Hey sköningar hey!



Någon som sett dessa i st 39 så skicka hem dem till mig genast! ;) hehe ja fyller ju år om en vecka ;)! ♥

Mitt underbara kaos!



Ja nu e de ett rent kaos här hemma, har hämtat mer flyttlådor och papper. Idag åker halva köket ner i lådor :) Samt alla garderober. Att ha en energi som heter duga är underbart. Skönt att få de gjort! Sedan när man gör allt med ett leende på sina läppar så går allt mycket fortare lättare och bättre! I like it a lot! ;)

Jag vill tacka min underbara Tess med respektive för all hjälp med dessa lådor! Ja vet inte hur ja ska beskriva min tacksamhet. Men ni är guld värda!

Min shopping dag!

Ja idag var jag på jackt efter en jacka. Först hitta ja inga, sedan hitta jag en på MQ. Men hej va dyr den var. attans otur! Vidare gick vi o sedan struntade ja i de för ja orkade bara inte kolla efter mer. Jag fick iaf med mig ett par skinnhandskar med mig hem från MQ. Riktigt nice! ;)

Vi åkte hem och ja svängde förbi team sportia. Där fann ja en jätte skön och varm jacka. Den kosta 1599:- Att man ska vara lite dumsnål när de gäller kvalite saker. Jag har aldrig i hela mitt liv köpt en jacka över 600:- Men då har ja köpt nya jackor varje år. Varför inte lägga några med lappar och sedan ha den i ett par år åtminståne?

Vad tycker ni om denna fina varma jacka från North Bend?



Jag vill inte ha en vit utan en svart. Den fanns i vit svart och röd. Men har ja tex en röd så kommer jag nog tröttna lite fortare än om ja har en svart. Jag lade iaf undan denna tills imorgon. Jag tror nämligen att jag köper denna imorgon. De är jag värd ;) De får bli min egna födelsedags present. Ja skulle få ett bidrag från J också ♥

58 dagar!

Idag söndag är det 58 dagar kvar till flytten! ♥ :)

Julgranar hit och dit!

Har ni julpyntat klart för första advent imorgon nu då?

Själv vaknade jag 16.00 idag så jag följde aldrig med J till Örebro för att handla ljus. Så jag funderar på att antingen åka in dit imorgon eller så går ja helt enkelt in på Maxi och köper mig 4st vita blockljus. :)

Något mer pynt blir det inte hos oss iår. Vilket är lite tråkigt. Jag tycker de blir så mysigt när man tar fram lite ljusstakar, fina julgardiner, lite annat smått och gott.

Det blir ju mer och mer populärt att skaffa sig olika färger på granarna. Jag har sett många olika sådana, gröna, blåa, vita, rosa osv. Jag har alltid tyckt att ne en julgran ska vara grön! Men nu de senaste 2 åren har jag mer och mer tyckt om den vita faktiskt. Så nästa år får det kanske bli en vit julgran hemma hos oss! :)

Visst är de snyggt? eller vad tycker ni?





Julpynt

Jag hade inte tänkt att julpynta något hemma iår iom att vi flyttar ur våran lgh 1 jan. Men ändå så är jag så sugen på att göra en adventsljusstake. Så jag får nog be min kära J köpa med 4 block ljus från ikea imorgon om ja inte är vaken när han åker dvs då följer jag med honom. :)

Han skall köpa sig ett par rejäla vinterskor. De vill jag med göra, så vi får väl se om ja vaknar till i rätt tid. Då blir de nog ett par vinter pjucks för min del med. Sedan kanske inhandla någon julklapp? Ja har inte börjat handla alla klapparna ännu. Kanske är på tiden att jag gör det? Eller skall ja trängas med alla andra som också är ute i sista minuten? haha.

John.. De är inte okej!!

Nä John Blund är inte den snällaste ibland asså. Att kasta grus i mina ögon nu är inte okej. Jag har ett par timmar kvar att jobba så jag får inte sova än på ett tag.

Jag åkte ju med pappa till Tyskland igår, och kom hem idag vid 18 tiden. Ja var och är helt slut i kroppen, de kändes som att ja redan hade jobbat ett natt-pass. Hua lång helg tänkte jag. BLÄ!

