Carolinas naglar :)

Här är dagens arbete utav naglar, de blev ett helvitt sett. Dvs Franskmanikyr med akryl. Jag fick jätte mycket beröm och de va väldigt kul att höra. Fast att man har så svåt att ta emot bra beröm. Här är ialla fall 2 bilder på hennes fina naglar!



Majas naglar!

Här kommer dagens bild på Majas naglar som jag gjorde idag på jobbet :)





Vad tycker ni?? :)

Tisdag 30 mars 2010

Idag är de tisdag, Har en del jobb inbokat idag på jobbet. Men längtar framförallt efter min sista kund, då blir de naglar! Det är så himla kul! Bilder får ni självklart senare sen ikväll. Ikväll skall ja också göra syrrans naglar. När ja kommer hem hit till lägenheten får ja maten serverad o klar? hehe Alexandra får nykeln och går hit tillsammans med Madde för att göra iordning maten i förväg. Idag blir de en tacogratäng! Även Sanna och Annelie kommer hit massa mys blir det ialla falll! :)

Men nu hinner ja inte skriva mer, nu åker sminket på och borsten genom håret!
Hur ser eran dag ut?♥

Dont let me down!

S.H.F



Jag är ett fan utav Svenska Hollywood Fruar. Gillar ni de programmet?

Den jag har fäst mig mest vid är Maria Montazami. Hur härlig är inte den donnan? haha Hon med sina läppstift och sina käppa idér. När hon pratar så är hon väl lugnet efter stormen. haha Jag bara gillar henne.

Vilken är din favorit S.H.F?

Nu har ju en andra omgång startats, med nya S.H.F. Jag et inte vad jag tycker om dom, vissa är lite to much och vissa säger ja bara men hallå? Njaa Inga favoriter där inte, jag håller mig till Maria!

Visst är hon inte helt fantastisk och rolig?

Hemma i röran!

Nu är jag hemma igen, i den här röran. Men nu skall de tvättas och plocka undan en del. :) Så de blir fint tills imorgon då mina fina flickor tittar förbi mig. Sedan blir de naglar på syrran, hoppas den nya färgen har kommit så jag får prova den på henne :P hehe

Annars gör ja inte så mkt funderar på livet och lite där till. Ja kan säga att jag är kluven när de gäller vissa saker. De finns saker jag vill bara glömma, men de stoppar upp mig också. De är inte lätt, fast man vill att de ska vara lätt.

Jag saknar dig älskling... ♥

Måndag, lunch

Nu har ja stoppat i mig lite mat, gott! Nu i eftermiddag så har ja min kära vän annelie som kund hos mig. Hon skall bli snygg i håret;) Det var länge sedan jag hade henne, sist var det syrran som fick hjälpa henne :)

Ikväll blir de att lämna johans bild hos hans föräldrar, och sedan blev ja bjuden på mat hos dem:) Inga fel, de tackar ja så hemskt mkt för! Efter de blir de hem och städa o tvätta som jag påbörjade igår. De är aldrig skoj att städa tycker jag. Men när man får ett ryck så ska man absolut bara fullfölja de o göra de på en gång, annars kanske de inte blir gjort:P Hoppas de rycket kommer i kväll! haha Någon som är sugen på att hjälpa mig, den är såååå välkommen till mig ikväll! haha :)

Men nu blir de att slå igen här och göra sig klar för att åka ner till salonge vid 14.00

Vi höres ikväll! ♥

Varför?

Jag fattar inte att folk skall vara så J*vla nyfikna och fråga en massa, men de nöjer sig inte med de svar de får. Varför är ni såhär? Vad får ni ut av de? Förstår ni inte att ni gör saken bara värre?

Jag kan bara säga att jag är så himla trött på detta, Kunde man radera eller spola i tiden så hade jag gjort de NU!


SUCK!

My heart...



My Heart belongs to you ♥

Mätt i magen :)

Nu har ja matat magen lite, ikväll blev de en jätte god köttbit med sallad :)

Hur vill ni ha eran köttbit? blodig eller inte? :)

:) Better

Ja nu ser de lite bättre ut måste ja säga, ja är nöjd, men de är lite smått o gott som skall fixas:) Men de här får duga tills vidare :) Tack ännu en gång!

Rörigt...

Om bloggen ser lite konstig ut så håller ja på att moblera om och grejja lite! ;) Tackar min kusin så mycket som hjälper mig! Tack Jimmy! :)

Pusss♥

weekend..

Min helg har varit helt okej, de är så skönt att vara ledig på helgerna. Jag önskade att jag alltid var det. Jag hoppas de kommer kännas bättre med de nya arbetstiderna.

Och för hoppningsvis så kommer ja bli klar med min Nagelutbildning snart och vid månadskiftet får vi reda på om Johan får en lägenhet inne istan. Då de blir lättare för mig att åka ner och prov jobba på jobb som jag har sökt! Sedan blir de lättare att sälja lägenheten som jag har nu. :)

Ang bilderna från grillningen så kom aldrig de inlägget upp här. Jag får visa denna bild på älsklingen vid grillen ist :) Det var super duper gott!



Min älskade man! :) Idag åkte han hem till Jönkan igen. Känns lite jobbigt men idag blev de inga tårar, de va skönt, men de gör ju fortfarande ont i själen att åka ifrån varandra. Men han kommer hem om ett par dagar igen, över påsk! Skönt! Jag älskar dig darling!♥

Resa bort, till landet ingenstans...

