Fina vän

En bild från när jag var i Karlsoga och festade till det med mina fina tjejer. Dom är så fina och så underbara♥
Här är en fin bild på mig och min fina vän Marlen.
Du är värd så mycket, tack för att du finns!♥

14 dec.



Kommer bli så skoj! :)

Good day!



En ganska trött och väldigt sliten Sarah (trodde inte det syndes, men en bild säger mer än 1000 ord). 
Men idag har det varit en ganska bra dag. Jag har tillbringat nästan hela dagen i studion. Det var kul, det är så kul att se personerna bli så nöjda. Det värmer mig så otroligt mycket i hjärtat :)

Fick det svart på vitt

...idag att min kropp stretar emot mig just nu. Den vill asolut inte vara med mer. Jag blödde näsblod idag, och det var inte några få droppar utan de höll på i ca 30 min. Jag blöder aldrig näsblod men när jag väl gör det så är det för att kroppen säger ifrån. Men inte så konstigt efter denna vecka med stress mycket jobb, jobbiga besked som har dragit musten ur mig rent ut sagt..  suck!

Vill inte bli sjuk!

Igår var ingen bra dag. Idag känns det någon procent bättre men absolut inte bra. Inte nog med det så börjar jag bli sjuk, vet inte om det är kroppen som börjar säga emot att jag måste vila med allt. Att jag inte mår bra helt enkelt. Tankarna är i högt tempo och jag har nog aldrig mått såhär inombords någon gång. Inget bra tecken. Tur att jag jobbar röven av mig så jag slipper vara hemma och tänka så mkt.

Jag hoppas denna förkylning är borta nästa vecka :) då blir det några pass på gymmet. Jag har ju lagt den ångesten på vinden ett tag och det har gått riktigt bra. En klapp på axeln för mig :))

Idag, ikväll har jag och älsklingen gjort en egen smörgåstårta. Bild kan ni få imorgon! Det blev såå himla god. MUMS!♥

Nu ska jag och min underbart goa älskade sambo krypa ner i sängen och titta på film ihop! ♥
Älskar dig!

M.S♥


Denna vänskap kommer ALDRIG att dö ut.
Du har betytt så mycket för mig och betyder lika mycket då som nu!
Älskar dig vännen! ♥

Torsdag 24 nov 2011

Nu ikväll blir det träning för mig igen. Core på boll level 2 :) Sedan fre lör och sön får det bli gymmet iom att jag jobbar dubbla pass hela helgen. Både bra och dåligt. Men jag kör på så mycket kroppen vill och inte säger ifrån. Det är bra att jag håller igång så jag slipper gå hemma och tänka för mycket på annat.

Jag orkar inte med det just nu. Det finns så mycket jag bara vill radera i mitt liv just nu känner jag. Fick ett brev jag inte ville få igår. Men vad ska jag göra? Just nu orkar ja inte prata med någon, förutom här hemma. Jag får inte fram nått. Jag blir stum och riktigt jävla förbannad!

Nä usch nu ska inte bloggen få lida att det är som det är. Lägger detta på vinden ett tag. punkt



Idag har dagen varit bra annars. Har jobbat och sovit? :) Ska ner till tvätstugan nu och hänga lite tvätt och köra igång sängkläder och handdukar :) Vi höres imorgon säkert. Kanske sen men vet inte.


Hej hopp•

onsdag känns som måndag

Idag är det verkligen inte onsdag i mitt huvud. Är det verkligen onsdag idag? Hm.. knasigt :) För jag har minnsann måndag idag.

Idag skippar jag träningen, körde dubbelt igår så kroppen får 'vila' idag. Men håller på att tvätta och fixa lite så riktigt vila gör jag egentligen inte :)  

Ikväll blir det mys med darling, det var länge sedan vi hade lite tid åt varandra :) Så det ska bli riktigt skönt att få krypa upp i hans famn och gosa! :)

myspys



såhär kommer min advents ljusstake
se ut iår, stilren och såå tjusig! me like♥ :)

Tisdag 22 november

Idag är en ledig dag för mig. Men har inte haft en lugn stund förens nu. Jag körde ett morgon pass på gymmet idag, 45 min styrka blev det och ikväll blir det ett core pass. Idag har jag inte känt någon ångest inför träningen så det känns väldigt skönt!

