Mina små ♥

Här är mina små tossar, min underbara Iris (höger) och hennes son Tusse (vänster). Att se dom två sitta såhär och verkligen verka gilla det, gav mig gåshud. Jag har inte sett som vara så tätt inpå varandra sedan Tusse var en liten liten bebis. Han har hållt på och reta Iris till vansinne ett tag, vilket ja tyckte var så synd. Han var alltid på henne när hon inte ville.

Visst är dom söta mina små♥ ? :)

Hemma från stan..

...Nu är jag hemma från fikat med Andrea. :) De var skoj att träffa henne efter så många månader. Kul att träffa någon här istn och prata lite med.

Nu här hemma så skulle ju jag gå ner och titta i tvättstugan, och vilken otur ja hade, det var fullbokat. Tycker de är lite dåligt här i huset, det är 2 trapphus som skall dela på max 2 maskiner. Hur går det ihop? Sedan fick jag se att jag kommer jobba imorgon, så jag skall ner nu strax och boka tid för mitt gigantiska berg på torsdag :)

Så nu skall ja ta mig tid för att fixa med en hujeda mig stor hög med papper. Det skall in i pärmar och bli ordning här :) Sedan får jag väl se hur dagen slutar :)

Vad har ni gjort denna måndag? :)

Puss!

FikaFikaFika!

Ja nu drar ja mig ner til stan för att möta upp Andrea för att ta oss en fika :) De var ändå påtiden tycker jag. De har kommit en massa saker ivägen för denna fika helatiden men nu äntligen så skall de bli av :)

Men nu hinner ja inte skriva mer, så vi höres senare sen friends! PUSS!

RÖSTA PÅ MIG!

Klicka här för att komma till denna tjej's blogg och rösta på mig! De vore så himla gulligt utav er läsare om ni ville det :)

PUSSPUSSPUSS! ♥

Måndag!

Måndag och som de brukar sägas, ny vecka nya möjligheter :)

Idag är jag ledig så idag har ja lite jag skall hinna med. Först ut nu är en PW runt munkan med Sara. De ska bli skoj att tröffa henne. Har inte träffat henne sedan hos dig Sanna. haha De är länge sedan, förlänge sedan :)

Efter PW'n blir det hem och duscha och fräscha til sig för att sedan vid 13.30 skall jag möta upp Andrea i stan för att ta en fika, henne var de med jätte länge sedan jag träffade :) Efter fikat så skall jag ta mig an detta stora berg med tvätt som har samlats här i sovrummet. Skönt att få bort allt från golven, plus att jag skall skruva ner mitt gamla skrivbord och lägga de på vinden :) Sedan är jag friiii, hehe

När mylove slutar skolan i eftermiddag och när de passar skall vi ta oss mot gymmet för att börja ta tag i tränandet :) De ska bli skönt!



Ge mig vår/sommar nu tack! Det får en att bli så mkt gladare om dagarna och man har en sådan energi!



Nej nu skall jag klä på mig och fixa lite så jag kommer iväg i tid så inte Sara behöver vänta ihjäl sig på mig :P haha Det vore ju lite tråkigt kanske! Där vi skall mötas så tar det ca 20-25 min att gå, så bäst att sätta fart! :)

Vi höres senare sen, PUSS!

Kan sitta i timmar...

... och kolla på dessa videor! Hur söt får man inte vara ?! Jag vill, jag vill så gärna ha en liten sådan här tuss. Känner jag mig rätt så, inom eller om ca 1½-2 år så ska jag ha en liten Chihuahua :)





Tussituss ♥

Underbara lilla tuss ♥

Tränings-sug!

Sitter med lurarna i öronen och får ett enormt tränings-sug med all den musik som spelas på NRJ nu ikväll. Imorgon skall mylove och jag knalla bort till gymmet här borta och köpa kort. Ska bli så otroligt skönt att komma igång med träningen nu serigöst. Så vi ser att målet blir av, right? ;)

Att man alltid skall få tränings sug såhär sent på kvällen ? Mina ben ömmar och jag skulle inte knata iväg nu men ja känner att jag hade vela stå på en CT och köra slut på mig själv! oh i love it!

Den där Benny Benassi vet hur en ska få tränings sug som en galning. Haha

Our hallway♥

Här är en liten bild på vår hall än så länge :) Vad tycker ni? ♥

Like im the only girl in the world...

