Min fina lilla Kisse, IRIS! ♥

Natten till den 26 december var den sista natten jag fick tillbringa med dig min lille Iris. Min fina lilla tjej. Åren har gått och det har varit tufft för dig ett bra tag. Men nu kommer allt bli bra igen lilla gumman. ♥
 
Det var precis som att du kände på dig att jag sörjde dig innan jag ens hade sagt hejdå. Du kom när jag pratade med dig och du sov vid min sida hela natten. Du är har varit en väldigt klok tjej i alla år vi har haft dig. Men nu är det på tiden att du får träffa Max igen och vara med ''brosan''. Jag vet att han har varit väldigt saknad hos dig. 
 
Det är med en klump i halsen tårar i mina ögon och på kinderna jag skriver detta och en enorm sorj i mitt hjärta. Mamma (jag) Älskar dig tissen och kommer sakna dig otroligt mycket. ♥
 
 
 


Snart dax!

Nu är de snart dags att kliva in på gymmet! Igår var det ett mycket bra pass, hoppas detta pass blir snäppet bättre! KÄMPA SARAH!! ;p haha

Taggar till grymt bra låtar på radio play!
Jag är grymt glad att jag har hittat tillbaka till min träning. Detta år kommer bli grymt! Jag längtar redan till nästa dags träning! Haha är ja knäpp elle?;)

Man kan alltid göra någon form av träning. Det gäller bara att vara bestämd och hård mot sig själv när man ska börja! Sedan kommer de vara tufft ett par gånger men man lär sig att älska det jobbiga;) right?

Hur går det med eran träning? Har ni några mål?

Good work!

Bra jobb idag Sarah! Idag körde jag på hårdare och utmanade mig lite grann på mitt gym pass. De kändes riktigt bra. Imorse körde jag Spinning och Core. Det gick fint! Så nu är kroppen lite trött. De känns väldigt skönt. Känslan när man har kört armar och man knappt kan skriva ner vad man har gjort i sitt schema då armarna bara skakar är en otrolig härlig känsla! LOVE IT!♥
 

Friday

En härlig fredag är här. Jag känner mig på gott humör och har en massa energi:) igår var en helt träningsfri dag. Det var skönt. Både för kropp och själ:p mina ben, baksidan hade tränat hårt dessa dagar:) 👍 och idag känns det bättre! Så ikväll blir det ett hårt pass i gymmet! Vila på lördag och 2 gruppträningspass på söndag! Härligt! Ska under helgen försöka klura ut hur mina veckor ska se ut:) men kanske ett undantag under jul helgen. De är ju lite typiskt att man ska börja köra hårt och så kommer julen ;) haha! Jag får helt enkelt köra på en "lätt" variant!:) och inte överdriva med mat och sötsaker! :))

Nästa veckas upplägg är istort sett klart! Jag hinner med mina 5 pass på 4 dagar! Bra jobb Sarah!! Det blir spinning, och ev core och 3 pass i gymmet!;) GOGOGO!!

Hur ser eran träning ut?

New day!

Yes idag är det en ny dag. Träningen igår kändes snäppet bättre. Men kan bli ännu bättre. Vissa övningar har jag träffat rätt när de gäller vikter men andra inte. Idag skall jag inte köra enligt mitt schema. Måste vila en dag. Så idag blir se att pressa magen extra mycket och sedan lite rygg:)

Ska kika över hur jag ska lägga upp mina dagar med pass och gym. Ska kolla över pass schemat o se vad jag kan tänka mig. Det ska ju passa med tider och så vidare.

Kroppen känns bra, känner av lite i baksida ben, knävecken ömmar lite! Bra jobb! Jag hoppas min Pt godtar mina övningar och tycker att jag har gjort bra ifrån mig!:))

GET OUT

 


PEPP!!!

Nu kör vi!

Idag måndag den 10 december börjar jag med stenhård träning. Jag har fått chansen att delta i SATS YOU. Tränar 8 veckor framåt med stenhård träning med en PT. Idag var första dagen då vi pratade om träning och vi diskuterade hur vi skulle lägga upp min träning i dessa 8 veckor. Gick igenom alla övningar och det kändes riktigt bra faktiskt. Jag hoppas att jag kommer hålla detta och att jag kommer nå mina mål under dessa 8 veckor. Vi bokade en ny tid för uppföljning om 4 veckor. Nu är de bara att ge gärnet och kämpa! :D Jag är sjukt taggad!!

PEPP!

Äntligen har jag fått tillbaka min tränings vilja. Nu är jag nog mer taggad på träning än vad jag var förra gången jag var taggad på träning och gick in för det. Visst jag hade mycket mer tid förra gången jag tränade mycket. Jag kunde köra 3 pass om dagen annars körde jag 2 pass om dagen nästan 6 dagar i veckan. Det var så otroligt kul! 
 
Nu fick jag och min sambo möjligheten att få ett medlemskap för ett väldigt bra pris. Plus att vi får pt träning på 8 veckor. Mina 8 pt veckor börjar imorgon. Jag är grymt taggad och viljan finns här och jag är redo! Nu ska jag se resultat och mina mål ska uppnås! :) Vet att ni tränings freak finns där, Någon som är med mig ?? ;) ♥
 

Flashbacks!

Sitter och blippar runt lite på spotify och lyssnar på gamla låtar med Darin. Herregud vilka flashbacks man får upp. Mycket gamla bilder som kommer upp i huvudet. Hans låtar är grymt bra, ialla fall vissa utav dem. Såg reprisen utav hans dag i så mycket bättre. Såg ni avsnittet? Man blev rät tagen utav de han berättade om sina föräldrar. Man blev rörd. Han är grymt duktig artist och har varit med om mycket. 
 
Men mina minnen som kommer upp är med blandade kännslor. Vissa utav denna ''period'' vill jag bara radera! Kan man det? Som alla vet så är det väldigt svårt. Men det bästa man kan göra är att gå vidare och blicka frammåt. Det har jag gjort, och mår väldigt bra med mig själv idag och i min livssituation! Jag älskar mitt liv här nere i Skåne, Helsingborg tillsammans med min fina underbara pojkvän, fästman. Mylove du är allt♥
 


Här är några låtar som jag fastnade för :))
 
 
Och denna är min favorit, och just i denna remix osså!! :) 
 
Vilken är eran darin favorit? :)

Imorgon:)

Yes imorgon är det två brudar som fyller hela 24år dvs Jag och Systeryster. iiih! Jag längtar en himla massa, jag och mylove ska ut och äta på kvällen. Det ska så himla mysigt och trevligt:) <3

Äntligen!

Nu är jag fin igen om mina tassar. Jag har inte haft naglar på 4månader! Det är verkligen duktigt att jag har haft ett sådant långt uppehåll!:))

WHOOPS!

Denna affär föll jag pladask för.. Jag måste dit igen innan Jul & Nyår! Jag kan troligtvis ha hittat min nyårsklänning. Hittade en massa andra fina saker. :)) Det var en riktig shopping affär. Där man kan prova massor av kläder och titta runt länge. hahah Va tycks om dessa som jag visar er här nedanför? :)) 
 
  
RSS 2.0