Tack Mylove♥



Fick fina blommor och choklad av min älskling ikväll när han kom hem. ♥
Tack min finaste, älskar dig såå mycket!♥

Träningen idag.

Skrev detta på gymmet:

13.30
''Träning:
Crossen går just nu fint. Vet inte om det är mig eller ct'n det är fel på. haha
Kör på ett bra tempo och svetten som brukar börja komma efter ca 9min kommer nu efter ca 21min!
Mina 50min förra veckan kanske chockade kroppen ;D

Idag blev det 60min och brände ca 880 Kalorier. :) ''

Idag kändes träningen så enkel. Det gick fort den där timmen. Det var en härlig känsla i både krop och själ :)

Jag skulle köra styrka imorgon bitti men vart in ringd tidigare till studion för att ha en klippning så jag fick tyvärr boka av det passet. Skall försöka få in mer pass i veckorna och försöka komma in i rutin igen. Jag fick en liten chock när jag loggade in mig på mitt konto och såg va LITE jag har varit och uttnyttjat mitt gymkort. De gjorde mig lite ledsen. Va pengar det egentligen drar som ja kunde ha gort roligare saker för. För jag har ju inte använt gymkortet så flitigt som jag borde ha gjort. SKÄRPNING! :) De ska de def. bli :) taggad till hundra!

Går på diet nu igen. Har blivit lite upp och ner med den men nu så skall de också komma på plats. Dock så kommer denna vecka vara lite knasigt. Vi åker till sthlm och roar oss i 2 dagar. Men skall försöka vara duktig :)

Kelly Rowland



Hittade en godin när jag satt och sökte på Rihanna förut.

Denna kommer jag att lägga bland mina favoriter :) gilla ni den ?

RIHANNA!!!



Jag får gåshud så fort jag hör denna låt.
Vi tjejer kommer ha så otroligt skoj i stockholm  på onsdag! :) iiih♥

GYMMET!

Nu dra ja iväg till gymmet för att komma på bättre humör. Tar och ställer mig på Crossen och kör på med bra musik i öronen och tar dö på en timma eller så. Här hemma ockar ja inte vara och se stöket. =/

Äh skiter i och skriva mer nu. Hej hopp!

Löv



Hösten är verkligen här nu..
:)

My day!

Nu skriker magen efter mat.. Men den får gott vänta tills jag kmr hem. ;( blä! Det får antingen bli köttfärsgratäng eller lite tacos:))

Annars idag har jag planerat att jag ska göra mina naglar och wow vilken design jag har tänkt ut. Kommer bli skit snyggt med den färg jag har skapat fram:)

Men först blir det en promenix med Emmis:) det blir kul! Kul med lite sällskap! :) gillar inte att vara själv hemma i våran lägenhet..

Det är något lurt och lite knasigt som försiggår hemma..! Så sällskap skadar inte! :) välkomna mina fina tjejer! Haha

Nej nu måste jag återgå till mitt:)
Se you!

Alla flickors dröm!





Det är väl alla flickors dröm att få vara klädd i en vit fin klänning och ha en vacker ring på sitt finger ?
Jag längtar tills den dagen jag får en ring på mitt finger ♥ :)



I februari kommer vi vara med på Bröllops mässan som kommer vara här på Elmia. Vi kommer ha en monter och även modeller med på cat walken. Hur kul är inte det? Grymt kul. Jag får göra det jag älskar mest att göra. Uppsättningar och få visa upp dom! Jag har redan lite ideér på olika uppsättningar som jag kan tänkas att göra. Åh va skoj! :)

Can't take my eyes from you♥



Snart är du min! ♥

Jag skall unna mig dessa fina skor. Jag har jobbat som en dåre, dubbelpass och kvällar. Jag har gjort en himla massa här hemma under ett par veckor. Så nu när jag har skramlat ihop lite pengar i plånboken så ska jag köpa mig dessa. Detta blir mina nyårs skor. Klänning får jag hoppa över detta år. Jag rotar fram en fin blåsa som hänger här hemma ist :)

Det är jag väl värd? :)

we found love♥


Funderar och skickat efter information.

