The last one!



Yes this will be the last one. Jag är grymt taggad på att bli märkt om 2 veckor tillsammans med andra brudar. Först var ja osäker på om ja skulle ha fler tatueringar. Men denna text betyder så mkt för mig så detta blir den sista jag gör.  Det kommer göra ont men fasen så bra de kommer bli ;) jeppjepp!

Dress

Vilka fina klänningar jag hittade nu på Nelly.
Kanske är någon passande till Bröllopet som jag ska på i sommar :)
Vilken tycker ni är finast? :)

Torsdag 29 mars

Idag är det äntligen torsdag och snart helg. Denna vecka har varit fasligt lång. Inte så konstigt då jag hade onsdag i 3 dagar. haha! Men det kommer väl bara svischa till så är det måndag och ny vecka..

Idag var jag på konferensen själv på dagtid. Det kändes faktiskt rätt bra idag. Och jag hoppas jag hade skött mig bra. Det tar väl ett par gånger innan man kommer in i alla rutiner och så. Man är ju inget proffs på en gång. :) Det känns som att jag har jobbat konstant i en månad nu och jag hoppas de ger lite extra i lönekuvertet som kommer nästa månad. :)

I helgen blir det fest så det heter duga! Haha åh vad de ska bli skoj, vi ska fira min fina Sanna och hennes goa syster. Dom har fyllt år så det ska ju såklart firas ordetligt tycker jag :) Det blir nog superskoj!
Idag körde jag pump tänkte jag skriva och som jag gjorde. Men jag menade combat. Det var ett roligt och ett grymt gäng som körde idag. Ibland blir man extra peppad och det blev jag! KUL! Så nu kanske jag har fått tillbaka gnistan igen? Man kan ju alltid hoppas på det ialla fall. Det tråkiga är om jag jobbar kväll för då kan jag inte gå på pass som jag vill och brukar gå på. Men men de får väl gå ändå. Vad ska ja göra? :) 

Nä nu ska jag göra ett ryck här hemma. För imorgon är det freeeeedag! Åh härliga fredag!♥

Naglar: Lila glitter

Nu har jag en mycket fin lila färg på mina naglar. Det vart lite mer vårigt och sommrigt än den svarta/coppriga färgen :) Vad tycker ni??

Mycket..

Det finns så otroligt mycket vilja här i livet. Mycket glädje och mycket sorg. Det finns så mycket steg man kan välja att ta. Antingen framåt eller bakåt det bestämmer man själv. Jag har klivit framåt och jag själv har tjänat så enormt på det. Jag har lämnat mycket bakom mig, både sådant som är på gott och ont.

Det gäller att hitta dom små sakerna som ger glädje i vardagen. Men det är tillåtet att ha en dag då allt bara är grått. Jag vet vad jag ska göra när de börjar bli grått för mig. När inget går som jag vill. Man måste hitta det som passar sig själv. Lyssna på dig själv, på din kropp! Låt det inte gå för långt. Ha vänner omkring dig som ger glädje, sådana som är positiva och sprider kärlek.

Jag har hittat en väldigt fin och underbar vän här. En vän som ger mig energi och kärlek. Henne kan jag bara titta på så skrattar jag. Hon är min bästa vän! Denna sommar kommer bli väldig speciell. På ett positivt sätt! :) jag längtar så mkt fast ändå inte. Hon kommer att åka från Sverige i 4månader. Vilket kommer bli tomt för mig men en otrolig bra upplevelse för henne. Jag stöttar henne till tusen, kunde jag så skulle jag åka med och ge henne en spark i röva varje dag och säga att hon är bäst! Jag ser upp till henne! Hon är grym! :D

Snart kommer min kära syster och Veronica ner till mig. Det kommer bli så otroligt mysigt!:) Det ser jag verkligen fram emot! :) vi ska bara umgås och ta det lungt. Vi har också bokat tatuerings tid samma dag som dom kommer. Så då tror jag att det blir en för mig. Jag har under en längre period nu fastnat för en text som betyder väldigt mkt för mig. Saker som har hänt och kommer att hända. Jag tittar alltid på den och tänker att jag är stark och kommet kunna ta mig ur detta utan några problem. Det kommer bli min sista tatuering jag gör. Sedan får det räcka!:) Ska även få bli lite fin i håret utav syrran. Slingor och en klippning är behövligt! Synd att hon inte kom denna helg;p men det dröjer inte länge! Tiden går ju så fort! :)

Mkt text idag. Men har inte haft tid och lust att blogga eller göra något på ett par dagar. Jag har jobb ångest, jag har tränings torka, jag har ingen lust med något just nu. Blä. Skulle vilja åka och resa ett tag. Typ i sissodär en månad eller längre. Men vart är alla pengar som man måste ha? Känns så meningslöst... Men vad ska jag göra? :/

Vill också säga ett stort stort Grattis till min underbara mamma som fyller år. Känns tomt att inte vara hemma på hennes födelsedag. Men så är det. Jag får krama lite extra på henne när jag kommer hem i juni!:) Sanna fyllde igår och idag är set hennes systers tur:) även Jennie och Veronica fyller idag också. Grattis flickor!!:) <3

Nu blir det att ta en dusch och fixa sig inför dagen. :) jobbar 16-21 idag och innan ska jag hinna med en pw med Jonna hade vi tänkt:)

Puss och kram

Så himla mycket!

