suck

ibland blir jag arg på mig själv. Att jag ska hela tiden försöka med saker som jag vet inte blir som jag vill i slutändan ialla fall. Varför? Energin tar lixom slut men ändå så vill jag ta min sista reserv energi för att försöka. Men icke. :(

Ibland gör det ont att få det svart på vitt. Men nu har jag varit här i en vecka och de har fått mig att verkligen inse ännu en gång hur det är med vissa personer. Sorligt!

år 2012 ska bli mitt år, det har jag bestämt mig!

Dag vilsen..

Dag vilsen så det skriker om det.. Men det gör väl inte så mkt, jag har inget jobb att passa ändå.

Idag måndag har jag hunnit med att kolla lite på rean som har börjat men det var inte så mkt att ha tyckte jag.. Vi var sugna på en docka, ljudgrej till våra iphones men så stod det inget pris och alla var upptagna som jobbade där så vi struntade i det! :))

Åt tillsammans med Madde & syster yster gjorde jag ikväll. Det var super gott! Efter det åkte jag med syster hem och tittade på Victoria Secret Fashion Show. Jag har redan sett detta års show men kan se dem om och om igen. Så otroligt bra och roligt att titta på:))

Stormen har kommit tillbaka verkar det som.. Usch jag blir lite orolig när jag hör hur det susar ordentligt utanför mitt sovrums fönster...

Imorgon blir det att få håret fixat och kanske fila till sina naglar;) mamma ska hinna bli fin också om sina naglar! Får se om det blir något mer än bara klippning:) är sugen på att bli lite mer blond. Men vet inte riktigt:)

vad tycker ni att jag ska göra??:))

Upp och ner

Det är väldigt upp och ner nu. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!

Känns som det gjorde för ett år sedan när det var jul och vi skulle fira in ett nytt år. Fast med lite mer ångest..

Nyårs klädsel!

    

Så vad tror ni?
Kommer det bli en hiss eller diss? ;))
TELL ME!

Varför..

ska man bli påmind om sådana saker som man inte vill bli påmind om. När jag precis hade fått bort alla tankar om det som komma skall så får man ett till brev på posten och får typ hjärtklappning. varför? varför? Jag hade ställt in mig på ett datum och nu blir det en månad fram skjutet. Ja pallart inte! Skulle jag vara ute själv i skogen så skulle jag skrika så högt och så länge att jag tappade rösten. Jag blir så förbannad!

Beautiful Monster

Hittade en grymt skön remix på beautiful monster :)
Vad tycker ni?

Så fint!


Idag blev denna darling min vän + ett par örhänge!
Är jätte nöjd med mitt köp!
I LOVE IT!

if you could se



blandade känslor

idag har det varit en sådan där dag med mycket blandade känslor..
usch! Jag gillar inte sådana här dagar! :(
Inatt sov gjorde jag inte så värst bra heller.

Omedveten stress och ångest som ligger och gror hos mig är heller inget att rekomendera. Mycket kan man göra men inte allt. Mycket kan man dölja men inte allt. När man vet vad som kommer komma är det svårt att hålla ilskan och tårarna borta.


Fick en väldigt tråkig nyhet från min kära Emma. Fick till och med tårar i ögonen och en klump i halsen då hon berättade att hon kommer flytta. Min fina Emma.♥ Har aldrig träffat en sådan stjärna som dig! Du betyder någe så grymt mycket och kommer alltid att göra! Vi har så mycket gemensamt och så roligt då vi ses. Då finns det bara skratt och stoj. Vi får varandra på bra humör och då är allt de dåliga som bortblåst!  Saknar dig redan! ♥

En trött saris!

Som jag har längtat och tjatat om ett body combat pass hela veckan! Så fick jag plats nu idag på ett BC pass. Men tyckte att tiden inte stämnde när jag bokade det. Men men tänkte inte så mycket mer på de. Så när jag kliver in i salen så är det två instruktörer. Min första tanke var att yes nu ska dom köra de nya passet, men icke sa nicke! Så börjar dom snacka om att köra slut på kroppen extra mycket och lite andra saker. Jag tänkte men va fan äre som ska hända. Ja men jo då har jag gått och bokat ett Body Combat Challenge pass. Dom kör två BC pass på raken. Jo tackar för det!

Tack gud för att du straffade mig! hahaha Men är hel nöjd med min insatts. Och kroppen är mör och helt slut körd!

