Min sista natt..

..här hemma i Karlskoga!

Min sista natt i min säng, de ska bli skönt för jag saknar älsklingens och min stora säng. Fast den kommer på lördag så tills dess blir det att sova på en stooor madrass :) Det ska bli mysigt det med :) Åh nu längtar ja tills imorgon natt :P hehe

Imorgon klockan 11.00 slutar pappa jobbet, så runt halv tolv senast är vi påväg neråt till Jönköping. Det är en hel del kartonger som skall lastas utav. Innan de skall jag förbi kontoret och hämta våra nycklar, innan 16.00 för då stänger de :)

Så imorgon blir de upp i bra tid och ställa ut allt som står i de lilla rummet som mamma o pappa skall ta med sig på lördag. :) Ett hejdå till syrrorna skall jag också hänga med att göra, plus att hämta lampor. Uj de är rätt mkt haha varför skall man jämnt stressa? Jag hoppas om drygt 2 veckor att jag finner ett ro, och har allt klart med lgh o jobb osv. Om jag får bestämma så är de klart så fort ja har allt klart i lägenheten! ;) haha Enivis som ja vette tusan!

Nee nu skall ja krypa ner i sängen, vi höres imorgon bitti! Sov gott alla sötisar PUSS!

Fix hit och fix dit..

Ja nu sitter jag här med lite tonig i håret, de blev lite egenfix idag. De va faktiskt mkt lättare än vad jag har trott hahah så är man frisör vaaa? ;P



HAr tänkt att göra något åt min blogg design, men vet ej vart jag ska börja. Kanske inte är någon ide att börja något, ja kommer inte ha något internet på 5 dagar när ja flyttar. Så då kommer ni få tråkiga mobil inlägg, men ni vill väl veta vad jag pysslar med :D ?



Nej snart dags att skölja ut mitt hår, vi ses senare sötisar!

Vad har ni gjort idag då?
PUSS

 

Imorgon!! ♥

Yes imorgon vid 15-16 tiden är jag i min nya hemstad :) ♥

Så nu idag har jag en hel del saker att fixa, packa ner mitt rum igen så jag får med mig allt jag har här. Vid 13 tiden skall jag ner till banken för att sätta in pengar. Ikväll skall jag pappa och johans föräldrar packa in i släpet som vi har imorgon. Jag hoppas och ber till gud att alla lådor får plats, men de tror jag inte om jag skall vara helt ärlig :P haha men man kan ju få hoppas :D

Bjuder på en bild på mig och Annelie från i lördags! ♥

Mina snygga tjejer! ♥

Vill visa upp alla mina fina&snygga tjejer, ni kommer vara mycket saknade! :) ♥

             
Hoppas det var okej att sno era bilder på Fb ♥ ;)

Tack så mkt!

Jag vill tacka alla vännerna som var här hemma hos oss igår morse och på kvällen! :) Det kunde inte bli en bättre avslutning för mig här i Karlskoga. De knäpptes lite kort som jag har gått igenom, uj va vi skrattade och va roliga bilder. haha  

Annars idag skall ja inte göra så mkt, lämna iväg grejer till folk som har lämnat kvar de här :) Hämta löshår som lillesyrran ska kika på om de går att använda, isf ska ja sätta i de på henne. Ah sedan blir de att ställa iordning lite lådor här hemma samt packa ihop alla kläder och tvätta de som skall med.

Vad ska ni göra denna Söndag? :)

Tack!♥

Fredag, härliga fredag!

Ja äntligen kom min fredag... Jag hade fredag igår, men idag är den äntligen här. Jag har en del som står på listan som skall göras idag. Hur ska ja hinna med allt? =/ Naglar står först upp! Sedan banken, och handling samt städa inför imorgon. Sedan en trevlig myskväll på Break! :)

Ja är typ tröttast ivärlden idag, jag fattar lite vad de är som får mig att vara såhär trött =/ Ja la mig i bra tid igår, o ja vakna nyss. och ja är svin trött... Hua! Jag lämntar efter våran stora säng, längtar till våra möbler, och till våran nya lägenhet! Snart snart och ännu mer snart får vi komma Hem!

Nej nu måste ja sätta igång med grejset här! Hörs senare!♥

Last day @ work

Yes! Nu gör ja min sista dag på jobbet :) Idag har jag några få luckor så skynda att boka, ni får en värdecheck och en överraskning! ;) Hur bra som helst!

