BILDBOMB!

Nu kommer ni få en bild bomb från i helgen! Fast bara en liten, sedan får ni någon bild titt som tätt :) Jag hade det ialla fall hur skoj skom helst i helgen! ♥


Jag & Fanny


Sanna (Födelsedagskvinnan) ;) & Alexandra


Jag & Annelie


Sanna (Födelsedagskvinnan) ;)


Alexandra


Jag


Fanny & Jag

Denna bild får avsluta denna bildbomb för den här gången ;) Kommentera gärna!

Vilken färg.. ?

Vilken färg skall man ha på årets gran då? Det har blivit en trend att ha olika färger på granarna nuförtiden. Som dessa här nedanför, själv tycker jag de är snyggast med en vanlig grön gran. Med kanske ett färg tema på kulorna eller ja de övriga dekorationen.

Vad tycker ni?

        

Måndag..

Nu sitter jag här och peppar lite inför dagens träning, Först är det 30 min Core, och sedan tar vi och kör combat direkt efter! Skall bli skönt att köra på som vanligt denna vecka. Jag har varit j*vligt slarvig med träningen nu ett tag. Men det har sina orsaker. Men nu drar jag igång igen ;)

Sedan har jag skickat iväg en hel rad med Cv till olika salonger och företag :) Nu är det bara och vänta på samtal eller mail! :) iiih! Jag vill så gärna ha ett jobb i Jönköping! Önska mig lycka till!

Vad har ni gjort denna måndag??


Jag är beroende utav dig! ;D



Första Advent!

29-11-09

Första advent idag, men har inte direkt någon julstämmning än. Är det någon som får det utav detta väder??
Vill ha lite snö så det blir lite ljusare ute.

BILD SAKNAS!


Har någon köpt några julklappar än då? Haha det har inte jag kan jag säga. Jag är liiiite avis på syrran och Annelie som skall åka till Ullared imorgon. Gött att fixa klart alla julklappar där lix! :) Men men detta år blir det inte så många jag skall köpa iaf. Alex får köpa med till dem vi har bestämt! :)

Nu skall jag strax lägga mig, imorgon kommer ni få några bilder om jag hinner med det :) Sov gott vänner!

Kram

Partey!

Yes, nu blir de dax att röra sig ner till salongen för att få på sig lite smink och en snygg frisyr för kvällens bravalder ;)

Det blir att gå till stattshotellet ikväll, så ni som skall dit då ses vi där :)

:) Vad skall ni göra ikväll?

Ha de gott så hörs vi i natt eller imorgon ! :)

Puss och Kram



Typiskt..

Men så är det alltid när Sarah skall ha något! Hade vilja köpa mig dessa skor som är på bilden nedanför, men så stod de bara stl 36 och 37 på hyllan :( Sedan fanns de bara 38! Puhu! Jag vill ha ett par i 39! Någon som vill skicka mig ett par??  ;)

Dom är helt underbart snygga! Jag bara älskar dom!



Hej Vänner..

Nu är jag vaken och skall hoppa in i duschen. Skall åka in en snabbis till örebro. Fanny får sova ut ist, hon behöver de! Jag köper med Leggings till dig ;)

Vad ska ni göra idag??



Åh vad jag saknar dig älskling! Jag skulle behöva en dos utav dig nu faktiskt! Dessa dagar, veckor fram till jul kommer inte vara roliga alls.. Ha någon som väntar på mig när jag kommer hem, någon som bara finns omkring mig här hemma.. Någon som ja bara kan ligga och hålla om, pussa och bara kramas med.. Hoppas jag får jobb snart, vill inte bo såhär utan dig :(

Älskar dig hur mkt som helst! ♥

Nu säger jag natti..

Nu säger jag natti till er, fast är ju egentligen inte trött. Men jag måste sova nu för att jag skall orka upp och vara pigg. Det blir att ta våran racerbil in till Örebro! En snabb shopp blir det. :) Sedan hem och fixa sig inför kvällen ;) Alla vi är nog riktigt taggade. Ska bli sjukt skoj, ska kolla om jag hittar min kamera någonstans så ja kan ta med den och ta lite kort för de är väl klart vi måste ha ? haha

Hoppas ni alla sover gott nu ialla fall! :)



Nehe..

