Godnatt vänner!

Nu skall jag ta en snabb-dusch tänkte jag och sedan göra mig klar för sängen. En ny jobb vecka och nya möjligheter. De jag ser fram emot mest denna vecka är tisdag - då jag ska på utbildningen, onsdag då jag skall göra Sannas naglar, och torsdag då kommer min Älskade Darling hem. Såååå jag har längtat! Jag kommer vara som ett frimärke på han hela tiden! I need him!

Träningen idag gick bra. Förväntansfullt bra. Jag tyckte de va kul. Nu efterhand så? Njea inte sådär jätte skoj. Varför är mitt sug helt borta?? Förklaring uppskattas vid detta lag! :( Suck! Skall ialla fall på Core och combat imorgon o pump är bokat på tisdag, men är så osäker på de. De blir nog ett band ist. Please låt dessa 16 dagar gå fort nu så ja slipper få ångest att gå till gymmet...



Ett paradis! Jag vill tillbaka. Fanny vi måste komma iväg till magaluf isommar! Spannien är hur fint som helst! Bara vi får sol och tid tillsammans så är jag nöjd. Men ja vill ha sommaren NU!!!!!!!

Kram

En Favorit!

Denna bild är en utav mina favoriter! Älskar dig min underbara vän! ♥

Musik make me smile

Ibland så, med rätt musik så ler jag helatiden :) Musik har en sådan himla inflytande på oss människor. Håller ni med mig?

Sitter här med datorn i knät och skall hänga tvätten nu strax. Har fått undan lite här hemma, satt upp mitt nya dusch drapperi. Såå fint och fräscht de blev :)

Tänkte ja skulle fixa till syrrans design lite åt henne. Hoppas hon blir glad då! hehe

Vi höres senare sen så kommer ni få lite bilder också:)

Kram

En solig söndag!

Idag är det en väldigt fin dag. Solen skiner men de är fruktansvärt kallt ute. eller ja de är väl ca -14 ute. Sitter åter igen hos mamma o pappa. Fick ännu en brak frulle. Mumma! :) De klagar jag absolut inte på!

Lillsyrran ville ha med mig till Örebro men ja orkar inte de. Jag fick ett sug på att åka hem och städa. Måste tvätta en del också. Så ja tror de blir att ta sig hem och städa och sådär. Kanske åka hit senare igen. Vem vet? :)

Ne nu packar jag ner datorn och ljudet och åker hemmåt:) Vi höres lite senare sen :)

Hur ser eran söndag ut?
Kram

Första riktiga modellen!

Nu ikväll har jag gjort min syster Alexandras naglar :) Både hon och jag vart faktiskt riktigt nöjda för att vara första hela settet. Det tog ca 2½ timma :) Här kommer resultatet:



Kommentera gärna;)

Ibland vill jag tillbaka!

Sitter här och lyssnar via spotify, klickade mig in och spelar ur mappen 'ALANYA 2009'. Då vill jag tillbaka. Jag hade det sååå himla skoj. Sola bada och en massa god dricka och massa skratt. =/ Den sommaren har varit den bästa semestern på länge. Fast den semestern tillsammans med älsklingens familj va helt underbar också. men men man kan inte dra tillbaka tiden hur mycket man än vill...



 Jag får ta och göra denna sommaren roligare! Visst Fanny? ;) WE ROCK!

Lördag

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa igen :) Skönt faktiskt att ha lite folk omkring sig. Annars är de så tyst o tråkigt. Pappa håler på med en brakfrukost! Hur gott är inte de, med ägg o bacon o allt där till! Jag älskart! :)

Knövlade lite med Marielle och fixade lite nagelbäddar så jag kan öva lite till. Hon är verkligen jätte snäll och ställer upp. Tusen tack! Hoppas ja kan göra något för dig snart! :)

Vi har ju alex lilla krabat här, Wille. HAn är som ett yrväder. Min Katt Iris total vägrar gå ner på nedervåningen. Just nu satt hon i mitt fönster och vägrade gå där ifrån. sedan gick hon ut i hallen och vände o in i mitt rum igen. Jag fick bära upp henne och gå ner o hämta hennes matskål :) Stackars! :)

Nu blire frulle!
Kram

Godnatt!

Detta får bli mitt sista inlägg för idag, eller inatt, eller hur ska man säga? hehe skitsamma! Lillsyrran kom in och frågade om jag skulle ha de sådär på mitt andra data bord här i mitt rum. Ja! Sa jag bestämmt.
-Men ska de lukta såhär?
- Ja de är materialet som luktar så.
- Har du korken öppen?
- Nej det har jag inte.
- När kommer den här lukten att försvinna, Jag får ont i huvudet...
- Jag vet inte du får öppna fönstret så kanske de försvinner fortare :)
- Jahaa.. (stänger dörren och går in på sitt rum)

Haha Lillan då. Du ska sitta i den lukten i ett X antal timmar sedan när jag skall göra på dig :) Eller har du ångrat dig va? ;)

Själv tycker ja de luktar gott, och känner inget efter ett tag. Men pappa kom upp och sa att man blir ju fasen hög utav de här. Jag kommer upp om en liten stund och tittar till dig så du inte har somnat. haha vad jag skratta när han sa de. Pappsen då! Han var allt med och kolla så jag gjorde rätt o kände sedan på naglarna så de var helt slätt och inga bucklor osv. :) Tur att jag har dig ;) haha

Sitter och pratar lite med Älsklingen på msn. Att pratas via telefonen verkar vara hopplöst faktiskt. Den mobilen han har nu har inte tillräckligt med teckning överallt o de är skit irriterande.. =/ Saknar han så himla mkt. De har varit mkt tårar nu ett par kvällar. De är verkligen inte skoj.. Vill inte ha de såhär... Vill kunna leva dagligen tillsammans med dig :( Älskar dig massor min käraste skatt!♥

Nu blir det sängen. Godnatt. Kram.

My work tonight



Såhär blev min klara hand ikväll :) Jag filade och tog på ett genomskinligt lack också:) Va tycker ni?

Kram♥

Mätt i magen och musik!

Nu har jag slutat jobbet, ätit och skjutsat lillsyrran till hennes klass kompis. Lyssnar nu på bra musik och tänkte sätta mig och göra lite naglar :)

Jag kommer självklart lägga in bilder här på bloggen när jag är klar :) Jag skulle göra på syrran men hon skall ju till Göteborg och tävla! Gud va skoj! Lycka till sis, och visa vart skåpet skall stå. Do it like i did!!!!♥ ;) Jag kom ju faktiskt med till SM och vart sjua i hela sverige! De är tusan inte dåligt de inte! höhö!

