Rastlös!

Ja jagblev så otroligt rastlös idag på förmiddagen. Dels så hade ja en sådan jobbig ångest, ska jag klippa lugg eller inte? Jag sprang in och ut med frisörknivet från toan minst ett hundra tals gånger. Hum. Men tillslut så var de klippt ;) haha

Här är resultatet! :)

SNÖ 10% rabatt!

Det följde med ett snö armband med mig hem idag. Fick passa på när det var 10% rabatt på hela snö sortimentet! Ett grymt snyggt sådant, de passade helt utmärkt till mina naglar! Detta kommer ja använda flitigt nu! :)

Vad tycker ni?

Lunch på stan!

Strax sticker jag ner till stan för att käka lite lunch med Veronica. De ska bli mysigt. Vädret är ju på topp, hur härligt som helst. :)

Mer idag vette tusan vad de blir, lite städa o sedan idol häng med Veronica ikväll, sedan blire väl att dygna. Jag jobbar helg i helgen så de blir att vända om på dygnet, puhu!

Imorgon kommer älsklingen hem! Åååh vad ja längtar! ska bli hur mysigt som helst, sedan följer ja med honom på söndag ner till Jönköping och kommer hem på tisdag igen. :) kan inte bli mkt bättre faktiskt :D haha

Nej chipp chopp vi hres friends! :)

Puss

Mina naglar just nu!

Jag satt och gjorde mina naglar igår kväll/natt. Det tog tid och ja var helt enkelt för seg för att göra de fort o snyggt. Det tog Lååång tid. Men det blev bra tillslut. Jag satt inte alls bra vid bordet. Jag såg ut som en 'ostbåge' så ryggen mår inte bra idag. Men de får jag skylla mig själv :) Men snygg är jag ;) haha



Inte världens bästa bild, men den duger! :)

LirreLugg! ;)

Hehe LirreLugg som hon så sött fick kallas idag! Jag klippte lugg på min kära lillasyster! :) Såå snyggt det blev, jag själv är grymt sugen på att klippa lugg.

Vad tycker ni???

Min helg i Jönköping.

Min helg nere hos älsklingen var som pricken över i:et. Helt underbar, perfekt! Men mindre perfekt och rena helvete när ja skulle åka hem. Ursäkta mina uttryck. Men jag gillar inte att säga hejdå till honom och absolut inte när ja ska åka ifrån Jönköping. Jag gillar Jönköping jätte mkt. Det får mig att koppla av, jag blir lugn, får en massa energi. Så snart kommer jag och älkslingen bo tillsammans där nere. UNDERBART!

Vi var och tittade på bio. Vilket var en negativ upplevelse. Jag gillar annars att gå på bio det är mysigt. Denna gång fick mig att ha en annan uppfattning. Jag ska aldrig mer någonsin gå på bio! Bion skulle börja vid 18.00 vilket vi trodde. Reklamen började cirka 5 minuter i 18. Sedan höll den j*vla reklamen på till cirka kvart över tjugoöver 18. Men VA? Man går väl på bio för att slippa all dessa reklamer som blir? Äh inte nog med de, så tändes salongen upp mitt i filmen och sedan stängdes filmen av. Har dem pauser på biosalongerna nu förtiden? Ja jag vart så irriterad så jag var nära på att gå hem!! Sedan började filmen men utan ljud.. hu? vad fasen blir det... efter mkt om och men så vart de ljud och ljuset försvann. TUR! Vi fick för detta elände en ny biljett vilket ja tyckte va bra! Annars hade ja aldrig med i mitt liv satt min fot där inne igen!

Sedan vart de mest lungt och myspys! :) ja älskar verkligen att åka ner till min J! ♥

Hur var eran helg?:)

Finns inga ord för dig!

Nu tänker ja avreagera min ilska här i bloggen, kanske ett dåligt sätt men det är min blogg och jag skriver vad jag vill!

Det hände en sak i början på sommaren. En ganska så tråkig sak. Jag hade länge gått och sucktat efter en Iphone. Tittat runt bland de flesta operatörerna osv. Hittade en som sålde sin för en summa. Vi mailade lite och vi bestämde oss för att jag skulle köpa den. Jag vart osäker och bad min pappa ringa denna kille och prata med honom så han var seriös. De pratade och han var seriös. Jag skulle få kollinummer så fort han fick pengarna. Vilket han skulle få en måndag. Pengarna drogs och jag hörde inget utav honom. Väntade på ett mail. Men fick aldrig ett mail. Ringde men avstängd telefon. Tiden gick och jag börade bli lite irriterad. Tillslut så ringde ja Polisen. Gjorde en polisanmälan hos dom och via blocket. Skrev ut alla mail, annonsen, gick till min bank och skrev ut ett papper på min överföring. Lämnade den till polisen och pratade med dom.

Nu berättar jag inte allt, i detalj. Men de vet ni säkert varför.

Idag fick ja ett brev från min bank.. Jag blev jätte nyfiken och slet upp kuvertet. Fallet nerlagt.. WHAT? JA kände hur de bara började koka inom mig.. Ja kände hur mitt hjärta började dunka fortare o fortare. Jag blev arg. Ringde min pappa och berättade om brevet. Vi ska prata med polisen igen och fråga lite.

