Inspiration

Ett varmt bad med ljus!

Nu skall jag tappa upp ett bad och sedan blir de inte många knop gjorda.. 
Hoppas eran dag varit bra mina vänner ♥

Torsdag

De är väl bäst ja skriver för varje dag, vilken dag det är i rubriken så ja kmr ihåg de :P haha

Idag slutade jag i lagom tid. Men jag var så trött så ja sov en timma när ja kom hem. Sedan drog ja igång med att städa så nu är de fräsch o rent :)

Nu ikväll blir de bara att ta de lungt, skippar träningen idag och kör ett mördarpass imorgon ;)

Annars vad har ni haft för er idag ?:) PUSS!

Inspiration

Kunde inte motstå..

..en powerwalk runt munksjön.. Jag som skulle vila idag.. Fast en pw skadar väl inte? ;) hehe

Här kommer en bild vi tog när vi gick :)


Dagvilsen..

Jag blir så dagvilsen, eller jag vet inte vad det är. Alla dagar bara springer iväg, jag hinner inte med. Känns det som ialla fall.

Allt går på rutin nu för tiden, kan man komma in i en rutin så fort? Jag tror ja har kommit in i en rutin ialla fall. Det har kanske med att ja inte ibland har en aning om vad det är för dag. Går upp, går till jobbet, jobbar, går hem från jobbet, går till gymmet, tränar, går hem från gymmet, äter, somnar. Så håller de på. Men jag trivs :)

Idag är min kropp trött, och de gör ont. haha BP'n för någon dag sedan har satt sina spår kan ja säga. Att jag aldrig lär mig att mosa på med vikter. Men gött vare, mindre gött idag. Igår körde jag 1½ timme på CT'n. Så idag vilar jag. Men samtidigt får ja lite ångest, ja känner att ja mååååste gå iväg o träna eller göra nått. Men icke! Imorgon blir de ett hårt CT pass ialla fall :)

Om T I O dagar

Kommer mina underbara brudar hit. Jag saknar er så himla mycket så jag tror ja spricker! Att ha er hit kommer bli så sjukt skoj, vi skall göra en massa roligheter. Shopping, fika, och clubba! Oh herregud va jag längtar! Det spritter i hela kroppen på mig!

Sedan skall det bli extra roligt att få träffa Sanna. Har inte träffat henne på evigheter. Hon flyttade tillbaka till Kalmar. Så jag skall verkligen njuta utav denna helg med er flickor! Ni anar inte vad de betyder att ni kommer!

Synd att du Veronica inte kunde komma, jätte tråkigt men de får finnas en helg då du får komma!

Älskar er!♥

2 månader sedan!

Att det är 2 månader sedan jag tog förväl utav mina fina vänner hemma i Karlskoga för att se vad ett liv i Jönköping tillsammans med mitt hjärta hade att erbjuda.

Tiden flyger iväg men de kändes som igår vi alla var tillsammans :)


Började morgonen med ett bad i badtunnan med de bästa flickorna. Tråkigt att alla inte kom som det var tänkt. Men jag nöjde mig mer än gärna med att det var ni som kom! ♥

Sedan kom de folk, en hel del folk :) Mina bästa!


Alla flickorna♥


Annelie&Alexandra♥


Jag&Annelie♥


Kitty&Jag♥


Kitty&Emelie♥
Vi gjorde goda drinkar ♥


Sofia♥
Jag&Systeryster Alexandra♥
Saknar dig!


Det bjöds på dans, tjo o stim! Jag garvar alltid så mkt åt när denna timme är slagen, då det börjar dansas och härjas. haha Snacka om att jag saknar alla er när jag ser dessa bilder. Alla tokigheter vi har haft!

You'r always in my heart, my best friends! ♥
SAKNAR ER!

Just smile and look happy!Yes, ha alltid ett leende på läpparna så blir allt mycket lättare. Jag lovar det funkar.

Alla har dåliga dagar, alla vill någon gång krypa ner under täckt och bara låta kännslorna ta ut sin rätt.

Det var länge sedan jag hade en dålig dag, en dålig dag som jag bara vill låsa in mig och dra täcket över huvudet. Eller bara gråta ut alla kännslor.

Att må bra är något man kommer långt på. Att må bra får andra omkring sig att må bra. Le & skratta mycket. Det smittar av sig och får människorna omkring dig att le och skratta mycket mer.


Jag älskar det liv jag lever. Jag har skrivit det många gånger men kommer att skriva det så många gånger till. Min blogg, mina ord och mina tankar. Om 3 dagar har jag bott här i jkpg i 2 månader. Tiden här går så otroligt mycket fortare än vad de gjorde i min förra hemstad. Beror nog på att jag trivs med det jag har här.

Jag älskar att bo tillsammans med den jag älskar mest! Min fina J♥

Sååå jag!

Kan inte släppa denna låt asså, de bara inte går att stänga av! Under the coconut tree är verkligen en låt som är JAG. Sådana här låtar kan ja gå långt med. Jag blir så himla glad, ja blir taggad till det mesta. Blir jag träningssugen? JA! Blir jag partysugen? JA! Blir jag på bra humör? JA! Blir jag stuttsig och vill bara dansa? JA!