Annars idag skall jag ta bort mina naglar, ikväll kanske de blir ett svettigt pass på CT'n? Ja ska höra med Veronica om hon är sugen :)

Imorgon har jag fullt upp, de skall fixax grejer tills på lördag, jag ska tvätta upp alla kläder så de är rent tills på tisdag. Ställa iordning allt som skall packas i släpet osv.

Det är idag 5 dagar kvar o de pirrar i kroppen så fort ja änker på allt :P So exited!!! De ska bli så roligt att få flytta till ett större hem. Att flytta till något som blir vårat tillsammans :)

Ne nu måste jag kila! Vi höres ikväll godingar! PUSS!!!

5 Dagar kvar! ♥

Åh nu börjar de bli riktigt nära, bara 5 dagar kvar nu! ♥

Sista torsdagen imorgon...

Ah imorgon gör jag min sista arbetsdag på våran familje salong. Idag packade jag ner mina nagel saker och imorgon packar jag ner mina saxar osv när ja slutar för dagen. Det är både blandade kännslor att packa ner och fixa med sakerna, men jag är mest nyfiken på att testa något annat och nytt faktiskt. Att se mig omkring i en ny stad samt nya arbetskamrater och allt vad som finns att utforska :)

Detta kommer säkert bli hur bra som helst, om en månad så har ja nog kommit igång med allt. Jag vill ha den veckan nu. För just nu är jag bara stressad utav allt. Allt som skall hinnas göras. packa ner det sista, ev fixa en släpkärra organisera lådorna som står i J's mormor och morfars hus, packa in alla lådor i släpkärran. Sedan måste jag hinna med att umgås med tjejerna, vill träffa er alla men alla går ju inte att få ihop det, tråkigt nog men jag hoppas de flesta kommer på lördag :) ♥

Igår träffade jag älsklingen en snabbis, det var verkligen behövligt. Men idag är saknaden något så enormt, varför så enormt vet jag inte, men vill bara ha han här hemma, sova tillsammans och bara få snosa på honom är guld värt. Han har det bra där uppe i Åre, backarna var fina och de har säkert sjukt roligt. De är du så värd my love. Men vi ses en snabbis på söndag och sedan så flyttar jag på tisdagen så då får vi vara tillsammans på heltid igen. Det har vi verkligen sett fram emot en längre tid nu. Och nu blir de verkligen av, känns lite overkligt faktiskt. Jag trodde inte att de skulle bli av om jag ska vara riktigt ärlig. Men min lycka och min glädje går inte att beskriva just nu! ♥

Nu ska jag nog sätta på en film och somna till. Ni får sova så gott så höres vi imorgon sötisar, PUSS!

Min sista dag - blev inte min sista dag!

Ne, jag hoppar in och jobbar imorgon också, vilket ja ångrar när jag klev upp ur sängen idag. HUA!! Jag är såå trött, o jag fattart inte. Spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt eller om jag lägger mig då jag brukar. Jag är lika trött då.. =/ Det är rätt mkt nu på jobbet, vilket är iof skoj. Dagarna går mkt fortare och de är mkt roligare att jobba än att stå still och inte göra nått.

Igår kom älsklingen hem en sväng, de åker till åre, eller de åkte dit i natt. Så de är snart framme eller så har de kommit fram redan och har dragit på sig skidor o bräda m.m o dragit till backarna :) ♥

Jag börjar bli lite stressad inför flytten, de är mkt som ska planeras nu. Sedan vill man hinna med att träffa vännerna innan man drar. Synd att man inte kunde dela på sig och gå till var och en, men de är svårt. Men de löser sig nog, hoppas att de flesta kommer förbi här på lördag :)

Nu måste ja fixa till mig de sista innan ja börjar jobbet. Ha en toppen dag mina vänner! PUSS!♥


 

Tisdag - Workday!

Yes, idag är de jobb på schemat. Vi har 15års jubileum på jobbet! Så de är massa roligt som finns där, kom gärna in o kika! ;)

Så idag blir de inte så mkt bloggande, idag när ja kommer hem från jobbet så får ja träffa min darling en sväng innan han pker vidare upp till Åre. han och grabbana ska ha skojsigt i backarna :) ♥

Så vi höres antingen på min lunch eller imorgon :) Ha en bra dag! PUSS!