Ne nu skall jag sätta mig med naglarna!
Kram

Fredag

Är nu vaken och färdig sminkad och sådär. Känns bra att för en gång skull vara uppe i bra tid. Jag skall jobba på salongen idag, känns faktiskt kul att gå dit idag. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa, helgen blir väldigt lung för min del. Har verkligen inget bestämnt och tänker inte bestämma något heller. Jag skall ta med mig mina nagel grejer och sätta mig på mitt rum hemma hos mamma o pappa och bara öva o öva o öva :) Skojsigt!

Hade vela att Johan skulle komma hem men de tror ja inte han gör. Men de skulle vara skoj och verkligen helt underbart. Har saknat honom sjukt mkt nu. ♥

Svar på min mormors kommentar: Klart jag har tålamod för dig! :)

Nej nu skall jag bädda sängen och borsta håret! Hur ser eran Fredag ut?

Kram

Första akryl naglarna!

Här kommer bilden på handen som jag gjorde idag. Jag blev ialla fall väldigt nöjd över mitt resultat :) Vad tycker ni?



Har en tjejkompis som jag skall göra på nästa vecka :) Skulle göra på lillsyrran men kom på att hon skall tävla med skolan så de kanske inte är såbra om ja sätter på naglar på henne då. haha Otur om de skulle förstöra resultatet! :) Måste sedan få in mormor att sluta bita på sina naglar. Ja vill  ärna göra henne så fin:) Tror verkligen hon skulle gilla det :) Så Mormor vi försöker at få ner dina naglar! :) ♥

Någon mer som är sugen är de bara att höra utav sig:) För Jag behöver öva o öva o öva! ;)

Nu blir de natten! Kram

Torsdagskväll!

Nu har jag kommit hem från jobbet och diverse! De gick faktiskt bra idag på utbildningsdagen. Men de va lite svårt de där med materialet. Men de blev bara bättre och bättre. Jag vart super nöjd ialla fall på de resultat som jag fick fram :) I helgen kommer jag öva mer, så är de någon som vill ha naglar så hör av er ? :) hehe

Jag sitter och ler. Ja kan bara inte sluta. Hoppas min tur kommer nu! Jag fick nämligen ett mail, och de var från en salong i Jönköping. Jag har ju inte skickat ut några mer mail och sökt jobb just för att söker jag nu så vill typ alla att ja ska komma på en gång. Men de kan jag inte direkt göra.. Men Denna salong som mailade mig har jag varit i kontakt med förut. Dom ville se hur min sitts var just nu och om jag ville ta upp en diskussion om anställning. Asså de är ju bara en dröm för mig. Går inte att beskriva hur glad jag blev. För jag hade nästa gett upp mitt hopp om att få jobb i Jönköping. Men jag kan tyvärr inte flytta just nu innan utbildningen är klar och så där. Men Absolut till sommaren! Då är jag på! :) Lite skoj att den personen som hade kontaktat mig hade varit inne o kikat här på min blogg lite också! De är så himla skoj! :)

Ni får se bilder senare sen på min hand(löshanden) Hur naglarna blev !
Men nu ska de komma lite flickor till mig, vi ska göra lite mat ihop! Men skriver ikväll sen!

Kram Kram

Torsdag - Kurs dag!

Nu sitter jag här framför Vakna med the voice. Hur mys som helst! Skall fixa de sista nu innan jag skall gå ner till Marielle :) Idag skall vi fila mer och tror vi skulle få känna lite på materialet men vi få se vad som händer :) Tar med mig kameran så ni får se hur de går :) Utbildningen är en räddning för mig nu kan man säga. HAr varit lite down ett tag, men detta lyfter mig. Jag verkligen gillar detta, de är så himla skoj ! :) Jag gillart!

Här är bilden på mammas nagel som jag gjorde. (kameran är inte den bästa) haha



Shower and bed

Sitter och slö tittar runt lite här på internet. Inget som finner min uppmärksamhet så speciellt mycket faktiskt. Denna dag har inte varit min bästa. Hoppas på en bättre dag imorgon, vilket ja vet att de kommer bli! :) Nagelutbildningen är något jag bara ser fram emot och längtar tills nästa kurs dag!

Men nu skall jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen. Skall upp tidigt imorgon. Mer info och kanske bilder får ni imorgon, kameran åker ialla fall med ner i väskan! :)

Godnatt..

Snökaos!

Jisses va det har snöat hela dagen och pågår än. När tar de slut? De har minst kommit 1 decimeter idag. Men de är inte så speciellt kallt. Men de blåser och snöar. Brrr! Mammas kommentar; 'Men bor vi i lappland eller?, bilar kommer förbi och är helt isiga och igensnöade.' Hahah Du är rolig du! Visst ja gillar snön men nu räcker de nog. Sedan skall solen skina.. Men längtar dock för mycket till sommaren nu! Vilken årstid är gillar du bäst?



Ikväll har jag städat en hel del, och sitter bara tar de lungt. De kommer ju lite flickor hem till mig imorgon, vi ska äta lite ihop:) Ska bli mys! Att sitta ensam är en sak jag inte gillar. Blä!!

Ne nu skall ja läsa lite och sedan kanske de kommer upp ett inlägg om ja har något vettigt att säga:) Vad sysslar ni med?

Kram

Standard

Ja mackaroner och falukorv och en hård macka är min nya standard maträtt. Förut var de nudlar, lyxigt va? eller inte. Nu har ja nog förstått hur ni studenter lever. Ja tänker minnsann dock leva såhär ända tills ja har flyttat. Dvs förhoppningsvis i sommar. Skall maila ett par företag igen men måste skriva om mitt CV, jag kan ju komplitera snart med en sak till :) hehe

Men nu skall jag titta en sväng på tv :) Vad har ni för er idag då?

Kram

Trött och läggdax

Nu har jag kommit hem från mamma o pappa. Pump passet gick bra men jag tappar bara suget mer och mer om ja ska vara ärlig.. Fy de är en tråkig kännsla faktiskt. Men de kanske går över.. eller?

Jag provade att göra en nagel på mamma :) Hehe de va skoj, ja lägger in en bild på de imorgon vid lunch ungefär. För nu skall ja hoppa i säng.

Kram o godnatt!

Tar de lungt..

Nu skall jag bara slöa innan jag skall gå ner till jobbet och åka med mamma hem och låna deras bil. Sedan blir de att ta sig bort till Lagret och träna lite. Ikväll är jag inbokad på Pump. Hur skönt som helst ska de bli. Efter gårdagens 2 pass känner jag av i magen(vilket jag aldrig brukar göra) och i skulderna. ;) De är gött de!

