Färdig bloggat för iår, 2009!

Denn dag är den sista på detta år, 2009. Känns det bra, känns det dåligt? Jag tar det bara positivt! Skall bli hur bra och spännande att börja år 2010! Mycket kommer hända och jag står med öppna armar! :)

Detta år har varit mycket bra och lite mindre bra! Men jag blickar bara frammåt just nu! Hur har erat år varit mina läsare, mina nära och kära? :)

Hoppas ni har en kanon kväll, och ta hand om er, va rädda om er!

Puss och kram

Lunch..

Nu har jag fått i mig lite mat i magen. Gottigott! Det måste man ha för att klara sig hela dagen.

Ikväll blir de en rejäl röjning är hemma, de blir att dra på musik och susa runt som en jävla idiot här hemma! Ser ut som FAN och jag verkligen haaaaaaataaaaar det!! HUA!!

Hur ser eran dag ut idag??

Besviken på Marieberg i örebro!

Jag skulle ju åka in för att shoppa nya skor, uggs för dom är nog mkt varmare än mina joggingsskor.. Eller vad tror ni? Sedan skulle jag äntligen köpa min efterlängtade plattång, men ICKE! Slut i hela marieberg på just den jag ville ha. Det jag fick med mig hem var en klänning till nyårsafton, ipren och lite saker som mamma ville ha med köpt.

Här är klänningen ja funderar att ha på mig på nyårsafton :)Har ni hittat eran nyårsklänning?? :)

Mina tankar och funderingar

Jag har som små fjärilar i magen.. Jag får jämnt de när jag sätter mig ner och tittar på The hills eller The city serierna. Jag ser mig själv i dem serierna så fruktansvärt mycket. Vissa delar är helt otroligt lika i deras liv som i mitt liv. Visst jag kan inte säga att jag är framgångsrik som dom eller lika rika som dom. Jag är framgångsrik på mitt sätt, jag är rik på mycket annat än just pengar. Vad tycker ni om serierna?Detta år börjar närma sig sitt slut. Som jag längtar att få börja mitt 2010 år! De kommer bli ett utav de bästa åren i mitt liv, och för många andra :) Det har hänt mycket detta 2009, mycket bra och lite mindra bra saker. Jag vill ialla fall blicka tillbaka och minnas allt skoj som jag har varit med om :)

Denna julhelg har varit helt otrolig, helt sjuk, helt underbar! Mycket ord men de kommer inte ut :) Vi tjejer har så sjukt skoj ihop så det är inte sant! Att en spontan utekväll kan bli så lyckat är fasen inte dåligt! haha mycket skratt vart de ialla fall det är en sak som är säkert! haha

Min Julafton var kanon, jag fick en massa massa fina saker! God mat och underbart sällskap! Tack alla ni! ♥
Hoppas alla ni vart minst lika glada och njöt utav dessa lediga dagar som vi kunde spendera med våra nära och kära!

 

 

 

No title..

HAr inte bloggat på snart en vecka, känner inte att jag har haft någon tid för det men skall ta mig lite mer tid nu framöver :) De vill ni va ?

Jag har haft en riktig härlig julhelg :) och hoppas alla ni också har haft det :) nu blir de några the city avsnitt, skriver senare :) puss på er !

Ny vecka och snart jul!

Denna dag har börjat jätte segt, somnade sent i natt.. Så de har varit lite segt idag men ikväll blir de mkt tidigare för min del!

Blir kanske en film med darlign ikväll igen :) Skulle ha gått med Fanny idag med, men tror inte ja orkar de idag.. e för trött för det.

Ja kanske får ett par uggs! hoppas de är sådana som ja vill ha! Köper dom gärna! :D haha MYS♥

nu ska ja softa i soffan o Fejjan! vad har ni gjort denna dag?

@ Work..

Sitter nu på jobbet och bara väntar tills jag får krypa ner i sängen bredvid min underbaring! ♥ Det är bara 2½ timma kvar snart :)

Mitt bloggande har trappats ner, inte vet jag direkt varför, har inte direkt haft tid, fast jag kanske har haft det. Jaja what ever :) Ni får inlägg när ni kommenterar mer ;) Det tycker ialla fall ja är rättvist!

