Fredagen är redan här.

Herregud vad denna vecka har gått fort! Var det inte nyss fredag? :) Det är ändå rätt skönt att det blir helg fort. Och helst så ska man vara ledig också ;) Men nu är det många veckor och helger framöver då jag jobbar 6 dagar i veckan. Det är mycket men det går fort! Nu ska det väl ändå ge någon skillnad på kontot? Annars går jag och dör! Neeedå de gör jag inte men lite tråkigt om man känner att man jobbar och jobbar i stort sätt hela tiden och så syns det inte:/

Idag skulle jag jobba dubbelt pass, ett på Hotellet & ett i studion. Men de i studion blev inställt. Verkligen jätte tråkigt. Jag hade sett fram emot att jobba på denna 'förfrst' :) men den bokningen blir av lite senare i höst går vi hoppas på! :)

Ikväll blir det lite nagelfix på mig själv då jag har en myskväll själv:) min kära mylove ska iväg på herrmiddag. Så jag får mysa till det:) Det blir skönt. Då kan jag verkligen ladda upp inför morgondagens jobb i studion! Det ska bli jätte rooooligt! :D bilder får ni såklart när jag har en stund över:)

Blev även bjuden på lite festligheter bu i helgen utav flera vänner här. Men jag får vara sådär tråkig IGEN och tacka nej! Usch känner mig jätte dålig som tackar nej. Att gå upp ca 07 på lördag känns inte så lockande om man skall festa till det dagen innan:( men det blir absolut fler gånget:)

Hur är eran fredag och helg?:)
puss

Sneak-peak! ;)

En litten sniiiiiiki-piiiiiiki inför imorgon ;)

M-G-Studio!

Nu är jag placerad i studion för en heldag! Ska bli skoj att få vara här en heldag! Plus att de är massor att göra:) brudnaglar + bruduppsättnings prövning:) senare idag blir de lite brynplockning:)

Bilder får ni kanske se. Får ni inte se dem idag får ni bilder på lördag:)

Har även pratat med Maria att vi ska ha en heldag som jag kommer vara här och ha drop-in klippningar:) blir spännande och se hur det blir! Jag håller tummarna på att det blir bra! :D

Dag in och dag ut...

Visst kan vardagen vara varierande och otroligt roligt. Men också tvärtom. Jag gillar vardagen ibland och ibland inte. Blir det tråkigt så får man såklart göra något åt det. Allt blir inte serverat åt en. Eller hur? :)

Denna höst blir allt mer mörkare och kyligare. Men det skall inte hindra mig att få min höst till att skina! :) Min höst skall innehålla mycket! Mys, träning, ljus, kompisar, film och massa annat!

Jag har lite planer på andra saker (läs jobb) också. Så vi får se här hur det blir frammöver:) det ska bli mycket spännande! Att jobba här på hotellet är helt okej! Jag trivs och så men det är inget jag tänker fastna i! Jag kan ha och kommer att ha de som extra! Men just nu finna de andra saker som lockar:)

Att bädda sängar och städa rum dag in och dag ut är inget som ger mig något i längden. :) Den som klagar på mina bäddade sängar får stryk ;D haha

Vi hörs senare!
Puss

Provar igen!

Här kommer Frukost bilden till mitt tidigare publicerade inlägg. :)

Frulle!

Att börja dagen med en mysig frukost är ju jätte bra och helt underbart! Jag och mylove har de lite som rutin nu och de är super mysigt att äta ihop innan vi sticker iväg till jobb & skola. Jag går även upp när jag är ledig och äter med honom. För de finns inget goare att krypa ner i sängen igen och få somna om några timmar igen:) mmm! <3

(skulle bifoga en bild men de gick tydligen inte! Provar lite senare!)

Äntligen! :)

Nu är den äntligen här!! Den efterlängtade appen! :D wihu! Nu kan man kanske bli liiite mer aktiv med bilder osv!

Bra gjort Blogg.se! :)

En liten kort paus!

