A day off

...är inte alltid en 'day off'

Denna dag har varit en jätte bra dag för mig. Jag har fått gjort det jag verkligen brinner för här i livet. Jag fick åka ner till studion i morse för att göra en tjej fin i håret inför en fotografering i Jnytt. Dom skulle ha ett badmode repotage. Så jag och mina kollegor fick som uppdrag att göra henne till en beach babe! Det var verkligen sjukt skoj!



Efter det så fick jag göra min chefs naglar. Hon blev så fin så. Hoppas hon blev nöjd med resultatet :) Efter henne så gick vi och käkade lunch tillsammans. Jag gillar Maria, hon är så snäll och go! Jag trivs verkligen jätte bra hos henne i studion. Efter lunchen så fick jag bli fin om mina fransar igen. Som första gången blev jag super nöjd, svårt att bli något annat. Tusen tack igen Maria! Du är grym ;)



One world


Hittade denna sköning på en barndomväns blogg. Jag fastnade såklart för den på en gång.
En remix med skönt gung och en massa bra låtar i en och samma! Loveit♥

Fyra år sedan..


Man blir så sugen på att vilja gå på en bal när man ser alla andra fina tjejer. Det har varit jätte många baler på Elite stora hotellet nu i flera veckor känns det som :)

Nästan så man blir sugen på att testa sin egna balklänning som man hade för sissodär 4 år sedan! Hua va tiden går fort. FYRA år sedan är det jag tog studenten!

Zoosk Girl

Sista helgen i maj

Min sista helg i maj har varit mycket bra. Jag har jobbat fredag & lördag både på hotellet & i studion. Det har varit jätte skoj men så otroligt stressigt. Var han jag ens sitta ner, ta ett andetag och hinna hitta mig själv?

Lördagen var till en början okej men som fylldes med en stor besvikelse men som senare blev väldigt lyckad dag! Det var många snygga tjejer som blev fotograferade och stylade i studion. Det var verkligen skitskoj att få fixa alla modeller! När alla modeller var klara så var det dags att fixa till sig själv inför kvällens partaj. Jag fick följa med till Jonnas kompisar vilket jag tackar dom massor för. Jag hade det jätte skoj verkligen. Men blev liiite besviken på Sliver.. Men de styrde vi upp lite snyggt och traskade iväg till Karlsson istället. Där vi alla kom in plättlätt, före alla i den lååånga kön! Inne där vart de lite shottar och en hel del skaka rumpa! A good night helt enkelt! :)

Idag har jag varit mest seg och trött. Hade en förjävlig huvudvärk rent ut sagt i morse. Men de är de väl värt efter en a good night out! ;)

Nu ikväll blire att göra absolut ingenting:) Soffan och om en stund BB :)

Hur har eran helg varit ?♥

Äckligt!

Var en vän till mig som lade ut denna bild på Facebook, på bloggerskan Kissie. Hon lär ha gått lite över styr när de kommer till 'bantnings metoder' Hon har blivit sjuk. Ja tyckte detta var vidrigt men framförallt äckligt! Uuhäk!

Har varit tyst

Det har varit tyst här en liten stund. Men det har sina orsaker. Men nu är det löst och jag är lycklig igen! :)

Träningen flyter på bra, men de skall bli bättre. Men jag och Jonna har varit flitiga med våra promenader. Munkan runt näst intill varje kväll :) Igår tog vi inte den vanliga rundan utan vi utökade den lite, skönt! hehe De tråkiga är att rundan går så fort nu. Dubbla varv nästa!? haha

Kilona fortsätter neråt. Jag har 3.4kg kvar till mitt mål är satt. Dock så kommer jag inte att fortsätta lägga ut mina veckoscheman som jag har gjort under 4 veckors tid. Men finner jag något gott som jag vill dela med mig så kommer ni självklart att få veta de :)

Recept: Köttfärsgratäng

Detta recept har jag hittat hos en annan bloggare.

Köttfärsgratäng 4port

Detta behöver du:

  • 500g Köttfärs
  • 1 Hackad gul lök
  • 1,5dl Creme fraiche
  • 1dl Tomatpuré
  • Salt & Peppar
  • 2dl Keso

Till ostsåsen behöver du detta:

  • 2dl Grädde
  • 1dl Creme fraiche
  • 2dl riven ost, gärna med mycket smak
  • Salt & Peppar

Såhär gör du:

Du bryner först köttfärsen. Stek sedan med löken en kort stund så den blir mjuk. Blanda ner creme fraichen och tomatpuré. Salta&peppra efter eget behov. Dra sedan stekpannan åt sidan och blanda ner Keso innan du häller detta i en ungsform.

Ostsåsen gör du såhär:
Koka upp grädde och creme fraichen, häll sedan ner osten medans du rör i grytan helatiden. Du rör tills osten har smält. Efter det kan du salta och peppra lite efter behag. Nä de är klart så häller du över ostsåsen över formen med köttfärsen i. Detta gräddar du i ugnen på 200 grader i ca 15-20min, eller tills gratängen fått en fin färg.

