Svart&Rosa

Nu fick det bli svar och rosa. Denna kombination hade jag på naglarna då vi skulle till Rihanna konserten :) Fina Sanna fick hjälpa mig idag med färgvalet. För ja fick ångest! haha 

Tisdag.

Har inga direkta planer idag. Men skall ändå ta och fixa iordning lite här hemma. Har en massa tvätt som jag bör ta reda på. Annars vart jag sugen på att göra nya naglar. Så vi får väl se lite vad som händer. Sedan har jag två pass inbokat ikväll. Som förra veckan så blir det Core & Pump idag. :) 


Wild ones



Hey I heard you were a wild one
Oooh
If I took you home
It'd be a home run
Show me how you'll do

I want to shut down the club
With you
Hey I heard you like the wild ones
Oooh



Måndag den 30 januari 2012

Redo för min träning idag. Jag kör på med 3 pass idag också, det blir Spinning, core och combat. Det var väldigt gött förra veckan så jag testar på det idag också! :) Heja!

Här får ni en ny bild på mig i mitt nya träningslinne. lyyyysande rosa! Me like a loot :) Men idag ska ja ha mitt svarta. Det rosa får bli lite mer till sommaren tror jag. Men har hittat de skönaste tränings kläderna på riktigt länge nu! Man blir bara sugen att klä på sig dom och dra till gymmet :)

Här ser ni även mitt resultat på håret. Det blev väldigt ljust men har varit super blond förut så de är ju inte helt nytt för mig. Men lite ovant är det allt, har inte varit blond på kanske 2 -3 år :) Men jag skulle bli ljus till min väns bröllop som är nu i sommar så jag är ju nästan där ;) Vad tycker ni? 

Veckans tränings pass V.4

Jag blev lite sen med min veckans träningspass. Så ni får nu för förra veckan! :)

Måndag: Spinning, core och combat
Tisdag: Core och Pump
Onsdag: Core och spinning
Torsdag: VILA pga besök från skogarna
Fredag: VILA pga besök från skogarna
Lördag: VILA pga besök från skogarna
Söndag: VILA pga besök från skogarna


Men 7 pass på 3 dagar är väl inte illa pinkat? ;)
BAAAAM!

två dagar i några få ord.

Tjejerna har kommit till mig, det gjorde dom i torsdags eftermiddag. Första punkten på listan som skulle prickas av för denna helg var att handla för hela helgens måltider och så vidare. Så dom plockade upp mig så åkte vi iväg och handlade på Maxi. Det var massa gott som hamnade i vagnen.
Fredags vart det mycket shopping och utgång. Jag har inte haft så roligt på en utgång på länge! :) Mycket dans och mycket skratt, mycket skvättande drinkar hit o dit och blandat med lite catfight! HAHAH Oj så roligt det var! Ja har nog inte skrattat så mycket på riktigt länge! Jag var hes!
Vaknade i bra tid idag för idag blevdet shoppig i stan här. Så nu har vi kommit hem och håller på med maten :) ska bli så otroligt gott med mat i magen :)
Vill säga tack till min bästa tvilling syster som gav mig en tröja idag! ♥ TACK!

Nu ska jag stänga ner här för är så sjukt trött :S
PUSSSSS

Onsdag night is here!

Yepp.. onsdag kväll är här, oj så fort denna dag har gått. Och jag har en del på min lista som jag bör göra ikväll men orkar jag? NEJ! Det gör jag faktiskt inte. Men borde..

Jag har nyss ätit och lugnat ner mig efter mina två pass idag på gymmet. Idag körde jag på core och spinning. Så jädra gött att få in dessa pass på rutin nu. Känner nu att konditionen och styrkan är på väg upp där jag slutade en gång. Och jag kan bara le när jag kör och känner hur endorfinet kommer! Love it!

En instruktör sa till oss en sak som har satt sig på hjärnan på mig och hjälper faktiskt väldigt mycket när man tränar och till allt faktiskt. Det handlar om hjärnan. Vad säger hjärnan? Det är hjärnan som styr allt!

