och få ordning på mitt tränings-schema! :)

   

Annars idag blir det att gå iväg till gymmet o en promenix med Jonna :) Nu skall rutinerna komma på plats. Och för att stanna i höst!

Igår var jag och shoppade med Jonnis på våra lediga dagar. Vi käkade lunch och hade de allmänt trevligt. Det var endag helt i min smak. Det blev lite smått och gott. Till och med mylove fick en liten present utav mig, han blev jätte nöjd :) Jag är nöjd med dagen som var igår!♥
Fler sådana tack!

Sacrifice

Upplägg?!

Nu håller jag på att gå igenom mitt upplägg utav träningen. Än så länge är det bara i huvudet. Men snart skall de bli hur bra som helst! Hösten här kommer jag! Här skall det inte vara något höst depp. Nu jädrar är jag på G!

Någon mer som är peppad på träning i höst? ;)

Woop woop!

Här kommer en ny het låt som jag kommer spela mycket nu under en period! Den får mig att ladda om och komma igång ännu hårdare! Den gör mig glad och sprallig! kan inte kännas bättre i kroppen med denna på högsta volymen i lurarna! LOVLY♥



Shopping-Monday!

LOVLY!♥

Idag skall jag shoppa lite. Jag ska nämligen slå till att köpa mig en fön och en locktång. Ingen lyckligare än jag :):) Tack J!♥

Skall även köpa lite mer tyg så den 4 och sista kudden bli klar :) Och sedan blir de några rundor inne på A6! Luncha o massa mys! Vilken dag för oss, mig & Jonna! En perfekt måndag! :)

   

Fredags nöje a'la Sarah&Jonna :)

Vi slog våra kloka huvuden ihop och fick till en riktigt fin kudde att ha i soffan :) Vi är nöjda!

Vad tycker ni ?

Varför ska jag när ingen annan ?!

Det finns massor jag skulle kunna skriva utifrån den frågan/meningen. Men jag väljer att inte skriva något. Jag talar i gåtor istället.

Varför skall jag bry mig när ingen annan gör det? Varför ska jag rätta mig efter andra när ingen kan rätta sig efter mig? Varför ska jag plocka efter andra när ingen plockar efter mig? Varför ska jag jämnt göra saker?! Varför blir det ett jädra ljud närja inte gör rätt saker? När jag gör si och när jag gör så? Men ta er en funderare och titta och tänk på er själva? Hur gör ni? Vad gör ni ?

Jag har nu bott här i 7 månader. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Mycket om mig själv. Hittat mig själv. Vet vad jag vill i mitt liv. Jag har lärt mig att klara mig själv utan mamma och pappa. Jag har lärt mig att älska det man har, älska livet :) Jaghar hittat så fantastiska vänner här. Vänner som jag aldrig trodde jag skulle hitta! Jag är lycklig lottad!

Jag är glad och väldigt lycklig i den jag är och vad jag har här! Jag ångrar absolut inte att jag flyttat hit. <3


(bild lånad från http://andreasochlina.se/fotoblogg/)

Naglarna :)

Såhär blev resultatet idag. :) De känns underbart att ha naglar igen, nu är ja hel! Men ja är inte riktigt kompis med färgerna tyvärr. De blev inte som jag hade tänkt mig. Så om jag känner ig själv så blir de lite färgbyte rätt så snart ;)

Vad tycker ni om resultatet?

Frusen!

Har varit hemma ett tag nu och hunnit med att fixa mina naglar. Typiskt mig som skulle 'VILA' mina naglar. Icke sa nicke! hihi De blev en lila o blå färg :) De blev fint men ja längta redan tills ja får byta! När löven fallar o mörkret kryper på dååå ska ja byta färg :)

Mylove har inte kommit hem ännu. Han får jobba över idag med. Så vad de blir till kvällsmat vette tusan. Jag är hungrig och jätte frusen. :( Bara inte ja bli sjuk nu! BLÄ!

nu ska ja krypa upp i soffan med en filt o glo på lite tv :) PUSS♥

Every breath you take



i love you mylove

Hjärta utav fjädrar!

Jag har nu fått upp mitt eftelängtade hjärta på plats. En underbart fin detalj. :) vad tycker ni?

Tänkvärt

Hittade en bild på en annan bloggares blogg. Och det satt min tankeverkstad i jobb. Man börjar gå igenom alla sina vänner & bekanta i sitt huvud.

