Liseberg nästa!

Det stämmer! Senast halv åtta ska vi iväg till liseberg och då äre jag som ska sova i bilen säger jag bara! annars finns det nog ingen sarah längre på söndag kväll! haha

Nu blir man som ett litet barn igen :D ska bli skoj!


Ses! hej hopp!

Aranele.<3

Slutar snart jobbet...

Japps det är snart slut på mitt pass =) sissodär om 25 minuter exakt! Det ska bli skönt att komma hem o få nått i magen för jag börjar bli riktigt hungrig eller jag har väl vart de, de senaste 4 timmarna :(

Men hörs imorgon eller någon dag här fram över!
Ha de bra!

Aranele.

Ett gott skratt förlänger livet!

Det är faktiskt helt sant, tror ja :)
Ett gott skratt idag nu i natt förkortade min kväll/ natt :)
Tack Matilda framförallt! :) Sedan kom de tre herrar och hälsade på, skrattade så jag nästan tjöt, ja iaf en utav oss 5 tjöt, behöver ja nämna några namn Daniel?;) haha Tack ialla fall.

Aranele.

Hemgång strax!

Nu är det inte långt kvar tills jag får åka hem och sova :) det ska bli helt underbart skönt!:)

ca 10 minuter kvar :)

jiiihaaa!

Aranele.

Lön!

Jag såg mitt lönekuvert ligga på bänken men våga inte direkt ta de, ifall chefen måste skicka ut dem via posten.

Men kollade mitt konto o de ser bra ut för att ha jobbat en helg :) :)
Sen på måndag får jag lön på salongen, hos Mamma :) gud va rik jag kommer känna mig:P
Men Notera att jag har redan sparat undan 5000 till nästa sommars äventyr ;D

Aranele.

Blir tokig!

Igår morse när jag vaknade så kunde jag inte öppna mitt ena öga =/ men detta är ju inte onormalt i mitt fall, de har hänt ungeför sisodär  ca: 8 gånger så ja blir inte förvånad längre. Men idag vare nog! Jag pallar inte att vakna upp en natt till o vara svullen =( och speciellt inte när man ska stå och jobba som frisör bakom kunder sådär, då känns de lite träligt! Så jag kom till jobbet med tårarna i ögonen och fick ringa vårdcentralen. Men dom tog inte emot mig. Kvinnan i telefonen bad mig gå ner till apoteket o sedan köpa en receptfri salva... Men de blev bara värre utav den! Nu svullna hela ögonlocket o fick en röd lila färg snarare att de gick över lite till en blåaktig färg! HEMSKT ! Så ja slutade med den och sedan smörjde ja med en salva som ja har fått utav Mammas kund Maggan, och TACK säger jag du är en stjärna! De är bara den som hjälper mot detta. Helt otroligt! Nästa gång ringer ja direkt! Och då MÅSTE ja få komma till dom så dom får ta prover osv för ja vill verkligen veta vad de är!

Usch för sådant här!

Aranele.

Nytt Folk Sökes !!

Japp helt sant dom söker mer folk hit till Hotellet!  =)
Sök vettja! ; )

Frukosten är klar!

Sådär nu är jag klar med allting i frukosten :) och de är 40 min kvar tills jag slutar. Skönt att börja tidigt och plocka fram allt så man slipper stressa sedan när allt folk kommer ner för att äta frukost vid 07..

Aranele.

Tjej-tripp!

Madde kom på en idé som vore hur rolig som helst. En dagstur till Stockholmia, för lite shopping och äta godmat och självklart bara ha de trevligt  :)

Veronica är du på? :) jag pratar med dig om det. 
 
Aranele.

Min vän!

Vill bara ge ett inlägg till min vän Veronica. Ville bara berätta och tala om att du betyder så fruktansvärt mycket för mig. Trodde faktiskt inte att vi var så himla lika till sättet och ja allt, hur vi är, våran humor, sättet att vara på, tänka och tycka om allt! Hoppas de vi pratade om idag kommer slå in för de vore så himla roligt, du och jag och våra små ! haha

Älskar dig gumman bara så du vet! <3

Aranele.

Ikea Shopping!