Denna mening betyder såå mycket olika saker, både gott och ont/tråkigt..

Men en förjävla bra låt!

Rihanna♥

Naturell :)

Ibland måste man ha naturliga också, och ikväll orkade ja inte göra något speciellt :) men såhär blev resultatet på mina naglar :)





Va tycker ni? :)♥

Kärlek!

IDag fick jag ställa in detta underbart goda sakerna på ett rum. Det såg så härligt och så kärleksfullt ut :)

Vad tycker ni?


Morgon rockar på sängen och detta på bordet:
Röda rosor, champange, vindruvor, choklad, och hallon♥

GOD HELG!



Haha vart lite förvånad när ja kikade in i en minibar på jobbet och det står 'God Helg' på flaskan. Det var lite roligt. Så med denna flaska säger jag God helg och hoppas ni alla får en jätte trevlg och mysig helg! :)

PUSS!

Det gör mig väldigt ledsen...

Att igår kväll känna hur anfallen kom smygandes, så var de ingen rolig morgon. kliade som satan själv hade krypit in under skinnet på mig vid knät och armbågen igår kväll. hemskt! Imorse när jag vaknade så hade jag fått svullnader på fötterna, knät, armbågen, ögat och kände lite i magen och allt de är på min högra sida.. Nu under kvällen har de blivit värre i fötterna, och ja bövar för en dag imorgon på jobbet. Det kommer bli ett helvete!!

:'(

Ikea och Shopping!

Nu om en stund drar jag och älsklingen iväg till ikea för att köpa oss de sista till hallen. Idag SKA de bli klart! Så de som skall köpas är ett nytt skoställ eller en skolåda, några hyllor och en grön växt kanske? :)  Skall köpa oss ett bra skrivbord också så vi får någon ordning på pärmar och papper osv. Kan vara en bra sak att ha bra koll på.
Vi hörs senare, PUSS!

BB - Joker'n

Vad tycker ni om BB? och vad tycker ni om BB's joker?



 

Denna Vanessa tycker ja är helskön! Hon/han är så rolig, och ja diggar hon/han till 100%. Jag ve att de kommer bli en del snack i huset, men hon/han bör tala om sin 'hemlighet' innan de är försent, hon är ju rätt intresserad utav han Martin vad man kan se. :P

Jag vet inte varför man blir så fast vid ett sådant här sjukt program, för de är ett rätt sjukt program. Eller vad tycker ni om BigBrother?

Lovly jacket! ♥

Ännu ett plagg som jag vill strosa runt i nu ivår! :) ♥

Ge mig vår! ♥

Jag vill trippa runt i dessa NU! Så snälla gode gud, ge mig vår! ♥

Good & Bad!

Ja natten har varit mkt dålig... Vaknade till och från helt svettig, feber?! eftersom mina bihålor inte är rena så att säga så andades ja bara genom munnen. Ja ni kan ju tänka er hur de blir. TORRT! De är vidirgt, att få som en slemmig hinna sedan när man blöter upp de med vatten. blä! Näää usch! Men nu när jag vaknade vid 10.17 så borstade jag tänderna och snöt mig. och vipps så kan jag andas genom näsan, helt underbart! Jag känner mig mkt piggare men fortfarande inte bra.

Nu till de bättre :) Ställde mig på vågen nyss och den visade -2kilo! jippie! Vad har jag gjort för att gå ner dem då? Jo ingenting :D haha eller jo jag har väl gått en hel del på jobbet, sprungit i trapport och virvlat runt som en virvelvind när jag städar haha! Jag och my love har ju gjort upp en deal. Så går vi ner X-antal kilo så kommer vi ta en resa i sommar :) Så fort jag&han blir friska ska vi skriva in oss på ett gym. Ska bli skoj som få! :) Jag är taggad!

Idag skall jag fixa lite här hemma och få ordning i hallen. Men först frukost! :) jumie!

Vi höres senare lovers!
PUSS!

Godnatt!

Ja nu är jag så trött så jag säger godnatt nu till er... Hoppas eran dag har varit bra, det har min varit med dess omständigheter ;) hehe 

Imorgon blir de fix i våran hall så vi blir klara med allt någon gång så jag kan ta lite kort till er så ni får se hur jag bor här i Jönkan :)  


En trött sarahis påväg hem :) hihi

Storebror!