Idag har jag fixat och pysslat. Plockat ner lite julgrejer och plockat upp våra utemöbler från balokongen inför vintern. Skönt att ha det gjort innan snön och den riktiga kylan kommer. :) Pyntade även balkongräcket med belysning. Jag vet att det är tidigt men så otroligt skönt att ha de gjort för man vet aldrig när snön och kylan kommer. Jag har det såklart INTE tänt ännu. Adventsljusstaken är klar inför söndagen och årets första advent! Jag gillar jul, det är så mysigt och så. Men all den hysteri som blir med julklapparna och farandet och flängandet kan man ju kanske skippa. Har även bytt kuddfodral och lagt på en röd duk. Det får nog räcka än så länge :) Jag orkar inte greja mer idag känner jag :P 

Så vad ska jag göra nu då? hmm..  

finns inga ord

Jag finner inga ord. Har inte gjort de än på hela dagen. Det har varit såå himla, otroligt, galet roligt. Att träffa Matilda igen är så kul:)

Vi har shoppat julklappar och dricka tills imorgon. Imorgon blir det party all over! Vi blir lite tjejer som ska festa till det lite. SJUKT ROLIGT! :D

Nu blir det badtunna strax, ska blir sjukt gött! :)
Hörs senare.

Säger som marlén... PUUUUUUSSS! ;)♥

Music make my day!

Jag sitter just nu på bussen mot Karlskoga. Och jag har tråkigt, men bara 2 timmar kvar så är jag framme. Bara hoppas att mitt mobil batteri håller hela vägen! Haha jag får spunk om det dör innan jag har stigit av denna buss;P jag måste väl ha något att underhålla mig med?:)

Lyssnar på musik för fulla muggar. Åh vad glad och uppåt man kan vara. Sitter och diggar och ler för mig själv. Sjunger gör jag högt i mitt huvud! Musik ska man lyssna på högt! Jag älskar att dra upp volymen på högsta volym. Längtar tills man har ett bra ljud hemma och en icke lyhörd lägenhet eller ett fristående hus till och med! :)

I.love.it<3

long day!

Idag tycker jag att denna dag har gått så segt.. Inte nog med de så skulle jag lägga in lite mer musik i min telefon. och vad gör Sarah? Jooo knövlar till det så jag var tvungen att återställa den från scratch! What the fuck!! Men efter lite panik så fick jag den som vanligt igen. pjuh!

Så nu ska jag ladda in lite go musik! BARA lägga in det och inte göra något annat! :) Sedan blir det att krypa ner till sängs med darling och se på tv. Åker till Karlskoga imorgon så de blir att vara uppe lite längre idag känner jag :) Aldrig roligt att åka ifrån mitt hem och min kärlek. ♥

Men väl i Karlskoga så blir det toppen tror jag, jag ska äntligen få träffa en utav mina absolut bästa vänner igen. Våran vänskap har väl legat på is i 3 år. Skäms! haha Men de ska bli så roligt att få träffa denna underbara människa igen! Åh vad ja har saknat dig! ♥ Kommer bli galet roligt! :)

Nä åter till musik! Hörs imorgon!
PUSS

Gossigt!

Myser ner mig i soffan med varm chockad och onepiece <3

Mycket jobb på schemat!

Ja det är mycket jobb inplanerat denna vecka och fram till jul! Det är såklart bra men jag blir lite stressad utav tanken. :) Jag gillar att jobba men vill ändå ha bra koll på vad de är som skall göras:)

Blir att jobba en del dubbel pass i veckan och jobbar ända fram till torsdag. Helgen blir att tillbringa tillsammans med en gamal älskad och väldigt saknad vän!♥ Längtar så himla mkt!

Nu blir det film och läggdax! :) PUSS

Finish!

Nu är jag redo för lite jobb i studion! Kommer bli SKIT kul!:D

Söndags slapp & jobb!

Idag har jag sovit ut och bara slappat än så länge! :) det var välbehövligt!

