The way i are

Måndag-kväll!

Nu har ja ätit och slagit mig ner i soffan, de blir en PN så huvudV. slutar och sedan till Sanna för att se lite på Topmodel & Holywoodfruarna :) Mys dä. Vi skulle ha grillat idag men de blir kanske imorgon eller onsdag, finns de ett intresse? ;)

Vi hörs senare sen ikväll, skall bara hinna med en PW innan ja kommer hem från sanna :) Så vi ses efter de!

Bjuder på en bild från när ja jobbade i fredags natt! :)


PUSS!

Hallå?

Herregud va trött jag är! Att först jobba natt och sedan vända om på dygnet totalt är inte en bra start på en ny vecka kände jag.. Sarah släng dig i duschen nu!!! Ah ja ska snart sticka till jobbet, vi får höras senare.

Ha en bra måndag Kramar

Strax...

Strax, inom kort kommer de komma upp en videoblogg ang hur man avlägsnar sina akrylnaglar :) Jag skall nämligen ta bort mina då dom har suttit i 4 veckors tid nu, men ser faktiskt frächa ut än :)

Som sagt ni får en videoblogg under veckans gång!

GRATTIS TYSKLAND!



Hon var en värdig vinnare, låten blir bara bättre o bättre! :)

Vad tycker ni??

Sexparty!

Idag var vi, ett gäng tjejer bjudna hem till Kitty. Hur skoj och trevligt som helst! Hon hade styrt upp ett sexparty!  Jag och några fler hade aldrig varit på ett sexparty tidigare. Men det var jätte intressant och jätte kul! Man fick reda på mycket olika tips och råd om mycket. Det fick luktas, smörjas, och klämmas en hel del kan jag ju lova er! 

 

Det var mycket olika oljor, glidmedel, massage oljor, värmeoljor. Dom luktade gudomligt vissa utav alla dessa flaskor. 2 fick följa med mig hem, eller ja de kommer senare. Sedan var de en hel del leksaker med vibrationer och så vidare, små som stora. :) Ja ni ser väl på bilden?

Jag tyckte ialla fall att de var en super trevlig kväll, synd bara att jag skulle jobba denna helg. Men de får bli fler gånger, eller hur flickor?

O.P.I Summer flutter

Nu snart kommer den nya serien Summer flutter i O.P.I att kunna köpas ute i affärerna! Grymt fina lack må jag säga, dom håller också mycket bra!

Man blir K-Ä-R!


Har ni sett en sådan söting. Skulle ja ha så mkt pengar som denna sötnos kosta så skulle ja köpa han på en gång! Då skulle ja inte känna mig ensam hemma. ♥

MEH!

Ah men roligt värre! Nu när ja ska lägga in lite bilder från igår, samt på andra grejer! Puhu för detta!!!
*Morr* *Stampar i golvet och sätter armarna i kors!*

KisseKotten♥







Mina underbaringar ♥

The Hills: S 6, ep 4: This is Goodbye.

Ut med språket!!!

Är ni läsare sugna på en tävling kanske?? ;)

Videon från Vr blogawards



Här är videon, äntligen fick ja igång de!
Det är en grymt duktig och trevlig kille som heter Magnus Weideskog. Jag vart helt såld på hans cover på tik tok! Vad tycker ni?!

VR Blogawards 2010 Örebro i bilder!





Min vän LindaBlom som följde med mig. Alltid lika skoj att se den tjejen, Tack ännu en gång för en trevlig dag!



Här var de som fanns i våra goodiebags. Ska bli skoj att testa de olika sakerna. Tack VR!



Videon ja filma på Magnus weideskog får ni senare, de krånglar så.
:)

Jädra krångel!

Fasen vad allt ska krångla! Nu har ja försökt ladda upp en video 4 gånger men ändå blir de fel. Nu ger jag upp. Inlägget med bilder och videon får ni imorgon :)

Nu blir de tv tittande o sedan om några timmar sova:)
Imorgon får ni en hel del bloggande! De vankas natt jobb i helgen och då ni ska ni få se och läsa :)

Godnatt på er nattugglor! :)

Hemma hos mig!

Nu är jag hemma igen efter en jätte trevlig kväll. Det var jätte skoj på Blogawards i Örebro. Kul att se så många bloggare, några man kände igen och de var jätte skoj. Mycket bra rabatt var det i butiken. Mycket trevligt folk. Ja allt var skoj. Dock blev de lite varmt för mig o Linda. så vi fick gå ut några gånger o svalka oss. Bilder och en video kommer i nästa inlägg! :)

Tack Linda för en jätte trevlig eftermiddag/kväll! Jätte kul att se dig igen, var så länge sedan. Måste bli oftare tycker jag! :) En stor kram till dig ialla fall!