Jag tar en liten kort paus här från bloggen. Men jag kommer komma tillbaka. Det lovar jag er! :)

Kommer ni stanna eller sviker ni ? lämna gärna ett litet spår om vad ni vill se mer och läsa mer av ? :) Vore roligare att ha lite åsikter:)

Kram

Exited för mycket

Ja det snurrar och spritter i kroppen på mig!! Det är mycket jag vill just NU! Men de kommer inte bli det just NU. Men om ett tag då skall jag minsann klara de jag med! Det jag gillar att göra, det jag har haft som dröm att göra. Jag vet precis till vem jag skall vända mig till och de är bra. Jag kommer få så mycket svar på det jag undrar över. Mer säger jag inte.



Visar en bild på min snygga nagelsaris :) ♥
Vart liiiiiite avis när hon tog ett kort med Karin. Kände att de skulle bli lite pinsamt om jag också skulle slinka in och fråga om kort. Men jag hoppas de kmr fler gånger ;)

Lanserigen utav REQ igår var helt fanastiskt. Man blir som ett barn å julafton. De går inte sluta att le och öronen var som stora riktigt stora elefant öron. Verkligen SUPER kul! :D

Sedan kommer min kära saknade twiini imorgon. Det ska bli så kul att få vara med henne, ha henne här under hela helgen. Vad vi skall göra under helgen är lite luddigt men jag hoppas vi hittar på något riktigt skojsigt ialla fall :) Lite nagelvård skall vi ialla fall få till! Åh va mys! ♥

En ny lansering

Ikväll skall jag med några brudar från studion på ett event. Det är en ny lansering utav en ny produkt till naglarna. REQ heter märket och det skall bli mycket spännande och se vad de är för något skojsigt :) Ja kommer nog ta lite bilder såfår ni se ikväll :) Självklart får ni veta vad ja tyckte! :)

Morgon-pass!

DONE! Nu sitter jag och har precis ätit lite lunch. Lite sallad och 2 korvar. Passet idag var ett pass i min smak. Vi körde mest överkropp menockså lite ben mage och rygg. Är jag ledig flera tisdagar så kommer jag boka dessa pass framöver! :)

Nu skall ja ta tag i städningen, vilket kommer bli lite segt iom att mina armar inte hänger med i den takt jag vill :P haha ;)

Hur är de med er idag? :)  Blåser ni bort ? ;) höhö

Dagens träning och mat

Dagens första måltid bestod utav lax och sallad. Smakade även på isterband. Men njaanjee de var inte riktigt min grej. Men de gick ju ner iaf :P

Träningen blev lite löpband, ben, mage, rygg och lite cross. Gött! Kommer väl kännas i mina ben imorgon att dom fick lite pisk idag. men i love iiiit!

Min kvällsmåltid bestod utav korv och sallad med bea sås ;) mums! Dricka idag har bestått utav vatten vatten och vatten. Idag har jag varit väldigt duktig på att dricka vatten! :)


Imån är jag ledig från hotellet. Så då blir det att gå på ett morgon pass, styrka 45min klockan halv elva. Bra gjort utav mig att boka de! Då får jag de gjort. Efter det blir det hem och göra ett jädra ryck här hemma. Nu skall de bli fint, trött på att de ligger grejer överallt =/

Imån får jag träffa min fina Sanna. Det ska bli superskoj. Har inte träffat henne på 10 dagar för att vara exakt. Det är lite illa. Fy på oss! Jag får även besök av en arbetskamrat som skall bli fin inför ett bröllop. Då de ska bli skoj det med. :):)

Nu skall jag strax kika på idol med mylove. Efter idol ska vi titta på en film och krypa ner i sängen. Det blir en tidig kväll för oss båda. Vi är hur trötta och sega som helst. Min kropp har varit i sovläge typ hela dagen. länge sedan jag var såhär trött. hua!

Hoppas eran dag har varit bra!♥
Puss&Kram

Avril L.



En fin låt av Avril. En utav dom bästa jag hört med henne någonsin tror jag. ♥

10år sedan



tiden har gått så fort.
10 år sedan denna hemska händelsen inträffade.
skänker en tanke till alla anhöriga.

Redo för T&P



Redo för en kväll hos T&P. Det ska bli kul att komma bort till dom och se hur dom har det :)

Otroligt fint!