Älsklingen gjorde frulle/lunch till oss nyss och det var jätte gott!:) tack! <3

Nu strax har jag tänkt att försöka få energi till att ta mig iväg till gymmet:) idag är det ett tufft CT pass som jag ska ta mig igenom! :) ska även kolla om jag kan klämma in lite pass i veckan!

Senare i dag blir det att jobba lite:) det blir en skoj tid i studion! Vet inte om det är en eller fler som skall stylas för dagen fotografering:)) Kommer bli såå skoj! :D

Nä nu ska jag byta om:) se you later!
Puss

Fattig!

Jag och Älsklingen åkte iväg till Ullared idag för att julhandla och handla lite saker som är bra att ha:) Vi blev lite fattigare på vad vet jag inte haha :) Men större delen av alla julklappar är avklarade så det känns skönt! Det var iallafall mysigt att åka iväg bara vi två och göra något ihop. Det var lite för länge sedan vi gjorde det.



Men något så GRYMT MYCKET folk det var där inne. Denna gång tyckte jag att det var lite för mycket. Det var inte alls lika kul att försöka hitta något.

Det var kul att jag och mylove gjorde något:) de uppskattas massor!♥

PUSS

Viktigt!

Jag tycker det är viktigt att beröma någon. Jag tycker det är viktigt att tala om för någon man tycker om att man gör det och berätta något fint eller bra.



Jag brukar skicka iväg ett glatt sms till någon jag tycker om dagligen. Det kan vara till min älskade sambo eller någon utav mina älskade flickor. Det är så viktigt att få känna sig bra/fin eller bara få känna att någon tänker på en. Det är ofta man tänker något men aldrig säger det till personen i fråga.

Det är inte ofta jag får det tillbaka men för mig själv tycker jag att de är huvudsaken att jag gör en god sak och får en person att känna sig behövd och att få den perosnen på ett glatt humör. För skulle jag få ett glatt sms där någon sa att jag är saknad eller jag har gjort något bra eller är fin så skulle det värma så otroligt mycket om jag till exempel skulle ha haft en dålig dag. Jag skulle känna mig behövd och bli lycklig!

Tänk på det. Tala om för en vän/sambo/mamma&pappa ja vem som helst som du har varmt om hjärtat att dom betyder mycket. Och Inte bara tänka tanken För de gär ingen glad.

Otroligt fina!



Hittade dessa söta/snygga klackisar på Hm's hemsida! :) Vad tycker ni om det? ♥

11-11-11 ♥ 11:11



Tar du den elfte bokstaven i alfabetet så får du K och de står för Kärlek
Idag är det kärlekens dag, många gifter sig och förlovar sig idag ♥
Idag har det varit en bra dag för mig ♥

Skickade ett sms till min kärlek idag 11 minuter över 11 :) hihi♥

Min älskade


(bild från google)

Ska krypa ner i min älskades famn och somna sött. Åh vad ja älskar honom.
Ja är så lycklig tillsammans med mitt hjärta♥

Jag älskar dig♥

Lite utav de jag...

...önskar mig!
Jag har pysslat ihop ett litet kollage på de jag önskar mig. Sedan så finns de alltid saker en tjej/jag vill ha som tex: Skor, klänningar, kläder, smink, parfymer, smycken, inrednings saker ja listan kan göras lång ;) eller har jag fel tjejer??

En fin färg :)

Hittade denna fina färg ute på google. och jag blev typ kär! :) Gilla ni den?



Vet ni vart man kan fåtag i den så hojta till!!! ;)

AAAARG!

Jag blir arg och besviken... Varför ska det vara så svårt!? USCH! USCH! USCH!!

Kom igen nu Sarah.. :( Du kan om du vill!

Bättre

Idag är mina ben bättre:) hade jag varit såhär igår så hade jag kört Combat passet utan tvekan! Men som jag kände igår så fick jag stå över:( men jag gjorde mina minuter på crossen iaf:)

Idag var det invägning och jag vägde 64.3 och har stått still på den vikten ett bra tag. Men har lagt om kosten nu, dock inte enligt lchf. Men äter mindre portioner och minskar på pasta och potatis och bröd osv. Med sötsakerna så får det bli på helger:) att sluta helt med de är ju rena självmordet för mig. Jag älskar allt sött iprincip:) Haha!