Jag har blivit så inspirerad på sista tiden utav en vän. En vän som jag har fattat tycket för ganska mycket. Hon är så lik mig och vi har samma tycke och tänker lika om saker och ting. Bästa du♥

Jag och mylove har suttit och diskuterat här ikväll en massa om jobb och utbildningar. Riktigt mysigt och trevligt faktiskt. :)
Jag blev extra nyfiken på en utbildning som jag har skickat efter information om. Jag får ta mig en funderare och kolla vad de är för något och om de är något jag kommer att göra. Det vore så fruktansvärt roligt men en himla utmaning för mig. Kanske inget man kommer jobba med om man är sambo som jag och E pratade om. Men som singel vore det en himla rolig upplevelse och så himla roligt. Lite som en dröm faktiskt.

Christian louboutin



lovly♥

Silver


Drömmer mig bort♥

Varför?

Varför ska det vara så svårt? Hur svårt kan det vara? Usch! Suck!

Jag försöker men de tar bara stopp! Stopp stopp och STOPP!

Inombords skriker jag så jag tappar rösten!



Om en litet tag blir det hem till älsklingen! Ikväll blir det gos kväll! Åh vad jag saknar mylove idag!:) puss på dig mitt hjärta!


Puss

black is beautiful!


Vill vill och åter igen vill!

Julmust



Kunde inte låta bli att köpa julmust idag. Underbart gott var det iaf. hehe mums! Nu längtar jag efter lussekatterna :)

Jag och mylove har fått känslan av att de är advent nu ett par mornar. Men de måste vara att det är så mörkt ute när vi ska äta en mysig härlig frukost ihop med tända ljus. :) myspys!♥

Jag har en ide..

..hur mina naglar ska se ut! :) Här får ni ett litet smakprov på vilka färger jag kommer ha på mina kommande naglar! Men mer kommer jag inte säga och visa er förens jag har gjort dem! ;)

  

Grymt fina heels!



Hittade dessa underbaringar på en tjejs blogg och jag blev förälskad! Dessa skulle jag mer än gärna vilja ha.
TO DIE FOR!

Beautiful dreamer

JLO



Detta var en rätt bra låt från JLo faktiskt. Vad tycker ni ? :)

R-r-r-rihanna



Snart är det dags att börja peppa till på riktigt! :) Imorgon bokas de hotell inför våran stockholms resa :) Vi blir ju 9st tjejer som drar till huvudstaden för att njuta! Shoppa, äta och dricka gott och gå på Rihanna konsert! Det kommer bli så otroligt skoj! Det är något vi alla ser fram emot tror ja! yepp yepp!

Halloween pumpa!



Hittade denna fina halloween pumpa på Lauren Conrads blogg.
Den skulle man inte tacka nej till direkt! Eller hur var den fin? :)

Eran hjälp!

Nu vill jag ha eran hjälp mina läsare! Nu börjar det bli dags att göra nya naglar. Men har inga ideer alls:( jag ska på Rihanna konsert den 2nov och vill ha något super snyggt! Men min fantasi är lite torr nu!

Så vad tycker ni jag ska ha för något snyggt? Tips om färg och stil! :)

Snygga !

Jag skulle vilja ha ett par snygga skinnbrallor. Så såg ja dessa på ullared! helt galet va mycket snyggt dom har där faktiskt.

Åker hem!

Nu åker jag hem igen och de känns jätte bra och jag längtar tills jag får krama om mitt hjärta! Åh vad jag har saknat honom!