Bra jobbat Sarah!

Nu sitter jag här och bara tarde lungt. Jag gjorde det. Jag tog mig i kragen och gick iväg till gymmet för att köra ett pass på en Crosstrainer.

Men åh hej va bra det gick. När ja satt timern på 45 min så tänkte jag att nu får jag jobba rejält för att orka detta. Men efter 45 min så tänkte neee har jag klarat 45 min så klarar ja 10 min. hehe och i did it!

På torsdag blir de ett CT pass igen och de blit tillsammans med min vän Veronica. Vi får väl se hur de passet slutar ;) hehe ska bli skoj!

Denna bild bjuder jag på ! Svettisen her self! GÖTT!

Spotify premium!

Blev nyss medlem på denna sida, den är super bra! För vem vill slippa all denna reklam och vem vill inte kunna lyssna på spotify i sin mobil gratis? :) Det vill jag o kommer få göra det nu! :) Bli medlem du med på ett klick!

Madde H´s Naglar!

Mitt första återbesök på min kund Madelene H. Kul att hon kom tillbaka, som första gången blev hon nöjd denna gång med :) Denna gång fick ja göra en nailart blomma på hennes ena finger :) Hur snyggt/fint/sött som helst!

VAD TYCKER NI?



8 dagar kvar ♥

♥ åtta dagar kvar här i karlskoga ♥
♥ åtta dagar kvar tills jag flyttar ner till min darling i Jönköping ♥
♥ De gillas en massa!! ♥

Gonna miss u girl! ♥

Kommer sakna dig mitt hjärtegull Annelie! ♥

Min söndags låt!

Här får ni min söndags, kvälls låt! Hittade denna nyss och blev rätt fast i den. Visst ären bra haha. Jag digga den ialla fall. :) 

Underbart!

Nu har jag spenderat ett x-antal timmar hemma hos min lovely friend Jenny! De var lite behövligt tror jag både från hennes o min del! Synd att de inte blir så ofta, o oftare tror ja inte de blir iom min flytt om en vecka heller. tråkigt!!

Tur att phonen och internet finns ;) ♥

Sitter förövrigt och skriver, stuttsar, garvar, ler, och har en sådan enorm energi just nu! Tack Jenny!!

Nä här skall de fyllas med kickass musik på phonen! se u later!

PUSS

Pax för sängen!

Ja nu har jag borrat ner mig i sängen och skall dra fram the hills avsnit och efter de the City och gossipgirl! What a evning! ♥

Men gisses va snygg denna brud är! Vad tycker ni?

 

 

Take me back!

Är de något ja saknar inom träningen är de detta pass, exakt på pricken detta pass. BODY PUMP 69!



När jag har flyttat och kommit in i jobb osv, så skall ja börja med pumpen igen, de är ett måste!

Maddis :)

Fick äran att göra min barndomsväns naglar för första gången :) Får man chansen så har man inget val att tacka nej. Men detta gjorde jag med rent nöje! :D Sedan de bästa är att hon blev så otroligt fin om hennes naglar :)

Lördag!

Ja min lördag har varit helt okej, och kommer sluta helt okej. Nu väntar jag på mat, efter det blire att hoppa ner i badtunnan och sitta där ett par timmar sedan skall jag iväg till jobet för att köra av mitt sista arbetspass på hotellet :)

Hur ser eran lördag ut?

PUSS!♥

Kan titta på detta hur länge som helst!

Ja satt och tittade på detta klipp ett X-antal gånger i natt när jag jobbade. Är inte detta för gullig,sött,fint så säg? Min mormor hade lagt upp detta på hennes Facebook. Så jag var bara tvungen att visa er! :)

Fränt?!



Haha vad ja skrattade igår när jag såg detta! Men vilken smart ideé! :D  Eller hur?

Emelies Naglar :)

Emelie var en ny kund hos mig, hon hade aldrig haft akrylnaglar förut, men valde att ha dom ganska långa. Jag brukar avråda att ha fööörlånga första gången. Men De är kunden som bestämmer :)

Hon valde vitt och lila & vitt och silver på ringfingrarna, beslutsångest? hehe :)

När jag vaknar...