Denna låt kommer bli en utav sommar 2011's party/sommar plåga, det är jag helt hundra på! Den kommer lätt spelas på clubbar i sommar.

JAG BARA ÄLSKAR DENNA LÅT!

Laddar upp, woop woop!

Ja nu laddar vi upp för ett nytt fräscht & underbart Body pump pass! Så denna låt får bli dagens låt!

Hörde den när jag gick till jobbet imorse, och fastnade för den på en gång!Ne nu taggar viiii, woop woop!

Freeeeedag!

Nu är de fredag och vi har fixat med de sista nu innan de kmr folk hit. Jag o mylove är redo för kvällen :) Nää nu blire att komma i 'form' haha ;) shotshotshot!

Nu höjer ja volymen o tar min drink! Ses imorgon ;)Hoppas ni får en fin fredag!
PUSS*

Kalla kårar!

Ja det fick jag när jag tittade på kvällens kalla fakta program. Det handlade om en kvinna som blev misshandlad här i Jönköping. Hon ringde till polisen i ren panik och berättade att hon blivit hotad och att hennes barn har blivit utsatta för hot och en misshandel. Men de blev inget med denna anmälan. På morgonen dagen efter dödas kvinnan. Ursäkta uttalet men hur i helvete rent ut sagt kunde polisen missa denna anmälan?Att en 30årig kvinna med barn som lever under hot och anmäler till polisen inte ens tar på allvar? Hur skall man då våga kontakta polisen när man behöver deras hjälp? Mitt förtroende sjönk en hel del om jag ska vara ärlig.  Jag var tvungen att kontakta polisen i sommras ang ett bedrägeri, och mitt förtroende o de bevis ja hade kände ja inte togs på allvar... Men detta tog fasen priset.

Jag satt och suckade o svor över hur fan detta kunde gå till.. Jag är stum, om polisen inte hade missat detta så hade detta mord aldrig skett. Hennes ex man blev dömd til livstidsfängelse. Jag vart så arg, förbannad, frustrerad och jag blev ledsen. När programmet var slut brast ja ut i tårar. Hur kan man ens tänka tanken att planera ett mord, att ens tänka att man skall knivmörda ens föredetta fru? Hur arg man än blir så förstår ja inte. Man måste vara psykisk sjuk i huvudet om man ens funderar på att ha ihjäl någon..
Rip Carla. ♥

Någ ni programmet?

HISS eller DISS?!

Alla dessa hattar, är de en hiss eller en diss?För mig är detta en STOR FET DISS!

Jag tycker inte att de är snyggt för fe öre, ursäkta mig alla hatt-älskare men detta är inget för mig :)

Snyggt, blind? bråttom? haha

Haha har under flera dagar när jag gått till och från jobbet sett massa konstiga parkerade bilar. haha Ser inte personen hur bilen står parkerad eller har personen så bråttom så den inte hinner sätta sig och rätta till bilen. haha lite skoj var de!

Såhär såg det ut:

Denna bild och bilden ovan är samma bil. Hur kan man inte se att den står någon meter ut i gatan? haha Nog med att ja är osäker att fickparkera men detta hade jag aldrig lyckats med haha

(Svar på kommentaren; Nej bilen har inte stått där då det har varit en jätte snöhög där :) )Denna person kan också inte heller parkera helt rätt. Man kollar väl hur bilen står när man kliver ur bilen ? haha

Onsdag..

..men känns som tisdag.. =/

Idag har dagen gått väldigt segt, jag är trött och jag fryser. Ikväl blir det ingen träning för min del. Iom att jag har tvätttid. Jag skulle vara edig denna onsdag men fick hoppa in och jobba. Vilket behövs :) Så de tackar jag inte nej till! Fick en hel hög med tider till veckan, vilket jag jublade över! bra, bra, bra!

Nej nu måste jag sticka ner till tvätt-stugan för att kolla till tvätten :)

Sedan skall ni få lite smått o gott att läsa o veta :P hihih

PUSS!♥

Svar till K.

Fick en kommentar till mitt tränings inlägg här nedan. En tjej som ville ha mitt träningsprogram. Den frågar är väldigt lätt att svara på. Jag har inget speciellt träningprogram :) Tråkig ja är va? ;) Men jag kan skriva Varje dag hur min träning ser ut, just nu dessa dagar kommer de se väldigt enkla ut. iom att jag bara kör Ct träning och ev lite andra övningar.

Måndagens träning: 45 min CT (crosstrainer) Sedan körde jag lite mage 15x3 vanliga situps.
Dagens träning: 30min CT.

Till veckan som kommer kommer de se lie mer annorlunda ut :) Då petar vi in något pass, som kommer nog bli Body pump :) skoj!

Sedan varje dag så går jag fram och tillbaka till jobbet så det blir en PW på minst 45min :)

Så ser min träning ut just nu och har sett ut den senaste månaden snart :) Varför jaag bara kör Ct skall ja berätta i ett annat inlägg :)

Hoppas du fick ett svar du ville ha på din fråga :)

Dåligt med inlägg..

..i know!

