Våran LCHF Frulle!

Idag till vår LCHF frulle blev det att göra en räkröra. Mylove gjorde röran på:  2-3st kackade ägg, hackade räkor, fet creme fraish, fet majonäs, dill och lite salt och peppar. Han hade inga speciella mått på majonäsen & creme fraishen. Kör lite på känn! Röran hade vi på Finn Crisp. Det var super duper gott! 

Har man tappat 2½ kilo på snart 1 vecka så kände vi att vi kunde ta 3st finn crisp till frukost! :) Det var underbart gott!  :)

Nu är magen mätt!!

Vi har nyss ätit en godmiddag jag och mylove. Det blev broccoligratäng&biff med sallad! Jag är inget fan av broccoli. Men hör och häpna, jag gillade gratängen faktiskt! Det kommer bli mer utav den här framöver :)


LCHF är en underbar diet, man får äta så mkt god mat!
iloveit♥

Härliga fredag!

Nu har jag 2 dagars ledig, dvs idag och imorgon lördag. Det ska bli skönt. Ikväll är de inte riktigt planerat till hundra vad vi ska göra. Jag hoppas ialla fall på att vi ska grilla någonstans i solen! :)

När mylove kommer hem från skolan blir det att åka iväg och handla lite :) Men innan de skall jag hinna med att fixa tvätten och norpa lite sol ute. Så jag inte bländar alla i sommar ;) Sedan skall jag försöka hinna med och träna, om det blir hemma, eller om ja drar till gymmet vet jag inte riktigt. Är sugen på att dra ut och hoppa lite hopprep. Får se lite :)

Nej nu ska ja dra mina vänner, puss♥

Vågkåt!

Haha Ja eller vad ska jag säga. Jag har aldrig gillat en våg direkt. Men nu kan jag ställa mig på vågen sissodär ca 2-3 gånger på en dag. Normalt? HAHA neeej!!

Jag fortsätter och går ner. Men tycker att de går fort? Bara de inte plötsligt stannar upp sen, då blir jag ledsen :p Vi får väl se, än så länge går det bara fint.

Nu skall jag käka frulle, som såklart består av ägg&bacon, mums! :)

Pusss♥

Tooooorsdag!

En soooolig torsdag med andra ord. Idag slutade jag i bra tid. Kom hem, cyklade till gymmet och körde 30 intensiva minuter på CT'n! Sedan hem, för att få lite sol på kroppen, somnade till och med på balkongen :) Hur underbart som helst!♥

Nu är jag duschad och klar för att möta upp Ida på stan. Vi ska gå på en kundkväll på Granit. En inredningsbutik. Ska bli skoj att träffa den tjejen igen. Det var ju ett tag sedan :)

När jag kommer hem så har älsklingen gjort mat till oss, det ska bli gott. för magen börjar allt att bli lite hungrig.

Dagens måltider har sett ut som så, frulle - ett par salamiskivor, lunch - Jätte god kyckling&bacon och sallad, Mellis - Salami, gurka & köttfärsbiff. Ikväll vad darling kommer laga vet jag inte, så det ska bli spännande! :)

Vågen visar snart -2kg. Jippi!! Jag hoppas att de fortsätter neråt, de vore kul att nå sin målvikt!  :)

Miss ya!


Ibland saknar jag min syster så otroligt mkt! ♥

Kyckling, tzatsiki & sallad

Dagens middag kommer bestå av kyckling, tzatsiki & sallad. Det jag kommer göra är att jag steker 2st kyckling fileér i olja och smör. Sedan har jag på lite grädde och en creme bonjour med vitlök och örter. Låter det stå och puttra en stund. Peppra och salta efter behov.



Jag har gjort en tzatsiki, på matlagningsyoghurt, gurka, och vitlökskrydda. Sedan lite peppar och salt såklart! Har gjort en vanlig sallad till detta också, det på gurka, tomat och isbergs sallad.