Japps nu strax är det Big Brother.  Sarah är bänkad som vanligt :) haha De är ju ett ganska sjuk program men ändå så är man lixom fast.

Våran dag!

Grattis Darlingen på våran dag idag. ♥ Älskar dig massor! PUSS!

suck, pust, och stön!!!

Man blir väl inte så lite förbannad heller!!! slutat fyra, ap ont i benen, går ca 25min för att komma hem, är jätte hungrig och trött. Åker och hämtar darlingen för att köpa spegel på jysk. Köper spegeln, åker hem. Börjar med maten, packar upp spegeln. Och va tror ni händer?? Jo spegelfan är trasig, en stoooor spricka rakt över hela spegeln... Hur irriterad blir man inte? De gör ju inte saken bättre att man är vrålhungrig och har ont i kroppen. HUA!

BB -PREMIÄR!

Premiär för BIG BROTHER idag klockan 21.00 på kanal 11. är det några fler än jag som kommer sitta bänkad framför detta program ikväll?? ;)

Tror att jag ska gå ner till affären o köpa lite godis att förgylla denna såpa med. hihi

Beställt!

Äntligen har jag beställt lite nagelprodukter. Så jag kan komma igång och jobba lite med naglar igen. Så är de någon tjej här i Jönköping som vill bli lite extra fin om sina naglar så är de bara att höra av sig :)
Bara att kommentera detta inlägg eller maila mig på [email protected]

HAHA!!

Har nog inte skrattat såhär mkt på länge när ja sett ett videoklipp. hahaha!
Denna bebis är väl för go eller? haha
 

Men denna snubbe kan man väl se om och om igen på och skratta lika mycket till varje gång. HAHA Rolig snubbe de där! 



Men dagen efter skall man nog inte snacka om, vilken baksmälla. Då är väl denna låt passande! ;) En favorit om du frågar mig!

En underbar liten tuss♥

Jag vill ha en sådan här liten underbar tuss. Någon gång under mitt liv skall jag ha en liten chihuahua. Men vågar man skaffa en hund nu med tanken på att dom har hittat farliga maskar i någon varg eller räv? =/

Men visst är dom söta? :) ♥

Värdelös!

Ja, jag är verkligen värdelös på de här med blogg designer. Varje gång säger ja till mig själv att ja måste bli mer insatt och verkligen lära mig, men nee de blir bara såå rörigt med alla dessa koder. Jag tycker de är jobbigt :S HUA!

GLAD!



Dessa dagar, hela veckan har jag varit glad. Jag har verkligen kommit in i detta nu. Lite ialla fall ;) Jag trivs jätte bra på jobbet. Jag trivs ännu bättre här hemma i våran lägenhet. Jag trivs i området vi bor i. Jag trivs så himla bra här i Jönköping. Jag är hemma här :)

Denna bild passade bra tyckte jag till detta inlägg. Jag är glad på bilden och det är jag nu med. haha sedan att frisyren är lite tokig gör väl inge ;) haha

Låtar förknippade med vänner!

Jag har lyssnat nu på Nrj ganska mycket. De låtar som dom spelar, iof inte alla men många utav dem för knippar jag med mina vänner. Det är ganska kul att man får upp en väns ansikte och minnen till låten som spelas :) Här kommer några låtar som jag förknippar med mina vänner :)


Denna låt är för min tvillig syster, Alexandra! Varför direkt vet jag inte men hennes ansikte får jag upp när ja hör denna. :)


Denna är absolut till dig Annelie, jag kan bara inte sluta skratta när jag lyssnar på denna låt. Jag kan verkligen se dig stå där och dansa till denna låt. Haha!


Veronica, denna är bara såå du. Varför vet jag inte men det var dig jag fick upp i huvet när ja lyssnar på denna låt :)

Sedan finns de en hel hög med låtar. Som dessa:
Madde - Ola - Typ alla hans låtar får mig att tänka på dig :)
Kitty - R-kelly - burn it up & Hoffmaestro
Fanny - Basshunter - pleas don't go & Im in miami bitch!
Jenny - tim berg - Bromance

Ah som sagt listan kan göras otrolig lång, men de blir så tråkigt för er om jag skall skriva upp allt :P

Har ni några låtar som påminner er om mig, vilken isf ? ;)

Härliga fredag!