Dessa 5 dagar har gått så otroligt fort det är lite sjukt! Det har varit både kul jobbigt och så mysigt att träffat mina föräldrar och systrarna! Har träffat dom jag har velat! Det känns bra. :) jag har jobbat en del hos min pappa. Vilket var jobbigt. Det var mycket att göra och tänka på! Men Det har gått jätte bra, en kontrast mot vad jag annars jobbar med:p men det har varit skoj! :) tror och hoppas det har uppskattat att jag hjälpte dom :) jag är mycket stolt över min far! Dom har lyckats väldigt bra med det dom gör!

Men det känns att jag vill tillbaka till mitt hem. Till min darling, ha närhet utav honom! Mitt hem i Jkpg! Jag vill komma tillbaka till vardagen. Jobben och träffa mina tjejer! Det saknar jag massor! :)

Funderingar..

Sitter här och funderar.. :)

Vi svenskar är lite knasiga iallafall vissa utav oss. När det kommer till att hitta nya vänner.. När man bor i en stad och har sina vänner omkring sig. Man träffar deras vänner ibland och så. Men det är lixom inget som man lägger ett extra snöre om. Fattar ni vad jag menar? Man är lite för bekväm för att öppna sig och skaffa nya vänner när man har sina omkring sig..

Jag trodde aldrig jag skulle träffa någon tjejkompis som jag skulle komma riktigt nära när jag flyttade hit! Jag glömmer aldrig den kvällen jag hade min avskedsfest och födelsedags fest tillsammans med min syster. Kvällen började bra (och var kanon hela kvällen) men det blev en del tårar den dagen! Oj vad jag skulle sakna mina kompisar!! Att säga hejdå till dom var något så grymt jobbigt. När jag kom hem till mamma och pappa på natten efter våran utgång så satt vi tre och grät i köket! Jag grät inte för att jag inte ville flytta! Det som gjorde mest ont i mig då bar just det här med att ha ens nära tjejkompisar tillgängliga! Resten såg jag bara fram emot, ett liv ihop med den finaste killen jag vet! (älskar dig massor mylove)

Efter ca 1 & 1/2- 2 månader så träffade jag en tjej på jobbet som jag klickade så otroligt bra med! Och senare efter ytterliggare någon månad på mitt andra jobb träffade jag en tjej till som jag också klickade bra med! Och jag kan inget annat säga än att jag är såå, såå otroligt glad över att jag träffade dessa tjejer! Ni har och kommer betyda mycket i mitt liv!

För bara någon vecka sedan kom det en ny tjej till hotellet. Hon är ny här i stan och jag ville att hon skulle känna att hon inte var ensam utan att var det något så kunde hon höra av sig. Så vi har träffats ett par gånget! Och det är också en tjej som kommer betyda otroligt mycket!

Dessa 3 tjejer är dom bästa jag träffat på väldigt länge! Vi förstår varandra och har mycket gemensamt! :) ingen är lyckligare än jag:)

Tack Mina fina, Sanna, Jonna & Emma!

Bussfärds dags!

Sitter nu på bussen som ska ta mig till Karlskoga!

Förtillfället känns de tråkigt! Vill ju såklart ha med mig mylove. 5 dagar utan honom kommer bli jobbigt. Men jag kommer jobba en hel del så jag hinner nog inte känna efter så mycket på dagarna. men nätterna blir ensamma. Jag får väl krypa ner hos lillsyrran;) haha

Ska bli kul att träffa familjen också. Hade ju en extrem "hemlängtan" (efter familjen) för ett tag sedan och längtade efter dom. Men det gick över som tur var. :)

När jag har landat i Kristinehamn så ska jag åka till min mormor på direkten. Vi ska äta lite tillsammans:) det ser jag gram emot! Mormors mat är ju himmelskt gott ;D

Strax!

Nu är allt färdigt packat. Tror jag :) Telefonen är laddad med musik och gossip avsnitt samt en film. Så jag har mina timmar uppbokat kan man säga :P

Klockan 13.00 skall jag bege mig bort mot stationen för att invänta min buss :) 17.15 är jag i Kristinehamn där min kära far plockar upp mig. Sedan blir det mat hos min kära mormor! :) De ska bli mysigt! ♥

hmm... mina ord tog slut. haha. Ni får nog några inlägg under resans gång om jag kan publicera dvs. :)

Vi hörs!
PUSS

En myskväll!

