Känns som hemma ♥

Jaa de känns som hemma när ja kliver av bussen och väntar på älsklingen som skall plocka upp mig på stationen. Jag har precis sovit lite då jag blev väldigt trött efter bussresan. Johan handlade lite grejer förut men glömde köpa en mixer. Vi skall göra en soppa. Sedan skall ja testa och koka en potatis och göra mos :) Allt är så himla mkt godare än yalla yalla :)

Hur har eran helg varit sötnosar?

Sisters ♥

Melodifestivalen

Sitter i soffan här med mamma o pappa och kollar på melodifestivalen.

Först ut var ju Sibel med låten stop. Jag vet inte vad ja ska säga, hon såg mest ut som hon va stelopererad i benen hon bara stod stilla i sin 'poppiga' låt.

Denna som är nu vet ja inte vad de är, ser ut som elton john fast i kvinnlig form. Py Bäckman heter hon, med magiska stjärnor. Nej tack!

Tredje person ut är Linus som Neo med låten human frontier. Denna var mer en melodifestival låt. Jag säger som pappa, Japp!, denna går vidare. Men bra vette tusan men han går säkert vidare.

Fjärde ut är Gruppen lovestoned med sin låt thursdays. En rätt skön låt men vad tänkte dom när dom valde kläderna ? alla helt olika kläder. Själv hade ja tyckt de vore roligare att titta på om de inte hade stått stilla som dom gjorde. men bra låt!

Nu femte person ut är Anna Bergendahl - This is my life. Hoppas de går bra för henne! Ja gillade denna låt. En jätte fin och bra låt. MEN titta på hennes skor?! De var absolut inte passande till hennes vita fina klänning! Ne de var en diss! Annars gillade ja henne skarpt!

Pernilla Wahlgren är sjätte person ut. Låten heter jag vill om du vågar. Hon vill inte komma till andra chansen utan direkt till finalen om de skall bli något. Hon missar hennes brors bröllop annars. Hoppas hon går vidare nu då! Denna låt var en typisk schlager låt! håller tummarna för dig Pernilla!

Nu ut kommer gruppen noll disiplin - idiot. Nej jag tror inte på detta band. Tyvärr grabbar. Men de är melodifestivalen och ni ska representera sverige..

Hoppas bettre på denna grabb, Peter jöback - hollow. Trodde de skulle vara en låt med lite fart i. Men icke. Tyvärr jöback så tror ja inte på dig ikväll.


De topp tre som ja tycker va bäst var Sibel, Neo & Pernilla. Sedan var Anna också bra! Nu är de bara att ringa och rösta! LYCKA TILL!



RESULTAT!!!
Första som går vidare, Noll disiplin
Andra; Neo
Tredje; Anna B
Fjärde; Peter J
Femte; Pernilla W

Anna B går vidare direkt till globen! GRATTIS GRATTIS!!!

Andra chansen kom ; Neo, Pernilla

Till globen kom också; Peter jöback

Ahm yalla yalla!

Ja yalla yalla är nog de som är godast att få ner i magen just nu. Helst så vill ja inte få ner något, men för att bli 'frisk' fortare så skall man få ner så mkt som de går. De är svårt och jobbigt, man har fullt på att få ner sitt eget saliv. De går bättre o bättre ialla fall :)

Jag har ialla fall kommit på att jag aldrig mer ska operera mig, om de inte hänger på livet. Då måste man ju men annars No thaks!!! Tur att man är så snygg som ja o fanny sa till varandra så man slipper fixa till sin hängröv o hängpattarna! haha Ja försår mig inte på er som opererar er frivilligt så. Vilken smärta, är de värt de? Inte om ni frågar mig! :) Sedan skall ja aldrig pierca tungan, min tunga är uppsvullen som ja vet inte vad, otrevigt är de. Så nej tack till tungpiercing! :)

Nu skall ja dricka lite mer yalla yalla så ja får i mig något:)
PUSS!

In the middle of nowhere

Min operation.

Här är min 'berättelse' om min operation. :)

Pappa kom och hämta mig runt 8.40 och sedan fick ja vänta jätte länge innan ja fick byta om. Väl ombytt fick ja sitta ner och vänta igen. Sedan kom de en narkosläkare som pratade lite med mig innan och gav mig en alvedon och 2 små piller, lugnande. Sedan fick ja sitta ner igen, kanske drygt en timma. Sedan kom de en kvinna helt grönklädd som bad mig komma med. Alla dessa människor frågade efter mitt person nummer och vad ja hette i efternamn.

Sedan måste ja bara berätta om den snygga outfitten ja fick på mig. OMG dessa knästrumpor, haha så ni hade skrattat! Men de var förbaskat sköna. jaja nog om de.

Jag fick gå in i operationssalon o där vimlade de fullt a grönklädda människor. Jag blev jätte nervös då. Alla frågade de ena o de andra. ja fick en slang i armen och mer lugnande, hela rummet började snurra, de kändes som när man är full o lägger sig ner och allt bara snurrar. Sedan satt dom en syrgas mask några cm framgör munnen på mig. De sista ja kommer ihåg är att de frågar vad ja jobbade med och att dom kommenterade mina fina naglar :) Sedan ar ja väck.

Innan jag vaknade så fick ja upp denna låt i huvudet.



Sedan kom den där jobbiga smärtan. De kändes som någon hade bara gröpat ur hela halsen. Dragit isär munnen så mungiporna har spruckigt. Att ringa på den där klockan och få smärtstillande var något ja tyckte va jobbigt. Man kände sig tjatig och gnällig. Men all den personal ja träffade var helt underbara. Tack! De ja har fått i mig, i magen på dessa 2 dagar är 2 piggelinglassar. Sedan håller ja på att tvinga ner en yalla yalla. Men man totalt vägrar svälja något ner i halsen, man vill knappt svälja all den saliv som bildas. Inatt som varit har ja inte sovit alls mkt. Vaknat varje timma vred o vända på mig. Men nu är jag hemma i min sköna säng :)

Läkarna skojade till och sa att dom skulle ha en tennisturnering senare sen o då kunde dom passa på att ta mina halsmandar, haha! Pappa hälsade på mig strax efter operationen. Jag tyckte de var lite obehagligt, de satt en massa slangar runt och i mig. =/ Men de tog de bort, ialla fall den som satt i näsan på mig. Mamma och Lizette kom vid halv 7 ungefär o hälsade på mig. Jag var mest trött och typ sov. Prata är något ja gärna inte vill göra. De drar ihop musklerna i munnen o då värker de. Tack madde för de fina kortet och tidningarna ja fick utav dig! De värmde jätte mkt!!

