Snart mormor!

Japps snart blir jag mormor:) Ja de är inte som ni tror. Jag har en Kissemiss hemma hos mamma och pappa. Hon skall ha kattbebisar snart :) De ska bli så mysigt, då kommer ja nog bo hemma. Så himla roligt att se dem växa och gosa med dem :) Åh vad ja längtar!

KOMMENTERA!

Fannys nya naglar!

Idag fick jag en ny kund att göra naglar på. En jätte trevlig tös! :) Hon vart jätte fin och fräsch om sina händer :) Vi gjorde en Klassisk framsk manikyr, det funkar alltid!



My shopping bag!

Detta fick jag med mig hem idag från Örebro :)
sedan damp de ner lite smått o gott som behövdes som ljus och lampor.

 

 

  




Örebro !

Nu sticker ja till örebro med Sanna, Shopping it is! ;)

My day! :)

Idag är det min lediga dag egentligen, men jag skall ner till salongen och ha 2 kunder. Men först blir de att knalla ner till banken. Efter ja har haft mina kunder så hämtar Sanna mig för en tripp in till Örebro för lite shoppong! De ser jag verkligen fram emot! Först åker vi in till stan en sväng sedan vidare till Ikea, och till sist tar vi oss in på Marieberg :) Har p-kort på Gina som ja måste använda, köpa något vår/sommar fint! De var länge länge sedan jag var till örebro.

Men nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch! :) Ni får en bra låt utav mig från min spotify lista att lyssna på! :)

Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit

Puss o krams!
:)

The Hills (Season 6) | Ep. 1 | 'Put On A Happy Face'


Petras nya naglar :)

Idag gjorde jag Petras naglar igen :) Vi körde på samma stuk som görra gången fast vi böt finger där vi ville ha den rosa färgen :) Mycket fräscht må jag säga!

Therese vart med fin om hennes naglar!

Det som är så roligt med denna donna, de är att jag får göra precis som jag vill. Det har jag alltid fått göra och det är så himla roligt! Therse är min stammis, och hon gör ett jätte bra jobb hemma med sina naglar också! Mycket beröm till dig!

Idag fick jag testa min nya Pastell Gröna färg. Den vart jätte fin, så sommrigt så. Det blir nog att beställa hem fler pastell färger!

Ännu en ny färg!

Åh jag kan bara inte få nog av dessa miljontals snygga färger som magnetic har! Här Kommer de lite bilder på den nya färgen :) Det är en pastellgrön med glitter i :) Hur fin som helst! Den ser inte så grön ut på bilden men den är typ mintgrön:)

Snart så ...

Snart så börjar the finally season of the hills, och jag är såååå exited!!! Vilka är bänkade?? ;)

Många tankar

Nu sitter jag här och har hur mycket som helst som snurrar runt i mitt huvud. Detta beslut som jag måste tänka över är inte lätt. Jag vill så himla gärna, men kommer de att funka?

Om man bara hade de lite lättare för sig i livet så skulle ja vara glad :P

Mer får ni inte veta här ;)
ha en bra dag!
Puss

Måndags mys för mig själv.

Japps de blir måndags-mys för mig själv. Det blir med kall Cola och färsk annanas, så himla fräscht och gott! Titta bara ;) Mumms!



Fanny, jag saknar våra måltider ihop! Saknar dig så de gör ont! Jag behöver verkligen dig, ditt stöd våra samtal, dina kramar, hela DIG! ♥

Den nya färgen

Här kommer lite bilder på den nya blåa färgen, men jag tycker inte jag fick till den riktiga färgen sådär jätte bra på bild. Så tänk er en mer mörk, lite marinblå med lite glitter i. Denna färg blir det på mina tio fingrar next time!!!! :D

Vad tycker ni om färgen??





Mätt i magen!

Jag slängde ihop en köttfärssås :) till de blev de grönsaker! Hur gott som helst! Här får ni en smarrig bild på min goda måltid. Dock tråkigt att äta själv.

Härlig dag!

Idag fick ja ett paket från Magnetic, jaaaaa och jag sken upp som en sol! Jag fick mit nya pensel ställ, fil och en ny färg på akrylpulvret. Jag har länge pratat om en maringblå, eller ja ialla fall en blå. Jag valde Shocking blue, jag bara älskar den färgen, jag ångrade att jag inte väntade 3 dagar för att göra nya naglar. Jag hade helst haft alla i denna blåa underbara färg. De blir de nästa gång! :D Bild får ni ikväll, jag var ju bara tvungen att testa den nya färgen, och de fick bli mitt lillfinger som fick den snygga färgen. :)

Ni är många som frågar om pris på ett set naglar. De priset jag tar nu är bara illfälligt, 300:-. När jag är klar med utbildningen kommer ja höja. Det är så himla roligt att de är så många som frågar om saker om kring just naglar, priser och så vidare. Är de något så blir ja mer än glad om jag kan svara på era frågot :)

Kram Sarah!

Måndag, en ny vecka med nya möjligheter

Idag är de måndag, igen. Skall strax om ca 20 min gå till jobbet, idag har jag inte sådär jätte mkt jobb inbokat tror jag om jag inte minns helt fel. Så kika in hos mig och bli fin :)

I helgen har jag väntat på ett spännande samtal som inte har kommit ännu. Hoppas de kommer idag. Jag är lite nervös vad som skall komma. Men satsar man inget vinner man inget.

De ända som saknas nu känner jag är ett stöd från en männiksa. Jag får nog prata lite med den personen. Jag behöver ju lite puchande och stöd, detta är ett jätte stort steg i mitt liv. Jag hoppas verkligen på ett positivt samtal! :) 

Nu måste jag göra mig klar! Ha en jätte trevlig dag vänner!
PUSS!

HAHA!