Tränar ni något? :)

Super bra!

Idag på kursen/utbildningen så fick vi våra andra kitt som vi skall jobba med snart. Spännande! De kryper i kroppen på mig.. Vi fick först sitta med och titta på hur vi skulle fästa tipparna och sedan fila. Men min största förvåning så gick de super bra! Jag tycker allt ser så fruktansvärt lätt ut för de som jobbar med naglar. Men de är inte sådär jätte lätt. Men de kändes hur bra som helst. Jag fick beröm och jag är verkligen nöjd! Detta blev mitt första resultat! :)


Utbildningsdag!

Nu skall jag få på mig min make up och sedan fixa håret. Utbildningen börjar 09.00, detta är då min lediga dag. Tur att någonting fick upp mig ur sängen. Jag är trött idag! Men nu är jag uppe och är väldigt laddad för att ta mgi ner till Marielle :) Ni får se kort sedan om de blir några kort!

Nu måste jag skynda mig, vi höres efter 15.00 Kram!

Mitt manikyr kitt



Här är de:

Handmassage creamen, badkulor, handsprit, sprit till bordet och verktygen, borste, 1 glasfil, 1 poleringsfil, nagelbands petare, nagel olja, bas lack, rött lack, och ett quick dry lack, och sedan handbadet.

Jag älskar verkligen nagelbandsoljan och sedan handmassage creamen! Men vem gillar inte en skön handmassage? ;)

Mitt bord på salongen

Vid detta bord kommer jag börja jobba med naglar. :) Ett mer specifiskt(stavning?) bord blir de när jag har jobbat ett tag. Men detta är bra att börja med :) Fick ingen bra bild, för de var så jätte ljust i salongen och min kamera strulade lite med mig.

Armband.



Ett fint rosa silver armband :) Pris:49:-

Snart dax för träning..

Då har man precis kommit hem från jobbet. De har varit helt okej idag :) Imorgon skall jag på kurs igen. Åh vad ja längtar, det är så himla skoj, och ännu roligare tror ja de blir nu. Imorgon var det min lediga dag men ändå ska ja upp 09.00 men de gör mig inget.

Nu skall tränings kläderna på och packa väskan. Dags snart för att gå till träningen. Idag blir de Core och combat. Båda har nya pass så de ska bli spännande o se vad de är för övningar :)

Vi höres sen! Då får ni massa bilder och skojsigheter! :D

Kram

Hemma på lunch

Nu har jag fått i mig lite mat och skall strax ta mig ner till salongen igen. Tog lite kort på mitt Nagelbord och manikyr kittet som ni skall få se ikväll :) Spännande va?

Skall ringa träningslagret och boka tid för ikvällens pass, de lutar åt ett core pass och ett Body combat pass. Jag kommer missa outsiders som jag var så himla sugen att titta på men de går säkert i repris eller kanske till och med finns på internet att kolla på. Ikväll är det också Paradise Hotell på 6an :) De får vi inte miss! hehe

Ne nu måste jag plocka undan efter mig och sedan kila iväg. Hoppas eran dag har varit bra så här långt.

Kram S

Kolla in denna tävling!



Finns verkligen jätte fina smycket och en massa saker. Kolla och var med du också! Klicka bara HÄR!

Dagens sista inlägg..

Nu skall jag hoppa in i duschen och så innan ja kryper ner i sängen. Denna söndag har varit lång och allt för tråkig. buhuu. Hann ju iaf fixa lite på bloggen. De blev väl sådär får finlira när jag har tid och lust igen. hehe

Imorgon kommer de upp bilder på mitt nagelbord och mitt manikyr kitt som vi fick förra måndagen då vi började. Hoppas bara försäljaren kommer som vi skall köpa lack utav. Hur skoj som helst. Sedan behöver jag köpa till lite grejer från min kursledare.

Sedan imorgon blir det träning och en del pluggande. Ni kanske får lite små info om just hur du skall behandla dina naglar och sådant stuff. Vi får se. Annars kommer de upp ett till armband imorgon. :)

Ang min luggvideo som ja lovade er. Ja fick inte igång min kamera och fick panik o trodde den hade gått sönder. Så typiskt tänkte jag. Men de visade sig att de var bara slut på batteri. haha

Hoppas eran söndag inte har varit så boring som min har varit :P Sov gott vänner! <3

Armaband.



Ett fint ljusgrönt egengjort armband, kostar 50:-

Maila mig på [email protected] Om ni är intresserade! :) 

nytt, nytt och mer nytt!

Nu blir det ett nytt upplägg här i min blogg. Det skall vara mest inriktning på mitt yrke men även vad jag pysslar i livet. Så vi kan väl börja med att göra om min design lite grann och fixa till lite smått o gott!

Så ser bloggen konstig ut så är den under uppbyggnad! ;)

Vad tror ni?

My night at my work..

Sitter på jobbet fortfarande och längtar hem till sängen :) Min natt hittils har varit kanon! ah jag gillar'n! Mkt prat via skype, msn, och irl. Det känns bra, faktiskt så gör de det. :) Här är iaf my look for today. Jag börjar gilla de här med lockar mer och mer.



Kom fram till förut att jag kommer inte ha en chans att åka ner till min älskling i Jönköping denna månad. OM de inte kmr upp någon jävligt billig sista minuten biljett liksom. Men händer de mig? Aldrig i hela världen skulle jag tro. Det är samma sak som att ja skulle köpa mig en Triss-lott och vinna mer än 25, 50, eller 100kr liksom. De händer aldrig mig. Tråkigt! Men man kan inte alltid få som man vill i livet, men ja hänger inte läpp för de! Näpp här kör ja med mitt happy face all day long baby! Idag fick jag prata lite engelska på jobbet. Väldigt trevliga männ faktiskt, hängde inte med alltid för att dom pratade väldigt fort. Men de va faktiskt lite skoj. Ni som känner mig vet att prata engelska är inte något jag gör frivilligt inte! Men jag tänkte på my london-chick och då gick de mycket lättare. Jag skulle faktisk behöva åka och vara lika tuff som henne. Man lär sig så fruktansvärt mycket engelska. Det är ju jätte bra. Men ja kan ju liksom åka till Gullspång och prata med min vän Judy! Jag skall tusan ringa henne någon dag faktisk. Var ett tag sedan ja pratade med henne.

