Äntligen!


WELCOME! 
Nu ska jag verkligen lägga ner tid på gymmet. Jag är riktigt taggad för ett år på sats! 
Skickar ett megastort tack till Anna
Nu kööööör vi!!! Right? ;) 

Snart!

Snart ska jag dra fram mina nagelgrejer! Då blir det fix och trix med mina naglar igen! Jag har längtar grymt mycket!!

This kiss

 


En rätt härlig låt :) En låt som man gärna gungar med till :) 
 

Mycket

Ja det var några dagar sedan jag skrev här. Och mycket har det hänt i min vardag:)

Vi var på SHM i Stockholm i helgen som var. Det var det häftigaste jag varit på i hela mitt liv. Det var obeskrivligt! Jag hade det sjukt kul med alla vännerna! Det blev mycket skratt så magen krampade på förfesten innan vi begav oss till arenan!:) Haha!! Bilder och videos kan ni få se mer en annan dag.

Jag fick träffa mina kusiner en snabbis när jag kom på torsdagen. Tack för lånet av soffan!:))

Den långa bussresan dit och hem vill jag inte vara med om igen. Absolut inget jag vill rekommendera, 7.5h på en buss är inte kul! Haha

Annars har de inte hänt så mycket mer än att våran underbara soffa har kommit. Och vi bara älskar den! Skönaste soffan jag suttit i på bra länge. Man längtat efter den när man lämnar lägenheten ! ;)

Annars är det bra med er? Någon som har fått mycket snö än??:))

Mitt kvällsfördriv!

Words

Min fina fina Iris.

 
Jag saknar dig så otroligt mycket min fina iris♥ :'(

In my city

 


i know you got youre own town
i know you got your own ways
i know you got youre own life

i just saying come
on down to my place

come on and make
some new friends♥

 

 

Gym

Att de ska vara så svårt att komma iväg till ett gym. Jag blir bara mer o mer stressad över att inte hitta ett bra och någelunda billigt gym. :( Jag blir stressad utav alla som skriver om sin träning och att dom är så duktiga. suck! 
Jaja någon dag ska jag vara lika duktig. Ja lovar. Jag kommer komma igång och göra ett jävligt bra jobb. 
 
 

Musik.

Musik har en väldigt stor betydelse i mitt liv. Jag lyssnar varje dag på musik.Påväg till jobbet lyssnar jag på musik. På jobbet står radion på hela dagen. Påväg hem lyssnar ja på musik. Hemma trycker jag i min phone i ljudgrisen. Jag kan helt enkelt inte leva utan musik.
När jag är glad blir det massor av låtar som får mig att mår hur bra som helst. När jag är lite nere och ledsen så blir det lugna och sådana låtar som betyder mycket för mig som jag kan relatera till något som har hänt. När jag är på partyhumör blir de låtar som jag bara inte vill sitta still till. haha 
 
Härom dagen hörde jag en ny låt på radion. En låt som jag bara fastna för. När jag sökte upp den så kan jag bara inte sluta lyssna. Den är bara så jag på nått sätt. Jag vet inte vad det är med den men de är så jag känner. Den säger nog väldigt mycket om vad jag känner. Jag kommer lägga upp den här i bloggen så ni också kan få ta del utav den! :) 
 
Annars så är en låt med Alina deveceriski så klockren. Jag bara älskar hennes låt jag svär. Ni har säkert hört den på radion hundratals gånger. Jag la upp den för någon dag sedan. underbart bra! :) 
 
Lyssnar ni på musik? 
 
Kan ni rekomendera något nytt och fräsch? :)) ♥
 
 

Lussebak



Det luktar underbart här hemma nu efter mitt lussebak. Dom smakade otroligt gott också för den delen ;) 
Har ni börjat pyssla lite med julen än då? :) 

mitt tålamod!

Mitt tålamod börjar tryta nu... Idag har jag varit på jätte bra humör och fått en hel del gjort. Men så vände det. Va i hela helvete är de för fel på människor???!!!!!!!!!!!