Nee de blev inge jul-shopping. De va tråkigt och jag var alldeless för trött.. Sedan gillar jag att shoppa i affär mer, just för då kan man klämma och känna på sakerna. Det blir ju lite svårt på en dataskärn..

Får se om jag kan gå ner på stan nästa fredag och kika lite grann :) skall göra en adventljusstake med! typiskt att älsklingen har ett långt fat som jag tänkte använda, får se om hans mamma o pappa kan ta med den hem kanske nu i helgen..



Jul- Shopping?

Nu skall jag kika in på Ikeas hemsida och kolla om de finns något fint att pynta lägenheten med :) Ni skall få se det jag blir förtjust i :) Och framförallt det jag saknar!

Är ni mycket för att det skall vara pynt överallt, eller räcker det bara med någon tomte eller sådär? Själv har jag bara satt upp 2 tomtar på en hylla, ljusstaken skall också komma upp i helgen.





Fredag here i am!

Yes, jag är fast i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik :) Me like! Saknar dock älsklingen som tusan :( Så himla tråkigt här utan honom.. Imorgon blir det en snabbshopp inför kvällen! De ska bli lite skoj faktiskt, har längtat efter denna lördag ett tag. Ut och dricka och äta + dansa och bara umgås med er! De behöver jag!

Vad händer för er sötisar idag?? :)



Äntligen Fredag..

Nu har vi äntligen fredag :) Vad händer idag då? Jag har ingen aning faktiskt vad jag ska hitta på, det var planer på att umgås med Fanny, men hon fick jobb. Så vi får se vad denna fredag blir av :) Ska nog plocka fram lite jul saker och börja pynta lite grann.

Jag hade vela åkt in till Ikea och köpa mig lite mer jul saker. Ja men typ röda gardiner, röda kuddar, jul- sängkläder. Annars har jag mina söta fina tomtar :) Sedan kommer mina underbara änglar till veckan iiiih! Hur fina som helst!

Ikväll blir det en hel del bloggande, skall lägga in lite tips för håret också :) Är det något speciellt ni undrar om hår? Så släng bara in en kommentar så skall jag tipsa er, eller förklara eller ge råd till er :)

Nu skall jag göra mig klar för jobbet :) Hoppas ni har en bra dag!




Natti..

I wish i could be there with you darling, i miss u so..



Vi kan med!

Ibland blir jag så trött på en massa snack om att vi tjejer inte kan något. Vi är så dåliga på det och det och det. Men hörrni killar? Har ni aldrig några brister? Eh JO! Alla vi ahr olika brister.. Vi tjejer skall stå i köket, damma dammsuga, och typ bo i tvätt stugan. Vad gör killarna då? Dom sitter/ligger in soffan, testar så att alla tv kanalerna funkar. Sedan har dom hand om bilen. Men vi älskar och är så otroligt beroende utav er ialla fall :) Åh ni vad vore världen utan oss tjejer? Inget ;)

Här har ni ett bevis på att jag hjälper till min älskade med att tvätta bilen. :)



Sedan tycker jag att man skall säga till alla dom man tycker om att man verkligen uppskattar varandra. Att man är älskad. Eller att man har gjort ett bra jobb, eller vad som helst. Man mår bra att höra att man har gjort någonting bra. Det mår vi alla mycket bättre utav :)

Du är den finaste för mig, Jag älskar dig! ♥



Paradise Hotel..

Nu börjar ju Paradise Hotell och jag är bänkad med poppcorn och cola! :)

Ska ni kolla??



I got U ♥

I really love you so much!



No shop!

Det blev ingen tripp till örebro så inget shoppande idag :( Fanny vart tvungen att jobba. men de blir en snabbshopp på lördag ! :)  Så jag får nog min party outfitt ialla fall! :) haha

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik. När ni är på ett riktigt kanon party, vad för låt skall spelas högast på festen??




Photo..





Torsdagslunch..