Jag har en sådan fruktansvärt lust att rsa bort till landet ingenstans. Ja till ett land och bara vara där, helst ett soligt och fint ställe. Kanske skall börja spara pengar nu till en lång resa nästa år, eller när älsklingen har gått ur skolan. Om han nu vill följa med det vill säga. De vore ialla fall helt underbar att bara komma från detta långa land sverige. Under tiden som man är borta, kanske man kan jobba lite? Resa till ett ställe långt borta och vara på en plats där mitt yrke är eftertraktat, kanske bra för just oss turister som kommer från sverige? Men vad vet jag, en lång resa till ett vackert ställe vore ju inga fel ialla fall. De blir mitt mål här och nu! :)

Jag älskar sommaren, värme, sola, bada, de underbart varma kvällarna, god mat och ett trevligt sällskap. Då kan jag inte vara mer lycklig! När jag blir pensionär så skall jag inte bo här i sverige. Då blir de utlandet för min del ialla fall :)

Vilket vackert ställe som de är varmt året om skulle ni rekomendera? :)

Puss♥

Dagens låt!

Denna låt kan jag spela i timmar. Hur bra och helt underbar skön låt! Denna skulle ja kunna stå och 'Shejka loss' till hur länge som helst! Vad tycker ni om den låten?

LördagLördagLördag!

Idag är de underbara lördag! Dagens planer är att åka till mamma o pappa för att fira mamis litegrann, äta gott o bara umgås! :) De ska bli super mysigt!

Bilder från våran premiärgrillning får ni senare :) Ja lovar er! :)

Men nu blir de att hoppa in i duschen och sedan ställa mig och diska o plocka undan lite här hemma, ser ut som jag vet inte vad :P haha

Hur ser eran underbara lördag ut?:)

PUSS!

Min underbara vän Judy!

Nu är vi hos judy och daniel, vi har grillat och ätit jätte god mat! Men tusan vad jag har saknat henne! Hon är en utav de vänner som ja bara älskar att umgås med, hon är så himla rolig och helt underbar! Men nu måste jag gå, vi ska spela lite buzz och bara ha de mysigt! Bilder får ni när ja kommer hem eller imorgon! :) Ciao! PUSS!

Fredaglunch!

Nu sitter jag hemma på min lunch. Idag blev de rostade mackor, de var gott! Nu på eftermiddagen har ja 2 st klippningar inbokat, o kanske kommer de in fler. Det får ja hoppas. Tiden går så fort då. Ikväll blir de att åka till Gullspång för att hälsa på våra kära kompisar Judy och Daniel. Vi har inte träffat dom på år och dagar känns de som. Jag har iaf inte träffa Judy sedan i sommras. FY! Så ikväll har vi slagit på stort, vi ska GRILLA! Ja ni hörde rätt, GRILLA! De kommer bli såååå otroligt gott! Bilder får ni absolut se senare ikväll eller imorgon. :)

Hur skall ni fira erat fredagsmys? :)

Nu är de strax läggdax för min del!

Nu har vi kommit hem från johans föräldrar, vi blev bjudna på våfflor ikväll! De var hur smarrigt som helst, ni har väl inte misat att de är våffeldagen idag?! Man äter inte eller vi äter inte de så ofta och speciellt inte när vi inte äger ett sådant järn. Man kanske skulle skaffa sig ett Våffeljärn, eller? hehe



nnars idag har vi inte hunnit med så himla mkt. Vi åkte till hans föräldrar direkt efter jobbet oc kom hem strax efter nio. Men nu är jag jätte trött och har varit de ända sedan ja slutade jobbet typ :P

Imorgon på jobbet har jag lite att göra, har en långbehandling på förmiddagen och 2 klippningar efter lunch. Är de någon som vill ha en klippning så ring mig! :P

 Men mer uppdatering får ni imorgon min sötnosar!
Sov gott, Godnatt ♥

Petras Naglar!

Här får ni bilder på de naglar jag gjorde idag! Va tycks? ;)




Cut it off!



(Bilden är tagen utav mig! Så sno den inte!)

Onsdagkväll!

De har inte blivit så mkt bloggande idag. Jag har jobbat och nu har vit ätit och bara landat i soffan. Ja är propmätt i magen och blev helt trött. Vi käkade sallad och hemmabakat bröd:) Super duper gott!

Nu sitter vi och tittar på halv åtta hos mig. Vad gör ni mina sötisar?

Kram

Veronicas naglar

Så här blev Veronicas naglar ikväll!

Kursdag 23 mars 2010

Idag är de äntligen en kursdag! Ja gillar alla dessa dagar då ja har varit på kursen, då jag älskar ju att göra naglar så jag klagar absolut inte! :) Vi hoppas denna dag går bra ialla fall!



Direkt efter kursen skall ja till Salongen och göra ett sett naglar, bilder får ni senare ikväll!
Hoppas ni får en kanon dag. :)

Sweet Dreams

Myself ♥

Måndagkväll!

Min kväll består utav detta:

Tvätt - Hänga tvätt
Diska
Kolla på tv SHF ;)
Ta Kort till nya designen!

Sen sova tror jag för imorgon blir de Kurs för hela slanten, eller ja för min del ialla fall! :)

Tjingeling!

Måndag, ny vecka, nya möjligheter, nya händelser

Ja Jag kan bara inte mer än att gilla de! Vissa säger att de inte alls gillar måndagar, men jag gillar faktiskt dessa måndagar. Nu förtiden så vaknar jag utav mig själv, tack o lov. Inatt kunde ja inte somna, vilket beror på att jag har jobbat natt i helgen. Så de slutade med att ja somnade kanske halv 3. Men Jag vaknade första gången vid 7 o kände gud va gött jag kan snosa typ 1½ timma.

Sitter och lyssnar på vakna med the voice. De är nog de bästa radio/tv som finns att kika på på morgonkvisten :) Dom är så klockrena så de finns inte! :D

Till en negativ sak. Att bo i en lyhörd lägenhet är inte alls så skoj som de kanske kan låta ibland. När de nyinflyttade flyttar in i trapphuset så förstår dom inte hur lyhört de verkligen är. De som jag stör mig på är att dom sätter på skyhög musik i ca max 15 min så man vaknar och inte kan somna om. De är inte så speciellt skoj. Men De vara nog inte så länge till. Vi kommer få nya ytterdörrar och sedan kommer ja nog flytta om några månader :) *Längtar!*

Till Anonym: Jag skall söka jobb när ja har gått klart min nagelutbildning, och det är i Jönköping som ja kommer flytta till och jobba :)


Så vad gör ni denna måndag ?:)
PUSS!