Strax så drar vi!

Så nu åker Linda hemmifrån sig i Storfors. Skall möta upp henne vid Maxi och så hämtar vi mammas o pappas bil samtidigt:)

Jag har haft en kanon dag, och den kommer bara bli bättre:) Vädret är kanon o ja på bra humör! Bara hoppas att all den långa kö till Örebro inte finns :P Akta fartdåren Saraah ;) haha!

Nu ska ja fixa de sista. Vi höres senare ikväll då ni får höra de ena o de andra. bilder får ni självklart se också:) !
Puss o kramar!

VR Blogg Awards 2010 på turn'e


Imorgon drar jag och Linda på detta event i Örebro. Det ska bli så himla roligt, ser verkligen fram emot detta!
Jag tar självklart med min kamera så ni missar inget :)
Im exited!!!

De håller i sig!

Än har jag inte gett mig. Vädret var dåligt idag och då faller man tillbaka och intalar sig att man kan hoppa över en dag. Men icke i mitt fall nu är de all in i alla väder! Idag blev de en PW med lite spurter + en liten spring tur sista biten hem. De var skönt!

Ni som inte vet, ja skall börja köra hemma träning. Jag har blivit så anti gym. Så jag kommer göra mkt övningar här hemma blandning med promenader osv. Jag tränade konstant förut. Kunde ja o tog mig tiden så kunde de bli uppåt mot en 5 - 7 gånger i veckan. Sedan slocknade all glöd o jag la av. Vad som berodde på de vet jag inte helt hundra men, inget jag skall ta upp här. Men nu håller min glöd på att ta sig. Jag blir mer och mer inställd på att köra igång! :)

Så nu är jag på G !

PUSS

AMH!

Dehär vart super smarrigt! :)





nu blir ni såååå sugna va? ;) 

My monday!

Det har varit en helt kanon dag. blandade kunder, och blandat väder... Helt ok med andra ord.

Det kommer hända massa roliga saker nu under ett par veckor. De kommer bli sjukt skoj, de pirrar lite i magen när jag tänker på de. Men så taggad!!! ;D iiiih!!

Men nu blir de pajbakande! Mums! ;)

PUSS

Me and Annelie!


Jag och min fina brud Annelie! ♥ ;D

Last night!

Gårkvällen var kanon! Mkt dricka, godmat, roligt folk, och skönt väder. Kan ju inte bli bättre! ;) Jag tog inte sådär jätte mkt bilder, men nått kort skall ni ändå få se senare sen.  Grattis Hanna ännu en gång, och ja hoppas du hade de skoj! :)

De blev statt igår. Helt okej, men de var V-A-R-M-T!!! Träffade jätte mkt folk som ja inte har sett på jätte länge sedan, hur skoj som helst! :)

Efter statt blev de såklart Viking och pizza:P haha Varför är de så gott när man ska gå hem för?? haha AHM! Ja o Annelie och virre gick hemmåt till mig, dom väntade så snällt på skjuts hem till dom :) Snällt. Ja somnade på stutts. Vaknade med en förbaskad huvudvärk kan ja lova. HUA! Men en ipren o sedan sova igen så :P hehe

De har märkts väldigt väl här på bloggen att ja inte har varit sådär jätte aktiv, läsarna minskar. Men nu är jag på G igen :)

Nu skall ja dock softa en stund till, sedan dusch o sedan bakis mat med kära Fanny! :) Härliga söndag.

Puss o kram!

outfitt!

Här kommer två ganska dåliga bilder, men men :)

Se u bitches! PYSS!

 

Party all night long!

Förlåt för en dålig uppdatering. Får bli bättring på de!

Ikväll så är de klackarna i taket som gäller. Här sitter ja på min balkong lyssnar på härligt party/sommar musik och dricker mojito. De här är sommar de! Jag älskart, de kan inte bli bättre nu! :) Ikväll skall jag och annelie till Hanna som fyller 23år. GRATTIS!! Så nu åker de sista fixet på och sedan skall ja gå över till mormor för att få min taxi till hanna :) Kameran åker självklart med, så biler med smått o gott på får ni se imorgon! :)

Slänger in en snabb outfits bild innan ja går! ;D PUSS!!!

Kotten! ♥


1 dag gammal liten kottis. ♥

Ett år sedan!