Idag kom Johan hem, vi var och åt planka hos mamma och pappa, det var faktiskt väldigt skoj. :) Jag blev dock väldigt seg sen efter maten men det var super duper gott ! :) Pappa hade köpt en blueray till dom i julklapp! Haha han är så rolig min pappa. Jag vart jätte sugen på att köpa en sådan ja med, men de får väntas.

Pratade med med världens mamma förut ang en utbildning. Och vet ni? Nu är de dags att börja leta reda på en bra skola och en bra utbildning! Wihoo! ;) ♥

 

 

Högst upp på min önskelista!

Detta är på toppen utav min önskelista! Vill verkligen ha denna Ghd styler!
Alla som har använt en ghd stler vet vad jag snackar om när jag säger att de är den bästa plattång man någonsin kan använda i sitt hår! :) Har länge vela haft en sådan här. Så nu är den högst upp på min önskelista!

     


Vad har ni önskat er??

ett par kännsliga dagar..

Det har varit ett par kännsliga dagar här nu ett tag.. Varför? Jag vet inte innerst inne faktiskt.. Jag kanske är fjollig som kanske är kännslig. Min energi håller på att ta slut helt ärligt talat.. Jag vill så fruktansvärt mkt när det gäller ALLT. Jag sätter en oerhört press på mig själv känner jag. Vilket jag inte förstår varför? Minsta lilla kan få mig i gråt. Men jag vet att alla kan ha sinda kännsliga, arga, och glada dagar osv. Jag är väl inne i en svacka bara. Kanske beror detta på att träningen har gått sådär.. 

Tycker dessa dagar går för fort nu.. jag får mer o mer panik över vart de ska leda till. Vill inte börja på nästa år riktigt än känner jag! detta slut på 2009 har varit tro de eller ej helt fantastiskt, när de gäller vissa saker!! Jag vill in på nästa år för att göra de året till de bättre än detta. Jag har planer för år 2010, big plans!!
Säger bara: · London · Flytt · Utbildning · Resa utomlands! And much more baby ;)

Att sitta och skall försöka vända om på dygnet är inte alltid så himla ballt. De blir mest funderingar på livet, hur ja mår, hur jag har det omkring mig. Jag är lycklig, jag mår bra, jag har det jag vill. Men ja blir också sviken, ledsen, besviken och väldigt sårad.. Dessa tankar kommer väldigt lätt upp då jag skall vända om på dygnet. Det är faktiskt bra på ett sätt. För de har verkligen fått mig att tänka ett steg längre varje gång.

För ett par år sedan var jag en mindre person än vad jag känner mig idag. Jag var mycket blygare, tog gärna inte för mig hur som helst. Jag var väldigt osäker i mig själv osv. Men detta år har jag vuxigt så otroligt mkt. Jag kan ta för mig och gör gärna det när jag kan. Jag gillar faktiskt mig själv. Jag tycker jag ser bra ut, jag är bra på de saker jag är bra på. De ända är kanske att jag ibland är FÖR snäll. Men jag har vuxigt så enormt som person. Jag är glad för det. Jag har en vän att tacka det för! 

Detta inlägg är ganska ointressant, men kände ändå att jag var tvungen att skriva utav mig lite. Tiden har gått så otroligt snabbt under de senaste 2 månaderna. Jag vill verkligen inte att de här roliga ska ta slut. En del utav mig kommer försvinna. De kommer bli tomt utan dig. De senaste gångerna vi har varit ute på äventyr så har vi börjat snacket då du skall iväg, men so fort en mening har kommit upp så säger vi i kör, den dagen den sorgen. Vilket är bra. Men nu när jag sitter här och funderar så blir jag så enormt rörd, ledsen men så oerhört glad för din skull. Det är svårt att hålla tillbaka alla kännslerna när man tänker på allt som kommer förändras här omkring oss. De största är att inte kunna få ha din närhet då man skulle behöva den. Ha den väns axel om det var något. De blir jobbigt men alltid finns vi där! Oslagbara!

Att bli stoppad för något som man vill så enormt mkt är så fruktansvärt svårt. Det gör mig verkligen ledsen och vill bara bryta ihop som en treåring. Märka att någon tar avstång från något som jag vill så himla mkt gör mig just nu så otroligt ledsen. De känns lixom hopplöst typ. De gör så ont i mig.. Men det är som det är och jag kan inte göra mer. Att vänta känns så himla jobbigt.