:) inte så skoj att läsa men iaf..
Puss

Klockan 9.00

Klockan nio skall jag skrivas in på sjukan. Sedan är allt i full rulle, ja blir nersövd och sedan vaknar ja upp någon timma senare:) Efter de kmr jag nog vara så förbannat trött så ja kommer sova bort hela den här dagen.



Efter operationen får ja inte äta så speciellt mkr, mest flytande föda, en massa kallt vatten, is och GLASS! Ja kommer bunkra upp frysen med piggelin! Hur gott som helst! Ja blev jätte sugen på en piggelin nu! haha



Jag har precis gjort min 'dubbeldusch'. Ja alltså ja var tvungen att köpa en flytande tvål, (så laktacyd eller hur de stavas fick de bli) och tvätta hela kroppen med de 2 gånger. och ja fick inte använda något balsam, EH? What? ja tänkte hur i hela havet skall detta gå? ja har typ jämnt balsam. hu, men ja tror de gick bra skall försöka få ut detta trasselsudd.

Om 40 minuter kommer pappa och hämtar mig. ja är inte sådär jätte nervös men ja vet hur de blir när ja kliver in på lasarettet. Men men de blir bättre när ja får min lugnande tablett haha! Ja tycker detta ska bli lite fränt, ja iaf att bli nersövd. Att man blir så nersövd så man inte är i medvetande ett dugg är rätt coolt. fast att vana upp o ha en smärta är väl inte lika coolt faktiskt. :)

Nu blir de att packa min väska för både sjukan o hem till mamma o pappa. Vi kommer höras när ja piggnat till och är i medvetande och har full kolla på halsontet. Ha de bra med er snuttisar!

PUSS!♥

Imorgon är de dax!!

Imorgon är de dax för min operation. Jag skall ta bort mina halsmandlar. De ska bli skönt att få bort dem och så kan ja bara hoppas på att de andra skiten försvinner.

Idag var jag iväg och tog prover träffa narkosläkarna och fick lite mer information om morgondagen:) Hon som tog blodproverna kunde inte sticka, eller jo hon fick ju 3 rör blod utav mig. Men just nu har jag haft ont i armen hela dagen efter de. ajaa alla kan ha en 'bad day' ibland och ja antog att hon hade de idag! haha

Jag själv har haft en jätte bra dag:) Jobbat hela dagen och har haft helt underbara jätte trevliga. Jag älskar mitt jobb!!

Nu krånglar internet som tusan.Vi höres senare sen eller imorgon bitti!
KramKram

I wanna lay in your arms

Läkarbesök!

Nu skall ja strax klä på mig ytterkläderna och åka med pappa till lasarettet. Skall träffa de läkarna som skall söva mig och operera mig imorgon. Imorgon har ja inga 'köttbullar' kvar i halsen :) Bra, skönt, och att de blir tyst :D haha

Just nu är ja ganska lugn, men jag vet så fort ja kommer in på lasarettet så kommer mitt hjärta slå i hundra:S hatar den miljön! men men nu hinner ja inte skriva mer!

Ha en bra dag mina snuttisar! :)
PUSS!

Ny grej i bloggen!!!

Som ni kanske har sett här bredvid till vänster så finns de en ruta där ni kan skriva era frågor och jag kommer besvara dem där också:) En super bra grej tycker jag :)



Bara ni ställer alla era frågor ni har på era hjärtan :)

Nu skall jag lägga mig, sov gott!
Kramisar

Fridas Naglar

Idag fick jag göra Fridas naglar fina:) Skulle haft en vän till att göra på idag men de gick inte pågrund av feber o förkylning. Tråkigt men de blir fler gånger!

Vad tycker ni?

I do it my way!

Huvudvärk!

Sitter här med huvudvärk. De är absolut ingen höjdare. De ända värktabletter ja har är ipren o de får jag inte stoppa i mig. När man skall opereras så får man inte ta det. =/ Så ja sitter här och pimlar vatten i mängder..

Jag hade nästan fullt idag på salongen vilket va jätte skoj och något som ja måste!! :D

Ne nu orkar ja inte blogga mer idag, huvudet värker o ja är trött. Vi får höras imorgon!

KramKram

♥ Våran dag! ♥

Grattis på våran dag idag! Tråkigt att du var tvungen att åka hem. Men ja kommer kanske neråt till veckan. Älskar dig massor min underbaring!

Pussar och massa Kramar♥

Mig själv

Ibland blir jag faan så jävla stolt över mig själv, om ja får uttrycka mig så?

Att ta tag i saker och ting är något ja verkligen prioriterar nu för tiden. De var ett utav mina nyårslöften. Jag tog tag i att börja en nagel utbildning. Vilket jag gör just nu, och om ja trivs. De är helt sjukt skoj, så underbart att få göra något man verkligen vill. Sedan att kursledaren är så himla snäll och omtänksam gör de hela ännu bättre! Sedan en annan sak, de här att spara pengar är jag något sämre på om de inte är något jag verkligen vill för då jädrar sparas de pengar! Jag kan bara jag vill ;) Just nu är de inte många kronor som sparas MEN då ska ni veta att jag betalar hela kursutbildningen själv, för den är inte billig! Men de ja ville komma till nu med detta inlägg är att ja blir så glad över att ja faktiskt klarar av att leva som ja gör, de är tajt jädrigt tajt nu med kursavgifter och hyra hit o dit. Men jag klarar de, och de stärker mig!