Det blev över lite tacos från igår så idag fick jag i mig lite mat i magen på lunchen. De smakade minst lika bra som igår :) Tack alla ni för ett jätte mysigt sällskap. Ska vi säga nästa onsdag igen ? ;P hehe

Ikväll som det ser ut just nu kommer Fanny och hämntar mig på jobbet när jag slutar, SHOPPING! iiiih nu jädrar är det jag som kommer glänsa i helgen! ;) Pass er! Ibland får självförtroendet vara på topp va? :) haha



Photo..

I just wish that it could be diffrent..




Tips: So.Cap silk parfum exotic

So.Cap Silk Parfum Exotic

Denna produkt är främst till för hair extensions. Man kan säga att detta är silkes droppar fast i gasform. Det är en mjukgörande, ger en otrolig glans, väldoftande, skyddar håret från yttre skador och det finns även ett uv-skydd i denna spray. 

Visst blir man trött på dessa torra och spröda toppar som blir när man har löshår? Jag själv har testat diverse silkes droppar när jag hade hair extensions i mitt hår. Men det var få som uppnådde just mina krav. Vägrar att ha de i mitt naturliga hår, just för att det blir mest en fet kännsla. När jag testade denna spray första gången så var jag helt förvänad och är helt kär i den!

Jag kan rekomenderar denna spray, silk parfum till alla som har behandlat hår, torrt och risigt, lockigt och självklart till de som har satt i hair extensions i sitt hår.





Tacomys..

Idag har det varit proppat med flickor här, haha Det var riktigt gott med tacos, och man fick sig många skratt :) Tttade på bonde och paradise! Det är ju bara ett måste ju!! Någon som håller med mig? haha Vi taggade lite inför helgens bravader! Skall bli så himla skoj att gå ut till helgen. Vi skall fira våran vän Sanna :)

Innan skall jag in till Örebro och shoppa lite :) En snygg outfitt vore något va tjejer?? haha Har jag tur blir det redan imorgon det blir en snabb shopping! Men det får vi se.

Vad har ni gjort idag??




Gone..

Här går man och raderar bort allting.. Snällt att ens fråga mig.. Den var väl gemensam?



Hemma på Lunch..

Skall få något i magen, men vad? Har inget förövrigt i kylen som man kan äta, allt är fryst eller så är det slut. Tur att man fick lönen idag! Det blev inte någon större våg man gjorde när man fick se. Men det får duga eller hur :)

Någon som gjorde vågen när ni fick erat lönebesked??





Onsdag..

Idag är det onsdag den 25e November ;) De menas med LÖNING! iiiih! Fast ja kanske inte ska hoppas för mkt på att de här var en bra månad? Men vem vet :)

Igår åkte jag iväg och tränade, velade fram och tillbaka om jag verkligen skulle träna. Men jag tvingade iväg mig själv, vilket jag gjorde helt rätt i! Fasen va gött det var att köra body pump! Jag har inte kört body pump på jag vet inte hur länge, minst 3 veckor ialla fall. Så den här gången kan jag säga att jag jobbade sjukt bra :)
Idag skulle jag köra Core men de blir de inte av. De kommer hem lite tjejer till mig idag på TacosMys!






Igår fick jag stränga order om att jag skulle fixa något tema på bloggen. Eftersom jag är fullt utbildad frisör så kanske jag skall ha det som tema? Vad tycker ni? Kom med förslag på vad ni skulle vilja läsa om? :)





Min lediga dag!

OjOj.. Nu har jag precis kommit hem efter en hel eftermiddag på stan:) Herregud va länge jag har suttit på Som Hemma med flickorna! Riktigt mysigt. Men ni på Som Hemma, dra upp värmen ;) Svinkallt där inne jue!

Postade iväg ett Cv till Jönköping idag med. Så nu är det bara och vänta och se om de hör av sig, vilket jag naturligtvis hoppas! :)

Annars ikväll så skulle jag på pump, men jag tar en promenad ist om Fanny var sugen på de annars får jag ta mig bort till gymmet ändå kanske och kör lite i gymmet eller nått, Aja jag får se vad jag har lust med helt enkel! :)

Nää nu skall jag diska och bara plocka undan lite:) Hoppas eran dag har varit bra!






Nyss vaknat..