Idag blir det CT och mage som ska piskas! :) nu är det mina sista 4 månader på mitt kort! Och jag ska se resultat och nå mitt mål inom den tiden!:) nu blir det att köra minst 4 dagar i veckan! Plus promenader:)

Det jag kan sakna är att ha en nära vän på gymmet som är med mig och som är lika glad i träning som jag är!! Som man kan skratta med och puscha på när det är trögt! Just nu är väl musiken i min mobil min bästa vän på gymmet.. Helt klart bättre än ingenting alls :D

Nu måste jag återgå till mitt!:) hej hopp!

Vet inte:/

...om mitt gym ångest har kommit tillbaka.. Jag satt nu och funderade lite.

Jag älskar att träna, så sjukt skönt att köra slut på kroppen! Men jag tycker det är så jobbigt att ta mig dit.. Denna vecka hade jag bokat 2 pass och har skrivit upp vad jag skulle göra i gymmet. Har strukit 3 saker av fyra.. Det är illa! Idag är jag uppbokad på body combat. Men vill just nu bara boka av de passet.. Jag har ont i mina ben fortfarande. Jag måste verkligen ha kört slut på dom när jag var på pumpen:/ men jag får inte avboka idag!

Imorgon är det invägning också. Sedan ska jag boka in fler pass! Måste utnyttja mitt kort. Kanske är därför jag är lite ångestfull. Att jag puschar mig för mkt till att jag måååste använda mitt kort!

Jaja bla bla....!
Hej!

Glad & lycklig



Jag är en mycket glad och lycklig Sarah! Jag älskar mitt liv som jag lever. Jag älskar min kärlek som jag bor tillsammans med så otroligt mycket! Finns inga ord för allt jag känner :)

PUSS♥

Vill ha, ett mål?

Jag kom in på en sida där man kan köpa en namn ring. Den är verkligen jätte fin! Det är inte så jäte dyrt heller så man blir ju bara mer sugen på att beställa hem en. Men nu kom jag på den briljanta iden ;) Jag ska göra en beställning när jag har nått min målvikt! :) Det är en bit kvar men ger jag bara fan på att jag ska dit så kommer de gå fort! :)

Inspiration

ska eller inte?

Varför ska ja ha sådan besluts ångest? Men de är kanske för att jag tänker ett steg frammåt. :P haha
Jag har en himla träningsvärk i mina ben från pumpen jag var på. Jag trodde jag var 'snäll' mot benen men icke ja piskade på dom rejält. haha så jag får väl skylla mig själv! Men de är gött när man vet att det ger något :)

Så jag vet inte ifall jag ska iväg till gymmet och köra ett CT pass eller om ja ska ta en vilo dag till för att köra hårt på BC imorgon? Just nu lutar de mot att vila tills imorgon. men jag är så rastlös. ja får väl kanske ta och massera upp musklerna eller ta ett varmt bad de kanske hjälper lite? Åh de lutar nog mot ett varmt bad! :)

Yes jag hoppas i badet en stund! Hej hopp!:)

Frullen!

Nu har jag precis ätit frulle och det bestod utav 2 st finn crisp med ost och gurka på, och två ägg! Det är gott och lagomt mkt!

Jag skulle ha tränat CT igår men min kropp sa verkligen ifrån med en j*la träningsvärk och jaa det är absolut inte bättre idag så jag fick avboka mitt pass nu på morgonen. Men jag SKA iväg senare ikväll och köra lite CT! :)

Strax tänkte jag ta cykeln ner till studion och se om min underbara chef kan fixa till mina fransar lite :) Skulle vara där vid ca 14 men de som ja skulle på innan vart avbokat så nu har jag ju lite mer tid :) jaja! Nu ska ja klä mig och fixa mig lite innan!

Puss

Bokat - 10 dagar kvar!