Så otroligt fint så man kan bara inte sluta fälla tårar för dig.
Hela Jönköping, Sverige, världen saknar dig. ♥

Gårdagens T&M

Igår tog jag mig till gymmet för att köra lite på bandet och lite mage och rygg träning. Jag har väldigt svårt att få träningsvärk i magen. Men idag känns de pytte lite. Ingen är gladare än jag :D heja heja. När jag var klar med min träning stod jag utanför Studio 2 och kolla när dom körde Combat. Åh vilket sug ja fick. Så här skall de ändras i veckans tränings rutiner. Här skall det in Body Pump och Body Combat! Så på söndag kväll skall jag ta och planera de kommande träningveckorna! Ja är pepp!!!

Mat igår fick bli rester. Det blev en biff och lite chili con carne som var kvar och massa sallad till det.

Vägde mig igår och mycket riktigt som jag sa så vägde jag 63.2. Jag känner redan i kroppen att alla kolhydrater är påväg ut. Kroppen börjar bli trött efter lite men speciellt mina ben blir trötta så mkt fortare. Men de är bara att ge mer och peppa till sig själv :)


Nu skall mitt mål nås innan Jul. ;) Ska jag sattsa stort så skall jag ner till 57-58. Jag är en tävlingsinriktad person med mycket vilja. Vill jag så KAN jag! Så 6 kilo är väl ingen match ? ;D

Har ni några mål med eran träning vikt? Dela med er! :)

Pepp - Pepp!

Heja Heja!

Stefan Liv♥

Nu ikväll åkte jag och Jonna iväg och tände ett varsitt ljus vid arenan. Det var hemskt att gå dit. De kändes så fel på något sätt. Men ändå så rätt. Misstolka mig inte när jag sa att de kändes fel. Jag är rädd för att besöka sådana här platser, dit folk kommer och sörjer någon person, någon nära. Jag blir så rörd och tagen och tänker på alla mina nära och kära. Det är så otroligt sorligt. Jag kunde inte hålla mina tårar tillbaka när jag såg alla ljus. Herregud det var nog ljus överallt runt hela arenan. Jag tänker på alla nära till Stefan. Det måste vara fruktansvärt för hans fru och sina söner. Man kan nog inte föreställa sig detta som har hänt.













''Alltid Saknad, Aldrig Glömd''


Hemskt, sååå hemskt!



Att tiden skall vara så kort ibland för vissa männsikor på denna jord är något så hemskt.
Allt kan hända dom bästa. Jag själv är absolut inte insatt i den sport du höll på med. Ishockey. Jag vet och jag ser att du är så omtyckt. Du drar med dig en enorm sorg denna dag, Denna tid. Att ditt liv skulle ta slut vid 30års ålder är inte okej tycker jag. Det är absolut inte rättvist. Det är näst intill overkligt. Nästan så att man skakar på huvudet och skrattar lite lätt och tror det är ett skämt. Men det är det absolut inte. Det är verkligt. När jag läser allas Facebook's statusar, ser bilder, läser på aftonbladet ja överallt så är det dig det handlar om just nu. Du var en person många såg upp till. Jag själv vet som sagt inget om dig. Bara att du spelade Ishockey.

När jag hör ditt namn så tänker jag tillbaka då jag gick i gymnasiet då några tjejer i klassen tyckte du var snygg eller vad det var. Det var lite roligt, för jämnt när jag hör ditt namn så tänker jag tillbaka på dessa tjejer och deras dikutioner om dig. 

Men vad hände? Varför erat plan? Varför? :(

Jag blir så känslig när det kommer till döden. Jag är rädd för döden. Döden kan vara runt hörnet. Du kan leva imorgon och nästa dag kan du vara borta. De är hemskt att tänka så, men det är ren fakta.

Jag har tänt massa ljus idag. Jag sörjer och mina tankar går till alla er som sörjer och alla dina anhöriga.
Vila i Frid Stefan Liv.

Fullt schema!

Vi fick visst jätte mycket att göra eller att försöka hinna med att göra i helgen. Det var och finns många bollar i luften jsut nu. Verkligen jätte kul. Svårt att välja bara.

Fredag skall vi till ett par kompisar på middag. Det ska bli superskoj! :) Tack för inbjudan T&P!