..då ska ni få en massa uppdateringar med naglar! :) Har haft en helg hög nu dessa dagar i veckan! Skojsigt värre!

Detta med naglar kommer jag sakna så sjukt mkt när jag flyttar, men vi får väl se om jag lyckas hålla det vid liv, för det vill jag verkligen! :) ♥  Så jönköpingsbor, stöttar ni mig? ;)

Tankar hit och dit.. :)

Ja nu har jag suttit här i någon timma och kikat på gamla bilder. Man får ju upp en massa tankar om hela sig själv, och de mesta kom väl på mitt hår. Det var blont och fint. Saknar de lite grann faktiskt! Det var så himla fint på sommaren när man var sådär brun och fräsch hahah Vilka tankar man kan ha, usch! :)

Jag vet ju med mig själv att jag inte gillar att få den dära utväxten, de är ju inte så skoj! Sedan nu när jag flyttar, så vem ska då vara min frissa och göra mitt hår? Kanske på tiden att försöka göra de på sig själv? eller inte? HAHA

Vad tycker ni? BLOND, eller NATRULIGT?

DJURPLÅGERI!

Jag hittade denna bild på Kissies.se och jag blir helt stum!!!! Hur kan man låta ens egen hund ha sådana långa klor? Det där kallas djurplågeri i mina ögon! Fy fan rent ut sagt!! Hur kan man ens tycka de är okej?

Det kommer göra skitont för hunden, den kan ju inte gå normalt. NÄ!



Bilden är tagen från hennes blogg. Jag säger som en annan som kommenterade denna bild, hoppas att klorna är GRYMT retuscherade som alla andra utav hennes bilder, vilken ond människa hon är. Detta trodde ja aldrig om henne om ja ska vara ärlig!

GAH!

Nu har jag försökt i timmar att lägga upp 2 videoklipp!!! Men de verkar inte funka, vad blire?!! Detta gör mig så irriterande!  Blogg.se Skärpning!!!

10 Dagar kvar! ♥

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vårat flyttlass åker neråt till Jönköping! ♥

@ WORK!

Nu sitter jag på plats, alltså på jobbet. Nu har ja 8 timmar framför mig, som är lugna som få! De är rätt skönt de med ibland. Men hade mer än gärnat stannat hemma hos mamma och pappa som sitter i badtunnan med ett par kompisar. Åh va härligt! Men imorgon så får ja bada hela dagen tills ja ska jobba:P

Ikväll blir de massa bloggande, det rycker i bloggtarmen hörrni! Först ut blir ett videoklipp! ;)

PUSS!

Inte bra..

Idag är jag inte på något bra humör! Så ikväll blir de inge bloggande, tur att jag jobbar natt fredag&lördag. Dp fpr ni se mkt bloggande från min sida! :)

Godnatt!

12&4 dagar kvar!

Idag är det 12 dagar kvar tills jag flyttar & bara 4 arbetspass kvar att göra.

Det känns skönt! :) Att blanda dagtid och nattetid vill jag inte rekomendera, kroppen känner verkligen av att de inte funkar det blir bara för mkt. Iaf för mig. Jag har varit seg, trött och irriterad under dessa snart 3 veckor som jag har jobbat dag&natt. Usch! Men i helgen gör jag mina 2 sista nätter, jag har jobbat natt på detta hotell nu i maj skulle det bli 3 år. Så de är ett tag, men ja hade nog inte klarat av att jobba mer natt, och kommer nog inte göra de framöver heller. Kroppen blir förstörd.

Idag står det klippningar och en nagelkund på schemat. Hur skoj som helst. Idag blir det Ullis tur, undra vad för snyggt vi ska hitta på idag? ;)
Igår hade jag en tjej som var och fixade till sina naglar, ni får bild under dagen eller imorgon :) Sedan imorgon ska jag fixa min barndomsväns naglar, hon är väl bra söt "- Ja jag måste ju hinna göra naglar iaf en gång innan du flyttar!" :) Det tycker jag absolut att hon ska, ni får självklart se bilder på hennes naglar :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska sticka iväg till jobbet! :)
Ha en kanon dag mina söta läsare!♥

Kvällens låt!

Är inte denna kille helt sjukt duktig så säg! Han har en hel hög med låtar som är bra! 

Nattens låt!