Ja idag har det varit en jätte härlig dag. Solen har lyst upp men det har varit isande kyla idag, brr!

Jobbet idag har gått bra, och dom släpper min 'fri' (som dom säger) på måndag. Känns spännande men ändå väldigt nervöst! Men dehär fixar jag galant tror jag. Vi har ju telefoner på oss så de är väl bara att ringa de andra tjejerna, killen om det är något :) Jag har nog haft en väldans tur som har fått gått med Sussi, hon är jätte trevlig och hon kan verkligen sin grej. Har man jobbat där i 8år så kan man nog sin grej :) Fick beröm idag så de kändes väldigt skönt! Det känns alltid bättre när man får beröm ist för att man inte säger något alls. Visst de är bra att man säger till om man har missat något, men de har flytigt på bra nu denna vecka tycker jag. Bara att hoppas att framtiden blir likadan!

Annars denna fredag har vi gått en promenix till stan, och till högskolan, J skulle fixa något arbete. Sedan gick vi hem igen. Käkat tacos har vi gjort nu ikväll också. Smarrigt värre ;) Annars fick ja ett städ sug, om man nu kan få de efter ett X-antal städ på jobbet haha! Men så fint de blev här hemma. :) Blev även bjuden hem till Andrea idag på film kväll. Men så typiskt att denna snälla tjej alltid skall fråga när ja har andra saker planerat, men en fika på söndag blir det ialla fall! :) Ska bli skoj att träffa henne igen!

Imorgon får vi folk hit så de var bäst att fixa undan lite, men blir att fixa mer imorgon. Ställa upp saker på vinden och sådär :) Jag ser fram emot morgondagen! :)

Hur har eran fredag varit? ♥

Första dagen på Elite!

Det var roligt, att få testa på något nytt. Samtidigt var de enormt mkt att ta in. Hur i hela havet skall jag kunna lära mig allt, visst att städa rummen de klarar ja nog galant, men vart allt finns? Vart man går till vad osv. Men jag skall gå med en tjej som heter Susanne så hon fr lära mig allt :)

Annars idag blir de att bära upp grejer på vinden. Åka till Jysk för att köpa en spegel. Få ordning i hallen, samt upp med hyller och fixa sladdar :) Sedan sist men inte minst, så skall vi ta oss till gymmet idag :)

Vi höres senare sen kanske, om ja hinner! Imorgon blir de jobb igen, och skall vara på Elite vid senast 8.45.

Hoppas eran tisdag har varit bra!
PUSS!

Grattis till mig!

Idag var jag på en arbetsintervju på ett hotell här i Jönköping. Det gick precis som jag ville, jag fick jobbet! Det kommer bli så oroligt roligt, så skoj att testa ännu en ny grej. Jag har jobbat inom hotell förut, men då var det redeption och natt jobb. Nu är de ett städjobb. Tråkigt tycker ni, men inte jag!



Det är ett ganska tort hotell, och så himla fint! Personalen som jag pratade med var trevliga och glada. Så detta kommer nog bli super skoj.



Visst ser det trevlig/fint ut utifrån? :) Denna alla ♥-ans dag skall vi fira. Det kunde inte bli så mkt bättre dag faktiskt. Vi har handlat god mat som vi skall fixa iordning ikväll. Vi har lämnat iväg nycklarna till J's studentrum. Nu har vi bara lite att fixa här i lägenheten. :) Skulle iväg till gymmet idag, men det blir en visit dit imorgon istället :)

Hur har eran alla ♥-ans dg sett ut hittils? :)

Alla ♥- dag!

Vill ge alla en alla ♥-ans dags hälsning. Sedan vill jag också ge alla mina söta läsare en stor KRAM! Antalet läsare har ökat ganska mkt sedan jag flyttade, vilket jag tycker är jätte skoj!



Hoppas eran dag blir mysig och att ni får någon fin ♥'s present eller hälsning. De är ni alla värda!
Sov så gott, PUSS!