Just another day

vissa dagar bättre än andra

Det är bara så att vissa dagar är bättre än andra. Igår när jag vaknade så trodde jag att det skulle bli en toppen dag. Jätte mycket att göra i studion och jag var jätte taggad. Men när jag vaknade och insåg att HAE hade hälsat på så vart det en bad-day.. Visst jobbet gick jätte bra men jag var mest irriterad och ledsen, inombords såklart. Att det snart var ett år sedan jag hade detta besvär i ögonen. Jag vet att jag får leva med detta. Men snälla för guds skull kom någon annan stans än i ansiktet! Jag kan ta den smärtan och allt vad som innebär med det men inte i ansiktet! Jag ber till dig gud!

Idag är det en bra dag. Jag är ledig och har massa punkter att pricka av på listan. Men listan är lång så jag får försöka hinna med så mycket jag kan idag. :) Jag ska göra lite mer knäck idag och jag hoppas dom blir lite mjukare än dom förra haha! Sedan var ja sugen på att baka mockarutor men den iden får jag nog lägga ner ganska fort igen. För de finns andra saker som är viktigare att få ordning på än att ställa sig och baka! :P 

Inte många dagar kvar tills vi åker uppåt till våra familjer och tillbringa jul & nyår med dom. Ska bli mysigt faktiskt att få umgås med dom lite längre än bara en helg som det brukar bli. Träffa mina kära flickor ska jag också hinna med! :)

Blir grymt taggad!



Kom inte med på passet idag :( Stod som 4de reserv. Så sugit när man är så taggad på att köra ett bra och otroligt roligt pass. Aja får hoppas att jag får köra på söndag! :)

Mycket konstigt...

Nog för att de händer konstiga saker här hemma.. Nu när vi skulle äta ikväll jag och mylove så skulle jag ta fram bestik. Men så ser jag i lådan att vi har BARA 2 gafflar kvar... TVÅ gafflar utav typ 12 stycken... Det är ju garanterat att de någon som behöver tandborstar och gafflar tydligen. Det är liiite konstigt tycker jag. Vad händer här näst?? ;P

M-G-Studion

Fotades lite idag i studion tillsammans med Jonna :) Det var roligt! haha Bilder kommer lite då och då här, blir ite roligare att lägga upp någon då och då ist för alla på en och samma gång :)


mysiga vi ♥

tankar :))

     


Hittade dessa fina tattueringar :)) Man blir bra sugen på att fixa till sina egna och skaffa sig en ny kanske ? :)

Grymt snygga!!

Hittade dessa sköningar på Nelly. Dom är så snygga häfftiga och grymt coola! :D
Vad tycker ni?



Två små lucior



Här är den årliga lucia bilden på mig och min fina tvillingsysyter Alexandra :) ♥
Vi är ca 1 vecka gamla här, så små men ack så söta!

Glad Lucia ♥

Elvira 1år och Ella 13 år

Ett utav dom finaste klipp ja sett på länge :)) Såå himla söt unge så de är inte sant!

Knäck

Idag eller nu i eftermiddag har ja bakat lite knäck :)
Jag tror de blev ganska bra faktiskt :))

Har ni gjort årets julbak ännu?? :)

En otrolig

...fin vän! En vän som jag alltid kommer ha varmt om hjärtat! Vi fann varandra snabbt men våran vänskap blir bara starkare och starkare! Du är en av få som kommer få en speciell plats i mitt hjärta/liv!
Du betyder massor♥

Jobb

Är på jobb nr:1 nu och har varit här sedan halv elva och Slutar 17.45.. Jag är sedan någon timma tillbaka rejält trött. Skulle jag sätta mig och blunda 5 min så lovar jag er att då sover jag:p haha

Idag har många tankar flugit runt i mitt huvud! Både bra och mindre bra tankar. Mycket har med jobb och framtida drömmar att göra. :))

Nä nu ska jag fortsätta här med det jag höll på att göra:) hoppas eran söndag har varit mer lovande och roligare än min:)

Kraam

Vilka är ni??

Jag har märkt att mitt läsar antal har stigit en himla massa under de senaste veckorna. Vad beror detta på? :) Det är ju såklart jätte roligt. Men vore så skoj att få veta lite mer om er :)

Vilka är ni?
Vart bor ni?
Vad gillar ni med min blogg?
Vad vill ni se mer av i bloggen?
 :) 


TELL ME! :D

VINNARE IDOL 2011 - AMANDA



Ett STORT grattis! :)

When we stand



Blir bara bättre och bättre!