Oj oj oj! Jag sitter på MSN och pratar med en old friend. En tjej från min frisör klass. Hon hade hittat en skiva med en massa bilder från när vi var på gymnasiedisco fest på Frimis i Örebro. haha ojoj ni får se gammla gammla gammla bilder på mig och mina vänner! HAHA oj så ja sitter här och skrattar!


Denna är från 2004 eller 2005 någon gång! Haha Jag Danny och Josefine!



Jonte, Linda och en glad Sarah haha



Linda, jag och syrran, oj så man posar! HAHA

Jag minns denna kväll som den var igår, herregud va roliga minnen man fr när man ser sådana här bilder. De va tur att man kunde ta kort. De gäller bara att förvara dm väl haha eller vad säger du linda? ;)

Tokfransar!

Den bästa, o den håller ja hårt om! ♥


OMG



Denna låt har jag fastnat för, de är en bra låt som får en på bra humör! :) Vad tycker ni?

What do you want from me

Utgång eller inte?

Nu sitter jag här och velar fram och tillbaka om jag skall ut eller inte. Vafan är de med er girls?? Fanny, to bad att du inte var hemma, vet att du inte hade svikit! ;)



Skickar en stor KRAM till dig! Du är bäst♥

Sandalette med rosett




Sandaletten är i större delen gjord utav skinnimitation och textil, sulan är räfflad och tunit. Klack höjden på denna snygga sandalett är på ca 11 cm och 3 cm platåsula.
Kostar just nu 240:- på Have2have!

Madeleine's Naglar

Idag klockan tio i tolv började jag med min kund Madeleine. Hon ville ha så naturligt långa naglar som de gick, och en klassisk vit fransk manikyr. Självklart gjorde jag de efter hennes önskemål. Så idag har jag super duktig! Jag vart hur nöjd som helst med slutresultatet, och det blev även Madeleine! :) Jag hade 5 min tillgodo! iih! De vart jag peppad utav! Madeleine kanske blir min slutprovs kund!? ;) Här kommer ialla fall bild på resultatet!



Lördag och solen lyser!

Härliga dag, dock en väldig trött Sarah skall snart bege sig ner till salongen för att göra en vän fin om naglarna. Självklart får ni se resultatet! :) Denna gång är de på tid som gäller, lite press har ja aldrig dött av för! Jag blev lite peppad nu när min kurs kamrat Emilia skrev och sa att hon skulle avlägga sitt prov den 15 maj. Jag skall ha som riktmål på de jag med! Så får vi se hur de går. Jag är ju inte sådär jätte bra att ha självdiciplin när de gäller att plugga på saker. Jag drar mig gärna! Men nu är de dags! Kvällens måste, PLUGG! :) De gör ja så gärna bara ja har min ultimata lista på spotify! Me like! :)

Nää nu skall ja in i duchen sedan br de iväg! Se u later loveliiiies! ♥

Mina naglar!

Ikväll har ja gjort mina egna naglar lite mer färg-glada och mycket fräschare! Me like, här kommer det lite bilder! :) Berätta gärna vad ni tycker!







Susannes Naglar

Så avslutade vi denna dag med en till nagelkund! Det här är Susannes nya naglar, hur frächt och snyggt som helst! Hon valde att ha lite kortare och lite mer rundade tippar. Såklart fick hon det hon önskade! Hon blev jätte nöjd! :)



Josefines Naglar !

Här kommer det en bild på Josefines Naglar som jag gjorde henne i morse Det var skojsigt att ha en kund man inte träffar allt för ofta, och det är alltid lika skoj när vi väl ses. Synd att de blir så sällan!

Men visst blev dom fina hennes naglar? :)


Ps: Nu håller vi alla tummarna för henne att hon klarar sin tenta imorgon! *Håller*

Torsdag den 22 april - 10

Idag torsdag den 22a April. Jag sitter då här på min lunch, och har tagit mig en smörgås, och lite grönsaker med feta ost. Men helst så skulle ja vilja ha en varm lunchrätt:P Men men så blir de inte alltis som man tänkt sig, och att springa in på Ica Maxi nu fick ja inte ens tänka tanken. De är verkligen proppat med folk där nu. Kommer de vara såhär jämnt tro?? Hua isf!

Bilder på mina fina naglar som ja gjorde nu på förmiddagen får ni när ja slutar :) Har en till kund nu efter lunch. Huuur skoj som helst! Skall beställa lite nya färger också till min samling:P Vilken färg tycker ni, vilken färg vill ni se på naglar framöver? :)

PUSS!

Den bästa vän man kan ha!

Saknar dig Fanny, de är jobbigt när jag inte har dig här omkring mig. Men du finns alltid då jag behöver dig! Snart ses vi!

Du betyder mest, älskar dig vännen!♥

Min kväll med flickorna

Detta blir ett kort inlägg då jag skall hoppa in i duschen och sedan sova. Jag har varit på jobbet idag och sedan åkte ja direkt hem och bytte om för att åka vidare till Annelie för att äta lite med flickorna!♥ TACK!

Nu måste ja isäng så ja är pigg och allert imorgon, då blir de naglar hela dagen! Ska bli skoj!!! :)
Hoppas ni har haft de roligt. Men vart är alla era komentarer? ;)

Puss o kram, sov gott!

Bollbak hos S!

Nu blir det bollbak hemma hos kära Sanna!♥ :) Bilder lär ni se senare;) mumms!

PUSS!

Tisdagens outfit!

Vilken bra outfits bild ja fick till, not! Men den får duga! :) vad tycker ni?

My dimond pumps ♥

Alla dessa skor har satt sig på hjärnan! Ja vill bara ha alla!!! :D Ja skulle aldrig få köpa alla dessa som ja vill ha för min herre! :)

Dessa har jag på mig just nu och går in ;) De ska ju vara bekvämt att gå i sina high heels ladies! Right?