Jag är glad för den jag är, och jag trivs med mig själv väldigt bra. Jag älskar mitt liv som jag lever just nu, och de kan bara bli bättre! Längtar!!!

OMBYGGNAD PÅGÅR!!

Ursäkta röran!!

Min jobb-helg

Ja denna helg är min jobb helg. Jag gör inte sådär jätte mkt, alla gäster har väl gott och lagt sig. Vilket ja tror, om ja var ledig så skulle jag nog ha lagt mig för minst 2 timmar sedan :)

Jag har under mina 4 jobb timmar som har gått funderat lite på de här med bloggen, mitt andra jobb(frisör och nagelteknolog) och de ena och de andra. Jag tror de är lite på tiden jag sätter fart och tar bloggen på mer allvar och jobbet. Jag får helt enkelt sattsa mer nu.

Vad tycker ni? Vad är ni sugna på att läsa? Om de jag jobbar med? Mode? Frisyrer? Färger på hår och naglar? nagel och hår vård? What? Ut med språket människor!!


De gör ont i mig..

..ju mer jag läser och inser om denna sjukdom som jag tydligen har så skulle de kunna vara livshotande i vissa fall =/ Jag sitter med tårar i ögonen och läser ett helt dokument fullt med fakta.

'Den exakta förekomsten är inte känd, men studier visar att mellan 2 och 5 per 100 000 invånare har sjukdomen. Det skulle innebära att det finns 200 - 1 000 personer med HAE i Sverige. Cirka 100 av dem har hittills fått diagnos.'

Varför skulle jag just vara en utav dessa 200 - 1 000 personer i sverige? Det finns två typer utav denna sjukdom, ena är ärftligt och den ena ja inte. I mitt fall så är de inte de som är ärftligt. Tur? Ja vad vet jag, tur o tur, jag har ju skiten i mig ialla fall. Inget ja slipper lixom.

'Sjukdomen kan vara livshotande om svullnaden uppstår i strupen (larynxödem). Detta ger kvävningskänsla som inom loppet av några timmar kan utvecklas från lätt obehag till att luftvägarna helt svullnar igen.'

Efter alla dessa prver jag har tagit, allergitester och så vidare. Så tycker jag de är så himla konstigt att de har sagt till mig att de är inget.

'Sjukdomen diagnostiseras genom att halten av C1-INH i blodet mäts.'

Nähä, är de så? Varför har alla ni läkare sagt till mig att ne vi hittar inget? Hur skall man kunna lita på några som 'kan' sin sak när man inte får reda på något? Det gör en så fruktansvärt ledsen. Att detta som flyttar runt sig i kroppen på mig, kunde jag aldrig tänka mig vara en sjukdom. När jag läser allt så faller allt på plats. Ja de med hur symptomerna utvecklar sig och sådär.

'För närvarande finns ingen botande behandling för hereditärt angioödem, men det finns goda möjligheter att förebygga och lindra anfallen. Eftersom HAE kan förväxlas med allergiska reaktioner är det mycket viktigt med en korrekt diagnos för att undvika felbehandling. Antiallergisk behandling har i allmänhet ingen effekt på detta tillstånd. Vid svullnad i luftvägarna kan det bli nödvändigt att kirurgiskt öppna luftstrupen (trakeotomi).'

Att de kan sätta sig i luftrören har jag varit med om, nu i tisdags och onsdags. Visst att de kan har satt sig på stämbanden de har jag varit med om. Rösten blir helt konstigt. Men för ett par dagar sedan var de lite läskigt. Desto mer jag öppnade munnen och pratade och ju frtare jag svalde mitt saliv så fick jag springa på toan för att de kändes som att jag skulle spy. De kändes tjockt i halsen men syndes inget tecken på svullnad. Många blev nog lite oroliga, jag fick inte vara hemma själv. Nära på att ringa akuten. Men som jag sagt och som läkaren i Örebro sa. De finns inte så mkt att göra mer om när jag inte får luft. Då måste jag självklart åka in så jag får hjälp att andas. Men anars finns de inget. 

'Färskfrusen plasma är en annan möjlighet att häva en HAE-attack. Plasman innehåller C1-INH och finns på alla sjukhus. Tranexamsyra är ett blödningshämmande ämne som kan motverka svullnader hos cirka 15 procent av dem som har hereditärt angioödem.'

'Tranexamsyra kan också ges kontinuerligt i förebyggande syfte. Anabola steroider är ämnen som liknar manligt könshormon. De stimulerar kroppen att bilda proteiner i allmänhet och därmed också C1-INH.'

'C1-INH-koncentrat kan, vid täta och svåra besvär, ges i förebyggande syfte, liksom inför operationer och tandbehandlingar, som kan utlösa HAE-attacker. C1-INH-koncentrat injiceras då 1-2 timmar före ett planerat ingrepp. Även om man annars inte behandlas med anabola steroider kan också sådana preparat ges under 5-6 dagar före en planerad operation och upp till 3 dagar efter ingreppet.'

De skrämmer mig lite nu när jag om en vecka skall åka in på lasarettet för att genomgå en poeration. Sedan att ta ett sådant preparat som anabola känns helt och hållet galet, helt fel. Skulle jag sitta hemma själv nu så skulle jag brytaut i tårar ett X antal gånger. Att ha något sådant här vill jag verklgen inte... Men ja tycker att läkarna har gett mig en fel bild. Att säga att de här absolut inte är farligt och att de är ingen fara de försvinner. De har inte talat om för mig att de är en sjukdom jag har.

Hoppas dehär försvinner nu! Vill inte vara med om mer!

Jenny's Naglar :)

Här är jennys fina naglar som jag gjorde idag på kursdagen :) Fick beröm och lite små saker ja ska tänka på. De märks att ja blir bättre och bättre. Vad tycker ni??



Man blir rädd..

