Underbart!

Finner inga ord för hur underbart detta är! Jag njuter så otroligt mycket! Kan inte må bättre här! <3

Today!

Påväg till jobbet, lurarna är inpluggat i öronen och jag känner en värme i kroppen. Idag är en bra dag! Hoppas ni osså känner samma!

Igår träffade jag mina nära o kära.. Mamma, pappa, lirre, Madde Micke, Sussi och Robban! Lite senare kom Mylove's bror Henrik! Super kul!! :D så idag är dom i Danmark och strosar runt lite medans jag jobbar:) så himla synd att inte min kära tvillingsyster följde med :( Saknar henne!

Idag är det en vilo dag för min del. Men imorgon kör vi på den vanliga morgon-nix'en! Woopiie ;) ska nog ta och springa upp för alla trapper påväg ner till hamnen! GOGOGO! Har fått en härlig träningsvärk i kroppen efter veckans pass. Passen har inte alls känts bra.. Men inte så konstigt när man har varit borta ifrån träningen i en månad.. Jag kommer komma igen! I promise!! ;D

LYssnar på en otroligt bra låt! "Sex on fire" den funkar alltid!! Gillar ni den? :)

Nepp nu blir de att luta sig tillbaka och bara njuta av musiken! :)

Ha en fin dag mina fina! <3

Jobblördag!

Då laddar vi för en härlig jobblördag! Idag är jag på ett bra humör o känner att denna dag kommer bli super! :))

Tunisien!

Längtar jätte mycket! Ska bli underbart att åka iväg med älsklingen och hans bror med flickvän! <3

Nytt

Sådär då var man lite roligare på tassarna! :))

LML♥

Att man än idag inte slutar att förvånas.. suck.. Att man har trott på en massa skit rent ut sagt. (skakar på huvudet) Är himla glad att jag är här där jag är idag. LOVE MY LIFE!♥
 

Böda Sand

Tanken att jag till 99.9% inte kommer få en ända dag på Öland detta år gör mig lite ledsen. Jag älskar härliga öland, böda sand. 
 
     
   

Men vem vet det kanske blir ändrade planer, haha ;) 

Snart så!



Ja snart så får jag äntligen gå till mitt kära gym. Det är nog 1 månad sedan jag var där. ILLA! Men nu ska de bli ändring igen, skönt med lite mer rutin på dagarna. Plus att man får en jädra energi när man tränar. Det gillar jag! Så nu har jag ingen feber och jag hoppas denna lilla hosta ska försvinna nu osså så jag får klampa in där med bestämda steg och göra ett jädra bra jobb! ;D iiih! Längtar som tusan! 
 
Ni kör väl på som vanligt hoppas jag ? ;) 

95



 
Nittiofem dagar kvar tills vi ligger i poolen och glassar i solen! Det ska bli otroligt gött! LÄNGTAR!

Tunisien!

Jag längtar en himla massa faktiskt till våran resa i sommar. V.30 kommer vi åka till Tunisien. :) 
 


Hur underbart är inte denna bild? 
 
De kommer vara jätte varmt men de kan man väl ändå stå ut med om man kan ligga i en pool och ha en drink i handen hur ofta man vill? :)) 
Idag är de 96 dagar kvar tills vi drar iväg! jipiiii!  
 
Ska ni resa något i sommar?? :) 

Maria Mena

Satt och tittade på skavlan häromdagen. Denna söta tjej Maria Mena gästade i programmet och hon sjön denna låt och jag fastnade för den på en gång. Jag förstår henne rätt mycket i denna låt.. Ibland har man svårt att förklara sina kännslor. Jag blev ialla fall glad när jag lyssnade på denna tjej och sedan fick höra hennes berätelse och vad hon menade med denna låt fick mig att le. :) Den ger mig lite styrka!
 
 

Higher

Bjuder på en rätt härlig låt. :)
 
 

Ser konstigt ut

Bloggen kommer kanske se lite knasig ut men jag håller på att fixa till designen lite. Inte det lättaste så det kan ta ett tag innan det blir klart!

:))

Oj, hoppsan!

Där klantade jag till mig med min blogg design. haha Nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att få tillbaka det jag hade! :P hahaha

Vila

Nu ska fröken Eriksson ta sig en tupplur i soffan. Efter bara ett fåtal timmar sömn i natt så är min kropp helt slut:/ usch!

Jag har hostat som bara den, får så ont i kroppen av denna irriterande hosta. Gick till Apoteket och köpte lite bra saker som min syster rekommenderade mig! Tack!!

Hoppas ni mår bra!