Men visst är dom snygga? ;) I love them!

The sun i shineing!

De är ju sååå himla härligt, ja ska duscha nu och fräscha till mig, sedan öppnar jag ballkongen och sätter på juvlig musik. De blir lite plugg sedan ner till salongen för att göra en kund fin om nageln. Hon hade ju otur att tappa en haha så kan de gå;) Jag behöver gå iväg med mina naglar själv, så himla gött när någon annan gör. Men vem ställer upp?;) hehe

Nu får jag sätta fart. Efter salongen blir de ett tripp ner på stan, de var länge sedan jag var ner på stan här. Jag behöver ett puder så de skall jag köpa mig. Annars så får vise vad det blir, hem och dammsuga är ett måste sen iaf. Ikväll blir de bollbak hos min kära Sanna!

Se u later, PUSS!

I gotta feeling!



Detta klipp gör så jag får världens gåshud och tårar i ögonen! Detta är så sjukt häftigt! Varför ja får tårar i mina ögon är för att ja tänker på alla mina flickor! Vi har de så himla, fantastiskt roligt ihop! I miss u ! ♥


Leopard


Denna kilklack är tydligen lite inspirerade utav våran kära Lady Gaga! Det är en Kilklackssko som har en pälsimitation på överdelen utav skon. Fodret i denna kilklack är en skinnimitation, och innersulan är också utav skinnimitation. Men sulan i sig är utav Gummi/pu. Klackhöjden på denna skönhet är på ca: 14 cm. Priset för dessa är 798:- och finns att köpa på have2have.

Jag blir bara sugen på att köpa dessa för att dom är så coola! Visst, vad tycker ni?

Äntligen får ja pusta ut!

Sitter mätt i magen här i soffan och tar de förtillfället lungt! Det har varit full fart på mig hela dagen idag! Har hunit med en hel del. Städat på ballkonen såde är bara att fixa iordning med möblerna där så är de klart! :) Nu får sommarvärmen gärna lägga sig över sverige! :)

Annars var jag och pappa in till örebro för att lämna in min lilla vita dator som slocknade för ett par månader sedan. Eller var det i slutet på förra året? Jaja strunt samma. Hoppas att reklamationsgarantin håller. Vill inte betala de där 798:- BLÄ!

Pluggandet har jag hunnit med idag också. Skall sitta störredelen utav dagen imorgon. Vill så gärna få klart första delen och kunna nöta in de bättre! :) Sedan skall ja få ner tiden på setten naglar så jag kan avlägga provet snart!

Jag har hittat ett par hur coola high heels skor. Dom visar ja senare sen efter ja har kommit hem från Sanna :) Nu blir de top model kväll hos henne! Vi hörs senare sen!

Ps: F*n rent ut sagt va dåliga ni läsare är på att kommentera.. Skärpning! Blogga blir så mkt roligare om man får lite kommentarer och tips osv. Kom igen nu!

Puss på er iaf!

X- it, Sandalette



Denna underbara Sandalett är bara för snygg, het och helt fantastisk!
Detta märke på skon är X-it och är en svart textilmocka sko. Innersulan på denna sko är utav textil, sulan i sig är syntet. Klackhöjden är på 13cm, skafthöjden på 8cm och skaftbredden är 25cm. 
Sandaletten har även nitar på framsidan, vilket gör den lite mer tuff. Man kan bara inte sluta gilla den ännu mer. Dena sandalett hittar ni på Dinsko och kostar 499:-

Måndag - min lediga dag!

Det är måndag och jag är ledig. Så himla skönt, är även ledig imorgon också! Så dessa två dagar har ja tänkt att jag skall städa lägenheten, plugga en massa, gå ut och gå, och blogga en del :) De gillas eller?

Ni skall under dagen få en massa grejer att titta på och läsa om! :)  Kanske kommer de upp en tävling!

Nu blir de att röjja undan på min stora ballkong och göra mysigt! :) Solen kommer snart landa där och då sitter ja med bikiniöverdelen på! ;) Brännan skall förbättras i tid, right? hehe

Vad har ni för planer för denna måndag? :) PUSS!

Ny Kategori - SKOR♥


Vad tror ni, kommer ni gilla detta, snygga skor, till rimliga priser?

Hey Soul Sister



Denna underbara låt, och jag kan säga att ja bara älskar denna video. Precis så som hon gör med tidningar och bilder gjorde jag när jag var mindre, ja eller i min tonår. :) Lyssna och njut!

Söndagkväll..

Denna söndag har varit väldigt lungn. Jag har varit hemma hos mamma och pappa ensväng. sedan handlat lite mat, gått promenix med Annelie och sedan framförallt har jag suttit med plugg ett par timmar. Nu har jag kommit en liten bit på vägen ialla fall. :)

Annars så känns de som att de var jätte länge sedan jag skrev här. Men det var igår kväll. Jag skulle blogga en massa under dessa två jobbnätter. Men det har varit jätte mkt att göra på jobbet så de hann ja inte med. Just nu har ja inget på hjärtat att skriva, eller visa er.

På kvällarna har jag ingen inspiration alls, de är mest när ja står och absolut inte kan blogga. Men jag har några goa låtar att ge er. Kanske en samling på sommarens samling? :)

Vad har ni haft för er ikväll?
Kram

Music make me go oh oh oh!

Musik är allt för mig, ja lyssnar på massa musik hela dagarna! Är de inte hemma så är det på jobbet, eller när jag är ute och går! Tänkte därför dela med mig utav min super duper braiga spelningslista på Spotify! Lyssna och njut!


Klicka på bilden!

Rörd..

Jag blir rörd till tårar.. Jag är väldigt dålig på att ta bra kritik, goa, rara, fina, snälla komplimanger. Varför skall man vara sådan för? Alla dessa kommentarer jag får ibland, då jag jobbar, då jag är ute, då jag bloggar, då jag bara är jag. Jag vill bara tacka all er, ni gör mig stark, ni gör mig så himla glad.