Imorgon kommer min videoblogg upp om luggflätan, om jag inte är svullen på något ställe i ansiktet dvs. :) Spännande! Sedan kommer de komma upp lite armband (som är gjort utav mig) som jag kommer ha till försäljning om det är någon som vill köpa :) Jag gillar alla mina armband jätte mycket, men kan inte använda alla själv. Blir lite svårt då haha! Men de kommer upp imorgon här i bloggen :)

Hur har eran lördag varit då? Något spännande som har hänt? Tell me all! ;)

Now i´m that Bitch!

Cold case love...

Rihanna - cold case love

En bra låt faktiskt. Ganska fin och bra melodi. Jag gillar den!

Cold case, ja.. Jag satt och precis tänkte på ett dokument, en dagbok som jag har skrivit. Den är till en nära vän. Satt och läste igenom det nu. Säger bara en sak. Fy fan hur mina vänner kan vara, eller ja fd vänner. Min besvikelse kan inte beskrivas med ord. De är så fruktansvärt att de blev så. To bad for both of you. Jag är verkligen ledsen. Världen kan vara jävligt grym ibland. Men ältar man det fram och tillbaka blir saken fan inte bättre. Jag har gått vidare och mår så himla bra. Jag trivs med mig själv väldigt bra. Kan de bli bättre då? Nej :) Jag har allt jag vill ha. Jag älskar min familj, pojkvännen, och mina flickor :) ♥

Jag älskar det jag jobbar med och kommer jobba med. De kan inte ha blivit bättre. Jag har världens bästa chef, host ja min mamma.. Jag är fullt utbildad till Frisör och kommer bli utbildad till Nageltecknolog. Det är en sak jag har längtat efter och äntligen så är jag på god väg. Jag längtar så mycket till nästa kursdag så ni vet inte. :) Dehär ger mig bara mer chanser att få jobb i Jönköping till sommaren. Att ha mer i sitt bagage är så himla bra. Önskar bara att dessa dagar som jag längtar efter bara kom lite fortare haha, men man kan ju inte alltid få som man vill :)

Intresse??

Nu kanske jag har tagit mig mod för att spela in en gudie på en lugg-'fläta' eller ja skruv eller vad man skall kunna kalla det :) Skulle ni gilla det?

Kram

Blir ingen luggfläta, mitt öga har svullnat upp så ja ser ut som en boxare typ. =/ Typiskt!

Va glad för det du har!

Detta klipp fick mig att börja gråta! Ja blev så rörd. Alla ni som känner er down för något som ni inte har eller strävar efter. Tänk en gång extra. Tänk på de ni har ist. Kolla på detta klipp och tänk en extra gång! Kommentera gärna!!!

Älskar er! ♥

Mamma & Pappa, Ni betyder allt för mig! ♥ Hur fint är inte detta så säg!





 

You cant take me down



♥ For you...


Natt ugglan själv

Ja ni, än har Saraah Eriksson inte gått till sängs inte! :) Jag sitter här och har pysslat lite med bilder och sådär. Får se om jag kan lägga upp de här men fick inte de till att funka när jag skulle lägga upp de via en sida. Tråkigt. Men de får bli morgon dagens/nattens problem. Sedan blir jag så tokig på detta 'comhem' för att de skall göra så jag tappar mitt nät hela tiden. folk lär väl tro att jag är någon J*vla dummer som sitter och loggar in och ut på msn hela tiden. Typ som 'Hallå... ser ni mig... jag loggade faktiskt in nu.. och nu.. och nu.. och nu igen..' Nä sorry vänner det är inte med flit som jag gör så.

Denna kväll har varit bra och mindre bra kan jag säga. De mindre bra får mig bara ännu mer att vilja flytta här ifrån. Vilket jag hoppas bli till sommaren! Det som har varit bra är att jag har skrattat, ätit god mat, hört fannys röst, pratat med älsklingen i telefonen. kollat på ett tusentals bilder på min bärbara hårddisk. Planerat morgondagen lite grann. Sedan har jag också pratat med en gammal klasskompis som jag gick i samma klass på gymnasiet. Hon blev väckt och kunde tyvärr inte somna om :) Stackarn! Hehe. Annars vad mer har jag gjort ikväll, jo! Planerat, diskuterat lite grann inför min London resa till Fanni! De kommer bli kräjsi! Right? ;)




Nu skall jag plocka undan lite här och sedan göra mig klar för sängen om en liten stund :) Hoppas ni alla sover gott! Så höres vi imorgon och så får ni en massa inlägg under morgondagen/kvällen/natten :) Vad sägs om de?

Godnatt, Kram!

Kv. Fråga!




VART BOR DU??!

Frustrerad!

Sant som texten säger. Frustrerande! Fanny ringde och ja kopplade in killens headset. Hörde fannys ljuva stämma och hon min för någon sekund sådär. Skoj! De va verkligen härligt att höra hennes röst! Länge sedan nu faktiskt! Micken som jag kopplade in var något glapp. Så jag kollade i skåpet där vi har massa data tillbehör. Hittade Johans gamla webbkamera och kopplade in den. Funkade den då? JA kameran funka men inte micken. Typiskt! Letade efter min digitalkamera, för den visste ja att man kan använda som en webbkamera. Testade den och kollade, funkade det? Nej nej. Varför går allt emot mig idag? ah men jag kan inte ha alla guld dagar jämnt, jag måste ju dela med mig. Jätte skoj, NAAT!

Satt på spotify för att lugna ner mig och bli på bättre humör. Trycker på play och vilken låt kommer på då, jo denna! Är inte de lite sjukt! haha Denna låt är för Fanny! De är en låt som får mig att bli glad och tänka på våra roliga minnen! :D haha

 




The Biggest Loser!

Att just detta tv program the biggest loser alltid skall vara på tv när jag skall äta mat. När Johan bodde hemma och när vi skulle sätta oss ner och äta mat och slog på tv så var det hellskitchen. Också ganska wierd hu? haha Maten jag käkade idag var kanon god. Jag gjorde en kyckling sallad. Och detta hade jag i salladen.

· Körsbärs tomater
· Gurka
· Röd paprika
· Ruccola sallad
· Rödlök
· Soltorkade tomater
· Feta ost

Bild kommer senare sen!

Vad har du i din sallad? :)

Workie workie

Japps nu blir de jobb.. De blir lite roligare idag. För idag skall jag sätta ihop mitt arbetsbord på salongen! Wiiie, hoppas att försäljaren kommer så kan vi beställa lite lack också. De blir lite roligare då att göra manikr på folk då :) Ja kommer kanske ta lite kort på mitt startkitt som ingick i kursen. :)  

Annars ikväll blir de att slå en dans med dammsugaren och tvätta. Hoppas ja har samma lust då som nu att städa. De får vi vänta och se ;)

Vad ska ni göra denna torsdag? :)

Kram

Onsdag.