Idag kom älsklingen hem, de hurrar jag mkt för! Ja har saknat honom en hel del denna vecka! ♥ Men snart love så bor vi ihop på heltid igen. Vilket kommer bli så underbart. De här är något både du och jag har sett fram emot hur länge som helst. Åh vad ja längtar! ♥

Na na na na!

Ja nu har ja haft på bra musik, o sjungit i all högans sky :D Allt går så mkt fortare när man lyssnar på bra musik som man gillar när man ska städa. Allt har flytit på bra här nu!

Igår kväll/natt skurade ja och rensade skaffeiet. Snyggt de blev!! Sedan idag har ja packat ner alla prynads saker och alla ljuslyktor tavlor. Så nu är de tomt på hyllorna :) Jag skurade duschen, och under diskbänken och plockade bort alla krukor och vaser ja hade där. Känns som att de inte är så mkt kvar att packa fast ändå finns de en hel del kvar!

Nu ska jag packa väskan och knalla ner till salongen när mamma o syrran slutar. Jag ska med min pappa till tyskland. Mysigt att åka i detta busväder :)

Sedan vart ja så himla glad. De var en tjej som av en slump kom in på min blogg och skrev till mig. De gjorde mig glad. Tack Ida! :) Ja behöver som sagt få lite nya vänner i Jkp och skaffa mig kontakter här o där.

Nej nu måste ja skynda mig lite :)

Skriver säkert här sedan eller i natt eller något! :)
Ha en jätte trevlig kväll!
Kramisara

62 dagar!

Idag är det 62 dagar kvar! :) ♥

Fräscht o snyggt!

Ja det känns alltid så fräscht och skönt att få i en toning i håret! Ja gjorde håret senast i augusti, så de var dax!

Den exakta rätta färgen syns väl inte sådär jätte bra på bilden, men på ett ungefär iaf :)
Jag vart nöjd med färgen iaf. Jag är väldigt 'röd' i mig själv så ja ville förstärka de lite men inte för mkt!

Vad tycker ni?



Baby Rosa ♥

Japps igår hade ja min kära kund Ullis på besök. De är så skoj när man har haft en kund ett par gånger nu. Så skoj att sitta oprata o fnissa åt saker! :)

Här kommer iaf tre bilder på hennes baby rosa naglar. Färgen blandade jag till själv. Visst blev den fin?





Brr, Kallt!

Ja nu blåser de kalla vindar ute, o man får klä på sig rejält med kläder för att inte frysa. Ja tycker om vintern när de inte blåser o ska vara så kallt. De är hur mysigt och så när de är vitt ute och solen skiner så de glittrar sådär fint ute :) Då älskar ja vintriga promenader! :) Sedan ska de självklart vara snö på Jul & Nyår! De är ju bara ett måste för min del, annars får jag inte någon som helst jul känsla alls.

Hur är det med er, är ni sol eller vinter människa?

63 dagar!

Det är 63 dagar kvar tills jag jobbar min sista dag här i Karlskoga. :) Sedan blir de ett par dagar ledigt och sedan blir det att förflytta mig och en massa flytt-kartonger ner till min blivande hemstad, Jönköping!

Alone&sleeptime!

Ja nu är jag själv igen, älsklingen åkte imorse. De va inge skoj alls. De är lite sådan tid nu, man vill gärna ha sin kära nära hela tiden. Men de kan man inte alltid få heller.

Idag hade Jag Virre på besök, vi gjorde tacopaj. Den är ju underbart god! Mumsfilibaba!! ;) Sedan gick vi över till Alexandra och umgicks lite med henne. Det har varit en mysig kväll idag tycker ja. Dessa kvällar kommer ja sakna som mest. Tiden med mina underbara vänner är oslagbar! ♥

Nu ska jag slänga mig i sängen och försöka få några timmars sömn! :)
Saknar dig älskling! :( ♥

Kramisar

one mounth left...


Bara en månad kvar tills det är julafton.
Har ni börjat köpa några julklappar ännu?

On my way!

Hallojsan!
Just nu sitter jag på bussen till Jönkan! Vi är i Skövde just nu, känns segt. Han som kör, han kör inte som de andra. Dom kör som idioter!!
Det ska bli skönt att tillbringa helgen här nere tillsammans med min lovley J<3 Jag har inte lust att göra ett smack, helst bara ligga o mysa i sängen titta på bra filmer o sega runt! Men imorgon blir det en tripp till en salong på besök. Vi får väl se hur det går:) Jag hade vela haft besökt den andra salongen som jag pratat med imorgon också men det gick tyvärr inte:(
Nej nu blir det att kolla på film resten utav vägen:) vi hörs väl under helgen! Kramis

Slut!