..när man börjar söka på den sjukdom eller 'åkomma' som jag har. Hua, undra varför just jag fick detta skit i kroppen. Jag hoppas de inte är så farligt som jag har läst på internet nu och att de försvinner nu när jag skall ta bort mina halsmandlar på torsdag.

Va glada vänner att ni inte har detta skit, men samtidigt skulle jag vilja skicka på er dessa besvär till er för en dag eller två, så ni skulle få känna hur de känns. De är absolut inte något som man vill ha.

Vad mer ska jag säga? This is my life, bara att gilla läget..

Snart är de läggdax..

Nu skall ja hoppa in i duschen och sedan skall ja börja ta fram lite kvällsmat. Johan fick jobba en liten sväng nu ikväll så vi äter lite ihop eller så äter jag nu själv ist. Sedan slår vi på en film. Vilket jag troligtvis kommer somna till :)

Imorgon blir de kurs, och ja skall ha med en modell och göra ett sett naglar på :) ska bli skoj. Hoppas bara de går bra. :) hehe bilder och mer om de får ni se imorgon! ;)

Nu blir de inga mer inlägg ikväll!
Godnatt, Krams!

My day..

Ja jag tänkte skriva att min tråkiga söndag. Men de är ju onsdag idag för f*n! Ja idag var jag inte på jobbet, mitt halva ansikte var svulet och ja va fortfarande förbannad och arg. ringde till örebro, till lugnkliniken för att få prata med läkaren jag hade i september. Jag vill veta vad syptomen heter som jag har, eller ja 'åkomman'. så ja fick en telefontid imorgon kvart över 4a. Såhär såg jag ut i morse.. Skit snygg or what?



Vart förvånad när min kursledare Marielle ringde mig och frågade hur de var med mig, min första tanke var, -nej har ja missuppfattat allt, ska ja vara hos dom idag?=/ Men nej de hade jag inte, hon hade hört från en försäljare som hade varit hos oss på salongen idag. Men jag hoppas Jag är helt kry imorgon. Framförallt hoppas ja detta skit frsvinner när jag opererar mig nästa vecka.. =/ Snälla jag ber till gud!!!

Annars idag har ja tagit de lungt, rensat lite bland papper och sedan tvättat upp all tvätt. Sedan har vi frostat av frysen. Men ja funderar på att knalla ner till kronhallen och köpa lite grejer, typ ägg så ja kan göra kladdkaka:) Är så himla sugen på de. Annars vet jnvad ja ska göra, jag är rastlös men ändå helt slut i kroppen. Något att äta måste jag också göra, men vad?? jag får fundera lite på de! 

Hur har eran dag varit? =) 

Min drömvåning :)

Hittade denna drömvåning i Torpa i Jönköping. Om ja skulle vara glad om jag bodde där. Jag skulle känna mig som en lite prinsessa. :)

Vad tycker ni?














Maktlös, frustrerande, ledsen..

De är bara några kännslor som ja känner just nu. Att veta att inget hjälper mot denna 'åkomma' är fruktansvärt. De gör mig så arg och ledsen. förut pratade jag och sedan var ja nära på att spy pga detta. De har satt sig i halsen om de är denna 'åkomma' som sagt. De som stör mig är att de finns ingen ja ni hörde rätt, INGEN läkare i hela världen som vet vad detta beror på påstod läkaren inne i örebro. Jag tycker de är väldigt konstigt. Men ett namn och att de inte är farligt de vet dom ialla fall. =/ Går inte detta ner nu som är i halsen så kommer ja åka in till akuten.. Men vad skall de göra? De finns ju inget att göra har de sagt, dom hittar ju inget fel å mig här i Karlskoga. Så de känns lite 'onödigt' att åka in till dem. Förlåt, men de är så jag känner...

Jag skulle vilja ge denna 'åkomma' till alla er, just för att visa och få er att förstå att de är hemskt. De är verkligen inte skoj för fem öre. De känns som att ingen tar seriöst på mig. Men de är kanske bara en kännsla som ja har. Jag vill absolut inte vistas utomhus när detta uppstår.

Jag är väldigt ledsen, frustrerande, arg, maktlös...



Bilden är tagen (23.08 idag)

Tess's Naglar :)

Här är dom fräscha naglarna på tess som jag gjorde igår kväll! Detta resultat är nog det bästa jag har gjort, och det märks verkligen att man bli mer o mer duktigare ju mer man får öva och göra hela sett naglar. Me like! :)



Blir knäpp!

Att både internet och blogg.se skall krångla så förbaskat är ju helt otroligt! Inte mer med de så har inte mina varor från de ja vann på tradera inte kommit än.. =/ plus att ja fick gå hem från jobbet idag med. Mitt öga är nu helt igensvullet. känns förjävligt.. jag hatar det!! Fick avboka mitt sista träningspass idag med. kul, NOT! Vad mer kan gå fel?

Ja men typ såhär ser ja ut just nu.. jätte fint va.. Usch ja mår så dåligt när dessa symptomer dyker up..



Ni ska snart få se de fina naglarna ja gjorde på en tjej igår. riktigt fina! :)

Min alla hjärtans dag :)

Min dag har inte varit något jätte speciellt. Utan helt okej, vi har bara tagit de lungt gjort mat ihop som bestod utav en fläskfilé gryta och ris och en god sallad till. Nu har vi suttit och kollat på en film. Jag tycker att alla hjärtans dag har blivit så himla överskattat. varför inte bara ta och tända några ljus krypa upp i soffan och bara vara. Helt underbart :)

Älskar dig Johan! ♥

Last night!

Gårdagen var skoj. Vi käkade god mat och skrattade och dansade en massa :) Inte för att jag kände alla men jag kände igen de flesta faktiskt. Ja och Annelie hängde mycket faktiskt. haha Vi har alltid så skoj!



Vi lekte lekar, och då såg vi ut såhär, de blev en del skratt faktiskt. haha ja kunde inte direk sluta skratta och de syns på denna bild! haha



De blev ju bara värre, eller? haha Ja tyckte vi va snygga ialla fall!