Jag har nu insett i livet att de handlar om att både ge och ta, ger man för mkt är de inte alls bra. De skall vara lika. Att tycka om sig själv är något alla måste lära sig för att växa som person, mår man själv bra mår sin omgivning bra. Utstrålar jag en bra positiv och härlig energi så påverkas min omgivning automatiskt utav den. Omgivningen märker såå väl om man är glad arg eller ledsen. Att se saker från en ljus sida och tänka frammåt är något alla bör göra. Vad man kan göra för att de blir bättre än att tänka att nej inget blir bättre jag har försökt och försökt. Att tänka före man öppnar munnen är en bra grej också, samt sina handlingar!Man kan bli arg och kasta ur sig en kråka då och då, men varför inte backa ett steg och tänka sig för innan man säger något..

Att inte veta vart man har sig själv är inte kul alls. Har man någon man kan prata med och diskutera framförallt med så gör det. Är den vännen din vän så lyssnar hon eller han till 100% och de stannar där! Jag har mina vänner, jag har mina nära vänner, jag har någon person som jag kan prata om allt med. Vissa jag trodde jag kunde prata om allt med. Man har många vänner, många nära vänner också. Men ytterst få, kanske bara 1 som är ens "psykolog" som man pratar ut med om allt. Det är fruktansvärt bra att känna att man har en sådan vän. Mina vänner VET att jag finns där för dom, jag lyssnar mer än gärna, hjälper gärna till med allt jag kan. Men jag har ändå lärt att jag skall komma i första hand. Kanske lite egotrippat sagt men det tycker absolut inte jag! Att man skall ta sig själv först är viktigt. Gör man inte de så är man helt ute och cyklar.

Oj detta blev ett väldigt långt och kännslofyllt inlägg.. Men de behövs ibland med. Som jag skrev så mår jag bra, är lycklig och väldigt glad :)

Ätit för 2 veckor..

Hur mätt är jag inte efter detta julbord som vi har haft ikväll? omg, i die säger jag bara haha Men det var såå otroligt gott så ni vet inte :) och mkt mat finns det kvar kan jag lova er!

Att sitta och gäspa nu är INTE OKEJ asså! =/ Jag skall vara vaken till minst 03 - 04 inatt. Någon nattuggla som håller mig sällskap kanske?? ;)  haha

Torsdag 17 december..

Min dag börjar med jobb och sedan när jag slutar blir de mys med flickorna, längtar!! Ikväll skall vi ha lite knytis med julbord :) Vi brukar ju samlas en gång i veckan och äta lite tillsammans, de är något jag verkligen gillar! Att umgås med dom man gillar mest :)Ikväll blir de nog lite mer bloggande för min del, fast efter flickorna har gått dvs. :) Jag skall vända om på dygnet för jag skall jobba i helgen, de ska bli skönt faktiskt. Sitta där och tänka och fundera på livet.

Men nu måste jag packa ihop mina grejer och borsta håret :) Vi höres i natt!

Du betyder massor! ♥

Finner inga ord för denna tjej! ♥
Den bästa vän jag har.Ett snabbt inlägg..

Jag har inte haft något speciellt sug efter att ha bloggat, men de kommer.. Har mkt på jobbet och sedan måste ja komma igång med träningen, så de blir det idag. Ikväll skall ja träffa fanny i guess :) Alltid skoj!

Men nu måste ja kila! :)

Nu drar vi...

Nu har vi suttit här hemma hos mig :) Jag Fanny, Mariah och så kom jennie nyss. Vi har pratat o haft massa mys :) Men nu ska vi dra iväg till Jonte :) massa bilder kommer imorgon eller till veckan :)

Fanny, mariah och jennie, AJ LÖV JOOOO! ♥

Puss se u

Fredag - Vakna!

Nu sitter jag här färdig duschad och tittar på Vakna med the voice luciatåg :) haha Ganska kul faktiskt, Bobby, issa och sean banan var med i detta tåg.

Sedan lyssnar jag just nu på Kjell Erikssons låt, ge mig en jul. HAHA den snubben är för rolig alltså! :) Jag har för en vana nu satt på kanal5 när jag vaknar och sedan står den på ända tills klockan blir nio! :) Kan bara säga att jag älskar den radiokanalen!