Japps nu var alla visningarna slut, och ja är helt slut i kroppen och huvudet. Jag är trött och vill bara lägga mig ner. Det kommer ja göra inom den närmsta kvarten. Imorgon bitti blir de att packa ner saker som ja ska ha med mig i helgen till Jkp. :)

Yes box. Ne nu orkar jag inte sitta framför datorn något mer. Vi höres säkert något under helgen! Annars får ni ha de kanoners! Ta hand om der!

Kramisar

Men vad händer??



Hallå, vad äre som händer?? Man blir tusan rädd. Ännu ett skäl till att inte gå själv ute i mörkret.. =/

Längtar!

Det låter lovande. Men man ska inte ta ut något i förskott! Men att de lät bra kan ja väl leva på ett par veckor eller? ;)

iiih! ♥

Visning!

Yes, idag har vi/jag visning på våran lägenhet här i Karlskoga. Det kommer ett par stycken idag och några imorgon :) De ska bli spännande! Hoppas vi får den såld nu så vi slipper oroa oss att den inte blir såld :P De vore ju lite tråkigt att behöva betala 2 hyror. haha! De slipper gärna jag.



Jag kommer nog få flytta hem till mamma o pappa ett tag, någon månad, som det ser ut just nu. Men det gör mig absolut ingenting. Då får ja umgås riktigt mycket med familjen innan ja flyttar, o de är ju kanon bra! :) Så när exakt vi ska vara ute från denna lägenhet vet jag inte riktigt men de får vi ta ett snack om så fort vi vet om vi har en köpare:)

Nu ska jag göra klart de sista inna folket kommer om några timmar. Vi höres senare sen! :)
Ha det gottans!
Kramisar

Work time!



Time to get ready for work! :)

Måndag 15 Nov.

Idag är de den 15 nov. Det är inte något vidare väder ute. blä! Idag så ska ja städa litte, packa ner lite saker. Känns skönt att inte behöva stressa o packa ner. Stress klarar inte min kropp med. Så varför inte ta lite då och då ? :) Smart måste man vara. Idag eller så kommer våran lägenhet ligga ute på blocket, om älsklingen har skrivit klart och bestämnt sig för vilka biler som vi ska ha ute. :)

Annars idag blire inte mkt, skall träffa Fanny en sväng annars blir de lugna gatan här!

Vad gör ni en sådan här måndag som denna? :P Börjar era nya liv efter helgen som varit? haha skoja!

Vi höres senare!
Kram

Hur fina som helst!



Dessa vill ja köpa så fort vi kommer till den nya lägenheten! Åh vad jag vill inreda o få de mysigt, o fint. :) ♥

Feather

Hur underbart mysig var inte denna dekoration? ♥

HAHAHA Omg!!!



HAHAHAHAHAHA! Detta va de roligaste ja sett på länge! Jag skratta så jag tjöt! ♥

Strax bed time!

Ja strax eller om ca 1h & 20 min får jag åka hem till sängen! Men blir lite fundersam. Älsklingen skulle komma med bilen runt 04, och nu är klockan 05.44. Ha skulle med en kompis till Sthlm och hämta hans tjej vid flyget. hehe Tänk om han har försovit sig? Är han inte här vid 07 så är de bara för mig att knalla hemmåt! :)

Stupid in love



Hittade denna låt. Jag gillar Rihanna något så grymt. Har ni sett henne live någon gång? Har ni inte de, så gör de om ni får chansen! Hon är grym! :)

kläder hit o kläder dit?

Ja, vart man än går så är de kläder hit och kläder dit.. Jag såg denna bild på någon sida. Det stod även vart den var köpt men nu kommer ja inte ihåg vart den var köpt, någon som vet? Jysk ? Ikea ?

Men bra praktiskt var det tyckte jag !

Det gör så ont i mig!

Ja faktiskt, det gör så innibombens ont. Jag blir ledsen fäller tårar. :(



Men de är nog rättvist, att du får må bra. Springa runt med maxen, tror du har saknat honom en hel del. ♥
Jag älskar dig min snuttis ♥

HAHA !!!

Jag är sååå knäpp, knasig ibland! :P

Sätta litte fart kanske?

