The big day!

Yes! Idag är det stora dagen för fröken Eriksson! :)  Håller tummarna riktigt hårt! Jag fixar detta!

image description

Ny vecka, massor att göra!

Nu har jag sådär mycket uppbokat igen. Men just nu blir jag bara stressad utav tanken. Får ta en dag i taget helt enkelt :)
Imorgon är det en stor dag för mig. Jag hoppas jag inte sätter för hög press på mig själv. Jag kommer fixa detta! :))
Senare i veckan så blir det examens firande för älsklingen. Han har pluggat klart sina 3 år nu på högskolan, så himla duktig! ♥ På söndag eller på måndag (just nu ser de ut som att det blir måndag) kommer jag att åka till skogarna. Blir där en helvecka. Känns lite drygt men det är fullt uppbokat med bal och student och himla massa annat roligt! Jag saknar mina tjejer så det ska bli skoj att se dom igen! ♥

Nu ska jag springa ner och hänga lite tvätt. blä! suck! baaah! :) Sedan efter 18 blir det promenad med jonnis! Äntligen ska vi ses!:))♥

Sooo true, thanks for this words!

Suck it up!!

Kilklack


Underbara sko. Du skulle vara mer än välkommen hem till mig :)

Tyst

Denna helg har gått både snabbt och väldigt segt. Älsklingen reste hem till Karlskoga för att närvara på en vän's svensexa och hälsa på nära och kära. Det är fruktansvärt tomt här hemma och jag sover så otroligt dåligt. Ingen hitt alls faktiskt. Jag saknar dig jätte mycket mylove!

Igår var jag hos min kära Sanna. Vi käkade god mat och så blev hon fin om sina naglar. Vi tittade på såklart på ESC. Och vad härligt att Loreen vann hela skiten! Det var vi i Sverige värda! Good Work!

En nackdel när man blir själv hemma under en helg såhär så blir jag så tyst. Jag vill ha knäpptyst hemma. Jag sitter och slö surfar runt på nätet och har ingen musik i bakgrunden. Jag som annars ALLTID lyssnar på musik. Nä då ska det vara knäpptyst. Knepigt hur man kan vara. Jag har funderat på allt mellan himmel och jord en hel del under ett par dagar nu. Mina drömmar, mina vägar som jag ska gå i livet. Vad jag vill få ut av mitt liv. Vilka dörrar jag ska öppna och gå igenom. Jag har köpt en bok som jag har börjat läsa. Och jag blir bara starkare och starkare ju längre in i boken jag kommer. Jag har många punkter att sätta ut i mitt liv och jag har redan gjort några. Sanningen gör ibland ont och är tråkigt men ändå rätt skönt! Bara sätta en punkt och gå vidare mot nästa måltavla :) 

Jag är lyckligt lottad för det jag har och är lycklig och glad över att jag står på den ruta jag gör idag! Jag har tagit många steg för att vara här idag. Det har varit jobbigt men också så otroligt roligt, lärorikt och spännande! Jag ångrar inget! :) TACK!

Mm isis-glass

Mm så smarrig den blev:)

Think PINK



my lovly sunday

Söndagen är här och idag så är det ju kära morsdag. Ni har väl grattat era mammor? :)


Jag har nyss ätit en riktigt god rabarberpaj. :) Made by ME haha Vart nog lite överraskad själv hur god den vart. Har suttit ute i solen en sväng och ska ut nu igen. Men ska smörja in mig denna gång med lite solkräm. Kanske lika bra att göra det :) Idag har jag absolut inga planer på något. De ända som jag ska göra är att skriva en todo-list. Mylove tar examen på fredag och då måste de fixas en del här hemma. Så det får det bli idag.
Vad har ni för planer idag mina fina? :) ♥

Corall


Dessa till ett par snygga ljusa jeans och en fin top en varm sommarkväll! M m m sååå himla snygga! ♥

Vad tycker ni?

Kan man matcha dessa underbart snygga och härliga skor med en sommar klänning? Kan man ha dessa till en sommar outfitt, vad tycker ni? 



I love my darlings, skulle kunna köpa hundra par av dessa!!! ♥

Härliga fredag äntligen är du här! :)

Då ska man börja tagga till träningen nu då. Är jag taggad? Eh nä! Jag vill helst ligga ute på en filt med en kall och bara njuta! Men Jag har bokat pass och jag kan inte avboka den nu. Thats IT!