Åh..

Snart får vi umgås älskling! Gud vad jag saknar dig, snart är det en månad sedan vi sågs, tråkigt och enormt jobbigt. Men i kommer få tid tillsammans nu när du kommer hem! Ska bli sååå himla kul :) ♥ Jag älskar dig!

Sedan i helgen nu skall jag få träffa Fanny, äntligt! Har inte träffats sedan i helgen va? :| Dåligt! Men de tar i igen nu ihelgen :)

Ikväll har i ätit massa gott, tacogratäng och krabilurer ;) haha mums! Visst var de gott Sanna? ;) Synd att några tjejer inte kunde vara med. Men de blir så ibland och de blir ju absolut fler gånger :)

Vill tacka ännu en gång för en jätte trevlig helg! :) Hoppas denna blir minst lika rolig, right? ;)Kännslor...

Nu har jag grejat under hela dagen.. Kom hem från jobbet vid strax före halv sju. Sedan har jag städat tvättat lite och ätit och kollat på PH♥

Läste nyss en tjejs blogg... Lite tragiskt när jag väl läste, hennes mamma har gått bort i canser för fyra år sedan.. De lät jätte hemskt, så jag tänkte berätta och skriva lite att jag verkligen älskar min mamma! Tycker alla ni skall skriva eller säga till era mammor att ni älskar dem, de ska vi alla göra till alla vi älskar!

Min mamma är den absolut bästa som finns, alltid finns hon där om det skulle vara något. Att jobba ihop med sin mamma är något jag verkligen tycker om. Ibörjan när man var några år yngre så vart de lite små tjaffs hit och dit. Det beror nog mest på att jag är så fruktansvärt envis och vill alltid ha rätt :) Men Nu funkar det jätte bra tycker jag. De är nog något ja kommer sakna när jag byter jobb, att träffa sin familj ja istortsätt varje dag..

Jag älskar ialla fall min mamma utav hela mitt hjärta! ♥Onsdags Lunch!

Hemma på lunch, som jag brukar ha vid denna tid! :) ett par mackor blev de och ett glas juice! :) Mums!

Annars idag får jag jobba över lite, för att vissa kunder envisas med att komma när dom ska komma :P men men ! Alltid kul när man har jobb!!
Efter jobbet vill jag iväg till Lagret och köra core, men Ph börjar 21.00 o ja är inte hemma förens typ kvart över typ! Men ja får väl kolla på reprisen? haha Tur att de går på internet, men jag har alltid tittat på tv'n så ja måste ju följa de!

Sedan måste ja städa och diska innan alla tjejerna kommer hit imoron och skall äta lite ihop! :) Sååå mysigt när vi drar ihop alla :)

Fick ett blombud idag också:) Utav min underbaraste älskling! ♥ Tack så mkt!! Dom var de finaste! 3 rosalilarosor i en vas med silverstenar i. Hur fint som helst ni ska få se bilder sen om ja hinnet lägga in! :)

Men nu ska ja ta de lite lungt innan jobbet börjar.
KramMin lediga dag, Tisdag..

Idag ser mina planer ut såhär.

· Tvätta
· Diska
· Köpa klart julklapparna
· Örebro
· Träna


Vaknade nyss och skall sätta igång och få lite gjort. HAr tänkt att jag skall försöka vara klar till 13, och åka med mamma då hem till huset, för att hämta ett p-kort. Sedan ta bilen och åka in en snabbis till örebro, köpa gardiner och julklappar. Efter de blir de att komma hem i bra tid och ta sig till lagret för att köra lite pump :) Ska bli skönt! HAr varit jätte kass på att träna nu sista tiden, de är något ja måste ta tag i. Nu sista 2 veckorna innan jul sedan skall jag frysa kortet över jul o nyår tänkte jag. Ska umgås och bara vara med älsklingen då är de tänkt, nära och kära såklart också!

Nej nu skall jag sätta lite fart här :) Hur ser eran tisdag ut?
Tack :)

Jag vill tacka alla er som har sagt grattis till både mig och min syster! :) De värmer i hjärtat att se så många gratulationer! :) Det gör en så rörd!21 år gammla!

Grattis till oss! ♥
-1988-Snart..

Nu är de 9 min kvar tills jag fyller år! iiiiih! ;P

Oförglömlig..