(Ett litet tips är att ta hellre förlite grädde i ostsåsen än för mycket. gratängen kan lätt bli rinnig och inte krämig!)

Sail away

Denna låt har funnits nära mitt hjärta bra många år nu. Det kommer den alltid att göra. Den kommer alltid att påminna mig om speciella tillfällen som har passerat mitt liv.



Sail away with me honey
I put my heart in your hand
Sail away with me honey now, now, now♥

Miss me


Bjuder på en sköning :)

V 4 Lchf meny schema


Måndag:
Frukost - ett par stycken coctail tomater
Lunch - bacon inlindad köttfärslimpa med fetaost i & Sallad
Kvällsmat - Köttfärsgratäng & Sallad

Tisdag:
Frukost - 3 ägg
lunch - kyckling och bacon sallad
kvällsmat - räksallad

Onsdag:
Frukost - 1 ägg salami och tomater
lunch - köttfärsgratng och sallad
kvällsmat - hemmagjord kebabsallad med vitlökssås

Torsdag:
Frukost - 1 ägg
Lunch - Köttfärsbiff med sallad
Kvällsmat - 3st kyckling klubbor  några skivor gurka & några körsbärstomater

Fredag:
Frukost - ett par salami skivor
Lunch - Lax & sallad
Kvällsmat - kebabsallad (unnar dag)

Lördag:
Frukost - ett ägg
Lunch/kvälsmat - salmi & brieost paj med sallad

Söndag:
Frukost - salami & brieost paj
Lunch - plock mat: Brie&salami, osttärningar, gurka, tomater,
ägg med majonäs, ostchips, vitlök, soltorkade tomater

Måndag:
Frukost - 1 ägg
Lunch - köttfärs gratäng o sallad
Kvällsmat - kyckling gryta med paprika & sallad

Tisdag:
Frukost - 1 ägg
Lunch - Kycklingfilé & sallad
Kvällsmat - kycklinggryta & Sallad



Nu efter 4 veckors diet av LCHF har jag gått ner -6.1Kilo. Exakta måtgten runt midjan och så kan jag inte säga men midje måttet är minst -7cm. Och hur jag nu kan veta de är att mina arbetskläderna är stora för mig nu. För mig känns det så otroligt skönt att få bli av med dessa trivsel kilon. Men jag har som mål att gå ner 3.9kg till. Sedan är jag nöjd. Jag är nöjd nu med men man vill fullfölja sin plan och nå sitt mål.

Hoppas ni når era mål som ni har satt upp. Kan jag kan ni! KÄMPA!

Do it & Dirty situation!





Inge sugen man blir på att dra ut och dansa när man hör dessa låtar då :)

Hold Yuh!



Jnytt.se

Igår var jag med på jnytt.se det var lite skoj att se sig där. Jag lade upp länken på facebook. Var de några utav er läsare som såg de eller som hade sett de på jnytt.se ?

Såhär såg det ialla fall ut :) hihi



 

Bal - Frida

Såhär blev Frida idag när hon var hos oss på Marias Glamour Studio :)











Make up - Sara Hedgren
Hår&Naglar - Jag
Fotograf - Camilla Svensson

Måndag - Ny vecka!

Idag är det äntligen måndag. Dagarna nu i helgen har gjort mig förvirrad. Men de är väl kanske för att jag jobbar på två ställen och har jobbat nu ganska mkt. Men jag klagar absolut inte!! :)

 

Idag skall jag till Marias Glamour Studio för att göra en baluppsättning! Det ska bli hur skoj som helst att för köra igång med de nu. Jag älskar dessa tider på året när flickor kommer och skall bli fina om håret och naglarna inför en Bal eller student. Alla är så glada och positiva till allt som har med detta att göra! Jag vill gå på bal igen det var ju jätte kul att få klä upp sig och känna sig som en prinsessa :D

  

Nä nu måste jag göra mig klar, jag skall gå till jobbet idag för efter jobbet skall jag och Jonna ut och power walka litte!

Så vi höres lite senare i eftermiddag!
Puss o krams♥

Inget LCHF mat schema idag!

Nej, det blir inget LCHF mat schema idag. Det kommer på tisdag. Då är det exakt 4 vekor sedan jag började :) Hoppas ni klarar er tills dess :)

PUSS!♥

FUL/SNYGGA!

Dessa är så fula så dom blir snygga!


Ja föll för dom ialla fall, så någon där ute som vill ge dessa till mig är mkt välkommen att göra de ;) haha

Vackert väder.