Jag älskar vekrligen Ikea det är min favorit affär! Jag skulle kunna handla för hur mycket osm helst, och då menar jag verkligen hur mycket som helst, Detta köpte jag och sedan lite mer när jag var inne till ikea denna helg. Jag och Johan har ändrat lite på temat, så nu är det vitt som gäller. Johan köpte förresten ett jätte fint vitrinskåp som han monterat ihop nu tror jag. Ska bli kul när allt är klart :)
De som fattas på bilden är ett överkast som var hur mjuk och fluffigt som helst, jätte mysigt. Sedan har vi johans vitrinskåp, vi köpte med en ost burk också, det är alltid bra att ha de, skänt att slippa alla dessa plastpåsar =/  och sedan köpte vi faktiskt en grej man sätter på dörren som de finns krokar på som man kan hänga upp kläder på.. Jätte bra och fint kommer de bli hemma hos OSS !Aranele.

nollfyra trettiotvå

Är precis vad klockan är när jag börjar skriva detta inlägg :) Idag har tiden gått så himla mycket fortare än vad de brukar göra annars.. Men mitt huvud mår inte alls bra känner jag, jag fick inte sova många timmar när jag kom hem igår morse, tror jag sov ca 4½ timma sammanlagt nu innan jag började jobba detta pass. Inte bra inte bra! Skärpning!  =P

Aranele.

Snart är de läggdax!

Och gud va jag längtar efter våran stora säng älskling!  =) M M M !

Nu har jag gjort iordning allt till frukosten som man ska göra :) bara lite ägg som kokas fortfarande!

Och sen är de bara fyra timmar sen ska jag upp igen för att shoppa lös på IKEA i Karlstad! =)

Aranele.

Ikea!

Idag, som jag faktiskt kan säga, så ska jag Och johans o hans föräldrar till Ikea och shoppa lite =) jag bara älskar IKEA! Som en vän, Veronica sa till mig, Dom tar ju minst ett inträde på 500:- och de är fan sant. Ska man inte ha något så kommer man ut därifrån med något ialla fall. lägger ut bilder imorgonkväll på mina köp som ja kommer att göra ! =)

Jag slutar 07 och är hemma strax efter de, sen blire att sova typ till 11 och sen upp o duscha o fräscha till mig och sedan bär de iväg mot Karlstad denna gång till deras IKEA. De blir skit bra!  =)

Aranele.

Hoppas!

Nu kanske jag får byta helg på hotellet, i och med dom ska få in nytt folk så kanske jag har en chans att byta helger, för de vore helt underbart! Så jag och Johan får någon ledig dag tillsammans! Annars jobbar vi om varandra totalt, vi jobbar veckodagarna, jag dagtid och han natt, sedan på helgerna så när han jobbar varannan helg så är jag ledig och så tvärtom, så vi har inte en dag ledig ihop. Så de vore helt underbart att få en sådan dag tillsammans!

Så jag hoppas Chefen hör utav sig nu snart när han fått min lapp. =)

Aranele.

nollfyra och tjugoåtta

04,28 är klockan just nu. Sitter och är jätte rastlös men ska snart, eller ja om en stund börja med fukosten så då går tiden lite fortare =)

Aranele.

Vill berätta en sak...

Igår eller förrgår ska jag väl säga nu eftersom det är den 9de Augusti.. A det jag vill komma till är att en väldigt nära vän till mig sa såhär att idag var de tänkt att jag skulle haft en bebis. VA? sa ja inom mig själv.. Hon mådde inte alls bra, och mår heller inte så jätte bra nu heller vad jag har fattat det som. Jag är där till 110% och stöttar och hjälper henne med allt! Jag vet att hon finns där för mig också om det skulle vara något. Alla Dessa dagar som johan har varit bortrest så har vi umgåtts och pratat en hel del om våra liv. Det vi har kommit fram till är att vi är så enormt lika varandra så det är nästan skrämmande! Men hur kul som helst.. I och med vårat snack om att hon skulle bli mamma igen så slåg de mig tanken nu här en kväll, att gud vad jag är sugen på att skaffa mig en liten ängel.. Men jag är nog för ung säger vissa, men vad ska dom bry sig egentligen ? De är väl mitt beslut och mitt liv? Självklart så blir man inte bara med barn sådär hux flux, utan de måste vara igenom tänkt.. Men som de ser ut nu så får den biten vänta ett par år, tråkigt nog men helt sant..

Som jag sagt min vän, så finns jag här till 110% !
Tack för att du finns, och för att du har stöttat mig!
Aranele.

klockan tickar och går..

Nu har klockan sprungit iväg, och nu sa Johan-pojken godnatt på msn :) åh vissa har´t bra när dom kan sova, och jag har BARA typ 5 timmar kvar på jobbet... Men det går nog fort, får sitta o pyssla och pilla lite här på Msn och internet så går tiden allt lite fortare!

Godnatt Johan sov gott  :)

Aranele.

Dålig på att publicera nya inlägg

Ja jag vet att de typ tröjer två veckor innan jag skriver något nytt inlägg=/

Jag är väldigt upptagen på veckorna, umgås med vänner och Jobbar väldigt mycket, samt umgås jag med pojken min. Så de blir mest att jag skriver lite när jag sitter här på jobbet.  Men vad gör de? :)


Aranele.
RSS 2.0