Chris Brown

Har blivit helt förälskad i en låt. Den är så otroligt fin. 
 

Chris Brown

Har blivit helt förälskad i en låt. Den är så otroligt fin. 
 

Trevlig helg mina fina!

Vill passa på att önska alla er mina fina en fortsatt trevlig helg. 
 
 
KRAM KRAM ♥

Får energi!

Nu samlar jag en massa energi och det är både bra och dåligt. För de som är dåligt är att jag får ett sådant tränings sug och jag kan inte gå till gymmet just nu för att allt här hemma ska fixas innan jag gör något annat. Plus att jag ska träna med love ikväll! :) De possitiva är att jag får en massa gjort strax. Heja! Bjuder på ytterliggare en video till er. När ja hörde denna så bev jag sugen på att gå ut och springa. Fast jag hatar att springa. Men med rätt musik så kan de gå vägen. :) 
 
Vad är era tips till att gå extra energi och ladda inför ex. Träning? 
 
 

LEDIGIdag är jag ledig och jag har några punkter som jag ska stryka från min todo list. Annars så ska jag istortsett bara vara. Slöa och ta det lungt. Det är jag värd :) 
 
Veckorna bara springer förbi i ett väldigt högt tempo. Vi är redan i mitten av mars. Och snart så är denna månad förbi osså. Det börjar bli dags att kolla upp vad som händer till sommaren. 
 
Nej nu ska jag fixa lite bra musik och påbörja de som skall göras här hemma. :) Ni får säkert fler inlägg under dagen :) Hoppas ni får en fin dag! KRAM

Im movin on

Vill dela med mig utav denna fina låt. :) 
 
 

Oj

Nu var det för länge sedan det vart något inlägg här. Tiden har inte funnits, fast jag har inte gjort något speciellt. Min ork har bara inte varit min bästa vän just nu.

Så vad har hänt här på sista tiden?
Jag har jobbat, jobbat och åter igen jobbat. I helgen som var nu så fick vi besök av mina föräldrar. Hur mysigt och trevligt som helst. Synd bara att helgerna springer iväg så. De kunde vara lite mer tid tycker jag! :) Tur att man ser dom snart igen!

RSS 2.0