Idag är de ett år sedan du var tvungen att lämna oss.
Har suttit och tittat på en massa bilder och ett videoklipp på dig. Jag sitter och gråter som ett litet barn. Jag önskar du var med oss än idag. Denna dag kommer alltid vara jobbig. Du var väldigt speciell, men fasen den snällaste hunden som fans. De kommer aldrig finnas någon som kan ersätta dig. Hade jag varit ledsen då du funnits vid liv, så vet ja garanterat vem som hade hoppat upp i mitt knä och gett mig en kram. Saknar dina kramisar, ditt huvud vilandes på min axel. De är så jobbigt. Fruktansvärt jobbigt. Det är inte bara jag alexandra lizette mamma och pappa som saknar dig, de gör även iris. Hon blev så konstig när du somnade in. Vi vill att du ska komma tillbaka. Men de vet vi att de går inte. Du finns där med oss, alltid.


Vi saknar dig, älskar dig♥

Ett veterinär besök!

Idag fick min kisse åka till Veterinären :( Usch ja hatar den platsen.. Hoppas hon blir bra! ♥

Huvudvärk..

Hua, vaknade med huvudvärk.. Inge skoj alls. Men idag är de näst sista dagen innan de är helg! Ja längtar ännu mer:)

Ikväll blir de tjej mys, de har ja längtat! Bilder får ni säkert ikväll. Nu blir de att fixa det sista innan jobbet:)
Puss o kram till er!

Tess´s naglar

Här är dagens naglar på Tess :) Idag kunde vi lösa upp hennes naglar och lägga på hennes naturliga naglar :) Jag testade att göra en liten anorlunda design på hennes ena nagel:P De blev fränt! De blev inte några jätte bra bilder idag, jag är inte kompis med min kamera.



Mina underbara! ♥


Här är ja o den lille kotten! Så himla gosig att snosa på. Ja älskar små kissebebisar! ♥
Ja kom hem idag efter mitt prov och efter ja hämtade syrran, ja somnade bredvid kotten och Iris. De va hur mysigt som helst. Dom är så himla mysiga. Älskar min Iris! ♥

Nagelteknolog!

Nu har jag precis kommit hem från min examensdag hos marielle. Jag tyckte de gick jätte bra! Så nu är jag färdig utbildad, och de känns jätte jätte skönt!



Här är mina fina diplom, som skall få sig en snygg ram och upp på väggen på salongen! Åh så kul!
Vill tacka Jossan som var min modell, de gick skitbra, och hon kunde inte ha varit till bättre hjälp. Här är hennes naglar :)







Kärlek ♥

Här har vi den lille kämpen som kom igår kväll. Han/hon kämpade jätte mkt för att hållas vid liv. Han/Hon var den ända av 4st som klarade sig. Nu är de bara att ge massa kärlek och mys till både Iris(mamman) och denn här lille krabaten :) Hur underbart sött är de inte med kattungar? :) ♥

Man vill bara hjälpa till!

Min kisse miss, Iris håller på att föda sina små kissebebisar. 2 är ute och en var levande utav dem, men de finns fler inne i magen som fortfarande inte är ute. :) Man vill bara hjälpa till att trycka ut dem. Så jobbigt att se henne sådär helt borta. Imorgon får ja åka hem och snosa på dem. Bilder kommer upp imorgon på den eller dem:)

Vi hörs imorgon, PUSS!♥

Håller tummarna!!!



Måndag 17 Maj!

Idag är de en ny vecka. Igår fick jag lite panik och vart stressad inför denna måndag. Det är imorgon jag gör mitt examens prov som Nagelteknolog. Men idag fick jag en bra känsla i magen. Nu är det bara att sätta tiden på Jossans händer imorgon, men de kommer gå bra :) Har en tjej idag som jag skall göra på i eftermiddag.

Så nu skall jag läsa igenom antekningarna och pärmen ett par gånger. Ni håller väl tummarna för mig?  ;) PUSS!

Man blir rädd..

Jag sitter och kollar på Efterlyst. De har hänt en massa mord på sista tiden. De är unga som har blivit mördade, och mördarna är också unga. Man blir ju rädd för att ens våga gå utanför sin egen ytterdörr...

Man blir både arg och rädd utav detta program. Men de är så himla intressant så man kan ju inte sluta titta.

Vad tycker ni om detta program?

Tävling hos Linda Blom!

Var med och tävla om en utav dessa två skönheter hos Linda Blom! 



Tävlingen avslutas den 30Maj! Skynda in och motivera varför just du skall villa en utav dessa två beundrande klockorna :) 

Jag hoppas jag kan har turen på min sida denna gång;)

PUSS!♥

Söndag söndag söndag..