En toa Pose var vi ju också tvugna att ta. hehe Mkt snyggare än såhär blev vi inte:P



Sedan drog vi till stadshotellet, vilket jag inte skulle först men sedan lyckades Annelie att övertyga mig. De va bra för jag hade de jätte skoj. Dock vart en kille 1 örfil rikare. Mig kastar/häller man inge glas vatten över bara sådär. HA! ;) så de så! haha

Annars en toppen kväll! :)

Annikas naglar

Här kommer de naglar som jag gjorde på Annika. :)



Dålig uppdatering, IM SORRY!

Ja de har varit lite dåligt med inlägg de senaste. Men de har varit mkt på jobbet och här hemma. Men Idag blir de ialla fall ett par kanske, de är ju ialla fall alla hjärtans dag!♥ Så man skall väl tillbringa dagen men sin kärlek. Just nu är han och tvättar bilen så jag fick lite tid här. :)

Igår natt var ingen höjdare, de är så hemskt att vakna ledsen. Ja va verkligen helt blöt på kinderna. Jag hade en mardröm, att min barndomsvän dog. De va verkligen hemskt. Hoppas att de aldrig händer. Äskar dig min vän, M! Vi kommer ju alltid vara nära vänner, vi har inget annat val liksom :) 

Annars i fredags åkte jag och Johan hem till hans föräldrar på kvällen och åt lite god mat och efter de gjorde jag hans mammas naglar. :) Självklart kommer de en bild på de sen. 

Igår var vi på en 25års fest. Hur trevligt som helst! Grattis ännu en gång!! :) Mer får ni höra sen ;) + en massa bilder haha ojoj!

:) Kram

:) mina fina naglar!

Äntligen har jag fått fina naglar.
Här ser ni de resultat av naglar jag fick hos marielle idag :) Jag gillade den rosa färgen jätte mkt, så jag vart jätte nöjd!
Tack, du är jätte duktigt!

Annelies naglar

Här kommer de in en bild på annelies naglar som jag gjorde i tisdags :)
Blev du nöjd vännen? :)

Onsdagkväll :)

Nu har jag kommit hem från jobbet. Ikväll gjorde jag Marlén's naglar och hennes mammas naglar :) Här nedan får ni se mitt resultat.

Först gjorde jag hennes mammas,Inoljade och klara! :)



Sedan här har vi Marléns naglar, jag gjorde lite silvet streck på ringfringret och bågar på tummarna. Hennes lack hade inte torkat här så jag kunde inte olja in dem. Men självklart fick hon olja efteråt :)





Nu skall jag sova, godnatt ♥

Tisdag - Kursdag!

Nu är jag strax klar och skall gå till Kursen! Mer om de får ni i kväll!

Här får ni af se de rosa glitterpulvret jag köpte, och sedan silverglitter lacket :) Kommentera gärna och säg va ni tycker :)

Canser....?

Det här med canser tycker ja bara blir värre och värre. Hörde nyss att man kan få canser utav kolsyra. Jag som bara ÄLSKAR kolsya!  :( Buhuu!

Men man kan fasen få canser utav allt man stoppar i sig..

Annas Naglar

Ikväll har jag gjort en nära väns mammas naglar :) Jag tyckte de blev jätte fint! Jag hoppas framförallt att hon också blev nöjd!! Jag gjorde med vita tippar, och sedan gjorde jag silverlitter dekoration på tummarna och lillfingrarna!

Vad tycker ni?





En helt vanlig måndag?

Ja kanske för många men absolut inte för mig och syrran och mamma.

Jag fick jobba över för jag skulle göra en kund fin! Hon blev jätte fin. Tur va väl kanske de att jag fick jobba över. Syrran kom och vi skulle till gymmet, men när hon stod i telefonen så kände hon en rök lukt. och tänkte kanske inte mer på de. Utan gick in och gjorde en sak som ja sa till henne att göra. JA ta ur en pärlbur ur min träningsväska. Hon kom ut igen och sedan och sedan när hon skulle in till personal rummet så var de alldeles dimmigt, och lukta jätte mkt rök, ja typ brandrök. Det blev mer och mer rökig och sedan efter en liten stund så kom en hel hög med bilar, ambulans, brandbilar, polisbilar och hela den skalan.



Dom lokaliserade efter en stund vart de kom ifrån och de var väldigt skönt. Men man tänker ju en himla massa när man är i den situationen. Ni gjorde ett jätte fint arbete grabbar.

Tidnings teamet som stod på andra sidan gatan eller va de nu var för några med kameror och diverse. Kanske kommer ni få reda på något som står i tidningen imorgon. Men om pappa sa, 'All publicitet är bra publicitet' Kanske å eller så är de inte de? Vem vet:P

Jag var ialla fall i chock, jag får lixom panik när de händer så mkt omkring en på så kort tid. De bara far upp en massa bilar och blåljus och hela alltet! Nära till tårar ett X antal gånger. Men allt släppte när jag kom hem och innanför min dörr. HAr ont i magen och luktar rök :P men men Jag hoppas att de är löst!

Hur var eran måndag? :)

Måndag, en ny vecka

Med massa nya möjligheter. :) Känner mig redan stressad när ja tänker på denna dag. De blir att ringa gymmet och boka av Core passet som börjar 19.20 För de hinner jag inte till. Men passet vid 20.00 måste ja till verkligen! Indoor Walking är nog min nya träningsgrej! Ja gillade passet jätte mkt! Men ja märkte igår att ja hade stora, då menar ja verkligen S-T-O-R-A blåmärken på mitt ena knä. Jag hade tydligen slagit i knät på flaskhållaren på crosstrainern :P

Ikväll blir de att göra Fannys mamma fin! Hur skoj kommer inte de att bli. Jag ska göra henne fin i håret, och på naglarna. Självklart kommer de upp bilder ikväll :)

Nä nu måste ja skynda mig till jobbet. Vi höres ikväll!