Jag satt ute i solen på balkongen och de brände på gött! Men rät som det var så kom det en bamse moln och bara tog min sol ifrån mig! Morr! Så jag fick gå in och då blev jag så himla rastlös. Så jag ställde mig framför spegeln och lockade håret :P haha Så nu kommer jag och Jonna som alltid är snygg vara dom snyggaste som går runt munksjön sedan när hon slutar ;) hehe

Men visst blev jag sport-snygg? ;)

 

Belv taggad!

Jag såg att en vän till mig hade lagt upp det kommande bodypump passets tracklist. Och det ser mycket lovande ut tycker jag. Det är många bra låtar. Jag tänkte därför lägga upp dem här i detta inlägg, jag hittade tyvärr inte alla men dom som jag hittade :)

Bodypump 78

Warmup: Saturday – Basshunter
Squats: Beautiful Monster (Damn-R Remix) – Mick Lion
Chest: Sweet Child O’ Mine – Swade
Back: Tonight Is The Night 2K10 (Extended Mix) – Raindropz! vs Le Click
Triceps: Yeah 3x – Chris Brown
Biceps: Raise Your Glass – Pink
Lunges: Firework (Klub Smasherz Remix) – Galaxy Surfers
Shoulders: Welcome To Africa (Short Cut) – Paffendorf
Abs: Please Don’t Go – Mike Posner
Cooldown: Just A Dream – Fire & Ice
Alternate Biceps: Escape Me – Tiesto feat. CC Sheffield

Visst var det bra låtar ? :)

Jag kommer ialla fall försöka ta mig på dessa pass nu, göra det till en rutin igen. :) Förkylningen som jag hade har ställt till de rejält. Sedan har jag bytt kostvanor så det har gjort så att kroppen har varit mycket tröttare nu innan den vänjer sig. Men snart är jag i full gång igen. Jag har tränat en del nu i vckan på gymmet och det går bättre och bättre :)

Årets första

.. Bal-naglar är gjorda :) Här är dagens arbete på Frida som skall ta studenten och ha bal på måndag. Jag tyckte dessa naglar blev så fina på henne. Det var hennes första gång hon har naglar så jag hoppas hon är nöjd. Vi gjorde dom lagom långa och såklart klassisk fransk manikyr :)

En lång, väldigt lång lördag.

Det känns inte som att det är en lördag idag. Jag var hur trött som helst i morse när jag steg upp ur sängen. Jag jobbade på hotellet till halv två och direkt efter det åkte jag till studion och jobbade. Jag kom hem när klockan var ca 17.20. Snacka om en helt slutkörd Sarah. Har fortfarande inte fått i mig någon mat idag. Men de står i ugnen och de är väl mat om kanske 40 min.

Min hjärna hänger inte direkt med i svängarna jsut nu känner jag. Jag är inte på humör. Så den som retar mig eller trycker på fel knappar är de kört för. Inge illa menat men så är det när jag är super trött och speciellt när jag inte har fåt någon mat i magen!!

Kvällens myslåt!


Med denna låt säger jag godnatt och myser ner mig i sängen hos mylove♥

Who is ?

Mh, rätt låt. Vem är egentligen perfekt? Who is?

Ingen är perfekt. Inte jag, inte du och inte dom andra. Lär att älska dig själv så kommer du långt men ingen kommer någonsin bli perfekt. Så kom ihåg att INGEN människa här levandes på vår jord är perfekt. Alla är vi olika, olika bra på saker. Olika till sättet, olika till utseendet. Vi har olika åsikter om allt här i världen. 
Så INGEN är eller kan vara perfekt!!

Ler & skrattar inombords!

Denna kväll eller denna dag har varit bra. Hur bra som helst. Mycket skratt på jobbet. Mycket skratt på promenaden. Nu innan jag och mylove skulle käka. Nu när jag sitter här. Jag ler & skrattar inombords!
Visst har ja fällt några tårar idag, på grund av saknad familjemedlem. Men det är goda tårar.



Men just nu sitter jag och lyssnar på bra musik som får mig att må bra, känna glädje och lycka. Har sms konversation med pappa och Jonna. Jag trivs, jag mår bra. :)

Lovelife♥

 

Frajdäj!

Äntligen är det FREDAG. Fast veckan har börjat segt har den sprungit maraton till slutet. Veckan har varit bra hittills, men veckan är inte slut än och mkt kan hända ;)

Idag har jag jobbat på hotellet till 16 och sedan tog ja mig en sväng till Maria och kollade in nagelgrejerna som jag skall få börja använda. Och det är redan imorgon. Har en tjej som jag skall få fixa till balen som ska få sina naglar fixade imorgon och frisyren på måndag :) Såååå otroligt roligt! :)

   

Ikväll har jag och Jonna varit ute och gått runt munksjön. Det var jätte härligt och trevligt. Det känns lite bättre att ha någon som vill gå ut och gå och som jag klickar så otroligt bra med. Jag och Jonna har mycket gemensamma åsikter om mycket! Jag tycker det är skitskoj att vi har börja umgåtts :)

Nu strax när mylove kommer hem från hans promenix så ska vi käka. Bra det för min mage skriker efter mat just nu! :) Sedan blire mys hela kvällen lång! ♥

Imorgon väntas det jobb x2 :D Ingen gladare än jag. Först blir det att ta mig till hotellet för att direkt efter ta hand om en tjej som ska bli fin om sina naglar(nämnd ovanför). Det ska bli superduperskoj!

