GOTT NYTT ÅR!

Ja nu väntar vi in de nya året 2011! :)

Ikväll blir de middag med några utav mina närmaste vänner! Det ska bli underbart, att få skåla in de nya året med dem! ♥

Jag vill önska gott nytt år till alla mina läsare och alla nära och kära. Hoppas ni gör denna sista dag på året till en utav dem bästa!  ;)

Kliniskt rent!

Ja idag skall det vara kliniskt rent. Idag kör vi ett sista ryck innan vi lämnar nycklarna till den blivande ägaren utav våran supermysiga etta. Ärligt så kommer jag sakna denna lägenhet, kommer bli lite jobbigt att ta förväl. Men vi kommer nog trivas som fisken i vattnet i våran nya våning i Jönköping! :) Ska bli så skoj att få upp alla saker och börja inreda den. Can't Wait!!! ♥

Vill tacka våra underbara föräldrar som hjälpt oss med flytten och städningen, ni är GULD värda! ♥

Så nu vankas de 1 månad tillsammans med min underbara familj. Det ska bli så mysigt att komma hem och bo hemma tills lasset går ner till Jkp. :) älskar er!

Pusspusspuss!

Dålig uppdatering..!!

Ja jag ber som hemskt mkt om ursäkt till er som är mina trogna läsare ;)
Men just nu har ja fullspäckat schema tills efter den 2 Januari. Ja hoppas ni är med mig då? ♥

22 december!

Idag är det onsdag och imorgon är de dagen innan julafton och våran sista jobbdag. Det känns i kroppen att den behöver vila snart! O imorgon kväll så kommer ja bara ta de lungt med familjen. Det är våran traditionella(stavas de så? haha :P) julgodis tillverkning och skinkan skall göras. I år hade pappa redan gjort skinkan men ja hoppas han kan göra en liten imorgon iaf. Här får man inte bryta något! haha

Jag har haft en hel hög med nagel kunder. Men ikväll orkar ja inte lägga in något. Så Ni får se imorgon tänkt jag :) De blir väl bra?

Nu blir det inte så många knop gjorda.. Packade en låda o rensade tvätt o plockat lite så det får vara bra idag. Det blir en rejäl röjjning efter julafton. Ska faktiskt bli jätte mysigt att komma hem en månad :) ♥ plus att de var jätte skönt att ha darlingen hemma! åh vad ja hade saknat honom! ♥

Vi höres imorgon mina bloggisar! PUSS!

Fem&etthalvt! ♥

Idag den 21dec har jag och J varit tillsammans i 5½ år. ♥

Älskar dig ♥

En fullbokad dag!

Ja det har verkligen varit en fullbokad dag i på jobbet. Dock undantag för 1 kund som aldrig dök upp. Dålig stil såhär i julens tider! Annars har dagen varit riktigt bra. Just nu sitter ja fast klistrad i soffan mätt som tusan i magen och kommer nog inte orka göra nått idag! Men de gör inget :)

Nä nu orkar ja inte blogga mer idag :P haha

Pusss!

Monday morning.

Yesbox, måndag har kommit och det är 4 dagar kvar till Julafton. De märks att de är en högtid nu på jobbet. Jag har fullsmetat idag på salongen, KUL! :) Sedan ikväll blir de hem och dra på musik i öronen och packa.

Förhoppningsvis så hoppas ja att darling kommer hem ikväll! Men annars kommer han hem imorgon :):) Åh vad ja har längtat efter honom! Kommer bli skönt att ha honom hemma ett tag, och sedan när han åker tillbaka till jkp så är de bara någon vecka tills jag flyttar ner :) SKOJSKOJSKOJ!

Hoppas eran måndag har varit bra hittils, och att ni får en fortsatt trevlig dag :)

43 dagar kvar!

Ja nu är klockan efter tolv, så idag är det måndag den 20de december :) Och de är 43 dagar kvar tills jag flyttar. Jag blir bara mer o mer sprallig när dagarna går. Detta har jag längtat efter såå länge. Ah de blir så underbart :) ♥

Läggdax!

Nu blir de strax läggdax. Imorgon är de full fart på salongen och de är bara roligt! Kul när man är fullbokad o att de är mysiga kunder som är inbokade! De gillas! :) Så de kanska inte bli så himla mkt bloggande i veckan, men kan kanske tidsinställa några inlägg :)

Hoppas eran helg har varit bra, för det har min varit! :) Nu skall gadarna borstas o sedan är de dags att krypa ner under de vita täcket.


Godnatt! ♥

4 dagar kvar!

Det är strax 4 dagar kvar till julafton. Har ni fått någon julstämning ännu? Själv har ja inte fått någon jul känsla än.. För de ända jul-iga jag har här hemma är min homemade advensljusstake. Hur mysig som helst, har ni pysslat och bakat en massa julgodis o gott nu då?

Själv så har vi våran traditionella julgodiskväll dagen innan julafton. Så himla mysigt. Dock ska J jobba denna dag så de blir inte så mysigt som de hade varit annars. :) Men men det får gå hehe ♥

Fint och mindre fint...