Oh!

Ja tror ja kommer få riktigt bra bilder till min nya design nu faktiskt. :) Utseendet kommer ha mkt med de jag jobbar med att göra, dvs Naglar och frisör :) Nu skall de bara upp en bra bild på mig själv :P hehe men de blir inte kvällens projekt! :) De får ja göra imorgon :D hehe lite svårt att ta på sig själv baranär man inte har någon självutlösare :S men men vi får se hur de går:)

Är ni nyfikna?? ;)

Tråksöndag

Jag hade ett jätte bloggsug när jag vaknade och i natt när jag satt på jobbet. Men ja känner att ja vill ha en bättre design för jag är absolut inte nöjd med den som jag har nu. Den förstör allt! Så någon snäll själv där ute kan väl kanske ge mig en hand? eller som har någon bra ide hur man kan ha den? Skriv gärna! :)

Annars fick ja mig en down-tanke här. Ang de här med jobb. Man kan säga att jag jobbar jämnt! veckorna, efter ja har slutat jobbet, och helgerna. Nu kanske ni tycker att ja men va glad för att du har jobb. Ja jag är glad över att jag har jobb, jag har 2 jobb. Men ser man på ekonomin så är de ibland inte värt att jobba så mycket som jag faktiskt gör. De är hemskt. De är jobbigt, och de gör mig ledsen. Hoppas de blir bättre när jag flyttar till Jönköping. Hoppas ja får ut bättre imånaden och slipper ialla fall jobba på helgerna så som jag gör nu. *Håller tummarna*

21 Mars 2010♥



Jag älskar dig jätte mycket. Grattis på våran dag älskling! ♥

Intresserad?

Är de någon som är intresserad utav att köpa min kamera??



Det är en Avant s8w :) Den är i ett jätte bra skick, då jag inte haft den så länge och den är aldrig tappad i marken, och inga repor! :)


Puss!

Strax jobb time!

Japps nu snart skall ja ta mitt pick o pack och åka till Hotellet för att få mitt sista helg pass överstökat. Ikväll hoppas ja att ja kan blogga mer än vad som blev igår natt. Men jag hade en väldigt social gäst så ja kunde inte bara säga nej tack ja vill inte prata, sedan gick min tid så otroligt fortare också när man har någon att prata med. 

 Men är de några som är med på en rejäl bloggnight tonight? ;) 

Tjipp tjapp!

Nu är jag vaken och skall hem till mina föräldrar och ränsa mitt rum, dom skall renovera övervåningen så nu skall hela familjen samlas och rensa 3 rum från skräp o annat gojs! 

Vi höres senare PUSS! 

ÅH!!!!

Nu försvann mitt inlägg så ja orkar bara inte skriva om det, ja uppdaterar imorgon!

Chipp chopp!

Dubbelt, dubbelt

Jag har nu kollat ett X-antal bloggar, ja alltså fjortisbloggar men även andras bloggar också. Kan någon svara på min fråga? Vad är de för mening med att lägga upp dubbla bilder i ett och samma inlägg? 

De va länge sedan...

...Jag unnade mig något till mig själv. :) Så här om dagen så beställde ja dessa plagg :)

 
Denna underbara söta väst kommer få pryda min kropp i sommar, 99:- gav jag för den!

 
Denna blåa skönhet blir också min :) 149:- kostade den!


Denna var ett erbjudande så jag gav endast 49.50:- för den!

Sedan köpte ja en present till Johan men den kan jag inte visa här OM han skulle kika in! En grymt snygg present iaf! Jag blev tokkär i den! ;) Ni får se den då han fyller, 6april!

Jag kände att ja ville unna mig något o de tyckte ja att jag gjorde rätt i! :) Vad tycker ni om plaggen?

PUSS!

Ryckten asså!

Jag fick nämligen höra utav en del människor att en artist hade dött, jag pratar nämligen om Ke$ha. Men de är inte sant! Ja har kollat in hennes hemsida och hon skriver där och publicerar de ena o de andra. Hon har nyss varit med i American idol också så jag tror inte att hon skulle vara borta!

Så alla ni som har sagt eller skrivit ut de på internet ni kanta er i röööva! ;) haha!

Anfall :(

Vaknad nu när syster ringde och frågade om ja skulle med till mormor, sedan när ja klev up och skulle på toa så ser ja att mitt öga håller på att svullna igen. Hoppas de inte blir mer än såhär, jag ska ju jobba ikväll!!!!

12.30

   

Fina minnen jag har!

Jag sitter här med hundra tusentals bilder på min bärbara hårddisk. Jag säger de fy fan vad skoj jag har haft med alla dessa personer genom åren: Systeryster, Madde S, Fanny, Annelie, Anna p, Matilda, Sanna, Jessica A, Judy, Hanna, Jennie, Nathalie, Sofia J, Frida N, Malin E, Kitty, Emelie, Johanna W, Kristin, Veronica, Mariah, Sirva, Malin J Jossan, Marlén, Jenny Å, Linda B, Malin H, Becca,  Jonte, Micke, Henke, Offe, Aron, Marcus O, Johan B, Min underbaraste Älskling Johan, Jim, Andreas P, Per.. Ja listan kan göras en mil lång!  

Jag vet inte om jag vågar lägga upp bilder på olika minnen här, tycker ni jag skall det? haha Tillåter alla de? :) Kommentera gärna om ni inte vill eller vill.

PUSS!♥

Kolla och njut, skratta do what ever ;)

             
                                        

Det finns hundra tals fler skall ni veta! haha hur kul är de inte att se gamla bilder, man bara skrattar och ler!
Saknar er alla mina vänner! ♥




Because of you!

Ungsbakad lax med ris!

Mumma nu ska ja äta! Visst ser de gott ut!? :)

Torsdagkväll!