High heels

Jag såg dessa fina skor på ett outlett när vi var på semester. På Öland kostade dom 200:- Och inte visste jag att dom hade sådana reor på varor som dom har på dessa olika outlett. Så igår när jag var lite uttråkad så satt jag och surfade runt lite på Nellys hemsida och vipps så kom dom upp bland alla snygga skor. Va?!?! tänkte jag när jag såg priset. Dom kostade 500:- och på Öland bara 200. Vilket kap! :)



Vad tyckte ni om dem ? :)

Livingroom



My livingroom♥

fixat och dolat!

Idag har jag varit ledig på förmiddagen. ah. eller fram till 16:) Jag skulle sova ut men sov inge bra efter att mylove åkte till jobbet. Jag vaknade till ochfrån i ca 3 timmar. Efter att ha vridit och vänt på mig så orkade jag inte ligga kvar i sängen. Så jag gick upp och satte mig i soffan och glodde å tv och surfade runt på nätet. Jag fick en super duper bra ide!

Jag skall fixa lite här i lghten tänkte jag. Men de skall vara lite 'hemma fix'. Jag har lagt bud på ett par jätte gamla nycklar. Sedan skall jag få tag i en gammal nyckelring, typ en sådan som visas på denna bild :)



När jag har fått tag i det så skall de få tags i ett spetsband eller något fint band överhuvudtaget. Men mer vill jag inte avslöja förer förens min ide är verkstäld :) Det kommer bli så fint här hemma:)

Det som jag vill ha upp på väggarna är lite hyllor och tavlor. Det är så tomt på dessa stora vita väggar. Men jag har ju tummen mitt i näven när det gäller sådana saker som att borra osv. betongväggar är ju inte så speciellt lätt att borra i och få det bra. Jo tack det vet vi. Vissa små hyllplan hänger :( inte så snyggt men de får ta tags i en annan dag!

Annars så tycker jag att de är väldigt fint här hemma, det är bara de små detaljerna som skall fixas. ev nya tyger runt omrking här inne också.

Aaah de blir spännande! :))

Dagens: träningsbild


Ett svettigt ct pass och mage+rygg!


Jag är taggad, rutiner här kommer dom! :)
Känns underbart!

Måndag 15 aug v33.

Nu går vi in i vecka 33 och det är Måndag den 15 augusti. Vart sjutton tog sommaren vägen? Löven faller redan utav träden. Hua! De märks att de blir kyligare också, svinkallt vissa dagar och på kvällarna! Då längtar jag efter min underbart sköna vinterjacka! :) ♥

Nu hinner jg inte skriva så mycket mer. Jonna har precis slutat jobbet och är påväg hit för en hurtig pw runt munksjön. :) Mitt andra träningspass idag! Lovly♣  hejaheja!

Sedan blir det att åka iväg och handla med mylove. Sedan är de jag som hoppar in i duschen o kryper ner i sängen! Imorgon är jagledig fram till 16. Så jag ska sova ut, läääänge! ;) 

PUSS!

Grattis Världens Bästa


På DIN födelsedag!

Saknar dig och älskar dig över allt annat på denna jord!
Önskar dig en kanon fin födelsedag.
/Pappas flicka Sarah

Godnatt ♥


Goodnight♥

Zipperall

Jag blir bara mer o mer sugen på att köpa en sådan här goding :) Visst ser dom musiga ut ?  :)

Dagens: Låt!



Slänger in en dagens låt såhär på kvällskvisten :) Denna låt spelade jag en del när jag sprang på Ct'n förut när jag körde som mest. Den är grym och man blir as taggad! Nä blir att köra den nästa gång. Idag när jag var och tränade blev det en hård kvarting på Ct'n och sedan blev de att pumpa mage och rygg! De gillas! :)

Det bara rinner...♥

Sitter och lyssnar på lugna favoriter på radion och så kommer denna otroligt fina men otroligt jobbiga låt upp. Klarar inte av att höra denna låt :( Tårarna börjar bara rinna så fort jag hör introt :(

Jag saknar dig Max♥
Det var inte många dagar sedan jag tänkte på dig, och önska du vore vid liv än idag. Du var så otroligt älskad. Ingen kommer någonsin kunna ta din plats hos oss i familjen. Varför var ditt liv tvungen att ta slut? Varför kunde du inte vara hos oss föralltid. Jag saknar din lurviga päls, dina nära luktningar i ansiktet. Varje gång du gjorde det så önskade man att man kunde få en liten puss. Det var inte alltid man fick det men hade man tur så fick man en liten. Jag saknar dina kramisar, dina tassar på golvet. Man saknar dig så det gör ont! Men du har det bra nu och har haft ända sedan du sa hejdå. Hoppas vi ses!

Älskar dig max!♥

En spännande dag!