Idag har ja inte sovot något bra alls, vilken resulterade denna fruktansvärda huvudvärk med stundtals illamåender. Idag blir de att plugga, kanske åka förbi en godisaffär o köpa lite gott och bara mysa i soffan.

Idag, snart åker Johan hem igen, och vi ses om ett par veckor o då är han hemma ett bra tag :) De ska bli så härligt, då är de bara sommar värmen som fattas! :)

Ikväll tänkte ja ge er några tipps och i veckan kommer de nog upp en till Videoblogg, denna gång handlar de om naglar! Ni får gärna ge lite tips om vad ni vill se, saker ni vill lära er:) Bara att skriva en komentar! :)

Nu skall ja återgå till soffan och pärmen! PUSS!♥

På plats :)

Ännu en kväll/natt på jobbet :) De är jätte lugnt och de är super bra! Då hinner jag få plugga många timmar :)
Denna lördag har jag och johan varit hos hans mamma o pappa på käk. Dom lagar så himla god mat jämnt! mums! Annars har jag pluggat och suttit i solen en liten stund, menherregud vad de brände! Hoppas de blir fler sådana här dagar:D

Nu skall ja öppna böckerna och läsa lite! Vi höres senare! PUSS!

Fruktansvärt ont!!!

Ja kände på mig att ja skulle få ett anfall idag. De kliade på båda ögonlocken o under ena foten, men de kom i magen istället! De är en fruktansvärd värk, plus att magen har svullnat upp så de ser ut som ja är gravid! AJ!

:(

Bloggvärlden är död...

.. ja just nu känns den helt död. Ingen utav de bloggar som jag följer har uppdaterat på timmar! Hua, va tråkigt ja har här. Jag väntar på min sista gäst som skall komma från nattklubben Wicktoria. Sedan har jag ett par lugna timmar att plugga mig igenom. Denna jobb helg är verkligen pluggtime som gäller. Imorgon får jag höra hur det gick för Emilia :) *Håller tummarna* 

Annars så kom älsklingen hem denna helg igen! Åhh så skönt de är att ha han hemma igen :) Ja önska de var föralltid bara, men de är ju bara en dröm.. Men de blir en massa mys iaf nu när han kom hem, visst han och jag för den delen har en massa att plugga på. Längtar redan hem till honom:) ♥

Nu blir de plugg, denna natt skall jag försöka hinna med hälften, hinner ja med mer så är de kanon!! :) Skriver ja inget mer idag så höres vi imorgon:) Puss & Kram på er!!

Så ska de låta!

Sitter hos mamma o pappa, tittar just på så ska de låta. Alltså vad äre för människor dom har tagit med? Visst ja ska kanske inte säga något, MEN snälla tagga ner en liten bit va?

Någon som håller med mig??

Videoblogg1

Här får ni min första videoblogg, inte den bästa men någonstans ska man väl börja:) haha 

Videoblogg?

Nu har jag spelat in min första videoblogg. vet inte om ja ska våga lägga upp den här:P haha att filma sig själv är nogot ja har väldigt svårt för:P haha så vad tycker ni, ska ja lägga upp den eller inte? ;)

Puss

Vad ska man säga?

Jag kollade nyss på Bella & Tyra Show. OMG, vissa stunder eller ja ganska många stunder satt jag bara gapandes. Nu får ni ursäkta mitt ordval i detta inlägg. Men hur i helvete kommer någon ta denna människa seriös? Vad är de för jävla spel hon kör? Tror hon att hon kommer bli uppskattad för den riktiga Alexandra? No repect for you bitch! Hon pratar ju emot sig själv vissa stunder så de är sjukt. Ja säger då ditt jävla kinderägg! Växupp!! Hur orkar man tracka ner människor så som hon gör, hon är PINSAM! Allt hon säger i den videon som dom visade i showen, What lixom?

Ääääh! lägg ner de du håller på med!

Så nu räcker de. Nu har jag slösat ett helt inlägg för den människan, som hon inte ens var värd!

My friday!

Japps, fredag igen och de är min jobb helg. Känns som att de jämnt är min jobb helg. Hoppas helgen blir lugn så jag kan plugga hårt till provet på tisdag. :) Jag håller tummarna för Emilia, de kommer gå super bra!