Hittade denna video på en tjejs blogg. De fick mig faktiskt att få en klump i halsen. Jag är ingen häst människa alls. Jag tycker dom är stora o lite läskiga :P Men detta var både så otroligt fint och mindre fint..

47 dagar kvar!

Ja nu är det 47 dagar kvar tills jag tar mitt lass och åker neråt i sverige. :) Det kommer bli sååå bra, de känner jag på mig. Ja blir bara glad av tanken! :) ♥

Att få vara tillsammans med denna underbara J på heltid kommer bli helt underbart. Det kommer bli så otroligt skönt!


pusspusspuss

l.o.v.e



I need you'r arms around me.. Why is this so hard.. 48 days left! ♥

Musik, musik & ännu mer musik!

Ja jag har nog fått till en riktigt bra spelningslista nu tror jag! Minsta lilla motgång nu så åker den listan fram! Då är ja i toppform igen! :) Har ni tänkt på en sak, vad musik har för inflytande på sig själv? Man spelar nog lite efter humör ibland. och är man på ett bra humör så åker alla bra låtar på med lite drag i, och tvärtom om man är lite ledsen så åker alla lugna fina låtar fram.

Här är några godingar!

















Vad är era favoriter? Ge mig tips på bra musik! :)

LOUD!

Ja, Jag är grymt sugen på att gå på Rihannas LOUD konsert! Den är 1 Nov 2011. Men så värt att boka in nu! Har nog aldrig varit på en så bra konsert som hon hade i Sthlm förra året, eller om de var året innan de. Denna Tjej är så jädra grym!



Lucia ♥

Vill önska alla en fin och mysig lucia dag! :)


Jag och min älskade tvilling-syster ♥ nästan 1 vecka gamla.

Kommer sakna dig som tusan!

En utav dem jag kommer sakna mest när jag flyttar är nog min tvillingsyster. De kommer bli extremt tomt utan dig. Fast vi inte ses varje dag så har jag dig ändå så nära. Kommer bli jobbig att ta förväl. ♥





Typ såhär?!



Ja mitt kök ser typ ut såhär! haha Lite smått skoj. Jag fick 3 nya flyttlåder från min underbara Tess. Men nu är dom också fyllda :P Ska bara försöka organisera, heter de så förresten? haha

Ja jag försöker hålla lite koll på vad som är ner packat och vad som skall packas ner som jag inte använder. Imorgon måndag har jag ett fullspäckat schema känns det som. SKOJ! Ja jag ska njuta utav denna måndag. På tisdag blire att jobba på kvällen. Skoj faktiskt. Sedan på onsdag börjar jag 30 min innan jobbet. Det är ett himla pyssel att försöka få in alla kunder innan jul. Dom flesta ringer och tror dom är ute i god tid men NEJ sorry. De skulle ha ringt typ en till två veckor sedan om de ens räcker? aja man försöker göra sitt bästa helt enkelt:) Denna vecka och nästa kommer ja njuta utav mina underbara kunder som är inbokade :) Och en hel hög med nagel kunder har jag inbokade. Jag säger då de, Jag trivs!

Mina juliga naglar

Ja nu har jag fottat lite hit och dit, bilen blev väl inte direkt som ja tänkt mig men de blev en utav de bästa :)

Va tycks? :)

Hemskt ont!

Ja detta är absolut ingen rolig sak. Jag har fått ett anfall i magen, och min smärta går inte att beskriva! De ända jag vill är att få sluta så jag får lägga mig ner o sova bort denna smärta! Såhär ont har jag inte haft förut, uppblåst mage och vill vika mig dubbelt.. aj aj aj!

:'(

Imorgon är de min tur!

Eller ja imorgon och imorgon om några timmar, en sissodär 9 timmar är det min tur att bli fin om mina naglar har jag tänkt mig. Man måste ju få vara lite fin och fräsch inför julen såklart :)

Men har inte riktigt bestämnt mig än hur jag skall ha det :) Om det blir helfärgade, eller om de skall vara två färger. Med de menar jag ett vitt smile och sedan en annan färg ner mot tippens slut. När jag gjorde Tess naglar i torsdags så vart jag så sugen på att ha den riktigt julröda färgen jag med :)

Men samtidigt vill jag inte ha rött till nyår, men ja kanske får ha de ialla fall. Man får väl matcha med smycken osv då :P Annars är det ju silver eller guld man skall ha tycker jag. Men men detta får jag sova på tror jag.

Jag har jätte mycket naglar nu innan jul, vilket jag tycker är så himla roligt! Sedan när folk ringer och har sett mina arbeten och tycker jag har gjort ett jätte bra jobb så blir ja helt varm i kroppen. De känns så skoj, roligt och jag växer inom mig själv en grad. Tack snälla ni! :) ♥ 

Just nu ser mina naglar ut såhär, det är inte okej tycker jag haha! Jag får skärpa till mig lite tror jag! ;p

 

Många tankar hit och många tankar dit..

Det är nu man märker lite hur det är, kanske dax att backa? Ah de gör jag, med glädje!

