All in my head

Då slänger jag in en going! ;)
 
 

Work out

Det är väldigt många som har börjat köra igång med träning nu efter sommaren och allt. Vänner frågar om jag tränar och frågar om vi ska börja köra igång, om jag vill hänga med och köra något pass. Men vart är mitt tränings ego?
 
Jag körde väldigt hårt, kanske för hårt. Vilket jag inte erkände just då. Jag bara älskade att träna så jag bara körde så mycket jag bara kunde få in. Men jag körde väldigt många pass i veckan. Det kunde bli uppåt 3 pass om dagen. Jag spenderade väldigt många timmar på gymmet. Just idag, just nu saknar jag det väldigt mycket. Men det tråkigaste var att jag inte hade med mig någon på alla dessa pass. Jag lärde känna väldigt många instruktörer och hade skit kul på passen när jag körde med dom. Men att ha en kompis med sig hade varit mer peppande. Jag har kört med mylove en del i gymmet och de var skit kul det med. men sedan blev de inget av de. varför vet ja inte. =/ 
 
Har sagt upp gymmkortet och kan inte köra mer. Så nästa gym bli i Helsingborg. Då ska jag komma igång igen, det gillar jag! :) Heja mig! 
 

Turn around

Ååh vilken härligt bra låt jag hittade. Har hört denna på Nrjs radiostation men aldrig reflektera över just VEM det är som sjunger. Så nu sökte jag upp den, och kan inte sluta lyssna på den. hehe :)) 
 
 

Fräsch!

 
Så himla skönt att få en liten uppfräschning utav tassarna. Nu känns det genast mycket bättre. Mitt ''akryl-beroende'' har förstört mina naglar så otroligt mycket så jag fick helt enkelt göra en liten paus i det. Inte lätt när man har haft konstgjora naglar i ca 2år. Denna vecka har varit hemsk!! I tisdags var jag hur nära som helst att bygga nya naglar. Men nej. Nu fick det bli ett lackgel lack på mina tassar. Det rekomenderade min chef som jag hade på salongen här i Jönköping. Hon såg hur trasiga mina stackars naglar var. 
 
Men detta blev väl allt bra? 

Bad day

Denna dag tycker jag att vi stryker.... HEJ!

Varmt / Kallt

När jag slutade jobbet kom jag hem och kröp ner i soffan. Min dag började väldigt bra och jag kände att denna dag blir hur bra som helst. Jag tänkte att det kan väl inte bli så mycket bättre att få åka ner till min älskling direkt efter jobbet och spendera några dagar med honom denna vecka också nere i Helsingborg. Men icke, hade tid till 15.45 idag... Hade en jätte trevlig tjej med mig så om vi blev klara i tid så kunde vi gå tidigare, och yes! Om inte så tänkte jag att då åker jag ner imorgon.. Då kommer jag ner till mylove tänkte jag. Efter dagen gick så dök de upp mer och mer tider i veckan.. hu! Både på gott och ont.. De blev helt enkelt ingen resa ner för mig till Helsingborg som de var planerat.. Dök upp mer hinder som jag bara suckar för men men. Blir en bättre dag imorgon säkert, vi hoppas på det!! ♥ 

Här hemma är det kallt, mörkt och väldigt ensamt. Jag saknar min älskling något så enormt mycket. Speciellt när man hade planerat in att åka idag och så blir det inte :( Tråkigt. 
 

Play hard

Vi kör på en ny goding... Like it? ;) 
 
 

Dont wake me up!

Jag bara älskar denna låt. Jag blir på så gott humör när jag hör denna. ♥ Thank you Chris! haha
 

Naglar

Ååååh vad jag saknar mina naglar!!!:(
Varför kan inte mina egna naglar bli lite mer friska så jag kan få bli fin igen:))

Olika

Vi alla resonerar och värderar väldigt olika! Men de finns saker jag verkligen inte kan förstå...

Men så mycket betydde och så nära vän var jag.. :(

nya erfarenheter

Strax börjar ett nytt kapitel i mitt liv i vårat liv, nere i skåneland. Det ser jag verkligen fram emot! 
 
När jag var nere hos älsklingen i veckan som var, så kändes det bara så bra. Jag kommer trivas hur bra som helst. Vissa delar känns lite jobbiga men när jag väl tänker efter så varför ska det vara jobbigt? Jag kommer få en massa nya erfarenheter. Träffa massa nytt folk. Få nytt jobb. Få uppleva en ny storstad. Framförallt får jag uppleva detta stora steg med den personen jag älskar mest i hela mitt liv♥
 
Vissa saker har gjort mig besviken och det tänke jag lämna här och inte ta med mig. Det vinkar jag av och säger adjö till! No need! 
 
 
 
Nu säger jag godnatt sov så gott!

My ring

Äntligen fick jag tillbaka min fina ring:) ♥
Älskar dig mylove♥
 
 

Today is that day!