Efter träningen så ska jag iväg och träffa Sara. Vi har inte setts på evigheter. Det blir förhoppningsvis en god sallad vid vattnet i den fina solen :) Kan inte bli bättre right?
Hur ser eran fredag ut? :) Puss

image description

Hel och ren!

Nu känner jag mig hel och ren!:) igår vart mina nakna fingrar inte nakna längre:)

Det fick bli en fiiin rosa/röd glitter färg. Och en liten egen design på lillfingret:)

Vad tycker ni?:))

Vilken härlig dag!

Idag har jag vaknat på en väldigt bra sida :) Denna dag kommer bli så bra.


Jag har lite känner av lite från gårdagens träning, yey! Gud va skönt det är. Men det är nog bara för att jag inte har kört pump och core på väääääldigt länge. Jag har ju tränings torka just nu och tycker det är pest och pina att gå iväg. Väl där så går det bra men jag tycker inte att det är speciellt kul faktiskt. Jag hoppas det kommer tillbaka. Men de ja tycker är kul de är att köra med Älskligen i gymmet. Jag måste bara se till att skriva upp mer på de schema jag har fått utav honom. :)

Idag skiner solen och jag ska få träffa min kära Sanna. Åh så skoj de ska bli. Vi ska käka lunch fika och bara ta det hur lungt som helst. Sedan ska jag förhöra henne på hennes plugg. Vi får väl se hur det går, om jag kan hjälpa henne det vill säga:)

Annars får jag hem 8 nya färger till mina naglar. DET ska bli hur spännande som helst! Åh vad jag längtar efter er. Jag tog ju bort mina naglar i tisdags och detta är så fruktansvärt fult plus att det gör ont! Nä fy blä för utan naglar! Ikväll blir jag snygg ska ni få se ;)

Hur ser eran dag ut?
Puss


Mina tankar

Mina tankar..

Här ligger jag på en filt på baksidan i solen. Jag njuter så otroligt mkt! Jag älskar verkligen solen. Jag blir gladare och får mer energi utav denna gula sk som finns på våran blåa himmel.

Jag drömmer mig bort. Och har en massa drömmar som jag skulle vilja få i uppfyllelse. Men det kommer. Jag är bara 24år. Har en himla massa tid på mig. Jag hoppas och ber till han där uppe att jag kan pricka av iaf ett par stycken punkter på min to do list innan jag lämnar jorden. En kommer jag kanske att pricka av efter sommaren. Haha vi får se. Jag kanske delar med mig av mina drömmar till er? :)

Vissa är kanske lite väl högt uppsatta men vad gör det? Det är en dröm som jag har:) och drömma är gratis och då får man drömma hur högt man vill:) right?

Har ni några drömmar eller en to do list?

NAKEN!


Usch va obehaglit detta är. :/

Hjälp!

Behöver har eran hjälp!
Jag ska göra mina naglar imorgon hade jag tänk mig. Men som alltid så kan jag inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha för färg? :)

BOKAT!

Nu var pump och core bokat på tisdag! Äntligen har ja fått tummen ur och bokat pass. Men jag kommer nog mest köra i gymmet tillsammans med min kära. Ialla fall tills min motivation har kommit tillbaka! 



Och nu SKA fröken Sarah INTE boka av sina pass!

10dagar kvar!

Nu är det tio dagar kvar tills jag ska sättas på prov! Jag håller alla tummar jag har för att detta ska gå vägen!!:))

Klackisar



Dessa klackisar var väl helt sjukt snygga? Jag har sett att Jeffery har ett par sådana här men dom se lite mer klumpiga ut än dessa. Men dom är snygga dom också! :) Vad tycker ni om dessa?

Bloggfesten i Jönköping!

Igår var det fest på Karlssons salonger. Hur trevligt som helst. Jag fick följa med Petra. Fick också äran att styla henne i håret inför modevisningen som skulle äga rum på festen. KUL!! :) Det är alltid roligt att fixa någons hår, speciellt när dom blir så nöjda! :)

Temat var stort sramt och lockigt. Så detta vart resultatet på Petras frisyr. Ena sidan var stram där jag tryckte dit ett halsband dom hårsmycke. Det vart skit läckert. :) Bra ide Petra!


Här nedan är en bild på Petra och mig när hon är färdig stylad med både plastpåse och make up och hela rubbet. 