Somnade jätte sent igår, och jag tror jag har haft någon slags jour nu på morgonen. Har vaknat till och från ända sedan åtta imorse men men.. Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en runda på stan med Annelie. De skall bli skoj, kanske jag kan hitta något nytt till helgen :)

Vad ska ni göra idag?



Natti Natt..

Nu skall jag krypa ner i sängen. Imorgon skall jag träffa Annelie, förhoppningsvis Fanny, och senare sedan får vi se vad som händer. En liten städning vore kanske nått. :)

Saknar dig älskling såå mkt. Kommer bli en tuff månad nu utan dig.. Men sedan får vi några dagar ihop vid jul och nyår då är det inte vara fredag till söndag. Läängtar som skrutt!

Till helgen blir de första advent jag sälv tycker de går för fort nu! Jag vill ha kallt, och mycket snö! :) Får plocka fram mitt julpynt och se vad jag kan göra för något! hehe Gillar ni julen?







Ja, Nej eller Kanske?

När jag ser bilder och personer som har snygga luggar blir jag jätte sugen på att skaffa mig en lugg igen :)

Vad tycker ni är snyggt nu i vinter?





Måndag kväll..

Nepp ingen träning idag, men jag gick en promenix med Fanny. Gud den biten vi går är ju inte att leka med, haha men såå skönt att veta att kroppen är i rörelse och att det gör något! Skulle egentligen på core och combat idag, men hade inget sug, de lockade mer med Fanny och kycklingwook ;) haha Tack vännen för maten!

Nej nu blir det Paradise Hotell! Ska ni se det?





Lunch time..

Hemma på lunch nu, men skall lägga mig och vila en stund. Det behövs om jag ska orka med resten utav dagen. Mina ögon ömmar, ont i huvudet och helt super duper trött.. Not good!

Ang träningen ikväll får jag se, men måste styra upp de där nu. Komma igång hårt nu sista biten, innan kortet går ut. Förhoppningsvis när kortet är slut så är jag inte här i stan längre. Får prata med Älsklingen om att försöka sälja lägenheten efter nyår. men men

Nu skall jag vila.

Ha en fortsatt bra Måndag!

En bild..

...säger mer än tusen ord..




Ny trend..?

Jag funderar om det har blivit någon ny sorts trend att ge varandra sugmärken på kinderna. Nu har det hänt 2 helger i rad att folk har fått det när dom har varit på galej! haha What goes around comes around, right?




Oj..

Vad klockan sprang iväg fort nu då! Fast det är bara bra, då får jag komma hem till min Darling. Jag sitter och rensar och gör ordning i min bärbara hårddisk, och det har jag gjort nu i ca 3timmar. Herregud vad filer, musik och bilder man sparar genom åren haha. Det är en hel uppsjö med bilder och mappar hit och dit och ingen ordning alls i dem. Men nu har jag börjat fått någon ordning. :) Ni kommer garanterat att se massvis med roliga och fina bilder här på bloggen!

Jag bjuder på en bild innan jag får åka hem! :) Kolla datumet, något länge sedan haha!





GRATTIS GRATTIS!!!

Nu den 22 november 2009 har min underbara vän Sanna gått och blivit hela 25 år gammal!  Grattis Grattis Grattis! Hoppas du hade en trevlig fest med nära och kära i Kalmar! Snart blir det din tjejfest, som blir minst lika bra!
Många stora varma grattis kramar till dig vännen! ♥










Förstår inte direkt..

Vad har människor för samvete igentligen.. Kalla varandra de ena och de andra, skrika och spela musik och så vidare. Det är ett Hotell dom är på. Det ska vara TYST! Får se hur länge denna tystnad håller i sig.. Eller ja tystnad och tystnad, de spratar väl och så men de är mkt tystare nu än vad de var för någon minut sedan..

Snart är det söndag igen, tråkigt tråkigt och ännu mer tråkigt.. Söndagar är absolut inte roliga. Älsklingen åker hem och vi kommer inte träffas förens vid jul. De blir tråkigt och väldigt jobbigt. Men tur att jag har mina vänner :)

Till veckan skall jag köra hårt med träningen, och sedan blir de lite att umgås med vännerna. Till Helgen blir de party! Om jag längtar! iiiih Sannas 25 års tjejfest kommer bli sååååå roligt! :)

Var det någon som gjorde stan osäker ikväll?