Nu har jag suttit och kollat igenom en massa bilder från igår. Jag finner inga ord, jag bara sitter och ler, skrattar och får tårar i ögonen! Jag blir så lycklig utav att se alla mina vänner ha så kul. Hoppas ni hade lika skoj som jag hade det..

Man brukar dra till med en massa "Fylle-snack" Men en diskution jag hade med en nära vän igår, det kommer jag aldrig glömma. Det är inget fylle snack de vi pratade och diskuterade om. Vi vet precis vart vi har varandra och vad vi står. Att en vän skall ha hjälpt mig så fruktansvärt mycket, är något man ska vara lycklig över. Att ha hjälpt mig vuxit som person, stärkt mitt självförtroende, utvecklat mig och blivit en starkare person. Jag kommer aldrig kunna gott göra dig  min vän. Vi har varit kompisar i cirka 12 ½ år men jag tror inte vi har varit så tajta som vi är idag faktiskt. Vi är två enskilda personer med två helt olika viljor, vi resonerar olika MEN vi respekterar att vi tycker olika och det måste man göra. Det som jag pratar med dig om de stannar verkligen hos dig, och tvärt om såklart! Jag vet inte idag hur det kommer kännas när du flyttar. Men som vi sa, den dagen den sorgen, vi har kul och umgås så mycket det bara går tills dess. Jag vet att det kommer vara jobbigt att inte kunna vara sådär nära dig, kunna ha någon att prata med när man väl behöver det. Det känns enormt jobbigt men det finns internet, telefoner, och sedan flyg. Jag stöttar dig till 100 i detta val du har gjort, absolut! Jag tycker det ska bli skitskoj verkligen! Vi när nog många som gör det, du vet att inget får oss till att du är en sämre människa. I mina ögon är du den bästa tjejkompis jag har träffat! Du är en sådan underbar människa, så otroligt roligt man har tillsammans med dig. Titta bara på de sista gångerna vi har varit ute tillsammans. Hur lyckat har det inte blivit? Alla dessa bilder vi har på de roliga kvällarna kommer jag spara långt in i mitt hjärta, hjärna och på min externa hårddisk. Inget skall försvinna! Även om jag skulle bli senil så skulle jag minnas dig, och allt skoj vi har ihop!

Vill bara säga ett stort tack till dig vännen! Du betyder så fruktansvärt mycket för mig, det kommer alltid att göra, Älskar dig ♥

1 Dag kvar.. Imorgon..

Imorgon är det min fördelsedag! wiiiiiie längtar! :) Men helst hade jag vaknat upp med älsklingen bredvid mig som pussa mig och sade grattis, men man kan inte alltid få som man vill.. :( Saknar dig massor ialla fall! ♥En dålig..

Förlåt för en dålig uppdatering nu i helgen. Men jag har haft fullt upp med jobb och sedan fördelsedagsfest:)

Vill tacka alla som kom till oss igår, de var jätte skoj! Vi hade de så himla kul, och de har vi bevis på bild! :) Jag hoppas ni hade de minst lika kul som jag hade det ialla fall!

Imorgon fyller jag hela 21 år gammal :) Synd bara att inte ha älsklingen hemma på min födesedag :( Men när han kommer hem får ja umgås o vara med honom ett par veckor, så de ska bli jätte skönt!

Nu skall jag fixa och dola lite här, sedan ner till affären o shoppa lite gott:) Måste ju ladda upp med gottiskålen när PH♥ börjar vid 22.00 Missa inte de!! :D

På jobbet..

Sitter här nu och är hur trött som helst. Men de är kanske för att jag är så uttråkad.. Har väl suttit och kollat igenom typ alla intressanta sidor minst 100 gånger om.. Blä!

Imorgon blir det lite partaj med gänget, jag och syrran ska ha lite födelsedags partaj.. Så synd att inte vissa utav er kan komma :( Men det blir absolut fler gånger :)

Vad tyckte ni om idol ikväll då? :)

Up and Go!