Nä nu börjar magen att kurra, jag får börja förbereda maten. Mylove har tenta och kommer vid 20.00 så då kommer maten stå på bordet :)

Vi höres senare sen, Puss!♥

LOVLY♥

Det går mot rätt väg. Det här kommer funka, det här kommer ge resultat. Jag har en så bra magkännsla så det finns inte. Jag är glad. Jag är lycklig. Jag är sprallig i hela kroppen. Jag vill så mycket. Jag ska fixa allt som står på min lista.

Vet inte hur jag ska beskriva min känsla, min glädje. Vilken underbar dag :) LOVLY♥

Mellis..

Nu har jag slutat och kommit hem från jobbet. Har stoppat i mig lite mellis nu också, det blev 2st kokta ägg med en klick majonäs, salt och peppar :) Det var gottigott!



Dock så är jag så sugen på allt som jag inte får äta just nu. Men de är väl bara hjärnan som spelar ett spel säkert. Jag får försöka hålla ut och invänta kvällsmaten. Ska snart åka till affären tror ja och handla lite, eller så går jag ner till Willys här vid oss. Idag får det nog bli kyckling och sallad plus en god sås till de. :) Jummie*

PUSS

Onsdag!

Då går vi in på onsdag. Vi börjar med att strax åka till jobbet. Undra hur lång min dag blir idag :)

Mylove har tenta idag så vi ses inte förens ikväll, ca 20.00

Jag själv skall nog ta mig till gymmet, är ja smart så gör ja de näst intill när jag slutat jobbet. Idag var det planerat att vi skulle springa runt munksjön, men vet ej hur mylove känner för när han kommer hem. Vi får se :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir för något smaskigt, men funderar på att köpa o steka kyckling filéer. Men de spörs! :)

Nä nu måste jag rusa! Ha en kanon fin dag mina sötisar, Puss!♥

Kvällsmat..

Har börjat våran diet idag och kvällens måltid blev: stekt fläskfile i grädde, salt o peppar. Till det gjorde vi en sallad på isbergssallad, lite ruccula, tomat, gurka och fetaost :)

 

Dags att tagga till!

Ah det är snart dags att byta om och ta sig till gymmet, för att köra ett kvällspass, det blir BodyPump. Jag är inte så speciellt sugen på att ställa mig i salen och köra men det blir och det känns så mkt bättre ikväll när vi kommer hem!

Äntligen!

Det har äntligen kommit en serie som är i min smak! Audrina som var med i the hills har gjort en egen serie. Som heter Audrina. Jag har sett första avsnittet och ja kan ju säga att ni som följde the hills som slavar kommer nog också följa Audrina. Detta gjorde min kväll lite bättre! :D

Tisdag - Jobb-check!

Jobbet är avklarat för dagen! Skönt att sluta lite tidigare, men blir ändå stressad över att inte pengarna ska räcka. Men men.

Jag har diskat lite och plockat lite gran, och nu har jag slagit mig ner i soffan. Idag blir det inte så mkt mer gjort för min del känner jag. Jag bör kanske åka och byta våran termometer, men känner att jag inte direkt har någon ork, utan det får bli imorgon.

Jag måste ner och boka tvätt tid, undrar om jag ska ta den tidiga tiden på fredag då jag är ledig. Jag får kika på vad som är ledigt.

Idag börjar jag med dieten, och hittils går det bra, men som en vän skrev på sin blogg ang hennes godisförbud, man blir nog mer sugen när man vet att man INTE får. Men så är de ju alltid kan jag tycka. Just nu vill jag bara häva i mig allt godis som finns i påskägget samt att bara äta upp allt som vi ska låta bli med!

Idag på jobbet fick jag äta kött sallad och en bea-sås. Den var egengjort och inte köpt! ;) Det var gott! Ikväll blir det fläskfile och en god fetaost sallad och någon god fet sås till det ;D

Tisdag..

.. men känns som måndag!

Idag tar jag cykeln till jobbet, så jag kommer hem i bra tid!

Ikväll blir det BP för både mig och mylove. De ska bli skönt att få ta ut sig ordentligt! :)

Idag börjar vi på dieten. Vi båda är taggade och skall ge gärnet, hoppas de ger resultat bara. De väntas o ses! Kommer såklart att dela med mig utav detta till er :)

Men nu skall jag gå ner o ta fram cykeln! Vi höres ikväll! PussPuss!