Annars denna fredag skall jag nog inte göra något speciellt, åka hem till mamma o pappa på mat. Så måste jag hämta bilen vid salongen också, om ja ska ha något att åka till jobbet i. Vädret suger ju så jädra hårt här hemma så de är ju inte klokt. Vart är våren/sommaren? Det är 14 Maj för tusan! =/

Men nu blir de en dusch och fräscha till mig lite! Hur ser eran Fredag ut??

Pussar♥

Grow'in up!

Ikväll har det varit lite kännsligt men med blandade kännslor. Nu känns det bra. Jag kommer skita i vad folk säger nu, jag orkar bara inte bete mig som 14 längre och skita i människor hit och dit. Inte prata med den eller den. Jag skiter i de som har hänt, de är i ett kapitel bakom mig. Nu är det som det är, de som har hänt har ju hänt. Det är inget som man direkt glömmer de vet vi alla. Men man är faktiskt vuxen nu och måste bete sig som en också.

Det jag menar i detta är, de några få vänner som vet vad jag pratar om, att jag och den tjejkompisen jag var som tajtast med bråkade och de slutade med att vi inte var kompisar längre. Men vi har pratat ut nu och de känns bra. Vi har sagt de vi vill och förklarat på en nivå som båda kände att de var bra. Vi vet vart vi står och de är bra. De är väl klart att vi vet vad som har hänt i de förflutna och de kan vi inte glöma, iaf inte jag. Men att älta fram och tebaka tjänar ingenting till. Men vi bor som sagt i samma stad, vi har en del gemensama vänner, så att undvika varandra till 100% är svårt. Att ha bråkat så svårt som vi har gjort är inte lätt, men att förlora en bästa vän som man har haft i nästan 2 års tid, och varit vänner innan istort sett hela livet men inte så tajta som under de senaste åren är så svårt. Så de är klart att man har saknat den vännen man en gång hade. De kan ingen neka till att om du skulle ha varit i den sittuationen jag ver i skulle göra heller. Men att kunna prata igenom allt som hände på en vuxen nivå och inte hålla på och hettsa upp sig utan att lyssna på vad man har att säga och sedan diskutera är väldigt bra. Så it is what it is now!  

Jag har vänner, speciellt en som har funnits där för mig igenom detta och de är jag såå enormt glad över, Fanny du betyder sjukt mkt för mig! ♥

Grattis mej !


Jag fick ett E-vykort utav min pappa. Va snäll han är :) Tack papis!

Japp idag är de jag som har namnsdag, Sarah Linnéa Eriksson, så de så ;)

Kampen mot prostatacanser!

Robert och Gert var och gästade våran badhus här istan, och skulle spela in till något program om prostatacanser. Så dom hoppade och samlade in pengar till fonden! Oj så mkt pengar dom fick in. Härligt att se. Dom hoppade och hade Ulrika Knape Lindberg som tränare. Haha många skratt vart det, men dom var jätte duktiga! Härliga gubbar de där!

Här kommer en bild på Robert jag Madde och Gert! :)


GRATTIS FANNY!!!

Grattis på din 22års dag! Ja må ho leva ja må ho leva, and so on.. Hurra hurra hurra!!!! ♥


Många stora varma grattis kramar från mig till dig!

Min egna myskväll!

Idag kom de aldrig några tjejer hem till mig på myskväll. Tråkigt! Men men, jag tände ljus, skar upp färsk annanas, och tog fram en iskall cola:) Så de blev mys för mig själv. De hade självklart kommit ut nya avsnitt utav The hills och The city :) Jag är helt såld på dessa serier! Någon mer än jag som är det?

Ikväll har jag pluggat en hel del, och tror att när jag ser frågorna så kommer jag nog fixa de, men är lite mer nervös för de muntliga och det praktiska provet! Jag ska fixa detta, Jossan du måste puscha mig på provdagen! Nu sätter vi detta! ;) För nu vill ja ha upp mitt diplom på väggen bredvid mitt gesällbrev! Så fint de kommer bli! Jag skall fixa en supersnygg ram till det också, good damn im good! Eller hur? haha ibland så! :P

Just nu går mina minuter sååå sakta. Ja önska klockan var typ 02 eller nått. Men icke den skall allt sega fram tills ja ska lägga mig. Imorgon skall jag ner till badhuset en sväng. Det stod något om at de skulle vara något där nere om att Ulrika Knape skall träna några Tv, och radio personer. De ska bli kul. Självklart kommer det bilder på det.