Igår kväll var absolut inte min kväll. Min mail vart spärrad pga massa spam mail. Jag har en massa viktiga mail där som jag måste få tag i. Men som det ser ut just nu så kommer jag inte att få tillbaka den... Jag som har mailat olika företag ang jobb, givit ut min mail till en massa företag. Men vad skall man göra? Man känner sig ganska så hjälplös. Pappa försökte hjälpa mig så gott de gick, fick svar att vi var tvugna att komplitera uppgifter så vi får se imorgon om vi får nått svar.. Hoppas den blir återställd!

Därför var mitt humör för bloggandet inte så speciellt mkt. Men ja lovar de kmr mera. Har en massa att skriva här! :)

Träning!

Dagens träning skall bestå utav Mage och ev rygg. Men också ett pass på CT'n såklart!

Jag har kommit in en regelbunden träning nu. Jag tränar minst 5-6 dagar i veckan. Helst så ska jag hinna med 7 dagar. Oj tänker ni va mycket, kroppenmåste vila. Jag tränar mest kondition nu och har gjort i snart om någon vecka 1 månad. Jag har tränat många år och vet när det går över gränsen. Jag försöker träna så mycket som ja känner att jag vill och att jag mår bra över.

Ct (crosstrainer) träning för mig har blivit en favorit. Det har fått mig att vilja mer, ja kämpar och är fruktansvärt envis. Jag ger mig själv utmaningar och jag klarar dem galant! Och det ger resultat! 

I lördags tror jag att det var, hade jag svullat i mig både de ena o de andra ätit en massa så jag mådde illa. Det är inte så speciellt bra, jag vet! Men då sa jag till mylove: Imorgon blir de fasen ett stenhårt pass på Ct'n, ett 1½timmas pass. Då gav jag mig tusan att ja de ska jag fasen köra på. Mycke riktigt så gav jag mig den utmaningen och efter 15 min tänkte jag att herregud, hur skall detta gå. Men efter 30 min så kändes de jätte lätt. Jag slutade att svettas och vart jag fick orken ifrån vet jag inte. Det var underbart att känna de lugnet som jag fick i kroppen då. Jag var stolt och mycket nöjd när jag var klar! :)

På vägen hem så kände jag att jag var nära på att svimma, det var en obehaglig kännsla. Så de var bara att försöka dricka mycket vatten påvägen hem och skynda sig hem för att peta i sig lite mat. Efter att magen var mätt och belåten så kändes det mycket bättre :)

Att se resultaten har ja märkt en hel del faktiskt, dock inte på vågen men på kroppen. De känns otroligt bra men skulle kännas bättre att få se lite skillnad på vågen också :) Visst sedan ja flyttade hit har jag minskat -2 kilo. Men där har jag stannat, tråkigt. Jag har -8 kilo kvar till sommaren. De blir en jädra utmaning men jag är absolut inte sen att lägga i en tuffare växel och kämpa ännu mera för att lyckas! :) 

Någon som har några mål innan sommaren? :)

  
(dessa är inte nya bilder)


För att vara lycklig krävs det tre ting; något att göra, något att älska och något att hoppas på!

                                                                                                              Oswald Chambers

DONE!

Så då var städningen klar, fast struntade i sovrummet, de tar jag på onsdag då all smuttstvätt försvinner. Fanns ingen tvätt-tid förens på onsdag, de passade bra för då är jag ledig.

Skönt att ja fick en del gjort nu faktiskt. Det var välbehövligt. Nu skall jag få lite mat i magen och efter de blir de väl att slöa framför datorn eller tv'n innan jag sticker iväg till gymmet.

V. 12

Nu är det vecka tolv. ny vecka nya tag. bla.bla.bla.bla.

Denna vecka skulle ja jobba tor fre och lördag, men blev inringd imorgon också, känns bra hoppas de blir fler dagar bara! Annars så måste ja leta på något annat.

Sedan har vi en massa tvätt som skall bli klar denna vecka hur ja nu skall få det att gå ihop haha!

En hel del träning skall det också få plats med, kanske petar vi in ett BP pass och chockar kroppen ;) ?
Annars blir det Ct'n för mig. i love it!♥

2 veckor kvar
tills tjejerna kommer hit, o herregud va ja längtar! Det ska bli såå skoj att ha dem här som jag längtar ihjäl mig! Massa mys o tjej grejer o snack!♥

Yesterday

Bion som vi såg igår var helt klart en utav de bästa jag sett på länge i en biosalong! Både skratt och tårar fick vi ta oss igenom men mest så klart skratt! Ska ni se någon bio så kan jag lätt rekomendera denna film :) Hur många lingon finns det i världen.

Igår gjorde jag inte så mkt mer, var på gymmet, städa lite och sedan tog det lugnt. Helt okej dag :)

Bio-mys!

Ikväll skall jag och mylove iväg på bio. Det var jätte länge sedan vi var iväg och kollade. Vi har 2st gratis biljetter som vi måste ta till vara på!Har sett reklam på denna film på tv och skrattar lika mycket varje gång den söta tjejen skall knyta skosnörena. Hoppas den är lika bra som den verkar!

Har någon utav er sett den? :)

PUSS!♥

A power walk to the gym!

Yes, idag skall ja köra hårdare än någonsin! De behövs nu efter allt sött ja har stoppat i mig. Mer strikt bör ja bli med allt om detta skall bli som ja tänkt mig! Imorgon är de ny vecka och då kör vi! :)

Nej nu skall ja på med skorna och gå iväg så jag kommer hem och letar fram mitt städ sug och får nått gjort här hemma också!Se u later! PUSS!