 

Lördag :)

Det är en härlig lördag idag! Solen skiner jätte fint, men de är nog kallt ute ;/ brr! Jag väntar på att strax käka frulle tillsammans med mamma o pappa. Efter de tror jag att jag skall hämta ut ett paket :)

Vid halv två blir de lunch på stan med flickorna, de ska bli mysigt att träffa dom igen :) Efter de vet jag inte riktigt, mamma o pappa är bort bjudna till Johans föräldrar. Darlingen är just nu iväg och åker skidor tror jag, han svarade inte när jag messade honom så vi får hoppas att dom har kommit fram hela :P

Dags att röra på fläsket! haha ;) Vi höres senare eller imorgon :) PUSS!

Hemma i Kga...

Ja då sitter man hemma hos mamma&pappa och bara tar det lungt, de är typ snö kaos i hela sverige. haha Som vanligt så klagar alla, o alla typ dööör av att de kommer snö. Varför klaga? man kan ju inte göra något åt saken nu ialla fall? så de så ;)

Ikväll skall de flesta utav kompisarna ut på krogen, och kika på Björn Rosenström! Men själv så blir de lugn hemma kväll :)

Vad gör ni andra denna fredag? :) ♥

Back 2 life


Klart en utav hans bästa låtar, tycker ialla fall jag.
Vad tycker du?

i can se it


Snacka om att få ett sug att stå på en cross och bara bränna på som bara utihelv... ;) Are u with me?

Tack Em!

Vill tacka Em till detta tips på radiokanal. Jag skrev ju att jag störde mig på att vissa radiokanaler spelar sönder låtarna som är inne just nu. Så denna kanal var ett stort plus!


Klicka på bilden så kommer du till hemsidan.

Mina black Nails ;)

Har ju glömnt visa er mina naglar som jag gjorde nu för 2 veckor sedan. :) Förlängde nagelplattan, och tog helsvart fransk. För att göra de lite mer 'festligt' gjorde jag en silver rand i smilet. De blev jätte läckert tyckte ja:)

Vad tycker ni?

I want spring ♥

Jag vill ha vår, och gå i tygskor! ♥

Träning...

Jag och darling var och kikade in ett gym. De gym som ligger närmast oss, Nordic club hette de. De verkade vara helt okej. Så de får nog bli ett medlemsskap hos dem. Hon som guidade oss runt och pratade med oss var en riktig energiknippe. Hon var trevlig, och jag tror alla är jätte trevliga där. Sedan att de är så nära, eller ja nära och nära. De är de närmsta gymmet här vid oss ialla fall. De blir nog att man går dit oftare då. Nee jag börjar bli taggad på att komma iform. Jag blir nog lite piggare och gladare när ja får komma igång och köra! Jag hoppas de! :)

Spela sönder?

Man snackar om att rix fm & megapol spelar sönder alla de bra låtarna. men då ska man inte prata om NRJ. Åh herregud, dom spelar nog sönder låtarna mer än vad de andra radiokanalerna gör. Visst är det bra musikstil på NRJ, och att dom spelar allt nytt. De är väl bra men när dom spelar en låt nästan varranan låt som kommer så är de väl inte såå bra kanske? Då kan man snacka om att spela sönder låtar.

Naaa en liten tumme ner till er! Men en tumme upp för att ni spelar ny och bra musik förövrigt :)


Fuckin' perfect



Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect
Pretty, pretty please
If you ever, ever feel Like you're nothin' You're fuckin' perfect to me ♥

Tjiiiii fick ja!!

Ja a de är väl typiskt, när ja kom ut från sovrummet så kikade ja ut genom fönstret. Och vad äre jag ser???? Jo massa massa SNÖ???!!!!!!!! Näe fy fasen va trist! Jag ville ha en solig dag som igår. Bläääää!!!



De är med tunga steg jag går mot stan idag. Skall lämna in 3 st Cv. Sedan blire att gå hem och göra ett städ-ryck här hemma.

Ah ne nu skall ja skynda mig lite, vi höres säkert senare idag.
PUSS!

Underbart väder!


Kanske inte den bästa bildkvalitén men ack så härlig vinter/vår liknande bild!
Satt mig och tog igen mig en minut eller två ;)
Så underbart att vila ögonen mot denna skönhet! ♥

Är våren påväg?

Det känns nästan som att våren är påväg, ialla fall här. Solen skiner och de ser så varmt och härligt ut. Dock så är de inte varmt, det blåser kalla vindar. Men hittar man en plats o solen där de inte blåder något så lär de vara underbart!