Hoppas ni som var där hade det lika kul som jag hade det! 
Och tack till dom två tjejerna som hade hand om det hela! Karin och Anna. Ni hade gjort allt så himla bra, en elouge till er brudar! Och tack för den välfyllda gotte påsen (goodiebagen) vi fick utav er!

Blogg fest!:))

Då är man påväg till bloggfesten här i Jönköping :)

SQUAT



Idag körde jag bland annat ben på träningen. Gick jätte bra faktiskt :) Hur har eran träning gått idag?

Sean paul ft. David guetta!


Oooohuf! Vilken låååt! ;D Denna kommer jag spela mycket i sommar det är en sak som är säker! Man känner ju bara att det rycker i danstarmen! Man blir glad och sugen på att parta lite med goa vänner och dricka goda drinkar och dansa hela natten lång! :) 

Vad tycker ni? ♥

Vända

Haha Ja att motivationen kan vända så fort kan ju vara rätt roligt ibland. :) 

image description

Har gjort en liten deal eller mylove påstod en sak som jag inte tror på så jag måste bara testa o se om han har rätt :) Så nu har jag fått ett tränings schema jag ska gå efter, SKOJ! Men de ska bli spännande och se hur jag ska kombinera detta med andra pass. Men de får vi ta lite senare när jag har kommit in i det. Ivärsta fall får jag köra med mylove och sedan köra ett kvällspass :) Detta ska bli väldigt spännande tycker jag :) 

Heja mig!

Hej Onsdag!

Här har de inte blivit så mkt uppdaterat som de brukar. Men men det kommer när motivationen har kommit tillbaka. Just nu finns de inte så mkt ork och tid för det. Heller inte för träning. Jag börjar tröttna ganska rejält. Vilket är himla tråkigt. Idag tränade jag med älsklingen och det var faktiskt kul när vi väl kom dit och körde. 

Denna vecka har varit en ganska snurrig bergochdalbana för mig. Mycket blandade kännslor som har gått up och ner. Jag har varit rädd, chockad, rörd, frustrerad, ledsen, super glad, lycklig, förbannad och besviken osv. Minsta lilla så kan få ett utbrott. Hatar sådana här perioder. Men det är bara så det är och det är OKEJ att ha sådana här dagar. :) Men det är då jag tappar suget att blogga eller träna. De är lite trist. :) 

Jag har en otrolig stor och glad nyhet men jag kommer suga lite på den karamellen ett tag till. Ni kommer att få veta när det är spikat och klart :) iiiiih!

Jag bjuder på..

.. en bild från i helgen. Haha! 

Jag vill tacka alla som var med oss under helgen. Ni är så otroligt underbara. Vad vore jag utan alla er? :) Ett mega stort tack för att min underbara vän Sanna följde med till skogarna och gjorde denna helg så otroligt bra! ♥ 

Många tankar

Idag har inte varit en så där jätte bra dag. Det har inget med självaste mig att göra. Lite tråkiga händelser som har hänt bara. Det gör så det snurrar en massa tankar i huvudet på mig. Men det som har hänt har hänt och det har förhoppningsvis gått bra med personen i frågan. Det kunde ha varit mycket värre än vad det var. :) Jag gjorde mitt jobb och tack för hjälpen till den tjej som var med mig! :) 

Färdig

Nu vart det klart! Har gjort en liten egen design på ett svart linne från bikbok:) Det blev riktigt bra tycker jag. Vad tycker ni?:)

No pain no gain!


Dags för lite kroppsformning! ;) BAM ♥

Låång dag

Denna dag har varit sååå lång känns det som.. Men har gått fort ändå.

Man får hitta dom små sakerna som får en på gott humör och som man blir glad och hålla humöret uppe när det är en jobbig dag. Alla har vi dåliga och jobbiga dagar. :)

Nu blir det sängen! Puss sov gott<3

Happiness

Happiness
Is not a destination
It is a way
of life ♥




tisdag, nej onsdag!

Idag är det onsdag men känns som att det är tisdag. :)

Idag har jag hunnit med att träna lite och plockat lite här hemma. Klippt en tjejkompis och sedan sprang jag iväg och tog en snabb sol! ♥ Så gott så!

Nu har magen fått mat så nu är kroppen nöjd :) Jag börjar jobba vid 16 så nu blir det väl att fortsätta att plocka och fixa lite här hemma. Innan man ska slänga sig i duschen och fixa till sig för jobbet.

Hur har eran dag varit idag? regnar det hos er också? :( Puss

Missing ♥

Done!