Ikväll har vi haft en myskväll! Men nu blir det sängen för min och mylove's del!

Vi har käkat gott, poppat popcorn och tittat på film. Kramats, pussats, hållt händer och bara varit i varandras armar! Hur mysigt som helst!

Jag åker ju hem imorgon så vi ses inte förens på söndag. Lite jobbigt att vara ifrån varandra så länge. Har inte varit ifrån mylove så länge sedan jag flyttade hit till Jönköping. Tur att det finns telefon och internet! :)

Nu ska jag fortsätta att kramas:) vi hörs imorgon! Puss och godnatt!

En massa snyggt från GEKÅS!

Allt detta snyggt hittade jag på GEKÅS blogg. Jag blir faktiskt ganska förvånad när jag sitter och tittar och märker hur MYCKET fina saker jag vill ha från ullared/gekås! Jag har sparat ner allt som jag har tyckt varit fint i en egen mapp. Denna mapp innehåller 62st bilder på sådant som jag vill ha!! Helt sjukt!

Men detta skulle väl inte vara helt tokigt att ha? :)









Promenix



Tar en liten pause och går en promenix med Emma. Måste få lite luft och lite mer energi för att fixa det sista här hemma. Mycket kvar men de ska hinnas med innan jag åker imorgon. :) Packa och städa och tvätta. hej å hå! Fullfart!

En otroligt vacker bild!

Inspiritation



Romantic ♥

Vill pryda min hall!










Jag fick en dröm i mitt huvud! Denna vill jag ha i min hall! :) Hur underbart fin är den inte? Och jag kan inte tänka mig att den är så fasligt dyr. Den finns ju trotts allt på ULLARED!

Studion kallar!

Nu skall jag dra iväg till studion för lite Jnytt repotage och så ska jag få bli fin om mina fransar igen :)

Vi höres under dagen säkert, om ja får igång min app. Innan ja uppdaterade appen så funkade allt men nu funkar inget :S lite tråkigt men så är det :)

Ha en kanon bra måndag! :) PUSS

Fick just en ide...

Jag fick just en ide... såhär ska jag ha till jul tänkte jag :) istället för den mörka färgen ska jag ha en riktigt julröd.



Vad tycker/tror ni om det?

chillidillar all day long, tack!



Jag har legat i sängen hela dagen och tänker göra det resten av dagen också, ialla fall tills ikväll då det blir film och mys time med mylove och vänner! ♥

Vill även tacka Emma för en fin design som jag har fått upp här på bloggen! Man fick ny energi och sug att blogga mer :) TACK!

Vad ska ni göra denna söndag ? :)

Snö of Sweden

Jag fullkomligt älskar detta armband. Jag har sett de i en monter på jobbet och kan inte slita mina ögon från det varje gång ja går förbi denna monter. Detta är bland de top 5 på min önskelista i år! :)



vad tycker ni om de? :)

''Prinsess klänning''

Vilken prinsessklänning jag hittade :)




Stardust Dress SEK 3695, Forever Unique - NELLY.COM

She did it!


Whitney Port har gjort de. Dessa fina fina pumps vill jag så gärna ha. Dom kommer nog bli mina nyårs pumps :)

Vad tycker ni om dessa? :)

Punkt och slut!

Jag har funderat nu denna vecka på lite saker. Jag har kommit fram till att jag ska sluta lägga ner energi och sluta bry mig om vissa människor. Jag orkar inte vara den som ska höra av mig jämnt. Att skicka ett '-Hej hur är det?' är väl inte så mycket begärt? Men när man själv har skrivit det ett X antal gånger och när man inte får något spontant meddelande tillbaka så tröttnar jag, så fruktansvärt mycket!