Tänk på allt du gör för en stund. Tänker du att som jag gjorde här ovan att jag bara orkar inte, nä då orkar du inte för att hjärnan säger så. Puschar du dig och peppar till så klarar man iaf 50% mer än annars. Så tänker man när man tränar också. Att fy fan va tungt det är ja orkar snart inte mer. Nehe då ställer sig hjärnan in och kroppen rättar sig efter vad hjärnan säger. Då tar det stopp! Säger hjärnan att ne du orkar fasen detta stå ut. Tänk på hur de känns efteråt! Det går, du vill och du KAN! I CAN DO IT!

Långtråkigt..

Idag har jag en tråkig dag. Men massor att göra. :/ är fortfarande trött efter gårdagens 3pass på gymmet. Vaknade och fick en vagel i ögat. Och nu kliar det och ömmar en massa.. Blä!

Jag jobbar till 14.45 och efter det ska jag hämta bilen vid högskolan och skynda mig hem för att börja tvätta lite grann.. Blir väl att sätta på lite bra musik och rota fram städ suget?:)

Ikväll tror jag att jag ska baka en kladdkaka eller kladdkakemuffinsar:) någon som har något kanon bra och gott recept?;))

Trött tjej!

Jag är sååå trött. Men jag lever efter mina 3 pass idag (Spinning, core & combat). Jag orka och jag höll ut! YEY! Heja! Så nu har jag ätit och ska slänga in mig i duschen och sedan kommer jag nog slockna på några minuter tror jag :)



Vi hörs och ses mer imorgon :)
PUSS OCH KRAM ♥

Min mördar måndag är här

Äntligen. Jag har varit pepp på denna måndag i snart en vecka nu. Med mördar måndag som jag beskriver det så skall jag köra 3 pass idag på gymmet. Varför tänker ni nu då? (kanske) Jo för brudarna kommer ner hit på torsdag så då kör jag in en veckas träningspass på 3 dagar. De är väl en bra deal med sig själv? ;) Tycker iaf jag att de är! haha
Idag blir det spinning, core och combat :) Heja heja heja! Det kommer kännas i sarahs kropp ikväll och jag kommer somna förhoppningsvis ganska så skönt och fort. haha
Nu blir det en powernap och sedan skall jag slå dö på ett par minuter i phonen med min vän Emma! lovly!♥

Veckans tränings pass V.3

Så här såg min träningsvecka ut vecka 3. Jag hann klämma in 6 pass denna vecka och de känns helt okej :) Good work! 

Måndag blev det dubbel pass för min del, först ett spinning pass och combat :) 

Tisdag körde jag på ett core pass. 

Onsdag hade jag valt ett spinning pass igen. Denna gång var de mycket bättre musik och jag var mer taggad! Dock hade jag problem med ena foten men jag härdade ut genom hela passet :) 

Torsdag var det combat som stod på schemat. Härligt pass som vart grymt! Alla var taggade som bara den. Det svartnade för ögonen på mig. Älskar när det gör de, när man pressar sig till max! 

Fredag vart det ett härligt pump pass. Denna gång var mylove med mig. Det var roligt tyckte jag. :) 

Lördag: Vilodag

Söndag: Vilodag

Pic från igår

Här kommer en bild på fyra av alla fem brudar som var ute igår :) Det var en kul kväll med lite kaos. :)


Tack för igår tjejer! :)

Done for party

nu är jag färdig fixad för lite kick off och fest med tjejerna ikväll  :)) 

Volym...