Snart blir det ett nattshift igen!

Nu sitter jag här och är klar för jobbet. Humöret är inte på topp kan jag säga, men hoppas de blir bättre! Eller vissa saker blir inte de samma men det är en annan femma...

Tog fram en gammal gammal plattång som jag hade här hemma. Den var inte bra alls så jag gick ner till salongen och skulle locka mitt hår lite grann. Ena sidan blev perfekt men den andra blev jag såå förbannad på haha! Jag fick en brännblåsa på fingret dessutom =/ AJ!!

Hoppas eran lördag har varit bra såhär långt! :)





Ännu en Lördag..

Idag är det Lördag den 21 November, dvs min och Darlings dag :) Vi firar 4år & 5månader tillsammans, älskar dig massor! ♥

Idag vet jag inte direkt hur min dag ser ut. Skall strax ner till tvättstugan för att slänga in alla mina smutts-kläder. Inget jag direkt vill och har någon som helst lust med. Men nu när vädret blir lite kallare så kan man inte gå utan kläder lixom, eller? haha

Så vad gör ni denna lördag? Blir det ut och göra stan osäkert eller kanske bara en mysig hemma kväll? Tell me!



     



Flowers

Inte långt kvar..

Nu är det ca: 3 timmar kvar tills jag får åka hem till sängen där min älskling ligger och sover så gott :) Det ska bli så skönt att ha någon att snosa i nacken, eller att ha någon som håller om en när man skall sova.






Att visa att någon betyder något!

Denna underbara tjej betyder så otroligt mycket för mig! (Bilden i sig är kanske inte den bästa på oss men vad gör det? det är inte utseendet som räknas utan insidan hehe) Jag lägger upp den för att visa er att hon betyder mycket för mig!





Intagit min position!

Nu har jag kommit på plats. Jag har börjat mitt nattskift och slutar 07.00 imorgon bitti! Så idag blev det inte någon lång stund jag fick träffa älsklingen. Men tur att jag fick en liten stund ialla fall! :)



Neeeeeej..

Har lyckats tappa mina 300:- som jag hade i min jacka.. Puhu! Man ska aldrig ha lösa pengar, så ska man ge mig några pengar så skall de in på kontot på en gång :) Men jag hoppas den personen som hittade de 300:- Blev lycklig :) Kan väl säga såhär till den personen, God Jul! HAHA





Snart kommer älsklingen heeeeeeem! :) Då Blir det FREDAGS-MYYYS! Har längtat såå mycket efter honom! :)



Fika-Mys!

Nu blir det fika mys med Jennie och Fanny! :) Kul att bara sitta och snacka lite. Kanske man får reda på något mer som man inte visste om ? ;) haha

Vi hörs senare sen lovely!






Fredag!

Nu har jag vaknat, vilket inte är sådär jätte bra.. Somnade 05.30 i morse, men idag är det äntligen Fredag! Älsklingen kommer hem senare sen, det ska bli såå skönt! Så jag har saknat honom! :) ♥ Älskar dig såå mkt!

Jennie ringde nyss, hon kommer komma hit om en liten stund. Haha och här ligger jag nyvaken i sängen, sexigt!? haha måste upp och ta på mig lite kläder! Sedan skall jag höra av mig till Fanny, vi skall knalla ner en sväng till stan tror jag.

Idag är jag på bättre humör, jag var inte sådär jätte glad igår kväll när Jennie var här.. Men jag har nog mina anledningar till det.. Men idag känner jag mig pigg och glad :)

Funderar på att boka in mig på ett pump pass, men är inte helt hundra. Men det vore gött att komma iväg, har inte tränat på länge, sedan i måndags ! Fy, en bättring måste det fasen bli! :)

Nu blir det att ta en dusch, Jennie kom precis så nu blir de att göra sig klar för staden och sedan vänta på ett samtal från Fanny!

Blir det något Fredags-myyyyyyyyys för er idag??






Godnatt!




Sov gott alla, nu ska jag lägga mig och sova!




Vänner




Ta vara på era nära vänner, att ha en nära vän är verkligen något man skall vara rädd om! 