Här kommer ett tidinställt inlägg..

Ville dela med mig utav en fin låt, eller låtar! Killen gör dessa grymt bra, cred till honom:)

vad tyckte ni?

Nail art flower! ♥

Idag testade jag två nya saker på Tess. Tess är och har varit min försökskanin under ett år snart nu. Hon är så tacksam för det jag provar och gör på henne. Kommer sakna henne som min trogna nagel kund! ♥

Här kommer två bilder på dagens arbete. :)


Här förlängde ja hennes naturliga nagelbädd litegrann, plus att jag fick anväda min nya färg.


Jag testade att göra lite nail art. Det fick bli en vit&silver blomma. Jag själv tyckte att detta var ett godkänt jobb för att vara de första nail art jag gör :)

Vad tycker ni?

Fina saker till ett fint hem! ♥

Ah dessa fina saker kommer passa perfect hemma hos oss nere i Jönköping. Vill bara få de sista inköpen klara och faktiskt få våra nyklar NU! Man vill så gärna ha klart allt NU! NU!! ;D haha

Dessa fina grejer kommer få pryda vårat hem :)




(Det stora hjärtat)

 

Lovely! ♥


Sweet dreams ♥

Ny vecka!

Ja nu rullar vi in i vecka 2! Det gör jag med ett smile på läpparna. :) Det är 15 dagar kvar tills detta stora flytt-lass börjar åka neråt till Jönköping. Idag har jag gått igenom mina lådor här hemma, det är 5 lådor som ja igentligen skulle kuna packa ner i EN stor flyttlåda. Så ja jag får fixa detta så de ser lite mindre ut ;) Förövrigt så är de en bomb som har slagit sig ner här i mitt rum typ. haha Att ha mkt grejer på detta lilla utrymme är inte okej alltså;) haha men 15 dagar till står jag ut :)

Nu skall jag fixa håret och sminket, jag skall hälsa på bästa Marielle som har syster-yster på nagelutbildning! :) Ska se hur det går för henne och såklart hälsa på Marielle innan jag åker iväg. Ska bli kul att se hur hon har fått det i sin nya lokal! :D 

Så hur ser eran måndag ut? Bra får jag hoppas! 

Ha det bra måste sticka nu. pusspuss  

Godnatt! :)

Nu säger jag&iris godnatt till alla er söta läsare :) Vi höres imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll/natt!
pusspuss

Let the be light!♥



Låt inte mörkret hindra dig att söka ljuset! Och när du funnit det, låt andra se, pröva, övertyga sig. Vill du, att ljus ska leva, tänd då hos andra samma längtan. Tänd frimodighetens ljus i rädslans mörker, tänd rättens ljus i korruptionens mörker, tänd frihetens ljus i ofridheten mörker, tänd Trons ljus i förnekelsens mörker, tänd Hoppets ljus i förtvivlans mörker, tänd Kärlekens ljus i dödens mörker. Tänd ljus!

Bo Setterlind

Dagens låt!



Satt och surfade på youtube och fick upp denna donna! Den var faktiskt rätt bra :) Lyssna och bedöm själva!

Naglar ♥

Nu laddar ja upp min nagelväska med massa skojiga saker för kommande stad, jag hoppas att kommer kunna hålla igång med naglarna även där!

Så finns det några Jönköpingsbor som vill ha manikyr, eller akryl naglar? Det är bara att maila mig på: [email protected] Så kommer vi fram till något bra! :)


17 Dagar kvar! ♥

Nedräkningen är i fullgång, nu är det 17 dagar kvar tills jag flyttar ♥

Bra gjort Johannes!

Hahhaa jag skrattade inombords och skakade på huvudet när jag nyss läste detta. Hur kan man träffa så fel? Ja mest synd var de ju om tjejen, och fan va dum jag skulle känna mig om jag var Johannes...


"Hon och jag hade precis kommit hem till mig efter vår andra dejt, hon satt på min sängkant. Jag, lite nervös, hon, förväntansfull. Försökte lätta upp stämningen lite. "Ska jag spela en låt för dig?" Pekandes på min gitarr. "Gärna".