Bättre volym nu då? Har inga spolar och vill inte ha ett ''spretigt'' resultat! Här ska det vara fina lockar men inte så perfekt. Lite messi sådär ;) 


Lite frisyr fix

Jag fick ett ryck och bestämnde mig för att testa en frisyr. Jag brukar aldrig vilja ha en ''uppsättning'' när jag går ut men har sett så många ha denna typ av frisyr och de är sååå snyggt! :) Så jag testade den nu ikväll och tror jag ska ha det imorgon kväll då jag ska slå klackarna i taket med flickorna! :) Får be om ursäkt för dåliga bilder och ett icke rent hår. Det här var bara en slarv frisyr då jag inte var ren i håret. Orkar inte lägga ner mer energi på detta ikväll

:) Men vad tycker ni? 


Frajdaj!

Fredaaaag! Nu är det helg igen. Herregud va veckorna springer iväg. nuär det en månad som jag åkte till skogarna för att tillbringa jul och nyår med familj och vänner. Men jag gillar när tiden går fort. :)
Idag har jag jobbat på hotellet, en stressig men ganska okej dag ändå :) Skulle jobba imorgon men det blidde inte så, lite skönt ändå. På eftermiddagen imorgon blir det kick off med jobbet. Ska bli trevligt faktiskt. Efter det blir det att dra på sig fest kläderna och klackarna för att träffa lite tjejer för partaj. Ska faktskt bli himlans skojsigt! Det här ser jag fram emot:)

Slängde in ett tränimgs pass också idag. Pump blev det. Jag körde det förra fredagen också fast då var det bättre. Men lite roligt att jag fick med mig mylove på passet idag också :) Imorgon vart det en vilodag för min del då alla pass är uppbokade. Men på söndag kör vi igen, då blir det pump om jag kommer in på de, jag står som 8de reserv. suck! ;P

Just nu har jag gjort klart mina naglar, det blev en liten till fräschning :)
Skönt! Hur har eran fredag varit hittills ?:)
Puss♥

YES!

HA HA HA! YES YES YES! Jag fick plats på passet på måndag. Ingen gladare än mig :)) Jag kommer sattsa på en riktigt mördar måndag! Jag har bokat in mig på 3 pass. Först ut är spinning, efter tar jag ett core pass och till sist ett combat pass! Jag kör in 4 dagars träning på 3 dagar! ;D Brudarna från skogarna kommer ner till jönköping för att tillbringa en weekend tillsammans! Hur underbart är inte det!! Så under den tiden vill jag inte behöva tänka på att jag går miste om träningen utan den kör jag in på de dagarna innan! :) Det blir skitbra!


HAPPYDANCE! ;)

Väntar...

snart snart snart snart får jag boka måndagens kvällspass!!
35 min kvar! JAG SKA HA EN PLATS! ;D


You're the feeling



En grym låt på body combat 50.

Idag blev det ett mycket svettigt core pass. Jag skulle egentligen köra pump direkt efter men avbokade i sista sekund för att jag inte skulle hinna springa emellan salarna. Men så har dom ändrat sal så jag kunde ha varit kvar i samma sal. SUCK! Men men det dög gott och väl med detta core pass :) Imorgon blir det pump! ;) HEJA!

Insp.



So ffff true!

Sophia's naglar

Fick nyss bild utav den trevliga tjejen, Sophia! Tack så jätte mycket för bilden! :) Såhär blev hennes naglar idag. Hon slog till på en ganska så naturlig färg. En egen blandad färg, beige med glitter i. En himla fin färg faktiskt :)

Torsdag19 jan 2012

Idag fick jag hoppa in och jobba halvdag på hotellet. Ganska skönt iom att jag jobbar 6 dagar i rad :) Skyndade mig hem för att fixa iordning för lite nail work! Så himla kul! Det var en mycket trevlig tjej som fick fina naglar och såklart så glömde jag ta en bild. Så typiskt mig. haha Vi får väl se om jag kan fixa fram en bild :)
Nu efter lite frukt och smörgås i magen skall jag byta om för att ladda upp riktigt mkt för att kröra ett Bodycombat pass :) yey! Skulle ha kört pump direkt efter men jag hinner inte byta sal :( Men jag kom nu ju på att jag behövde ju inte köra avslapppningen :S Jävla skit! Aja får bli nästa vecka! :p
Vad gör ni idag ? :)

Nytt - Spinning!