Jobb&slö lördag!

Idag har ja jobbat till ca halv fyra, fyra.. De gick bra men va lite stressigt och mkt att göra. Så vi struntade i lunchen för att få de gjort så man kunde gå hem lite tidigare. Det var skönt. Vår solen tittade fram o ja gick på stan en snabbis. Mylove var i väg och åkte skidor så hämtade han vid macken här nere och sedan nu sitter jag här o är helt slut i kroppen, trött och ah ja vet inte vad.

Vad som mer händer denna lördag vet jag inte, ja behöver städa lite men de orkas inte nu de får ja göra i veckan. Sedan hoppas jag att jag kan få mer tider nu i veckan på jobbet :) Bara att hålla tummarna!!

Skulle träna idag men de struntar jag i. Mitt tränings sug finns inte här just nu. Det får bli ett hårt Ct pass imorgon för min del! :) Jag har ju laddat upp med en massa bra låtar så det kommer nog gå som en dans! :)

Nu skall ja kika lite på BB-Live! :) Hur kul som helst, ja skrattar varje gång ja ser de. Så skoj så man blir beroende! Tack ännu en gång J.A för inlogget! :)

Vi höres senare sen lovers! PUSS!

Dagens; Måste ha!


Ja Cola är ett måste för min del på helgerna! Iom att jag inte får dricka eller äta något sött på veckorna så får jag unna mig de på helgen. Så idag blir att åka iväg och handla Cola o lite annat smått och gott inför kvällen :) *Jummie*

Vilken energi!?

Jag satt och skulle ha några nya låtar till träningen. Så fick jag upp dessa klipp. Alltså vilken energi dessa personer måste ha i kroppen!? Det var lite fränt att titta på faktiskt! :)

Haha jag får rysningar ju mer jag tittar på alla klipp som finns :) Hahah

Fredaaaaaag med massa snööööö!

Idag fick jag hoppa in och jobba, och de blir snöskorna på och pulsa till jobbet.! HUA! Det hade jag inte räknat med faktiskt. Men som när jag alltid säger att vilket underbart väder vi har så vipps så dagen efter så blir det skitväder!! Inatt har det kommit minst 1dm snö! Titta bara...Måste sticka nu om jag ska hinna i tid!
Ha en kanon bra fredag på er för der ska jag ha :)
PUSS&KRAM♥

Time for CT!


Dags för ett svettigt Ct pass på Nordic blire nu!

Se u later!

Lovly in the sun!

Dessa följde med mig hem för ett par dagar sedan :) Det är rätt kul när man har P-kort att shoppa för :) Så de passade inte bättre med ett par snygga glajer att trippa hem med i solen! Lovly♥


Vad tycker ni?

Lite nytt

Men kanske lite tråkigt. Jag ändrade lite här på designen på bloggen. Iom att jag verkligen suger på blogg designer så fick de bli såhär denna gång :)

Bra, snyggt, fult, tråkigt ? Vad tycker ni? :)

PUSS♥

Dagens: Irriterande!

Ja tänker inte nämna vad saken gäller till 100% men. Idag blev jag riktigt irriterad. När folk skall vara för trevliga, så de blir så äckligt falskt!! Sedan när man skall göra en sak som kanske tar 10 min, och sedan blir tvingad att göra något helt annat som tar typ 20 min. De gör mig irriterad! BLÄÄ!

Torsdag :)

Ja men herregud imorgon är det redan fredag. Vart tog denna vecka vägen? Jag är ledig imorgon men jobbar igen på lördag. Idag har ryggen bråkat med mig som bara den, så det skall bli skönt att få den vila en dag. Men sedan vill ja inte vila mer :)

Idag får vi se om det blir någon After Work som vi var lite sugna på. Mylove har inte hört av sig än när han slutar men de blir väl om en stund kan ja tänka mig. Det vore ialla fall kul att dra iväg på de :) Annars blir det bara lugnt idag, kvälls träning blir det om vi inte går iväg på AW. 

Kom på att imorgon skall jag gå runt munksjön med Sara igen. Det ska bli skönt med lite PW. Hoppas vårvädret är på våran sida då med som det är ute nu :) HELT UNDERBART! Igår när jag gick från jobbet hade vi +10. Det var så himla skönt, men säger jag det för mycket så kommer snön bara vräka ner om någon dag! :) De såg vi ju sist hur det gick :P haha

Nu skall jag lägga mig i soffan och vila/ sträcka ut ryggen en sväng, Vi höres seanre sen sötisar PUSS!♥

Trött tjej!

Ah jag är en väldigt trött tjej idag. Jag fick jobba idag vilket jag ville, och vill ha mer tider. Jag tar allt jag får! Sedan nu vid 18 gick jag till gymmet och körde ett hårt och intensivt pass på Ct'n. Jobbigt men så jädra gött efteråt! Dom första 20 min är nog de västa, pest och pina men efter dem så känns de bra, och man få in flåset :)

Så idag har de inte blivit mkt tid här vid datorn och kommer inte bli mkt mer heller. Imorgon skall jag jobba igen så då blir de lite sämre uppdatering tyvärr! :( Det blir bättre i promise! ;)

Hoppas eran onsdag har varit bra:)

PUSS!