Jag börjar spela, nervöst men försöker agera cool. Tar en fin låt, något som visar henne att jag är en kärleksfull kille. Hon tittar på mig med stora ögon, plötsligt blir de våta. Hon börjar gråta. Jag kommer av mig lite. "Undrar varför hon gråter". Till slut ställer hon sig upp och går ut ur rummet. Jag sitter kvar någon minut, vill ge henne utrymme. Följer efter henne. Omfamnar henne bakifrån och viskar i hennes öra: "Vad är det?"

Hon vänder sig om, kysser mig ömt och viskar tillbaka "Den låten spelades på min pappas begravning".

Bra låtval Johannes, verkligen..."

(Bilden och texten är tagen från hans egna blogg....)

@ Work!

Ja nu har jag suttit här på jobbet sedan 23.00. Ikväll/natt har jag med mig en gammal tjekompis som jag ska lära upp litegrann. Det är så mkt roligare och skönare att sitta två stycken här nere en helt ensam. :) Sedan tyckte ja de var ganska skoj när de är en gammal vän :)

Annars är de lugnt här, jag hoppas denna helg går fort och nästa också, sedan är jag ledig! De ska bli så skönt att få vara lite ledigt för en gångskull! Usch jag har verkligen tappat jobblusten. Jag vill bara vara hemma och dola o pyssla med de jag gillar. Men pengarna kommer inte in om man inte jobbar för dem, ja men så är de ju! :)

Kvällens låt!



Lätt en utav de låtar som kommer spelas mest under 2011! Vad tror ni??

A better pic.

Här kommer en bättre bild på mina kruller, och ett så icke trött ansikte på Sarah ;)

Här kommer en bild på håret, resten utav m...

img_0137 (MMS)

Här kommer en bild på håret, resten utav mig kan ni ju skippa att titta på ;) trööött!!!

20 Dagar kvar! ♥

Idag är det bara 20 dagar kvar till flytten ♥ :)

SneakPeak: Zebra..

Lovade att ni skulle få se vad jag hade gjort på syster yster. Så här kommer en lite sneakpeak från vad som komma skall ;) Va tycks?

@ work

Sitter just nu på jobbet och skriver en ny prislista för naglarna. Sedan väntar jag på min klippkund:) sedan ska ni få se något snyggt jag gjorde på syster ysters nagel förut;) nu vet jag hur jag ska ha här näst! Längtar kan jag ju säga! Men det blir nästa vecka jag får fixa mina eller kanske veckan där på. :) nä nu måste jag göra klart här innan min kund kommer som sagt. Vi hörs senare ikväll sötisar! Pusspuss

Nytt till tvåan!

Idag har vi shoppat lite saker till Lägenheten och nu ska ni få se en sak iaf :) En förvaringshylla att ha i badrummet. Denna har vi tänkt att förvara badlakan osv på. Vad tror ni?



Sedan köpte vi nya badlakan, och en uppblåsbar madrass, för att sova på de dagar då vi inte kommer ha några möbler, samt när vi får främmande. Så kan de vara skönare att sova på en lite rejälare madrass :)

Annelies naglar!

Ja då har jag gjort Annelies små 'korvisar' fina :)
Du blir så läcker när du har naglar tycker jag. Skitsnygg!
Hoppas du blev nöjd gumman! ♥ 

Enkel men ändå lite lyxig sådär...


Fick ett tips om denna från en kund till oss på salongen. Hon hade den till övers, och om jag har lite tur så kan denna raring bli min. hihi Den är enkel men ändå lite lyxig sådär. Ja! Jag gillar den bara mer och mer.

Tack Siv! ♥

Silver white!


En ny kund till mig fick också sina naglar gjorda innan jul. Kul när det är tjejer som ser och hör att man är duktig. Hoppas du blev nöjd! :)

Inte långt kvar!

Nä nu är det inte sådär jätte lång tid kvar tills jag slutar mitt 10 timmarspass. Det ska bli otroligt skönt att få åka hem till sin säng och få sova. Denna söndag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Var sugen på att kanske ta ett bad i tunnan, eller bara köpa lite gotti och titta på film hela dagen och inte behöva sätta mina fötter ute i de kalla tråkiga väder vi har fått. Blir de finare väder idag så ville Love och några till tror ja åka till storstenshöjden och åka lite skidor. Blir de fint väder så åker ja nog tusan med, men ja är nästan säker på att detta skit-väder kommer hålla i sig ett par dagar. BLÄ!

