TRE

Nu idag är det fredag och tre dagar kvar tills vi åker. Helt sjukt att den dagen snart är här. :) kommer bli så otroligt skönt! Idag shoppade jag en ny bikini och ett par shorts! TUMMEN UPP! :D

SEMESTEEEEER!!!

Herregud va skönt! Nu ska jag verkligen njuuuuta i 3v. Hoppas vädret är med oss dessa tre veckor.

En vecka vet jag att vi får värme och sol. Tunisien kallar om hela 9, NIO dagar! Vart tog alla dessa hundra dagar vägen?? Shit va snabbt det går. :)

Dessa sista jobb dagarna har varit hur bra som helst, vi på jobbet har varit sjukt duktiga! Heja oss!! :D Love My Work, My girls! <3

Jag njuter så otroligt mycket i solen på balkongen med go musik och go dricka. Mmmm:)) vad har ni för er??

Margaretaparken

Här ligger jag och mår så otroligt gott i solen. Men bör strax gå upp till lägenheten för att börja tvätta lite. Vilket inte är så speciellt lockande;) ska skynda mig så kan jag springa ner en sväng när jag har gjort två maskiner;)

Heja heja!

SOOOOOL!

Äntligen är de min tur att ha en "ledig" dag med sol. Jag hoppas jag finner några minuter över till en liten solning. :))

Idag har jag massor som jag ska hinna med att göra. B.la köpa en resväska. De måste jag verkligen göra nu. Ska tvätta och städa osså men de är inte alla lockande. Haha nä dags att sätta igång om jag ska få några minuter i solen någon gång:)

Wohooow

Snart snart snart! Då är de våran tur att sätta oss på ett plan till varma och hoppas fina Tunisien! :)) igår beställde vi från taxfree'n så nu känns de lite närmre:)

Taggggggggaaaaaa! B)

07:56

Då är man påväg till jobbet. Tisdag den 2 Juli. Ja vad säger man? Sommaren är här om man tittar i kalendern men tittat man ut så ser man inte mycket till sommar... Sommar vädret vart är du?? :/ vi hoppas att vädret på våran semester blir mycket bättre än detta!

Igår vart det en springtur på hela 6,5km gav mig själv en fet jävla klapp på axeln rent ut sagt. Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att springa. Men igår gick det bra men trögt. När man märkt att våra intervall träning har gett resultat, då är de kul. :D idag blev de inget gym på morgonen. Mylove skulle iväg till Malmö tidigt med jobbet. Så det får bli bara ett pass idag.

Hur går det för eran träning? :)

RSS 2.0