Shopp shopp!

Yes nu har ja shoppat lite, man får passa på när de är bra rabatter samt erbjudande!
Detta shoppade jag här om dagen, plus att mylove fick 2 par skor också!  :)
Vårjacka plus tygskor och två tränings linnen! ♥

Går inte att beskriva..

...med ord hur jag känner.

Att bestämma sig för att flytta ifrån allt man har, och att det sedan blev verkligt var för mig något overkligt. Detta var något jag hade väntat på så fruktansvärt länge. Dagarna innan jag skulle flytta blev jag lite rädd. Både jag mamma och pappa satt i köket och pratade lite och fällde lite tårar tillsammans. Jag trodde jag skulle få det jätte jobbigt med det mesta med denna flytt. Med vänner & jobb först och främst. Såklart kommer jag inte glömma bort mina närmaste vänner. Ni kommer alltid finnas kvar. Men lite vänner här har jag fått lite smått, och jobb har jag. På jobbet trivs jag verkligen jätte bra, alla är super trevliga, snälla och hjälpsamma. Jag har aldrig gått till jobbet och känt att 'Nej fy fan för denna dag, jag vill verkligen inte jobba idag' Och det är sant!

Vi har en jätte fin lägenhet jag och mylove, och ja ni ska få se bilder inom en snar framtid då allt är helt klart. Jag lovar :) Vi har nog haft en himla tur som fick denna i detta område. Att höra när man ringer till ALLA hyresbolag här att 'Nej, nej, nej. Det är ca 2-3års kö på ettor och tvåor' Det Var absolut inget jag ville höra. Men jag är fruktansvärt envis och vill jag något så VILL jag verkligen det. Jag sa till kvinnan i telefonen att 'Vi behöver inte kika på den vi kan ta den på engång!!' haha Då vill man verkligen ha det! Ett par dagar senare fick vi veta att vi fick den. Att vänta från den 3 November till 1 Februari var en väldigt lång tid tyckte jag. Tiden gick så otoligt snabbt i slutet. Kändes som att man inte han med riktigt.

Så nu sitter vi här. I våran 2a på Torpa i Jönköping. Jag har jobb. Våren är påväg, och jag har verkligen inget att klaga på. Igår satt jag här och funderade på just detta inlägg. Jag blev tårögd. Jag är glad, positiv till allt här. Jag är lugn och har en massa energi. Jag är lycklig och ångrar aldrig att jag flyttade hit. Jag har inte mått såhär bra på många, många år känner jag. Jag har absolut ingen hemlängtan, och jag vill vara här. Jag har han som jag älskar mest här hos mig. Vi bor tillsammans nu och det kan inte bli bättre! Mitt självförtroende har stärkts en del, och det känns som att jag har hittat mig själv. Att släppa banden till allt och alla är nyttigt! Den som inte vågar ta steget missar något så fruktansvärt mycket. Visst kan man misslyckas MEN man kan också lyckas och det har jag gjort!

Följer man sina drömmar mår man bättre och man växer så otroligt mycket! Mitt råd till er alla, följ era drömmar, ni kommer garanterat aldrig ångra er! Jag har förverklat mina två stora drömmar, och jag njuter utav livet och älskar det jag har i dagensläge så otroligt mycket. Jag älskar de liv jag har idag!

Monday

Min måndag har varit lugn. Jag har varit ledig idag. Skönt, men samtidigt inte! Just nu när jag satte mig ner så blir jag lite stressad utav denna sitution. Aja Men jag klagar INTE!

Skar upp lite kivi i bitar, o herregud va gott det är, men absolut inte nyttigt! :) Idag körde jag 30 min på Ct'n och skulle träna med mylove nu ikväll men det blev inte av då han har massor att göra iskolan nu. Men jag var hur trött som helst förut så jag skippar kvälls träningen idag. Imorgon kör jag på morgon träning + kvälls pass! :)

Hur har eran måndag sett ut? :)

Söndag 13 Mars 2011

Ja denna helg har sprungit iväg som rena rama blixten. Alltså väldigt snabbt! Vart tog den vägen lixom?

Jag var 'hemma' i Karlskoga. Vi var på begravning i fredags, vilket var en utav de finaste begravningar jag varit på. Sov så gott ♥ Jag och mylove sov även hemma hos hans mormor, som var jätte mysigt. Hon är så snäll och go så.

Lördagen hade jag det fullt upp må jag säga. Jobbade lite samt träffa några vänner till mig över en fika, såå skoj. Saknat er en massa! Sedan var jag hos min mormor och spenderade lite tid. Hon hjälpte mig med 2 klänningar som jag skulle sy in. Tack så mkt för hjälpen!♥ Senare på lördagen så var vi och käkade och umgicks med min mamma och pappa. Annelie kom även förbi med min Twinsis. Annelie är en utav de som jag kan sakna så förbannat jävla mkt ibland. Dina kommentarer, dina skämt, ditt skratt och bara din närvaro. Ah ja bara älskar henne! True love for you hun!