Att de ska finnas så otroligt mycket man vill göra här i livet. Och de som ska styra det är ju den förbaskade ekonomin. så typiskt. Jag har en massa saker jag skulle vilja göra innan jag dör. åååh vad ja vill men sitter lixom lite fast. grrr.

Ett break, solen!

Jag har tagit ett break från all träning denna vecka. Delvis för att jag inte har kunnat komma iväg till gymmet. Har haft Johans mamma här på besök och umgåtts med henne, vilket har varit så himla mysigt. Vi har shoppat och bara tagit det lungt ihop. Sedan har jag jobbat mycket kväll så dom passen jag vill och brukar köra har inte gått så sent. Tråkigt. Men den vardagliga motionen har jag ju hållt i. Promenader och cyklat till och från jobbet. Shopping rundor på stan och på köpcentret ett par timmar ;) Så jag har inte suttit och latat mig helt. haha

Idag har det varit en helt okej dag. Huvudvärken som satt i hela gårdagen och när jag vaknade gav sig efter lunch. Efter jobbet blev det en fika nere vid magasinerna med älsklingen. Det blev en baguette och en cola i solen. Det var som en underbar sommardag. Låt detta väder fortsätta ♥

tisdag..

Idag är det jobb som står på schemat. Men nu innan blir det att plocka och städa lite. För vi får besök imorgon så ikväll blir det att fixa iordning lite :)
Jag har nyss fått i mig lite frukost och varm choklad. Det var gott :) Så nu blir det att slänga sig i duschen och fixa till sig lite. :) som ja skrev i förra inlägget så blir det att avboka alla pass fram till typ lördag/söndag. Så får det vara..
Yes nä nu blir det att rusa iväg. Önskar er alla en jätte trevlig dag. Kram

Orkar bara inte..

Näääää!!! Jag hade bokat pump pass för ett par dagar sedan som skulle vara i dag vid 17.15... Och imorse så fick jag ett sms att jag blev med på passet. ingen lyckligare än jag... Men vad får Fröken Eriksson då reda på? Jo att hon slutar 19.00 idag. Hopp då var det bara att avboka passet. Sååå typiskt.. Så jävla tråkigt! Jag som var så pepp. Det förstörde hela min tränings dag. och resterande dagar i veckan också. Jag kommer gå typ kväll hela veckan. Känns inte alls kul om jag ser på tränings fronten. har ingen motivation alls nu känner jag. BLÄ! HUA!!
Nä jag orkar bara inte tänka träning just nu!

Night out!

Jag och Sanna tog en spontan utekväll igår. Och det är nog de bästa. Att ta en spontan utekväll som vi gjorde. Vi gick till Karlsson och hade så jädra skoj, länge sedan jag skratta och dansade så mycket. HAHA! Innan vi gick till Karlsson så tog vi ett glas vin på pipes och det var också väldigt trevligt! :) Detta får vi göra fler gånger tycker jag!


Tack vännen för en himla bra kväll!
Nästa gång när vi har dansat klart så blir det fylle käk innan hemgång ;)

Musik!

Åh vad jag älskar musik. Jag skulle kunna köpa ett jävla bra ljud grejs och spela så högt så jag blir döv! Jag kan inte leva utan denna härliga musik. ♥



Jag har dvs en jätte bra dag. Mitt humör är på topp! :) LOVE!