Kram Kram

Söndag 7 feb -10

Denna söndag har varit helt okej. Vaknade i bra tid så jag fick tid med älsklingen. Vi käkade ihop, kolla på tv, myste lite och sedan packade vi väskorna och åkte till terminalen i K-hamn.. Dagen har varit bra de var inte så jobbigt som de brukade vara när vi skall säga hejdå. Vi ses ju trottsallt, har ja riktigt tur på onsdagkväll :) *hoppas*

Imorgon skall jag hämta mina saker hos marielle, ska bli spännande. Senare på dagen kommer min käraste Fannys mamma och skall bli snygg både i hår och på naglarna:) Ska bli hur skoj som helst!

Träningen imorgon består utav, Core 30min och sedan Indoor Walking 45min Tror ni ja kommer vara slutkörd? JA om ja kommer vara slutkörd! Håll tummarna för mig. Ja men ser dom att de ligger någon på golvet när passet är klart så är de bara lilla jag :P haha

Nä nu blir de sova strax för min del. Godnatt!

Krams 

Snart får jag sova..

Japps snart är det min tur att få lägga mig i sängen och sova. Denna natt har varit seg men har gått helt okej, de har inte varit några problem alls.



Just nu vill jag bara krypa ner hos min Darling. sista timmarna nu innan han åker hem till Jönköping igen. Längtar inte tills ja ska säga hejdå.. Fy, alltid lika smärtsamt. De gör så ont ikroppen på mig. Men nu dröjer de inte så länge till innan vi ses igen. Han kommer hem till veckan igen. Då blir han kvar lite längre och de är väl tur de. Så jag hinner umgås med honom. Då får vi lite mer tid tillsammans. Jag behöver de känner jag. Att bara få vara, ligga där i dina armar i soffan, titta på film o bara vara. Saknart!!

Vi ses snart.. ♥

Snart 5 år sedan..

Snart är det 5 år sedan jag gick i årskurs ett på gymnsiet på frisörksolan här istan (Karlskoga). Jag var med på en uttagningstävling iskolan till SkolSM i stockholm. Alla som känner mig så är jag en väldigt tävlinginriktad tjej som älskar när ja får lite press på mig. :) Jag kom med till skol SM som var på Grand hotell i sthlm. Sedan hamna jag på en 7e plats i hela sverige bland årskurs ett. De va hur skoj som helst.

I går (fredags) så var min lilla syster som nu går första året på gymnasiet, också på frisörskolan. Hon var till Göteborg på uttagningstävling. Men vi har ännu inte fått reda på någon plats, eller har ni de? TELL ME! Jag hoppas ialla fall att hon kom med till SM. De vore så himla skoj. SM kommer äga rum på frisör mässan i Jönköping. Självklart kommer jag åka ner dit o kika på henne. Hoppas hoppas!

Detta är jag när jag tävlade i spegelsalen på grand hotell i sthockholm! :)





Lite smått o gott.

Nu har jag intagit min position på jobbet. Det är huuuuuur mkt folk som helst. NAAT! Jag bara skoja. Det är incheckade 3 st gäster på hela hotellet. Röj de blir i natt.. Kom gärna och underhåll mig någon! :P haha

Jag la ju bud på lite grejer till mitt arbete igår natt. Det finns ju hur mkt saker som helst som man behöver ha när man jobbar med naglar. Men just detta la ja bud på, och så självklart hade jag tur som vann :) hehe

 

Sedan på tisdag får jag se de andra som jag beställde från de företag som Marielle beställer ifrån. Hoppas de blir bra! :) skall bli spännande att se om de blev bra.

Vad gör ni annars en sådan här lördagkväll?

Kram

Sandras Naglar

Nu ikväll fick jag göra ett sett naglar, iih! Ja de är ju så himla skoj. Tjejen som jag gjorde på heter Sandra och är en gammal vän till mig. De var kul att träffas, för de blir ju inte allt för ofta. Men vi fick ju ett par timmar på att pratas vid. Alltid trevligt. Ja tyckte de gick bra idag. De går faktiskt lättare och lättare för varje gång jag gör naglar.

Här är kvällens resultat! Ni får hemskt gärna kommentera :)



Trött..

De blev inte så mkt bloggande inatt som jag hade trott. Var nog för att jag är så trött som jag är. Men snart får jag komma hem till min stora säng och min underbara älskling som ligger där och har värmt upp sängen! M M M!!! De kan inte bli så mkt bättre.. :)

Idag, ja senare, så kanske jag skall göra en tjejs naglar. beroende på hur trött jag är och sådär. För ja måste verkligen sova mkt längre idag än vad ja gjorde igår. För annars funkar de inte. Annars skall jag och Johan över till ett par kompisar när jag har stigit upp :) De var ett tag sedan vi träffade dom och faktiskt umgicks. Så de ska bli skoj, plus att man inte har fått sett den lille krabaten på länge. Ja han är väl inte så liten längre. :)

Nu rullar de in lite folk här så nu skall ja packa ner datorn oså. Vi höres senare sen!

Kram

Nagel Design..

Jag tycker både om och inte om de här med nagel design. Med mönster och annat krusidull på tipparna/naglarna. De kan bli för mkt ibland bara. Eller vad tycker ni? Detta är ett exempel på vad jag absolut inte gillar. Måste vara så oerhört svårt att kunna leva som 'normala' människor/Tjejer gör med ett par sådana där på naglarna. Dom bör ju trilla utav tycker man. right?



Lagomt är mycket bättre faktiskt. De ska se stilrent och fräscht ut. Men ett mönster behöver inte vara mkt mer än såhär tycker jag. Jag själv har bara haft helfärgade tippar när jag har gjort mina naglar, antingen helvita tippar eller med rosaglitter. Jag tycker båda e jätte fint. Vad tycker ni är finast??