Jag köpte mig ett nytt träningslinne och en ny sport topp idag. Va bra det är med rea och födelsedags pengar! :D Jag vart nöjd med mitt köp och svettade in plaggen idag på ett medel spinningpass. Ett kanon bra pass. MEN att ha sendrag eller vad sjutton jag hade/har i ena foten/tån så kunde jag bara ge fullt 100% på halva passet men jag körde så gott det gick! BLÄ! Det får bli nästa gång. :) Det första spinningpasset jag var på var sådär. Musiken var inte taggande för fem öre tyckte jag. Men denna gång så var musiken helt i min smak, nya och bra låtar! I like!



Det tar mig tillbaka

Dessa bilder får mig att tänka tillbaka. Tllbaka till de liv jag levde i min uppväxtsort.
Finns så otroligt mycket kort och det skulle ta evigheter att lägga in allt här så ni får bara några få.














Fina vänner och en jätte rolig tid vi har haft!

Tråkigt att säga det men jag vill INTE tillbaka
till den staden och det livet.
Jag säger inte att jag absolut inte saknar mina vänner. Men jag måste vara ärlig mot er. Vissa tinar sakta sakta bort. För jag orkar inte längre försöka finnas till för alla när det inte är samma sak tillbaka. Att försöka så mycket tar kol på mig så detta år har jag lovat mig själv att sätta ner foten och inte jaga efter kontakt. Jag är här och nu, jag öser istället den energin på något annat som jag får respons ifrån. Det får mig att må mycket bättre! :)
Det gäller absolut inte alla!! Men några. :( Men så är livet.
Det kommer och går med allting :) Vilket är både bra och dåligt!
Jag älskar det som jag har här nere i Jönköping. Jag kan inte ha det så mycket bättre än vad jag har det nu.
Jag har ALLT det jag vill ha. Jag har den underbaraste sambon som jag älskar så grymt mycket!♥
Jag älskar dig J, Mylove ♥

Saknar min vän Marlén!

Jag saknar min vän Marlen jätte mycket! Så himla synd att du inte kunde komma ner med brudarna som kommer ner hit till mig nästa helg. Men vi ses i februari, då får vi ta igen allt! Du är verkligen en utav dom bästa vänner jag har och kan någonsin drömma om att ha! Älskar dig oerhört mycket!♥

Insp.

 

Sköna måndag!

SKöna måndag it is. Nu är jag jätte trött! :) Jag jobbade till 14.45 och tog min röda racer hem för att byta om och ta en tupplur innan dagens dubbelpass skulle köra igång. Jag och mylove skulle köra spinning men han ar tvungen att avboka sin plats för han skulle vara i skolan sent. Så jag fick köra själv, de gjorde inte så mkt men hade gärna vela haft med han på de passet! ♥ Efter spinningen gick jag till ICA och köpte en banan och ett äpple för att varvaner och ladda om inför nästa pass som var Combat. Men innan Combaten så körde jag 3 övningar tillsammans med mylove i gymmet. GÖTT! Träningen gick jätte bra! Så nu har jag gjort mitt idag och är hur slut i kroppen som helst! :))

Imorgon laddar vi upp för ett core pass. :) De ska bli gött! Det var ett tag sedan jag körde ett core pass så det ska bli kul att köra det igen faktiskt! :) Denna vecka är fullsmetad med pass! I LOVE IT! Äntligen har jag fått den gnistan igen! Så härligt att bara känna att man vill mer och mer! :) HEJA!!


Nej nu orkar jag inte sitta här mer idag, tror jag ;) haha

Rakt in i hjärtat!

Denna låt gick rakt in i mitt hjärta! Första gången jag hörde denna låt fick jag gåshud! Den här kommer spelar varm ett tag framöver. Denna låt är helt magiskt bra.
Den är lugnande, den är glad, den är ledsam och det är kärlek! ♥
Vad tycker ni?


insp.