Va tiden rusar iväg

Ja... Oj så var det redan fredag och helg. Herregud va tiden springer iväg. Men det är väl så det ska vara. Tycker jag ialla fall :D

Denna vecka har hittills varit jätte bra. Träningen har funkat jätte bra trotts mina icke motiverade inbokade pass. Jag har kört på så hårt jag har kunnat. Jag har ökat med mängder på pumpen vilket kändes helt underbart idag. Jag hde bättre kontakt idag med benen idag än förra passet jag körde. Dock så var det jobbigare att köra idag än sist. Konstigt det där. Men allt sitter i sitt huvud. Det blev en liten ökning idag på axlar och biceps. Jag fick köra hårt iom att det var sista gången vi körde BP nr 80. För på måndag blir det en ny release. Det ska bli jätte roligt. Hoppas jag bara kanköra på måndag. står som andra reserv. Och vet inte hur länge jag kommer vara på jobbet. Så vi får se helt enkelt :)

På jobbet har det varit super skoj. Jag tror jag har snappat upp det mesta för att klara mig själv. Nu ska man bara få in lite rutiner och sitt egna upplägg inför kommande dagar. Men jag tror det ska gå bra. Om en vecka kommer jag ha mitt första konferens pass helt själv. Lite nervigt men jag ska nog klara det. Jag går in med den inställningen ialla fall :) Jag har ett par dagar kvar att gå bredvid Tina så det känns ändå skönt. Hon är så snäll och rolig. Det var länge sedan jag skratta så mycket som jag gjorde idag på jobbet. Vi eller jag hade ialla fall så himla roligt. Och tiden bara springer i väg på jobbet nu mera. Förr så kunde jag kolla på klockan och sucka en sissodär 1000gånger och önska klockan hade gått lite fortare. Men här hinner man aldrig känna så :) Tack för allt!

Nu ikväll har jag bara tagit det lungt. Ätit gott har jag också gjort! :) Hur har eran början på helgen varit?♥

Måndag & Tisdag & Onsdag

I måndags blev det 2 pass som varje måndag består utav. CORE & COMBAT! 

Igår tisdag fick det bli två pass till! :) CORE & PUMP. Oh damn va trött jag var efter pumpen. Jag fick straffa mig själv lite grann (och det känns idag kan jag säga!!) för dålig träning och okoncentrerad på träningen. Då fick det bli en liten ökning på vikterna. 

Pump 80
uppvärmning: 5kg/5kg
Ben: 13.75kg/13.75kg • (2.5kg)
Bröst: 6.25kg/6.25kg • (2.5kg)
Rygg: 6.25kg/6.25kg • (3.75kg)
Triceps: 6.26kg/6.25kg • (2.5kg)
Biceps: 3.75kg/3.75kg
Axlar: 3.75kg/3.75kg
3kg hantlar (armhävningar på tår•)
Utfall 10kg/10kg
Mage: ingen vikt.

•= Ökning i kg!

Jag är ialla fall mycket nöjd över min insatts och vad jag presterade på passet!


Och idag blev det att avboka passen, tråkigt men ändå skönt. Har tillbringat många timmar och mycket mycket tid i gymmet. Känns som jag är där mer än vad jag är hemma. Kanske inte så snällt mot mylove. Men jag älskar att träna och jag mår bra utav det. Men ialla fall så fick det bli en PW nu ikväll på 6km och lite träning här hemma, magen fick sig en omgång:)
:)

What doesnt kill you ♥

Lördag, Mello med Sannis!

Idag har jag jobbat ihop med Sanna. Vi gör ett sådant bra team. :) Så det var en rolig arbets dag idag! HAHA! 

Nu ikväll har jag och Sanna ätit middag och tittat på Melodifestivalen. Och vi är mycket nöjda över hur Sverige har röstat iår. Men vi var riktigt nervösa ända in i slutet! :) Men bra sverige! 

Annars idag har jag inte hunnit med något speciellt. Slumrade en liten stund efter jobbet och det var skönt. Imorgon söndag blir det en rejäl stor städning här hemma:) Just nu är jag taggad för att ha en städ dag men vet ej hur de kommer kännas imorgon när jag stiger upp :P HAHA! 

Nu blir det att slöa i soffan och sen sova. :) Hoppas eran lördag har varit bra! Vi höres imorgon!
Puss och godnatt!

Kontakt

Nu kommer jag kontakta någon om detta. När man vaknar och tror att det ska vara över så kör det igång igen. Vilket jävla skit! Detta borde inte få finnas, så värdelöst!

Kramp

Min mage fortsätter att krampar och det gör ont. Först så trodde jag inte att det hade med min sjukdom att göra. Men igår så fick jag tänka om lite. Min mage svullnade upp och det gjorde jätte ont. Precis så som det har gjort de andra gångerna. Idag har det inte varit så farligt som det var igår. Men det gör fortfarande ont när de väl sätter igång. Men men det går över :) Det som inte dödar det härdar! 

puss

tisdag 6 mars

I natt började min mage att krampa. Vilket inte alls var så skönt. Jag trodde att det var för att jag har ätit så mktt ''skit'' under helgen och började å diet igen i måndags(igår). Men det har fortsatt hela dagen idag. Så jag vette tusan vad de kan vara. otrevligt är de ialla fall. Funderar på att ta ett varmt bad och sedan krypa ner i sängen lagomt till klockan 22.00 då BB börjar. 