Detta tycker ja ser förjävligt ut. Usch! ja fick gåshud så illa tyckte ja de va! Det var säkert jätte fint när de var nygjort men nej tack! Jag skulle aldrig vilja ha de sådär, och absolut inte lägga ut en bild på de:P hahaSedan att ha smycke på nagel har jag aldrig testat, men de borde vara lite irriterande, eller jag kan kanske ha helt fel när jag säger så. Jag har sett få personer ha så och de är ju snyggt på dom :)  Men detta var fruktansvärt!!



Men dessa naglar tyckte ja var jätte fina, lite roligt att ha ett mönster på tipparna!De ser ändå stilrent och fräscht ut. Någon gång ska ja ha såhär. De skulle passa så bra till min klänning! Vad tycker ni om just denna designen?





Fredags Work!

Har intagit min plats här på Hotellet. Ja iof för ca en timma sedan snart men ändå. Har pratat med en kära vän till mig på msn, Marlén. Den tjejen är verkligen jätte trevlig. Synd att man inte umgås så ofta. Men de blir väl så när man har jobb och sedan tränar man osv. Ändring! Vi får köra lite indoor ihop! ;) Right?

Sedan har jag fått lite jobb att göra iveckan, till och med imorgon. Nail-Work. Hur skojsigt som helst. Ni får självklart se bilder på allt jag gör. Sedan hade de ja beställt kommit till Marielle. Ska bli skoj att se på tisdag hur de rosaglittriga pulvret ser ut :)

Nu skall ja dola lite oså här. Vi höres senare sen i natt! Godnatt till er som inte är nattugglor! ♥
Kram

Håller tummarna!

Har åter igen pratat lite med en salong i Jönköping. Hoppas verkligen de blir som jag hoppas på, för då kommer jag att flytta i sommar. De är verkligen de jag vill göra. Börja om på något nytt, nya vänner, nytt jobb, nya människor, ny lägenhet, allt nytt! De är verkligen de jag vill ha just nu!

Jag mår bra, de gör jag men de skulle absolut inte skada att flytta ner till Jönköping och få vara tillsammans med han jag älskar mest! De är så himla skönt att ha honom omkring mig. Allt blir så mkt lättare på något vis. Man får den närhet man vill. De är inte ensamt!

Jag älskar mitt yrke och de som tillkommer snart är nog de bästa hittils. Naglar är något jag brinner för, och har verkligen fått de bekräftat nu också. De går så himla bra med de och jag får så mkt komplimanger och beröm. De gör så att jag vill göra bättre ifrån mig och puschar ännu mer! :)

Jag tror min sommar kommer bli kanon! Har en kännsla utav de! :) ♥

Finally, happydance!!

 
Äntligen!! Detta är något som jag kommer köra hårt med, Indoor Walking. Jag tyckte de va skitskoj och verkligen roligt. Vilken tur! Annars hade ja gett upp hoppet om att fåtillbaka mitt träningssug. Nu äre bara att köra hårt de sista dagarna å kortet! Dvs 11 dagar kvar! Söndag blir de pump om jag hinner hem till dess. Måndagens träningspass blir nu Core och Indoor Walking. Tisdag kommer jag nog köra Indoor Walking om jag hinner till 18.00 Får hoppas de!



Har ni kört Indoor Walking?

Kram

Indoor Walking




Nu ska vi se vad detta kan vara för något, jag vet ju att de är ett pass med crosstrainers. Men om de är något för mig. Hoppas de. Vill verkligen få igång detta med min träning. Är absolut inte skoj med den här ångesten för att gå till gymmet. Men nu skall jag packa väskan och sedan ta mig ner till salongen för att låna bilen :) Ni får veta vad ja tyckte sen när ja kommer hem.

Kram

Vill du ha fina naglar?

Jag har fått många förfrågningar om naglar nu de senaste tiden, vilket jag verkligen uppskattar och tycker om! Jag har sagt ett pris på 150:- (Fråga efter pris) När jag gör hemma. Det är för att jag skall få in pengar till materialet. Ifall de skulle ta slut. Så hör gärna utav er om ni är sugna på att vara fina på händerna :)



Åh så skönt!

De är verkligen hur skönt som helst att ha älsklingen hemma. De fyller upp mitt tommrum här hemma. De går bara inte att beskriva. Idag har jag klippt Johan, vi har gjort en jätte god planka. Efter maten var vi tvugna att bara sitta o ta de lungt. De var såååå mkt mat så ja höll nästan på att dö! Nejdå men de va för mkt mat helt enkelt! Efter den lugna stunden så gjorde jag iordning en jätte god kladdkaka. Så nu sitter ja här och är proppmätt igen. haha illa!

Imogon får ja se om jag får mina skor tillbaka. Dom blev ju stulna på gymmet i tisdags. TRÅKIGT! =/

Annars så skall jag jobba i helgen. Känns bra på ett sätt, de är att jag får pengar, och de är mindre roligt nu när Johan är hemma. :( Men men vi ses ju lie iaf och de är de värt! ♥

Vad har ni gjort denna Torsdag?:)


Kram

Torsdag♥

Min torsdag hoppas ja blir jätte bra! Älsklingen kommer hem och jag är så glad att han gör de. Har ju saknat honom så mkt! Ska bli skönt att ha han hemma under helgen! Lite tråkigt då ja jobbar men de måste ju göras..

Idag har ja varit uppe i tid men vart sittandes framför vakna med the voice, farligt! Så nu får jag skynda mig lite gran. Idag har ja en kund inbokat. lite tråkigt sådär men. Kom gärna in om ni vill! :)

Mer ikväll vet jag inte vad som blir. Måste vara uppe lite senare ikväll för att ja ska orka jobba i helgen.. Ja kommer nog baka kladdkaka ikväll. Har varit sugen på de hur länge som helst nu, så ikväll blir de iaf kladdkaka för min del :) mumma!!