Nu har jag slagit mig ner i soffan för att invänta att maten skall bli klar! Ikväll blir de Ungsstekt lax, om man nu säger så, till de har jag ris och lite tomat och rödlökssallad. Hur gott som helst! Du hade kunna ätit hos mig ikväll mamis! ;) Istället för de där pankakorna haha!

Nu måste ja titta till riset! Ciao!

Lunch!

Nu har jag ätit lite wook som blev kvar från när tjejerna var här. Mumma! Magen blev nöjd ialla fall, vilken tur!

Nu i eftermiddag fick ja in mer jobb så jag är fullbokad istortsätt hela eftermiddagen. Kul för då går dagen mycket fortare så de klagar ja inte på. Sedan när ja kommer hem, så har ja som sagt en del att göra, inte så skoj men de blir gött att få allt klart. =)

Men nu blir de att plocka lite och köra en maskin med tvätt, så är de bara att hänga den när ja kommer från jobbet, Jipiiiii va skoj. NOT!.

Vad gör ni i eftermiddag?

PUSS!

Torsdag - Fullrulle!

Nu är det torsdag, min dag är fullbokad! Har en del kunder på salongen, hem diska och tvätta upp all tvätt. De är så skönt att få undan allt innan helgen! Blogga som tusan! Är jätte sugen på att ha en mysig bloggkväll! Jag skall vända om på dygnet så jag kommer vara upp jätte sent i natt! :)



Dessa otroliga godisar är jag så himla svag för, ja verkligen älskar Malaco's Zoo. Ikväll skall jag ta mig an min pärm, måste plugga lite ikväll också. Så dessa zoo är så himla bra att ha att tugga på när man skall sitta och plugga!

Men nu måste sminket på och sedan kläderna, finns de tid blir de lite frulle! :)
Vi hörs senare sen sötisar!
PUSS!

Nu säger jag godnatt till bloggen!

Japps nu blir de inga fler inlägg idag, imorgon kommer ja finnas här istorsätt hela kvällen och natten, då blir de lite mer inlägg :) Då kommer de in lite bilder också!

Godnatt på er sötisar, PUSS!♥

Drömmen om Italien 20.00

Nu sitter jag bänkad framför detta program: Drömmen om italien på kanal 4



Herregud ja bara skrattar när ja ser på dessa människor. haha Ett ganska roligt och bra program.
De skall renovera ett hus, de skall diva ett bed andbreakfat hotell :) De lär sig flytande Italienska och de har väl tävlingar antar jag. Det är inget program jag har följt men är rätt skoj att se på när man inte har någotspecillt att göra eller se på. :)

Vad tycker ni om detta program?:)
PUSS!

Min kväll!

Min onsdagskväll blir hur lugn som helst. Finns lite halvbra tv programm ikväll som ja kommer småkika lite på. Men morgondagen/kvällen/Natten blir desto värre :P HAr fulspäckat schema imorgon. 

Här är mina fina tulpaner som jag fick utv min mormor! Erkänn fina? :)

Blommor

Vad en bukett blommor gör mycket på bordet. Igår fick ja en bukett med tulpaner utav min underbara mormor! :) Baby-rosa var dem, huuuur fina som helst! Jag blir helt varmt och bara njuter utav dem när ja ser på dem. Man får enorma vårkännslor! Så ett tips till er som är lite down, köp er lite tulpaner och ställ dem på bordet! :)



TACK Mormor! ♥

Onsdagmorgon!

Idag är de onsdag och de är jobb på G. Sedan efter jobbet blir de tvätt och städ dag, eftersom jag jobbar helgen så vore de skönt att få bort all tvätt osv innan. :) Måste hinna med och plugga lite också idag, ett måste!!!

Igår var de några flickor här på besök, vi gjorde lite wook och vitöksbröd! Jummie!! De var mysigt, har ju inte träffats på länge faktiskt! Kanske skall synas på fredag också :)

Åh vad de vore skönt att ha älsklingen hemma. Saknar dig en massa love!!♥

Nej nu måste jag sminka mig och lite vi höres ikväll när jag slutar :)

Ha en bra dag!
PUSS!

I miss u ♥



Jag tänker på dig och saknar dig jätte mycket! Jag önskar att de vart annorlunda än hur de slutade för dig min vän! Vi är ialla fall många som saknar dig, och önskar att du kunde komma tillbaka! 

Vi älskar dig! ♥ 

Om och om igen...

Jag sitter och läser detta mail. Jag har haft min inkorg öppen med detta mail hela kvällen. Om och om igen har jag läst de och blir lika tårögd och grinar varje gång. Jag blir fruktansvärt glad, lycklig. Jag är tacksam för att de finns personer som hittar de personer som behöver hjälp. Jag behöver hjälp, och nu tror jag att de här kommer lösa sig jätte bra. Att någon blir/blev berörd utav de jag har skrivit och skriver betyder så mycket för mig så de är inte sant. Jag vet inte hur jag skall kunna tacka denna människa. Som förut, ja sitter här med tårar i ögonen och är glad! Jag finner just nu inga ord.

Ett stort tack Mattias!

Ny färg!

Idag fick ja en toning i slängd i håret! Känns väldigt bra, tror den är rätt lik min naturliga hårfärg, precis så som jag vill ha de!
 
Vad tycker ni? :)

Finns en del som kikar in.

Ja de finns en del människor runt om i landet som kikar in här. Hur skoj som helst, vore skoj med fler som 'vågar' skriva mer kommentarer:P

Tack Emelie för de du tipsade om, jag skall absolut kolla de ställen. Ja kunde ju inte mala dig efter som du bara skrev ditt namn men du kanske har du någon blogg? :)

Just nu sitter jag och äter på min lunch, idag fick de bli lasagne som jag fick utav johans mamma o pappa. Den var super duper god, Tack! Sedan efter min lunch blir de klippning och så kanske jag kan få mitt hår tonat :P

Är ni inomhus eller sitter ni ute i de super fina väder? :)

Kramisar

Ny vecka, Nya möjligheter!