   

Söndag vart det käk hemma hos mylove's mamma och pappa. Alltid lika gott att äta hos dom :) Efter det tankade vi bilen och svängde förbi Marlén&Jerry. Knodden har inte tittat ut ännu, vilket jag trodde att den skulle ha gjort. Men icke sa nicke! Hoppas för gudskull att den kommer snart och att de går fint! Alla tummar för er ♥. Efter fikat åkte vi till mylove's farmor för att se hur läget var med henne. Kul att se henne, man får en sådan positiv energi utav henne, man blir glad. ♥

Sedan nu är jag hemma i Jönköping igen. Som man brukar säga och som är väldigt sant. Borta bra men hemma bäst! Nu skall jag och mylove gå och sova strax, men ni får en hel del bloggande i veckan. Då finns det massa tid för er. Så vad vill ni se och läsa om? ;)

Sov gott, POK! ♥

Bilfärd hemmåt Kga!

Japps nu skall jag lägga fram kläder till mylove och sedan plocka lite här hemma, samt bränna en skiva. Sedan styr vi våran bil hem till Kga. Så dag blir det inte så mkt bloggande och kanske inte i helgen heller, vi får se :)

Hoppas ni får en fin helg ialla fall :) ♥

PUSS!

Good woork girl!

Ja faktiskt så vill jag ge mig själv en stor klapp på axeln för min insatts på Ct'n idag. Jag skulle bara köra 30 min idag men när 30 min hade gått så kände ja att nej jag kör 15 min till, och efter de gick de så lätt så då kunde ja inte sluta :) Så tiden slutade på 1timma :)

Nu blir de mat!
PUSS♥

En massa...

...att göra här hemma, puhu! Sedan finns det en massa jag vill få fixat. Men jag har ingen ork just nu faktiskt! 

- Tvätten är nere i källaren och jag skall strax ta mig ner och hänga den, eller så väntar jag 50 min så jag kan hänga de två maskinerna ihop i stället för att springa en gång extra.

- Disken står och bara skriker på mig, jag har vänt i dörröppningen 3 gånger nu. TA DIG I KRAGEN SARAH!! Suck!

- Ikväll skall det packas inför helgen, vad ska jag ha med mig? jag vet att ni där hemma i Kga har fått snö-oväder igen, haha stackars er ;) Tur att jag inte skall stanna länge, för här är våren typ här :) Love it♥

-
Naglarna mina ser inte så roliga ut, just nu är de mina egna och lite material på. Verkligen jätte tråkiga. Fick hem 3 färger idag som jag skall kolla om jag kan fixa till  nått snyggt i helgen kanske eller så ber jag min kära systeryster att fixa på mig :)

- Träningen ikväll blir ett CT pass. Passet med mylove igår känns i benen idag, och kommer kännas mer imorgon har jag en kännsla utav. Så därför blir det ett CT pass. Dock skall de kännas och ikväll drar jag upp tempot ett snäpp. me like!

Kanske dags att sätta igång med de som skall göras, varför skall man bara gå och dra sig ibland? :/ Aja ni får ett inlägg senare sen. Förhoppningsvis så är jag klar med de mesta på denna lista då :) Hejja mig!

POK♥

Jkpg - Shopping!

Yes! Nu skall jag hoppa in i duschen och traska ner till stan för att kika på något nytt och fräscht! Det skall bli skoj att spendera lite pengar. Jag har ju kvar en massa pengar på presentkort som jag fick i julas och när jag fyllde år så de här skall bli super duper skoj! :D

Efter stan blir det hem och tvätta/städa och packa väskan för imorgon eftermiddag blir det en bilfärd hemmåt till Karlskoga. Jag skall jobba och mylove går iskolan så det blir efter det vi kommer åka.

Senare ikväll blir de ett pass på gymmet, idag blir det bara Ct. Igår körde jag och mylove ett hårt pass med benen och de känns kan jag lova idag, bävar för morgondagen på jobbet hahah!!! Men det skall kännas att man har jobbat. Jag han bara med 16 minuter på Ct igår så det blir ett pass idag på minst 30 min!

Jag är taggad ända ner till tårna!!! Nu kör vi!!!

Vi ses senare, puss&Kram♥

Dagens: CT-låt!

Denna skall få gå varm i mina öron ieftermiddag.Det skall köras ett hårt pass på CT'n. Plus att magen skall få sig en omgång!! Nu går vi mot ljusare tider och sommaren är inte alls långt borta, tiden går fort om man har kul, right? Så det är dags att ligga i hårdträning! Denna vecka blir de hårda pass på CT och nästa vecka skall jag ta mig itu med att komma igång med core pass. Här skall de brännas ;D Me like!

Kokostoppar!

Har bakat lite kokostoppar nu på förmiddagen :) skall bli intressant att smaka på ;P

Va tror ni ? Ser dom goda ut? :)

Dagens: Yeaaaaaahhh oooooohhh!

Förmiddagens låt är lätt denna! Lovly♥

Tisdag - VÅR!

Vaknade i morse, väldigt tidigt, kanske vid 5. Då var solen påväg upp. HÄRLIGT! Nu lyser solen vackert och himlen är klarblå, love it! Idag skall jag försöka hinna med en del när jag är ledig. Men först ut är disken :( efter det blir de bakning. kokostoppar och ev kanelbullar :) Har fått dille på kanelbullar, haha Efter det skall jag kika om de finns någon tvätt tid. Och när mylove kommer hem skall vi knalla iväg till gymmet hade vi tänkt :) Eller så kanske vi tar en promenix runt munksjön :) Vi får väl se!