Bokat

Då var vår semester bokad i sommar. Kan säga att det känns otroligt kul! Ska bli så skönt att åka iväg, längtar en massa!!

Vi valde Tunisien, Hammamet! :)) det blir underbart!!

Sooool

Soooolen skiner ute och jag sitter inne på jobbet. Inte alls rättvist! Jag hoppas för Guds skull att solen lyser på torsdag osså! :))

Idag är halsen inte alls med mig. Den kittlas så jag får hosta till för att de ska ge sig för någon minut.. Illa! Suck! Jag är ialla fall inställd på mitt rutin klockslag på morgonen! Bra Sarah! Nästa vecka är jag på gymmet for sure! :) längtar faktiskt dit, och våra rutiner när de gäller dagarna och övningarna! :))

Vad gör ni idag??

M- som i MÅNDAG!

Var inte direkt taggad på jobb igår kväll. Inte ens när jag vaknade i morse så kände ja att va skönt att det är måndag. Ge mig helg och lite mer ledigt tack!
Att jobba varje lördag är inte så speciellt skoj. När helgen kommer så känns de inte som att de är helg direkt. Men men thats life! :)

Träningen har fått väntat ett bra tag men de får dröja ett par dagar till. Mylove är inte alla kry och min hals ömmar till och från. Men jag är taggad när vi väl ska köra! Beach 2013 är ju snart här. Så de gäller att ligga i bra nu när vi kommer igång. Jag vet att dom resultaten jag strävat efter inte kommer dyka upp just nu men en bit på väg ska man allt kunna klara av ;) eller??

Sitter just nu på bussen hem från jobbet, solen lyser så otroligt fint på himlen! Och jag längtar hem till mylove..

Ikväll skall jag lägga fram lite resmål som förslag. Får se hur de andra paret har för förslag :) för nu måste vi boka resa om vi ska komma någon vart med detta. :)

Hur har eran dag varit??:))

Grattis!

Stort grattis Darling på födelsedagen! Hoppas vi får en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans! <3

Mitt fina Helsingborg

Bild tagen på min soliga underbara pw igår:) <3

Good time!

Jag känner att jag är inne i ett vitt fluffigt moln just nu. Jag har verkligen hamnat på rätt plats i livet just nu. Känns så otroligt bra att man får veta att man gör bra ifrån sig, att man är på rätt väg till och med att man vet att de finns folk som tror på en att man kommer att utvecklas och växa som person och inom sin karriär! Det känns för mig helt underbart att veta. Jag älskar verkligen mitt liv. Jag älskat mitt jobb och min underbara fästman! Jag kan inte ha det bättre än såhär! Tack!!

Fixat till fräknarna på våran balkong.

Underbara sol, jag har bara suttit nu ute i solen på balkongen med en varm filt omkring mig och sugit åt mig alla solstrålar! 
 


Nu strax slutar mylove, får se om vi går iväg till träningen eller om vi tar oss en lång promenad istället. För senare sen ska jag laga mat. Är så himla sugen på en god sallad med min underbart goda feta ost som jag har här hemma. MUMS! Blir kyckling och sallad! 
 
Har ni varit iväg och tränat? :) 

Mycket gjort

Nu har jag fått mycket gjort. Hunnit med en lång härlig pw nere vid havet i solen. UNDERBART! Nästan så jag vill plocka med mig en brasse och en filt ner till hamnpromenaden och sätta mig :) Ätit och håller på med tvätten. Ska även hinna med lite mer innan jag är ''klar'' :) Vi får ju hit lite folk i helgen. Min älskling fyller ju år så då blire lite trevligt folk på besök. Ska bli super skoj! <3 Nä nu ska jag springa ner till tvätten! :) Puss

Kom igen!

Nu är vi hemma från allt påskfirande och besök. Har under hela påsken vaknat på rutin vid 06. Men vad hände här hemma? :O Jag bara inte orkar upp. Jag är som en döing. Nä kom igen nu! Skärpning fröken Eriksson. 
 
Idag har jag en hel lista jag ska försöka hinna med. Vill jag? Nej. Vet inte riktigt varför min kropp inte vill det jag vill. I tisdags när jag vaknade mitt i natten var ja helt täppt i halsen, hopp bara att skita i träningen. Jag var matt hela dagen på jobbet, på kvällen var jag helt kry. Vilade i går(onsdag) för att vara helt säker på att det skulle vara över. Vaknade idag med hals ont igen plus en himla magvärk. Ingen träning på morgonen sov till klockan var ca kvart i 9, det var skönt men nu har jag fått huvudvärk. Men va? Nä ryck upp mig tack! 
 
Hur mår ni mina fina där ute?? :) 
RSS 2.0