Nu är de måndag igen, en jobb vecka med mycket jobb. De blir både att jobba i veckan och helgen för min del! Hoppas att de blir några som vill ha naglar i veckan! Måste öva o öva så jag kan avlägga mitt prov snart :)

Idag vet ja inte vad mer än jobb ja ska göra, Vad har ni för er idag?

PUSS!

Söndag 14 mars

Idag har jag inga speciella planer. Mer än att älsklingen kommer hem, när de vet jag inte. Men ja skall ha lite tid innan han åker till Jönköping igen.

Ja satt och funderade denna helg ganska mycket faktiskt ang flytt till Jönköping. Just nu känns de jätte långt bort. När ja siter och söker på de olika frisörsalongerna så är de bara 'frisör' inga som ja sett gör naglar. Finns de inga salonger som gör naglar i Jönköping? På ett sätt är de bra, men undrar om dom vill ha in en nagelteknolog? Får jag inte jobba som både frisör och nagelteknolog så är de inte där jag vill jobba. Sedan har vi de här med min sjukdom. Att ja svullnar upp lite här o där. Hoppas den salongen förstår mig som jag kommer jobba på. Sätter de sig i ögonen så vill o ja kan inte jobba då. 

Jag trivs jätte bra att jobba hos mamma och syrran. De gör jag verkligen, dom förstår mig när jag får dessa svullnader och så vidare. Nu när vi börjar få mer o mer kunder så känns de som att ja kommer svika dom, de är jätte många som har sagt att 'Nej du får inte flytta, Vem skall ja då gå till?' Samtidigt känner jag att jag vill flytta ja vill kunna börja om, hitta nya vänner, nytt jobb, nytt miljöombyte. De kändes så bra sist ja var i jönköping, dock så var ja ju instängd i en lägenhet i en vecka men de kändes verkligen skönt att vara där. Bo tillsammans med den jag älskar. Kunna sova ihop, ha någon omkring sig.

Så är de någon jönköpingsbo som läser min blogg som vet något ställe där dom gör naglar eller behöver en nageltecknolog så maila mig! ([email protected])

Annars hur har eran helg varit?? :)

En lyckad kväll!

Tack så hemskt mkt för den lyckade kvällen. Va tur att ja inte stannade hemma. För så mycker som jag har skrattat pratat och sjungit en massa denna kväll! Jag trivs i ert sällskap flickor, Ni är sådana kanon bra tjejer!!! :) Synd bara att ja inte kunde vara med och avsluta kvällen med er på statt. Men plånboken tryter o ja prioriterar annat ist för en utekväll då Amanda Jensen spelar. BLÄ! Jag gillar inte den tjejen! hehe

Men ni får ta del utav lite härliga, fina bilder från denna kväll :)

















Grattis Gumman på din 21 års dag! ♥ Du är en helt underbar människa, tråkigt att vi har vuxigt ifrån varandra så mkt! Men vänner är vi iaf! Hoppas eran utekväll blev lyckad! Tack ialla fall för att ja fick komma!

Party like a rockstar!

Yes, nu skall ja parta lite för en gångs skull! De va den 2 januari sist ja drack tror jag. eller nej jag var på en 25 års fest. De va nog sen senaste gången.

Men ut på krogen skall jag inte, det är Amanda Jensen som spelar på statt ikväll. Jag är ingt big fan utav henne så jag betalar inte in mig för att se henne. Pfft!

Jag skall med Annelie till Jessica som fyller år imorgon men har fest idag! Självklart åker kameran med. Hoppas på en del bilder. Alltid lika skoj! Men Grattis Jessica ialla fall!

Det verkar som en hel del personer skall partaja lite ikväll! Ja kanske hittar en annan fest att gå till efter dom har dragit till statt :P Är de någon som har fest som inte skall ut på krogen så CALL ME! ;P höhö

Nu drar jag! Ciao!
Pusss!

Lördag 13 mars

Idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra. Party, eller inte party, melodifestivalen hemma hos mamma o pappa eller själv?

Jag har så fruktansvärt tråkigt. Jag är inte på något speciellt bra humör. Jag stör mig på ALLT idag! Irriterad, ledsen, besviken o arg.. Vad skall man göra när man har en sådan här dag?

Jag skiter i dehär o gör mig iordning nu ist. Se u later maybe! BYE!

Såhär blev mitt resultat!

Bilderna blev inge bra men hoppas de syns lite ialla fall (skall försöka få en bättre bild imorgon) :) Ja gillade denna rosa färg.
Den ger mig vår & sommar-kännslor!



Detta var på Min vänstra hand. De var inte helt lätt och kunde bara gissa vad svårt de skulle bli att göra på 'fel' hand, det vill säga högra. Den högra handens resultate jnte helt hundra med men de ser betydligt bättre ut nu än vad de gjorde innan! Men marielle gjorde ett bra jobb, tror aldrig ja har lyckats haft kvar mina naglar i 4 veckors tid!

Här min högra hand, skratta inte!! :P

Hur skall detta gå!?

Sitter just nu och skall börja göra mina egna naglar, ja gör ena handen först så får vi se hur de blir med den andra handen. men ja skall allt testa o göra själv. Bilder får ni självklart senare sen ;D Håll ögonen öppna sötisar! :D

Lizettes Naglar

Idag fick äntligen lillsyrran sina naglar, om hon har längtat! :P Dom blev bra och ja tycker ja har utvecklats jätte mkt från de första naglarna ja gjorde till nu.

Hon ville ha ett hel vitt sett men ja ville ha något annat också så hon fick en ljusrosa tipp och sedan glitter sträck och 3 små prickar på tummen! :) Vart snyggt!!

Jag klarade även under 2½ timma. Ja tänkte att ja ska testa och kolla om ja hinner, och de gjorde jag! IH! Happydance!

Kommentera gärna! :)



Thereses Återbesök!