Imorgon..

..går vi in på en ny fas, och det blir att gå på diet. Jag har länge varit lite halv emot denna diet men jag är väl inte den som ska säga de ena o de andra, så vi skall allt testa. Det blir LCHF. Ett par vänner till mig har kört på denna diet ett tag. De gav dem resultat o jag hoppas att det ska ge oss resultat också! Det tar lite emot att bara käka fett, de låter fel. Men nu skall vi köra på ett tag och se om de är något att rekomendera :)

Har lite träningspass bokat i veckan och de skall bli skönt att få igång de riktigt nu efter min förkylning som ja hade i ett par dagar/någon vecka! Imorgon blir det Pump, och onsdag blir de att springa runt munksjön. Denna gång skall ja försöka hålla ut o springa på ännu mer, ska testa att ha musik så kanske de går lite lättare. Det brukar det göra för min del. :) Sedan blir det ett antal CT träning också!

Härligt!! :)

Min lediga måndag!

Jag har jobbat hela helgen och idag är jag ledig. Vet ni vad? Idag ska jag inte gör< någonting överhuvudtaget, jo förutom att steka i solen! UNDERBART!

Jag och mylove har varit ute på en morgon walk runt munksjön. Det var jätte skönt och de blir så mkt lättare att gå när solen lyser på en! När vi kom hem blev det en god frukost på balkongen.

Nu ligger han i sängen och pluggar, och jag skall strax gå ner och sola lite, petar in lite musik i lurarna och drar på mig bikinin! :) Hoppas ja lyckas få någon färg idag!


Vad ska ni göra idag då? :)
PUSS!

Påsk!

Nu är det påsk, och min jobbhelg börjar. Hoppas de går bra och att a inte slutar allt för sent!

Idag kommer mina färäldrar+ lillsyrran och hennes kille samt 2 familjer till, dom ska campa på en camping här i Jkpg. Så där skall jag tillbringa min lediga tid efter jobbet, tillsammans med dom! :) Lovly♥

Inatt sov jag här i lght själv för första gången. Det var lite läskigt, och så fruktansvärt tomt! Jag har sedan vi flytta hit sagt att de spökar, o jag är ju inte all för sent ute o skrämma upp mig innan ja ska sova. hua! Men imorgon kommer mylove hem igen, skönt! :) ♥

Nu hinner ja inte skriva mer innan ja ska gå bort till jobbet. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin påsk och njut av ledigheten ni som är lediga :)

GLAD PÅSK!

puss&Kram

PT Sökes ?!

Jag skulle seriöst vilja ha en PT! En som hjälper mig med kost o träningen. Mer strikt så jag losar och kommer bättre iform!

Det går alltid bättre när man har en som puschar en och tar en uppåt! Så finns det någon snäll själ där ute som vill hjälpa mig ?? :)

Men haha herregud!!

Kommer ni ihåg när ja skrev att folk inte kunde parkera? När ja kom från affären och skulle gå in så såg ja denna bil, parkerad? Det satt ingen i bilen och tänk om den bara har rullat iväg.. HAHA roligt såg det ut ialla fall :P

En trött tjej :)


En trött men en glad Sarah efter träning :)

Styrke träning hemma!

Blev ett hårt ct pass på 30 min, ökade tempot en aningen + att jag ökade motståndet två nivåer! De brände gött i benen och i röva ;)

Blev ett hårt mag-tränings-pass hemma. Det funkade lika bra!

Magövningar+rep.

Vanliga situps - 20x2
situps sida (höger) - 15x2
situps sida (vänster) - 15x2
rumplyft - 10x2
planka med knödrag - 10x2

sedan har jag två övningar som vi gjorde mycket när jag tränade simhopp.
såhär gör ni:

Cykling - 20x2
Du ligger på ryggen dra upp överkroppen och benen lite från marken så du känner magen jobba. armarna har du vid sidan ungefär så som du har när du springer eller joggar. Så möter du höger armbåde med vänster knä. och sedan tvärt om. Detta ska flyta på och se 'mjukt' ut. 