Ne om man skulle ta sg ikragen och sätta litte fart o fixa lite nu kanske?

Jag har sååå mkt tvätt som bör tvättas, men orkar jag? Nej! Men ska ja ha några jobb-kläder i helgen så bör jag slänga in en maskin NU!



Sedan bör ja ta en dusch och gå iväg med skräp och sedan till salongen och lämna en kavaj till syrran. Efter de blire hem och fixa o dola lite mer, iväg o slänga skräp?
Idag skulle min kära Tess kika efter några lådor som ja skulle få packa grejer i :) Så fort ja får lådorna så börjas de packas :) sååå skoj haha!

Nä  nu blir de en dusch! Ha de gott! :)

Soffbord med eller utan förvaring?!

Jag vill så gärna ha ett nytt soffbord. Men vet inte riktigt vilket som jag vill ha. Egentligen behöver vi inget nytt men de hade varit roligt :P


Om man ska ha ett med lite förvaring under?

Eller om man inte ska ha det?



Vilket skulle ni ha valt? :)

Dags för sängen!

Nu skall ja försöka slå igen mina gröna! Skall drömma om våran blivande lägenhet och planera och dola. Att man kan längta så här mycket de trodde jag inte :D Men ja önskar det var 1 feb imorgon!! hehe



Godnatt raringar♥

Lite 'snyggare' ?

Ja vi har tänkt oss att ha en lite snyggare tvättkorg. En sådan som kan stå framme antingen på toan eller i sovrummet. De vi har tänkt oss är i stil med dessa :)

 



Vad tror ni? :) Visst är de snyggare med en sådan här än att ha typ en blå Ikea påse på golvet eller i en garderob? ;)

Funderar, tänker & Planerar..

Ja jag har suttit nu här ikväll, igår kväll, förrgårkväll osv osv.. Ja i-stort-sätt hela tiden ända sedan jag fick reda på att vi fick lägenheten. haha. Jag  har inte varit där och sett den i verkligheten, bara på bilder. Men så mkt jag funderar på hur allt ska vara osv. Det är hur skoj som helst. haha

Mina ideer och vad ja vill ha i den nya lägenheten kommer ja lägga upp här ikväll eller imorgon kväll ja eller vilken dag som helst. Beroende på vad ja hittar för något snyggt o läckert ;)

Kramis

Vitt som snö ;)



Ja jag var tråkig denna gång med mina naglar. Jag fick en sådan enorm ångest för vilken färg ja skulle ta. Så de fick bli vitt! Det är snart 1 år sedan jag hade vitt senast :) Dom är nu på gränsen att vara för långa men dom får vara såhär ett tag. Sedan passar de så bra nu när snön kom! :) Visst? ♥

Jag får be om ursäkt!

Ja förlåt, och jag ber som hemskt mycket om ursäkt om jag har tjatat lite om dehär med flytt osv. Men ja har pratat om de för att jag är så himla glad och tycker de ska bli så skoj att flytta! Sedan hoppas jag inte att ni saknar mig allt för mycket. De är inte så långt bort, och jag kommer komma hem och sedan räknar jag med att ni kommer ner till mig :) För det gör ni väl? ♥

Ne nu skall jag göra klart mina naglar. Ni får bilder sedan! :) Puss&Kram

Vitt vitt vitt!

Ja det har kommit en hel del snö under gårdagen och under natten! :) De är mysigt med vinter! Så idag blire att dra fram min vinterjacka! :) Dock så behöver ja införskaffa mig ett par vinterskor! De här med tygskor funkar INTE nu! haha

Vita drömmar



Längtar så otroligt mkt! ♥

Tisdag 9 Nov.

Ja det är hur kallt som helst när man vaknar, brr. Idag ska ja jobba, och först ut står de naglar påschemat. Så skoj! :) 

Sedan ikväll blire att höra av sig o se vad fröken Fanny har för sig. Annars behövs de röjjas en hel del här hemma. De ska tas kort på våran nuvarande lägenhet och de ska skickas iväg.

Annars igår satt jag och kikade på Ikeas hemsida. Sååå mycket fint man vill ha! Men jag tror de första vi ska sattsa på när vi flyttar är nya garderober! Så de blir att önska sig pengar och presentkort på ikea o andra möbelvaruhus :)

Nej nu blire att fixa de sista innan ja ska knalla ner till jobbet! :)

Black and White!