Nä! Hejdå!

Kallt och ruggigt!

Idag är det kallt och ruggigt ute. Ett sådant väder som man bara vill ligga inne i soffan och titta på film:)) visst skulle det vara härligt?

Annars idag har jag mer kunder än gårdagen, känns bra:) och jag är taggad på jobb! Så kära skåningar välkomna in och unna er en behandling!:))

Jag känner mig mycket gladare idag och vill få massor gjort hemma idag. Hoppas orken håller i sig tills jag trampar innanför dörren hemma:)

Hur ser eran dag ut?:)

Ner bäddad!

Äntligen är jag nerbäddad i sängen. Vi har ätit en jätte god kvällsmat. Sedan hoppa jag in i duschen och nu ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik. Ja ni hörde rätt, julmusik. Hur mysigt är inte det? På torsdag då jag har min ledig dag blir det mer julmusik och sedan skall jag baka årets första lussekatter :) Mums! 
 


Idag på jobbet var det lungt, vi fick in några bokningar. Igår fick vi ju gjort en himla massa saker så det fanns inte så mycket att göra idag. Imorgon har jag lite mer inbokat och hoppas det kommer in mer. Det är så mycket roligare att stå och jobba då. Dagarna går dubbelt så fort och man får lära känna nya människor. I love it! ♥ 

Vill också nämna några rader till min kärlek. Han är min underbaraste, han är så fin och jag trivs så himla bra tillsammans med dig. Den här resan vi har påbörjat är så himla underbart. Älskar dig så otroligt mycket! ♥
Jag är lycklig och jag svävar på rosa moln. Du är mitt allt♥
 
Nu skall jag avsluta här och ropa in min älskling. Godnatt. Puss *

@Work

Yes! Idag är det rätt lugnt på salongen! VÄLKOMNA!! Haha:D

Igår fick vi massor gjort, så vad ska vi fixa idag tro? Ja men vi hittar nog på något att göra!

Hur ser eran dag ut? :))

Radio

Har hittat en sjukt bra app. En ny radio app. Har ni testat radio play?
Do it säger jag bara! Ni kommer vara fast som jag blev! :D


Jobb-lördag!

Sitter på jobbet och inväntar min kund som kommer om en kvart. Är riktigt trött idag och seg i kroppen. Sov inte alls bra i natt. Fick en rejäl smäll i ena bröstmuskeln:/ asså hur kan man sova så knäppt så det bara smäller till?:/ aj aj aj!

Efter jobbet ska jag hem och byta om för en promend med Louice. Det blir trevligt:)) Sedan blir det bara hem och ta det lugnt! Längtar tills jag sitter på bussen hem:) <3

Hoppas ni har en bra dag!
Puss *

Jag svär



När alla säger nej, ska jag säga ja
När allting går emot, ska jag hålla kvar

När världen faller ner, är det du och jag, det är du och jag

Ja, jag lovar och jag svär, jag svär, ja, jag lovar och jag svär
En otroligt grym låt! Jag gillar denna skarpt och den får mig till att vilja ännu mer! Den får mig att vara stark!

Tiden bara rusar fram.

Om 2 dagar har jag jobbat på salongen i 1 månad. Vart har dagarna tagit vägen? Det har verkligen gått jätte fort. Jag tycker om när dagarna springer iväg men igår slog det mig att herregud va fort det har gått. Ska de gå såhär fort? 
 
Som tidigare så trivs jag väldigt bra på salongen. Jobbar med 3 jätte gulliga tjejer :) Lite tråkigt att ena utav oss går hem på mamma ledighet om 2 veckor. Men otroligt kul för henne, all lycka till henne och hennes blivande familj! 
 