Grupperingar - 10x2
Samma sak här du ligger på rygg och lyfterbenen och överkroppen ett par centimeter över marken sedan drar du ihop kroppen som en köttbulle sittandes på rumpan typ. och sedan när du drar ut till liggandes igen så skall du inte nudda marken med benen eller överkroppen.

Och allt detta gör ni x2 ;) Kör hårt! *Ska man vara fin måste man lida pin*

Jag hoppas ni förstår min beskrivning. Jag kanske kan göra en video på dessa övningar om det finns intresse. :)  

Nu skall jag slänga mig i duschen och sedan gå till affären och sedan blire mat till magen :)

PUSS!

Tänk en extra gång..

Fick se detta videoklipp från min kusins blogg. Ja började fasen grina, när tjejen o killen stod vid en mur. Fy fan, den sittsen vill ja inte vara med om. Inget utav detta som visas vill man väl vara med om. Hemskt!

Tänk en extra gång innan blyfoten är på gaspidalen. Det här klippet kommer förändra min körning kan jag säga. Man lever bara en gång.

Grattis till oss älskling ♥

Idag firar vi 5år & 10månader tillsammans♥

Nail case!

Jag har länge vela haft en Nailcase. En beautybox för nagelprodukter. Dem jag har tittat på är så emot min ekonomi just nu. Så nej jag får hålla mig till min lilla väska jag har just nu. Men visst ser det lite proffsigt ut? :)

  
   

Dont hold you breath ♥



Här bjuder ja på en goding igen, visst är den bra? Man vill bara sitta i solen på en vit strand med en god cider eller drink i handen ♥

En blå sötis

Hittade denna söta klänning på Nelly.com. Jag tyckte den var söt och snygg, men en aningens för kort ;) Men man kan ju matcha denna med ett par marinblå cykelbyxor kanske? ;)

Give me everything (tonight) ♥



Det kommer fler o fler låtar som jag får extremt mycket sommar kännslor över! Här ovan är en utav dem. Ja kommer dela med mig utav en massa andra godinar, håll ögonen&öronen öppna sötisar! ♥

Fest i hela huset



Sommarens plåga enligt Basshunter, vad tror ni?
Den sätter sig jävligt lätt på hjärnan, Själv tycker ja den är helt okej :)

Snälla låt det gå fort!

På tisdag skall jag bli fin i håret! Det ska bli såå skoj och såå skönt att få något gjort i detta burr! Jag och min vän Ida skall hjälpa varandra. De är så otroligt bra om man kan byta tjänster med en annan person. Så vi skall fixa varandras hår, wiie :)

Det ska klippas och de skall nog ljusas upp med en del slingor faktiskt:) Vi går ju mot ljusare tider,right? Sedan har jag varit naturlig nu ett bra tag, men känner att nu får de bli någon förändring :)

Ledig!

Idag är jag ledig men har ändå en massa att göra. Lght ser förjävlig ut, fattar inte hur de blir så stökigt fort. sedan vid 14 har ja tvätt tid.

Sedan SKA ja norpa lite sol idag. Så min morgon träning får bli lite övningar här hemma. Kan lägga upp det här sedan om ni vill se. :) Men ikväll blir det träning, igår blev det 35min på CT. Jag var inte motiverad för fem öre, men körde iaf på ordentligt. Ikväll blir det hårdare o längre. Ska se till att få in lite ny musik i phonen. :)

Men varför H&M??

Ja Varför??? Jag hitta en fin långklänning, men varför finns den inte i svart??? :'(

CT- träning!

Idag skall jag ta mig till gymmet. Jag har inte tränat där på över e vecka nu i och med att jag har varit rätt förkyld så har inte vågat ta mig iväg. Sedan har jag varut ute på promenader och sedan sprang ja häromdagen :)

Men idag skall de köras ett hårt pass på CT! Ska bli skönt att komma igång nu rejält med träningen! :) Imorgon blir det 2 pass iom att jag är ledig! Ska bli skönt med morgon och kvälls pass!

Inspiration

De vor inga fel..