Idag på kursen så skulle jag ha med min en nagelkund som ja skulle göra ett återbesök på. De knövlade lite till o från men tillslut blev de kära Therese! Om hon vart lycklig ;D hehe TACK!!

Här är resultatet från idag :) Både hon och jag vart verkligen nöjda över resultatet! Vi  gjorde rosa som vi hade sist och ist för glitter på tummarna tog vi de på pekfingrarna som ner ser på bilden nedan!

Vad tycker ni?



Hemma..

Nu har ja landat hemma och skall precis börja plugga. Som vanligt nu är ja sugen på mat. men de får väntas, ja åt ju faktiskt en jätte portion på lunchen. Så ne de får väntas till senare sen. Bilder på dagens arbete på kursen får ni se senare. Nu skall ja ta mig i kragen och plugga! :)

Puss på er!

Ready

Nu är jag klar för att ta mig till Stråt, där ja har kurs. Ska bli skoj att vara tillbaka där. De var ett tag sedan jag var där så de ska bli jätte trevligt.

Nu hinner ja inte med att skriva mer! :) Vi ses senare och då får ni bilder från idag!

Puss!!

Okonsentrerad!

O-K-O-N-S-E-N-T-R-E-R-A-D!



Ja du läste rätt, de är så J*vla svårt att konsentrera sig när man inte har disiplin til att plugga, man har absolut ingen lust för inget fastnar ialla fall. Plus att ja har överbelastat min fot på något konstigt vänster. Så de värker som tusan så de går inte att tänka på nått annat. Så vilken lyckad plugg kväll? NOT!

Vad skulle ja göra utan Zoo och ett glas coca-cola?

Vad gör ni när du måste plugga och verkligen inte kan? Några bra tips vore snällt! :)

Kramis

 

 

 



En helt okej dag!

Det har varit enhelt okej dag idag! Jag har haft fullt på eftermiddagen, så de var skoj för då gick dagen fortare. Ja var helt slut i benen o ryggen när ja kom hem. inte så konstigt när ja verkligen vart still i 1½ veckas tid. :) Vet ej om ja har överbelastat min fot idag också, den ömmar och värker.

Ja sitter här och försöker att plugga. Känns värdelöst, ingenting fastnar i huvudet på mig verkar de som. Men ja skall ialla fall skaffa mig ett par överstrykningspennor och något block så man kan skriva i o kladda ner oliga saker som är viktigt. Skall även prata med Marielle imorgon om pärmen som ja skall lära mig. Imorgon blir de att göra ett återbesök på Therese. Ska bliii skoj att få börja med naglar igen faktiskt. Sedan blir de att göra syrrans naglar på onsdag om inget annat jobb kommer in förstårs. :) i just love this!

Nu ska ja försöka plugga lite!

Puss!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt till alla er läsare. Jag hann med att städa lite här hemma, plocka bort lite saker, hängde upp nya gardiner ränsade plaspåsarna. tvättat, och sedan har jag pluggat lite. Nu skall ja skriva en inköpslista för morgon dagen och sedan skall ja släcka lampan och försöka sova.

Älskling. Jag har så tråkigt utan dig här hemma. Veckan hos dig var helt underbar. Jag saknar dig fruktansvärt mkt. Du är underbar. Jag Älskar dig! ♥

Home alone

Nu har ja kommit till lägenheten. Skönt, mindre skönt. Hade jag haft ett dussin flyttkartonger här hemma så hade jag börja packa ner saker. Jag vill tillbaka till älsklingen i Jkp.

Nu ska ja börja stryka gardiner till köket. Vi hörs senare sen.

Ciao!

Film

Nu blir de film med mamma och pappa! Se u later!
PUSS!

No words..

Nu har ni fått enhel del bilder, och de kommer komma fler. Gillar ni de?

Ja e lite tom på ord idag, varför vet jag iof inte men de kommer väl. Nu skall ja ialla fall ta mig in i duschen och sedan blir de att åka iväg till Capri för att hämta ett paket! :)

Hörs, Puss!

Hämtade paketet nyss, fast fick åka tillbaka efter ja hade kommit hem för första gången fick ja en annans paket. Knäppskalle där! Klampade in på capri och sa till karln där att ursäkta ja har fått fel paket, och ja heter inte Mikael posth heller!!

Hemma igen och nöjd med de som var i! 2 st plast flaskor somskall stå och pryda mitt bord på salongen som jag skall ha vätskor i. :) Jag är så exited att dra igång med jobbet igen. Kursen och allt! :)

Bring me sexy back

Sunday and sunshine

Då var de söndag och imorgon vankas de jobb. Solen skiner som den alltid har gjort denna vecka! Underbart. Just nu håller pappa på med Frulle, de ska bli såå gott! Efter frukost skall ja väl fixa mig iordning och kanske ta bilen bort till Capri och hämta ut ett paket som har lega där länge nu som ja måste hämta ut innan imorgon. Jag har varit sjukskriven och inte hemma. :)

Sedan idag vet ja inte direkt vad ja ska göra, ta de lungt och åka hem sen ikväll och fixa och dola lite innan jag kryper ner i sängen. Ska bli skönt att komma igång med jobbet imorgon. Måste kolla upp med folk om de är någon som är sugen att bli fin om fingrarna :) Någon? Måste lägga på ett kol med nagelkursen så jag blir klar snart :) Så i need people som vill sitta och bli fina! :)

Time to shut up and sleep

Jag ler utav alla dessa bilder..

Hittade en skiva med, för att vara exakt 345 bilder på. De gör mig så himla glad, de värmer mitt hjärta att se alla vi ha så skoj! Synd att man går skilda vägar ibland. De tycker ialla fall jag :)

Ja, och jag är ärlig. Jag saknar dig min vän!

In my head

Wanna give you my heart

Hemma från Jönköping..