Bilden nedan är tagen precis utanför mitt fönster. Denna backe/grop är alltid fylld med ungar :) Så skoj att se dom åka pulka osv. Visst är de en härligt bild? :) Solen skiner och snön, men nu är de väl typ dubbelt så mkt snö där nu efter de snökaos som har varit.. :P

Nu måste ja fixa lite här innan jag sticker till jobbet :) Kram!

Sannas Naglar

Ikväll har jag fått gjort Sannas naglar :) Lite skoj att få göra hennes, hon har ju aldrig haft 'lösnaglar' förut. Så de va lite skoj faktiskt. Jag tyckte att de gick bra, hoppas hon blev nöjd bara :)
 Sanna är min andra person som jag gör ett helt sett naglar.
Här kommer en före och en efterbild.



Onadag

Sitter just nu på min lunch. Magen är mätt och jag nöjd! Kvällen är planerad och de blir att ta sitt pick o pack(Nagelgrejer) och bege sig till Sanna :) Hon skall få fina naglar sörrni! Skoj. Så de blir mat och mys för oss ikväll! Hoppas Alexandra hänger med också! Annars idag så är de ganska lungt, har 2 kunder inbokat tråkigt när de är så lite att göra. Lillsyran ville få lite manikyr så de skall ja väl kunna ordna på henne :)

Kursen igår gick jätte bra. Kul när man får så mkt beröm faktiskt de stärker ens självförtroende och gör så att man gör bättre ifrån sig. Tack! Jag tycker tjejen som går tillsammans med mig fast med ett annat material, hon är också jätte duktg och jätte snäll och söt! En jätte trevlig tjej med andra ord!!:)

Bilder från kursen igår och på Sannas naglar får ni ikväll. Då jag glömde kameran igår på jobbet. Typiskt! ;P

Vad gör ni denna dag?

Kram

GRATTIS PH♥

Grattis till Jackie och Patrik! :)
Jag tycker ni va värda vinnare, Helt klart!!

Vad tyckte nì??

 

Vad är de med folk?

Ja kan inte fatta de. Varför vill människor sno andras saker? Lixom mina schletna tennisskor? Hello lixom!? Men tack! Jag tänker då fasen inte lämna mina skor sådär, utan dom åker ner i en påse och i väskan resten utav mitt liv då ja sätter min fot på ett gym!

Tisdag - Kursdag!

Nu skall ja borsta håret o packa mina väskor. Sedan drar jag ner till Salongen och är där i ca: 1½ timma och sedan går jag bort till den salongen som jag har kursen på. :) Undra vad vi skall få göra idag. Men de blir säkert minst lika skoj som de andra dagarna hittils ;) Bilder kommer upp senare ikväll.



Vad ska ni göra idag då?
Kram

My monday

Min måndag har varit helt okej. Jobbade från 9.30 - 18.00 Som ni har sett så har de varit ett snökaos här istan. Jipii. NOT! Jag hade två kunder idag. Men de är väl typiskt, snökaos= zero kunder! KOM IN FÖR TUSAN, e ni lata eller? ;) haha istället för att ni var så lata så satt ja hundvakt till syrrans lille Wille :) Så här mysigt hade vi två:)



Sedan var jag på träningen, de gick bra men samma kännsla som innan, visst de är tråkigt nu när ni ska höra mitt tjat om träningsången så ja skriver om träningen när de är en anna kännsla ist. :) Happy?

Imorgon blire kurs och hur glad bliiiiir ja inte då! Kan inte bli så mkt gladare! :) ♥
Nu ska jag sova, Godnatt på er!
Kram

Snökaos bilder..

När jag vaknade imorse och skulle precis låsa upp bilen, jag gick up för trappan och tittade ner så jag såg vart jag satt fötterna.. (gick i någon annans fotspår) Tittar upp och jag fick en CHOCK! titta själva..



Och detta var inte bara de som kom ner idag utan de bara fortsätter hela tiden..



Stigen ner från mammas och pappas parkering.. jag sitter bara och skakar på mitt huvud.. Jag gillar snön de är inte de men de skapar så mkt mer problem när de kommer så mkt på så kort tid. Folk kör fast här och var de blir köer och folk är otåliga. Ska de vara snö ska solen skina och vara fint och inte snöa för nu räcker de!!



Jag tycker att de är sjukt att de har kommit så himla mkt idag. Detta kommer fortsätta ända till onsdag tror ja de sa. Imorse på radion sa de att de var en snöskottare som skottade tågrälsen. Kanske inte sådär jätte lyckat men de kanske måste för att inte tågen skall åka utav rälsen. Vad händer med den stackars gubben? Jo, Han dog. Hemskt. Jag vill då inte sätta mig på varken i en buss eller på ett tåg i detta kaos!

Kram

Snökaos i hela Kga!!!!

Omg! Herrejävlar, tror typ alla i kga är ute och skottar fram sina parkeringar bilar osv. Jag vill inte ha mer snö herregud! De har väl kommit sissodär kanske en halvmeter snö idag! NU RÄCKER DE!!!! Ge mig vår och sommar NU!!

Härlig bild du la upp F-Köna! Men du kommer ju lätt vara snyggast på beachen i sommar! haha Idag skall jag på Core. Jag bokade av Bc passet. Tror ni ja fick ångest? Japp, vad annars liksom? Fick ja ångest för att jag bokade utav passet, Japp! =/ De här är verkligen jobbigt. Men jag kör lite extra styrka hemma ist. De känner jag mer motivation till just nu faktiskt! Kul att du kämpar fanny! Om vi ändå var tillsammans på samma gym! De hade gjort mig lycklig! Här är då de närmsta jag har kommit magrutor, eller ja magrutAN. haha



Jag var på Mallis i sommras med Johans familj. Hur fint som helst. Vi åkte till palmanova och till magaluf då med. Det var varmt och skönt, och fint då! Tror att nattlivet är en grej för oss! ;) 'mahahanananananflflflafnfan'

Nu skall jag sätta på mig min snygga träningsoutfit och lyssna på peppande musik. :) Vi höres senare sen!

Puss!
RSS 2.0