Det finns en tjej, kvinna, som puschar mig och verkligen gör mig glad. Allt jobb jag lägger ner på folk, för att dem skall bli fina i håret eller på naglarna. Då finns denna människa där och ger mig så mycket beröm. De stärker mig så otroligt. Denna person fyller år idag. Så jag ville ge henne en varm hälsning också, Grattis Tess!

Ni andra finns där också, jag vill tacka er ALLA! Man mår bra att höra att man gör något bra ifrån sig. De stärker en! så tusen tusen tack!

En fin ros till alla er mina vänner! Nu är betydelsefulla!

En till Tävling!

Jag är med och tävlar ännu en gång! Denna gång hos Dennis! Hoppas jag någon gång skall få ha turen på min sida! Denna mobil har jag kollat på ett antal gånger, den är fräch cool och helt grym! :)



Detta skall man göra om man vill vara med och tävla hos honom!:

Tävlingsinstruktioner:
- Skriv en valfri kommentar till det här inlägget.
- Bifoga din e-postadress när du skriver kommentaren.
- Tävlingen avslutas på torsdag och vinnaren presenteras på fredag morgon.
- Du kan öka din chans att vinna genom att länka till tävlingen från din blogg. Lycka till!

Lycka till !
Kram S.

TÄVLING!!



Jag är med och tävlar hos Linda, klicka här för att komma till hennes blogg! :) Håll tummarna för mig! En ny mobil har ja verkligen inget emot, med min all otur ja ahft den senaste månaden så skulle de ljusa upp min vardag en del ! :)

*Håller tummarna*

Fredag! :)

Jag vaknade vid ca 13.00 idag. Jag var vaken till typ 03 i natt. Var tvungen att vända lite på dygnet, eftersom ja jobbar natt ikväll och imorgon kväll! Vädret är fint men de blåser som skrutt! Men solen skiner ju så fint så de gör absolut inget.

Jag ställer upp mina dörrar till ballkongen, hänger ut tvätten som ja skall köra igång med. De är verkligen hur härligt som helat att kunna ställa upp dörrarna och få in frisk luft, höra fåglarna kvittra:) Det är verkligen vår ute nu!

Annars idag blir det nog inte sådär jätte mkt, skall fixa frisyren på lillsyrran, fransmanikyr på mammis och så får ja äta hos dem :) Ska bli gott. vid 23.00 bär de av mot Karlskoga hotell för att få mina 8 timmar gjorda. Ikväll skall ja plugga som bara den. Skall skriva rent allt ja har strykigt under. Så ja får göra mitt prov snart :)

Vad skall ni göra denna fredag? Blir de något fredags mys? ;)

Sommarplåga?



Vilken låt kommer bli årets sommarplåga?? =)

VR Blogg awards 2010



Dom är nu på turne runt om i sverige! Dom kommer till Örebro torsdagen den 27 Maj på Bik bok, klockan 19-21! Jag +1 till står uppskrivna på gästlistan! Hur skoj är inte det då? De kommer bli så himla roligt! Träffa dom på Veckorevyn, artister, andra bloggare + en massa roliga saker!

Jag bara längtar så mycket tills de blir den torsdagen! Hur skoj och spännande kommer de inte att bli! Jag är helt Exited!!!!! :)

Kommer ni? :)
PUSS&KRAM♥

Nathalies Naglar!

Här kommer dagens resultat utav Nathalies naglar :) Hon gjorde en vanlig fransk med förlängning. Vi gjorde som dekoration ett silver sträck vid smilen. Det såg och blev jätte fint ut! Jag hoppas hon blev nöjd. Efter henne var de hennes mammas tur. Men vi hann inte ta någon bild på hennes naglar, dom hade så bråttom.
Dom gjorde ialla fall samma typ av naglar, Fransk med silver i smilen ! :)

Vad tycker ni??? :)



Jobb på lediga dag!

IDag tog ja åt mig att göra två kunder fina om deras naglar. Ja måste verklogen lägga ner tid på detta. Ja ska, måste sätta lite press på mig själv. Ja skall göra provet snart. Vill bli klar och få mitt diplom! :D

Sedan när ja slutat får ni se bilder på dessa två sett naglar ja kommer att göra :) Spännande va?? haha

Hoppas ni får en bra dag vänner!
Puss

Varför..

Varför är mitt humör så upp och ner hela tiden? :/ Ena stunden är allt bra, jag är lad och positiv till allt. Men helt plötsligt så vänder de så tvärtt, jag blir ledsen och gråter.. Varför är de såhär?



Jag saknar min kärlek så himla mkt. Det är så himla tomt här hemma när han inte är omkring. Jag hatar den känslan. Men jag har liksom inte något val, de är såhär det är just nu. Jag älskar dig♥

Så härligt!

Nyss hemmkommen från en lång promenad med Alex och Jim sen var den lile med också! :) Hur skoj och härligt som helst! :)

Nu skall ja laga lite mat och sedan intar ja soffan, ja skulle till sanna en sväng men jag hoppar de idag, ja vart så slut i kroppen nu så jag har en myskväll här hemma hos mig ist:)

Idag gjorde jag en manikyr på en kund, de va jätte skoj. att måla frans manikyr med den vita penseln är inte så himla lätt. Jag fick ialla fall till de riktigt bra :) Kunden blev jätte nöjd så de var super skoj! :)

Nu blir de mat! Hejssvenjs!

Puss!

Onsdag :)

Idag skiner solen här också, va fan blir de, solen skulle ha varit när jag var ledig. Imorgon skall ja vara ledig, men skall göra 2 st nagelkunder. Skoj skoj! Annars vet jaginte vad ja ska göra, sitte och sola på balkongen, göra den iordning kanske så man kan sitta där :)

Ne de har inte varit så mkt roligt i denna blogg men vi får mer roliga inlägg i helgen :D De blir väl skoj?