Nu är ja hemma från jönköping. Känns sådär.. Ja hade gärna varit kvar där, helst föralltid:) Ska bli skönt att komma in i vardagen igen faktiskt, börja jobba träffa människor och ja träffa vännerna:)

Ikväll blir de en middag hos mamma och pappa, ja äter de jag kan. Jag blir nog kvar här över natten också faktiskt. Men kommer sakna min älskling en massa faktiskt. De har verkligen varit super duper mysigt denna vecka. Önska den kunde vara så föralltid! Älskar dig darling!

Nu blire att hjälpa till här. Hörs sen!
PUSS!

Fredagsmyyysssss! - Jkp

Nu har ja och johan varit iväg och handlat lite 'plock' och ätit framför tv'n, de kan inte bli mer mysigare! Vi skippade bion och har en hemma kväll ist! :) Bild får ni imorgon! ;)

Nu ska vi se en film och sedan höres vi imorgon. Då åker ja heeeeem till kga. Se u bitches! ♥

PUSS!!

Sjukt - Jkp

Ja sitter just nu och bläddrar i en solo tidning och kommer till ett uppslag om en tjej som har skickat brev till olika seriemördare. What liksom?? Ja tycker de är sjukt! Men de gjorde inte denna donna! Jag har varit inne på hennes blogg tidigare märkte ja när ja klickade upp hennes blogg. Ja skakar bara på huvudet. Kika in här o läs själva.

Kommentera gärna sedan vad ni tycker!

Bio 20.30 - Jkp

Det blir att se Avatar ikväll klockan halv nio skall vi vara där. :) Ska bli mysigt! Det är många som har sett den och gillar den. Jag har lite svårt för denna typ av film, men såg på en trailer och de verkade vara en helt okej film. Hoppas den inte blir tråkigt i längden. Den är 2 timmar och 41 minuter lång.

Har ni sett Avatar?

Fredag - Jkp

Idag är de fredag solen skiner och de är hur skönt som helst!. Sedan ikväll ska ja och johan på bio , vilken film vi ska se är oklart än. Jag ville se Alice i underlandet men den var ju såklart slutsåld! :( Så i får se vad de blir för film.

Jag har nyss ätit min rutin tallrik med glass. tagit febern, och nej de var ingen idag heller :) Ja får väl bunkra upp frysen med glass hemma nu när de är en rutin på morgonen :P haha ILLA! Igår åt jag en hel del, de tråkigaste är att smaken är typ borta, ja känner om de är starkt eller jätte sallt sedan är de jätte svagt. De ja åt var  såklart glass på morgonen :P lite nudlar, pasta och köttfärssås, banan, och sedan hemma gjort hamburgerkött med tomat. Men de kändes att ja hade ätit för mkt, enligt såren i halsen. De ömmar tillslut. Men ja får i mig mer och mer :) Så idag till lunch blir de pankakor :)

Igår köpte ja mig en hårborste och balsam. För vattnet här i Jönköping är nog hårdare än hemma i karlskoga. Håret blir så tort här. Så ja var tvungen att ha ett balsam här. Borsten lämnar ja också kvar så slipper ja dra på en massa saker. Guuuud va skönt de är och ha ny tvättat och borstat hår :)

Så vad ska ni göra en sådan här fredag?? :)

No picture.. - Jkp

Förlåt om de inte har varit så mkt bilder denna vecka, men de beror på att jag sitter inte på min dator. Jag lovar i helgen får ni en hel del. :)

Nu ska ja koka lite makaroner o värma på lite köttfärsås o kolla om de går ner.. Se you later maybe!

PUSS!

Torsdag - Jkp

Idag är de torsdag och en vecka har gått sedan operationen. Jag blir bättre och bättre :) Ingen feber idag heller mam! ;) Men svullnaderna har varit väldigt jobbiga nu. Jag har haft något hela denna veckan. Bara inte de blev värre nu när ja tog bort mina halsmandlar då dör jag ju verkligen! Detta problem, sjukdom som jag har kommer vara ett stort problem när ja ska söka jobb. Jag har inga problem att jobba bara de inte sätter sig i ögonen. Då är ja väl lite gladare. Jaja nog om detta idag.

Fanny: Att du ens frågade om du fick vara kvar som min vän. Du är den bästa vän jag har, du är den ända eller ja inte längre men den ända nära vän som vet ALLT om mig. Du kmr alltid vara den bästa! Love ya!

Idag skulle johan vara ledig men blev att ta sig till skolan ialla fal, dom har så otroligt mkt att göra nu. Tycker lite synd om dom. Men de är ju något dom måste göra. Han är så duktig. :) Så vi får se när han kommer hem, skall nog kanske dra med han till affären om han orkar. Känner att jag måste få lite frisk luft. Jag har inte gått utanför denna lägenhet sedan ja kom i söndags. Skulle vilja köpa mig en hårborste, och lite mera glass :)

Va kul att madde och hennes kille har fått klart allt i sin nya lägenhet nu. Ska bli spännande att kika in hos dom :) Du, dina tidningar har varit perfekta! De värmde jätte mycket att du gav dom till mig på sjukhuset. De är en riktigt vän de. Sedan när ja var hemma i fredags då dina föräldrar kom förbi. Så pratade pappa om dig. Ja blev rörd, du är verkligen en bra vän! Jag tycker att de är jätte synd att vi har vuxigt ifrån varandra lite. Att vi inte umgås så mycket som vi gjorde. Men du är en väldigt nära vän till mig ialla fall. Kommer alltid att vara :)

Nu skall jag slänga in mig i duschen tror jag :) Så ja är lite fräch när johan kommer hem :)
Vad ska ni göra idag då?

Okej.. - Jkp

Nu har ja legat i sängen och kolla på de nya programmet Drömmen om Italien. Jag fick ner nästan ett helt paket nudlar (ja blev mätt o inte att de gjorde ont), de va huuuur gott som helst. Fast de smakade inte så mkt. Jag har ätit glass och banan idag också. wiie luky me va?:D

Jag har funderat lite idag på mitt liv, o hur de är med mig och mina vänner samt hur jag skall göra i framtiden. Men de är tankar ja har för mig själv. Blir bäst så faktiskt:)

Jag älskar att vara här i Jönköping. De är verkligen en plats ja kan tänkas bo på! Jag vill bo här, tillsammans med den personen ja älskar! ♥

Nu enought of this! bye bye!
Natti!