Lördag kommer vi käka lunch med mamma och pappa och lillsyrran som besöker Jönköping. Mamma&Pappa ska på husvangs mässan på Elmia. Och lillsis var väl kanske inte sådär jätte sugen på att hänga med dom där. Så hon är så välkomen hit så. Dock så kunde hon ju inte komma redan på fredagkväll då vi är bort bjudna. Så hon får såklart sova här från lördag till söndag. Då vi kommer ha fint besök från Karlskoga. Våra kära vänner Fors&Axberg. Det blir lite tacos afton och smått och gott här på lördagkvällen. Mysigt som tusan skall de bli! Vart även bjuden på middag med mamma och pappa. kluven som tusan. Men jag kommer hem någon helg här snart så får vi umgås lite mer♥ Kunde jag dela på mig så skulle jag de, nog för att jag är tvilling men inte samma sak ;) hihi

Söndag blir en slappis dag. Då ska ja bara ligga i soffan/sängen och göra absolut ingenting. :) Toppen helg alltså! Attans att det inte är helg nu! Jag som har haft torsdag istort sätt hela veckan! haha typiskt! :P Men imorgon är det torsdag :)

Skall även få bli lite fin i håret när lillsis kommer hit♥
Verkligen jätte snällt utav henne att ställa upp. Jag har inte klippt mig sedan i början av juni. Så de behövs verkligen nu. Skulle även vilja ha i en toning. Men de får väl bli en annan dag/vecka/månad/månader. hahah ;)

I love you lillsis


Den finaste lillasyster man någonsn kan tänka sig att ha!
Det ska bli så otroligt kul att träffa dig, har saknat dig massor på sista tiden!

Vi har haft och har våra stunder då vi inte tycker lika och inte håller med om allt. Men de är det som gör oss så bra. Vi är bäst, systrarna eriksson. Älskar dig så mycket och har alltid gjort!♥

Marry the night



Lovly, sooooooo lovly

Mitt omdöme!

Lchf-kladdkakan.

Den var god och helt klart en som jag kommer baka igen. Men jag kommer nog tillsätta lite mer vaniljpulver eller stång. Sedan skall jag testa att mosa ner hallon/blåbär i smeten.

Jag är ingen mörkchoklad-tjej. Mörkchoklad får man äta när man är under lchf kost men absolut inte jämnt och inte under 70%. Det jag kan äta är 70% med mint i. Det är super gott men utan 'smak' så tryter det. Då kan de lika gärna kvitta för mig.

Jag hittade detta recept på denna tjejs blogg :) Hon har massa smaskigt!

Prova något nytt

Det ska jag göra nu. Mitt sockersug är ständigt på mig när jag ska börja med något sådant här. Förra gången jag åt enlig lchf så var sockersuget på mig hela tiden. Det är sjukt jobbigt men ger jag bara fan i de och taggar till på det jag gör så funkar det :) Ett steg före det andra eller hur? :) Har jag klarat en dag så klarar jag nog morgondagen också ;)

Sitter och pratar med min goa vän Jonna på facebook chatten. Och hon hade bakat muffins idag sa hon. Då vart de väl absolut inte bättre med 'sockerpelle' hos mig. Så jag snabbt som ögat leta reda på ett LCHF-kladdkaka recept. Och vipps så är smeten nästan helt klar. Väntar bara på att mylove ska komma hem med den sista ingrediensen :) Sedan hoppas jag att den är god. Men jag känner redan nu en liten besvikelse. De är väl klart, allt kan inte vara gott utan de 'äkta' receptet. Jag ger det ialla fall ett försök :)



Dagens: Träning+ mat

Idag tog jag mig i kragen och cyklade bort till gymmet. Att de alltid ska kännas så svårt att ta sig dit men när man väl är där så är det så sjukt härligt och underbart. Svetten rinner och kroppen får jobba lite., melike♥

Idag hade jag laddat min iphone med ny musik och fy fan rent ut dagt va bra det gick idag. Första gången jag tittade på tiden var 21.47. Tiden sprang verkligen iväg. Jag körde 30min idag och de fick räcka. Iom att jag inte käkade något innan jag gick iväg så var magen absolut inte med på mina noter.