Denna dag skall jag försöka ta mig till Högskolan för att få ut lite Cv, som jag skall sprida ut här istan. Annars så fick jag ett enormt blogg sug! hahah. Det har inte varit så mycket bilder på sista tiden, vilket kan kännas lite tråkigt. Men de blir de ändringar på :)

Annars så trivs jag jätte bra här, lägenheten är ljus&fin och håller på att bli jätte fin och mysig! Det är inte sådär jätte många lådor kvar som stor här, så de känns skönt. Annars brukar det stå lådor ett bra tag o bara stå där o se allmänt fula o tråkiga ut. Så idag ska ialla fall en låda väck. De är lika bra att få bort dom. Så de ska fixas.

Ne en dusch på detta så ska jag kommer någon vart! ;)

Härliga väder! ♥

Nu har jag kommit hem och stoppat i mig lite mat. Jag kunde ta bussen mot stan, men icke sa nicke, jag valde att gå ner till stan i de fina, härliga & soliga vädret vi fick idag :) Såå underbart!

Fikade med en ny vän som jag skrev i inlägget nedanför. Det var verkigen jätte skoj att träffa denna tjej, Ida! Kommer garanterat att träffa henne mer, om hon vill såklart:) haha Men de kändes så naturligt, visst vi har väl ganska mkt att prata om, vi är ju frisörer ;)

Det har hittills varit en kanon dag. Vad sker resten utav dagen vet vi inte ännu, en sväng till ikea kanske ?:)

PUSS!

Tisdag

Idag är de en vecka sedan jag flytta hit. Tiden går fort kan ja säga. Men de är väl för att man har haft så mkt att göra kanske så man inte tänker på att dagarna går så otroligt fort.

Jag är fortfarande förkyld, och jag känner att hals ontet kommer tillbaka. blä! Men de är bara att dricka vatten och vila :) Det är inte ofta ja blir såhär dålig som ja har varit. Det är jag väldigt glad över faktiskt! peppar peppar.

I helgen blev jag bjuden på fest. De gjorde min dag till de bättre. :) De värmer så mkt när någon frågar om ja vill hänga med dit och dit, speciellt nu när ja inte känner till staden :) Men vi får se, blir jag kvar här istan så följer jag med dom ut, annars så åker jag hem till Karlskoga. De kan också kännas bra att få åka hem och hälsa på, iom att sedan kommer jag köra igång och jobba. Jag vet inte hur mkt ja kommer jobba osv så har ingen aning om när ja kommer kunna åka ''hem'' igen.

Ne nu ska man kanske ta sig i kragen och slänga in sig i duschen :P Så man får något gjort här! haha
Idag blir de en fika på stan med Ida. Henne har jag aldrig träffat, så det ska bli hur skoj som helst att träffa någon ny kompis :)

Ni får ha de så bra så höres vi!
PUSS!

White dream!

Ja nu får ni en bild på vårat sovrum, våran fönster:) Vad tycker ni? ♥

 

Måndag, ny vecka!

Ja som alla brukar skriva, Måndag, ny vecka och nya möjligheter.

Jag har varit sjuk och haft en svullnader i ögonen. Det är väl typiskt. Men inget jag kan direkt styra över. Bara att leva med det. Ibland är de sjukt jobbigt och så himla frusterande. Det gör mig jätte ledsen. Idag har de inte varit skoj, jag tycker att de förstör, de gör mig ledsen. Jag vill inte var ledsen. Så nej usch!

Annars håller jag på med våra lådor, städar och söker jobb. Det går bra, det går frammåt iaf. Jag har en arbetsintervju bokad på måndag, på alla ♥-ansdag :) Hoppas de ger tur!

Nu blir de fila n aglarna och sedan gå upp på vinden med lite lådor :) Vad gör ni idag?

PUSS!

Hej söndag hej!