Jag vill ha sommar nu! Vara klar för beach 2011, känna solbrännan hetta på kroppen. Ha semester, ta ett par kalla i solen på en uteservering! INGA FEL!!

Detta kort är tagen bara någon vecka innan vi skulle åka till Alanya tror jag. Pressat i solen och superblonda! När jag ser denna bild saknar jag mitt blonda hår jätte mycket faktiskt. Men jag vet ju att blir jag sådär blond igen så kommer jag inte orka göra min utväxt, och jag kommer inte ha tillgång till det nu på samma sätt som jag hade när jag jobbade på min förra salong.


Kmr du ihåg virre, pressat det sista inför alanya, nyslingade i håret och jätte pirriga tjejer. Fasen va skoj vi hade det dessa 2 veckor vi var där. Saknar det faktiskt. Sol&Bad&Drinkar, och framförallt VÄRME!!

Nej de får bli lite ljusa slingor nu för min del. Nu har jag varit 'natrulig' ett bra tag. Visst det är jätte skönt att slippa utväxten men nu vill jag ha de lite mer sommrigt ;) lite mer blondare :) Så nu ska ja bara ta mig i kragen och åka hem till mammis :) Så jag får bli fin i håret, just nu är det som ja vet inte vad, risbuske rent ut sagt! =/ illa, när man själv är frisör, hahah

Nagel-arbets-bord

Detta skall jag nog införskaffa mig, det är inte helt hundra ännu men jag funderar skarpt på det. Det kan vara en bra investering. Dom har sängt priset någe så grymt på det också så de gjorde ju inte saken till det bättre :P haha

Jag har tänkt att använda det till ett nagel-arbets-bord. En vän till mig har ett sådant och jag fastnade för det första gången jag såg hon ha det. Det var bra mått och bra ytor på det.


Bra att man kan skruva på och av benen och placera det på vinden :) Sedan när det är någon som vill ha snygga naglar så är det bara att ta ner det och skryva på lite snabbt, chipp chopp! :)

A det är väldigt lockande!!

Underbart att ha vår nu!

Det märks på alla man möter ute att man är gladare och mycket trevligare. Det är så mycket folk ute nu när solen är framme och när de är varmt ute.

När jag slutade jobbet så åkte mylove och hämtade mig så åkte vi upp till stadsparken o där var det ett par klasskompisar som satt o stekte i solen med en kall öl. Det såg inte så dumt ut faktiskt! Själv tog jag och mylove en varsin glas :) När vi kom hem tog vi oss lite mellis och sedan städade ja lite grann och efter det intog jag balkongen igen. Där var det vindstilla och solen stekte på rätt bra. Jag njöt så mycket så jag somnade och vaknade en timma senare och hade fått lite färg i ansiktet! hihi :) Lovly♥

Vi kan nog inte ha haft bättre eftermiddagssol på våran balkong. Vi har inget som skymmer solen på flera flera timmar. Det kommer bli sjukt gött på sommaren kan ja säga er! Jag och mylove kom fram till att vi bor jävligt bra här, vi har nära och bra till allt som man behöver ha. Affären, busshållsplats, gång avstånd till stan, skola, gym & jobbet. Bra och ljus lägenhet, lagom stor för oss. Detta kunde inte bli så mycket bättre för oss :) Jag älskar det!♥

Älskar dig mylove så otroligt mycket, är så himla glad att jag tog steget och flyttade hit till dig. Det var nog de bästa jag gjort!!

Blir en lååång vecka...

Jag har haft torsdag hela dagen idag, de är sjukt jobbigt. Men de kan vara så att jag längtar tills i helgen. Min familj kommer hit och skall campa hela helgen. Det skall bli jätte mysigt faktiskt. Dock så jobbar jag ju hela påsk men de hindrar inte mig från att efter jobbet ta mig till dom och umgås :) lovly♥

Hoppas veckan går liite fortare än vad den har gjort.. :)

Ledig dag!

Underbart med en ledig dag! Det var välbehövligt efter helgens pass på jobbet!