Sedan när jag hör av mig så kommer frågan när kommer du hem? Men hem? Här är mitt hem, här i Jönköping! Kom hit då istället och hälsa på? Och ni so skriver att ni saknar mig så mycket? Varför hör ni inte av er oftare då??

Jag är så trött på de! Men nu har jag sagt det och de känns så skönt att ha fått ur mig de! Kanske inte de roligast att läsa jag vet men det är min blogg och jag bestämmer själv vad jag skall skriva och jag kände att de är fler som läser här än vad dom hör av sig till mig. Så så vart det.

/ Sarah

Mörkt

Sitter här i mörkret och har nyss poppat lite poppcorn:) tända ljud och krupit ihop i soffan med gositofflorna och min mysiga poncho! Nu saknar jag mylove här hos mig! Hoppas han kommer hem snart!:) PUSS

Onsdag!

Idag är det en vecka kvar tills jag förmodligen sitter på en buss till kga. Då jag skall jobba ett par dagar hos min pappa. Ska bli så kul att tillbringa ett par dagar med dom! :)

Veckorna springer förbi nu, vilket är bra!:)

Nu skall jag strax ta cykeln och cykla hemmåt för att dra igång med tvätt och städning. Blir väl att sätta på lite bra musik så städsuget smyger sig fram vart han nu har gömt sig;)???

Vad gör ni denna onsdag?:)

Jag är rörd.

Jag blir så himla rörd när jag ser Ninas bilder från bröllopet som var i lördags. Nina var den tjej jag fixade i håret. En kaonon trevlig tjej! Vi skrattade och hade de trevligt när de var dags att fixa henne för hennes speciella dag.

Jag fick äran att göra hennes naglar och hår. Jag var super nyfiken på hur hela hon skulle se ut när hon var 'färdig fixad'. För jag hade inte sett något utav vad hon skulle ha på sig eller smycken osv. Så jag har väntat och varit så nyfiken på hur bilderna skulle vara. Men som man kan ana så var dom helt underbart fina. 

Jag blir rörd till tårar♥



 











All lycka till er!
Kram♥

underbart fin!

Jag har hittat en sådan fin klänning. Denna skulle jag verkligen vilja ha på nyår :)
Så någon snäll själ därute som har överskott på pengar får gärna höra av sig haha!!  :P 

Anonyma du :)

Här kommer svar på din fråga:

Du kan kontakta mig på min mail ([email protected]) ang naglarna om du är intresserad så får du mer information där :)
Kram Sarah♥

Nej nej nej och åter NEJ!

Från och med idag kommer jag ALDRIG att svara i telefonen när det ringer från dolt nummer! Så vill ni mig något så ring inte med dolt nummer! För jag kommer INTE svara!

detjädrafulaäckligadåliga radiotjänst ringde mig, och vipps så skall Sarah betala 500:/för 3 månader.
Det är 2000:- jävla spänn om året! Jag som varken har TV eller RADIO!!!! GAH! :O 

Så jävla lågt utav mig. Blir arg på mig själv. Skulle de vara så svårt att stå på sig och säga något annat? Nä BLÄ!

2 veckor

Jag är taggad till tusen just nu. Jag kan knappt sitta still känner jag. Jag är glad, lycklig och förväntansfull. Jag har ett jävla sug rent ut sagt! Detta kommer suga musten ur mig men jag kör på så gott det går och så länge det går och så länge jag orkar! Jag har mycket att göra i två veckor framför mig. Men de lönar sig som tur är! Som det ser ut just nu kommer jag åka till mina föräldrar den 12okt :) Men jag skall inte ligga på latsidan utan har ett X-antal timmar med jobb framför mig när jag kommer hem till dom. Spännande!