Ja då var de söndag. Igår blev det inge bloggande för min del. Vi hade jätte mkt att göra här. Våra föräldrar kom med 2 lass med grejer. så nu är allt flyttat och klart. Dock så är det mkt kvar att göra här hemma men de tar vi lite undan för undan :) Men jag trivs. Nu ska de bara fixas ett jobb. Lite trist att jag och älsklingen har blivit sjuka :(

Idag blir de att ligga i sängen o bara mysa, se någon bra film tända lite ljus och krypa ner i darlingens armar :) De kan inte blir bättre :)

Ska försöka ta några bilder på lghten :) Så ni får se lite hur vi har det iaf! Vet att vissa utav er är jätte nyfikna :)

Härliga fredag?

Eller inte, jag har gått och blivit jätte förkyld vilket jag inte alls har tid med att vara just nu! Visst härligt med att de är fredag för imorgon kommer resten utav vårat flyttlass, ååhh! de ska bli skoj!

Så dagens schema är såhär:
Plocka upp allt från golven, dammsuga!!
Kolla över vilka lådor som skall upp på vinden.
Få vinden ur plockad av våran vaktmästare, iom att den var full med skit som inte var vårat!
sedan vet ja inte vad som skall ske.

Sedan har ja gått och funderat på och stört mig på en sak i våran hall. ett vägguttag. Grr.. Den sitter i vägen! Ja kommer inte få in våran skoskåp där :( Så ja får tänka om lite i hallen tror jag. Men men de finns andra lösningar också! :)

Nä man kanske skall sätta lite fart här så man får något gjort :)
Ni får ha en bra dag så kanske vi höres senare idag! :)

PUSS!

Torsdag!

Nu är det torsdag och de är full rulle även idag. Igår blev de ikea, vilket ja inte trodde att de skulle bli :) Såå himla skoj! Vi köpte två nya möbler och sedan lite smått och gått. Vi köppte även en ny matta som jag hoppas kommer passa bra i V-rummet! :)

Inatt frös jag som jag vet inte vad, men inte så konstigt att någon utav oss råkat stänga av elementet. haha typiskt! :P Men de kanske är dagt att sätta lite fart, en snickare kommer hit idag med för at sätta upp ett badrumsskåp och fixa till en list. Så de bör nog komma bort en del grejer från den väggen då, just nu är den täkt av flyttlådor med kläder. Så nu kavalar ja upp ärmarna och tar mig an att skruva ihop 6 lådor!

Jag tar lite bilder så kommer ni kanske få se före och efter om ett tag då allt är på plats :) Skoj!!

Vad gör ni idag då?:)

PUSS!

Hellu!

För det första.. Vilken träningsvärk jag har i armarna idag! uuh! Men ja trivs som handen i handsken här i våran 2:a. Nu längtar jag bara tills alla våra möbler är här på plats :)

Igår när jag skulle låsa upp dörren så var den öppen, och så klart har dom målat om i vårat badrum, så de är fräscht o snyggt! Så imorse idag så kom dom hit igen och ställd in badkaret på sin plats istället för att ha placerat det mitt på hallgolvet hehe. Så nu är det tomt i hallen. De blir att införskaffa sig möbler på torsdag eller fredag. åhh, men jag vill NU! 

Idag är mina planer att få undan så mkt lådor som de går, samt kolla in var våran tvättstuga är. Jag var upp för att kolla till vårat vidsförråd. Men HJÄLP vad läskigt det var där, de är lungt en spökvind. Dit går jag inte själv igen hahah! Gud vilken fjant jag är! :P Nu skall jag få ur lite musik i lurarna och sedan knalla ner i källaren för att leta reda på en tvättmaskin :)

Här i 'Jönkan' lyser solen så fint, hur är de hemma i Karlskoga? :)

PUSS!♥

The big day!

Äntligen är denna dag här, den 1 feb♥! Nu skall jag packa in det sista i bilen, hämta lampor på jobbet och ta ett förväl till syrran. Sedan vid senast halv 12 så åker detta lass neråt till Jönköping :) Gud va de pirrar i magen, men så förbaskat nyfiken på lägenheten,eftersom jag inte har sett den i verkligheten och bara sett på ett fåtal bilder. Åhhh vad spännande! :D

Vi kommer inte ha något internet när jag kommer ner så jag kommer väl uppdatera mest från min iphone, vilket ni då vet att de blir inga bilder och bara en massa text men jag hoppas ni kommer gå in och läsa och tycka de är lika roligt ändå :)

Vi hörs senare! :)
Ha en toppen dag!
PUSS!♥
RSS 2.0