Ha en jätte trevlig dag alla söta läsare, måste fixa mig klar innan jobbet :) ♥
PUSS!

My evning!

Idag blir de inte några dagens naglar, skulle ja lagt upp dem så skulle dom ha varit SVARTA! haha så nej tack de vore ju inte så skoj!

Annars ikväll har jag varit hos sanna och bara pratat ut och skrattat en massa! Hur underbar är inte den tjejen! I love u babe! ♥

Ne nu blir de en nattmacka och sedan soffa + tv :) Se u tomorrow! PUSS!

Besiven!

Är så besviken så ja är inte på humör, nu sticker ja till min underbara Sanna!
HEJDÅ!

Åhh härliga väder!

Jag är sååå avundsjuk på er som är lediga en dag som denna! Att få vara ute i solen är verkligen något ja skulle vilja just nu, eller åka ner till Mc donalds ta en glass o bara sitta ute i solen. Man får verkligen sommar kännslor nu när solen är framme och värmer så sjukt mkt! :)

Idag kommitt paket från HM också :) Skall bli skoj att hämta de sen efter jobbet! :) Ikväll blir de en promenix runda igen! De va så härligt igår! :) Efter de får ni dagens naglar:)

Är ni ute i solen och gottar er något?? :)

Godmorgon friends!

Idag var de segt att ta sig utt ur sängen, men nu skall ja skrax klä på mig och traska ner till salongen. Ikväll blir de promenad som igår eller om ja skall tvinga med pappa till örebro med min gamla dator som krashade. Ja får se lite vad ja har lust med.

Vad gör ni denna tisdag? :)

Nej nu måste ja ruuuuusa! Vi höres på lunchen!

Gargantuang green grape - matte

Dagens naglar, färgen Gargantuang green grape - matte valde ja för att vädret var underbart och att ja tog mig en skön härlig promenad ute i den fina naturen :)

Måndags kväll!

Idag lyser solen också sådär jätte skönt! Jag har precis ätit klart och skall ta mig an detta beg till disk som vi har hemma här. De är nog de tråkigaste som finns! Någon som kan komma hem hit och diska, du får 20:- haha!

Nu skall ja slänga in mina tyg skor som skall bli vita, som just nu är gråa och äckliga! :P haha Dagens naglar får ni efter jag har fixat och dolat!

Vad har ni gjort idag?
PUSS!

Grattis Steff!

Idag är de stephanie Pratts fördelsedag, hon fyller hela 23 år gammal! GRATZ for u girl!

Planering!

Sitter här med papper och penna, samt min kalender. Jag funderar och tänker så de knakar. De är en del saker som kommer upp nu. De måste planeras in, typ, jobb, prov, jönköping, london, jobb, 5årsdagen, midsommar, semester, jobb, o sedan kanske flytt! De är en del på schemat som ni kan se. Vilken tur ändå. För ja hatar att bo här själv, jag blir bara deprimerad. Fy! usch!

Need sunglasses?

Dagens naglar 'Need sunglasses?' Valde jag för att vädret ute är så fantastiskt! Vårigt och solen skinder, och har gjort de hela dagen. De kan inte bli bättre!

Shampo + Balsam

Detta I.d , identify yourself shampo och balsam använder jag idagens läge.



Volume up - Detta shampo innehåller Pro vitamin B5, ger även fukt och näring till ditt hår samt de tynger absolut inte ner ditt hår som många andra shampon kan göra. Detta Shampo passar alla hårtyper. 

Smoother - Detta balsam är ett lättviktsbalsam som även detta balsam passar alla hårtyper och tynger absolut inte ner ditt hår. Innehåller E-vitamin och veteprotein som ger ett maximalt skydd mot din hårfärg, en fyllighet och volym till ditt hår.


Mina åsikter om dessa produkter, Ett billigt och bra shampo för alla hår. Mitt hår och min hårbotten är väldigt kännsligt mot vissa shampon och balsam. Men detta har faktiskt dungerat super bra! Inte mer med de så Luktar de fantastiskt gott och fräscht! Jag är enbalsamhatare! Men detta balsam är verkligen ett kanon balsam. Håret blir inte fett lika fort som de kan bli när man använder balsam. Så de är ett stort plus! Håret behöver ju mkt fukt!

 

 

Härliga, soliga söndag!

Nu sitter ja här i min soffa. Har precis slängt imig lite mat som blev kvar sen igår. Hur gott som helst. Plus att tsatsikin var mkt godare idag än igår, den blir de när den får stå och dra till sig lite. Stackars mina kunder imorgon haha!

Ja har kommit hem från en fotografering. De var min barndomsvän Josefine som modella lite grann! Jag fick vara med och fixa hår och hålla blixtar :P haha Jag blir så bra humör när jag är i den situationen, människorna och hela kittet liksom. Jag längtar tills de blir min tur igen att stå framgör kameran. Man kanske skall boka in en tid? :) Bilderna på Josefine vart verkligen kanon! Jag får väl lägga upp en bild här på bloggen när dom är klara, och när ja har fått en:)

Mer denna söndag har ja nog inget inplanerat. De var bara skönt att sätta sig ner i denna soffa o bara pusta ut känna att man är ledig. För imorgon drar en ny arbetsvecka igång. Denna vecka kommer gå fort tror jag. Jag har några nagel kunder som kommer och skall bli fin om sina händer :) Hur skoj som helst!!

Nu blir de att dra på tv'n o slötitta lite. Bilderna från gårdagen får ni sen :) PUSS O KRAM!