Blev inringd imorgon, bra faktiskt. Men hade varit gott att haft en till dag efter denna helg. Men här skall de jobbas o tjänas pengar :) Är ledig på torsdag inför helgen. Då kommer de bli MKT att göra.

plus, att mami o papi kommer hit!!!! :D Åh va skoj, ja kommer vara med dom under hela helgen då ja inte jobbar då förstårs :P hehe

Ne nu har ja inte tid med detta mer:P nu ska ja hoppa i duchen o sedan knalla ner till stan för att köpa mig en almenacka, för de hade minsann inte Maxi här, DÅLIGT!! :)

Chipp chopp, PUSS!

50 degrees

Nya hårda tag!

Nu på måndag skall jag och mylove lägga i en ytterliggare hårdare växel. Vi kommer lägga in mer pass i veckan och öven skall ta oss an en löpar-runda. Ja ni hörde rätt, jag skall ta mig i kragen och försöka ta mig ut på en löparrunda. Vilket jag INTE är så värst taggad till att göra, men skall de hända nått mer mä kroppen så skall man väl försöka utsätta sig för lite pain ;) Right?

Vi har rutin att köra pump varje måndag och skall få in spinning och box också till rutin. Boxen är rätt svår att få tider till men jag hoppas att man hinner denna gång att få en plats. Sedan har jag som mål att de dagar jag är ledig skall jag peta in 2 pass per dag, ett morgon och ett kvällspass.

Vikten rör sig sakta men säkert neråt, men de är segt! Skall lägga om kosten så de händer lite mer och går lite fortare. :)



Är det några läsare som tränar och försöker komma iform till beachen 2011? ;)

2 månader..

..sedan jag var på arbetsintervju och imorgon har jag jobbat på Elite stora hotellet Jönköping i två månader. Det käns verkigen inte som att jag har jobbat där nu ett tag. Samt att veckorna bara springer iväg. Det gör mig lite förvirrad faktiskt, men samtidigt så är det skönt, att få han 'noll koll' på vad de är för dag. :)

I like it!♥

Inspiration

Jag vill



Jag vill bli frisk så jag kan ta mig an denna lovly thing! Vill köra ett riktigt hårt o svettigt pass på CT'n. Men det får gått vänta tills jag blir frisk. :)

Vill snosa på denna tuss..


längta tills ja kommer till mina små tussisar!
Ni är grymt saknade♥

Såå söta tvillingar!



Jag ler och kan verkligen tänka mig att jag och syrran hade liknande sådana här diskutioner när vi var små :)

Sjuk och trött..

Ah idag har jag en dålig dag igen, varför dessa dagar? Är de för at jag är sjuk och trött som humöret inte orkar hålla sig uppe, och den possitiva sarah har nog slängt in sig i garderoben för tillfället.

Jag vaknade sent idag med, och förkylningen är inte bättre. Jag ska jobba imorgon så jag hoppas för all del att det är bättre då. Har ingen lust att jobba när min kropp är matt. Ja fick mjölksyra i benen när ja gick upp för trapporna från tvätstugan förut. Då är man matt.

På fredag får jag min lön. Vilket ja längtar efter, men samtidigt så kanske de inte är nått att längta efter? Jag har aldrig tjänat bra pengar, så jag är van att inte få ut en normal lön. Det är tufft och sjukt jobbigt ibland. Jag kan säga att det har inte blivit bättre sedan ja flyttade hit, snarare till de sämre. MEN de var en chans jag tog, jag ångrar absolut inte de. Jag trivs här och älskar de jag har i dag. Men de vore lite bättre att kunna få in lite mer slantar i månaden än va de gör nu, så man har en chans att spara och lägga undan pengar. Vi håller tummarna! :)

Nu skall jag skynda mig att hänga tvätt som är klar, ni får mer inlägg under dagen, och mer positiva sådana :) De blir bra va? :)


Kram

Ler ♥

Fick just ett par bilder från min fina vän Annelie över msn. Det gjorde min kväll till de bättre faktiskt. Så roligt som vi hade det i helgen var något ja verkligen längtade efter. Det blev lyckat! TACK ♥

Min påsk-kyckling!

Hittade denna underbart söta kyckling i helgen när flickorna var här på besök. Den pryder min blomma i hallen.