Idag är det absolut inte min dag. Jobet gick bra idag, men längtar så tills på tisdag då jag skall på kurs igen eller utbildning:) De är de ja längtar och får mina dagar att gå just nu.. Men de blir bättre imorgon :)

Idag har jag inhandlat ett bord som jag kan sitta vid när jaggör mina manikyrer och andra naglar när jag är fullt utbildad:) iih va skoj! Jag gjorde en manikyr på lillsyrran idag också på salongen, tror hon tyckte de va skönt och de vart bra:) Eller?? ;)

Sedan satt ja o funderade på att skaffa mig en städerska :P Hur gött vore inte de? Någon som ställer upp? bara att maila mig på: [email protected] haha

vad gör ni en dag som denna?? Kram*

Min Tisdag!

Idag på utbildningen hade jag tagit med mig två 'modeller' som vi säger. Min Barndoms vän Madde och en annan nära vän Annelie :) Tack för att ni ville ställa upp :) Jag hade de så skoj ialla fall, hoppas ni också tyckte de!

Imorgon blir de en tripp in till Ikea där jag skall köpa mig ett bod som jag kan sitta vid och jobba. Sedan är de bara en massa lack som skall inhandlas :) Guuud vad ja längtar! Så nu ni kan ni komma till mig och göra en skön och härlig Manikyr:)

Körde pump idag. Jag var INTE taggad för träning över huvud taget men när jag satt utanför passet innan så vart jag mer o mer taggad faktiskt. Jag körde det nya pump passet idag för första gången. De va faktiskt ett bra pass men instruktören bör dämpa sig lite tycker jag + att hon måste sluta anspela sig på sex jämnt! Det är asså något i varje övning som hon säger något som anspelar sig på sex eller ja ni vet! Men men jag kommer nog inte träna sådär jätte mkt sedan efter denna månad som jag har kvar på kortet. Då blir det promenadet och hemma träning.

Nu skall ja kolla klart på Paradise Hotell! :) Vad har ni gjort idag??

Kram

Min 2:a tatto!

Här är min andra tattuering som jag gjorde tillsammans med min syster Alexandra och min bästa vän Fanny! :) Det var skoj att åka iväg sådär ihop, men lika skoj var de absolut inte att sitta där och bli taggad vid skuldrerna. Det gör jag aldrig mer om sörrni. Dock behövr jag fylla i den och sedan göra om mitt namn jag har vid tros-kanten. Men när har ja ingen aning kanske efter sommaren om jag har råd :) Men jag är såklart väldigt nöjd över de jag har :)



Har du någon tattuering? :)

Jag kan inte sluta le!

Började min dag hos Mariell på stråt. En kanon gullig tjej! Vi satt och åt lite youghurt innan vi körde igång. Vi gick igenom vårat start kitt som vi fick. Vad de olika var och sådär. Kollade lite i pärmen som vi fick och pratade lite. Sedan gick vi iväg till ett bord där vi satte oss. Det är ju jag och en till tjej som heter Emilia, hon verkade också vara en kanon gullig tjej! Hon fick börja och känna på hur en manikyr gick till. Jag tycker de är så kul att kolla på när man sitter sådär bredvid. Jag lär mig så otroligt mkt på det. Emilia fick ett helfärgat lack på sina naglar. en jätte fin lila färg. Efter henne så var det min tur. Eftersom jag hade lite längre naglar än Emilia så fick jag en fransk manikyr. Men inte de klassiska med vitt längst fram utan jag tog samma färg på lacket somEmilia hade. För det var så himla fint! :)

Vi fick lära oss de ena och de andra. Såå himla skoj! Jag vet vad ja ska göra ikväll ialla fall :D Läsa pärmen och gå igenom de moment som man gör vid en manikys samt försöka få tag i 2 personer som vill sitta som modell hos mig imorgon. Någon som e frivillig? ;)




Men mer får ni att läsa om detta imorgon eller ikväll! Nu skall ja få lite mat i magen och gå ner till salongen :)

Hur har eran dag varit ?

Kram

Min Måndag!

Nu skall jag fixa det sista innan jag skall sätta på mig mina ytterkläder och traska ner till Stråt :) iiih så skoj de ska bli! Spännande ska de absolut bli! :) Ni får en uppdatering senare sen!

Hoppas ni får en bra dag. Kram!



Godnatt imorgon är det en ny dag!

Ja imorgon är det en ny dag med nya möjligheter och nya tag! Skall bli skönt. Jag skall börja min Nagelutbildning då. Om jag har sett fram emot detta!? Ni anar inte! De skall bli sjukt skoj :) Så nu mamis måste vi få ett bord till salongen som jag kan jobba vid när jag är fullt utbildad :)



Nu har jag blivit själv som jag skrev i förra inlägget. De känns inge vidare skoj kan jag ju säga. Men att säga hejdå är jobbigt de är något ja aldrig har klarat av. Men men. Thats me liksom.

Kollade nyss klart på Johan Falk filmen som gick på tv'n. Vad tyckte ni om den? Jag tyckte ialla fall att den var mycket bättre än den första. Eller ja G.S.I är väl inte den första de finns ju ett antal andra filmer före g.s.i. Jag tycker ena killen, han som har kontakt med polisen, han är lite snygg faktiskt :P Någon mer som tycker de? haha



Ni får mer information hur min morgondag kommer att se ut imorgon kväll :) Om ni vill alltså ;) ?

Jag mår illa!

En sak förstår jag bara inte. Hur du kunde gå från den där tillbaka dragna tjejen till den du 'är' nu. Du äcklar mig!

Söndag den 17 jan. 2010

Sitter här i soffan och bara glor. Ligger och vider och vänder på mig. Somnar och vaknar. Har så enormt tråkigt och de är fruktansvärt tomt och tyst.  De ekar här inne. Ho ho ho, ho ho ho, ho ho ho.....

Igår var det skoj hos Marlén. Musik och drinkar och cider. Jag följde inte med på statt. Är ju typ fattigast i stan nu förtiden. Det var nog sant de Johan sa om att man blir fattig resten utav året och man köper något den 1 Januari. Alltså första dagen på året. Jag köpte något den dagen. Nu straffar det bara sig själv. Datorn kraschade, skaffat ny dator. Några tusen fattigare. Hua!