Nu idag har jag bokat mina biljetter till Kga för att träffa min otroligt fina och saknade M i 3 dagar ♥
Vi har inte setts på 3 år så detta kommer bli så otroligt roligt. Jag bokade en helg för bara henne då jag vill ge henne tiden och inte hinna fara runt till alla och hälsa och så vidare.
Så dessa 3 dagar blir att spendera med henne :)
Vad exakt vi ska hitta på för bus vet jag inte. Men det blir väl badtunna och lite festande tror jag. Kommer bli sjukt roligt ialla fall. Detta är något jag och M har sett fram emot såå länge nu! Hoppas hon längtar lika mkt som jag gör! :) hihi
PUSS♥

frön

Nu har jag fixat till det lite här hemma och de ser betydligt bättre ut men långt i från helt klart. Men men de får jag ta tag i dag efter dag för mer idag orkar jag inte. Ska dock dammsuga innan jag sticker iväg till gymmet. Det hamna hundratals frön på golvet när jag skulle kasta dom vissna blommorna så de är väl bara att dra fram och göra en liten dans med den lilla röda :)

gå eller inte gå

Nu sitter jag här och försöker intala mig själv att jag kanske borde avboka dagens pump pass. Varför? Jo för att det ser inte bra ut här hemma. Jag borde ta tag i att städa men har absolut ingen lust och ork för det :(

Suck!

En spark i röven!

Just nu känner jag att jag behöver en fet spark i röven! Jag klarade 8 veckor med strikt lchf och nu när jag skall börja igen så går det ca 2 -3 dagar och jag ger upp? Wy?!!!  

Brist på mat ideér? är viljan för stor? ja jag vet inte. så hit me, sparka mig i röven någon?! ;)

Jag ska iaf lyckas med mitt mål jag har :) Och de kommer nås om jag bara sätter lite sprätt på denna Sarah!! Så nu är de väl dags att lägga i både 1 och 2 högre växlar om jag skall nå mitt mål innan året är slut!

MAn kanske ska behöva göra matscheman så man slipper tänka så mycket på vad man ska äta dagligen :) Det ska jag fasikens göra nu. ett mat schema för ett par veckor här framöver :) SPÄNNANDE!

Högre växel @ Gym!

Yes, nu är de fasen nog med segandet till gymmet. Här har jag nu bokat upp 4 dagar framöver med pass.

Imån blir det Body Pump. Hej o hå!
Måndag blir det ''vila''. eler not. CT it is! (minst 50min)
Tisdag: Styrka 10.30-11.15 (ev ett kvällspass på CT'n)
På onsdag är det combat som gäller :)
Torsdag blir det lite vila (ct) 

HEY! ho lets GO!

Marley and me

Igår kväll när jag skulle lägga mig så slog jag på Tv'n och fastnade framför denna film. Marley and me.



Jag tyckte i de ögonblicket, det lilla jag såg att den var kass. Men jag kunde inte sluta titta. Den blev bara bättre och bättre. Men i slutet så låg jag och grina här i min ensamhet. Jag grina och grinade. Tårarna bara sprutade på mig. Usch det var tråkigt. Men Den filmen var fin, sorlig, rolig och helt underbar. Jag såg mig i den filmen, hela min familj. Jag saknar dig max♥

Det handlade om en familj med en hund. Hunden var älskad fast ändå hatad. Hunden gjorde fel och tog sönder saker, ja men typ allt dom hade framme i huset. Men i slutet av filmen så vart hunden älskad och man ville inte släppa taget om den otroligt underbara hund när det väl var dags. :(

Kan rekomendera denna film för er som har misst och har sina pälsisar hemma!

Jag saknar mina tussar omkring mig! ♥

Önskas

 
Välkommen hem till mig! haha
VILL HA DIG! :)

Det är skillnad..

Det är skillnad på bäddad X-tra säng och bäddad X-tra säng. Man blir inte längre förvånad när man öppnar ett förråd på jobbet. Man hittar det ena och de andra. Så otroligt tråkigt. Jag har bäddat den längst till vänster! Inget fusk bäddat här inte!

ROBIN STJERNBERG

Robin gjorde denna låt så otroligt bra igår på vekans idolavsnitt. Herregud alltså. Det kunde lika gärna ha varit final låten han spelade. Så grymt bra! Just nu går den på repat här hos mig. GÅSHUD vare ja!



Vad tycker ni?

Dags att dra!

Nu sticker vi på äventyr i stor staden Stockholm. 9 otroligt taggade tjejer kommer inta Stockholm med stora leenden! Som vi har längtat efter denna dag! Det kommer bli så grymt!

RSS 2.0