Visst kan man inte sluta le när man ser denna sötnos ? :) ♥

Stolt!

När jag fick se denna skylt, blev jag väldigt stolt och lite rörd faktiskt. Min pappas företag går bara bätte och bättre, och de glädjer mig så fruktansvärt mkt! Fick höra väldigt goda nyheter i helgen utav min mamma o min lillasyster.



Jag skickar över en jätte bamse kram till dig papi! ♥ Saknar dig!

Förlåt

för dålig uppdatering..

Men i helgen hade ja flickorna här så då umgicks ja med dom o hade ingen tid över för bloggen. Sedan imorgon hade jag en jätte dålig dag.. Länge sedan ja kände den kännslan som ja hade. Att känna sig så svag o så nere. Skulle någon trycka på rätt knapp så skulle ja bryta ihop på plats.

Men idag är det en bättre dag faktiskt :) Dock så ligger ja i en förkylning som ja hoppas blir bättre tills på torsdag! :)

Nu skall ja fortsätta äta upp  min frukost :) PUSS!

Sprallig tjej!

Jag känner mig som ett lyckligt barn på julafton! haha Snart inom den närmsta timmen kommer en utav tjejerna och sedan strax därefter droppar en hel hög med flickor in ! Åh kööööööööör fortare tjejer!!!!! ;D

Underbart bra låt!


Visst går den att lyssna 100 gånger om på!?

Inspiration!

Äntligen är..

.. den här dagen här som jag har längtat efter ett bra tag nu! Fredag den 8april! Idag kommer mina flickor hit, och vad jag har saknat dom. Jag ska verkligen ha hur skoj som helst denna helg tillsammans med dom! Vi skall göra allt och inget! Hoppas helgen går segt så jag får njuta läääänge! :D haha

My heart is refusing me♥


Underbar låt! ♥

Thursday's workout!

Nu försöker jag hitta mitt träningsug. Det är seeegt men det skall gå! KAnske blir lättare att hitta de om ja drar in lurarna i öronen och drar upp volymen?

Idag blir det ett hårt pass på Ct'n. Jag har inte tränat på 2 dagar nu så nu blir det att höja tempot och öka motståndet. Här skall det svettas och brännas kalorier! Hoppas jag har samma kännsla som sist jag körde. 

Träningsvärken kom aldrig efter BP'n, visst ja kände lite grann men inte så mycket som jag hade hoppats och väntat på. Måndag blir det att gå iväg igen på Bp. Jag och mylove kör varje måndag.

Det blir att lägga in fler pass snart men jag tar de i en långsam takt för att inte tappa suget. Jag vill inte att det skall hända det som hände sist jag tränade. Ni kom känner mig vet hur mycket jag tränade och hur mycket jag brann för det och speciellt Body pump. Jag älskade och fick en sådan kick utav att köra det. Men sedan vände det och jag fick panik, jag fick en sådan otrolig ångest för att gå till gymmet. Vad detta berodde på vet jag inte helt ärligt till 100%. Det var väldigt tråkigt ialla fall. Jag körde ca 5-6 dagar i veckan och vissa dagar 2 pass om dagen.
Men nu är jag på banan igen efter ca 1½ års uppehåll. Det känns otroligt skönt och jag gillart. CT är något jag verkligen älskar att köra som ni har märkt. Att känna kroppen jobba och att få känna hur bra man känner sig efteråt är fantastiskt. iloveit♥



Nu skall jag byta om och gå iväg. Idag kör jag på mina nya tränings byxor. Ni får se dem sen ;)

P&K

GRATTIS MY LOVE!

Grattis på födelsedagen älskling! ♥



Älskar dig otroligt mycket.
Puss&Kram
Sarah

Min första..

.. 3D nail art blomma. Jag har länge vela testa detta. Så nu idag på min lediga dag tog ja mig tid att fixa mina naglar.

Det blev en pastell rosa färg. För nu har jag haft svarta tippar länge. Så nu vill ja få lite mer vår och sommar feeling när jag kikar på naglarna.

Vad tycker ni?