Nu i efterhand så är jag såååå fruktansvärt förbannad. Jag skulle kunna göra vad som helst. Vilken tur jag vet vem du är, och vart du bor.. Du ska passa dig jävligt noga!

Det är fan MINA pengar du har stulit. Att man vågar lura folk på detta vis, jag vet att det var inte bara jag som blev lurad på denna annons. Du är ett jävla SVIN!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world ♥

Här har vi en hugedamig bra låt, den är ruksigt bra! Denna går nog INTE spela sönder. Om jag har haft den på repit idag. Klicka HÄR så finns den på spotify!

Går inte..

..att beskriva vad glad jag blev och är!! Nu får det gärna bli Jul & nyår & januari! :D ♥

Taco-gratäng al'a Sarah!



Idag vart jag så himla sugen på tacogratäng. Så jag gick ner o köpte alla saker som man behöve ha till! Åh vem tror ni glömer en sak? Jo jag! Majonäsen, suck! Men ja tog matlagningsgrädde ist för majon! Haha och de gick minst lika bra:)

Visst ser de gott ut??

Här har du receptet:

Sätt på ugnen på 175 grader!
Koka ris för så många personer ni är, det får man köra lite på känn.
Stek köttfärsen och häll på en tacokrydda mix.
Sedan häller du riset i en ungsform, efter det häller du den stekna köttfärsen över riset.
Nu ska du blanda 2 dl gräddfil + 2dl Majonäs + en påse tacokrydda mix. Häll nu detta över köttfärsen.
Krossa taco chips i inte allt för små bitar, häll som ett täcker över, detta på känn. Inte för mycket men inte för lite heller. Strö nu över lite riven ost och sedan skjuts in i ugnen i ca 15-20 min!
Serveras med en god sallad eller vad ni själva tycker hör tacos till!

Gillar ni tacos så kommer detta vara en favorit hos er! Testa och säg gärna hur de smaka och vad ni tyckte! :)

Allt&inget, svart&vitt, peppar&salt...

Varför denna rubrik tänker ni?

Ja vem kan ha ett ärligt svar på den frågan? Inte jag. Detta inlägg är ett inlägg som jag inte vet vad de ska handla om direkt men de är tankar och funderingar kring allt&inget.

Vill tacka er som så snällt har skrivit till mig ang lägenheter i Jönköping. Det betyder massor för mig, verkligen! Jag känner att nu är jag verkligen mogen, redo om man nu ska välja dessa ord, för att flytta mig neråt. Ni får besked hur det går med ett jobb antingen om precis en vecka idag. Jag håller mina tummar så hårt att jag skulle kunna bryta utav dem.

När det väl händer kommer allt gå väldigt fort har jag en kännsla utav, vilket är det jag vill. Jag vill inget hellre än att få bo tillsammans med min J igen på heltid. Det är något vi båda har längtat och längtar fruktansvärt mycket efter!

Jag har tillbringat denna helg tillsammans med min familj samt att varit iväg och jobbat. Mamma, pappa och min lillasyster, Gud vad jag älskar er min familj, de finns inget bättre än att få komma hem till er!

Och nu då, det blev bara tomt. Vart tog alla mina ord vägen? Allt jag skulle skriva? Det kommer väl förr eller senare :)

Sov gott!♥

Trögt!

Ja det går allt för trögt på vissa fronter..

Nu ikväll har jag gjort hela 14 intresseanmälningar till hyresvärdar i Jönköping samt mailat de samma till fler hyresvärdar. Så det får jag nöja mig med idag.

Att det ska vara så förbannat svårt att få tag i en lägenhet i Jönköping, de förstår jag inte. Så är de någon där ute som vet något så Hojta till!!! Fort!!!! :)



edit: Jag har redan kollat med alla hyresvärdar på den sidan du skrev Madde. Tack för att du tog dig tid och ville hjälpa till. De uppskattas!! :)

I min hall!

Nu har ja fixat lite höstfint i hallen! Det blev faktiskt bra tyckte jag. Älskar mina viiiita roooosor! ♥

Natten är räddad!

Ja min natt är räddad. Jag har nu 23 avsnitt utav Gossip Girl att plöja igenom :) Härligt då är ja upptagen med något ialla fall ett par timmar!

Följer ni någon serie?

       

Vita rosor!



Vart kan jag hitta en STOR bukett med fina vita plastrosor, till ett bra pris?

Hey you!

Ja nu kommer jag väl smått komma igång igen med mitt bloggande. Men jag vet ej hur ofta ett inlägg kommer komma upp. Men det är som sagt jag som bestämmer hur ofta och när jag vill skriva, eller hur?

Imorgon är det 1 månad sedan jag skrev sist. Det har vait upp och ner med mig. Men inget jag kommer dela med mig till er! :)

Jag har allt haft ett par trogna läsare under denna månad som har kikat in här. Söta ni är! Men ni är allt dåliga på att kommentera, visst när ja har haft bloggpaus så räknar ja inte med några kommentarer men annars? ;)

Vi höres!
Kram
RSS 2.0