Hur ser eran tisdag ut? Har ni våren på gång ? ;)

PUSS!

Måndag!

Måndag och dagen har gått i stort sett jätte fort! Men idag har det varit såååå himla mkt på jobbet. Jag slutade 17.15 så de känns i benen och höfterna. Jag trottsade de onda och tog mig till gymmet med mylove ändå. Nu efteråt känns det bra men det var inget jag hade lust med idag kan jag säga. Blä!

Nu har vi ätit en jätte god biffstroganoff med en jätte god sallad. Det var det godaste jag ätit på länge, AHM!

Nu blir det en dusch och sedan krypa ner i sängen och titta på tv och mysa! :) ♥

PUSS!

Underbar drink! (tips)

I lördags blandade jag en drink som jag blev helt galet nöjd med!
Den kommer ja köra hårt på nästa gång!
M M M! Här kommer allt du behöver ;)Prova gärna själv och säg vad ni tycker ? :) ♥

Min lördag!

I går så fick vi besök hit, det var såå himla roligt! Att få hit kompisar, de var jätte skoj. Vi umgicks, och åkte till A6 och shoppade lite, samt Ikea. Vi åkte hem och tog de lite lungt och senare började vi dricka lite och spela buzz. Efter de så åkte vi buss till Bowlinghallen och spelade bowling. Det var jätte skoj! Det var länge sedan jag skrattade så mkt som jag gjorde igår. ♥


Tack J&D för att ni kom!♥

Godnatt! ♥


Snart går jag och lägger mig.
Godnatt och sov så gott sötisar!
Puss&Kram ♥

LMFAO - Party Rock Anthem

Denna går varm på Nrj, och har fastnat på min hjärna! Den är faktiskt rätt schysst! Gillar ni den? 

snuffs-gosis!

Hur sött, och hur gärna vill man inte få snosa på denna nos? hihi


foto: sussi stridh

Just a dream! ♥

Har visat den förr och gör de gladligen igen, denna låt får jag så mycket gåshud utav! Jag känner mig glad, och lycklig när jag hör denna! ♥

Jag ryser...

.. av ledsamhet, ilska, och jag blir förbannad och suckar mer än någonsin. Förr gjorde det mig så himla ledsen. Men nu knyter det sig i huvudet och jag blir mest förbannad!

Att vi människor har så svårt att tänka positivt och frammåt, att följa våra drömmar och verkligen uppnå dem. De är i mitt fall lätt, men vissa har det så svårt. Vissa är så lågt ner så de är fasen synd. Men vad ska man göra åt saken? Jo tänka frammåt och positivt och inte leta fel, inte bara se fel hela tiden. Det gör er bara så mkt sämre, ni kommer må så mkt sämre! Men saken blr inte bättre om man ser tillbaka och tänker för mkt. Ta tag i er och må bättre! Visst är man sjuk, så kanske de inte blir bra på ett tag. Men är man alltid nere så blir alla omkring också nere. Det är inge skoj att ha sådana personer runt omkring sig. Jag är en glad tjej och jag skall förbli en sådan!

Ni får tycka jag är dum i huvudet och kanske ifrågasätta er hur jag kan skriva såhär osv. Men det är hur jag känner. Visst jag har inte alltid mått bra och jag har dåliga dagar jag med. MEN jag gör ialla fall något åt det. Jag gör så att jag blir glad, gör så att jag kan ta mig dit mina mål är. Jag är nöjd med livet nu. Jag älskar de liv jag har i dagens läge.

Jag hoppas ni också gör det snart..

Keep it going!

Jag körde morgon träning idag, känns skönt att ha kommit in i de där nu. Fast ja bara har kört 3 dagar men jag är taggad på att komma i form till sommaren. Plus att jag får bättre och mer energi på dagarna! :) Idag körde jag ialla fall 40min på CT'n. De går lättare och lättare och de känns fanastiskt att köra slut på kroppen!

De sista 7 minuterna körde ja på lite extra! Hugedamig va de gick!! :D Musiken i öronen gör väldigt nytta när det gäller takt och kännsla! Är man slut och om de kommer en bra låt så klarar man allt känns det som. Jag körde hårt till teckno! De gjorde susen vill jag lova!Låten i sig nu tycker jag inte är sådär bra, men på Ct'n då jävlar!

Har ni någon riktigt bra pump låt?

Herregud!

Herregud vad veckorna går fort nu. Shit! Det är redan fredag imorgon. De känns härligt, vi hoppas på ett riktigt vår-väder också. Imorgon är jag ledig så de blir väl att gå upp i bra tid, knalla iväg till gymmet och köra ett pass. Sedan kanske måste ja hitta lusten att städa lägenheten. Usch. Känns nästan som att jag bara städar o städar, vilket inte är så kontsigt iom att jag gör det på jobbet. Men jag vill ha de lite rent och mysigt när det är helg!