Lite annat händer nu i veckan också. ska bli riktigt spännande! :) Men berättar inte än vad de är jag skall göra förens de är spikat 100% ;)


Åh vad denna höst kommer svischa förbi i en jädra fart känner jag. Snart är de en tripp till storstaden Sthlm också! Ska bli otroligt roligt! Åh ag har så mkt roligt att se fram emot! De gör mig till en ännu gladare Sarah :D

Nu skall jag strax titta på en film tänkte jag sedan är de läggdax! Imorgon är de work x2! :)

Hoppas eran dag varit bra. Godnatt
PUSS!♥

Ponnytail



Hittade denna fina ponnytail på en skådespelare i serien 90210. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på och testa den någon dag tänkte jag :)
Visst var den snygg? Lite Classy och snygg!  
När jag har testat så får ni såklart en bild:)

LMFAO!!!

Kan inge annat än digga denna låt. Dom har gjort det igen! Första gången jag såg videon så garva ja högt! och tänkte va fan?! Men man kan ju inte sluta dansa när man hör denna låt asså! En fet LIKE på den!

8 månader

Igår var det 8 månader sedan jag flyttade hit till Jönköping. Tiden har gått så otroligt fort tycker jag. Det bara springer iväg nu. Det är bra tycker jag för jag hatar när tiden går sakta. Jag är en tjej som gillar tempo, allt ska gå fort! :P Som min pappa brukar säga, Sarah kan inte gå normalt hon struttar/springer fram i högt tempo. Det är sant jag kan fan inte gå sakta. Jag hatar när det går i slowmotion(stavning?)!! haha

För någon vecka sedan hade jag en sådan extrem hemlängtan. Hemlängtan efter min familj. Det var jätte jobbigt tyckte jag. usch! Men det blev bara för mycket just då. Det var skit på jobbet och lite knas här hemma. Sedan var min syster här på besök för några helger sedan och det gjorde inte saken bättre när hon åkte hem. Hatar att säga hejdå till familjen. Men efter iförrgår så känns allt såå mycket bättre!Det är hundra gånger så mycket bättre här hemma och det funkar bra på jobbet. Jag har ingen hemlängtan alls nu. Jag är en glad Sarah igen och jag mår bra.

Jag jobbar på i ett jädra tempo just nu, jag jobbar 6dagar i veckan plus dubbla pass om de så behövs! Den 12e oktober kommer jag komma till Kga och jobba hos pappa ett par dagar. Det blir tuffa pass, men de som inte dödar de härdar! right? ;)

Puss*

Personalfest & Bio!

Igår var det personalfest med hotellet. Sanna kom till mig när hon slutade jobbet för att göra sig klar inför festen! Vi delade på en cider och hade det trevligt innan vi tog bussen ner till hotellet! Vi samlades i konferansen och Det bjöds på gott att dricka och mat inne på bishop. Vill tacka så jätte mycket för mat och dryck och inte tala om det härliga sällskapet! :D

Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på festen på länge! Och nästa gång tar jag en helkväll med gänget på Elite ;D

Vid nio var jag, Sanna, mylove och hans kompis Rasmus placerade inne på i biosalongen för att se The three Musketeers 3D :) Den var bra och kan rekomenderas!

Vi satt och fnittrade till och från och vart trötta till och från! Men helt klart en utav dom bästa kvällarna på länge! Det var grymt skönt att vakna upp och inte vara bakis och känna att att man inte har någon söndags ångest! :)

Hur var eran helg? :)
Puss

''we found love''

En underbart bra låt som jag kommer lägga till på min favorit lista!
Lääängtar tills den 2-3 NOV

Gosiga:)

Nu har dom gosiga tofflorna kommit! Är verkligen super duper nöjd:)

Nu är det bara en gosig onepiece som saknas :D efter det är jag redo för vintern och massa mysiga kvällar! :)

Visst ser dom gosiga ut? :)

Fru-Nina!

Här får ni en bild på dagens uppsättning jag gjorde på blivande Fru-Nina! :)

Ett stort lycka till, till er! :)

RSS 2.0