Blogg Paus!

Jag har bestämnt mig för att ta en blogg paus. När jag kommer tillbaka vet jag absolut inte. De kan vara nästa dag, vecka månad. Jag vet inte!

Men ha de gott, Hej då!

Hemma o börjat jobba!

Nu är ja hemma o har börjat jobbat igen efter en behövlig semester! :)

Bilder får ni eftersom. Ja har inte alla bilder här på datan, så de får ni räkna med:)

Har ni kommit igång med era jobb ännu eller glassar ni på eran semester än? :)

nu skall ja fixa o dola lite här, imorgon får ni en uppdatering om vad som är på väg hem till mig;) eller ja till jobbet :)

Kraam

Grillkväll!

Nu har vi haft en grillkväll i våran gränd, 3 familjer dukade upp långbord! Vi grillade, o sjöng för min pappa som fyller år idag:) grattis<3
Jag o de andra har haft en heldag på stranden! Här hör jag hemma, jag funderar helt seriöst på att flytta hit och bo o jobba här på sommaren:) här är mitt andra hem, jag känner mig hemma här när jag sätter min fot på böda sand!:)
nu ska jag vara social med de övriga människorna:) och sedan måste min iphone laddas:) puss på er!

Onsdag,show!

Nu är vi mätta o belåtna! Vi laddar nu inför kvällens show, vi har längtat efter, eller jag har iaf längtat efter detta medly som dom kör! ;)
nu öppnar jag min cider o knallar bortåt! Vi höres senare babes! Puss puss

Måndag!

Hej härliga måndag! Idag kommer våra fina vänner hit till Öland! :) just nu regnar de lite men ser ljust fram till eftermiddag! Nu ska jag strax gå till duschen o sedan blir de väl att åka iväg o kolla lite kläder eller något:) Vad har ni för er denna måndag, har ni kommit igång med jobben kanske?? Ha de gott vänner!:) Puss

Hej bloggen!

Nu ska jag testa om detta funkar. Jag bloggar första gången från min iphone:) jag är nere på underbara Öland med familj och annat sällskap:) såå himla mysigt och roligt! På måndag kommer det ett par kompisar till mig och johan hit, då hoppas vi på bättre väder än idag. Igår hade vi jätte varmt o låg på stranden en hel dag, så underbart! Vad har ni för er, har ni saknat mig??;) hehe puss puss

LEDIGHET!

Hej på er, jag har varit en usel bloggerska nu ett bra tag, i know. Men har inte så mkt tid för denna blogg. De kommer väl när min semester är över. Ni är väl tillbaka här med mig då?

Puss på er!

RSS 2.0