Nu är det en vecka kvar tills J åker hem till Jkp igen för att plugga i ca 1 vecka & packa hans nuvarande rum, för att sedan åka vidare till Åre i en vecka med ett gäng grabbar för skidsemester. :) När han kommer hem så flyttar jag ner till Jkp, herregud dagarna bara springer iväg. Jag blir lite stressad över detta, vad ja ska stressa över vet jag inte riktigt men jag blir stressad. Kanske för att ja kommer jobba halvt ihjäl mig denna månad och att jag inte känner att jag har tid över för mina vänner kanske. Vill umgås med dom så mycket jag kan nu innan jag drar. ♥

Under dagen kommer de upp lite bilder på nagelkunder som jag har haft under jul&nyår. De kommer väl under veckan också! Jag har beställt lite nya saker som ni kommer få se snart, har redan planerat in mina kommande naglar. Men det blir kanske om ca 2 veckor. Systeryster gjorde nästan mina naglar nyss. Bild på dem kommer också komma upp här snart! :) Hon har bestämt sig för att hon också skall gå en nagel utb. Vilket jag tycker hon gör helt rätt i. Det är så himla skoj, tycker iaf jag :) Hoppas hon tycker det med. Sedan måste ju hon ta hand om min Tess&Ullis! Mina raringar! Kommer sakna er två massor! ♥

Nu ska jag kolla på lite gossip girl för att få tiden att rulla iväg liite snabbare :)
Jag säger nu godnatt/godmorgon till er söta läsare!
pusspuss..

White beauty!


Min trogna kund Ullis fina jul/nyårsfina naglar ♥

Nattens låt!

Ja nu kommer ja lägga in lite dagens låt eller kvällens låt, eller ja what ever. ;)

Så nattens låt bli denna :)



Förövrigt, hur snygg har inte Katy Perry blivit?

Sista passet denna helg..

Yes nu gör jag sista passet denna helg. Denna natt har ja inga större planer för, lite Gossip tittande och kanske något besök utav en tjejkompis. De kan behövas, annars blir denna natt väldigt lång tror ja haha!

Vad har ni för planer då? Är ni ute och svänger era lurviga på något dansgolv eller sitter ni och gosar ner er i soffan kanske? :)

Pusspuss

Underbara..

...taklampa! Visst lyser den upp så underbart fint och mysigt?
passar perfekt till ett mysigt sovrum som de kommer bli hemma hos oss :)
 

24 dagar kvar! ♥

24 dagar kvar tills jag flyttar Tjohoo vad jag längtar!

Behövande/Vill ha!

Ja just nu har jag drömt mig iväg till den nya lyan igen. De börjar bli oftare nu. Ska bli riktigt roligt att inreda de nya place'et!

Detta har ja kollat på som jag är riktigt sugen på att införskaffa oss! :)

Denna byrå skall vi ha i sovrummet är de tänkt. På den kommer våran nya tv att stå på, samt lite decorationer. Självklart får ni se bilder när de är på plats :)



Samt så behöver vi ha ett till sängbord som vi har. Allt kommer gå i samma serie, vilket blir snyggast!



Sedan vill jag ha en mysig lampa i sovrummet, och har därför kikat in denna underbara sak. Jag tror den kommer bli jätte bra i sovrummet. :)


Att ha en takkrona är ju en sak som har funnits i mitt huvud länge. Så en sådan skall ja placera över mitt barbord i köket. Men den absoluta takkronan skall ju självklart vara i kristall, en tjejs drömlampa right? Men de kommer inte få hänga en sådan i mitt kök utan en sådan här har jag tänkt mig :)



Jag är en tjej som älskar att tända ljus, så denna kommer passa perfekt att ha i mitt kök! :)  

Vad tror ni om dessa saker? ♥

Shoppishopp!

Dessa ligger nu i en beställning. Dessa plagg bli de sista på LÄNGE! Men när de är rea så får man passa på! ;)

    

Vad tycker ni? Ja fick allt detta under 500-lappen :) ♥

Middag, vänner, badtunna! ♥

Här får ni lite bilder från i onsdags. Då vi badade och lagade lite middag ihop! Så himla mysigt! :) ♥


Jag Annelie Judy & Alexandra ♥






My best philipina girl! ♥ Gonna miss u hun!