Här är en baluppsättning som jag gjorde för några år sedan :)



Nu får ni ha en trevlig helg sötisar!
PUSS♥

2år sedan



Du lämnade oss med en enorm saknad och tomhet!
Men du är fortfarande lika mycket älskad och kommer föralltid att vara! ♥

Så mycket fint!

Jag har hittat en massa fina saker på hm. Ögonshoppa får man väl göra ? ;)

Längtar...


Längtar...

Done!



Då var dagens träningspass avklarad! Det blev ett ben & mage pass. Super skönt att få pumpa benen litte ;) Gjorde lite armhävningar också. Sedan som avslutning körde jag 15 snabba&hårda minuter på Ct'n. Så efter detta träningspass är min kropp helt slut kan jag säga! :) Men de känns mycket bra att få igång träningen igen. 

Har lega lite lågt med den iom att jag har varit förkyld och att kroppen håller på att ställa som sig nu när jag har bytt kostvana. Kroppen blir lite tröttare och orkar inte på samma sätt nu som för ett par veckor sedan. 

Men nu skall jag komma i gång igen. Har varit ute och gått en hel del men inte kört något riktigt hårt träningspass. Så lite nöjd är jag iaf :)  

Inspiration

Inspiration


Smile and be happy♥

En hel del är gjort!

Idag blev det ingen träning. Jag har sprungit runt här hemma en hel del nu idag. Mina ben, hela kroppen och huvudet är helt slut kört!

Jag har dammat hela lägenheten, diskat, dammsugit, moblerat om i alla fönsteroch så har jag bytt gardiner i köket :) Det blev jätte fint faktiskt. Köket såg ut att vara mycket större än tidigare. Nu skall vi bara få tummen ur o fixa de som inte har blivit fixat sedan vi flyttade in. Det vill säga att skruva upp lite hyllor och sedan ska det nog upp lite tavlor. Men det kommer inte bli just idag eller imorgon eller denna vecka. Men snart :) Jag är ialla fall mycket nöjd över min insatts idag! :)

 
 

Vänskap


Väd är egentligen vänskap?
Finns en hel del som jag har börjat tvivla på när det gäller vänskap.

Tur är att jag har det jag älskar som mest
Älskar dig mylove

Why?


Varför, varför?

Dear John!



Denna film Dear John var ju helt underbart bra! Det var riktigt länge sedan jag tittade på en sådan här film. Denna film är en typisk tjej-böl-film! Samma person som har gjort denna film har gjort the notebook. Jag såg att det var en annan bloggare som hade kikat på denna och tyckte den var bra. Så jag vart också sugen på att titta på den. Så nu har jag fått lite egentid, tittat på film haft tända ljus och ätit god glass med frusna hallon. mums :)

Har ni sett den?

Ett år sedan!



Idag är det exakt ett år sedan jag tog min examen som nagelteknolog inom akryl 18/5 2010.
Gud va tiden går fort när man tänker efter.



Dessa blev mitt slutresultat på min modell som jag hade på examensdagen. :)

När pengarna flödar så blir de en rad till med utbilningar, man vill bara ha mer när man börjar! ;) Right?

inspsiration

Godmorgon!

Uppe med tuppen vare ja! Jag skjutsade iväg mylove vid ca 07.10 till ett företag han skulle till. Så nu har jag käkat lite frulle och väntar på att Jonna ska höra av sig. Vi ska ta en promenix är det tänkt! :)

Senare har ja planerat att ta mig till gymmet o köra lite styrka, idag blir de lite ben och mage! En kortis på Ct blir de nog innan hemgång.

Annars skall de fortsättas att städas här hemma. Hoppas städsugt blir bättre för just nu är de helt borta! =/

vad ska ni göra idag? :)

Snart läggdax!

Yes det är snart läggdax för min del, imorgon blir det en tidig morgon :) Efter big broteher blire en dusch och sedan sängen!


Natti♥

Inspiration


give me lovly glamy nails now pleas!

Lediga tisdag!

Idag har jag hunnit med en massa känns det som. Men vette tusan om de syns att en massa är gjort haha!

Jag har tvättat, diskat, plockat överallt. Sedan tog jag mig an vårat skåp som är över våran kyl & frys. Så nu är de ordning där. Fixade även alla väskor som var över garderoben samt ordnade ite vid skrivbordet så nu ser de betydligt bättre ut. Satt in massa viktiga papper i min pärm. Och nu har jag nyss kommit hem från en PW runt munksjön. Fast listan som skall vara klar idag är inte klar än. Tror inte heller jag har mer energi för att göra klart den heller. Haha!