Skall strax hem till mamma och pappa och äta lite mat och ha lite sällskap. I need that. :) Skall även visa pappa min nya dator. Jag vart faktiskt nöjd med den om jag skall erkänna riktigt. :)

Ne vi höres senare sen. Puss!

back on track!

Yes, nu ni är jag tillbaka igen. Vilket jag trodde inte skulle bli såhär snabbt. Men så blev det ialla fall! :)

ikväll skall eller vadå ikväll, om cirka 40 min skall vi iväg till våran vän Marlén som fyller år! :) Ska bli skoj att träffa henne o allt folk. :)

Vad skall ni göra ikväll då?:) Puss*

...

Ps: saknar dig Fanny... ♥

De varade inte så länge..

Nej mitt happy face varade inte sådär jätte länge.. Min dator kraschade igår.. JIPPPI! NOT!! Gah va arg ja är! Varför just jag??????

:( ja bloggar såfort min nya dator står på bordet!

Kram*

What!?

Vad är de här, min tur vecka eller??

Jag har fått tillbaka min gamla blogg, eller jag får tag i alla inläggen iaf! Hur skoj som helst! Som jag har längtat! Tack Roland på blogg.se! Du är bäst, Tack Tack Tack!!

Jag skall läsa och hitta de jag är ute efter och så skall jag slänga in lite skojsigt här! :) Vad sägs om de?

Vad vill ni läsa om, veta or what?`Tell me!

JA!

Jag är super duper glad !! Äntligen skall jag få göra något jag har längtat och drömt efter! Ska bli så himla kul!! Ja finner inga ord nu jädrar skall ja lägga ner tid på detta! :D

Nuu du fanny kommer ja till dig till våren så skall vi bli snygga på fingrarna! Sitta ner och dricka lite vin och mysa lite ! iiiih!

Ne ja kan inte skriva nått här nu ja är så till mig! :D Kan säga att jag är såhär glad just nu! Går inte att beskriva! :D



Tisdag...

Trodde inte de va sant när jag vaknade, klockan var 14.20 !!! WHAT lixom! Men de behövde nog jag, hostan är bättre och ja känner mig mkt piggare faktiskt. Har ätit hängt en tvätt och skall snart hoppa in i duschen efter johan har stigit ur.. :) SKynda!! :D haha Sedan skall vi knalla ner till salongen och kika på lille Wille :)

Sedan blire att hänga en maskin tvätt och damma o dammsuga! :) Läsa lite skall ja försöka hinna med också!

Vad ska ni göra idag?

Tv4 20.00

Jag vet att det är många som tycker om Familjen anorlunda som går på tv'n.. Men det kan jag ärligt talat säga det gör inte jag. Jag får rnt ut sagt PANIK på folket.. Hua! Ungar över allt och de klänger och klättrar över allt. Ja får bara panik och pallar inte att se på programmet. Det är inte de att ja inte gillar barn, jag älskar småbarn det gör ja verkligen! Men de där blev bara för mkt.

Så ja satte mig här ist. Snart börjar spårlöst försvunnen tror ja de hette. Så de ska ja kika på, efter det 22.00 blir det de efterlängtade PH♥ :D

Puss!

Måndag 11 jan.

Vecka börjar dåligt (förkylningen) men slutar på ett bra sätt. Blir de som jag har tänkt och hoppas så kommer jag gå på en nagelutbildning nu på måndag nästa vecka! Hur underbart och roligt låter inte det? :D Jag är sååå excited! Som jag har längtat efter de!



Natti..

Nu blir de natten för min del, om ja nu kommer kunna somna, efter alla dessa timmars sömn som ja har fått idag.. Kroppen ömmar fortfarande. Går till jobbet imorgon och funkar de inte så går ja hem. Känns som ja har feber sitter just nu med en tjocktröja, ett par tjocka mysisar och en himla varm morgonrock.. ändå så fryser ja. får ta en varm dusch nu och krypa ner i sängen..

Vi höres imorgon! Godnatt kram..

Sjuk...

Nu har jag blivit riktigt risig. halsen är helt jävla kass. jätte ansträngande att prata.. Men älsklingen har köpt halstabletter till mig :) Sedan skulle jag göra planka idag men de orkar ja inte och ist så lagade älsklingen Lax och potatismos till oss. Hur smaskens är inte det? ;)

Svullnaderna vart inte bättre när jag vaknade precis. Båda fötterna, båda knäna, båda armbågarna en fläck på bicepsen och ovansidan på handen.. TRÅKIGT!!

Men nu skall ja duka och riva morrötter. Vi höres sen!

Nej nej nej nej nej!

Nu har ja haft detta 'skit' hur länge osm helst, och de bara kommer mer o mer o mer! Vad ska ja göra, inget.. För de finns inget att göra.. Skoj or what! No thanks...

Knyter mina händer och ber, 'Käre gode gud, snälla gör så detta elände försvinner frånmin kropp och aldrig mer kommer tillbaka...'

Ända sedan dagen före jul har det varit något varje dag nu. De är fruktansvärt frustrerande! Imorse när ja vaknade var det läppen... Just nu har eländet satt sig på båda fötterna, så mina fötter är svullna och kliar så fruktasnvärt mkt! Stövlarna sitter som ett smäck, tar jag utav mig skorna får jag åka i strumplästen hem vilket jag INTe vill! Sedan har jag i pekfingret, hela totten är svullet och pulserar. Och sedan på sidan utav knät, och på ena skinkan. Kan de bli mkt bättre?

Samtidigt som jag är sjuk så är detta extra jobbigt.. Ska bli skönt med en varm Johan i sängen och ett varmt täcke när ja kommer hem. Längtar! Ska verkligen sova ut imorgon tänkte jag. I need that..

Im happy to have you!

Att så få ord kan göra mig så rörd så att ja gråter! Den personen skall verkligen känna sig speciell..

Du är min allra bästa vän och jag kommer ha dig varmt om hjärtat i all evighet! Älskar dig F vännen! <3

Kv-Fråga..



Te eller kaffe??


*Host, Host*

Intagit komandot på jobbet. Känns sådär, inte sådär jätte skoj faktiskt om jag ska vara ärlig. Kroppen stretar och rösten är knas. Huvudet hänger inte med och jag fryser. Ömskade ja hade en sådan där sak som man har i bilen för att den ska bli varm, precis här under disken som blåser varmluft på mina ben. Igår kväll/natt satt jag med vantar, ingen hitt kan jag lova. Jaja nog om det nu!

Hoppas eran lördag är mycket bättre och roligare än min :) Fast min har varit mkt bra, varit och myst och gossat med Syrrans lilla hundvalp Wille :) Mycket bus och lek blev det, och han blev allt lite trött efter allt spring och bus. Hoppas han sover gotti natt nu! :)

Vad gör ni då, era små korvar? :)

1h & 45min kvar!