Inväntar mina fina! ♥

Nu har jag fixat allt innan flickorna kommer. Nu skall jag bara fixa lite mysstämmning tills dom kommer:) Sedanblir de att laga massa god mat och spela spel och ha super duper trevligt! :) Ska försöka ta lite kort under kvällen så får ni se hur trevligt och ysigt vi har det:)

Maten som skall göras är, Hemma gjord potatisgratäng. Till det serveras det Pastrami, Tsatsiki och en god sallad! Vad tror ni, blir de gott ?

Vi har ju lite som rutin nu i veckorna att samlas ett gäng tjejer och laga lite mat ihop. De är super skoj, och framförallt så träffas man ju oftare. :) Ja gillar er tjejer, ni är BÄST!! ♥

Vad har ni för planer denna lördag?

My new nails !

Såhär blev mitt resultat ikväll på mina naglar, en klar förbättring från förra gången kan jag lätt säga :) Vad tycker ni?





Fredagsmys!

Nu sitter ja här hos mamma o pappa jätte mätt i magen! Det bjöds på ost&skink paj med en jätte god sallad! :)

Nu skall jag ta mig an mina naglar. De ska bli spännande och se hur resultatet blir idag. Nu har ja sparat ut mina egna naglar så idag blir de inga lösa tippar som skall fästas på mina naturliga naglar. :) Bilder får ni självklart när jag är färdig! :)

Vad har ni för er denna fredagskväll?
PUSS♥

That's Hot! Pink

Dagens naglar 'That's hot! Pink' denna Fredag, och de gillas. Jag valde en fin rosa färg. Jag älskar rosa, plus att jag är på ett bättre humör idag! Därför valde ja min älsklingsfärg! Vilken är din älsklingsfärg?

Fredag!

Idag är de jobb från 9.30 - 18.00! Sedan efter jobbet blir de att ta med mig nagel grejer hem och göra mig fin om mina egna naglar om jag har ork för de, mende måste fixas snart! Annars blir de middag hemma hos mamma o pappa ikväll! De ska bli mysigt! :) Hur ser eran fredag ut?

Puss&Kram Ha en underbar fredag!

Torsdagkväll

Idag har ja plockat undan och städat lite, hunnit med att äta och bakat chockladbollar. :) Mumms! Nu blir de att ta reda på resten utav tvätten ja har vikt. Sedan vad ska man göra då? Slänga sig i soffan och dega? HAr ni några förslag?

Kramisar

DS extravagance

Idag, dagens naglar 'DS extravagance' valde jag en lila färg med lite glitter/skimmer i. De är lite grått och trist ute och de speglar ju av sig på hur ens humör blir. Denmörka färgern är att de är lite grått o trist, men de glitter/skimmret är för att jag är på ett ganska bra humör ibland, vissa stunder :)

Förbannad, ledsen och så otroligt ilsken!

Jag mår dåligt när jag ser detta på Efterlyst! Att en tjej blir så otroligt misshandlad utav sin pojkvänn är helt ofattbart! Jag mår illa och vill bara få tag i den jäveln och döda honom rent ut sagt, eller åtminstonde misshandla honom så hårt så han inte kan göra något själv. Förlåt för uttrycken men detta gör mig så upprörd!



Jag lider verkligen med denna 19åriga tjej, Emma Pettersson. Att hennes liv blev helt annorlunda var de minsta alla skulle vilja. Hennes fd pojkvän vart dömd till 12 års fängelse idag! Detta är så hemskt. Ja blir nästan gråt färdig. Att man skulle ha hittat denna tjej totalt sönderslagen och medvetslös. Hon hade inte varit vid liv om de människor hade hittat henne. Hon kan inte prata, så hon visar tummen upp eller ner när man pratar med henne. Hon kommer aldrig bli helt återställd.

Detta är så hemskt, ja sitter och gråter frammför efterlyst nu. De här är så fruktansvärt! Vet inte vad jag skall säga längre.. Jag vet att de finns massvis med tjejer som har varit i samma sitts som denna fina tjej. Jag önskar er alla lycka och hoppas att ni inte hamnar i samma sits som Emma.

Många kramar till Emma!

Sarahs Onsdagskväll..

Den består inte utav sådär jätte mkt, jag skall diska upp efter våran tjejmiddag igår, sedan köra en maskin med tvätt, samt blir de nog enhel del bloggande:) you like?

Sedan kanske man skall ta sig en promenix ? :) Får se om ja hittar min mp3 för de första, den har ju inte ja sett på hur länge som helst ju! Vi får se med den saken!

Sedan sitter ja här på Blogg.se facebook och msn. Jag pratar med min urgulliga vän Emelie, hon behövde hjälp med att hitta en fin examensklänning. så ja får väl kika runt lite o försöka hjälpa henne så gott ja kan :P hehe

Vad har ni för planer ikväll? PUSS!

Russian navy - suede

Dagens naglar 'Russian navy - suede'. Jag har valt denna färg idag för att jag vill resa bort till landet ingenstans. Bara få känna på ledigheten och njuta utav livet!

A new thing!

Jag kommer börja med en ny sak här i bloggen. Dagens färg på naglarna, fast de kommer inte sitta på min hand utan de är via datorn. Vad tror ni om det?

Kramis*

Tisdag 6 april

Denna tisdag har bestått utav Jobb, och nu ikväll så var jag och 2 tjejer här hemma hos mig och lagade lite mat tillsammans. Denna gång blev de INTE tacos, haha Som de vanligtvis brukar bli. Jag tror både Madde och Sanna gillade maten. Jag gjorde en fläskfilé gryta med ris, och till de gjorde vi en sallad med feta ost till. Vi blev hur mätta och belåtna som helst. :)

Sedan kom min underbara tjej, Fanny på en snabbvisit. Hon lämnade lite kläder och sedan tog vi ett förväl. Lite jobbigt faktiskt. Tiden denna vecka har gått så otroligt fort. Fanny är den bästa människan jag har träffat. Hon betyder så fruktansvärt mycket för mig! Som alltid då vi inte ses så kommer ja sakna henne grmt mkt! Men jag får snart, nu efter löningen åka till henne i London! Älskar dig vännen, grymt mkt!♥

Så nu sitter jag här och tittat på tv och skall snart krypa ner i sängen. Jag känner att jag vill ha helg nu, jag vill vara ledig! Jag fick ju jobba denna påskhelg, boring men de är ju något man måste göra! Så nu längtar ja till en ledig och skön helg!