Mitt sötsug har varit enormt idag, vette tusan va de är. Jag är fortfarande kvar på samma vikt. Men ska bli skoj att se nu när jag har kört igång med träningen igen, dock är de väldigt lungt än så länge. Jag kör så hårt kroppen orkar helt enkelt!

   

Inspiration

Godnatt


Sov gott♥

Super bass♥



Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, bass
Yeah that's that super bass
Got that super bass boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, bass
Yeah that's that super bass
Boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, he got that super bass
boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, he got that super bass ♥

Godnatt!

Nu blir det att titta på BB och sedan släcker Sarah lampan och säger godnatt! Imorgon blir det att gå up tidigt för då äre jobb som väntar! ♥

V.3 LCHF MAT MENY!

Måndag:
Frukost - 3 finn crisp med ost
Lunch - Köttfärsbiff & Sallad
Mellis/kvällsmat - Blomkålspure, stekt fläskfilé & tomat/löksallad



Tisdag:
Frukost - äggröra & korv
Lunch - 2st finn crisp med ost & gurka
Kvällsmat - Stekt fläskfile med knaperstekt bacon i ugn & stekta
grönsaker (gul paprika, zucini, gullök & purjolök)



Onsdag:
Frukost - 3ägg
Lunch - gårdagens kvällsmat- fläskfile grytan och grönsakerna
Kvällsmat - fläskfile grytan + sallad

Torsdag:
Frukost - 2ägg
Lunch/kvällsmat - ost och skinksallad
kvälls snacks - vanilj glass o lite blåbär



Fredag:
Frukost - 1ägg
Lunch - Kyckling & Sallad
Mellis - Köttbullar & gräddsås
Kvällsmat - Tacos med ost & Sallad



Lördag:
Frukost - 1 ägg
Lunch - tacos med ost & sallad
Kvällsmat - Planka (unnar dag)

Söndag:
Frukos - ett par stycken cocktailtomater
Lunch - fläskfilegryta med bacon & Sallad
Kvällsmat - Kyckling sallad med bacon



Denna vecka visar vågen -5kg sammanlagt på dessa 3 veckor! Och -1cm runt höter/mage och -1cm runt låren. :)

Svart långklänning!



Har länge letat efter en svart långklänning. Så i veckan när vi skulle fotografera oss så hade min kollega Jonna en fin svart långklänning. Så jag får tacka henne för tipset. Så igår hade jag detta på mig och en svart kofta när vi var ute och käkade på resturang. :) Jag gillar denna starkt och den kommer användas väldigt flitigt i sommar! ;)

Vad tycker ni? Hitt eller diss?

Att plötsligt...

... falla ut i gråt!

Jag har under de senaste nätterna drömt så fruktansvärt mycket. Och det är inga positiva drömmar. Har vaknat upp och varit ledsen, och varit anfådd! :/

Idag när jag gick från gymmet så fick jag en sådan saknad efter våran hund. Om 5 dagar är det 3år sedan han lämnade oss. :'( De gör ont i hjärtat, men han mår som bäst nu.


Braxen♥

Lördag!

Lediga lördag, men fullt upp ialla fall!

Nu har jag städat och skall sätta mig ner i 5 min o pusta up och ta mig en skål med glass :) Sedan blir det att hoppa in i duschen för att invänta mylove och sedan ta bilen och handla lite :)

Ikväll skall vi ut och käka med ett par kompisar! Dom är här på besök hos en släkting. Så idag får jag träffa lilleman Albin! :) ♥ Ska bli hur trevlig som helst med Marlen, Jerry, Albin & Emma!

Nä nu hinner ja inte sitta här mer! Vi höres senare sen eller imorgon!
PUSS!

J'aime la vie ♥

Finner inga ord! ♥

Jag är lycklig, stolt över mig själv. Jag älskar mitt liv, älskar det jag har!
Jag älskar min darling så otroligt mycket!

Svarta nya fransar!

Så här blev mina fransar:) Känns verkligen jätte skönt att slippa måla dem! Sedan kommer dom vara uppåtböjda! LOVELY♥



Kommer visa här någon dag då jag är iordninggjord. Så ni får ett bättre bild :D

Höger eller vänster?!

 

Ska det vara färg eller svartvit, vilket tycker ni blev finast??

Kortet som skall vara till hemsidan hos Maria kommer bli detta:



Vad tycker ni ? :)

Fransar!

Idag skall jag till stuidon igen. Maria skall fixa mina fransar. Detta ska bli hur spännande som helst! Ni får såklart se före och efterbilder! :)



Sedan kommer Sara också så vi får se alla nagel grejer! Det ska bli jätte kul det med! :D Sara är en jätte trevlig person och hur härlig som helst! Så hon och jag kommer nog funka jätte bra ihop! Nagelsarorna ;) hihi

Bara fem kvar!

