Omg säger bara pip! Haha

dsc00363 (MMS)

Omg säger bara pip! Haha

Tessan!

Jag gjorde ett helt nytt sett på min kund Therese. Denna gång blev de en blå. Men fick inte den riktiga blåa färgen på bild. Lite tråkigt. Men de får ni helt enkelt stå ut med :) Hon blev grymt snygg om naglarna ialla fall :)



Underbara vänner!

Jag var på fest i lördags med dessa sköningar. Så kul att man har hittat en ny vän. En jätte trevlig och underbar tjej! :)

Hej Em! :) Verkligen jätte kul att träffa dig, måste verkligen bli fler gånger!


Tre fina flickor, visst e vi jätte fina??


Jag och systeryster:)


Men dessa två vet jag fan vart dom km ifrån, blåkulla? hahaha


All love for you! :) Tack för en underbart rolig lördagkväll/natt! :)
KRAM till ER!

Min älskade mamma!

Jag har fått göra min mammas naglar, äntlgen! :) Hon är ju lite old fashion. Hon skulle inte ha raka, fyrkantiga tippar. Hon skulle ha sina rundade, mandelformade tippar. Men de blev skitsnygg och såg väldigt naturligt ut :)

Före:


Efter:


Visst blev de fint på min mamma :) ♥

Fannys Naglar!

Jag fick ett typ panik sms utav in vän Fanny. Hon ville ha naglar för ett 'speciellt' tillfälle! :P Jag som är så förbannat nyfiken? hallå, de är döden att säga så och sedan får man inte reda på nått. MEN. De första som ploppade upp i mitt huvud var, hon ska förlova sig! Messade tillbaka o fråga, det jag fick som svar var: 'Vad får dig att tro det?' typ. Jag bah nehe. Sedan efter någon dag får ja ett fint MMS från Fanny. Då har dom förlovat sig.

Du är bra rolig du vännen! :)
Här är hennes naglar! Det klassiska vita och en rosa strass sten! Såå fint, de här med strass stenar gör de verkligen jätte fint! :)





Vad tycker ni????

Man blir inte riktigt klok.

Ja blir riktigt förbannad, ja kokar nästan över. Ni vet hur ett litet barn blir riktigt hysterisk? Så känner jag mig just nu! Men vad ska ja göra?? Ja känner mig jävligt ledsen, men de kommer inga tårar.. Men ja ska fasen ha tillbaka de ja förlorat! Så enkelt är de.

I know you, and where u live...

SEMESTER!

Nu har jag äntligen semester! Det ska bli så underbart skönt att slippa jobba i 3 veckor..

Idag fick ja höra en så himla underbart skönt och helt otroligt rolig sak utav en kund! Det gjorde mig hur glad som helst, ja blev nästan tårögd, ja visste bara inte vad ja skulle säga. Tack Carola! Det gjorde min dag, o viken tur att ja hade dig i morse.

Bilder på massa fina naglar kommer under helgen, eller i början utav nästa vecka. Nu har jag hunnit med en del personer. Men jag har inte haft något blogg humör denna vecka. De har hänt lite tråkiga och jävligt jobbiga saker. Men ja ska ta mig igenom detta, och stå där som en vinnare, jag ska vinna ska ska SKA!!!

Imorgon får ja äntligen träffa min Fanny! ♥ jag får nästan 1½ vecka tillsammans med henne! Som jag har längtat, du är saknad!!! :)

Nu skall ja ner o prata med Pappis. Vi höres, kanske senare, kanske inte ;)

Kram

Nu är fransarna sommar fina! Så skönt att ...

dsc00339 (MMS)

Nu är fransarna sommar fina! Så skönt att slippa måla dom:)

Försöker..

Just nu försöker ja hålla upp humöret. Jag är en jävla envis tjej, men snart är de nog. Jag har gjort vad ja kunnat, bara denna eviga längtan! Hatar detta!

The Hills: S 6, Ep 12: All good things...

Här kan ni se det sista avsnittet utav the hills! OM ja kommer sakna denna show! ♥ Kommer ni sakna den?

Maddes naglar !

