Första

Natten på hotellet då ja jobbar själv=) det va inte så farligt som man tror att de ska vara, alla bara säger "oh nej är de stcc" "då får du en tuff helg framför dig helt ensam" men pfft! Ja klarar av de ska ni få se =) Visst de är lite saker som man blir osäker på men de löser sig iaf på något sätt om de skulle vara någonting =)

Nej nu ska ja inte tjata mer, nu blire att plocka lite och sedan skall ja hem och sova ända fram till klockan 14.00 iaf :) men ha en kanon fin lördag så skriver ja senare eller när ja kommer hit igen i natt =P

Saknar dig darling, vill inte jobba om dig, de blir så tråkigt o jobbigt då! älskar dig iaf masssor!

Aranele.

snart 2 timmar kvar

... tills jag får sätta mig i bilen och åka hemmåt för att lämna bilen hos mamma och pappa, för att älskling ska komma förbi o hämta upp mig.. vi slutar ju 07 idag, tillsammans! Då ska vi hem och sova, myyys! :)

se you later!

KÖRKORT !

Yes, yes, yes, Äntligen har jag mitt körkort! Det känns hur bra som helst, och ja kan säga er att de är inte så nervöst som alla tror att det är :) visst man är väl nervös innan men jag var absolut inte nervös.. men jag berättar mer en annan dag, för nu blire att krypa ner till sängs :)

NattiNatti!

Aranele

Bara några...

... timmar kvar tills jag har min uppkörning :) dvs 08.00 imorgon bitti! Vi får hoppas att de går vägen istället. Annars kommer ja deppa ihop totalt... snacka om en rejäl otur =/ men jag uppdaterar mer om det imorgon  =)

ha det !

Aranel

Tråkiga nyheter...

Jag missade en sak på provet, och de känns förjävligt rent ut sagt! Kan säga, jag hatar VÅGOR!
Men som pappa sa, "Det var nära, bara bryta ihop och komma igen! =D" Visst det är inte hela världen, men känns meningslöst att behöva betala 1000:- för att göra lite vågot i ett hår! Kunde dom inte vara snälla, kolla ute på stan, hur många är det som har fönade vågot idag? typ INGA! åh blir bara så förbannad och ledsen när jag tänker på det..

Tack Judy för att du var här igår! You mean a lot to me! im gonna miss u a lot when you´r going home =(

Älskar dig darling, Johan!

Ps: Grattis till alla er som klarade Gesällprovet den 17-18 maj 08!

Yrkesprov

Lördag och söndag!

Är jag nervös? Svar: JA!
Men jag hoppas de går vägen...

Vore skoj o klara sig, men nu skall jag krypa ner i sängen snart så jag skriver senare i helgen o berättar hur det var ! Lycka till!

Nattie.

Love you Johan!
Aranele

klar!

Så nu är jag hemma igen, körde nästan 1½ timma med pappsen. Det gick bra men som ja inte har nämnt så är de här med körskolan inte direkt min grej, ja går inte dit med ett leende på läpparna. USCH! men snart är de mitt! :) 

Nej nu blir det slänga in lite tvätt o sedan blir soffan ett tag. Ha de gott Godnatt, Puss 

Aranele 

Övningskör

.. Med min Pappa, det ska bli skoj men jag skriver ett inlägg lite senare lovar !  =)

Aranele.

Trött...

... och lite förkyld! Inte alls skoj jag brukar aldrig var sjuk, (peppar peppar). Men idag och i går så var jag som en maraton löpare in på toan stup i kvarten för att snyta näsan. Det va lite jobbigt, inte så trevligt att sitta i reseptionen o snora när man tar emot kunder... Idag jobbade jag med Anna, en jätte trevlig tjej faktiskt. Alla ni tjejer som jobbar där är jätte trevliga och roliga att jobba med. och jag längtar redan till nästa gång jag ska till hotellet igen, men då jobbar jag mina första nätter. Fast då går jag med en tjej som heter Katta. det ska bli spännande. Sedan får jag sitta själv på nätterna och de ser jag fram emot, fast de kommer vara enormt nervöst första gångerna men de man inte dör utav de blir man bara starkare utav :)

Nu blir det ett par timmar framför tv:n, Gossip girl blire för mig i kväll och i väntan på mina andra sessoner utav The Hills!

nepps ni får ha de gott, natti nattis

Aranele.

Mycket på kort tid!

"Tiden går fort när man har roligt" det är väl så man brukar säga?


Tiden går fruktansvärt fort nu alltså... Det har hänt en hel del på så kort tid (känns det som ialla fall). och gissa vad? jag mår helt underbart, och så otroligt bra!

Jag har inte alls mycket kvar tills det är jag som sitter bakom ratten i en bil helt ensam, alltså inte alls lång tid kvar tills jag har min uppkörning, och absolut inte mycket kvar tills jag ska göra mitt Gesäll-prov. Det ska bli så otroligt underbart skönt att bli klar med sin "Hela" utbildning, då man kan titla sig själv som Frisör .

Sedan har jag skaffat mig ett till jobb, ett jobb på helger och nätter. Personalen där är helt underbara så trevliga och glada. Så jag trivs redan ska jag säga, det är nästan så jag vill åka ner till hotellet då jag inte jobbar och bara vara där och prata med dem. Så ja storm trivs!


Johan, du är mitt allt! <3
RSS 2.0