V a c k e r t !

Igår var vi ute och åkte lite. Vi besökte Råå för att kolla på skyltsöndagen men var där för tidigt. Gjorde inget, blev en liten promenad i det underbara vädret. Tog denna bild vid havet. Det kändes som att vintern var över och våren var här. 


Sedan åkte vi vidare och kom någonstans vi inte visste var. Men tillslut så var vi påväg mot Höganäs. Blev bara en liten omväg på 4mil haha!!! 

Vi besökte den omtalande saluhallen & magasin 36. Ojoj va fint det var. Jag vart väldigt överraskad faktiskt. Dit ska vi åka igen :) F r e d a g!

Härliga fredag. Det är en bra men kylig dag vi har här i Skåne. Men de går fint. Vore lite skoj med massa snö men det får vi aldrig här nere. Inte så massa som jag menar. Skåningarna tycker vi har en hiiiimla massa om de är 1dm hahah! 

Ikväll blir det lungt för min del, funderar om jag ska ta ett varmt bad efter vi har ätit. Tända lite ljus och gotta ner mig. :) 

Snart är det en vecka kvar till första advent. Hur sjukt är inte det? Och snart är det min 25 års dag. Vet inte riktigt hur vi ska få till de med firande. De ända jag har bestämt såhär i förtid är att jag vill ut och äta på en restaurang :) såå himla mysigt! Sedan får vi ha fixa till något festligare med vänner och så någon gång där osså! <3 

Härliga december! Det kommer bli en mycket fin månad<3 T o r s d a g

Grattis till oss älskling på våran dag! Älskar dig så otroligt mycket ❤️

Idag har jag tvättat och plockat och fixat  här hemma. Ska strax käka nått. Och sedan fixa med resten av ttten i tvättstugan. Skönt att allt är klart inför helgen och nästa vecka. :) 

Imorgon är det en vecka sedan min fina Sanna var på besök här hos oss. Usch va veckorna springer iväg. Vi hade det så himla mysigt. Vi hade lite hår och nagelvård samt så babblade vi på precis som vi brukar göra när vi ses. Åh älskade vän. Vad jag har saknat henne! Nu ska vi se till att de inte ska dröja så länge innan vi ses igen. :) <3 

Sedan far de runt en himla massa tankar och funderingar i mitt lilla huvud. Inte konstigt att jag har haft ont i huvudet ett par dagar för så mkt jag tänker på dagarna och kvällarna. Jag försöker lägga så mycket på hyllan och beta av de undan för undan. Det blir bäst så. 

Jag längtar efter min familj och mina nära vänner. Jag längtar tills vi får ha våran lilla tradition med julgodisbak kvällen innan julafton. Det är så himla mysigt. ❤️ 

Nä åter till mat och tvätt. Hejsvejs!! My way home..

Åh äntligen är jag påväg hem till mitt hjärta! 
Imorgon är jag "ledig" som vanliga torsdagar men som alltid så bokar man in allt som man inte hinner med på de övriga veckodagarna på den lediga dagen. Så vi får se va mycket jag hinner med. 

Annars så är allt fint här. Nästa helg är det 1dec. Helt galet va fort de går. Men det gör mig inget. Har mycket att se fram emot nu vid juletider. ❤️ 

Skall försöka bli någorlunda bättre på att blogga. Om de nu finns några läsare kvar? ;) Nytt på tassarna❤️

Idag tog jag tag i mina naglar. Det fick bli en hel färg. Guld/beige/silver glitter. Det blev festligt tyckte jag. :)) 


Skönt att känna sig fräsch igen. Naglar gör mycket faktiskt. :) va tycker ni? 

Vad är erat favvo lack just nu? 😘
RSS 2.0