Sedan har jag fått en fråga om att visa hur jag bor :) Så det skall ni få se i helgen. Jag skall bara städa upp lite här hemma, de är dammigt efter dom bytte våran dörr. Så hallen är tom på grejer, och allt står här inne i tv-rummet. Inte så mysigt kanske. Men lägenheten lyftes lite grann när vi fick våran nya dörr. Hallen blev lite större kändes det som. Så de skall ni allt få se :)

  

Ge mig sommar och sol nu! ♥

Kristins Naglar!

Imorse fick jag göra Kristins naglar. Kul att träffa den tjejen, det var ett tag sedan. Hon valde de klassiska, de vita tipparna. Men de va bara bra, då fick ja öva att göra de inför provet. Här är hennes fina händer :)

The Hills: S 6, Ep 3: The Elephant In The Room.

The Hills - MTV Shows

Onsdag

Idag har jag fullt upp på jobbet, på morgonen har jag naglar som jag skall fixa på en tjej :) Mycket skoj! bilder kommer sen ja lovar;)

Sedan efter lunch har jag fullproppat med kunder, åh då kommer denna Onsdag gå jätte fort! Sedan Blir de hem och plugga hela kvällen och natten, de är dags att vända om på dygnet. Då kommer ni få många inlägg!

Vi kanske ska ha en fråge stund? Va tror ni?

KRAM♥

Annas läckra naglar :)

Idag gjorde jag Anna snygg. Guud båda två bara älskar denna blåa färg. Hur snygg är den inte? Anna var en bra kund som satt still o var avslappnad, känns bra inför de sista proven som jag skall snart göra :) Här får ni lite bilder!





Försvinn!

Snälla, hur många gånger skall jag be till Gud att detta elände ska försvinna. :( När de är och kommer inombords blir jag lite rädd.. Dock har ja haft denna typ av kännsla ett X-antal gånger innan så jag vet att de inte är någon fara. Men de gör mig ledsen, att veta att man är 22 år och har en sjukdom som inte går att bota :( Man förstår nog inte hur de känns om man inte har de. Ni får tycka ja är töntig, eller som ältar detta men vad gör väl de? Detta är min blogg, och jag bestämmer vad jag skall skriva. Inte ni.

När jag får ett anfall tänker jag, varför skall detta just ha kommit till mig.. Var någonstans kommer de här näst.. Varför, varför, varför? :(

Måndags kvällen

Nu har jag kommit hem efter jobber och så är magen mätt o belåten. Fick en lapp på hallgolvet när ja klev innanför dörren. Dom byter våran dörr imorgon. Funderar på att åka till mamma o pappa och sova. Men jag får se lite.

Ja behöver plugga men har absolut ingen lust till de :( hua blä!! Men de måste ja göra om de ska sitta något om utbildningen.

Senare blir de Svenska hollywood fruar! Då är jag bänkad, någon som vill titta förbi mig så får gärna göra de :)

PUSS!

Måndag den 10 maj...

Idag är de en ny vecka, denna vecka är de plugg som gäller för min del. Det är 8 dagar kvar tills ja ska lägga av mina prov. Spännande! :)

Idag står de en hel del jobb på schemat. Jag tror även de är mycket inbokningar resten utav veckan också. De är hur kul som helst! :)

Jag har funderar över de här med en Iphone. De blir så rörigt tycker jag när man skall försöka hitta ett bra erbjudande. Men Ja får nog tänka en o en annan gång innan ja bestämmer mig :)

Nu sitter jag här i soffan och tittar på Vakna med the voice. Dom snackar om att de skall bli "Ryss" värme i helgen som kommer. De är väl typiskt när jag har en jobb helg. Suck!! :) men men. De får nog bli att jag sover hemma i helgen. Dom håller på med att byta dörrarna här i lägenheten och ja klarar bara inte av att höra dessa borrljud o vette tusan vad de är. Blä!

Nej nu skall ja fixa till mig och sedan knalla ner till jobbet :) Vad gör ni en sådan här måndag?



Jag vill tillbaka till värmen, allt sol och bad. Jag saknar denna resa!! ♥

My new fingernails !

Här har ni resultatet från mina naglar, jag gjorde ena handen i fredags kväll o gjorde halva andra handen igår o så nu gjorde ja klart resten nu ikväll. Jag vet inte om jag är direkt kompis med min nya färg, pastell orange. Men ja tyckte att de vart lite vår och sommar fräscht! Detta är på ena handen, den andra ser exakt likadan ut :)

Vad tycker du?



Söndag.