Jag gjorde min vän Maddes naglar i veckan som var nu, och som alltid ville hon ha de vita, klassiska, franska manikyren! Men de blir ju alltid lika fräscht också! :)

Vad tycker ni är snyggast? Färg eller de klassiska vita?





Tack Alla ni fina!



Vill tacka alla som var ute i fredags för att ni gjorde min kväll helt klart roligast!
Jag skratta många gånger så de sprutade tårar!

O du Jessica, dina kommentarer! Omg! De är inte bara ja som tar hem alla kategorier! Haha

Jag är dålig!

Jaa, jag får be om ursäkt för att jag har varit en usel bloggerska! Men de har varit lite mycket nu under en period.. Med väligt blandade kännslor!

Idag är de en slappsöndag, och jag är placerad i soffan. Jag har nyligen lagt beställning på ett abonemang till min nya älskling som kommer hem till mig i veckan ;) Hur skoj kommer de inte att bli då så säg?! :D

Snart kommer ja ha semester o de kommer bli så jädra skönt, plus att min underbart älskade vän Fanny kommer hem på fredag! som jag har längtat efter henne! ♥ :)

Nu skall ja fixa o dola lite här men ja bloggar nog en del under dagen :)

Jag älskar dig! ♥

De var en rolig men så jobbig promenad, med mycket blandade känslor från oss båda. ♥

Du är en utav mina bästa vänner! Hoppas, och vi måste fortsätta hålla kontakten! Att man kunde klicka så bra som vi gjorde första gången vi träffades va otroligt roligt! Jag älskar dig vännen!







Jag kommer sakna dig fruktansvärt mycket! Så skoj vi har haft ihop under dessa 2 åren!
Du är en underbar tjej, som ja kommer hålla varmt om mitt hjärta! ♥

Snart blir du min!



Snart skall denna underbara sak vara hemma hos mig! :) Jag längtar som bara den!!! Iiiih!♥

Titta va duktig hon är min syster:) så nu ...

dsc00335 (MMS)

Titta va duktig hon är min syster:) så nu slipper jag göra på mig själv! Haha

Yes! Äntligen kommer de regn och en massa ...

dsc00328 (MMS)

Yes! Äntligen kommer de regn och en massa blixter och dunder, själv är jag livrädd för blixen!

Kan inte sluta pussa dig!!

Lillkotten myser! :)

Ni får vrida huvudet lite, men de skiter ja i ;)

Här är lillkotten och jag :) Gosar lite innan ja ska iväg till jobbet !

Vissa tips är inte OK tycker ja!

Jag satt nyss och klickade in mig på en blogg som hade ett tips till oss tjejer ang våra röda dagar. Alltså då vi har mens. Det stod såhär:



"PSST! Hur vet man när man ska byta tampong? Jo, när den går lätt att dra ut är den förmodlingen blodfylld. Är det trögare att dra i snöret behöver du antagligen inte byta än på ett tag."


Man skall absolut inte ha en tampong i underlivet mer än ett 8a timmar.. Sköter man de inte bra så kan man få tampongsjukan. Här nedan är lite information om de. Jag har aldrig råkat ut för de och jag slipper de helst :) Så tjejer där ute, va verkligen rädda om era kroppar!! :)



-Kallas på sjukhusspråk "toxiskt chocksyndrom". Sjukdomen orsakas av ett gift, alfatoxin, som en viss bakterie utsöndrar. Bakterien finns i vår omgivning, på hår och hud och kommer det in i slidan via tampongen i tillräckligt stor mängd kan man drabbas. Därför är det jätteviktigt att du tvättar händerna varje gång du sätter in en tampong och att du byter ofta. Symtom är kräkningar, feber, utslag och muskelvärk, ungefär som vid en influensa. Tampongsjukan är en väldigt ovanlig sjukdom, och är ingenting man bör gå omkring att tänka på om man råkat glömma en tampong inne några timmar för mycket. Vid mycket hög feber bör du alltid kontakta läkare.
(texten är tagen från: Här!)


Så detta tips var en stor DISS för mig!
Vad tycker ni, var de ett bra eller ett dåligt tips?

Har en jätte trött kille i famnen:) <3

dsc00325 (MMS)

Har en jätte trött kille i famnen:) <3

Härliga lördag!