Torsdag 19 november..




Nu blir det att slänga på sig sina ytterkläder och knalla ner till Kronhallen för att köpa något smaskigt, om jag nu är sugen på de? Har Jennie på besök och sedan får vi se om Fanny kommer. Vi kommer vara bänkade idag när Paradise hotell börjar klockan 21.00 ialla fall :) Ska ni se det?


Ciao!

Nu går jag till Jobbet, bjuder på en trött-ego-bild-på-mig! Skratta INTE! haha




Ha en bra dag!!

Trött!




Någon mer än jag som är trött idag?? Jag är ingen morgon-människa alls, vilket jag vill vara :) Men man kan inte vara bra på allt ;) visst? haha

Nu skall jag slänga in mig i duschen som en raket, och sedan sminka mig. Skall tvätta syrrans hår och sedan har jag en kund direkt vid 10, Min vän Jennie kommer och skall bli så snygg i håret :)

Ikväll, efter jobbet blir det att slå runt en sväng med dammsugaren, och dammtrasan. Efter det blir de en kvällsfika med Fanny och Jennie :) Myspys!

Nu måste jag kila hörrni! Jobbar ni idag? Vad jobbar ni med? :)


Neej jag missa!

Såå typiskt när man har gått och väntat på att ett program skall börja så har man väntat en timma för länge :) haha

Ikväll har jag varit så duktig, städat och gjort fint här hemma. Skickat iväg en ansökan till en Salong i Jönköping har jag också hunnit med. Så nu är det bara vänta och se. Men skall skicka till andra salonger mer. Pratade med en jätte gullig tjej om lite salonger och tips och så. Fick reda på ett och annat. Tack Julia för tipsen! :)




Nu skall jag bädda ner mig i sängen och slå en signal till min Älskling! :) ♥  Sedan skall jag slå på programmet jag missade förut! :) hehe

Hoppas ni alla har haft en bra onsdag, Sov så gott när ni skall sova!

Music make me smile!

Rätt musik gör mig hur glad som helst! Är jag arg, förbannad, ledsen, eller jag på vilket humör jag än är på så är musik mitt allt! :) Städa till hög musik är livet! Så ska man få mig att städa så är de musiken de hänger på haha!

Några låtar som jag har fastnat för är:
• Jordin Sparks - Battlefield
• Jordin Sparks - S.O.S
• Jordin Sparks - Freeze
• Ke$ha - Tik Tok
• Brittney Spears - 3

Och sedan några fler men orkar inte dra upp hela listan, men de där är ofta på ;) Har ni hört dessa låtar?


O-N-S-D-A-G!

Yes, idag blir det ingen core träning utan mitt träningsass idag kommer bli att städa hela lägenheten! Wiiiie, NOT! Men det är verkligen i behov just nu! Sedan är jag inte helt kry i halsen och bihålorna. Så de blir vila idag för min del, ialla fall från gymmet! :) Skall ni träna något idag?



Idag känner jag mig bra, och mycket starkare.. Igår var de ingen bra dag och inte heller i förrgår.. Men idag är det much better ;) Nej nu måste jag få i mig någon mat och sedan vila en liten stund innan jag skall ner till jobbet igen!




Jag förstår bara inte, varför....

Tisdag 17 november..

Skall strax iväg till jobbet, vilket jag absolut inte orkar just nu. Sov inte så speciellt bra i natt. Men vaknade utav ett älskvärt sms.



Känner mer och mer för att flytta från denna stad nu. Känns faktiskt att det ska bli riktigt skönt. nytt jobb, nya arbetskamrater, nya vänner, ny miljö, ja allt nytt! :)



I helgen skall jag jobba natt på hotellet. Ibland tycker jag de är segt att sitta där, men jag längtar lite tills i helgen. Ska bli skönt att bara få komma ner dit och sitta. Fundera på livet, och allt som är omkring mig. Då har jag ju jätte mycket tid att sitta och leta efter något spännande jobb :)

Nej nu måste jag rusa. Ni fick lite att läsa nu på morgonen ialla fall :)

Ha en bra dag!

Ligger i sängen..