Nästan ialla fall! Jag gjorde min kära vän Fanny B fin i håret för någon vecka sedan. Hon gick från blond till Svart. Men eftersom hon var så ljus så blev de svartbrun. Men ja gillade färgen grymt mkt! Jag själv vart sugen på att bli mörk :) haha Så här vart det iaf!





Mikrofonkåt!

Jag hörde en sjukt bra version utav Petters låt Mikrofonkåt som September gjorde!

Vad tycker ni??



Jkp!

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Mkt har hänt, mkt roligt har hänt!

The big news is, jag ska bli Jönköpings bo!! :D Ja ni läste rätt. Vi har fått en jätte fin tvåa nära stan! Kan fasen inte bli bättre! Jag är såå himla glad, de går inte att beskriva. :) ♥

Igår åkte ja ner hit till jkp. Älsklingen mötte upp mig på stationen. Jag fick byta om där, ah fast bara tröja, för ja skulle med tillbaka till Harrys som han och hans klasskamrater satt där. Det var jätte trevligt! Jag har nog inte skrattat o lett så mkt på hur länge som helt. Ja har nästan träningsverk i käkarna. haha

Nu Blir de en mysig frulle, och sedan efter de bär de av mot ikea ;) huuur roligt som helst!

Hehe gud ja är så himla sprallig, har så mkt spring i bena eller nått. Ja är lycklig. Så glad. Så himla förväntansfull. VI SKA FLYTTA TILL EN TVÅA! ja fattar nog inte riktigt! haha Bilder får ni se senare. De är ju några månader kvar ;)

Sedan vill ja säga, Grattis Mariah på din 19 års dag! Hoppas ni får en kanon trevlig kväll! :) PUSS!

Ha en jätte trevlig alla helgona!

Puss&Kram!

Wille 1 år!

Syrrans lille yrväder Wille har fyllt 1 år nu. Jag köpte då en ful orange älg till honom på Ikea. haha så här såg han ut när han ville ha sin present! haha Ivrig eler vad??  :)



och här har han fullt upp att busa med den oranga älgen. haha



GRATTIS ! ♥

Min Skatt!

Finns ingen jag saknar hos mig så mkt som dig ♥
Du har varit min lille skatt i snart 10 år.
Man känner sig så älskad när man kommer hem till mamma och pappa när du är inne. Man får ingen lugnstund. Du ska helst vara framför ögonen på mig hela tiden.

Nu har du blivit äldre och de märks faktiskt. Lite synd, vill att du ska finnas föralltid. ♥
Du är väldigt speciell dam. Men ack så himla snäll. Du har alltid varit en sådan snäll dam. Finns ingen som kommer att slå dina egenskaper. Dig kommer man alltid att jämföra med andra så sötisar.


Älskar dig min snuttis ♥

Ordning och reda...

...löning på fredag. Ehm. Nej! De dröjer nog till löning. Men jag hade hoppats att den hade vart på fredag! Vill ha min lön nu! so exited! :P



Idag har jag rensat och gjort iordning i 3 garderober iaf. De tar tid att först typ plocka ut allt och sedan skall man kika på vad som skall vara kvar o vad som ska kastas osv. Sedan så syns de ju inte utåt att man har städat. Tråkigt. Men men jag vet ialla fall att de ser fint ut i dessa 3 garderober :)



Ringde som en galning idag till 2 hyresvärdar. Nappade på andra samtalet. Så nu håller vi våra tummar att vi blir uttagna för att få hyra denna lägenhet den 1 feb. Hopas hoppas hoppas!!! :) Jag vart super duper glad. haha. 'Vi behöver inte kolla på den, vi tar den så fort vi kan!' haha knas Sarah men men vill man ha nått så gör man nog allt för att de ska gå vägen. haha ;P De gäller att trycka på och verkligen visa intresse och vara lite tjatig. Så yes, here i am! Tjatmajan Sarah ;) Jag typ sitter och skrattar åt mig själv, hur ja kunde kläcka ur mig de där till damen på andra sidan utav luren. haha



Sedan hade jag härliga könan här på besök. Nu är ho hemma en sloviss. Hur kul som helst faktiskt. Fast det var länge sedan vi sågs och pratades vid så kändes det som om det var igår vi sågs. Hur kul som helst. :) ♥

RSS 2.0