Idag har det varit en mycket spännande dag i studion :) Det vart som sagt en tidig morgon för oss som var uppbokade i studion. Jag var på plats vid 8.00 och redo för att ta emot våra 2 modeller.



Hela fotograferingen fick vi inte vara med på, vilket jag tycker är jätte synd. Hade varit extra roligt att få ha en liten fot där med. Kolla håret osv. Men man får vara nöjd med de man gjorde idag. Och det kommer nog bli skitbra!

Våra två modeller, Mia & Jessica var två jätte trevliga tjejer. En brun/blondin och en rödhårig. Det skulle vara kontrast mellan dem så det var bara att låta fanasin flöda. De skulle fotograferas ute på någon grusväg vid åkrar med motorcyklar. Det var KUL & kommer bli skit snyggt! Vet inte om jag ska avslöja mycket mer än så ;) ? Inte nog med att ställa upp o hjälpa dem så vart vi filmade också. Det hade jag INTE räknat med när jag åkte till studion i morse. HAHA! Men det var kul, får se om ja tycker de vart lika kul när det är klart hahaha!!

Redo!

Idag fick jag hoppa in tidigt i studion. Jnytt kommer och ska få lite hjälp med 2st modeller som skall fotas med Mc's idag. Det skall bli spännande. Så nu är jag klar för en dag i studion med Jnytt. :) 

 
En trött men glad saris :))

Ha en kanon bra dag allesammans!
PUSS♥

Tips: röhnisch sportswear!

När jag var på öland i sommar, bara för någon vecka sedan. Så köpte jag en ny sport bh. En rosa från Röhnisch. Den är sjukt bekväm o sitter otroligt och håller allt på plats ;)

Läcker va ? ;)


Bild lånad från google.se

Dagens: träningsbild


En nytränad glad Sarah :)

Hjärnan vill mer men kroppen säger stopp!

Varför skall jag alltid får en sådan grotesk vilja o sug efter att köra ett stenhårt gympass när jag sitter o lyssnar på bra musik på kvällarna? jämnt! De slår lixom aldrig fel :P haha

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som ialla fall :) Jobbat, städat, tränat och lagat mat :) Så nu är kroppen placerad i soffan! melike!

Vad har ni gjort denna dag ? :D

PUSS♥

Hey H* Lets go!

Nu drar jag iväg till gymmet och kör ett svettigt pass på Ct'n. Som förr. Älskade Ct. Var har du varit ?;) haha! Dags att få in rutinen igen känner jag. Och den kommer komma det lovar jag. Nu är jag taggad!

Rihanna - Only girl (remix)


Taggad!

Nu är jag taggad till att köra igång med träningen igen efter semester osv. Jag måste komma igång och använda mitt gymkort. Det bara ligger o kostar pengar. Så från och med ikväll skall jag gå iväg varje dag i veckan. Helgen är inget måste men bara ett plus om jag gör det. :) Någon som är pepp till att börja komma igång med träningen ? ;)

Gåshud på hela kroppen!

Jag får gåshud på hela kroppen utav denna grymma sångare. Hur bra är han inte? Lyssna och njut! :)

Dont want an ending


Jar of hearts


Hold it against me


Born this way


Love the way you lie


Fireworks & Grenade


Sedan finns det några fler med denna kille. Sök upp han på youtube så får ni lyssna på något fint och grymt bra :)

Skyscraper



Tankarna flödar, de ger mig styrka och vilja! Viljan att nå mina mål här i livet. Jag känner mig lycklig, älskad och fruktansvärt glad för det jag har idag! Lovelife♥

Dreamin' about you



Delar med mig utav en rätt skön och fin låt :) ♥

Det tickar iväg fort...

Detta år har gått så fort. Jag har bott här i jkpg i 7månader. Jag hoppas att ett par månader kan gå fort nu. Jag vill & jag är taggad.

Albin ♥


En underbar liten prins. ♥

Nu är det över...

... och det är så deprimerande att komma tillbaka till vardagen och jobba. Fy vilken fruktansvärd jobb-ångest jag har fått. Att stå i hallen och vänta några minuter extra för att komma iväg till jobbet o hoppas att de kanske blir bättre är väl en töntig ide? Ja det är de. För det blir ju inte bättre... Jag hoppas på bättre dagar!

Annars har min semester varit underbar! Jag har träffat mina vänner och familj. Alla dom jag har vela träffa har jag träffat. Men att säga hejdå till familjen var hårt. De var tråkigt, och jag saknar dom jätte mycket just nu.

De känns trögt att veta att det är 1 år kvar tills det blir semester igen. Men jag har planer o jag tänker ge mig fasen på att klara av det. :D Jag är taggad! Vill ja så kan jag ;D

RSS 2.0