Är så lycklig!

Jag är så lycklig! ❤

Jag har gått och blivit förlovad:) jag blev så otroligt glad så det går inte att beskriva! Jag har min otroligt fina fästman! <3

Fredag!

Äntligen fredag! Och som jag har längtat.. Jag har jobbat och jobbar och åter igen jobbat. Så jag har lyckats fått på mig en riktig förkylning.. Igår var jag så risig så jag fick vara hemma. Vilket var otroligt skönt! Jag sov och vila mest hela dagen:) men nu blir det strax att fixa sig inför lite jobb:)

Denna jobbdag får mer än gärna bara springa förbi:)) <3

Sedan fick jag mig en funderare härom dagen eller när det var.. Att varför kan man inte glädjas åt sina vänner när det händer mycket roligt i ens liv? :( det tycker jag är väldigt tråkigt.. Jag puschar och uppmuntrar så gott jag kan men inte får/fick jag någon värst bra respons på det.. Men det förklarar ju bara saken bättre att man inte kan glädjas åt andra utan bara när det gynnar sig själv..

Men inget jag tänker hänga upp mig på, för det har jag ingen tid till:)) för här ska det börja packas och fixas i massor! Jag längtar lite tills vi hittar våran lägenhet:) det kommer bli så himla spännande och roligt att flytta längre ner i Sverige:))

Hur mår ni mina vänner??:) <3

Flyger iväg

Oj va dagarna flyger iväg nu.. Va länge sedan jag skrev ett inlägg.. Hinner göra det nu lite snabbt innan jag ska iväg och jobba:)

Igår var min förkylning mycket bättre, men igår kväll började halsen att klia. Och hostan börja komma. Det är inte så skoj.. Men blir att knapra halstabletter hela dagen:)

Idag blir det jobb 13-18 efter det blir det en liten hemma kväll:) mylove ska iväg en sväng. Sedan efter dagens jobb har jag två arbetsdagar kvar av dessa 9 som jag ska ha gjort innan jag är ledig 2:) det ska bli otroligt skönt att få vara lite ledig, det behöver jag!:)

Nu blir det att fixa lite här hemma innan jag ska sticka iväg till jobbet:)
Puss❤

Lördag!

yes, idag är det en lugn kväll jag har framför mig. Det blir att skriva klart mitt cv som mylove har hjälpt mig med. För det ska skickas iväg senast imorgon. Sedan håller vi tummarna! Behöver göra lite ärenden också, så fort jag får chansen att göra det dvs. Ska säga upp gym-kortet och prata med hyresvärden osv. :)) Mycket behövs göras på kort tid.

jag får fjärilar i magen när jag tänker på allt detta :)) hihi

Back home <3

Nu är jag på resande fot igen, är på bussen tillbaka till Jönköping. Känns underbart att komma hem igen! <3

Jag ska krama om min älskling ordentligt ikväll! Men innan ska jag iväg och träffa fina Sanna! Några glas på en uteservering i solen är väl aldrig tokigt?:)) LOVE IT!

Puss

Över

Nu äntligen är detta över. Och jag hoppas för guds skull att det kommer bli bra nu. Jag vet att jag har pratat i gåtor när det gäller detta.. Men så får det bli! Det jag har varit med om idag vill jag absolut inte vara med om igen.. Detta har nog varit det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv.. Dock så blir man starkare utav det..

Det blev många många tårar idag mycket mer än vad jag hade räknat med.. Men jag kan inte styra det, när jag har mått så dåligt pga detta så länge så blev det bara så mycket när det väl var dags.. Och när det har med ens nära vän att göra så blir det absolut inte bättre.. Det är många som mår dåligt i allt detta och det får man göra! Men det är så skönt att detta börjar lida mot sitt slut. Hoppas jag! För Ingen är värd detta!

Ibland önskar jag att man kunde dra tillbaka tiden och ibland inte.. Men nu är det som det är och mer kan jag inte göra..

:'(

Du och Jag <3

Gud vad jag saknar min älskling. Att åka iväg ofrivilligt känns inte kul. Men snart är jag hemma igen! Jag älskar dig så himla mycket! ❤

Godnatt!

Godnatt från "paddan" Haha!!!!


Lite egen tid..

Idag/ kväll blev det ingen dejt med fina sanna. Vi skulle ta det imorgon istället. 

Så ikväll blir det att krypa ner i sängen tidigt och bara vänta in min darling. ♥ Han är just nu i Götet och kollar på fotbolls matchen mellan Barcelona och Manchester United. 


Jag har lyckats fått ett ljust hårstrå i ögat som jag bara inte får ut. har petat och petat men inget händer. Så hoppas lite sömn hjälper att de släpper :)) 
 
Annars så är de väl ingen toppen dag idag just. Mycket har snurrat i huvudet och det bara brister. Jag är så oerhört tacksam över mina underbara vänner som finns där för mig. Ni är guld värda! ♥ Saknar er så sjukt mkt! 


Som Madelene sa till mig när vi har pratat lite allvar.
What doesn´t kill you only makes you stronger. 
Tack för dina värmande ord. Jag behöver dom som bäst just nu ♥ 

every story...

Onsdag..

Nu har tiden bara sprungit iväg sedan jag kom hem från Öland... Vilket är skönt men med min ångest som jag har är dagarna långa. Mycket snurrar i mitt huvud.. Det är mycket känslor som jag inte kan styra över. Mycket jag inte kan göra för övrigt heller:/ det närmar sig den dagen jag bara vill kasta åt helvete rent ut sagt!!

Idag kör jag en till heldag på salongen!:) mitt pass är 10-18 så det är inget lång pass som det blev igår 12-20.30 :p Då va jag trött vill jag lova er haha!! Och ikväll ska jag ha en liten dejt med fina Sanna! ❤ det ska bli jätte kul att spendera lite tid med henne. Hon åket strax till USA och ska plugga där i ett par månader. As kul! Jag hoppas jag kan hälsa på henne, får räkna lite på min ekonomi lite:)) vore ialla fall hur kul som helst!:))

Ångest

Ångest är väl mitt förnamn just nu. Usch! Jag bröt ihop i morse.. :( Jag längtar redan tillbaka till Öland så fort jag kom över Ölands bron så ville jag tillbaka.. :( Öland är nog som mitt andra hem, illa fall på sommaren. Har jag inte varit där så har ja inte haft semester! ❤ Usch vilken tur att min älskling och jag har hittat på saker ihop idag, annars hade denna dag bara varit skit! Denna dag vill jag inte ha igen.. Nu säger jag tack och godnatt!

Smiiiile!

Freeeedag!

Idag är det fredag och imorgon åker jag hem:( det ska bli så himla tråkigt! Det ända jag längtar efter är min älskling! Saknar han riktigt mycket❤ På måndag börjar jag jobba igen vilket jag har en himla ångest för. Jag vill absolut inte börja igen... Denna känsla är inte rolig att ha:( men men man måste ju få in pengarna! Nu blir det frulle och kanske lite strand idag också:)) älskart! ❤☀ Ha en bra dag, Puss!

Godnatt

Nu säger jag godnatt. Är super trött efter en heldag på stranden:))

After Beach!

Hur härligt är det inte att spendera en heldag och sedan lyssna på after Beach:)) Vi chockade kroppen med en kall god öl.

RSS 2.0