.

beautiful city♥
 

limit.

SHM

Jag är något så grymt taggad på att se dessa killar spela i höst! Det kommer bli en grym fest en fest som ja länge kommer minnas! :)) Vi åker ju ett hel skönt gäng på 16 pers! :))

Vilka utav er ska se deras spelningar?? :)

Träning!

Ikväll SKA det bli träning för våran del. Annars blir det inget bröllop sa vi igår haha! Just nu känner ja att det ska bli skönt att få gå iväg men jag vet att när jag slutar vid 16 så kommer min lust att försvinna. Men de tar vi då! :)

Heja oss!!! :)

Mina tankar.

mycket tankar...

Det är mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu. Jag har mycket att göra. Mycket kommer kanske att hända. Kanske på kort tid. Jag är positiv till vilket som <3

En sak som jag har funderat länge på är de här med avståndet mellan mig och mina vänner i den staden jag kommer ifrån. Folk frågar mig när jag kommer hem. Och det är titt som tätt den frågan kommer. Visst det är positivt för då är de någon som saknar mig och vill ses. Men jag har åkt såå himla mycket dit och om man jämför det med de antal gånger det har varit någon här hos mig så tycker inte jag att det är så himla rättvist. Mitt hem är inte längre i Karlskoga utan här i Jönköping. Jag säger inte att det är ett måste att hälsa på mig men det vore roligt om det kom hit någon och offrade lite tid och reste hit. För jag har rest så otroligt mycket till er. Till helgen blir min sista resa på bra länge. Ni är hjärtligt välkomna hit <3 ( hoppas ni inte tolkar detta på fel sätt och tror jag är arg eller bitter, för det är jag absolut inte.)

Annars så denna sommar kommer jag att jobba som aldrig förr. Om ja har tyckt det har varit jobbigt att jobba innan så är det inte mot vad jag kommer göra här framöver. Men de är mitt val och jag kommer klara det! Men just nu känns det hopplöst. För att jobba just nu tycker ja inte är kul alls. Inget är kul när de kommer till jobb. Det är lite tråkigt med tanke på att jag kommer jobba som frisör en del nu fram över. Men de är kanske bara en kort period som ja känner så som ja gör nu. Vi hoppas på det :)

Var är den svenska sommaren någonstans? Var är alla soltimmar om dagarna? Varför ska de alltid regna och blåsa? :/ Detta däremot blir ja något så grymt bitter på! USCH! Jag är en soldyrkare och skulle kunna vara ute 24/7 om solen lös dygnet runt. Love it! Vi hoppas på bättre dagar :)

Nu blir det att ta sig en sväng till solarieöarna. hihi
Hoppas ni får en bra dag. Ha det bäst Puss

SHM

Till hösten blir det att ta en helg i Stockholm! Vi ska på Swedish House Mafia! Det kommer bli så otroligt roligt! Den 23 & 24 november kommer vi 16 personer att se dom på deras sista spelningar. Vi lyckades få tag i 16 biljetter. Men fasen så svårt det var. Jag var förbannad på ticnet som strulade till det precis när jag skulle bekräfta bokningen. Det var nära till tårar då! HAHA Hur man kan bli ;) Men är man envis som jag är så kan man om man vill! :D

KaBOOM!

Dreams

Här vill jag bo! Här ska jag bo någon gång i mitt liv. Plötsligt kanske det händer ;)

Härliga dag!

Denna dag var så otroligt härlig, mysig och alldeles underbar. ♥
 

Long time ago!

Yes här börjar det damma.. :)) Men jag känner inte riktigt att jag har ork eller tid för att blogga förtillfället:( Tråkigt men sant. Men det kommer när jag känner för det. Ni som följer mig här kan följa mig på instagram? :) Sök på aranele så får ni fram mig! Där uppdaterar jag betydligt mer än här ;)

Ha en fin lördag!
Puss

Karlskoga

Är hemma i skogarna och hälsar på nära och kära. Blandat med lite jobb. Det blir bal och studentfirande. Ska bli så himla kul:) 

Idag har jag fixat presenter och skall fixa till min klänning och se hur det blir med att fästa på band. Vore ju inte kul att tappa klänningen på bröllopet. haha!!:)
Imorgon blir det massa jobb i salongen. Ska bli super skoj att göra lite naglar och baluppsättningar :) bilder får ni såklart se senare :)
Nu ska jag stänga ner här :) ha det gott♥

Just nu

ja, just nu sitter jag här och lyssnar på musik i min ensamhet. Denna dag har gått så otroligt fort. Och jag har haft mycket folk omkring mig hela dagen. Så nu när jag sitter här i min ensamhet så känns det enormt tomt. Ingen känsla som jag vill ha. Jag känner mig ledsen fast jag inte är det. Jag känner mig taskig som ska åka till Karlskoga imorgon och lämnar min älskling hemma. Usch. Men veckan kommer gå så fort, har som vanligt ett fullspäckat schema. Och jag ber till gudarna att min darling kommer till den 8onde. Man kan ialla fall hoppas! ♥Älskar dig så otroligt mycket Johan♥
RSS 2.0