En dag är det min tur.. !

LC's frisyr

Någon dag denna vecka så ska jag ge mig på att testa en frisyr. :)
Den är så himla fin och verkar inte vara så svår att göra :)
Denna sista bild är så himla sjukt fint!
Men jag har LITE problem att göra inbakade fläter på mig själv.
Men övning ger färdighet right? :) ♥
Bilden gör ju allt med tanke på den otroligt vacka Lauren Conrad. Visst är hon fin?
Så naturlig och ser så otroligt snäll ut :)

GE MIG!

Jag har länge länge vela haft en pälsväst. Men har inte riktigt hittat den jag letar efter. Vi får väl ta tag i det till nästa vinter? :)  Men visst är det snyggt att ha till en skinnjacka? :) Mh i love it!

Veckans tränings pass.

Kommer skriva liten resume (eller vad jag ska kalla det) av den träning jag har gjort i veckorna.

Måndags var det premiär för kettlebells passet på nordic och det var faktiskt ett väldigt bra pass. Det kommer nog vara skit svårt att hinna med och få en plats på dom 2 passen som finns i veckan.

Tisdags Körde jag på Body Combat som har bytt till ny koregrafi och nya låtar. Det var bra men jag gillade nog de förra passet lite mer. Men det är säkert för att man hann komma in i det lite mer än i de här nya. Men det kommer nog gå galant om ett par gånger.

Onsdags träningen som skulle bli ett Core pass blev inställd (Vilodag) pga att jag skulle söka jobb och fixa naglar på Sanna. :)

Torsdag skulle jag köra pump, men råkade avboka det passet på mobilen. Sedan när jag skulle gå in igen för att boka det på nytt så hamna jag på 12 reserv. inte okej! Så då bestämde jag och mylove att vi skulle ta en powerwalk runt munksjön vilket vi också gjorde! :)


Fredags paset bestod utav BODY PUMP! Jädrar vilkett pass det blev. jag var hur peppad som helst och fick till alla övningar så bra. Det kändes verkligen hur gött som helst. Bra instruktör som peppade oss alla som var i salen! Härligt!


Lördag vart det vilodag, fick jobba så det blev att springa i trapporna istället för att ta hissen dit man skulle ;)


Söndag tog jag och mylove en riktigt lång powerwalk. Det var kallt och halt så man var på sin vakt hela tiden.
Men det var skönt! :)


Jag är nöjd över denna veckas tränings aktiviteter! Bra jobbat sarah! Den kommande veckan blir det lite mer tänings pass och lite hårdare :) De ska brännas i kroppen! :D
Hur har eran vecka sett ut?


Jag saknar dig mindre och mindre

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
Är hon sådär jämt

Oh jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår
Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Twins

Miss ya twiniis ♥

Promenad next!

Strax ska vi dra ut på en promenad jag och mylove. Vi har plockat och gjort fint i köket idag. Det syns inte utåt men välbehövligt! hehe Efter promenaden blir det en tripp till Ikea för att köpa lite nya kastruller, bestick och lampor :P Spännande!

Svar!!

Skriver nu ett svar här till alla er som har kommenterat om att man INTE får eller ska ha en vit klänning på bröllop om man inte gifter sig.. Jag ska INTE ha en vit klänning:) Så nu vet ni alla det :)

Börjar..

..kika lite smått på klänningar jag kan tänka mig ha på min bästa väns bröllop som är i sommar :) Hon ringde mig idag och ville berätta att hon har nu kollat på sin bröllops klänning. Åh då fick jag rysningar i kroppen. Det kommer bli så fint tror jag! Lääääängtar!!


Här är några fina jag hittade :) Vad tycker ni?