Nu har jag gått ner 5 kilo och har bara 5 kilo kvar! :D De känns bra och roligt!

Igår provade jag kläder som ja har tyckt suttit som ett korvskinn men som nu sitter slappt och så som ja vill :) Jag hade som mål först att jag skulle komma i dessa klänningar som är i min garderob. Så jag testade 2 utav dessa nu, och jag blev glad! För nu kan jag äntligen ha dem igen! :D ♥



Det rä väl kanske 2 eller 3 år sedan jag köpte denna blåsa, men efter typ 1 år så gick ja upp i vikt och har inte kunnat sedan dess använda denna fina klänning! Men nu ser ni att nu kan jag använda den igen! :D

Glass&NyStart!



Dessa bröd har jag hört skall smaka som bröd ska. Det skulle även finnas på Ica Maxi. Men nepp inte här i Jönköping. Men Troligtvis så kan dom ta hem det. Om jag ringer till dem imorgonbitti. Vi får väl se :) Vore kul att testa!!

Köpte vanilj glass som vi får äta, vi som går på Lchf kost. Idag när det var fruktansvärt varmt ute så vart jag sååå sugen på glass. Så nu ikväll så gick jag & mylove till Ica Maxi för att kika om dom hade glassen då. Åh jag blev så glad!!!



Alla säger att den inte ska smaka så gott o ditten och datten. Men den är faktiskt god! :) Jag gillarn! :)

Nu är jag redo!

Nu är jag färdig fixad för möte & foto tagning hos Maria.
Det fick bli ett par svarta leggings från Vila och en topp från Hm som jag tog på mig. Kommer även sätta på mig en kavaj, men vet ej om den blir på eller av. Vi får se, kollar vad de andra tjejerna har på sig :) Samt skor har jag ingen aning heller, tar med mig ett par klackar men tygskorna får vara på sålänge! :)

Vad ska jag ha på mig?


Jag vet inte vad jag ska ha på mig på dagens fotografering till Marias hemsida.
Jag får slänga in mig i duschen och sedan ta fram och testa lite olika.. :)

Alltid samma problem när det gäller tjejer & kläder till något lite mer speciellt. hehe

Inspiration

Det fortsätter..

..att gå neråt på vågen. Jag trodde för någon dag sedan att åh nej de har stannat och vänt igen. Men icke sa nicke! Nu har jag 5.5kg kvar till min målvikt. Jag har gått ner 4.5kg hittills på snart 3 veckor.

De märks faktiskt och de glädjer mig något så grymt mycket. Men en sak är inte så skoj. Vart har mina bröst tagit vägen? HAHA Inte för att jag har haft några speciellt stora så men dom jag hade är ju snart borta.

Idag till frulle blir det kockta ägg och får se omja steker något bacon till. Sedan lite senare blir det att äta rester från igår. Det var super duper gott. Vi gjorde fläskfiel med bacon soltorkade tomater o grädde inne i ugnen. Till det stekte vi gul paprika, gullök, purjolök, zukini och broccoli. MUMS!

Onsdag!

Idag har jag ledigt från hotellet. Men dagen är nästan fullsmetad iaf! :) Nu strax ska jag ta mig bort till gymmet en sväng, och sedan efter gymmet blir det lite god frulle och lite solning på balkongen! Lite senare sen idag skall jag på möte och bli fotograferad. Det ska bli jätte skoj att få träffa alla tjejerna och Maria igen :)



Inspiration

PW i solen!

Nu blir det att trycka in lurarna i öronen och ta mig ut på en PW runt munksjön. Härliga väder! ♥

Tungt & jobbigt!

Idag var jag till gymmet. Det var verkligen tungt & jobbigt. Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge, minst 2 veckor är det ialla fall. Det blev att stå på Ct'n i 30 min och sedan gick jag och mylove runt munksjön :)

Nu blir de sängen, godnatt! :)

V.2 LCHF Meny

Måndag:
Lunch - Kummel (fisk) & sallad
Mellis/kvällsmat - Biffstroganoff (gjort på grädde, salt, peppar,
lite tomatpuré & lite lök) & sallad.