Skall försöka mig på att göra naglarna på mig själv i helgen också! hehe De blir en lika dan överraskning som förra gången. Men de blir och går nog bra, Hoppas vi! haha Ni får självklart bilder på mitt resultat! :)

Hoppas eran början på denna vecka har gått fint:) Har ni några planer för morgondagen?

Grattis!!

Grattis till min älskling som fyller år idag :) ♥

Hoppas du har haft en bra dag :) Synd att jag inte var hos dig, men de får vi allt ta igen en annan dag! Gå ut och äta lite godmat och gå på bio, de kan vi göra när jag kommer ner :)

Älskar dig massor my love! Puss&Kramis

Nä nu får ni allt vara TYSTAAAA!

Grannarna håller på o dundrar, skrattar och flamsar runt, samt spelar musik. Jag önskar ja hade en tyst lägenhet, eller att jag bodde i ett hus. Vore så skönt att få stänga av allt, få de knäpptyst omkring mig..

Nu gör ja mig klar för sängen, chipp chapp!

Sov gott allesammans!
Pussssss

My day

Nu har vi kommit hem för en liten stund sedan. Vi har varit och firat älsklingen hemma hos hans föräldrar. De var en massa god mat och trevligt sällskap :) Men denna helg har man ätit så himla mycket mat så de är fasen inte sant!

De har varit skönt att ha haft älsklingen hemma nu denna påsk helg. Men blir desto tråkigare nu när han åker hem imorgon. Men man måste ju back to the reality, right? Snart blir de jobb vecka och en massa jobb står på schemat.

Denna vecka blir de att börja med mina promenader. Ska bli skönt att komma igång med de faktiskt. Måste röra på mig lite:P Så eftersom ja inte har råd med ett träningskort så får ja fixa träning på hemma plan. De blir minst lika bra! :)

Jag skall också försöka sätta ett datum i huvudet då jag skall avlägga mitt prov med naglarna också. Så jag får lite press på mig. Måste bli klar med de där :) Man vill ju ha sitt diplom ;)

Sedan kommer en liten rolig grej upp här. Men de får ni reda på sen eller imorgon! Nu blev ni nyfikna va?? ;) haha

Nej men nu vankas de hänga tvätt och sedan film. Mys! ♥
Ha en jätte trevlig kväll/Natt sötisar!
PUSS!

Men FATTA!!

Jag blir så trött på vissa folk. Folk som inte förstår att man inte är intresserad. Killar som står och raggar på en och inte förstår att man inte är intresserad..

Att man inte fattar att man här i sverige har 1, ja E-N pojkvänn och inte flera. När man inte är intresserad på att någon skall komma hit och visa vissa saker på min dator för att jag ska bli intresserad. Att man har snygga bilar att man säljer snygga bilar från vissa länder, att man har ett snyggt kontor i stockholm. Men so what? Jag är inte intresserad!!! När jag säger att, jag skall kolla på en film nu så de behövs inte visas något kontor de är lungt. Nä men då skall man stå och fråga en andra massa saker. Om jag bor här, om min pojkvänn bor här, om jag har varit i stockholm eller örebro.

Man ger väl upp efter att man har försökt att bjuda på något att dricka och att man har fått ett nej sissodär 3 -5 gånger. Att nej tack det är bra, jag har dricka här inne. Nej men då skall man fråga ännu mera. Hur länge jag har jobbat här, när jag börjar och slutar mina skift. Sedan när jag vaknar efter jag har sovit, för att efter de fråga om jag vill gå ut och äta middag med honom? Ja men visst, nej för fan heller, NEJ NEJ NEJ TACK!!! Han gav sig inte, frågade varför, vi var ju bara kompisar. Jag går fan inte ut och äter middag med mina killkompisar. Nej de gör jag bara inte! Absolut inte ensam med en killkompis, nej så gör ja bara inte. Ja sa de och han respekterade mig för de och de hade han upprepat ett X-antal gånger också. Men han gav sig ändå inte.. -Men vi kan väl säga att vi möts halv 3 någonstans? Men HALLÅ? Fattar du trögt? Nej jag gör bara inte så!

Tillslut satt jag nästan med ryggen emot disken och kollade på film på datorn. efter sissodär 10 min sa han godnatt. Ja men redan! Äntligen, Halleluja! Prisa gud! Såå skönt. Jag får nästan lite smått panik när folk är så på. Vad trodde han, att han skulle få komma in hit på kontoret o visa sitt kontor i sthlm, pfft, aldrig!

De finns människor till allt här i världen! Tyvärr, men vissa är idioter så de skriker om och har noll innanför sitt pannben!

aaaaah!

Åh jag hoppas verkligen detta går igenom, ja eller att jag får chansen att åka på detta event! :D

Ni får reda på mer när jag fått svar ;) iiih hehe!

Happy easter!

Glad påsk alla söta läsare! Hoppas ni får en mysig påskafton! :)

PUSS&KRAM♥

Frisyrtips!

Jag fick en fråga utav en läsare vad som är en snygg frisyr som jag kunde rekomendera, hon ville ändra lite på sig. Denna tjej har alltså långt hår. De bara 'hänger och slänger' vad jag fattade det som. Så detta kan jag mer än gärna rekomendera åt dig:)

Är man rädd att ta bort en del på längden så kan de hjälpa att kanske klippa en lugg, om man nu inte har det redan. (vilket denna tjej inte har, eller?)