Åh vad ja önskar denna 1,45h kommer gå fort. Jag är så fruktansvärt frusen. Men faktiskt inte sådär jätte trött som ja brukar vara, men jag är fortfarande matt i kroppen och är seg i huvudet. Imorgon skall jag försöka sova så länge det bara går :) Det gillar vi. Jag ska inte ställa någon klocka ialla fall.

Just nu sitter jag med fingervantar på mig, för jag fryser så otroligt om mina händer.. hua! Mailade även blogg.se förut ang den förra bloggen jag hade ihop med en annan människa. Så vi får se hur det blir igen. Hoppas verkligen ja får mina inlägg tillbaka! :)

Hoppas ja kan få gå hem till syrran och hälsa på deras lilla voffsing också! Annars träffar ja den på måndag på jobbet, ska bli så skoj att träffa den lille vilde! För vem vill inte gosa och snosa denna lille i pälsen?



Nu skall jag fortsätta med det jag höll på med och fixa o dola lite innan jag skal lämna över ett komandot till Jenny :)

Vi ses ochhöres imorgon :)

Puss*

K-Fråga.

 



Är du singel eller i ett förhållande?

Men Hallå!

Här hittade jag en 'fin' Bild på the real Kissie? Eller what lixom;) Hon är ju känd för att göra om sina bilder men denna har hon nog glömt, Eller ? Snygging där kissie ;) haha

*Grrrr, kissimjaaaaau*



Snälla skänk några sådana till mig!

Jaa innan jag fryser förtterna utav mig!



Ett par svarta normal höga TACK! ;) *Blink*

Mitt dröm sovrum

Här skulle jag kunna sova hur gott som helst! Vad tror ni?


Min dröm Hall

 

Ljust och snyggt! Me like! Vad tycker ni?

Vill göra nytt!

Jag vill köpa mig en större lägenhet, vill göra om och dola lite! Jag vet precis hur jag vill ha det! Längtar bara tills jag får chansen och göra det! Är trött på att ha en etta på ca: 40 kvadratmeter. Puhu!

Så jag kommer lägga upp mina dröm rum i nattens bloggande! De får ni gilla eller inte gilla, kommentera gärna vad ni tycker! :)

Puss*

At the Hotel!

Nu har jag landad och sitter här och tar emot och serverar mina 40 gäster :) Rätt trevliga människor som har kommit ner och hälsat på mig måste jag säga :) Kul när det är lite positiva personer som gärna stannar och pratar..

Jag åkte hit en halvtimma tidigare idag för att chefen frågade om jag kunde det och visst ställde ja upp på det. Tråkigt att åka ifrån istt fredagsmys, ja som fick bli kitty idag. Killen min snodde hennes kille för att spela tv-spel och basta. Vi skatt o lekte med smilla och drack te. Mys mys! Sedan åkte ja hem för att få i mig något i magen och nu så är jag här.

Kallt vare ja! Fy, usch, hua, puhuu, Brr! -23 visade de är jag åkte hit. Ge mig sol och en strand så är ja där forever tror jag!

Vad gillar du bäst, Vinter eller sommaren?

roadtrip to D-fors..

Nu skall jag ta bilen till Kittikatten en stund innan jobbet. Måste bara klura ut vart hon bodde :P Men D-fors är ju inte stort så ja hitta väl ;) Haha



Sedan blir det jobb, fick samtal om att börja tidigare men får se om jag hinner hem till halv elva, isf kommer ja börja en halvtimma tidigare. Sedan får ni en massa uppdateringar ikväll:)

men nu skall ja dra mig lite. Vi höres senare sen! Puss

Uttråkad!

Sitter här och är sjukt uttråkad! Något tips på vad man kan göra? Jag måste ju hålla mig vake till minst 03 i natt. Jag skall jobba natt i morgon, känns sådär just nu. Önskade verkligen att ja slapp ha 2 jobb.. Men jag behöver ha pengar så jag måste jobba.

Ang utbildningen så väntar ja på information och sedan är de bara ett samtal bort så är jag på väg mot min nagelteknolog utbildning :) Känns skönt att få något annat att ha i väskan bakom sig :)




Jag och Systeryster!


Meet Me Halfway!



Jag har gått och kärat ner mig i denna låt! Visst är den bra?

Kallt!!!!

Ja Alla har nog gått och frusit fötterna utav sig, för när jag Saraah Eriksson ska köpa mig ett par BRA och rejäla skor, finns det några då? NEJ! De är så jävla typiskt! Jaja ja får väl gå i mina joggingskor när det är -25 grader ute.. Suck..

Var i örebro med Johan idag.. De ja fick med mig hem var en mini-mus till datorn. Är så fruktansvärt trött på denna nu, måste ha en ny dator snart känner jag. Men de kanske får vänta tills efter sommaren kanske. Sedan svängde ja in på godishuset eller nått heter det kanske i örebro bredvid lågprismagasinet, och köpte mina absolut favoriter! Mumms!

Om typ en timma skall vi iväg till Johans mamma o pappa för att äta lite mat. Sedan förbi mamma o pappa kanske o hämte lite saker eller nått kanske, får se om jag orkar... Imorgon är det jobb igen, vilket jag inte är taggad för direkt. Fredag är jag ledig på dagen, skall bli skönt att åka och sätta sig på Hotellet, rensa tankarna lite för det är alltid behövligt. Jag bör nog rensa en del känner jag efter idag. Men ah de tar vi inte nu..



Saknar dig vännen ♥

De mest spelade låtarna 2009 -♥-



Är inte denna en helt underbar remix på de mest spelade låtarna år 2009 ?
Jag bara älskar denna!

Jag spelar denna låt till min vän Fanny! Tänker på dig när jag hör alla låtarna som vi brukar skaka rumpa till ;)

Trettondagsafton

Jag slutade fyra idag och så skönt det var, hade 2 kunder inbokat och de va bara skojsigt:) Jag gillar klart mitt jobb fast de kan vara trögt ibland att kliva upp ur sängen. Alla påstår att man har en sovmorgon men när man är van att gå upp senare så är det fasen ingen sov morgon :P haha Skall bli skönt med en dag ledigt imorgon :) Då måste jag fixa lite här hemma, har varit dålig på de nu. Sedan blir det en tripp till Örebro med Johan och 2 kompisar till :) Så mys sååå!