I mat väg så har jag idag ätit:

På jobbet - Kyckling och sallad
Hemma nu ikväll - chili con carne och sallad

Blandade i 2dl vatten och 2 dl grädde ist för bara 4dl vatten. Stekte köttfärsen i smör också, fettigtvärre! haha





Nu är jag mätt och har ett jädra sug efter något sött & gott. Men jag ska hålla mig. Helgen är inte här riktigt än right? ;)



Nordic

Nu har ja precis laddat min iphone med nya heta låtar. Så nu skall jag ta mig mot gymmet och svettas lite! Det blir ett CT pass men hur länge de blir vet jag inte, jag tar de som de kommer. Men minst 20min.

hejaheja

LCHF Biffar!

BILD KOMMER SENARE

Det du behöver är:

köttfärs
soltorkade tomater
fetaost
rödlök
persilja
grädde
salt och peppar

Gör såhär:

Mosa fetaosten och finhacka rödlök och soltorkade tomaterna i en bunke. Tillsätt lite salt och peppar. Blanda sedan i köttfärsen tillsammans med röran och blanda så allt blir ordentligt omrört. Gör biffar och stek dem i smör och lite olja. peppra och salta lite grann.

Koka upp lite grädde i en kastrull bredvid och tillsätt persiljan. Helst färsk. rör om och krydda lite. Blanda sedan ner lite utav de stekfett som blir när du steker biffarna. tillsätt lite mer grädde och lite vatten för att få mer sås. krydda och smacka av. Lägg i biffarna och låt puttra en stund! Smaka av och när du är nöjd så servera med en god sallad! :)

Förberedning!

FÖRBEREDNING


Nu skall jag förbereda dagens kvällsmåltid....
:D Ser inte så pjåkigt ut va?
Ni får receptet senare och bilder såklart!

Vad ska ni äta idag alla LCHF:are?

Höst nytt!

När vi var i stockholm så han vi med en väldigt snabb shoppingtur. De var nog den snabbaste shopping tur ja gjort i sthlm. Jag fick besöka Gina Tricot. Bara! Men jag visste ju vad jag ville ha så det var bara att greppa tag i de som ja hade på listan. Men glömde hälften när jag kom till Hotellet märkte jag. Men de löste sig ändå :) Det jag fick med mig hem var detta:



Jeans & Poncho!

Jag använder jämnt (läs sällan) jeans. Såg dessa underbaringar på Gina i veckan som var och kände bara att dessa SKA jag ha. har länge vela haft en fin poncho. Provade denna och Fina S sa att den var fin på mig så då fick det bli den också! :)

Vad tycker ni ?

Tisdag lunch

Idag har jag slutat tidigt. Halv 12 rättare sagt. 3½timmas jobb. Hua. Jag är verkligen så morgon trött. Hur skall man någonsin kunna bli morgonpigg? TIPS!!

Min lunch fick bli 3ägg 3ostskivor och några skivor gurka. mums. :) Ikväll skall jag göra goda köttfärsbiffar. Det receptet vill ni INTE missa ;) Kan det inte vara kväll nu så jag får äta de goa biffarna! hehe

Dagens träning kommer bestå utav PW med Jonna. Det blir våran vanliga runda runt munksjön. Nu skall jag få in rutin på min träning. För nu ska mitt kort utnyttjas på gymmet. Här ska de inte ligga och damma ;D hehe

Min invägning kommer ske på torsdagar eller fredagar. Har kommit fram till att måndagar är ingen bra dag att ha invägning på! Så Nu på torsdag eller fredag blir det invägning. Gissar att jag ligger på runda 63-64kilo just nu. Mått kommer jag också att meddela. Mäter lår, höfter och mage. :) Är ni fler som är på så får ni gärna dela med er också. Allt från resept till träning och resultat :D

Heja Heja!

Min måndag.

Vad denna dag har varit seg och lång. Det var jätte segt att ta sig upp i morse. Jag kände mig som en zombi ända fram till lunchen. Sedan längtade jag bara hem. Jag var peppad på att gå iväg till gymmet direkt när jag kom hem. Men de blev inte gymmet idag. Min kropp sa nej och jag kröp ner i soffan och sov i 30 min. Frusen som jag var tog jag på mig mysis kläder och började städa lite. Jag blir så trött att se att de är så stökigt. Så nu blir de ändrig på det. :)

Idag käkade jag köttfärsbiff, gräddsås och sallad till lunch. Nu ikväll käkade vi fisk och sallad. De låter ganska tråkigt och torrt. Men fan va gott det var rent ut sagt!! :) Dricka till mina måltider blev vatten.