Titta här på Audrina, de blev en helt annan frisyr när man klippte en lugg på henne. Skitsnyggt! De finns ju en hel uppsjö på olika luggar om de skall vara en sne lugg, spikrak lugg, tunn lugg och så vidare. Jag visar lite bilder här nedanför på olika luggar :)

    

Bilden ovan på Brittan är en bra lagom frisyr för en som har långt hår och inte vill klippa av sig det. Bara man klipper till en lagom tjock ( alltså tjockleken på luggen, tunn eller tjock ) lugg, och sedan så flikar man in siderna så det ramar in ansiktet lite mer.


De kan man även se på Heidi här att hon har en lagon tjock lugg och inflisade sidor som ramar in ansiktet lite mer.

Men vill man och vågar så kan jag rekomendera pag'en/Bob'en. De är nog den mest snyggaste enkla frisyren jag vet. Den är lika snygg ostylad som stylad. Plus att de finns många olika varianter.



Victoria har en ganska kort sådan frisyr men hur snygg är den inte? En lång sne klippt lugg och uppklippt, och sedan kortare uppklippt i bak. Lätt att få volym och ruffsa till det lite!



Man kan klippa in nacken lite mer om man vill. De är mest en smaksak. När man klipper en sådan här frisyr, kortare i nacken och längre ifram så kommer man att märka att man vill ha de kortare och kortare tills man hittar en bra längd. Ask me, i know! Jag klippte mig kanske 4 gånger inom loppet på 3 veckor. För att det var för långt helt enkelt.



Här är en lite längre variant, denna längt är så himla snygg! Det är också grymt skönt att inte ha något hår som ligger på nacken. Ibland kan jag sakna denna frisyr. Jag kan tänka mig att Rihanna har en lite längre snelugg men en ganska jämn upp klippt page.

För er som inte vågar klippa riktigt såhär kort (bilderna ovan) kan börja med denna längd på håret som Lauren har här på bilden nedan. De är också en snygg och lättskött frisyr den med. Snygg stylad som ostylad!



Nu har du fått några tips på olika snygga frisyrer enligt mig. :) Jag hoppas att de gav dig någon hjälp och att du fick lite ideér och tips! Lycka till!

Kram

No Boundaries..Right?

The city season 2!

Här är en till älsklings serie som kommer snart släppa första avsnitt på en andra säsong. Hur nice som helst! :)

The Final season!



Jag kan knappt bärja mig! Jag är såå himla inlove with denna serie! Någon mer än jag som kommer sitta bänkad när första avsnittet släpps den 27/4?? ;D

PUSS!

Beat Again



En låt som jag har fastnat för. Den har ett skönt flow i sig. Denna kommer följa med mig ut på powerwalks nu efter påsk. Då skall jag dra igång med gåendet! :) Gilla ni låten?

Workiworkie!

Då sitter man här på jobbet och har gjort de i snart 3 timmar. Vad händer? Jo INGET. Totalt dött här. Så de var en jätte super mysig långfredag jag hade idag. Visst var de mysigt ända fram till klockan slog 23.00. jaja, what o do?

Just nu sitter jag och kollar om de har kommit in några fler lediga jobb i Jönköping. Men icke sa nicke! Jag får helt enkelt vänta tills Älsklingen har fått tag i en lägenhet inne i stan. Då åker jag ner dit och söker jobb så de heter duga! Jönkis here i come!

Jag har ialla fall lagt över allt från min dator till min bärbara hårddisk, min dator har blivit lite knasig, vad de beror på har jag absolut ingen aning! =/ Men knäpp har den blivit, så de blir att instalera om den imöra. Jipi! NOT.

Lite bilder har kommit upp från gårdagens bravalder. Dom finns på min Facebook! ;) Hur skoj hade vi inte girls? haha Någon mer som hade de minst lika skoj som jag? ;D

Pussipuss!

Typiskt...

Ja ja säger de typiskt!! Mitt öga håller på att svullna upp... Hoppas de inte blir mer än vad de är. =/

Långfredagen

Hej på er!

Idag har jag sovit, storstädat, handlat mat och nu har vi precis ätit här hemma. De blev super duper gott! Sedan firade jag älsklingen idag. Han fick 2 plankor och sedan en silverkedja, ett armband :) Jag tror han blev glad:) Nu är de bara en present kvar men den kommer om någon vecka! Grattis älskling!♥

Nu väntar jag bara att klockan skall gå så jag får åka till jobbet. Hur ser eran långfredag ut? :)

Kram Kram & Glad påsk på er!

Tess på återbesök!

Jag fick göra tess naglar ännu en gång! Denna gång gjorde vi lila tippar, hur snyggt blev de inte?? :) På långfingret gjorde vi en lite ljusare lila. Blev jätte fint! Vad tycker ni??



Skärtorsdagen 1 april 2010

Idag slutar nämligen jag vid 16.00. Dock så får vi ingen lunch, kanske ska ta med mig en matlåda? Ja de får de allt bli! På morgonen nu har jag min nagelkund Tess :) Alltid lika kul när hon kommer! Bilder kommer senare sen ;)

Annars denna torsdag blir de till att festa lite grann. Idag spelar HOFFMAESTRO på statt, de är 800st biljetter som har sålts och sedan släpper dom 100st vid kön. De blir partaj med flickorna, hur efterlängtat är de inte!! Denna kväll blir kanon! :)  Massa massa massa bilder får ni under helgen ;) S-P-Ä-N-N-A-N-D-E!!!

Nu hinner ja inte skriva mer :) Men vi höres senare sen i eftermiddag!

Puss&Krams♥
RSS 2.0