Åååh äntligen är tisdag här! Som jag har längtat:) Jag har lite saker som ja ska pricka av innan jag kliver på bussen ner till min älskling i Helsingborg. Så det kanske är dags att sätta lite fart? ;)
 
Jag har ialla fall packat klart de är bara smink och min fön som ska packas ner så är det helt klart. :)
 
Äta lite innan jag åker är nog också en väldigt bra ide, men vad ska jag äta? Det är de värsta jag vet att hitta på något att äta och äta ensam.
 
Jaja, vi höres lite senare sen antar jag :) Ha det gott fina ni! PUSS

lite fix

Då har jag snart packat klart min väska inför imorgon. Jag har nopprat mina ögonbryn och målat naglarna, nu är det bara lite kvar så är jag redo för ett par dagar hos min otroligt saknade älskling i Helsingborg♥
 
 
Vi kommer nog att få ett par fina dagar, med god mat och bara ha varandra. Åh vad jag ska krama och pussa på dig älskling♥
 

Ett samtal

Att få ett samtal från en saknad vän var det bästa på hela min dag! Så himla uppskattat! TACK!♥
 
Just nu har jag ätit lite kvällsmat, och ska försöka styra upp min musik i mobilen tänkte jag. Något måste jag göra på min 3h långa resa imorgon :))  Så har ni tråkigt så dra gärna ett mess  och underhåll mig! :))
 
 





@Work

På jobbet och har nyss ätit lite lunch. Smarrigt!:)

Idag är mitt humör lite bättre än igår men tankarna är fortfarande röriga och rullar omkring i huvudet.. Det är bara att acceptera att det är jobbigt vissa dagar.

Imorgon får jag träffa min kärlek! <3 jag längtar jätte mycket! Ska bli skönt att få vara i hans armar och närhet!

Nää back to work! Ciao!

En mycket bra helg.

Denna helg har varit hur bra som helst. Jag hade mina fina flickor här, min twini Alexandra och fina Annelie. Jag vill tacka för ni kom. Det betyder jätte mycket och uppskattades väldigt mycket. Det var våran sista tjejhelg här i Jönköping. Låter lite sorligt. Men så är det. Och ännu jobbigare blev de att säga hejdå. Sååå enormt trist att säga hejdå till någon man håller varmt om hjärtat. :'( ♥
 
Vi har bara tagit det lungt, ätit mycket god mat, druckigt gott och haft det jätte mysigt. Ifredags när dom kom så åkte vi och gjorde våran obligatoriska handling för hela helgen :) Vi har exprimenterat med mitt hår vilket jag ångrar att vi gjorde. :) Men Man lär sig väl av sina missar.. Visst ? (som Annelie skulle ha sagt det :) haha )  I lördags blev det lite shopping, det var mycket kul. Började med lunch på Ikea, mums! Sedan knallade vi in till köpcentret och prickade av affär efter affär. När fötterna började bli trötta och ömma så åkte vi hem. Vi började planera middagen och tittade på film. Det blev en underbart god planka till middag. 
 
Ja vad mer ska jag säga om helgen? Mycket skratt blev det och mycker flamms! :)) Jag kunde inte ha de bättre, men har alltid bra i erat sällskap. Bara så otroligt tråkigt att de inte blir så ofta vi ses. Jag önskar att de vore närmre avstånd mellan oss. Så man bara kunde komma över någon kväll lite spontant. Det saknar jag jätte mycket. ♥
 
Ni är bäst! Jag älskar er Alexandra & Annelie♥ 
 

Friends

Ta vara på de vänner du har! Dom är sååå värde fulla! Vänd aldrig ryggen till och ta inget förgivet. Plötsligt så när man vänder sig om så finns dom ej kvar!

Tuuursdaaagg!

Torsdag är redan här och mina två fina flickor är på ingång imorgon. Ska bli så otroligt mysigt att ha er här, Alexandra och Annelie♥
Synd att de andra inte kunde hänga på, vilket jag hade sett fram emot något så grymt mycket.
 
Idag har jag hunnit med att jobba, packat lite och plockat undan lite. Vet ej om jag ska göra så mycket mer idag...? Var lite sugen på att ta en pw i solen, men vet inte om jag har någon lust längre. Ska jag eller ska jag inte?
 
Går runt och lyssnar på HÖG musik i mina lurar. och åhhej va glad man kan bli. Tur ingen ser mig haha går runt och sjunger o dansar för mig själv. men men.
 
Denna vecka har jag haft hur tråkigt som helst. Nätterna har varit suuuuuuper långa och mörka. Dagarna/kvällarna har gått så segt. Men de blir väl så när man saknar din andra hälft like crazy! Men på tisdag får jag äntligen träffa honom igen. Vi spenderar några dagar i Helsingborg och åker hem tillsammans på fredag. Jag längtar så otroligt mycket. De ska bli super mysigt! ♥
 
Nä om man kanske ska ge magen lite mat? Det får nog bli så :)
 
Hejhopp!

