PAIN!

Förövrigt så kan jag säga att jag ser nog jävligt rolig ut när jag går, jag ser ut som en ihop krympt gumma som typ haltar lite vinglit fram... sannas kommentar, - Va fan ! är du full eller? HAHA!  =P Mitt svar, - HA HA HA de gör fan ont!  =/
Men men lite får man tåla när jag tränade med min käraste pojkvän! :O Ben och axlar, dagen efter ett bodypump pass! hum, inte så klokt tänkt sarah! Men man klämmer ju i så mycket som man bara har när man tränar med en som är mycket starkare än vad jag själv är :) Man vill ju inte verka klen! haha

Risk för att bli lite tjatig men det gör så förbaskat ont i baksida lår vid knäväcken! blä, men som sagt då vet jag iaf att jag har kört stenhårt!  tur att det är natt och att ingen ser mig just nu =P haha!

Aranele.

Spännande!

På måndag så skall jag möta upp en personlg tränare, hon skall visa mig olika övningar som kan passa mig, och vi kommer diskutera fram ett personligt tränings pass som jag kommer köra i veckorna då jag tränar! De skall bli spännande, och verkligen intressant! Är lite nervös för det men det skall allt gå som smort :)

Jag och My love beställde hem lite tillskott och omega 3 o sådanna saker för någon dag sedan som kom idag! Verkligen snabb leverans där ! BRA!!  Så imorgon skall jag börja ta mina "Piller" haha ! De låter farligare än vad de är ja lovar!

Jag har verkligen gått in för det här med träningen stenhårt, och de känns så himla bra! Jag får bara inte lägga utav, måste hålla i mig ända fram till Maj! :)

Nej nu ska jag fixa fram lite bröd till mina 11 gäster i morgon bitti ! ( Jag jobbar nämligen på hotellet i helgen! =] )

Aranele.

Varför?

Varför ska det dröja så länge imellan mina inlägg? =/ Jag har inget direkt bra svar på den frågan mer än att jag kan säga såhär. Det är nytt år, nya möjligheter och nya mål =)

Jag har börjat träna igen och har kört på i en väldans bra takt. Det har blivit 6 dagar i veckan. Alltså jag vilar kroppen helt och hållet på fredagar! Jag kör olika pass i veckan blandat med gym träning, och kondition. Älskar verkligen att träna och det är de jag blir så glad utav! Jag mår helt enkel klart bäst med mig själv när jag får träna =)

Aranele.
RSS 2.0