Snart skall våran lägenhet tömmas rejält och jag får ta plats hemma hos mamma och pappa. Det ska bli mysigt. Januari kommer så så otroligt fort känner jag på mig, det kommer bara svischa förbi så är det första feb. Jag kommer jobba istort sett varje dag i januari. Vilket kommer kännas gött i feb! ;)

Längtar längtar och längtar ännu mera! ♥

Vad vare jag sa??

Ända sedan denna kille, Jay Smith sjön sin audition låt så sa jag att han kommer bli årets vinnare i idol. Så vad hände ikväll? Jo Jay Smith vann idol 2010! Ett stort grattis till en såå mycket värd vinnare! Han är grym!



Vem röstade du på?

Rött rött rött!

Jag bara älskar denna röda färg. Den var hur läcker som helst, de va den perfekta julröda ja kunde välja! Jag hade ju min stammis Tess hos mig idag. Ja har alltid lika kul när hon är på besök. De skrattas o fnittras och babblas en massa. Hur skoj som helst!

Vad tycker ni om dessa julröda naglar? :)



Jul-Naglar!

Jag gjorde mammas naglar härom veckan. Hon ville nu ha glitter vita igen men ville ändå ha något som hade med jul att göra, så jag tryckte dit en strass sten :)

Visst blev dom fina? :)

En bra dag..

Ah en bra dag har det varit idag mycket skojsigheter som fika med brudarna och lite kunder på jobbet, JÄTTE KUL! Men de vände när ja kom innanför min ytterdörr. Jag vet inte vad de är men ibland får man bara en jobbig kväll. Ibland har man bara samlat på sig saker som man har grubblat över och sedan brister det.

Jag ska till vårdcentralen imorgon. Jag tycker detta är så himla jobbigt. Men de är väl tur de finns saker som kan hjälpa. Detta är absolut inga problem men de gör ont i mig, de känns som att ja är ett stor jävla miffo rent ut sagt. Jag hatar allt som har med sjukvård att göra. Men måste man gå till läkaren så måste man.

Sedan saknar ja min J så himla mycket. Jag vill få allt klart och ja vill flytta nu. All denna väntan är faktiskt jobbigt. Att inte ha klart med jobb känns lite jobbigt de med, men de fixar sig ja har spritt ut mig lite så ja får jobb när jag väl är på plats de är ja 99% säker att jag får.

Nu ska ni inte få höra mina deppigher något mer! :) Hoppas eran dag har varit bra:)

GRATTIS PÅ OSS!!!

Hipp hipp hurra! :D
Grattis på våran födelsedag!





En dag kvar!

Ja imorgon är det min 22års födelsedag. :) Då blir det att dra med T-syrran och hem till mamma o pappa för att laga lite käk! :) Vi har som tradition i familjen att den som fyller år får bestämma maträtt. Men nu i veckan som var så tänkte ja att ne på tisdag då vi fyller så ska ja och syrran stå för maten! :)

Ska bli så mysigt! :) ♥

Fredagsmys på hög nivå igår!

Ja gud va mysigt det var igår kväll efter jobbet. Eller hela min dag igår var perfekt. Jobbade från 9.30 - 18.00 Hade fullt från ca 12.00 till 18. Så skönt att ha attgöra, då går dagen mycket fortare. Jag hade några utav mina favoritkunder! Så min jobbdag kunde inte vara mkt bättre faktiskt. Ja fick jobba själv ett par timmar senare på eftermiddagen, men det har jag absolut inget emot, snarare att de är skönt att stå där själv. :)

Efter ja slutat gick ja hem och träffade J en sväng o sedan gick ja till Maxi o köpte med mig lite smått o gott o gick mor Tess & co. Det blev tacomys och idolmys först o så klart lite cider och glögg på det. Vovvegos blev de med, åh vilka söta små tossar dom är. Chili & Tequila ♥ :) När klockan hade sprungit iväg en bit så klev vi ner i badtunnan, huuuur underbart som helst! De kunde inte bli mkt bättre. Jag traskade hemmåt när klockan var strax efter 03. Somnade på stutts tror jag. Vaknade inte ens när J kom hem. hehe då måste ja ha sovit djupt, annars brukar ja vakna utav minsta lilla ljud.

Detta måste vi göra om en gång till innan ja beger mig neråt i Sverige! :)

 Tack för allt igår! Ni är guld värda!♥

Tankar hit o tankar dit..

Ja de är många tankar som far runt i mitt huvud, och har gjort de hela veckan istortsett.. Både positiva och lite negativa. Men de är sådant som jag har för mig själv. :) De blir nog bäst så.

Fem dagar kvar!

Nu är det FEM dagar kvar tills jag blir 22år gammal. :) denna månad känner jag kommer springa förbi! Men det gör inte mig något alls! <3

Såå fint!

Ja detta är så fint, ja blir bara så tårögd när ja ser på detta klipp. Att ha en sådan här otrolig underbar bror som denna flicka har är fantastiskt. Ja blir så glad och varm när ja ser denna video.

Jag hittade den på en blogg från min vän. Ja var bara tvungen att lägga upp den ja med!

RSS 2.0