Barret

Jag har under en period nu varit så otroligt trött på mitt jätte blonda hår. Och kände att nej nu får de bli en ändring på det. Satt och slösurfade lite på google och kollade på lite bilder. Så vipps så hitta ja en tjej som rekomenderade en ''färgbomb'' Så efter lite efter tänkande ( heter det så? ;) ) så tog jag tag i det och testade det. Och det blev faktiskt bra. Vilket jag var väldigt skeptiskt till innan och när det satt i. Men ska köra med det ett tag för att få en finare och ett fräschare hår. :)
Så nu är jag inte längre en vit blondin, de känns skönt. Vad tycker ni ?
 
 

Ibland

Ja ibland känns vissa saker helt hopplösa. Jag vet att jag kan bara jag vill. Men just idag, just nu denna tid så blir jag lite smått förbannad och tycker att nej det går inte. Ringde två samtal idag och var jätte positiv och hade höga förväntningar på att de skulle gå som jag ville tills samtalen tog slut. Suck! Lägger de åt sidan och tar nya tag! Det ska gå! Jag kan!

We´ll be coming back

 
 
En rätt skön låt :) En låt helt i min smak!

LaLaLa!

Vad musik kan sätta sprätt på mig. Nu har jag fått en massa ny energi för att köra igång här hemma. Det börjar eka i våra skåp, lådor och garderober. Om 30 dagar får vi packa upp allt detta igen. Och fylla våran nya lägenhets skåp och lådor. iiih :D cant wait!

N & F

Livet är till för att levas

Livet är till för att levas. En himla bra mening... 
 
Man lever sitt liv så som man vill leva. Det är bara upp till en själv att ha, få det som man vill. Man kan inte skylla på någon annan. 
 
När jag skriver detta så sitter jag med ett leende på mina läppar. Små fjärilar i magen. Jag är så otroligt glad. Jag är lycklig och jag har allt jag någonsin önskat mig.
 
Denna resa som jag har gjort och den resa som VI kommer att göra kommer bli helt otroligt spännande. Inte i min vildaste fantasi visste jag att jag skulle röra på mig så som jag har gjort. Jag har bott här i Jönköping i 1år och 7 månader och har trivts väldigt bra. Skaffat underbara vänner som jag kommer sakna väldigt mycket. Har jobbat med lite alltmöjligt. Men nu packar vi ihop våra saker och åker ytterligare 23 mil neråt. Ner till fina Skåne, Helsingborg ♥.  Vi har fått en lägenhet i ett fint område och har nära till centrum och det som är bra att ha nära. Min fina J har fått jobb och jag söker för fullt. Det bästa är att vi har varandra och får uppleva detta nya kapitel i vårat liv tillsammans! Jag älskar dig så otroligt mycket ♥
 
Jag är stolt över mig själv! Att våga ta steg man inte trodde man skulle göra stärker en så fruktansvärt mycket. Att släppa allt och göra något helt nytt är så otroligt nyttigt! Du kommer tjäna på det! Finns det personer i din omgivning som tycker om dig så kommer du alltid ha dom bakom dig vart du än befinner dig på jorden! Dom finns där och puschar dig och glädjer sig åt det du gör! Det är det bästa med er som jag håller varmt om mitt hjärta, jag vet att ni finns där och det betyder massor ♥.
 
Tack! 

Walk in Closet

Nu längtar jag så himla mycket tills vi får våran nya lägenhet. Nu vill man att de ska gå fort när man väl har börjat packa. Det pirrar lite i magen när jag tänker på allt. I mitt lilla huvud så planeras det för fulla muggar. Hur man ska ha alla sina saker. Hur möblerna ska stå osv. Det som är lite roligt är att vi får en liten walk in closet. Hur kul är inte det? :))



Åååh detta ska bli så spännande. <3

GANGNAM STYLE

Haha kan nog vara den skönaste låten och videon jag sett på länge! Jag känner på mig att denna kommer bli poppis låt på krogarna! Ja jag kommer nog rocka loss till denna om jag hör den spelas ;D 

 
Vad tycker ni? 
 
 

Heeej!

Länge sedan jag skrev här. Men tyvärr så har inte mitt blogg sug varit här och jag har inte haft tid för det heller. Jag har jobbat en hel del och har jag inte gjort det så har jag fixat och packat här hemma.

I oktober så kommer jag och mylove bli Helsingborgs bo :) Det kommer bli jätte spännande och hur kul som helst. Jag vill bara flytta in nu, få ordning på allt. :)

Nästa helg kommer mina fina flickor. och då ska vi ha en riktigt mys helg tillsammans! Åh vad ja längtar efter er!
Nej nu måste jag ta reda på lite i sovrummet. Men hoppas allt är bra med er mina fina!
 



PUSS :*
RSS 2.0