Japps nu skall jag få något gjort här också. Har precis tagit mig upp ur sängen, men har väl legat vaken ett tag. Skall slänga in en tvätt i maskinen och sedan få mig en dusch! :)

Sedan blir de att knalla ner till Salongen och fixa till mitt hår litte :) Efter det blire att plinga fanny o se vad hon har för sig för rackartyg ;) haha

Idag känns det verkilgen bra! Jag mår bra och är på jätte bra humör :) Kanske var bra att prata igår, och verkligen säga de jag ville i en annan nivå. För nu är det som det är, tills vidare. Känns som att jag kan lägga de åt sidan och fortsätta att bara vara jag, det jag vill och vara så som jag vill. Trött på att känna att nej ja orkar inte de och de pga detta som har hänt. Men nu känns det bra, jätte bra faktiskt! :)

Ni får se vad de är jag har köpt inne i örebro senare idag, ah men inte julklapparna såklart då haha!

Vad blir det för er idag fegisar?? ;)Halv fem på fredags-morgonen!

Nu skall jag gå till sängs snart skall bara vara vaken en liten stund till.. Så blir de skönt att lägga sig, armen värker som skrutt så de blir att lägga sig och försöka sova. Hoppas att de har gått över lite mer imorgon.

Denna kväll/natt har varit lite kännsligt..Det är ensamt och jobbigt utan dig Johan. Hoppas dessa veckor går fort nu, så vi ses snart! Denna tid som har gått har varit fruktansvärd.. Inget ja tänker fortsätta med så enkelt är det. Men som jag sa till mamma, spelar ingen roll om jag åker hem eller om jag har någon vän här hos mig. Så blir det natt och dax att lägga sig. Det är hemskt! Finns inga ord.. Sedan så skulle Jag kanske inte ha skrivit, men nu gjorde jag det. Kanske var bra att få allt sagt på ett annat sätt än de förra, vad vet jag ? Har inget att säga er längre.. Men nu är det ialla fall som det är. Jag bestämmer hur jag vill ha det, och de kan ingen annan ändra på.

Sedan skall jag få min dos av Fanny :) ♥ Var länge sedan vi sågs, skärpning! Ihelgen kör vi en repris på förra tycker jag :) En kväll som var jätte rolig, mycket skratt vart de och en del bilder :) Leggingsen behöver jag väl inte nämna va ? haha! ;)

Vad ska ni göra denna fredag då? Kommentera då din fegis ;) hahaEtt par timmar till..

Jag kan säga såhär att det är ett par timmar kvar tills jag kan lägga mig, jag får inte somna före 03 ialla fall. Då kommer jag vara helt slut imorgon natt då jag skall jobba, det är inte alls skoj kan jag lova er!

Det verkar som att alla har somnat nu, fanny var offline nyss när ja kikade till henne på msn :P

Vad ska jag säga, vad ska jag göra ?

3 Dagar kvar!Imorgon..

Imorgon, fredag drar jag och fanny in till örebro för att handla lite julklappar. Eller jag ska ialla fall göra det:) Kommer även svänga förbi Ikea också för att handla lite tillbehör som fattas :) Ska bli mysigt, att få upp lite mer julmys här inne. Det som ja skall köpa på mig imorgon är bla detta:

Röda gardiner
Värmeljus, självklart!
Blockljus + 4 siffror
avlångt fat
ev dekorations sand/stenar
Sängkläder
Julklappar till nära och kära
spotligts till lägenheten

Ja de va nog allt:P haha ja märker väl om jag har missat nått haha!Cornflakesgodis

Detta otroligt lätta recept på Choklad cornflakesgodiset är så underbart gott, de måste ni testa! Ni kommer älska det!

Det tar cirka 25 min. Antalet godisar beror på hur stora "klickar" du lägger ut på plåten, eller i formar. 

Du behöver ha 200g ljus eller mörk choklad, 2msk olja eller 25g kokosfett, 4dl cornflakes och 2dl kokosflingor.

Först smälter du chokladen i ett vattenbad eller i mikron, blanda i olja eller kokosfettet och rör om. Sedan rör du ner cornflakes och kokosflingorna i chokladen. Häll upp i formarna eller på ett smörpapper i lagom stora "klickar". Låt detta stelna och förvara det svalt.

Mycket svårare kan det inte bli. Alla som har svårt för just bakning och de kommer absolut inte att misslyckas med detta :) När vi har gjort detta julgodis så har vi skippat kokosflingorna. Det blir lika gott ändå!

receptet finns här.

Julgodis?