Det blev inte så många men huvudsaken är väl att vi hade skoj vi som var där :D ♥

Fredag!

Idag är de fredag. De är min jobb helg och idag börjar jag 23.00 -07.00. Jag kommer jobba 3 helger i rad, vilket kommer bli tufft men så välbehövligt i februari! :)

Igår var ja helt snurrig, visste inte vilken dag de var. haha så kan de vara ibland. I onsdags hade vi lite roligt här hos mamma o pappa. Vi var ett gäng kompisar som laga lite käk o sedan badade vi i tunnan! :) HUR mysigt och roligt som helst! Bilder får ni senare :)

Så hur ser eran helg ut vänner? :)

pusspuss

En ny favvo i spelningslistan!! ;)



Ja denna spelas hur mkt som helst, o man tröttnar aldrig! ;) Va tycker du?

Nyårslöften!

Yes nu taggar jag inför mitt nyårslöfte.
Från 1 februari kommer mitt nyårslöfte att träda fram!


Jag ska vara mer positiv till saker, träna vara mer hälsosam, vara mer frammåt när det gäller saker som jag tycker är jobbigt att genomföra.

Detta 2011 kommer bli de bästa i mitt liv!

Första jobb-dagen..

Ja idag gjorde ja första jobb-dagen efter alla helger. iof så jobbade ja i mellandagarna. Idag var det en jätte lugn dag med syrran på jobbet. Vi hjälptes åt och inventera samt plocka bort en del julgrejer. Imorgon blir de att plocka ur skylltfönstrena. Dax att få inspiration och göra något nytt. någon som vet vart ja ska få den inspirationen ifrån? :)

Hur har eran dag varit?

Resten utav min kväll kommer bestå utav varmt bad i tunnan och sedan en film innan ja kryper ner under täcket och slår igen mina gröna. :) De tycker ja låter som en toppen-mys-kväll!


Bild lånad från google.se

Kokt?!

Igår invigde vi mammas och pappas nya badtunna. Den blev äntligen tät nu och vi fick upp värmen. Det finns nog inte något så mysigare när man sitter i ett varmt bad och när de är minusgrader ute. 

Idag när ja skulle hoppa i så var de sååååå jädra varmt, ja fick panik o var tvungen att hoppa upp igen. Det är varmare uppe vid ytan så ja trodde de skulle bli bättre när ja kom ner men icke sa nicke. Ja sa till pappa när ja kom upp att de måste minst vara 45 grader. o mkt riktigt så var de 45 grader. JA virade runt lite och sedan gick ja ner försiktigt men ja kunde absolut inte röra mig utan ja fick sitta blickstilla. efter max 15 min var ja tvungen att gå upp. Sedan efter en stund så kunde man hoppa in i badet igen :) Man blir verkligen mör i hela kroppen! Sedan så kommer man sova så himla gott i natt :) 

 
Bilden är tagen från google.se
Ni får en snyggare bild på våran en anna dag ;)

31 dagar kvar! ♥

Idag är det 31 dagar kvar tills jag blir en jönköpingsbo! Det ska bli super skoj, jag längtar hur mkt som helst. Ska bli skoj att få inreda och få ordning på allt.

Allt med denna flytt som vi fick göra nu i mellandagarna har varit jobbig tycker ja, Det har varit mycket att göra samtidigt som jag och love har jobbat.. Men nu är det gjort och nu väntas en månad fullt med jobb och förväntan och en massa längtan! :) ♥

pusspuss!

1-1-2011

Jag börjar med att säga tack till de vänner som var med igår och firade nyårsafton! Det var trevligt och väldigt lungt firande, vilket kan vara väldigt skönt ibland! :)

Vi lagade käk tillsammans och sedan spelade vi Wii. sköt raketer och skålade in de nya året. De ända som jag saknade var min Älskling. Han fick jobba igår och jobbar nu idag och imorgon också. Hade varit mysigt ifall han var med igår. Men men så kan det vara i bland. Jag hoppas att ni hade det skoj igår och att ni inte mår allt för dåligt idag, haha!

Idag har ja inga planer alls, vill se en film med min Love innan han börjar jobbet så vi får väl se om han dyker upp. Annars så blire bara att vara här o tat lungt! :) Vad har ni för planer en dag som denna? :)

pusspuss
RSS 2.0