Lovly Flowers

Fick dessa underbart fina blommorna utav mina föräldrar på min födelsedag.
Jag har aldrig fått en finare bukett i hela mitt liv.



I bakgrunden syns även den fina tomten jag fick utav mina svärföräldrar och dom små söta änglarna som myloves farmor skickade till mig. Underbara ni!

Fick även två fina rosor utav min fina vän Emma, tusen tack! En fin box med roliga grejer utav min fina vän Sanna! :) go du är! En ram med ett kort på mig och systeryster fick jag av min syster, och en fin magnet att sätta på kylen. De fick mig att få tårar i ögonen när jag öppnade ditt paket! :) 
Ett hjärta, en kram fick jag utan fina Annelie!
MASSA KÄRLEK TILL ER!

Söka nytt..

I helgen nu blir det att söka lite jobb.. För att ha det såhär är de tråkigaste jag har varit med om. Så himla osäkert. Jag blir bara trött och irriterad på denna situation!! Men vem skulle inte bli det? =/

Så nu ska jag ta tag i de och försöka få något mer än bara ett EXTRA jobb. BLÄ! De suger rööööv!

Håller tummarna för min egen skull! :)

Fullt upp!

Har haft fullt upp nu dessa dagar! Men lovar att antingen ikväll eller imorgon kväll blir det massor med nya inlägg:)) spännande! ;)

GRATTIS TILL OSS

På våran 23års dag! ♥

Insp.



i min brevlåda

Idag när jag skulle åka ner till studion för att jobba ett litet pass så kollade jag i våran brevlåda, skulle se om vi fått någon post. Iom att posten kommer runt 13.00 så hade det inte kommit något när jag slutade jobbet (inte för att jag förväntade mig något men). Så när jag öppnade så låg det 3 st paket. Jaf stängde fort som attans och cyklade ner till stan för att jobba och sedan få sluta för att kolla vem det var ifrån. Det gick så himla lätt att cykla ner till stan efter det. Det var länge sedan de var lätt att cykla någonstans :) Det var en härlig kännsla att cykla med ett stort leende på läpparna!

Det var paket från min älskade syster! Från mylove's mamma, pappa och hans farmor. Dom är väl för underbara! Det värmde mitt lilla hjärta så otroligt mycket! ♥

Att inse är ibland svårt

Idag har jag nog insett att jag inte har något val i allt det här jobbiga. Jag kan bara inte dra mig ur detta. Detta som jag inte har valt att genomföra. Det är enormt tungt och kommer vara sjukt jobbigt ända in i det sista. Det är svårt att ibland inse att man får ta och ''ställa upp'' och göra det som ska göras. Just för att man inte har något val. Nu tänker ni att vadå val? alla har val att göra. Nej man har inte det i vissa situationer, det finns helt enkelt inga val. Så är det.

Idag insåg jag att jag har blivit någon annan. En person, en tjej som har samlat på sig så otroligt mycket ångest, stress och är panikslagen istort sett varje dag. Att jag helt plötsligt kan bryta ihop var som helst spelar ingen roll om jag är hemma på jobbet eller är ute någonstans så kan jag bryta ihop totalt. Jag har blivit så arg, förbannad och helt enkelt inte glad för fem öre.

Jag har absolut inte gjort ett endaste fel i allt detta. Jag har bara varit en bra vän. Kanske för bra. Personer tar nog mig lite för givet ibland. Vilket är så fel. Man ska aldrig ta en person för givet. Ta mig inte för givet!! Vill man ha en vän livet ut så får man aldrig aldrig ta hon/han för givet!! Då har man gjort bort sig. Ialla fall om man frågar efter min åsikt. Alla tycker vi olika och det är så det är, inget jag kan eller ska ändra på.

Jag LOVAR mig själv först och främst att från och med ikväll så ska jag vara starkare och stå på mig. Ingen får fan trampa mig på fötterna!!

What doesn't kill you makes you stronger!!

What doesnt kill me only,
will make me stronger in my head
in my head

feels like a kick in the teeth
i can take it throw your stones and you won't see me
breaki'n. say what you want take your shots,
your setting me free with one more kick in the teeth!