Tisdag:
Frukost - 1ägg
Lunch - Köttbullar sås & sallad
Kvällsmat - Egengjord hamburgare med ost, vitlöksdressing & sallad.
Kvälls snacks - Salami & ost rullar



Onsdag:
Frukost - 1ägg
Lunch - Fläskytterfile & ungsbakade grönskaer
Mellis - 2st salami & ost rullar
Kvällsmat - 1 korv 1 ägg & pones med salami,ost & gurka

Torsdag:
Frukost - 1ägg
Lunch - kött & sallad
Kvällsmat - Fisk, romsås & sallad

Fredag:
Frukost - ägg & bacon & korv
Lunch - 3st finn crisp med ost
Mellis - Kycklingröra & sallad
Kvällsmat - ägg & Korv

Lördag:
Frukost - 1 tomat
Lunch - hamburgarkött med ost & sallad
Kvällsmat - Pizza (unnar kväll)

Söndag:
Frukost - Pizzasallad
Lunch - Sallad & fläskfile
Kvällsmat - Krämig köttfärsgratäng, sallad & vitlökssås


Efter andra veckan visar vågen -4.2kg. Måttet runt magel och öfterna hamnade på 87cm, -1cm. Har inte kommit igång med träningen under den veckan som har varit. Ska bli spännande nu vecka 3 o se hur vågen visar när träningen skall in i schemat också. :)

Börjar ta form



Träningen har jag legat väldigt lågt med iom att min förkylning ständigt tittar fram, vilket stör mig som bara den! Jag är aldrig sjuk annars. Men men till veckan blir det att komma igång lite igen. Det ska bli skönt. Det har ju känts bra att man har tappat ivikt utan att behöva träna. Hoppas de bara fortsätter nu som vanligt och att jag inte bara går upp allt nu när jag sätter igång med träningen. Jag har ju 6 kilo kvar tills mitt mål är nått! Än så länge har dieten funkat hur bra som helst. Bara det att när jag blir rastlös så tänker jag BARA på sådant jag INTE ska äta som tex. potatis, pasta & vittbröd. Det är de saker som jag saknar mest. :) Men När mitt mål är nått så skall jag lägga om kosten för att få äta lite kolhydrater :) Men i rätt mängder!

Jag är verkligen nöjd över hur min kropp börjar ser ut nu, min putmage är nästintill borta vilket jag hurrar många gånger om för. Nu är det bara lite runt höfter och låren kvar som skall jobbas bort lite mer :) Men jag är på bra väg att lyckas!!

Soliga söndag!

Det är underbart väder här i Jönköping. Strax ska jag göra ett himla ryck här och städa. Väntar bara på att mina låtar ska bli klara som skall in i min mp3. Musik är bara ett måste när man skall städa, right? ;)

Förhoppningsvis så får jag lite sol på mig idag också!

Idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag står hemma i Karlskoga på salongen där jag jobbade innan jag flyttade hit till Jönköping. Ska bli otroligt skoj att får komma hem till alla igen:) Dock så blir jag hemma bara 3 dagar, och dom är fullsmetade så jag hoppas jag hinner med att träffa alla som vill träffas :)

Sedan har jag ju 2 baluppsättningar som skall göras, ska bli såå otroligt skoj att få göra dessa tjejer, jag längtar! :D

Ingen vart så glad som jag!

Som ni läser lite längre ner bland inläggen så var jag på en arbetsintervju i igår (fredags) klockan 10.00 på en studio.

Dagen innan är jag inte ett dugg nervös som alltid. Det kommer sedan på morgonen cirka 1 timma innan jag måste åka. Sedan jag flyttade hit har det varit jätte svårt att få intervjuer, arbetsgivare som söker personal svarar inte när man tar kontakt med dom osv.

Jag var på hotellet och jobbade som vanligt. Någon timma efter vi hade ätit lunch kikade jag på min telefon och såg att jag hade ett missat samtal och ett röstmeddelande. Jag kände inte igen numret som hade ringt, och blev genast nyfiken och lyssnade av meddelandet. Det var Maria! En tjej som kommer öppna en studio här i jönköping som sökte nagelteknologer och stylister. Hon ville att jag skulle ringa upp henne och vi skulle boka en tid för att träffas. Resten utav dagen gick jätte fort. Hemma rå ringde jag och på fredagen skulle ja komma till henne.

När jag kom in i studion så kändes det jätte bra, verkligen som om de var 'hemma'. Ja ni förstår. Luftigt och jätte fin lokal. Maria var/är en jätte gullig och jätte trevlig tjej verkligen!

Intervjun gick bra, jag fick jobbet och senare på kvällen skulle hon ha invigning så hon frågade om jag hade lust att komma. Självklart ville jag komma! Jag fick träffa de andra tjejerna som också kommer jobba där, det var också så himla skoj. Det känns som att detta kommer bli något stort och jätte bra när det väl kommer igång! Jag hoppas och ber till gud att detta blir som Maria har tänkt sig! Maria vet vad hon vill och det syns verkligen på henne att hon vill detta och kör fullt ut! Kul att se en sådan person med så mycket energi! :)

Mamma var den första jag ringde till när jag kom ut från studion. Jag blev så glad så tårarna sprutade! Äntligen får jag jobba med det jag verkligen brinner för! Ah detta kommer bli sjukt skoj!



Dåligt av mig...