Nu skall jag ta mig en varm dusch och sedan krypa ner i sängen. Imorgon blir det jobb och träning. :) Sedan kommer ni få ett nytt recept på lchf kost. Imorgon blir det jag som gör middag till mig och mylove.

Mer säger jag inte!
Godnatt PUSS!♥


Ready or not



En ny skön låt! Denna är på repeat just nu. Undra om jag kommer spela sönder denna också? ;D
woop woop!

V.36

Idag går jag återigen in på min andra omgång utav Lchf. :) Efter att ha gått upp några utav de 8kilon jag gick ner så känner jag att både mitt inre och jag själv att de bör ske en liten förändring när det gäller kost och träning igen. Så imorgon går vi in i en bra kost och tränings fas. För vi skall inte kalla Lchf för 'diet' det är mer ett välbefinnande eller livsstil, kan man säga.

Jag kommer åter igen berätta lite vad jag äter och hur det går med träning och kosten. Men inte på samma sätt som jag gjrórde förra gången. Nu kommer jag dela med mig utav resept som jag har hittat och sedan betyg sätta dem :) De låter väl som en bra ide?





Vad var en kväll på slottet.

Igår var det fest på slottet. Det var verkligen jätte mycket personer där. Alla var finklädda och alla kom med ett glatt humör :) Det bjöds på jätte god mat och gott att dricka. Det var även bra musik och bra band som spelades. Dock blev de inte så mycket dansande för min del men lite blev det allt. :) Så härligt att se alla ha så otroligt roligt. Det är inte ofta man ser så många glada ansikten och så många som släpper loss som dessa människor gjorde. Jag skrattade och hade så otroligt skoj.

Ett stort TACK till familjen Edhall Stork att vi fick komma. Hoppas vi ses snart igen! ♥

Såhär såg jag ut igår kväll. :)

Det är okej att känna..

Jag såg denna video på en tjejkompis blogg, och kunde verkligen inte hålla tårarna inne.
Sprid denna vidare!♥

Åh vad september...

...kommer flyga iväg i en jädra fart! Och vipps så är det oktober :) Och varför undrar ni nu då förstårs?

Jo nu har helgerna bokats upp med både besök och en massa skojsiga jobb i studion! :) Behöver jag säga att jag är lycklig? :D

Nu i helgen kommer vi åka till Sthlm på festligheter. Nästa helg blir det besök från skogarna, mina föräldrar! Helgen efter de blir det Twinii på besök. LÄNGTAR ännu mera! Jag kommer också att jobba en hel del under veckorna och helgerna. Helgen efter twinii så blir det kanske ut och äta med jobbet, om de nu var bestämt de datumet :) Helgen efter det skall jag göra en tjej till Brud. Vi kommer ha 2 hela dagar tillsammans. Med naglar provomgång med håret och sedan på lördagen kommer jag göra henne till en vacker brud :) SPÄNNANDE!

Och vipps så var vi inne i Oktober :D Denna höst kommer jag göra till min höst. Den vackraste och bästa höst i mit liv :) Den kommer innehålla mycket jobb, mycket mysiga kvällar med mylove och vänner. Mycket träning och framförallt så kommer de INTE bli en depp höst som alla säger att höst är. Depp depp depp. I hate DEPP! Så nej tack! :) Nu jädrar hörrni kommer de bli bra, härliga, mörka, mysiga och helt underbara höst dagar!

Positiv tänkande. De gör så man mår bra. Man lyser. Man lever! ♥ :)

 
 

Längtar!

Har nyss bokat in en helg tillsammans med min twinii! Då hon kommer på besök hit ner till mig. Åh vad jag längtar tills hon kommer! :) Saknar dig så mycket♥

Så fint!

Är inte detta så fint och underbart gjort så säg? Jag satt med gråten i halsen och glädjetårarfyllda ögon och bara log och skratta mig igenom dessa 14 minuter. Man blir så lycklig utav sådana här klipp! ♥

 

Jag älskar min mylove fruktansvärt mycket♥

RSS 2.0