Dagens träning fick bli på förmiddagen då jag inte skulle hinna med dagens rutin pass. Då jag skulle jobba till 19.00 och mitt sista pass börjar 19.15 så hade ja ingen lust att stressa. Så det blev en PW på morgonen. Det blir det imorgon också för min del för imorgon jobbar ja 12-19 igen :) Hur har eran träning sett ut? :) 

Godnatt Puss

Nya utmaningar

Yes, hit me! 

Jag går bredvid på konferansen denna vecka. Det känns bra än så länge. Det är mycket att ta in men jag tror det fixar sig. Man får ta saker lite som dom kommer och försöka få in allt i sin hjärna. Vissa saker kan man inte lära sig på en och samma gång. :) Jag går med två kanon brudar. Dom är super duktiga på det dom gör. En eloge till dom damerna! :) 



Ps: Träffade på Johnny Cash's Bror idag ;) Ibland är jobbet så himla roligt! Dessa små saker kan man leva länge på! Eller hur Tina? haha

Härliga helg.

Nu sitter jag och mylove på bussen som ska ta oss hem till Jönet. :)

Det blev en spontan tripp till Göteborg, en övernattning. Det har varit jätte mysigt och roligt. Konstigt att man inte kan ta sig tid och unna sig sådant här oftare? Det är skönt att bara ta en natt någonstans, ut och äta god mat och bara njuta.

Igår kväll kollade vi på bio, en gång i Phuket:) och det var nog den bästa film jag sett på bra länge. Den rekommenderas starkt!!

Käkade en god pasta rätt på en fransk resturant/café. Det är ett nytt favvo ställe som vi kommer återkomma till! Mums;)

Nu blir det att slå igen sina gröna en liten stund på älsklingens axel:))
Hoppas eran helg har varit bra!
Puss

Festligheter

Vill ha en rolig utekväll med tjejerna igen! De senaste 2 gångerna har jag haft det så otroligt roligt. Att bara stå och dansa ''fuldans''(HAHA) och garva så man får kramp i magen är för underbart! :) Snart fyller ju en brutta år så då lär det bli lite festligheter tycker jag ;D Visst?!!



Fredag andra mars & massa babbel!

Idag Har jag jobbat och hunnit med en fika med min fina vän Sanna. Alltid lika underbart att träffa henne. Åh vad jag är glad över att jag har henne här! Hon får mig alltid att skratta och må bra!♥

Sedan fick jag ett roligt samtal från min chef. Och kommande vecka ska bli spännande att uppleva. Jag är öppen och nyfiken :) Efter ett år på Hotellet och jag känner mig en i gruppen. Och jag trivs där. Det är inte mitt dröm jobb för det är att kunna jobba med naglar på heltid. kanske att utbilda andra till att bli nagelteknologer. Men Jag är ung och ska aldrig säga aldrig. Jag Blev rätt chockad häromdagen så min goa kollega sa att jag är på heltfel ställe. Jag ska jobba med naglar och hår tyckte hon och gav mig jätte mycket beröm över mina jobb hon har sätt här i bloggen. Jag blev jätte rörd och glad. Jag blev verkligen helt stum. Jag är inte van att få den beröm hon gav mig men fy tusan vad glad jag blev. De kommer jag leva länge på ett tag. Men jag väntar på mitt moment och de jobb som är bra nog för mig. Och tills vidare så kommer jag vara kvar hos dom på hotellet Vilket jag inte har något emot. och speciellt inte nu när jag blev erbjuden detta som kommer :)

Blev att avboka hela helgens träningspass idag också. TRÅKIGT! Men förkylningen är inte riktigt bra ännu. Plus att mylove kom med en ide att vi skulle ta en tripp till Göteborg och ta en övernattning där. Vilket jag inte tackade nej till direkt. Hur mysigt som helst. Ut och äta god mat och bara vara. Underbart!♥

Blev ännu mer besviken på kommande vecka när det kommer till träningen.. Men men Det leder förhoppningsvis till något jätte bra :) Jag kommer inte kunna gå på alla mina pass som jag brukar. För jag kommer ha andra arbetstider. BLÄ! Men Jag får träna mer i gymmet ist. Och de kanske är bra, men jag har kommit in så himla bra i pump passet nu med vikter och så så det blir tråkigt att inte kunna gå på dom passen. Vi får helt enkelt se hur det går och blir framöver. För träningen vill jag inte strunta i, och kommer inte kunna göra det heller;)
Nu ikväll blir det att fixa det sista med tvätten och packa tills imorgon :) Hoppas eran helg blir kanon!
Puss o kram ♥
RSS 2.0