...att inte ha uppdaterat så mycket under ett par dagar här. Men det har verkligen inte hunnits med alls. Jag har inte ens hunnit pustat ut känns det som. Men nu kommer jag vara på banan igen :)! 

Mina trivsel kilon fortsätter att trillar utav mig i vanlig ordning och ingen är gladare än mig ;) Nu har jag tappat -4.1Kg på 2 veckor. Jag har varit (enligt mig) skit duktig och hållt efter med allt som heter sött och kolhydrater! Det låg ett måttband här på hallmöbeln som jag bara var tvungen att låna. Dock har jag inga mått från start. Men runt minaöfter och bredaste partiet på magen har jag nu 88cm. Om det är mycket, lagomt, normalt eller lite har jag INGEN aning om. Samma gäller runt låren, där jag har 55cm. Så om en vecka så blir det att kolla måtten igen, men först måste jag införskaffa mig ett måttband ;) haha

Open your eyes


open your eyes and se the beautiful light in your life ♥

Imorgon, hoppas!

Imorgon är det fredag, den dagen som jag ville ha så fort. En tjej på jobbet frågade mig om jag var nervös, och det var jag inte förens nu typ. :) Varför skall man bli nervös egentligen?



Imorgon skall bli en otroligt rolig dag, det känner jag på mig att det blir också! Jag hålla alla tummar och fingrar som går. Att få denna chans vore så otroligt roligt! Det är något jag verkligen vill och som jag verkligen brinner för!

Men vad skall man ha på sig? hur skall jag ha mitt hår? Sminket? iiiiih!!! Man måste ju se snygg och stilren ut tycker jag. Hur skulle ni klä er på en intervju? :)

Inspiration

'Pones' LCHF bröd.

För någon dag sedan hittade jag ett recept på ett Lchf bröd som skulle vara ungefär som scones. Eftersom jag har varit så sugen på bröd nu i flera dagar så tänkte jag att detta måste jag testa!

Vi testade det idag. Men jag blev återigen besviken. Dessa smakade nästan som oupsis. Alltså inget för min smak tråkigt nog. Jag kommer nog aldrig hitta ett LCHF bröd om jag kommer suckta efter till frukosten.



Har n något gott lchf BRÖD recept så får ni mer än gärna tipsa om det! :)

Nya fräscha!

Var ju tvungen att fixa till mina förskräckliga naglar som har vuxigt som ogräs. Och som jag inte har haft så stor tid över att göra fina igen. Sedan om jag skall på intervju så måste jag ju visa min bästa sida o vara fin såklart :)

Det blev den pastell rosa igen, men på ringfingret blev det vit med 2st marinblåa prickar. Jag tyckte detta vart bra och fint. Stilrent! Ilikeit!♥

Vad tycker ni?

En seg & bra dag!

Dagen började jätte segt, jag har varit så trött dessa dagar då jag har varit genomförkyld. Idag hade jag stora påsar under ögonen. Annars har agen gått ganska fort. Det gick snabbare i slutet av mitt arbetspass. Jag hade ett meddelande på min röstbrevlåda. Ett mycket positivt sådant! :D När jag fick se det så kände ja inte igen de nr som hade ringt, så jag var otroligt nyfiken att lyssna av medelandet. Jag hade mina aningar om vad det kunde kanske vara. Och mycket riktigt så var det vad jag trodde! :)

Igår sökte jag jobb på en studio som kommer ha invigning nu på fredag. Jag sökte som nagelteknolog men kan även söka som hår stylist också :) Så på fredag skall jag på intervju hos Maria på Marias glamour studio! Det ska bli väldigt spännande. Jag håller verkligen alla mina fingrar och tår för detta! :D

V.1 LCHF - Meny.

Här kommer min första vecka på Lchf kost. Här ser ni vad jag ätit till Frukost/Lunch/mellis/kvällsmat. Även min vikt denna vecka!










Efter första veckan har jag tappat 2.8 kg :) Det mesta utav det är vätska, så det kommer inte gå i denna fart hela tiden. Men motivationen blev betydligt högre efter denna vecka! :)

Hoppas ni gillar detta inlägg!
PUSS♥

Lördagsgodis :)

Nu när vi går på LCHF så är det förbjudet att äta godis och sötsaker på grund av att metabolismen försämras om man intar kolhydrater. Det har varit tufft för mig ibörjan iom att jag är världens största gottegris! Jag älskar godis och har ett begär av cola. Nu har jag gett mig tusan på att jag skall skippa dessa sockerbomber ett tag. Så mylove hittade en grymt god sak som vi kommer få unna oss på lördagar. Istället för sötsaker, godis osv. Olw har kommit ut med en nyhet. I vanliga fall är jag inget 'big fan' utav mandlar, jag gillar dom inte alls!! Men dessa kommer jag att köpa och unna mig på lördagar. :) Mums!

ROSTADE MANDLAR


RSS 2.0