Dagens träning är färdig!:)) blev mage triceps axlar, utfall och armhävningar:)

Sooon!

Soooon.... Så får jag ta cykeln hem. Åh vad jag längtar! Jag är trött och hungrig.

Dagen har varit bra men seg. :) imorgon börjar jag 16.00 och jobbar till 20.00 och innan jobbet på dagen ska jag träffa en gammal kollega som aka bli fin i håret:) så det ska bli trevligt att ses. Annars blir det att ta sig till gymmet för att kötta te litte på musklerna:)) och efter det blir det att ta en tupplur till solarieöarna!:) härligt!!

Hoppas eran dag har varit bra! :) puss

Tänkvärda ord!



Lär dig att tycka om dig själv.
Gör inte du det så kommer ingen annan att göra det heller.
Positivt tänkand är nykeln till det mesta. Ta vara på dagarna i ditt liv! ♥

It's all about you!!

Tiiiiisdag!

Jag känner mig väldigt glad och är på ett gott humör. 

Inatt har jag inte sovit sådär jätte bra kan jag påstå. Min lilla tisse hemma hos mina föräldrar i Karlskoga har hållt på att föda små kissebebisar hela kvällen och natten. Det blev 4 sammanlagt men ingen klarade sig tyvärr. Min kära pappa kämpade med dom små liven. Hon är inte sådär jätte bra på att föda min katt så man är tvungen att hjälpa henne. Men det bästa är ju att hon mår bra. :) ♥

Idag ska jag iväg och jobba på Konferensen från 12-20. När solen tittar fram får jag inte så stor lust att åka iväg till jobbet faktiskt. haha men vem vill vara inne när solen väl är framme?:) 

Idag blev det ett varv runt kvarteret i högt tempo! så de får duga för dagens träning. Bätte än ingen alls. Hur går det med eran träning? 

Puss

Every day, it will remind me




Core och gym träning!

Idag blir det ett core pass på 30 min och lite träning i gymmet för min del. Jag vet inte riktigt än vilka muskler jag ska köra slut på idag. Men det lutar mot Mage, rygg, ben, triceps och biceps :) Vi får se lite hur pass mkt folk det är nere i gymmet också :) Men här skall de allt brännas :) 

Read all about it


I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers, I'm not afraid
They can read all about it, read all about it

It Will Hurt.

Måndag...yey!

Pepp på ny vecka? Svar: JA!

Idag ska jag börja med lite mer självdisciplin! Iaf när det kommer till kost och träning! Jag ska knåpa ihop ett schema som jag kommer gå efter och se om det ger något! Imorgon blir det invägning och mått + bild tagning.

Sedan ska jag sätta upp del mål till mig själv och inte ha ett stort mål mitt framför mig som blockerar upp hela motivationen! Jag vet inte om jag kommer säga allt för er men lite ska ni allt få rapporterat. För dom som är nyfikna:)

Finns det några som är lika taggade på att börja eller fortsätta köra på med träning inför Beach 2012? ;D

Girl come and kick it with me

HEY! 

Någon som är villig och göra en deal med mig? Jag måste hitta motivationen! Jobba hårdare och nå mina mål! Jag behöver en spark i röva! Jag behöver någon som är på mig och puschar mig till max! Någon som kan vara villig och ställa upp? ;D 



Imorgon skall jag börja! BAM!

facetime

Har facetime'at lite med lillsyrran mamma och min söta kisse Iris som nu ligger och krystar för fullt. Hoppas allt går bra för den lilla tjejen! :) Håller tummarna att det går lite fortare än vad de brukar göra och att någon utav de små liven lever :) 

Idag blir de att lapa lite sol kanske. Ta bilen och åka en sväng med mylove♥ Ikväll blir det gymmet en sväng! :) För här ska de pumpas. Nu i veckan blir träningen lite rubbad. Men jag kommer lägga träningen på morgonen nu när jag kommer jobba kväll. Det fixar jag galant med lite själv diciplin så ska de allt gå! :) Right? 

Mamman♥




Min lilla Iris. Jag önskar jag var nära dig just denna dag.
Jag tänker och hjälper dig att gå igenom detta i tankarna ♥
Så vill jag gärna se minst 1 liten tuss när jag kommer och hälsar på nästa helg :)

One more!

