Ligger i sängen..

.. och lyssnar på musik och kollar runt lite på internet. Delvis på arbetsförmedlingen i jönköping, och andra siter med lediga jobb. Någon där ute i Jönköping som vill ha en glad frisör till sin salong hojta till!! :)Det verkar som att det är bestämt nu. Det kommer bli så att jag flyttar till Jönköping när jag har fått mig ett jobb. Hoppas det inte dröjer allt för länge ialla fall. Jag är öppen på det mesta, men helst så vill jag in i frisör branschen. Det är ju trotts allt de jag är fullt utbildad till! Man får nog ta det som finns nu om man lyckas få något jobb.

Hojta till om ni ser något lockande! ;)Kommentarer
feztis

Usch ja, det är inte lätt att hitta jobb idag.. letar själv än så länge pluggar jag, men ett jobb hade ju inte skadat ;)

2009-11-16 @ 21:53:09
URL: http://feztis.blogg.se/
feztis

Just nu läser jag bara upp betygen från gymnasiet och ska väl plugga vidare på högskolan sen om jag inte får ett jobb innan ;)

2009-11-16 @ 22:16:53
URL: http://feztis.blogg.se/
feztis

Det går bra, lite körigt i mellanåt då man inte hinner plugga så mycket som man velat göra hemma ;)

2009-11-16 @ 23:08:08
URL: http://feztis.blogg.se/
Julia

ah kärleken, underbart! :) Har ni varit tillsammans länge eller? Känner du någon i jönköping? Alltid lite nervöst att byta stad, skaffa nya vänner och så, men jag trivs bra här! :)

2009-11-16 @ 23:27:26
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
Julia

aha han är inte heller från Jönköping? Jag kände en person när jag flyttade hit, kände henne inte så väl, hade bara träffat henne när vi tävlade mot varandra med hästarna. Men vi klickade bra och hon är min bästa vän nu. Va segt i början att skaffa vänner, jönköping är väll lite känt för att ha lite instängt folk så jag klättrade en del på väggarna i början. Men fick ganska snabbt jobb och det hjälpte en del. Så allt flyter på ett eftet ett tag, bra att påminna sig själv om när det känns jobbigt i början. :)

Men din kille har lägenhet här nu eller? Hur gammal är du?

2009-11-17 @ 00:22:26
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
S U B U R B A N. G I R L

jasså en blivande jönköpingsbo! trevligt! vart bor du nu då?

2009-11-18 @ 10:49:29
URL: http://thesuburbangirl.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0