Na Na Na Na
kick in the teeth!

I gotta say thanks cause you kick me
when i'm down. i m bleeding out the mouth
i hope you know i m stronger now

Dont fight it or deny it. Invite it!
Cause when it feels like a kick in the teeth
i can take it throw your stones and you won't see me
breaki'n. say what you want take your shots,
your setting me free with one more kick in the teeth!

en länk

http://soundcloud.com/djviccobackasso/dj-b-ckasso-livemix-autumm

Jag blev frågad om ja ville lägga upp denna länk :) Så jag tänkte att de är ju jul snart och så måste man vara lite snäll om man vill att tomten ska komma :) hahaha

Årets första snö!



Nu har snön kommit! Hoppas att det kommer mycket mer och att det får ligga kvar på marken :)
Åh så härligt och mysigt♥

Har det kommit någon snö till er än?

VS<3

Årets höjd punkt! Victoria Sectet Show!! Wow säger jag! Vilka hotta brudar ;D så otroligt fina underkläder, vilken show!!

Min stjärna!


Du har en speciell plats i mitt hjärta♥
Finns inga ord för hur glad jag är som har dig.
Du stärker mig när jag är svag.
Tack för att du är du! Älskar dig min fina vän♥

Roade mig själv

Av utråkning så tog jag mig lite tid att sminka mig lite mer idag. Iom att 2 av 3 bokningar i studion inte dök upp. Så jag passade på att kladda lite nu innan ja ska ta mig ner till stuidon för kvällens fotograferingar.



Såhär ser jag ut resten utav kvällen :)

Fredag den 2 december!

Idag är det andra december och det är fortfarande ingen snö här i Jönköping. Lite tråkigt men det kommer nog snart, bara det är snö på Jul & Nyår så är jag helt klart nöjd! :)

Jag har jobbat idag, blev någon timma mer än beräknat, men det gjorde mig inget alls. Åkte hem och slängde mig i sängen i någon timma. Det var skönt, och det är det som får mig att slappna av just nu faktiskt. Där kan jag inte bestämma var tankarna flyger iväg. Annars har jag plockat undan lite och gjort lite mysigt här hemma med massa tända ljus. Har även på julradio♥ Det är väl det bästa när det är jultider. :)

Det känns som att jag är ledig denna helg men så är inte fallet. Jag har åtta dagar kvar tills jag har en ledig dag. Men det är lungt för jag är inte "jobb" trött. Det känns bäst att jobba mycket just nu så jag slipper vara hemma och vara ledig och varva ner för det känner jag att de klarar jag inte av.  

Fick ett rart sms utav en arbetskollega igår. Hon frågade hur det var med mig egentligen, hon tyckte att jag har sett väldigt trött och sliten ut på den senaste tiden. Jag tycker inte om när det syns på mig att jag mår dåligt. När det väl syns att jag mår dåligt så mår jag verkligen dåligt. Jag mår bara sämre utav att folk ser att jag mår dåligt. För detta är verkigen inte jag. Jag ska vara ne glad och pigg tjej som skrattar och ler!

Nu ska jag lämna datorn och umgås med mylove och hans klasskompis och hand tjej med dotter :) MYS♥
Ha det bra.

...

You don't know how strong you are until being strong is the only chooise you have 💗

Tack för dessa ord J.A!

Jag har..

Jag har inte valt detta.. Jag har inte valt att må såhär dåligt.. Det känns hopplöst.. :'(

Work-nail-chillidill!

Just nu är jag på jobbet, det går bra men segt! Alltid så stressigt när många reser.. Men men det går väl undan :)

Idag efter jobbet blir det att göra naglar på mig själv. Jag ska bli jul fin!:) Jag gjorde fina Sanna fin igår och va snygg hon blev om sina händer ;) ojoj!! Jag blir nog minst lika fin idag:)

Senare så ska jag samla mod för att ringa ett jobbigt samtal. Vi får se hur det hela slutar.. Pust!

Annars så står pump på schemat men det blir att avboka det idag iom att jag fortfarande är förkyld. Inge bra att ta sig iväg och köra slut på kroppen då. Och det går inte bara ta det lungt på ett pump pass. Inte för mig iaf :D all or nothing haha!!

Nä nu måste jag rusa! Hej hopp!!

RSS 2.0