Vi kör en till! Underbart bra, jag blir något så grymt taggad utav detta! :D 


Pump 82

Ojoj! Ser verkligen fram emot pump 82. Denna till uppvärmningslåt är ju bara för bra (om den nu kommer vara det)! Jag är redan taggad! Vad tycker ni om låten??:) 


Single ladies



Bjuder er på en kanonbra låt som har spelats på repeat hela kvällen! M m m ! melike♥

Hade det varit...

...för någon månad tillbaka så hade jag sutit här och brytit ihop.. Jag har nu lärt mig hantera mina kännslor inför detta elände. Men jag vet att på plats då dagen är kommen så kommer det att brista. Den dagen är om några månader. Nu är nu och då är de ingen ide att lägga ner onödig energi på det här!
Men just nu är jag bara så grymt förbannad och besviken. Finner inga ord. Så nu sätter jag en STOR punkt för detta

Smärta är svaghet som lämnar kroppen.

Då laddar vi upp för PUMP!

Sitter och laddar med massa peppande musik nu innan jag ska dra iväg till gymmet för att köra ett efterlängtat pump pass. :) Det här ser jag fram emot! Jag ska köra slut på kroppen något så enormt mycket idag! HEJA MIG! :D 

Vill ha sol!

Det har varit ett par jätte fina dagar med mycket sol och sköna vindar. Men nu kom det en rejäl regnskur! Usch! Hoppas på bättre dagar framöver!:)

@Work

Kom till jobbet och har precis ätit en fralla. Mums! :) Det gilla magen min. Idag hoppas jag på inte all förlång dag. Jag skulle egentligen vara ledig idag men det fick bli både jobb idag och imorgon. Det är dock bra att få tider! :)

Idag blir det att ta mig till gymmet för ett pump pass. Jag är taggad på att köra extra hårt idag. Det var ett bra tag sedan jag körde pump så nu blir det att chocka kroppen!:)) BAAM!!

Hoppas alla ni får en kanon bra fredag!
Puss <3

pretty simple

Att hitta motivationen igen.

Jag fick ett tips på en sida av en på gymmet. Jag började läsa och det stod en hel del vettiga saker. Här är en sak. 

"Det bästa träningspasset är det som blir av..."

Sanning med viss modifikation för är man i riskzonen för överträning kan det vara bättre att vara hemma men när man ibland känner sig omotiverad till att träna så ska du veta att det är bättre att göra ett dåligt pass än inget alls ur träningssynpunkt. Visst om du går till gymmet och lyfter mindre än vanligt för att du var trött men då har du ändå lyft något. Du kanske bara orkar springa 5 km av den planerade milen men det är bättre än inget. Kom ihåg det att även om det går dåligt på träningen så har du i.a.f. tränat vilket är bättre än för många andra därute...

Det fick mig att vara nöjd över dagens träning som vart i en form av PW runt sjön. Jag hade en bokad plats på BC men valde att tillbrimga dagen ute i solen. Fick dåligt samvete och så fick jag ett sms utav Jonna som ville ta en promenad så det hakade jag på :) 

@Work

Är på jobbet just nu och väntar på att få min lista så jag vet när jag slutar:)

Det blir en dag i sooolen!:) härligt!

Annars är jag på bra humör idag och dagen känns lätt!:)

Nä nu kör viiii!:)) ha en bra dag!

I CAN!

Åh va roligt!

Efter några jobbiga dagar med vissa saker så kommer det alltid något roligt förr eller senare. Jag har fått en inbjudan till en bloggfest som kommer hållas här i Jönköping som jag har tackat ja till. Jag hoppas min gamla men ack så kära vän Linda kommer hit och att vi tar sällskap till festen! Det vore så otroligt roligt:) 

"Stockholm har gjort det, Göteborg lika så. Nu är det dags för Jönköpings första bloggfest! De 50 största bloggarna i och runt Jönköping har med omsorg valts ut och blivit inbjudna till en kväll utöver det vanliga. Festen kommer äga rum på Jönköpings bästa nattklubb, Karlssons salonger. Mingel, modevisning och tävlingar kommer avlösa varann och efter VIP festen kommer ytterligare 350 inbjudna, bloggande gäster och förgyller kvällen tillsammans med oss."

Så vad tror ni? Kommer de bli skoj? :))


Uppe med tuppen?

Nu har jag stigit upp. Hur trött som helst! Men det vankas jobb:) får se hur denna dag slutar.. Får lite ångest! Men det är bara att köra! :/

Ger upp!

Nu sätter jag ner min fot och nu ger jag upp all onödig energi! :)

Thats alles för stunden!

RSS 2.0