.. och lyssnar på musik och kollar runt lite på internet. Delvis på arbetsförmedlingen i jönköping, och andra siter med lediga jobb. Någon där ute i Jönköping som vill ha en glad frisör till sin salong hojta till!! :)



Det verkar som att det är bestämt nu. Det kommer bli så att jag flyttar till Jönköping när jag har fått mig ett jobb. Hoppas det inte dröjer allt för länge ialla fall. Jag är öppen på det mesta, men helst så vill jag in i frisör branschen. Det är ju trotts allt de jag är fullt utbildad till! Man får nog ta det som finns nu om man lyckas få något jobb.

Hojta till om ni ser något lockande! ;)

Måndags-kvällen..

Har precis bytt om till mina träningskläder, och väntar på att Veronica skall plocka upp mig. Skall iväg på ett Core pass, jag struntar i Bc idag. Har ingen direkt ork och lust idag känner jag.

Efter passet blir de hem och slänga sig i duschen och efter det kommer min kära vän Fanny på besök, vi skall äta ihop ikväll. Ska bli kul, de har blitt lite som en vana för henne och mig. Äter vi inte ihop blir de ingen direkt serigös kvällsmat. Annars hade de blitt typ, flingor och fil, varvat med mackor.. Nää så vi äter ihop!

Vad som händer mer ikväll har jag absolut ingen aning om, tv och bara ta de lungt! Något mer inlägg kommer de kanske att bli här, lovade ju Fanny att de skulle in mer bilder på bloggen. Det kommer de verkligen att bli!

Nej nu skall jag fixa och dola lite innan jag skall iväg. Vi höres mer senare ikväll..

Ny vecka börjar alltid med jobb..

Ialla fall oftast! :) Nu sitter jag här och är hur trött som helst, och har ingen jobb-lust överhuvudtaget! Men det är en sak som måste göras..

Somnade med en enorm huvudvärk som har hållt i sig hela natten och har inte gått över ännu.. Hoppas mamma har en tablett på jobbet.

Träning blir det av ikväll med, ett dubbel pass, Core och Body combat! :) Härligt värre!!

Nu hinner jag inte skriva mer, men vi hörs ikväll.

Ha en jätte bra måndag!

Hemma i Karlskoga..

Har kommit hem till lägenheten, hunnit äta tillsammans med flickorna och just nu sitter jag här i soffan och pratar med älsklingen.

Det här med att pendla på helger är inte direkt skoj. Det tar ca: 3½ timma att åka ner och samma hem. Att säga hejdå till min Johan är något jag verkligen hatar att göra. Tankarna kommer upp i huvudet så fårt man vaknar på söndags morgon. Det är jobbigt att veta att varje dag kommer man hem till en tom lägenhet. Man har lixom ingen att komma hem till. Ingen som ligger och håller om en när man skall sova.

I helgen har jag inte gjort någonting alls, bara varit! Hur skönt är inte det? Det var helt underbart skönt!

Nu skall jag bara sitta här en liten stund och sedan lägga mig och försöka sova lite.

Godnatt!

Söndag, åker hem till kga..

Ja idag är det min hemfärdsdag.. Det gillar vi inte!! Bussen går 17.10 från resecenter, och tar cirka 3.25 timmar att åka hem. Jag hade gärnat stannat här om jag får säga. Det är så himla mysigt och lungt här:)

Igår blev vi bjudna på mat utav Alex. Hur gott som helst, trevligt sällskap hade vi med! :) Igår körde jag bil ända till Maxi, jag gillar inte att köra bil i större städer. Men jag vart illa tyungen att göra det. Men de gick så bra så! :)

Älsklingen är ute i köket och skall göra marinaden och lägga i köttet. Vi ska äta en indonesisk maträtt idag. Så köttet skulle ligga i marinaden i 2 timmar :) Ska bli gott!

Nu skall vi nog se en film och bara ta de lungt! Vi hörs senare ikväll!

Hej!

Nu så har jag fixat en ny design och skall börja bli lite mer aktiv på denna har jag tänkt mig :)

Hur har eran lördag varit?

Kram Kram

Kanske en ny start?

Ska jag kanske ta upp denna blogg? vad tycker ni? eller dum fråga.. Finns inga läsare till denna :P haha

RSS 2.0