Ett försök... - Jkp

Nu snart ska ja ge ett försök att äta nudlar:) Halsen känns mkt bättre, och ja kan faktiskt prata utan att de gör ont. Men inte några höga toner men lite iaf :)



Håller tummarna att de här kommer gå bra. Bäst att ta en alvdon nu innan Älsklingen kommer hem för då kan ja äta på en gång! :) Har faktiskt inte behövt tagit någon alvedon nu på dagen, visst ja tog en i morse men den har ju slutat värka nu så.

Har suttit i sängen hela dagen och tittat på the hills. De får mig att sakna alla mina fina flickor hemma. Ja vill träffa er laga god mat och bara vara! Någon som tycker de samma??

PUSS!

Onsdag - Jkp

Sitter nu i sängen har ätit en talrik med glass och drukigt en massa vatten. Idag smakade de riktigt bra med vatten, annars har de varit svårt att få ner något överhuvutaget. Men idag åkte både glass och vatten ner självmant! Imorse sov ja med öppen mun, så nu kan ja verkligen känna var sårskorperna sitter. Trevligt för er att veta va. haha Lugna ja visar ingen bild på hur de ser ut, själv höll ja på att spy när ja såg hur de ser ut! ;D

Nu skall jag börja plöja igenom The hills avsnitten igen, jag har börjat om från sratch(stavning?) igen.

Solen skiner så fint ute och har gjort hela veckan. Man blir så glad utav de, man vill bara ut och gå i de fina vädret. Men de får ja icke göra, jag skall bara vara i säng. Fast ja sover ju typ bort hela dagarna ialla fall. Tex, igår vaknade jag strax efter tolv, titade på FB o sedan vilade ja mig igen vaknade nån timma efteråt. Sedan var ja vaken och glodde igenom lite avsnitt av the hills. Sedan somnade jag igen vid 17 och sov till klockan var typ halv åtta åtta. De är helt sjuk att ja kan sova så mkt som jag faktiskt gör:P Jag har väl så tråkigt så de finns inget ja kan pilla med. Men ändå så älskar jag att vara här! :)♥

Jag ringde Ö.N.H - mottagningen (tack för den fina personalen där uppe!!)idag för att få hemskickat ett sjukintyg på att jag är sjukskriven som skall ner till Hotellet så fort ja får de. Så jag får någon ersättning för de. Jag kan inte bara sätta mig där och jobba 2 nätter irad de funkar inte så. När ja knappt ätit på en vecka så finns de ingen energi till de.



Men nu skall ja slänga mig in i duschen och bli lite fräch, eller ja tar ett the hills avsnitt först :) hehe!

Vad gör ni denna Onsdag? :)

 

Tisdag - Jkp

Vaknade vid typ 12, tog febern och de visade självklart inget. (Har lovat mamis att ta de varje dag och sedan höra av mig till henne, så jag hade 36.8) Halsen känns bättre, men vet ej om de är de att jag har tagit en alvedon. När de känns såhär bra som de gör nu, så vill ja bara beställa hem en fet pizza! Men när maten väl kommer i handen på mig så går de inte ner. De gör ont. Så jag får vänta ett par dagar till.



Mina svullnader har jag inte blivit av med, TRÅKIGT!! Jag har funderat lite på om jag skall skriva en bok om detta, töntigt tycker ni. Men vet ni vad? De skiter ja i! Ja ja får se.

Jag har ännu inte fått svar på mitt mail som jag skickade iväg till min chef på hotellet. Ja bör nog skicka ett till. :) Vore tråkigt att åka hem 2 dagar innan ja egentligen skall åka hem. I love it here!! ♥
Fast ja bara är inomhus och sover bort dagarna så älskar ja jönköping!

Nu skall ja börja titta på The hills från starten :) De ska bli skoj!
Vad gör ni denna tisdag era dåliga, usla och fega kommenterare?? ;) hihi

PUSS!

Måndag - jkp

Idag är de måndag och jag har typ gjort nada! Vaknade vid ca 05 låg vaken till johan åkte typ halv nio sedan somnade jag om och vaknade vid 12. Internet funkade inte, ja som var så nyfiken, johan hade skickat en länk till mig på FB. De var en lägenhet som va snygg och som de var visning på idag. Så ja vart uttråkad och somnade om igen och vaknade vid ja ca 1timma sedan. Könt iaf att kunna sova så lätt som ja kan göra. Gör de ont så tar ja bara en alvedon och lägger mig. Såå skönt!

Idag har de gjort ont i munnen en massa. Tog en alvedon i morse, men när den sluta verkar så vågade ja inte ta en ipren. Jag och johan tror ja e alergisk mot de. Halva fejjan svullna igår kväll plus på en massa, då menar ja en massa ställen. Tur så var de inte i halsen! Men ja vågar inte ta mer ipren ifall de är de som gör så de svullnar.

Jag är ialla fall jätte hungrig!!! De är så frustrerande när både mage och hjärna skriker efter mat... Ja försöker o försöker men de bara värker o värker! Jag har lyckats fått ner några skedar mos som johan gjorde. Men de gör så ont att äta just nu. :( ja vill äta!!! Inge mer flytande tack! Ja mår illa så fort ja ser de dära yalla alla flaskorna eller yoghurt eller kräm. De är inte gott längre! Jag vill ha en HÅRDMACKA !!

Så mamma och pappa:
Jag mår bra för övrigt, och ja behandlas som en prinsessa! Önska ja inte var sjukskriven o inte jobba och kunde behandlas så här varje dag! ;) Halsen blir bättre och bättre! Puss på er!♥
RSS 2.0