Brukar ni göra julgodis till jul? :) Vi i våran familj har haft lite som tradition att samla familjen och om respektive någon dag före julafton och bakat julgodis. Det är hur mysigt som helst! Jag tänkte att jag lägger upp några julgodis recept som vi brukar göra så får ni se, och kanske testa själva om de är något ni tycker om :)Ibland..

Ibland så känns det som att man bara ger o ger och ger.. Men får inget tillbaka.. maybe its just a feeling..

Att göra allt och sedan får man bara ett stopp.. Att verkigen förska göra allt för att kunna göra det man verkligen vill, sedan bara står man där framför en vägg! hu, tråkigt..

En ny dag..

Armen mår bättre idag, men det gör fortfarande ont. Ni som har tagit den förstår hur de känns. Men det man inte dör utav stärks man utav :) Right?

Idag skall jag jobba till 18.00 sedan blir det hem och dola lite. Skall vända rätt dygnet också, så det blir att vara uppe sent inatt :) Någon som joinar mig? ;)

Fick just nu veta vem som vinner PH♥ wiho! haha

Nu skall jag fixa det sista innan jag börjar jobbet, vad skall ni göra idag??4 Dagar kvar!Att sakna..

Att sakna det är mänskligt. Att sakna någon som man verkligen älskar, någon som betyder mycket, någon som betytt mycket, någon som inte längre finns. Det kan vara fruktansvärt ibland..

Inga svin här inte..

Nej! Nu har jag mamma och syrran fått varsin spruta! Att alla sa att gud va ont man får i armen och man får feber osv.. Jag tänkte att jag skall fasen inte ha ont i armen :P Vem är de som sitter och har ont i armen nu då? haha5 Dagar kvar..Grattis..

Jaa idag fyller Brittney Spears 28år, Grattis!Att finnas där..

Att veta och ha stöd utav någon vän är något som man verkligen uppskattar. Att man inte bara sitter och lyssnar och nickar till och sägar "jag förstår dig". Att ha någon som man verkligen kan diskutera ett "problem" med måste man ha. Man kommer ingen vart annars. Att höra frågor från en annan människas vinkel och höra vad den skulle ha gjort och vad den tycker. Det är viktigt att ha en sådan vän som ställer upp. Någon som finns där dygnet runt där för en om man skulle vilja prata.

Dessa vänner finns det absolut inte gott om, inte ens om man letar noga. Fråga mig jag vet! Man blir så beroende utav varandra. Att kunna prata ut "live" eller prata via msn eller sms eller vad som helst, spelar igentligen ingen roll. Ibland kan det vara svårt att prata "live" så med någon. Då kan det vara skönare att skriva utav sig. Det är absolut inga fel det heller! Det är bättre man får ut allt man vill få ut.

Med detta inlägg vill jag bara säga att ta vara på era nära, verkligen nära vänner! Berätta för den personen att du är beroende utav henne/honom. Att du tycker om den personen. Ge varandra komplimanger, och de behöver inte vara något stort. Kan vara allt från håret, kläderna, ja istorsätt vad som helst! MEN, Var alltid ärlig! Att låtsas ge en bra komplimang och mena något annat är inte alls bra! Så håll till de som du tycker är bra :)

Allt som du utgör på en dag utspelar sig på vilket humör du är på. Visst sedan kan vi alla ha en "bad-day" absolut! Men man blir ingen glad och positiv människa om man skall gå och trycka ner sig själv. ATt kunna nämna något bra man har gjort på en hel dag stärker en. Att kunna stå framför en spegel och erkänna/säga till sig själv innan man skall iväg till jobbet, en fika eller vad som helst, att man är nöjd med kanske håret, ögonen eller att maskaran vart perfekt idag. Det är något alla borde göra! Jag har lärt mig att bygga upp mitt självförtroende, det är ju bara jag som tjänar på det! Jag mår bra utav det! Mår jag bra, så mår min omgivning ocksåbra utav det!

Tänk positivt! :) Detta blev ett långt och djupt inlägg. Men ville bara skriva detta, och kanske få några att tänka till. ♥

Äntligen..

Äntligen vänder det!!! Nu är de bara att hoppas hoppas och hoppas ännu mera!!! :D iiiih!!!

Detta gjorde min dag till en positiv och bra dag! :D

Kram Saraah6 Dagar kvar!

RSS 2.0