En helt okej lördag

Idag steg jag upp halv nio. Jag var mer död än levande tror jag haha! Vi hade gäster hemma hos oss till klockan var ca 01.30 i natt så att gå upp och jobba var trögt. Men väl på jobbet så vart det bara roligare och roligare. Idag var vi ett härligt team som jobbade. Alltid så mycket roigare att jobba med folk som man kan skratta och ha kul med. Bra jobbat idag Sanna! Fick fika utav snälla Martina också, tack så jätte mycket :))

Nu ikväll blir det att hälla upp en cider och bara lägga upp benen i soffan och ta det lungt! Härliga lördag! Idag har jag varit en väldigt glad tjej. Det har bara varit en bra dag för mig helt enkelt. Den har varit lugn och helt i min smak. Somnade i myloves famn i sängen när jag kom hem. Det var så mysigt, tror han somnade också för en liten seckund eller två :) hehe ♥

Fredag den 13 2012

Ha en trevlig fredag! ♥
PUSS

Godnatt!

Nu slänger jag huvudet på kudden och slår igen mina gröna för idag. Imorgon är det en fullbokad dag. På morgonen blir det att städa, om jag kommer upp i bra tid;) vid 12.00 blir det fika/lunch med Nina:) Efter det blir det träning och på kvällen blir det taco mys med vänner:))

Hur ser eran fredag den 13de ut ? ;)

Natti<3

Glitter glitter och mer glitter

denna kommer användas flitigt i sommar!! Grymt nöjd med färgen :)
Vad tycker ni? :)

Naglar på Sanna :)

Såhär blev den färgen jag pratade om igår. :) Sanna blev jätte nöjd och detta var en riktig ''Sanna-färg''!

Nu är det ju inte samma ljus på bilderna.
Men jag tycker det blev ganska så likt :)
Vad tycker ni om denna färg? :)

Härliga onsdag!

Idag har det varit en härlig och väldigt bra dag. Jag gick upp och städade lite och sedan inväntade jag min fina vän Sanna. Först blev det lite nagelfix och efter det blev det jobbsökande för våran del. Jag fick iväg minst 8 brev till företag. Och jag hoppas på att få något svar. Blev inte så värst glad när jag fick se min lön nu i januari. suck. Det var mindre roligt. Men annars har det varit kanon.

Det blev inget core pass iom att vi sökte jobb och bara umgicks. Det var de värt :) Jag och mylove tog oss en runda runt munksjön idag. Det var inte roligt att gå den rundan. Det tog för lång tid tyckte jag. haha Nej jag föredrar ett pass på gymmet ist :P imorgon var alla pass fulla och extremt mycket på reservplatserna också.


Nagelfärgen som jag efterlyste fick jag nästan till 100% lika med den på bilden som jag hade lagt upp här i bloggen. Ska se om jag kan lägga upp en bild så får ni se hur det blev. Men tror inte jag ska ha den färgen på mina naglar. Jag har en annan ''disco-rosa'' som jag blev sugen att testa på. Den är de mycket mycket mycket glitter i. Tog bort mina naglar nu ikväll och de känns förj*vligt. haha jag är absolut inte van att ha korta nästintill inga naglar alls. Det ömmar och känns jätte konstigt! Så imorgon blir det att göra sig fin om naglarna igen. Bilden här nedan visar inte den rätta färgen kan jag tycka. Så ni får såklart en bild på slutresultatet imorgon :))

Pasta med lax och bladspenat

Detta var hur grymt gott ! Jag trodde inte jag skulle gilla detta så mycket men där hade jag såå fel. Jag älskade detta! :) Blir att göra om kan jag säga er. :) Mylove är grym på matlagning♥

Just a girl

Combat, BAM!

Idag körde jag på ett combat pass och gud va gött de kändes. Svetten bara rann ner i fejset på mig! :)
Det känns då himla skönt att ha kommit i gång med träningen! Nu är de bara kosten man ska ta sig an. Blä! Jag och mitt jädra socker sug alltså. hua! Men de ska gå, ska iaf minska på allt sött! :)

Kettlebells

Idag var det premiär för de nya passet Kettlebells på Nordic. Det gick jätte bra. Det var roligt och en väldigt bra träning faktiskt :) Men jag kommer nog få blåmärken vid armarna. Då man slänger upp dem och håller på. Svårt att förklara men det kändes efter ett tag:P haha
Det kommer nog bl fler gånger som ja kommer boka in mig på detta pass. :) Kan rekomendera starkt!

