Imorgon

Ja imorgon får ni en rejäl uppdatering här i bloggen! :) ikväll har jag ingen ork till det. Vi har en del att fixa och min kropp stretar emot mig. Så ingen tippen dag för mig. Hoppas eran dag har varit bättre:))

Puss*

Oj, länge sedan!

Här har det dammat ett tag!

Men så fullt upp jag har haft det. Eller haft, jag har rätt fullt upp! :) inget jag klagar på direkt! Jag är ju en tjej som vill ha rörelse i allt näst intill alltid.

Jag har börja jobbat, trivs jätte bra på salongen! Så det känns toppen! :D var på kurs igår och på kvällen blev det visning! Hade det super kul hela dagen.

Nu är det bara att komma in i det lite mer så man känner sig "hemma". Och det gäller allt, vårat hem, vänner, jobb och hela staden. Jag trivs väldigt bra här faktiskt. De känns inte konstigt eller så.

Jag är iaf stolt över mig och J<3 det är ganska stort att lämna allt igen och bosätta sig i en stad där man inte har några vänner eller nått. Det bästa är att jag har min älskling vid min sida! Han är den bästa! <3

Nu blir det att läsa lite och sedan köra igång efter lunchen igen!:) hoppas ni får en fin dag!
Puss :*

WISH

WISH <3


Om My way

Nu är jag påväg, har suttit på denna buss sedan 15.20, ner till Helsingborg! Har ca 1h 25min kvar. De har gått ganska fort. Pappa rekommenderade en sida som man kunde strema film på så jag har sett en film:)

Imorgon är det en "big day for me"
Jag är nu ganska lugn men lite nervös. Jag håller tummarna att det går bra! Ni kan väl hålla en tumme för mig?:))

Så vad gör ni mina fina?

L♥O♥V♥E

 
Jag älskar dig mylove♥

My day

Idag har jag varit ledig. Har skadat mig så det blir inget jobb denna vecka för mig, var iväg och fick fingret omlagt och tittat på. Det såg jätte bra ut sa sköterskan och hon trodde att min nagel skulle växa ut igen. Vilket var jätte skönt för mig att höra! :)  Idag har jag fixat en himla massa här hemma, packat en del. Så nu är det inte alls så mycket kvar att fixa. Det känns väldigt skönt :)
 
Dåå tänkte jag boka min bussbiljett tills imorgon.
Då blir det en liten resa till Skåne. Helsingborg, mot älsklingen! :) ♥ love it!
 
 
RSS 2.0