Jag mår bara fint och trivs med min vardag väldigt bra. Det jag kan sakna är våra kompisar. Det spontana man kunde göra med alla. Ringa ett samtal och komma över till varandra. De är faktiskt himla jobbigt ibland. I onsdags fick jag ett väldigt fint och uppskattat meddelande utav en fin vän. Det fick mig att bli tårögd på centralstationen när jag väntade på min buss som tog mig till jobbet. Inte att jag saknar mina vänner sjukt mycket, jag saknar min älskling så fort han släpper av mig vid stationen när jag ska till jobbet. Det har varit jobbigt ett par dagar. Men jag antar att man har sina perioder då man saknar alla.. ♥
 
Men nu blickar jag frammåt, och ser väldigt mycket fram emot att åka till Stockholm. Där får jag träffa många fina vänner. Det kommer bli så otroligt roligt. 14 dagar kvar! :)))) Wiiiie!
 
Kram*

 

Lediga dagen!

Äntligen är jag ledig. Man hinner längta rätt mycket efter sin lediga dag. :)

Idag har jag en massa saker som jag ska hinna pricka av innan Mylove kommer hem. När han kommer hem blir det en sväng till gymmet. Är jag taggad på det, Nej! Men de måste jag ta tag i!

Jag längtar efter våran nya soffa som vi har beställt. Surt att den ska komma samma dag som jag åker till Stockholm. haha! Det ska bli skönt när allt är klart och man fått ordning på allt här hemma. Det står fortfarande lite lådor kvar men snart är nog alla borta. Det jobbiga som blir då är att vi ska gå igenom vårat förråd och kolla vad som finns i alla kartonger där hahaha! :P Men men de är ett senare projekt!

Nä nu ska ja återgå till det jag höll på med! Hoppas ni har en fin dag!

Kramar*

Montag

Ny vecka och ny start. Idag blir det att besöka ett gym efter jobbet:) ska bli otroligt skönt!

Annars så ska jag bara fixa något litet hemma sedan dyker jag ner i sängen tidigt ikväll. Imorse var jag som en levande Zombie! Inte OK! Haha

Fick ordning på vårat sovrums fönster i helgen. Blev riktigt mysigt nu med gardiner och så. Va tycker ni?

Helsingborg

Helsingborg. 
Vi har fått våran lägenhet och börjar bo in oss så gott det går bland lådor och lite små kraffs. Jag gillar våran lägenhet mer och mer. När vi har beställt alla möbler och fått ordning på dom så kommer detta bli så himla mysigt och otroligt bra. :) Jag är så lycklig och mår hur bra som helst. Jag bor tillsammans med den bästa jag vet. ♥



Detta var vårat hem i ett par veckor innan vi fick våran lägenhet. Det var himla mysigt ställe och människorna som ägde gården var super trevliga. Men att bo på en liten yta, små sängar, litet badrum, litet kök osv är ingen hitt en längre period. 
 

Men det var ett otroligt fint ställe. Många promenader vart det på just denna väg. 


Efter några möten så fick man äntligen glada besked. I got a job! Jag har blivit salongsansvarig på en salong, Frisyrmakarna i Höganäs. En otrolig spännande resa jag kommer få vara med om. En rejäl utmaning för mig men jag är här med öppna armar och försöker göra det bästa jag kan. Det är nu man kan växa en bit och bli en bättre frisör osv. Jätte kul att få nya arbetskamrater. Allt är hur kul som helst. Var på färgkurs för en vecka sedan, träffade en super trevlig tjej från Malmö. Senare på kvällen samma dag gick hon och jag på visning ihop. Skrattade och hade det super kul. 


En kväll när min älskade fina J♥ hämtade mig på jobbet så fick vi se denna fina solnedgång i Viken. 




Tiden här har gått så himla fort. Veckorna bara springer iväg. Ibland kan det vara skönt men ibland är de lite skrämmande. :) Nu har ni fått en liten längre uppdatering av mig. Ni kommer få lite bilder på lägenheten när vi har fått lite mer ordning här hemma :) 
 
Allt bra med er??♥
Puss
RSS 2.0