Ny favorit

Denna låt har blivit min nya favorit låt. Jag har länge lyssnat på Gry & Anders på radion när dom har berättat vad som ligger på topplistorna runt om i världen. Och då har dansken haft Danmark, såklart ;) och då har denna låt legat på toppen jätte länge och den har låtit så himla mysig och bra. Synd att den ute finns på spotify.. Men på youtube fanns den minsann :D <3 Har ni inte hört den så är detta ett måste! :)) uhm uhm uhm! 

ZOOOOM!

ZOOOM! ;) en grym låt som jag hörde på nrj idag. Det är gruppen Jem som var med i det svenska x-factor. Har ni inte hört den så lyssna!!! En riktigt bra party låt. :)) 


Deras andra cover låtar är osså kanon!!! :)) 

Höst!

Härliga härliga höst! 


Vilken fin höst vi har fått. Mycket varma och soliga dagar. :)) love it! 

Men lite i mig längtar tills vi ska sitta vid de Goa julbordet. Mys med kära! 

Lördag

Då är det dags för denna jobbelörda' igen. Det kommer bli en bra lördag detta. Mitt humör är på topp och i ef/kväll blir det att ta tåget till Malmö för att möta upp fina vänner för lite middag tillsammans. Mycket trevligt! :)) 

Dagarna rusar förbi i en väldans fart men ni som känner mig så vet ni att jag tycker de är såå skönt. Det ska vara full fart hela tiden. Love it <3 

Nästa vecka har jag jobbat på Frisyrmakarna i ett år. ETT ÅR! Det har verkligen gått så himla fort. Jag hoppas på många år till. Älskar mitt jobb och mina fina hjärtan på jobbet! Vi är ett himla bra team! ;) 

Har dock väldigt mycket tankar i huvudet som jag försöker få bukt med. (Positiva) Men de löser vi så småningom! Man ska följa sina drömmar och mål här i livet! Och jag är på god väg till att göra det. Jag har lyckats pricka av några iaf : )) 

RSS 2.0