Ja visst har de varit en härlig lördag so far? Dagen började mindra bra för min del. Värkande huvud och en smärtande mage. Ja fick dock vila en stund till o sedan började min granne borra i väggen, hepp! Ja gav upp och packade med mig lite saker och åkte till mamma o pappa. Ja däcka i solstolen, hur skönt som helst. Vilken tur att de blåste en hel del annars hade ja väl tuppatav av värmen. :) Men ja älskar solen, visst ja kan ge ifrån mig ett o annat 'fan va varmt de är, suck' Men i love it! Ja skulle vilja bo i ett soligt land. Då skulle ja trivas som fisken i vattnet minnsann! :)

Vad har ni gjort denna lördag?


(bebisen och mammsen, mina små älskade sötnosar♥)

Ne nu skall ja göra mig klar sedan sticka! Vi höres ikväll mina sötisar! :)
PussOKram!

Jag är inte ensam!

Fick en kommentar nyss, eller för några minuter sedan ang min sjukdom. De gav mig en lättnad, ja vart glad om man nu kan uttrycka de så. Jag är inte ensam! :) ♦

Lillkillen är lite trött:) men hur söt som...

dsc00313 (MMS)

Lillkillen är lite trött:) men hur söt som helst!

Den underbart fina! ♥

Du är så otroligt fin!

Sommar fint!

Idag hade ja en ny kund som ville bli fin om sina naglar, de gillas! De var av slumpen att hon kom till mig. Det var en jätte trevlig donna! Jag hoppas att hon blev nöjd, för de blev jag. Jag blir mer och mer sugen på att ha just denna färg som hon valde att ha på sina naglar. En grym sommar färg!! Ilike ;)





Vad tycker ni??

Usel!

Jag vet att jag har varit usel på att blogga den senaste veckan.. Men har jobbat så himla mycket så jag har typ deckat när ja har kommit hem! Nu har jag 2 nätter att jobba framför mig, sedan är jag ledig alla helger till den 3 4 september. De ska bli skönt att kunna umgås och vara med vänner och familjen.

Idag har ja inte gjort mkt alls, ätit och sedan cyklade ja bort till mamma o pappa, hälsade på och gosade med lillkotten litegrann. Åh hej va stor han har blivit! Ni ska få bilder här ikväll eller under helgen! :)

Vad har ni gjort denna vecka o denna torsdag då?:)

Förresten, ni är jävligt dåliga på att kommentera;) De är mkt roligare att blogga när man får kommentarer från er läsare! :) Right??

Pusss

Annelies Naglar

Idag fick jag äran att göra min vän Annelie's naglar vackra! Ahmen så fina dom blev, herregud! :) Här kommer en hel hög med bilder!









Jag och min kamera är inte kompisar så de blir inte sådär jätte bra kort men 'man tager vad man haver' ! :D

Gårdagen..



Gårdagen var helt okej faktiskt. Men jag vet en sak som är säker, jag skall inte dricka vin på en fest mer. Nej tack! Jag håller mig till drinkarna o cider och inte vin! :P

Jag var också på 80års kalas igår med. Det bjöds på en massa gott att äta samt så fick ja träffa alla dessa härliga människor. Gud vilka härliga personer ja har omkring mig. Så synd bara att man inte träffar alla sådär jätte ofta.

Nu skall ja bara dega i soffan, laddar inför en hård arbetsvecka.
Min jobb vecka ser ut såhär: mån-tors 9.30 - 20.00, fredag 23.00 - 07.00, lördag 23.00 - 07.00
Jag vill ha semester nu tack!!

Nu ni är jag sommar fräsch om mina naglar;...

dsc00302 (MMS)

Nu ni är jag sommar fräsch om mina naglar;) bild får ni ikväll eller imorgon! Nu ska jag jobba vidare, sedan blir de vin och massa trevligt sällskap;) oss hittar ni i gropen vid ip! Tjooo, puss!

Kul väder att stå och jobba i? Not! Men ti...

dsc00301 (MMS)

Kul väder att stå och jobba i? Not! Men till helgen blir de mkt solande;)

RSS 2.0