Ringde ett samtal idag till en utbildning som jag kommer hoppa på som de ser ut just nu :) Gud de ska bli så skoj! Kan knapp bärja mig, men skall prata lite mer med mamma ikväll om det. Sedan hoppades ja på att få information via mail också men de hade inte kommit ännu. Nu är det bara att hålla mina tummar! :)

På måndag kommer jag hoppa igång med träningen också, det är ett MÅSTE! Hua har inget tålamod för det just nu, men de blir säkert bättre. Känns som att ja kommer ha mycket nu under denna tid som kommer framöver.. Men bara på gott :) Om de blir som ja vill, som de oftast blir eller?

Nu skall jag snart fixa in en maskin tvätt och få på mig andra kläder och göra mig klar för kvällens middag hemma hos mamma och pappa :) Mina och johans föräldrar och vi 2 då förstårs skall iväg och äta lite och umgås. Ska bli mysigt faktiskt. Sedan är de ju ett plus att det kommer bjudas på en sådan fruktansvärt got mat :) Mumms!  :)

Nu skall jag försöka komma igång och fixa lite här hemma.. Vi höres ikväll kanske.

Annars hoppas jag det är bra med er? 

Måndag 4 Jan 2010

Jag sitter här i pausen till Paradise Hotel, är de bara jag som älskar de programet? haha Så bra att det har börjat igen!

Idag har jag jobbat kom in lite kunder som tur var annars hade det blivit jätte tråkigt! Imorgon skall jag ringa lite samtal och kika på utbildningar och lite sådär :) Skojskoj! Annars idag har jag ätit ihop med Love, jätte gott vart det. Det blev en god pepparbiff och klyftpotatis och béa sås ;) Mumma! Efter maten så gick jag till Min vän Fanny för att ta ett litet förväl. För vi ses ju snart igen, eller hur? :) Lite jobbigt blev det, kanske inte så konstigt när ens allra bästa vän med mitt ända förtroende åker från landet lixom.. Tomt kommer det bli men tur att mobilen och internet finns, annars hade ja fasen flyttat med ;)

Imorgon blir det jobb till 16.00 sedan blir det middag hemma hos mamma och pappa. Det skall bli jätte gott! Samt att det är en ledig dag på onsdag, snacka om gött!

Nu börjar Ph igen Hörs! ♥

En resume från gårdagens bravalder ;)

Det var ännu en lyckad fest kan jag ju lova er :) Fick nyss reda på att i Fannys kamera var det cirka 120 bilder, och i min kamera var det 90st. Haha så himla skoj att de blir så mycket bilder!

Igår klockan 12.30 Vart det lite frukost mys med tjejerna. Hur mysigt som helst, äggröra och en massa varma mackor snittar och ost och kex. Tända ljus och te. Kunde inte bli mer mys än var de var! :) Sedan skulle vi hem och göra oss klara inför festen på kvällen. Var hos Fanny vid ca 18.00 då vi började dricka lite goda drinkar cider och öl.

 

Massa skratt och lite tårar bev det den kvällen men det blev sååå himla lyckat. Alla är vi jätte glada för din skull Fanny att du flyttar till London! Det ska bli så skoj att få komma och hälsa på dig vännen! Visst är det jobbigt för oss alla att du flyttar på ett sätt. Men vi är nog många som är avundsjuka som inte kan ta steget som du gör! Vi är stolta över dig! :)



Många pussmunnar fick jag på mina kinder och mun utav denna fina underbara brud! :) Gud vad jag älskar dig vännen! :) <3 Kunde jag så skulle ja smyga mig ner i din resväska och aldrig öppna den igen haha



Ni behöver se upp alla london chick för denna brud! Hon äger er alla! ;) Denna kväll är ett minne för livet, att man han ha så skoj ihop vi brudar är sjukt! Damn va många bilder det blir jämnt, men hur skoj är inte det då? att kunna titta tillbaka och sedan skratta och komma på fler saker som vi gjorde under alla dessa kvällar och bara ligga i fosterställning och bara asgarva!

Men du lyckades inge vidare igår på statt med sugandet Fanny som vi gjorde sist! HAHA gud va ja skrattar när ja tänker på de:P haha

Nu skall ja försöka fixa fler bilder från folket. Ni får säker se lite mer i veckan! Hoppas eran helg har varit minst lika bra som min har varit! Kram Kram

Party Party!

Nu har jag landat hos Fanny och viss utav oss tjejer fixar håret naglar sminket och blandar drinkar! Hur awsome låter inte det?? ;)

Denna kväll är Fannys kväll helt klart! Alla är taggade och på ett jätte bra humör! :) let it be that way säger jag ;)
De spelas hur bra musik som helst, och de droppar in folk titt som tätt:)

Vill bara skriva ett inlägg innan alla har kommit. Bilder kommer ni få i veckan de lovar jag!

Hoppas ni har haft en bra helg och har en bra lördag! kram på er alla!

Spotify for life!

Den som uppfann spotify är ju helt otrolig! Helt kklart bäst! Jag lever för musiken, eller kanske inte bokstavligen. Om man nu säger så. Jag lyssnar jämnt på musik, då menar jag jämnt! När jag vaknar, är på jobbet, städar äter umgås och när jag skall somna. Jag älskar musiken. Att musik har en sådan otrolig inflytande på oss människor är lite sjukt tycker jag. Vad tycker ni? Vart man än går så spelas det verkligen musik. Gymmet, resturanger, i affärer, badhuset. Ja faktiskt överallt. Jag tycker det är helt suveränt!

Här är några låtar som jag lyssnar på dagligen :)

David guetta - sexy bitch
Lady Gaga - Bad romance
Ke$a - Tik Tok
Promoe - Dekadansen
Erik Grönwall - higher
Tinchy stryder, taio cruz - Take me back
Och en massa fler!

Har ni några bra låtar som ni vill dela med er, som man blir glad utav ? :)

Det nya året 2010!

Min nyårsafton igår var helt underbar! Vi badade badtunna, dansade, skrattade en massa, åt en fantastisk middag! Ah allt var helt klart bäst! Här nedan har ni min nyårs outfit ! :) Me like alot!





Här är mina finaste skor jag har, dom fick pryda mina fötter igår kväll! Hur passande var dom inte till Nyårsaftonen lixom? :)



Jag och Madde. Jätte kul att träffa henne igen, vi har inte setts på ett tag så det var super skoj igår! Vi får boka in våran Oxfile kväll med god dricka :D hehe



Och jag fick min underbara nyårskyss! :) Älskar dig Johan! ♥

Min nyår har varit fantastisk, hur har eran varit?? :)


RSS 2.0