Tisdag - Ledig - Massor att göra!

Nu strax kommer Sara hit och skall bli fin i håret innan hon åker iväg på en resa. Ska bli skoj att få använda saxen faktiskt :)



Sedan skall jag försöka få mina naglar gjorda, om jag hittar ork för det.

Klockan 14.00 har jag tvätt tid och skall ta ner all tvätt och tvätta upp det. Varför skall man alltid vänta in i det sista med ALL tvätt? :S Nä de måste bli lite bättring på denna front!

Ikväll skall jag hinna med ett CT pass också. Efter gårdagens BP pass känner ja inte sådär jätte mkt av än. Men jag ska väl inte säga något förs imorgon eller dagen där på. Men hoppas att det inte blir så allvarligt ;) haha

Skulle hinna med att gå ner till stan också för att handla en present till mylove som fyller imorgon! Jag har mina aningar om VAD jag ska köpa men är osäker än :p

Nu måste ja kila vi höres senare sen !
PUSS!

Inspiration

Inspiration

DAGENS - VILL HA!

Jag blev kär i denna! ♥
Jag vill så gärna ha denna svarta underbara långa klänning från H&M.
Dock finns den inte längre på hm.com :(

Underbart!

Idag fick jag en underbar kännsla i kroppen när jag körde mitt pass på CT'n.

Det måste ha med min vila att göra, att de kunde kännas så lätt den där timman som brukar vara ett rent helvete att ta sig igenom. De första 20-30min är verkligen de värsta minuterna på hela timmen. Men när jag körde igång och första gången ja titta på tiden så hade det gått 24min. Resten utav tiden sprang jag med ett leende! HÄRLIGT!



Vi tar en gammal bild på svettiga mig, idag var jag dubbelt så svett men hade ork kvar i kroppen ;)

Nordic here i come!

Yes! Nu skall jag strax knalla bort till gymmet. Idag blire ett hårt CT pass o ev lite pumpning utav axlar. ;)



Har ni tränat idag?

Inspiration

FEM dagar kvar

.. tills brudarna med stort B kommer hit! Lovly! ♥


So happy!

Cool grej!

Detta var något ja skulle tänka mig att ha i köket, fast bara om ja bodde själv tror ja. De hade nog inte varit så uppskattat nu tror ja hahah Ja gilla den ialla fall :P Va tycker ni?

TIPS- MAT!

Jag vill tipsa er om en så otroligt god grej.
För någon vecka sedan så skulle vi käka torsk. Mylove hade för länge sedan hört eller sett på något matlagnings program att man kunde 'panera' om de nu kan kallas så, med mjöl, ägg och krossade cornflakes. Jag gillar fick och detta var nog bland de godaste ja ätit. Ni som gillar fisk måste bara testa de! De kommer inte att göra er besvikna. Det är hundra gånger så godare än de man köper färdiga i affären. Jag kommer nog aldrig mer köpa färdig panerad fisk, ja men ni vet sprödbakad fisk. Nää! Detta var de bästa!

Här får ni en bild på maten. Vi käkade potatis, rivna morrötter och remouladsås, MUMS!



Det är enkelt, tina torskblock, lägg dem i mjöl, doppa sedan de inmjölade torskblocken i ägg, krossa cornflakes rätt så mycket och sedan så tar du och täcker torsken med de. Stek försiktigt i pannan! :) Svårare än så är det inte.  

Freeeeeedag!

Herregud, nyss var det ju tisdag? Vart ta alla dessa dagar vägen?

Men gött ändå att det är fredag då får jag unna mig gottigheter :) Idag skall jag dricka coooola, som jag har längtat! haha

När mylove kommer hem skall vi iväg på Afterwork det ska bli hur skoj som helst. Jag jobbar dock imorgon men de hindrar inte mig från att ta någon cider eller två ;) Ska de vara så ska de vara hehe.

Annars idag har dagen hittils varit bra, lite stressigt på jobbet men annars har de rullat på bra. Jag skall jobba imorgon också så då hoppas vi att det också går bra. :)

Vad ska ni göra denna fredag, och denna helg?

Puss♥
RSS 2.0