Snart...

Får jag sova! Det ska bli hur gott som helst, för nu känner ja att mitt huvud hänger inte med snart=/ är fruktansvärt trött och seg...

Så nu blire till att göra lite frukost och invänta klockan att hon skall bli runt 07.00 så jag får åka hem till Johan som sover så himla gott i våran stora säng :) aaaaaah ja vill hem! 

Jajaa, nog om mig o allt där till! skriver senare idag eller some other day friends!
Take Care!

Aranele.

Jag ska bli MORMOR !

Det är såhär att min Katt, Iris har blivit på tjocken! Jag är hur glad som helst! så länge ja har kämpat för att hon ska få små katt bebisar=) Gud va härligt, mysigt och helt fantastiskt roligt =) bara hon inte föder när jag är borta i Kroatien. Vill verkligen vara med när min lilla bebis ska få sina små Katt-bebisar.

Så himla roligt med små misse bebisar =)

Kom på en sak?!

Ville bara tala om att en god vän till mig snart ska bege sig hem =( när ja skriver hem så är det typ runt halva jorden hon ska åka... my really good friend Judy. Den tjejen är helt underbar att umgås med, man har så fruktansvärt roligt, skrattar är allvarlig o sedan skrattar man igen, en vän man har förlivet helt klart. Sakna? OM ? skojar du? Jag kommer sakna henne så grymt mycket faktiskt. Fast det kan man inte tro, just för att vi inte har känt varandra sådär jätte länge.

Judy är en sådan vän som " stannar när alla andra faller"


(ps: berättar mer senare om henne och mina äventyr tillsammans.)

Aranele.

Frukost

Nu är klockan 05,05 när jag kollar på klockan, snart dax att börja plocka i frukostrummet, och i köket. Det är den här tiden man sitter och väntar på när klockan är runt 02 , 03 , 04 då är timmarna som segast. Men det går tillslut =)

Nej nu ska jag göra klart allt, fixa och dola lite,  höres senare my lovely Friends!

Aranele.

Nedräkning pågår...!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till Kroatien!

 Det ska bli helt otroligt underbart!  Sola, Bada, äta god mat och dricka gott! och bara njuta utav de två veckor som ja har semester. Längtar Längtar Längtar!!

Har en vecka tillsammans med Johan sedan då vi ska åka till Skåne och Öland! =) De ska bli mysss <3

Jobb & Jobb

Sitter på Jobb nr: 2 nu!

Lite halv seg faktiskt, han inte sova någonting efter mitt första jobb idag.
(För er som inte vet så jobbar jag på salongen från måndag till fredag 09.30 - 18.00, och sedan varannan helg på ett Hotell fredag från 23.00 - 07.00 och sedan lördag 23.00 - 07.00)

Men idag har det gått jätte bra:) bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Så det tar sig nog snart, personen ja bytte skift med sa att jag hade haft otur för förra helgen då jag jobbade så var det överfullt på Hotellet och nu har ja lyckats fått in jätte många gäster igen, Visst är det skoj.

Kan säga att jag trivs med jobbet till hundra, men när man sitter hemma o inte gör någonting och bara väntar på att få börja jobba, då är det grymt seg o man längtar inte alls.


Aranele.

1 år sedan...

... jag gick på studentbalen. och idag gjorde jag tre bal uppsättningar. Alla blev jätte fina, kommer kanske lägga in bilder här eller på min bilddagbok, http://sarkas.bilddagboken.se/ kolla och kommentera gärna! =)

snart ett år sedan jag började jobba. Gud va tiden går fort när man har roligt, för de är väl så man brukar säga va ? ;D Det känns ialla fall bra!

16 Dagar kvar tills jag tar med mig min resväska och drar till Kroatien i 14 dagar =) Det ska bli hur underbart som helst, ni anar inte!

Nej nu blire att krypa ner till sängs och vänta tills klockan blir 06! För då kommer darling hem, ska bli mys!
sedan funderar ja på att börja gå promenader innan ja sticker till jobbet men de får vi se hur pass trött jag är imorgon =P hehe

Natti på er!

Aranele

Man blir ju inte människa

utav att jobba nätter kan ja ju säga =) men lite kul är det iaf! mindre kul om man ser de så att ja och min kärlek hemma jobbar om varandra =( känns lite halft jobbigt att gåiväg till jobbet när han är ledig... men ja får se på den positiva sidan, jag får pengar!

Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag ska hem och sova lite och sedan blire att ta bilen in till gullspång för att hälsa på våra vänner Daniel och Judy! vi har planerat en hel dag tillsammans med dom. Bara hoppas att vädret blir kanon bra så man kanske kan dra på sig bikinin och skaffa sig lite färg =)

Längtar efter min säng, eller min? Johans stora, underbara, mjuka, svala säng, ujujuj ja vill s-o-v-a! =/

Aranele.
RSS 2.0