 

Vad har ni kört för något roligt pass idag?:)

Söndag känns som måndag

Jag har gått och haft måndag hela dgaen idag. Men inte så konstigt när man kommer tillbaka från nästan 3 veckors ledighet och ska börja jobba :P Det gick faktskt bra idag. Trodde inte att rutinerna skulle sitta i lika bra som när jag gick på julledighet. Men jorå de gjorde de! SKÖNT! Det blir jobb x2 imorgon :) Ska till studion efter hotellet och göra lite naglar.
Direkt efter så blir det träning. Men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska köra Combat eller Kettlebells. Men de lutar faktiskt mot kettlebells. Det är ju ett nytt pass på schemat hos oss på Nordic Club. Lite tråkigt att dom har tagit bort morgonpassen som fanns. Men jag kan kanske få gå med seniorerna och ha lite gympa ;) haha
Nu ska jag göra mig klar för sängen. Jobbet kallar imorgon och jag ska gå upp 06.15 :( Jag kommer vara hur trött som helst! Hua! :)
Hoppas ni alla har haft en bra dag. Sov så gott!
Puss & Kram

efterlyser

Jag efterlyser denna färg till naglarna!!!!
Jag har skrivit det förr men skriver det igen. Jag vill fåtag i denna underbart fina färg!

En bra dag!

Det har varit en bra dag! Vi har varit i Örebro en sväng och kollat lite.. Hittade inget speciellt. Det är så tråkigt när man vill hitta något. Fast idag var en sådan dag som jag bara kände mig obekväm och ville inte ens titta på kläder.. Fy det är hemskt!

Pratade med kära Emma en sväng idag. Hur härligt att höra hennes ljuva stämma! Saknar dock henne något så grymt mycket! <3 Vi får unna oss lite resor till varandra! :))

Fick även ett härligt mess av min fina Sanna idag! Kul att höra att man är saknad och vill träffas!:) så på tisdag blir det dejt med henne! Lunch-lyx it is! :) <3

Hamna hos mina fina vänner Marlen och Jerry med lilleman Albin! Där käkade vi lite mat tillsammans med syrran och Madde! Efter mat blev det två filmer och efterrätt:) mums! Alltid så himla kul att umgås en del med dessa människor! Ni är bäst! <3

Nu sitter jag mylove och lillsyrran o hennes love i soffan och snackar medans vi tittar på hockeyn!:) ganska mysigt faktiskt! :))

Efter dessa veckor så saknar jag MITT hem ganska mycket! Jag vill till min och mylove's säng. Vill ha våran vardag i rutin igen. För här finns det inga dags rutiner alls! :p haha

Tack för idag!:)

Första

Idag körde jag första tränings passet för i år. Körde det nya pump passet. Det var ett riktigt roligt pass. Men som sist jag tränade för detta gym så gillar jag inte den instruktören. Men man kan inte gilla alla ;) Thats it! De kändes bara bra, men vill inte veta hur de känns om typ 2 dagar haha!!  Nu ska de bara fortsätta i en bra takt och det ska vara regelbundet också! :) Kul när vi är några som peppar varandra också! :) work it!!


dear best friend.

Ledsen för dålig uppdatering!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering för er mina läsare. Men det kommer bli bättre och fler uppdateringar när jag är på plats hemma i jönköping! :)
Det ska bli skönt att komma hem snart. Jag längtar till våran säng! haha♥
Jag längtar efter att få en ordentlig vardag.
Ska bli så otroligt skönt att komma igång med träningen på allvar! För herre gud va mycket mat och godis man har ätit under jul & nyår, blä! :))
nu ska ja tillbringa kvällen här framför datorn i soffan och inte göra någonting alls! :)
RSS 2.0