Denna helg har ja inte brytt mig sådär jätte mkt om bloggen. Men de har ju en orsak, älsklingen kom ju hem. Men ikväll skall ja göra klart mina naglar, de har ja ju inte hunnit. Så de får ni se i bilder senare :)

Just nu är Johan iväg o provkör en bil o byter däck på bilen. Medans ja sitter här i sängen o bara är:) De är också skönt må ja säga. Sitter även o pratar lite med Fanny på Msn. Åh vad ja älskar henne, hon e den bästa! :) Saknar dig! ♥

Vi höres lite senare sen :) Puss o krams

Lördag.

Dagen började inte bra kan ja säga! Blä för denna sjukdom, den bara förstör allt! Men men, it is what it is.

Igår ialla fall, kom min underbaraste älskling hem! :)♥ Jag som har längtat så efter honom!! De var myspys!

Jag fixade naglarna igår på mig själv. Dock gjorde jag bara ena handen, orkade inte den andra, de får bli i kväll tror ja :P hehe

Men nu skall ja fixa o dola lite här, kanske knalla ner till Maxi o handla lite. Vi höres senare sen. PussoKram!

Fredag fredag fredag!

What to do liksom?  Jag skulle mer än allt på hela jorden vilja åka till Älsklingen i Jönköping. Men jag måste jobba idag till klockan 18 och då går de ingen buss. Väldigt synd måste ja säga! Kollade även tog. Men de var så dyrt så de blidde de heller inte. Ja önskade att ja hade en egen bil :( Saknar dig så älskade Johan! ♥ De är 4 veckor sedan vi sågs sist, 1 månad. Gud så lång tid. Tråkigt!!

Nu skall ja till jobbet och ikväll vet jag inte riktigt va de blir, kanske göra om mina naglar? :) Är så sugen på att testa en ny färg som jag har fått hem :) En Pastell orange. Så snygg så!

Vad gör ni denna fredag? :)
PUSS!


Ge mig sommar och sol nu!

Camillas fina naglar!

Idag gjorde jag en till nagel kund. Så himla roligt när de börjar komma in mer o mer jobb med just naglar.

Denna kund va jätte trevlig och de gick jätte bra att jobba med henne! Trotts att ja va tvungen att springa fram och tillbaka på toan för att snya näsan:P Men de gick bra! Här är hennes naglar.

3 nagel tjejer!

I Onsdags (igår) hade jag 3 stycken nagel tjejer hos mig. De var super skoj! Allt gick jätte bra och alla blev nöjda med slutresultatet :) Här kommer en bild på dessa tre tjejer!

Första kunden ja hade var Stina, hon ville köra på de klassiska, vitt. Men ja tror hon var lite sugen på att ta en annan färg först men de blev de vita.

Elvira stod näst på tur. Hon hade dom lortaste naglarna ja har gjort på. och de gick jätte bra. Hennes gjorde ja inte alls långa. För att hon inte skulle tycka de blev för jobbigt. De blev jätte fint!

Dagens sista kund denna dag var Amanda som också ville ha vitt! :) Men alla tre vart jätte bra! Hoppas ni gillar era nya naglar! :)

Onsdagen

Tyvärr får ni inga inlägg om naglarna idag, jag har feber och min näsa rinner som aldrig förr. Nu ska ja sova, dags för mer jobb tomorrow, ja ber till gud att han tar bort min förkylning!! :)

Godnatt puss o kram!

Onsdag and hard work work!!

Ja jag kan ju inte mer än skylla mig själv när jag har kört ihop de så som ja har gjort idag :P haha men de ska bli skoj! Och nu är de tiden som skall sättas på var enda en! Jag får äta ifarten under dagen.

Bilder på dagens work kommer ni självklart att få se ikväll eller imorgon :) PUSS!

I miss you ♥

En mysig..

.. tisdags kväll för mig själv. Ja bjöd hem Annelie på käk ikväll men icke, hon kunde tyvärr inte ikväll. 

Så jag skar upp lite färsk annanas, tog fram lite mariekex och lite päron dryck. Sedan slank de ner en kopp vanilje-tee :) Mums som Maria Montezami hade sagt det! Haha!!

Sedan har ja fått lite knasigt med en slutprovs modell. Jag hade helst vela göra på en som ja gjort på innan som jag vart jätte nöjd med. Men jag kanske får ta en annan. :( Vi får väl se hur de går imorgon någon utav dessa tjejer kanske kan ställa upp :)

Nu skall ja sätta mig och läsa lite.
PUSS!

Tisdag!