Efter de när mylove slutar skolan skall vi iväg och handla inför helgen. Lite smått och gott :) Ska bli så gott med Cooooola! De har jag sagt till mig själv att de får jag bara unna mig på helger, samt godis. De är strikt nu! :)


Nu skall jag tappa upp ett bad åt mig, ja är på dåligt humör just nu så de blir att stänga in sig i badrummet och ha lite egentid. Tända lite ljus och bara vila ögonen & njuta!


PUSS&KRAM!

Nordic Club!

Idag gick jag och mylove iväg till gymmet. Vi är nu bundna till Nordic Club i 1år. De känns jätte bra, jag är taggad att göra igång med både träning och kost! Jag säger som de andra som har kört igång, Beach 2011 ;D haha!!Idag blev de ca 25-30min på CT och sedan körde jag lite mage med J.
Imorgon vet jag inte vad det blir, men skulle tro att de blir ett pass på CT'n. Jag är helt såld på CT, de är så underbart att mata utav minuter efter minuter. Känna hur svetten bara rinner och att man blir helt slut i kroppen efter ett hårt pass! ♥

Onsdag 2/3 2011

Blev en PW till jobbet, jobbade 9-15 idag! De gick bra, det var skönt att jobba idag. Jag gillar verkligen dehär jobbet :) Alla är snälla och trevliga. Finns inget att klaga på faktiskt! Skrev också på mina anställningspapper idag :)

Solen skiner och de är plusgrader ute, det var verkligen varmt när jag gick hem! Så idag skulle de bli en PW runt munkan tidigare så man hinner njuta utav solen, men jag tror inte mina benhinner klarar av det. Jag har fått fruktansvärt ont nu när jag har gått ett par kvällar. Så de blir att enbart gå till gymmet sedan :) Men de klagar ja inte heller på, CT'n kommer bli min bästa vän nu ett par månader, längtar redan! haha

Mitt sötsug har blivit enormt nu på sista tiden. Fy fasen asså! Jag är sugen på allt möjligt och de är på en och samma gång! haha Men här skall man hålla sig tills på lördag! ;D

Så har ni haft lika fint väder som jag har det ? :)

E.T

Katy Perrys låt E.T är ju också en utav hennes bästa låtar jag hört från henne på bra länge. Vad tycker ni om hennes låt?

Munksjön - 'munkan'

Ja strax när mylove är klar med sitt skrivande så ska vi ta oss ut och gå en PW runt munkan som ja kallar det. Det är ca 5,4Km runt. En bra runda för oss som gillar att gå Pw's. Rekomenderas stort!

Här är munkan ;D haha

High Heels?!

Hittade dessa när jag satt och slö sökte å google. Jag tyckte de va rätt tuffa om jag ska vara ärlig. Men undra om dom är lika sköna att gå i som dom ser ut att vara ? ;D

                

Vill se mer!

Är de några serier som jag har fastnat för till 100% så är det The hills&The city!
Kan starkt remomendera serierna!

 

The hills har ju gjort sina 6 seasons. Det kommer inte komma fler, vilket ja tycker är jätte tråkigt. För jag ville se mer! Lagom långa avsnitt, ca 20 min. Dock så var de tråkigt när man sett de senaste och så fick man vänta en hel vecka för att se de senaste igen.The city har gjort 2 seasons som jag vet, och jag har hört att de kommer fler, men vet ej om ryktet är sant. Vet ni läsare något om de?Har ni läsare någon favorit serie som ni vill rekomendera? Kanske något i samma stil som The hills&The city? ;)

PUSS! ♥

Cocla Cola!

Jag kan säga att jag är en riktig coca-cola beroende tjej. Jag älskar cola!! ;D hahaEn av världens mest bevarade hemlighet är nu inte längre någon hemlighet. Coca-Colas recept ligger ute på internet. Jag vet inte om det stämmer till punkt och pricka. Men vore jätte fränt att testa någon gång!

Wictoria Backham

Vill tipsa er om en super god parfym, enligt mig. Denna fick jag utav min svärmor i julklapp. Den luktar underbart! Helt klart en stor favorit hos mig.

In the Club

Danny har nog gjort det igen, denna kommer bli en sommar plåga om ja inte känner de rätt. Ja tyckte faktiskt den var rätt bra. Det är en typisk Danny låt. Vad tycker ni?Ledig idag..

Skulle jobba idag men dom ringde från Hotellet och sa att de fanns inte tillräckligt med rum så jag får komma och jobba på torsdag ist. Så de var både bra och dåligt. De bra var att då hinner jag tvätta och få allt tvättat här hemma. De dåliga var att jag får inga pengar, iof så får jag min dag på torsdag så de spelar egentligen ingen roll :)Det roliga i detta var att jag igår fick se min lapp,schema som A&E skrev. Jag hade fått för mig att jag skulle vara ledig mån&tisdag. Men nej jag skulle jobba tis&onsdag. Sedan helt plötsligt får jag se att de är tisdag jag ska jobba. Så det var en jädra tur. Sedan fick jag se att dom hade ringt mig, så jag ringde upp och hörde vad de va dom ville, och så vart jag ledig. Precis som jag hade fått för mig, de är lite läskigt.  :P

Nu skall ja fixa en god frukost och sedan skall jag ner och hänga tvätten samt köra igång 2 maskiner till :)

RSS 2.0