Min sista lediga dag denna vecka. Känns skönt men ändå inte. Jag har mycket att plugga, men ser fram emot morgon dagens arbete. 3 st nagel tjejer inbokade! :) så skojsigt, och självklart kommer de komma upp bilder här i bloggen under kvällen imorgon! :)

Denna dag ser ut som så att nu ska ja hoppa in i duschen, göra mig klar för att besöka Marielle och prata om slut prov osv. Sedan åker ja raka spåret hem, äter och sätter mig med pluggandet igen. Jag skulle upp i bra tid imorse men de blidde naturligtvis inte så. Jag var uppe till halv 3 i natt. satt med plugget och sedan pratade ja med en tjej ang baluppsättning och naglar. Jaja så går de, de va trevligt och tiden bara sprang iväg! haha Ikväll skall ja försöka gå ut och gå om jag hinner, skall skriva ett par sidor. Så vi får se vad klockan blir efter det :)

Vad gör ni idag? :)
PUSS!

Nu var datumet satt!

Nu har jag nästan nyss pratat med min kursledare sm jag har i naglar. Nu har vi satt datum för mina slutprov. Nu är jag taggad till hundra att fixa detta. Idag och imorgon och hela veckan för den delen blir de plugga. :) Jag ser fram emot detta! Att sätta upp mitt diplom på väggen. Åh!

En fråga från en läsare



Sv: Jag har själv använt mig utav dessa gelekit som man kan köpa till exempel på Hm. Detta var då innan jag började med Akryl. De du nämner ang tippar, så om jag fattar dig rätt så der det ut såhär när du har färst dina tippar...



Det du ska göra efter du har fäst på dessa tippar är att fila tippens kant som är på nagelplattan så den blir transparant. Men i detta moment så ska man vara jätte försiktig så man inte filar på sin egna naturliga nagel. Då blir den jätte tunn. Så var jätte försiktigt!!



När du har filat kanten så skall de se ut såhär. Det syns nu ingen kan och de ser naturligt och snyggt ut :) De bildas ganska mycket damm när man filar så mkt, de skall du självklart borsta bort med en borste. Peta aldrig med dina egna fingrar på dessa tippar då det kan bli lite fett och materialet kan fästa sämre.

Hoppas ja har förklarat så du förstår.

Att föreslå kunden olika produkter

Man ska alltid föreslå kunden att köpa produkter, för att dina konst gjorda naglar skall vara fräscha och hålla längre.

Dessa följande produkter kan man rekomendera:
- En flaska nagellacksremover, utan aceton. Aceton skadar konstgjorda naglar och kan till och med lösa upp dem.
- Ett grund lack eller 'ridge filler', för att undvika missfärgning av nageln.
- En fil, ett lim och Nail Antiseptic för att kunna underhålla naglarna själv varje vecka.
- En nagelolja.


Dessa är jätte bra att ha hemma, eller nära till hands ifall de skulle vara kris. Han man frågor ang. hur man skall fila kanter och så vidare kan din nagelteknolog visa dig.


(Bilden är lånad från magnetics hemsida)

Hard work work

På min plats igen. De är långtråkigt detta. Men de är ju en sak som måste göras de med. Men idag var de skönt att jag inte började 1 timma tidigare, de blir så himla långt pass fast de bara är en timma extra.

Nu skall ja sätta mig med mitt plugg, måste plöja igenom en del om ja skall lyckas hinna göra provet nu i maj! :) Pusch mig gärna!!!!! :)

Vad gör ni denna valborg?:)

1 Maj 2010

Idag är det första Maj. Vad skall man hitta på denna lördag tro? Ja förutom att jag skall jobba i natt. Ja löser på Facebook att alla är så bakis som bara den. Då tänker jag fasen va gött att ja inte var ute igår haha Ne men ja hade hellre varit ledig än att jobba en valborg. Men har man ett jobb måste man ju sköta de med :)

Work work work

Ja jag har nu inte sådär jätte många timmar kvar på mitt jobb, bara typ 3 timmar. Jag bara längtar ihjäl mig tills ja får komma hem och sova, jag ska verkligen försöka sova såå länge jag bara kan. Hoppas syrran sover minst lika länge som mig! Efter vi har vaknat blir de frulle ihop, sedan blir de chill tills vi skall käka på kvällningen. Då har jag planerat att göra en kyckling gryta med band-pasta. De kmr bli suveränt!  :)

Haha jag fick ett roligt samtal från någon konstig kvinna/dam. Haha hon mumlade något om att ni inte ska läga er i, i (hennes) mitt liv och så vidare. Ja asså till den hon pratade med, hon hade nog ringt upp mig utav misstag. haha men de var roligt att lyssna.

Nu blir de att plugga lite till och sedan om någon timma börja förbereda frukosten :)
RSS 2.0